Ψηφοφορία

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?

Δημοκρατία
3 (25%)
Αριστοκρατία
3 (25%)
Μοναρχία - Δικτατορία
0 (0%)
Αξιοκρατία
6 (50%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 12

Αποστολέας Θέμα: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?  (Αναγνώστηκε 21005 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Η Δημοκρατία θεωρείται ως το αξιότερο πολίτευμα από πλήθος παγκοσμίως γνωστών διανοούμενων και φιλοσόφων.

Το πολίτευμα που γέννησε η χώρα μας, και που επίσης κατέχει σήμερα, ως επικρατούσα πολιτική γραμμή, είναι η Δημοκρατία.

Και όμως... η πολιτική σκηνή, (εκτός κάποιων λαμπρών εξαιρέσεων) έχει εκπέσει στην εγκληματικότητα, στην απάτη, στην μαφιόζικη συμπεριφορά, και γενικά έχει προδώσει κάθε ιερή αξία και ύψιστα πνευματικά ιδανικά, που προάγουν την συλλογική συνείδηση και το συνολικό όφελος της χώρας μας.  Κυριολεκτικά η πολιτική σκηνή της σημερινής Ελλάδας, έχει προδώσει την ίδια την Ελληνικότητα, την ίδια την Δημοκρατία.

Τι θεωρείτε πως φταίει?

Γιατί δεν λειτουργεί ο θεσμός της Δημοκρατίας στην χώρα μας?
'Η μήπως λειτουργεί, αλλά η Δημοκρατία όπως ακριβώς εφαρμόζεται σήμερα, είναι απλά μία Απάτη?

Τι θεωρείτε πως θα ήταν το αξιότερο, το πιο χρήσιμο πολίτευμα για να σωθεί η χώρα μας, και να προάγονται οι Ελληνικές αξίες και τα ιδανικά της?

Αν θέλουμε να αλλάξει η Ελλάδα μας, ως Κοινωνία, είναι καιρός, όλοι οι Φιλόσοφοι 'Ελληνες, να διαλογιστούμε σφόδρα, έτσι ώστε να προτείνουμε νέα συστήματα διακυβέρνησης και αποτελεσματικής εφαρμογής της Αυθεντικής Ελληνικής Συνείδησης και Ιδεολογίας, εφόσον τα παλιά συστήματα έχουν αποδειχθεί ακατάλληλα ή αναποτελεσματικά, για να προστατέψουν τον Ελληνικό λαό, από την Πνευματική, Πολιτισμική, Οικονομική και Κοινωνική του κατηφόρα.

Η επόμενη επταετία είναι το χρονικό διάστημα, που θα σχεδιαστεί το νέο κοινωνικό-πολιτικό σύστημα της Ελλάδος. 

'Οσοι περισσότεροι 'Ελληνες σκεφτούμε και συμβάλλουμε με τις απόψεις μας και τις προτάσεις μας, τόσο και μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία της ανεύρεσης ενός αυθεντικά χρηστικού συστήματος που θα υπηρετεί το συνολικό όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας, και όχι τα ιδιοτελή συμφέροντα κάποιων μαφιόζων πολιτικών.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 03, 2011, 02:59:40 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 26, 2010, 02:16:00 »
Είναι μία πολύ κακή συνήθεια που έχουμε αποκτήσει και στην χώρα μας, να ζητάμε πάντα από κάποιους άλλους, να λύσουν τα προβλήματα της κοινωνίας μας, και να μας παρέχουν μία ζωή, απόλυτης ελευθερίας και ευημερίας, χωρίς εμείς να κοπιάσουμε ποτέ και για τίποτα όσον αφορά τα Κοινά.

Πόσο τελικά αυτή η νοοτροπία "ανωριμότητας και ανευθυνότητας", του κάθε 'Ελληνα πολίτη, που αρνείται να συμβάλλει στα Κοινά της Ελλάδος, έχει συνδράμει στην Ελληνική καταστροφή?

Ο ιδιώτης "idiot" ήταν μία υποτίμηση για την Αρχαία Ελληνική Κοινωνία, μια και η ενασχόληση με τα Κοινά, αποτελούσε την ένδειξη της ανθρώπινης συνείδησης.

Και όμως... λόγω ενός πανούργου βάρβαρου θρησκευτικού προσηλυτισμού εκπαιδευτήκαμε όλοι οι 'Ελληνες να περιμένουμε από κάποιον Σωτήρα (ανύπαρκτο Γεσουχά) ή Σωτήρες (ανύπαρκτους χριστιανούς αγίους) να μας σώσουν, και χριστιανικά να αποδοκιμαζόμαστε σφόδρα, αν εκδηλώναμε την επιθυμία, να αναλάβουμε την ευθύνη να βοηθήσουμε την Κοινωνία μας, να σωθεί, ή να καλυτερέψει.

"Είσαι πολύ αφελής, αν θεωρείς πως ΕΣΥ θα σώσεις τον κόσμο", η κοινή φράση μεταξύ μυημένων δούλων.

Ευτυχώς ελάχιστοι Αυθεντικοί άνθρωποι, έθεσαν την Συνείδηση τους, πάνω από κάθε ύπουλο προσηλυτισμό, και έτσι, αγωνίστηκαν τίμια, αξιοπρεπώς, με ανιδιοτέλεια και έσωσαν από πολλές και δύσκολες στιγμές την χώρα μας.

Οι ήρωες πολεμούν σαν 'Ελληνες, είναι η φράση που μας χαρακτηρίζουν, ξένοι λαοί, όταν περιγράφουν την Αυθεντική Συνείδηση της Ελληνικότητας.

Και όμως δυστυχώς, η Ελληνικότητα, είναι πράγματι σπάνια σήμερα στην χώρα μας, διότι χάσαμε την Αυθεντική Ελληνική μας ταυτότητα, χάσαμε τις Αυθεντικές Ελληνικές αξίες και τα ιδανικά μας.

Η πρώτη αρχή και αξία που χρειάζεται να ανακτήσει λοιπόν ο κάθε 'Ελληνας, καθώς αναγεννιέται στην Αυθεντική Ελληνική του ταυτότητα είναι η Συλλογική Συνείδηση, το ενδιαφέρον του και η ενασχόλησή του με τα Κοινά.

Δεν νοείται 'Ελληνας που δεν εργάζεται, θέτοντας ως ύψιστο στόχο του, την εξέλιξη, βελτίωση, καλυτέρευση, της Κοινωνίας του, και κατ' επέκταση όλης της Ανθρώπινης Κοινωνίας.


Η λέξη "'ΕΛ-ληνας" είναι ένας τιμητικός τίτλος, ισότιμος του Χριστού, του Προμηθεϊκού 'Ηρωα, του Φωτισμένου, του Ανθρωπιστή, και είναι μία έννοια και αξία, που πρώτιστα χρειάζεται να κατανοήσουμε και να ανακτήσουμε, εντός της Συνείδησής μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2010, 00:14:20 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 26, 2010, 02:56:11 »
Η Αρχαία Ελληνική μας Κοινωνία, κατέχοντας και εφαρμόζοντας τις Αυθεντικές ΕΛ-ληνικές - Φωτισμένες αξίες, αρετές, και ύψιστα ιδανικά, γνωρίζοντας πως ο στόχος κάθε ατομικής και συλλογικής ύπαρξης, είναι η συνειδησιακή εξέλιξη, η αρμονία, και η ευημερία, εδραίωσε την Δημοκρατία ως το αξιότερο πολίτευμα, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ανθρωπότητας.

Με άλλα λόγια, η διατριβή (ο συλλογισμός) πάνω στην πληροφορία, που σύλλεγε ο κάθε 'Ελληνας, ταξιδευτής, ναυτικός, έμπορος, οδοιπόρος, γινόταν φιλοσοφία ζωής, και αυτή η πρακτική φιλοσοφία, έδινε πνευματικές και πρακτικές λύσεις σε όλα τα ζητήματα που απασχολούσαν καθημερινά τον άνθρωπο.

'Ετσι ορόσημα, αξίες και ύψιστες ιδιότητες της Ελληνικότητας έγιναν το Ταξίδι, η Γνώση, η Φιλοσοφία, η Επιστήμη, η Ελευθερία, η Κοινωνική Ισότητα, η Ανεξιθρησκεία, και η Δημοκρατία.

Η Αρχαία Ελληνική Κοινωνία, άραγε, διέφερε από την σημερινή Ελληνική Κοινωνία?

Η εφαρμογή της Δημοκρατίας στην Αρχαία Ελλάδα, διέφερε από την εφαρμογή της Δημοκρατίας στην Σημερινή Ελλάδα?

Και όμως, ενώ λεγόμαστε ακόμα Ελλάδα και 'Ελληνες, και υποτίθεται πως είμαστε μία χώρα Δημοκρατίας και Πνευματικής Ελευθερίας, στην πραγματικότητα, η σημερινή Ελληνική Κοινωνία, είναι σε πολλά διαφορετική από την Αρχαία Ελληνική Κοινωνία, όπου το πολιτισμικό θαύμα του Πνευματικού Φωτός, της Γνώσης και της Επιστήμης, ήρθε ως αποτέλεσμα της πνευματικής μας εργασίας, και πολιτισμικής μας ωριμότητας.

Η Δημοκρατία στην Αρχαία Ελλάδα πέτυχε, διότι η Αρχαία Ελλάδα, ήταν μία χώρα Ελεύθερων ανθρώπων, Πνευματικών ανθρώπων, Φιλοσόφων και Παν-επιστημόνων.

Η Σημερινή Ελλάδα όμως, δεν ομοιάζει ούτε με το πνευματικό ούτε με το πολιτισμικό επίπεδο της Αρχαίας Ελλάδας, διότι η σημερινή Ελλάδα, διακατέχεται από εβραϊκής παράδοσης είδωλα, που οδηγούν σε πνευματική αμορφωσιά, και δουλεία, και απέχουν κατά πολύ και της Αυθεντικής Παν-επιστημονικότητας και της Αυθεντικής Φιλοσοφίας.

Με άλλα λόγια το σχήμα της Δημοκρατίας για να πετύχει, χρειάζεται, Ελεύθερους, Μορφωμένους, Πνευματικούς, Φωτισμένους, Ενάρετους, 'Ελληνες πολίτες, και όχι αμόρφωτους, διεφθαρμένους συνειδησιακά, σκλάβους.

Η Δημοκρατία των ηλιθίων μόνο ηλίθια προϊόντα θα γεννά.

Ενώ η Δημοκρατία των Αρίστων, γεννά προϊόντα ισάξια Θεών.

Δημοκρατία χωριζομένης Ελληνικής Παιδείας και Αρετής, Πανουργίαν εστί.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 13:42:59 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 27, 2010, 18:14:02 »
Αν και η Δημοκρατία έχει καθιερωθεί ως το αξιότερο πολίτευμα, αρκετοί συνάνθρωποί μας, βλέπουν την αποτυχία, της σημερινής Δημοκρατίας, είτε στην χώρα μας είτε σε άλλες κυρίως «δυτικού τύπου» χώρες, και έτσι αντιδρούν ακόμα και στον ίδιο τον όρο της Δημοκρατίας, αντικαθιστώντας τον με όρους όπως «Αριστοκρατία (η διακυβέρνηση των αρίστων)» ή αξιοκρατία (η διακυβέρνηση των άξιων).

Και όμως αν και η ανθρωπότητα έχει γεννήσει πολλά, διαφορετικών αποχρώσεων, πολιτικά και κοινωνικά συστήματα, υπάρχουν στην κυριολεξία μόνο δύο ειδών, πολιτικά συστήματα και οι διαφορετικές εκφράσεις τους.

Η Μοναρχία και η Δημοκρατία.

‘Όπως ακριβώς στην πολιτική υπάρχουν 2 τύποι συστημάτων, έτσι και στην θρησκεία, παρόλο που έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες διαφορετικές θρησκειολογίες, υπάρχουν 2 κυρίαρχες.

Ο Μονοθεϊσμός και ο Πανθεϊσμός.

Σίγουρα, υπάρχει και μία ενδιάμεση ομάδα ανάμεσα στην Εξουσία του ΕΝΟΣ, και του ΟΛΟΥ, όπως η Ολιγαρχία (με την ξεπεσμένη έννοια, της διακυβέρνησης μιας ομάδας ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ), από πλευράς Πολιτικής, ή ο πολυθεϊσμός (λατρεία θεοτήτων) από πλευράς θρησκείας, αλλά και αυτή η έκδοση εξυπηρετεί τον Σκοταδισμό και την Δουλικότητα.
 
Μόνο όταν το ΟΛΟ συνεργαστεί Ισόνομα, η Ενσάρκωση της Αυθεντικής Ιερότητας του Σύμπαντος, της ΠΑΝ-Θεότητας είναι γεγονός.

Βλέπουμε λοιπόν πόσο στενά συνεργαζόμενες είναι οι εκφράσεις της Πολιτικής και της Θρησκείας, και ιστορικά, πάντα περιγράφουν, και προσδιορίζουν την συλλογική ωριμότητα, ή πολιτισμική συνειδησιακή εξέλιξη ενός λαού, ή μιας χώρας.

Η Αυτόχθονη Ευρωπαϊκή Πνευματική Κληρονομιά, γέννησε τον Πανθεϊσμό, και μέσω του Πνευματικού θαύματος της Αρχαίας Ελληνικής Κοινωνίας, γεννήθηκε, η Φιλοσοφία, η Επιστήμη, η Δημοκρατία, ο Ανθρωπισμός.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ανθρωπότητας, στα ιερά, Ελληνικά εδάφη, γεννήθηκε το θαύμα της Υλοποιημένης Πνευματικότητας, της ενσάρκωσης της ίδιας της Θεότητας του Σύμπαντος, μέσα από μία Κοινωνία Ισονομίας και Πνευματικής Ελευθερίας.

‘Όμως, δυστυχώς, βάρβαροι επιδρομείς, κατέστρεψαν, αυτό το Ελληνικό Φως, καίγοντας σχεδόν όλα τα βιβλία της ΓΝΩΣΗΣ, και αντικαθιστώντας την Φιλοσοφία του Πανθεϊσμού, με την θρησκειολογία του Μονοθεϊσμού, και την Δημοκρατία με την Δικτατορία, σκλαβώνοντας, συσκοτίζοντας, και απομυζώντας το αίμα του κάθε λαού που ύπουλα υποδούλωναν.

Μυστικές σχολές, αυτού του χαμένου Πρωταρχικού Φωτός, δημιουργήθηκαν, ορκισμένοι αγωνιστές, έδωσαν ακόμα και την ζωή τους, για να κρατηθεί αυτό το Ιερό Φως ζωντανό, και αυτή η χαμένη Ιερή Γνώση, αναλλοίωτη και άσβεστη, κατά την διάρκεια των εκατονταετιών της βαθιά Υπνωτισμένης Ανθρωπότητας.

Τα παιδιά του Φωτός, που τύχαινε να ξυπνήσουνε, εντός της Πνευματικής σκλαβιάς, έδιναν ο καθένας την μάχη του, όπως μπορούσε, όσο μπορούσε, για να ανατείλει και πάλι ο ‘Ηλιος της Δικαιοσύνης, για να εξαφανιστεί και το τελευταίο βαρύ σκοτάδι από την Μητέρα Γη.

‘Ετσι δημιουργήθηκε ο μύθος της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας, οι Λευκοί αδελφοί που προσπαθούσαν να ελευθερώσουν τους σκλαβωμένους πνευματικά και υλικά συνανθρώπους τους, και οι Μαύροι Αδελφοί, που πάλευαν να διατηρηθούν στην εξουσία, κρατώντας εν’ ύπνο, σε πνευματικό λήθαργο, και σε οικονομική εξαθλίωση, όλους τους υπόλοιπους σκλάβους.

‘Ενας Θεός, ένας Βασιλιάς, είχε ορίσει η Μαύρη διακυβέρνηση του «Μέγα» Κωνσταντίνου, που σηματοδότησε την Αρχή ενός Παγκόσμιου Σκοταδισμού.

Ένας Θεός, ένας Πρωθυπουργός παρότι Δημοκρατία, και η σημερινή επικρατούσα Πολιτική και θρησκευτική σκηνή, της χώρας μας, αλλά και παγκόσμια.

Παρότι ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός, των Λευκών Αδελφοτήτων, προσπάθησαν με αμέτρητο αίμα και επαναστάσεις να αντιστρέψουν την πολιτισμική κατηφόρα, της ανθρωπότητας, να ξυπνήσουν οι σκλάβοι, και να πετάξουν για πάντα τους Μαύρους Εξουσιαστές, από τις θέσεις εξουσίας, αυτό που καταφέραμε, παρά τους αγώνες, και τις επαναστάσεις μας, είναι να καταλήξουμε σε μία ΑΠΑΤΗ.

Σήμερα το πολίτευμα της Ελλάδος, δεν είναι Αυθεντική Δημοκρατία, παρότι λέγεται Δημοκρατία.  Το πολίτευμα της Ελλάδος είναι μία μασκαρεμένη Θεοκρατία.  Μας κυβερνάνε ακόμα, τα μαύρα συμφέροντα, των Σκοταδιστών, που γκρέμισαν το θεμέλιο λίθο της Δύσης, το θαύμα του Αρχαίου Ελληνικού μας πολιτισμού.

Μας εξαπάτησαν και πάλι λοιπόν, να προσκυνάμε σε έναν Θεό, που είναι ο ίδιος ο Σατανάς, να εκκλησιαζόμαστε σε μια θρησκειολογία Απάτης και Οικονομικής εκμετάλλευσης, και να μορφωνόμαστε σε σχολεία, όπου δεν διδασκόμαστε την Αυθεντική μας Πνευματική Κληρονομιά, που ελευθερώνει συνειδησιακά, και έτσι να αναρωτιόμαστε ακόμα, πως ενώ είμαστε υποτίθεται «πολιτικά» ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, γιατί καταστρεφόμαστε.

Ο λόγος είναι πως δεν είμαστε Πνευματικά Ελεύθεροι, έχουμε χάσει την Πρωταρχική μας Ιερή Επίγνωση, της Πνευματικής Ελευθερίας, και της Συλλογικής Συνείδησης, έχουμε χάσει την ικανότητα, να ζούμε και να σκεφτόμαστε ως Αυθεντικοί ‘Ελληνες.

Χωρίς αυτήν την Θεμελιώδη Γνώση και Κατανόηση, η οδός της Επιστροφής, σε μία Αυθεντική Κοινωνία Ελευθερίας, Αρετής, Συνειδησιακής εξέλιξης και Ευημερίας, είναι κυριολεκτικά αδύνατη.

Χρειάζεται να θυμηθούμε ποιοί ήμασταν, πριν την Πνευματική μας σκλαβιά, πριν να μας υπνωτίσουν, πριν να μας μετατρέψουν σε διαχειριζόμενους δούλους, χρειάζεται να θυμηθούμε ποιοι πραγματικά ήταν οι Αρχαίοι ‘Ελληνες, και ξαναγνωρίζοντας την Αυθεντική Ελληνική μας Ψυχή, να προχωρήσουμε ισάξιοι, όλων των προηγούμενων αγωνιστών, ηρώων, φιλοσόφων, επιστημόνων, και πρωτοπόρων της Ανθρωπότητας.

Διότι ο αγώνας μας, ως ‘Ελληνες, ήταν και είναι πάνω από όλα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ, διότι σε μας, πέφτει και πάλι, η σκυτάλη, να ελευθερώσουμε την χώρα μας, την Ευρώπη, τον Δυτικό Κόσμο, όλη την Ανθρωπότητα, από το ίδιο Παγκόσμιο Μαύρο Κτήνος, που λέγεται Πολιτική και Θρησκευτική Εξαπάτηση.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 13:42:27 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 27, 2010, 18:15:55 »
Γνωρίζοντας λοιπόν αυτή την Θεμελιώδη Αλήθεια, ως Αφυπνισμένοι σημερινοί ‘Ελληνες, ισάξιοι των Ιερών Προγόνων μας, χρειάζεται να προχωρήσουμε στον Ανασχεδιασμό, του σημερινού Κοινωνικό-Πολιτικού μας συστήματος, έτσι ώστε να Επαναπροσδιοριστεί, ο Νέος Ελληνισμός, η Νέα Ελληνική ταυτότητα, Αυθεντικά Ελληνική, και Αυθεντικά Ανθρωπιστική.

Εφόσον λοιπόν είναι κοινά γνωστό πως κανείς μας, δεν θέλει να είναι ένας εξαπατημένος και εκμεταλλευόμενος δούλος, φυσικά, το αξιότερο πολίτευμα, είναι η Δημοκρατία, η Δύναμη του λαού, εφόσον ο λαός είναι ένας Πνευματικά Ελεύθερος, Αφυπνισμένος, και Ανθρωπιστικά εκπαιδευμένος λαός.

Εφόσον λοιπόν, η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που επιλέξαμε, ως αποτέλεσμα συνειδησιακής ωριμότητας, πριν εκατοντάδες χρόνια ως ‘Ελληνες, και είναι το καθιερωμένο παγκόσμια, αξιότερο πολίτευμα, αξιώνοντας τον κάθε λαό, σε μία Ιερή Συν-δημιουργία, και Συν-εργασία, για το Κοινό όφελος, ας διαλογιστούμε βαθύτερα, πως θα μπορούσε να υλοποιηθεί μία Πραγματική, μία Αυθεντική μορφή Δημοκρατίας στην χώρα μας.

Για να προχωρήσουμε σε οποιοδήποτε σχεδιασμό ενός Συστήματος, χρειάζεται να καθιερώσουμε τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά, αποτέλεσμα του φιλοσοφικού στοχασμού, της μελέτης της Πολιτικής ιστορίας της Ανθρωπότητας, και της εμπειρίωσής μας.

Με άλλα λόγια χρειάζεται να χτίσουμε τις κατάλληλες φιλοσοφικές – μαθηματικές – ιδεολογικές σχέσεις και εξισώσεις, που θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στο επιθυμητικό αποτέλεσμα.

Εν αρχή είναι ο Λόγος, ο οποίος δεν είναι ούτε κάποια μαγική λέξη (word) όπως μετέφρασαν βάρβαροι λαοί, που δεν κατανόησαν την Ελληνική Σοφία, ούτε φυσικά, ο Γιαχβέ.  ;D

Ο Φιλοσοφικός Λόγος, είναι η κατάλληλη σκέψη, ιδέα, αναλογία, που όταν εφαρμοστεί, ή υλοποιηθεί, ενσαρκώνει την Θεϊκή Συνείδηση του Σύμπαντος.

Αυτές τις Ιερές Αναλογίες, και Φιλοσοφικές διαστάσεις χρειάζεται να ανακαλύψουμε και να επαναπροσδιορίσουμε Εμείς οι Νέοι ‘Ελληνες, έτσι ώστε, να ανασχεδιάσουμε και να συν-δημιουργήσουμε εκ’ νέου, ένα Νέο Κοινωνικό, Πολιτικό, και Πνευματικό υπόβαθρο, στο οποίο κάθε συνάνθρωπος μας, θα μπορεί να βιώνει την ζωή του, σε Ελευθερία, Ευημερία, Ευδαιμονία, και Θεουργία.

Με άλλα λόγια, πως θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την ζωή μας, την καθημερινότητά μας, να περνάμε καλά, να ζούμε καλά, και όχι να τυραννιόμαστε μέχρι θανάτου, αλλάζοντας το Κοινωνικό-Πολιτικό και Πνευματικό μας σύστημα?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 13:51:20 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 27, 2010, 19:13:17 »
Εφόσον λοιπόν, μας λένε τουλάχιστον πως το πολίτευμα της Ελλάδος είναι η Δημοκρατία, ποιος είναι ο πραγματικός υπεύθυνος, της Κοινωνικής, Πολιτικής και Οικονομικής μας κατηφόρας?

Δυστυχώς είναι ο Ελληνικός Λαός, βάση του ορισμού της Δημοκρατίας.

‘Όμως ο Ελληνικός Λαός, ενώ θα έπρεπε να είναι το πραγματικό ΑΦΕΝΤΙΚΟ, δεν του παρέχεται καμία άλλη εξουσία πέρα της ψήφου του κάθε ‘Ελληνα πολίτη κάθε 4 χρόνια.

Επίσης όταν ο κάθε ‘Ελληνας εκπαιδεύεται στην ιδιοτέλεια και στην Πνευματική τεμπελιά, είναι προφανές, πως «κάποιοι» έχουν αφαιρέσει ύπουλα την Εξουσία του Ελληνικού Λαού, και ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ, την Οικονομική Δύναμη του Πλήθους προς Ιδίον ‘Οφελος.

Η Θρησκευτική Μαφία του Ιουδαιοχριστιανισμού, όπου το «αγαπάτε αλλήλους» ευνοεί, μόνο άτομα της θρησκευτικής Σέκτας, συμβαδίζει με την Πολιτική Μαφία της Δήθεν Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου οι 300 «αλληλο-καλύπτονται» ως κλίκα, καθώς ρημάζουν οικονομικά, τον Ελληνικό Λαό.

Η Θρησκευτική και η Πολιτική Μαφία είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός στην χώρα μας, και μαζί με την Τραπεζική Μαφία, η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι μία Βιτρίνα ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

Για να σωθεί η Ελλάδα μας, ΠΡΕΠΕΙ να πεταχτεί η ΒΙΒΛΟΣ του Ιουδαιο-χριστιανισμού στα σκουπίδια, και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ, αφαιρώντας Θεοκρατικά, Φασιστικά, Απάνθρωπα, και Εγκληματικά στοιχεία.

Για να φτάσει όμως σε αυτό το επίπεδο Πνευματικής ωριμότητας, η Ελληνική Κοινωνία, χρειάζεται ο κάθε ‘Ελληνας Πολίτης, να γνωρίσει την Αλήθεια, να διεκδικήσει την ζωή του, την Ελευθερία του, την Ευημερία του, την ίδια την ψυχή του, να διεκδικήσει πίσω την Ελληνική Φιλοσοφία και Δημοκρατία του.

Εφόσον λοιπόν ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ, και κατανοήσει την, για εκατοντάδες χρόνια, Πνευματική και Οικονομική Παγίδα που του έστησαν, χρειάζεται να στείλει στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όλους τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, που τον εξαπάτησαν, είτε Πολιτικούς, είτε Θρησκευτικούς, και να ΔΗΜΕΥΣΕΙ την προσωπική τους περιουσία, ως προϊόν εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.

Τέλος να Εθνικοποιήσει το υπάρχων ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σύστημα, που έχει χρησιμοποιηθεί ως ΟΧΗΜΑ, εξαθλίωσης όλων των λαών της Γης, μέσω της κατεστημένης Πολιτικής και θρησκευτικής Κτηνωδίας.

Αυτό λοιπόν θα είναι το προϊόν του Ελληνικού Διαφωτισμού, της εκ΄ νέου Αναγέννησης του Ελληνικού Ηρωϊκού Πνεύματος στην χώρα του Φωτός. 

Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα όταν διεκδικήσουμε την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Διότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον της χώρας μας, και τα πάντα μπορούμε να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, τα πάντα μπορούμε να ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ, εφόσον ξυπνήσουμε και εφόσον διεκδικήσουμε πίσω την ΕΞΟΥΣΙΑ μας, ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2010, 19:17:49 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 28, 2010, 16:28:17 »
Για να πραγματωθεί όμως και πάλι ένα σύστημα Αυθεντικής Δημοκρατίας στην χώρα μας, χρειάζεται να κατανοήσουμε πως εφαρμόζεται μία Αληθινή Δημοκρατία, τι είναι και τι δεν είναι Δημοκρατία.

Αρκετοί συνάνθρωποί μας, σήμερα, είναι απογοητευμένοι από την Πολιτική Μαφία που επικρατεί, και έχουν φτάσει να μην εμπιστεύονται πλέον ακόμα και τον θεσμό της ίδιας της Δημοκρατίας.

Ζούμε σε εποχές ΑΠΑΤΗΣ, και δυστυχώς το υποτιθέμενο Δημοκρατικό μας σύστημα, δεν είναι Αυθεντική Δημοκρατία, ούτε φυσικά η θρησκειολογία του Χριστιανισμού, μία εφαρμοσμένη χρηστότητα.

Βρισκόμαστε σε μία πολύ Κρίσιμη Εποχή, σε μία επικίνδυνη εποχή για την Δύση, διότι ο θυμός και η οργή του Λαού, που ολοένα και συσσωρεύεται μπορεί να καταλήξει αν και άκρως παράδοξο, να καταλύσει παντελώς κάθε μορφή Δημοκρατικής προσέγγισης, και φυσικά να επιβάλλει έναν νέο επικίνδυνο θεοκρατικό σκοταδισμό.

Με άλλα λόγια, μπορούν και πάλι τα μαύρα συμφέροντα να χειραγωγήσουν τα Οργισμένα συναισθήματα του Λαού, για την επιβολή μιας Δικτατορίας, και την εφαρμογή μιας Θεοκρατίας, εξορίζοντας παντελώς και από την αρχή, ανθρώπινα δικαιώματα και Γνώση.

Ο λόγος που επιβλήθηκε αρχικά από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η Δικτατορία, και ο Σκοταδισμός, με αφετηρία τον εγκληματία «Μέγα» Κωνσταντίνο, ο λόγος που επικράτησε η εβραϊκή παράδοση, ένας Αρχιραβίνος, ένας Αυτοκράτορας, ήταν για τον έλεγχο και την οικονομική υποδούλωση του λαού.

Η Αρχαία Ελληνική Δημοκρατική έκφραση, φάνταζε επικίνδυνη, διότι ο λαός αφυπνιζόταν και διεκδικούσε δικαιώματα.  ‘Ετσι η Μαύρη Εξουσία, φοβούμενη πως δεν θα μπορεί να ελέγξει τον Λαό, κατάστρωσε το σχέδιο υποδούλωσής του.

‘Ετσι και στις μέρες μας, όπου ο αμόρφωτος ακόμα λαός, επιλέγει τον Γιαχβέ, και τον Γεσουχά, με άλλα λόγια αντίχρηστα θεοκρατικά σύμβολα να τον σώσουν, και καθώς θέλει να ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, είναι πάρα πολύ εύκολο, σύντομα και απότομα, η Ελλάδα μας, να βρεθεί σε μία χειρότερη κατάσταση, βαριά υπόδουλη και πάλι σε ένα θανατηφόρο Αντίχρηστο Σκοταδισμό, και σε μία Βαμπιριστική Δικτατορία.

Γι΄αυτό τονίζουμε, επανειλημμένως, πως ούτε το πολίτευμά μας, είναι Αυθεντική Δημοκρατία, ούτε ο Χριστιανισμός, η επικρατούσα θρησκεία της Ελλάδος, χρηστότητα.  Και αυτός είναι ο λόγος που τα πράγματα στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια πάνε κατά διαόλου, διότι σταματήσαμε να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, να ΣΤΟΧΑΖΟΜΑΣΤΕ, να ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ, και γίναμε ΑΦΕΛΕΙΣ, Πνευματικά τεμπέληδες, και ιδιοτελείς.

Η ατομική και συλλογική μας, λοιπόν ΣΩΤΗΡΙΑ, είναι η μελέτη των Αρχαιοελληνικών αρχών και αξιών, η μελέτη των θέσμιων, των ηθικών αρχών, που επικρατούσαν στην Κοινωνία των Αυθεντικών Προγόνων μας.

Διότι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, χωρίς ΑΡΧΕΣ, χωρίς ένα άκρως ΕΝΑΡΕΤΟ, και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Η Δημοκρατία χωρίς τις Ανθρωπιστικές Αρχές, μπορεί να καταλήξει σε μία καταστροφή και κτηνωδία.

Το πρώτο λοιπόν που χρειάζεται να εξετάσουμε είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, τους ΘΕΣΜΟΥΣ, της χώρας μας, τις ΑΞΙΕΣ μας, και να αναρωτηθούμε κατά πόσο είναι Αυθεντικά Ελληνικές, Αυθεντικά Ανθρωπιστικές, και αν εκφράζουν την εφαρμογή μιας Αυθεντικής Δημοκρατίας.

Διότι η Αυθεντική Δημοκρατία πρέπει πάνω από όλα να είναι Ανθρωπιστική, για να διασφαλίζει την Πνευματική Ελευθερία, την Ασφάλεια, την Ευημερία, και την Συνειδησιακή εξέλιξη όλων των πολιτών.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2010, 17:34:09 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 28, 2010, 17:27:16 »
Αν παρατηρήσουμε έναν Μονοκύτταρο οργανισμό, θα δούμε πως υπάρχει ένας Πυρήνας, όπου είναι καταγραμμένος ο κώδικας ύπαρξης, το DNA του Κυττάρου.

‘Ετσι ακριβώς και στην Δημοκρατία, την Ενσαρκωμένη Συλλογικότητα, όπου κάθε ενσαρκωμένη ύπαρξη, είναι ένα τμήμα της Αρχικής Θεότητας, χρειάζεται να υπάρχει ένας ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΡΧΩΝ και ΘΕΣΜΩΝ, όπως το DNA, που θα διασφαλίζει την συνέχεια της ζωής της Συλλογικότητας.

Χωρίς αυτές τις καταγραμμένες και ξεκάθαρες ΑΡΧΕΣ ΥΠΑΡΞΗΣ της ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, χωρίς καταγραμμένες τις ΑΡΧΕΣ της ΙΕΡΟΤΗΤΑΣ του Σύμπαντος κόσμου, η Συλλογικότητα κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή προς εξαφάνιση, όπως ακριβώς χωρίς την ΒΑΡΥΤΗΤΑ, κινδυνεύουμε να πεθάνουμε στο Διάστημα.

Ορισμένες όμως επαναστατικές κινήσεις της εποχής μας, δεν στοχεύουν στον Αναπροσδιορισμό και Ανασχεδιασμό, των Αρχών και Αξιών της Κοινωνίας μας, σε περίπτωση που αντιλαμβανόμαστε πως αυτή είναι η αρχή του κακού, αλλά στοχεύουν στην κατάλυση της Δημοκρατίας, και στην επιβολή, μιας Φασιστικής Αναρχίας, θεωρώντας πως έτσι λύνεται το πρόβλημα της Καταχρηστικής Εξουσίας.

Και όμως, αυτές οι ανώριμες κινήσεις, δεν είναι ούτε ανθρωπιστικές, ούτε σωτήριες, αλλά στοχεύουν σε μία εκδικητική μανία προς το υπάρχων σύστημα, χωρίς να φέρουν εντός τους, καμία χρήσιμη ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Δυστυχώς και αυτές οι αναρχικές, επαναστατικές κινήσεις, αν και αντιδρούν στο υπάρχων σύστημα, εξυπηρετούν και πάλι μαύρα και καταστροφικά συμφέροντα καθώς και κτηνώδεις ορμές, με αποτέλεσμα να οδηγούν στον σκοταδισμό και στο θάνατο.

Αυτό που σώζει μία επαναστατική Κίνηση, να μην καταντήσει ακόμα μία Βόμβα Καταστροφής προς την Συλλογικότητα, είναι η Ορθή Ιδεολογία, αποτέλεσμα, της Γνώσης, του Στοχασμού, του Διαλογισμού και της Κατανόησης, της παρούσας πολιτισμικής και πνευματικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας, ή η ανθρωπότητα, ως Σύνολο.

Αυτό που σώζει κάθε εποχή, κάθε λαό, κάθε κυβέρνηση, κάθε χώρα, είναι η ενασχόληση με τις Αρχές της Αυθεντικής Σοφίας, όπως η Ελληνική Φιλοσοφία, και η εφαρμογή, άξιων αρχών και συστημάτων.

Διανύουμε μία πολύ ευαίσθητη εποχή, περπατάμε, σε ναρκοπέδιο, και για αυτό τον λόγο, δεν έχουμε τον χρόνο, ούτε την πολυτέλεια, να κοιμόμαστε, και να κοιτάμε μόνο τα μικρά και ιδιοτελή μας συμφέροντα, διότι, πολύ σύντομα, θα βρεθούμε πιο αδύναμοι και πιο εγκλωβισμένοι, σε μία Παγκόσμια Δικτατορία, χωρίς δικαιώματα, και χωρίς ανθρωπιστικές αρχές.

Αυτός ο εχθρός πάντα καραδοκεί, σε κάθε στροφή του δρόμου, και ο μόνος τρόπος να Νικήσουμε, είναι ταυτιζόμενοι με την Ιερή Γνώση και Σοφία των Προγόνων μας, και εξασκώντας τις αρχές του Ελληνικού Ηρωϊσμού.

Αν κάθε ‘Ελληνας πολίτης, δεν γίνει ένας μικρός ‘Ηρωας που θα αντιδράει ΟΡΘΑ, και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στην Απάτη, και στην Αδικία, η σωτηρία της χώρας μας, θα φαντάζει μία αδύνατη ΟΥΤΟΠΙΑ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2010, 17:32:47 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 30, 2010, 19:24:56 »
Εφόσον λοιπόν κατανοήσουμε πως η σημερινή Ελληνική Δημοκρατία, δεν είναι μία μορφή Αυθεντικής - Ανθρωπιστικής  Δημοκρατίας, αλλά μια μορφή μασκαρεμένης Θεοκρατίας, Δικτατορίας και Φασισμού, εφόσον κατανοήσουμε βαθιά μέσα μας, πως ο όρος Ελληνο-χριστιανός, ή Ελληνο-εβραίος, ή Φασίστας-Δημοκράτης, ή Ελεύθερος-σκλάβος, είναι ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ έννοιες και αρχές, που καταστρέφουν διανοητικά τον κάθε υγιή άνθρωπο, που ενσαρκώνεται στην χώρα μας, εφόσον ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ, για την παρούσα πολιτική και θρησκευτική σκηνή της χώρας, ας προχωρήσουμε στην εξέταση και αναθεώρηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Πρώτα από όλα χρειάζεται να μελετήσουμε όσα περισσότερα αντιπροσωπευτικά Συντάγματα άλλων χωρών, δυνάμεθα:

1. To Ελληνικό Σύνταγμα1
2. Το Πρωταρχικό Αμερικάνικο Σύνταγμα (το οποίο δημιουργήθηκε από Αυθεντικούς Μύστες (Ελευθεροτέκτονες)
3. Το Γαλλικό Σύνταγμα
4. Το Γερμανικό Σύνταγμα
κτλ....

και φυσικά,

1. το Διεθνές Δίκαιο
2. το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα 2
3. την ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 3
κτλ...

και να δούμε που βρίσκονται οι διαφορές τους.

ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ
_____________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1066.0.html
2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1095.0.html
3 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,272.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2010, 19:38:04 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 30, 2010, 19:52:36 »
Το πρώτο, που βγάζει μάτι, ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με τις Ελληνικές αρχές, ούτε με την Αυθεντική Ελληνική παράδοση, είναι η ΑΠΑΤΗ του Ιουδαιοχριστιανισμού, που βρίσκεται ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, μέσα στο ίδιο το Ελληνικό Σύνταγμα.

Εκτός ότι το παρακάτω τμήμα1 πρέπει να διαγραφεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ, και να αντικασταθεί με την ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ, όπως αρμόζει σε μία Ελεύθερη και Πνευματική χώρα, και ειδικά στην χώρα μας, που είναι ο πρωταρχικός γεννήτορας, της Πνευματικής Ελευθερίας και Ανεξιθρησκείας, εκτός λοιπόν, την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ αυτού του τμήματος, χρειάζεται να δημευθεί η Εκκλησιαστική περιουσία, η προσωπική περιουσία, όλων των Χριστιανών Ιερέων, που δημιουργήθηκε ως προϊόν εξαπάτησης προς τον Ελληνικό λαό, καθώς και οι εκκλησίες, να μεταμορφωθούν κάποια στιγμή σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ελληνικής Ιστορίας και Γνώσεως, και όχι να παραμένουν ως άνδρα ΑΠΑΤΗΣ.

Ας καταλάβουμε επιτέλους, πως ή θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ την Πολιτική σκηνή της Ελλάδος ΜΑΣ, ή ας ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ, πως ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε ένας αμόρφωτος, ανίκανος, ιδιοτελής, ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, σκλαβωμένος λαός, που δεν έχει καμία σχέση με την Αυθεντική Ελληνικότητα.

Δεν υπάρχει καμία πλέον δικαιολογία, πως δεν γνωρίζουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, και χρειάζεται να βρούμε το ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,
να σπάσουμε τα δεσμά της ΥΠΝΩΣΗΣ και της ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ, και να γίνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
__________________________________________________________________________________

1ΤΜΗΜΑ Β'

Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας

   ΑΡΘΡΟ 3

1.  Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ' (29) Ιουνίου 185Ο και της Συνοδικής Πράξης της 4nς Σεπτεμβρίου 1928.

2.  Το εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Κράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.

3.  Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. Η επίσημη μετάφραση του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδας και της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2010, 23:05:48 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 30, 2010, 21:55:48 »
Οι ΝΕΟΙ Μυημένοι στις Αρχές και τις Αξίες της Αρχαίας Ελληνικής Κοινωνίας, Ελευθεροτέκτονες της Αμερικής, δημιούργησαν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (1776-1787), ως το πιο φιλελεύθερο και δημοκρατικό σύστημα που είχε δημιουργηθεί ποτέ, μετά από εκατοντάδες χρόνια σκοταδισμού και θρησκευτικής μαφίας, που μάστιζε τον δυτικό κόσμο.

Και φυσικά αυτός ήταν ο λόγος που κυνηγήθηκε η Μασονία (ο Ελευθεροτεκτονισμός) από τον Χριστιανισμό, καθώς και όλη η Μαύρη Προπαγάνδα, που ξεκίνησε ως πόλεμος εναντίον τους, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Freemasons and Their Influences Upon the U.S. Constitution
http://www.youtube.com/watch?v=-rFCDFUecgA

WE THE PEOPLE
ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ

The Background of United States Constitution (clip)
http://www.youtube.com/watch?v=J5NosqRkq3s&feature=related

FOUNDING FATHERS US Constitution
http://www.youtube.com/watch?v=GXJ-q9Z_n-E&feature=related

United States Constitution 1/3
http://www.youtube.com/watch?v=9X5MZFGjTa0

United States Constitution 2/3
http://www.youtube.com/watch?v=nGamhm0-vAg&feature=related

United States Constitution 3/3
http://www.youtube.com/watch?v=bixQ59_22Q0&feature=related

Understanding the U.S. Constitution part 1- 5 Key Concepts Everyone Should Know
http://www.youtube.com/watch?v=ggXSO0ETvq4&feature=related

Understanding the U.S. Constitution part 2 - 5 Key Concepts Everyone Should Know
http://www.youtube.com/watch?v=eLQxigKFa5k&feature=related

Understanding How the Declaration of Independence and Constitution Work Together
http://www.youtube.com/watch?v=RjMQJ9v6Ic4&feature=related
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2010, 22:55:02 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 30, 2010, 22:40:23 »
'Ενα φιλελεύθερο και δημοκρατικό σύνταγμα δημιουργήθηκε από τους Ελευθεροτέκτονες της Αμερικής, πριν 300 χρόνια.  Η Ελλάδα μας, όμως, η χώρα του ΦΩΤΟΣ, η γενήτωρας των Αρχικών Αυθεντικών Μυητικών Σχολών, βρίσκεται ακόμα αιχμάλωτη από τα μαύρα ράσα.

Και αναρωτιόμαστε όλοι μας, όσοι έχουν κατανοήσει το δράμα της χώρας μας...

Ο Ελευθεροτεκτονισμός της σημερινής Ελλάδος τι κάνει?  Ποιος είναι ο ρόλος του, αφού έχει ΠΡΟΔΩΣΕΙ τις Αρχαιοελληνικές Αξίες και Ιδανικά, της Ελευθερίας, της Ισότητας, και της Αδελφότητας, με την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ?

Φυσικά το Κίνημα του Ελευθεροτεκτονισμού της χώρας μας, σήμερα, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, μια και συνεργάζεται πλέον με τον εχθρό, τον θρησκευτικό φασισμό και σκοταδισμό, και έτσι κάνουν το εβδομαδιαίο αμπελο-φιλοσοφικό κλάμπινγκ τους ανενόχλητοι...

Μάλιστα έφτασαν και σε σημείο, να εργάζονται και μαύρα ράσα στις Στοές, μια και η φιλοσοφία του Ελευθεροτεκτονισμού άλλαξε, και αντιπροσωπεύει σήμερα, μία προτεσταντική χριστιανική θρησκειολογία.

Σήμερα (εκτός από κάποιες μεμονωμένες και ελάχιστες φωτεινές ατομικές εξαιρέσεις διανοούμενων) δεν εξασκείται κανένας Αυθεντικός Ελευθεροτεκτονισμός, δεν υπάρχει καμία Αυθεντική Τεκτονική Στοά Φιλοσοφίας, Επιστήμης, Υψηλών Ιδανικών, και Αυθεντικής Μυητικής ΓΝΩΣΗΣ, δεν δημιουργούνται ΗΡΩΕΣ, και φυσικά η χώρα μας δεν ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ.

Ειλικρινά ποιος Ελευθεροτέκτονας σήμερα, αισθάνεται βαθιά μέσα του το ΚΑΘΗΚΟΝ, να ΣΩΣΕΙ την χώρα του, να διώξει το σκοτεινό πέπλο που συνεχίζει να σκοτώνει τα παιδιά της Ελλάδος, και τι κάνει για αυτό?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2010, 23:08:26 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 16:35:19 »
Σε μία πρόσφατη φιλική συζήτηση, προτάθηκε η Ομοφωνία, ως λύση αντί της Δημοκρατίας, έτσι ώστε να αποφεύγεται ο Φασισμός της Πλειοψηφίας, όπως ειπώθηκε.  Ο Φασισμός της Πλειοψηφίας όμως, αποφεύγεται, όταν υπάρχουν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ κατωχυρωμένες, Ανθρωπιστικές αξίες και ιδανικά, που προστατεύουν τις μειονότητες.

Παρόλα αυτά, αξίζει να προβληματιστούμε, ανάμεσα στο σύστημα της Ομοφωνίας, και της Δημοκρατίας, για το πιο είναι το χρησιμότερο.  Η Ομοφωνία, έχει προταθεί, από αναρχικούς, αριστερούς, και γενικά επαναστατικούς χώρους, ως ένα καταλληλότερο σύστημα από την Δημοκρατία. 'Ομως δυστυχώς και εδώ υποκρύπτονται στοιχεία, φασισμού, ολοκληρωτισμού, και παγκοσμιοποίησης, πίσω από ένα ουτοπικά "χρηστικό" ή ψευτοχριστιανικό προσωπείο.

Στο παρελθόν, η μέθοδος της Ομοφωνίας, προτάθηκε και εφαρμόστηκε ως αντιαυταρχική αγωγή από τον Νήλ, (βλέπε http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,530.0.html ).  Επίσης η μέθοδος της Ομοφωνίας έχει προταθεί και από τον ψυχολόγο Carl Rogers.

Παρακάτω παραθέτουμε ένα άρθρο που συγκρίνει τις 2 μεθόδους. 

http://inlovewithlife.wordpress.com/2009/11/10/unanimity/

Ομοφωνία, Άμεση Δημοκρατία & Λήψη Αποφάσεων

Ομοφωνία ή Συναίνεση – Ο τρόπος λήψης απόφασης με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρισταμένων.

Άμεση Δημοκρατία – Ο τρόπος λήψης απόφασης κατόπιν ψηφοφορίας και επικράτησης της άποψης της πλειοψηφίας των παρισταμένων.

Συλλογικότητες & Κινήματα
Το ποια από τις δύο αρχές θα υιοθετείται ως τρόπος λήψης αποφάσεων στα κινήματα είναι ένα θέμα που ενδέχεται να έχει απασχολήσει κάθε κινηματική συλλογικότητα. Στις περισσότερες συλλογικότητες το ζήτημα λύνεται, όταν προκύπτει, και επικρατεί εκ των πραγμάτων ο κανόνας της ομοφωνίας. Η ομοφωνία έτσι εξυπηρετεί την ανάγκη για τη συνοχή της ομάδας, ενώ έχει το προσόν ότι μπορεί και αποκρύβει κάτω από το πέπλο της και τυχόν διαφωνίες, που εύλογα θα υπάρχουν, ώστε να μοιάζουν όλα μέλι γάλα. Όμως τα πράγματα δε σταματούν εκεί. Από πολλούς διεκδικείται η εφαρμογή του κανόνα της ομοφωνίας και στα κινήματα συνολικά.

Ιστορία
Από την ιστορία του αναρχικού κινήματος προκύπτει ότι ο προβληματισμός αυτός κρατά από παλιά με τους “κοινωνικούς” αναρχικούς (πχ Μαλατέστα) να τάσσονται υπέρ της άμεσης δημοκρατίας ως ενός πιο συμβατού με την ισότητα τρόπου πολιτικής λειτουργίας και με τους “ατομικιστές” αναρχικούς (πχ Στίρνερ) να τάσσονται υπέρ της ομοφωνίας, για το λόγο ότι η άμεση δημοκρατία καταπιέζει το άτομο που μειοψηφεί (μία άλλη συζήτηση είναι κατά πόσο οι “ατομικιστές” αναρχικοί έχουν γενικότερα να κάνουν κάτι με το σοσιαλιστικό αναρχικό κίνημα και τα μαζικά κοινωνικά κινήματα – ενδεικτικά ο Στίρνερ στο τέλος τρελάθηκε).

Υπέρ της Ομοφωνίας
Κατά τη γνώμη μου η ομοφωνία ως τρόπος λήψης αποφάσεων είναι τελείως αδόκιμη τόσο για μικρές πολιτικές συλλογικότητες όσο και για ευρύτερα κοινωνικά κινήματα. Η εμπιστοσύνη στην ομοφωνία στηρίζεται σε δύο υπεραπλουστευτικές παρανοήσεις :

- Ότι σε μία ιδανική κοινωνία δε θα υπάρχουν διενέξεις αλλά ομόνοια και κοινωνική αρμονία και ότι τελικά όλοι θα συμφωνούμε με όλους.

Η θέση αυτή παρανοεί την ανθρώπινη φύση και συγκεκριμένα το ανθρώπινο χαρακτηριστικό της αυτονομίας. Ακόμη και σε μία εν δυνάμει κατευθυνόμενη προς το ιδανικό κοινωνία θα υπάρχουν κοινωνικές διενέξεις. Οι κοινωνικές διενέξεις δεν προκύπτουν μόνο για λόγους ανισοτήτων ή/και διάστασης συμφερόντων, αν και οι ανισότητες είναι ένας πολύ βασικός παράγοντάς τους. Προκύπτουν και από άλλους παράγοντες, που έχουν να κάνουν με τη δυσχέρεια λύσης των προβλημάτων, την έλλειψη πληροφόρησης, τα ιδιάζοντα χαρακτηριστικά των εμπλεκομένων κτλ. Αν θεωρήσουμε ότι δε θα υπάρχουν διενέξεις, τότε θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι δε θα υπάρχει και κοινωνική πρόοδος ή παρακμή αλλά στασιμότητα, πράγμα εξ ορισμού παράλογο.

- Ότι η άμεση δημοκρατία καταπιέζει την μειοψηφία.

Αυτή η θέση έχει μία αλήθεια. Αναγνωρίζεται άλλωστε ακόμη και στα αστικά κοινοβουλευτικά καθεστώτα, όπου επιχειρούνται κανόνες για την προστασία των μειοψηφιών, κυρίως των εθνοτικών μειονοτήτων. Σε μία πιο ελεύθερη κοινωνία θα πρέπει να βρεθούν (πάλι με άμεση δημοκρατία) οι κανόνες εκείνοι που θα διασφαλίζουν τα δικαιώματα των μειοψηφιών.

Αυτή όμως η θέση έχει και την εξής παρανόηση, άμεση απόρροια του γεγονότος ότι οι αναρχικοί ουδέποτε ανέλυσαν επιστημονικά το εξουσιαστικό φαινόμενο, ενάντια στο οποίο μάχονται. Και αυτό γιατί, όπως και αν οριστεί, η εξουσία έχει δύο όψεις : (α) την εξουσία για την εκτέλεση κάποιας πράξης και την επίτευξη κάποιου σκοπού και (β) την εξουσία επί άλλων ανθρώπων ή της φύσης. Η αντεξουσία ως ιδανικό (γιατί για ιδανικό πρόκειται) μάχεται για τον περιορισμό της δεύτερης όψης της εξουσίας. Η πρώτη μορφή εξουσίας δε δύναται να περιοριστεί (εκτός άμα αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί) αλλά θα πρέπει να καταστεί συμβατή με την εξαφάνιση της πρώτης.

Συνεπώς και αν λάβουμε υπόψη ότι οι άνθρωποι συγκροτούμε κοινότητες για την επιβίωση και την ευτυχία μας και ότι οι κοινότητες αυτές έχουν δυναμική και άρα ανάγκη, για να αποφασίζουν πως θα δρούν και να ασκούν εξουσία για την επίτευξη στόχων (όπως πχ να υπάρχει ισότητα στη διανομή των αγαθών στα μέλη τους ή να γίνει κάποιο δημόσιο έργο), τότε θα πρέπει να βρούμε έναν κατάλληλο τρόπο λήψης αποφάσεων, που να μας περικλείει ισότιμα όλους. Στο μέτρο που η μειοψηφία που ανακύπτει σε κάθε περίπτωση (α) συμφώνησε να είναι μέλος της κοινότητας, (β) συμφώνησε σε αυτόν τον τρόπο λήψης αποφάσεων, (γ) διατηρεί κάποια δικαιώματα μη καταπίεσής της από την πλειοψηφία τα οποία συμφωνούνται από τα πριν, (δ) επικρατούν δίκαιοι όροι συζήτησης κατά τα χαμπερμασιανά πρότυπα και (ε) μπορεί, όποτε το επιθυμεί να αποχωρεί από την κοινότητα, δεν τίθεται θέμα εξουσίας επί αυτής.

Κατά της Ομοφωνίας
Από την άλλη κανείς δεν ανέλυσε τα προβλήματα που έχει ο κανόνας της ομοφωνίας στη λήψη αποφάσεων :

- Το ότι μπορεί να λειτουργήσει ως τρόπος λειτουργίας και λήψης αποφάσεων για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα σε μικρές ομάδες ανθρώπων αλλά όχι σε μακροκοινωνικό επίπεδο, πόσο μάλλον στα κινήματα.

- Το ότι ακόμη και σε μικρές ομάδες δεν είναι δόκιμος τρόπος λήψης αποφάσεων αλλά τρόπος θαψίματος, αντί συζήτησης, των διαφορετικών απόψεων, που έτσι και αλλιώς υπάρχουν.

Η Διαφωνία
Υπάρχει τέλος μια δεδομένη πολιτική στάση απέναντι στο φαινόμενο της διαφωνίας και της διάστασης απόψεων μέσα στα κινήματα και τις πολιτικές οργανώσεις. Η στάση ότι η ύπαρξη, ακόμη και η ένδειξη ή υπόνοια, διαφωνίας είναι φαινόμενο παθογένειας και διάρηξης της συνοχής της συλλογικότητας. Η στάση αυτή απέναντι στη διαφωνία είναι κληρονομιά της αριστεράς. Η αριστερά είχε πάντα ως σκοπό την κατάληψη της εξουσίας. Για να αναμετρηθεί όμως με τους εξουσιαστικούς μηχανισμούς, είχε την ανάγκη να τα θυσιάσει όλα στο βωμό της μπετόν αρμέ συνοχής. Κάπου εκεί ξεχάσαμε να συζητάμε. Αντίθετα, το πολιτικό σύστημα άφηνε πάντα ένα περιθώριο στην ανταλλαγή απόψεων, για να εξασφαλίζει την ευελιξία και προσαρμογή του στις εκάστοτε συνθήκες.

Δε χρειάζεται λοιπόν να συμφωνούμε. Αντίθετα θα πρέπει να διαφωνούμε, να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να ρίχνουμε κάτω τους δογματισμούς. Ο καθένας θα πρέπει να έχει και από μία άποψη, συγκροτώντας την μέσα από την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων. Ως προς το τι θα πράττουμε κάθε φορά, αυτό θα έχει να κάνει με την ποιότητα της συζήτησης και την ικανότητά μας να μπορούμε να καταλήγουμε σε αυτά που μας ενώνουν.

Η ομοφωνία είναι καταπιεστική και ολέθρια για τα άτομα και τις συλλογικότητες, δεδομένου ότι προϋποθέτει ότι στο τέλος κάθε συζήτησης θα πρέπει να υπάρχει μία και μόνο άποψη στα μυαλά των ανθρώπων. Αυτό δεν είναι εφικτό. Επειδή μπορεί να μην προκύπτει στην πράξη η ανάγκη να λειτουργούμε με άμεση δημοκρατία, αυτό δε σημαίνει ότι η ομοφωνία ως τρόπος πολιτικής λειτουργίας και συγκρότησης είναι λογική. Είναι τελείως παράλογη.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:44:40 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 14:47:13 »
Σήμερα, η κοινή γνώμη είναι βαθύτατα αναστατωμένη όσον αφορά, την Πολιτική Διαφθορά, και την Κοινωνική κατηφόρα της χώρας μας.

Δεν εμπιστεύονται πλέον ούτε Πολιτικούς, ούτε Κόμματα, και επιζητούν διακαώς μία Νέα Πολιτική Λύση, ένα Νέο Κοινωνικό-πολιτικό σύστημα, που θα αντικαταστήσει πλήρως την παρούσα διεφθαρμένη, έκπτωτη, σάπια κατάσταση, και θα οδηγήσει την Ελλάδα, σε μία Νέα Εποχή, Ελευθερίας, Αρετής, και Ευημερίας.

Σε μία πρόσφατη δημοσκόπηση, τα ποσοστά δυσαρέσκειας των πολιτών από το Πολιτικό μας σύστημα είναι αρκετά υψηλά. 

http://www.palo.gr/cluster.aspx?id=1031763
Υψηλά ποσοστά δυσαρέσκειας των Ελλήνων από το πολιτικό σύστημα
• Υψηλά είναι και τον Ιούλιο τα ποσοστά δυσαρέσκειας των πολιτών απέναντι στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. Σύμφωνα με το βαρόμετρο του Ιουλίου της Public Issue, που δημοσιεύτηκε χθες, στην ερώτηση «ποια θεωρούν καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα», το 65% απαντά «καμία από τις δύο», 25% απαντά «μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» και 4% «μια κυβέρνηση Ν.Δ.». Καμπανάκι για το πολιτικό σύστημα αποτελεί η αποχή και η ψήφος διαμαρτυρίας. Σε σχέση με την αποχή τον Οκτώβριο του 2009 (8,5%) τον Ιούλιο που διανύουμε φτάνει στο 35,5%. Το 79% δηλώνει δυσαρεστημένο από την Κυβέρνηση και το 88% από την Αντιπολίτευση. Το 34% ζητά πολυκομματικές κυβερνήσεις, το 20% αυτοδύναμες, το 17% ζητά οικουμενική Κυβέρνηση, το 7 …
Πρωϊνός Λόγος • 12/7/10[...]

3 δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν την αστάθεια του πολιτικού συστήματος και του δικομματισμού
Δημοσκοπήσεις της Public Issue , για την « Καθημερινή » και τον « ΣΚΑΪ », της Metron Analysis , για την « Αυγή»  της Κυριακής και της Pulse για τον « Τύπο της Κυριακής »: Παραμένει πρώτος σε δημοτικότητα ο πρωθυπουργός, σταθερότερο όλων των κομμάτων το ΚΚΕ, μια μονάδα μόνο διαφορά ... ΝΔ-ΛΑΟΣ, πάνω από 3% για Οικολόγους Πράσινους και «Δημοκρατική Αριστερά» Η αστάθεια του πολιτικού συστήματος …
eklogika.gr • 12/7/10[...]

Στο 80% η δυσαρέσκεια των πολιτών
Στη δημοσκόπηση της Public Issue για την «Καθημερινή» και το ΣΚΑΪ, το 65% των πολιτών, στην ερώτηση «ποια κυβέρνηση ?ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ- θεωρεί καλύτερη για τη χώρα», απαντά «καμία από τις δύο». Το 25% απαντά «μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» και το 4% «μια κυβέρνηση ΝΔ».Το 79% δηλώνει δυσαρεστημένο από την κυβέρνηση και το 88% από την αντιπολίτευση! Επτά στους 10 πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους.Τ …
Έθνος • 11/7/10[...]

Δυσαρεστημένοι με το πολιτικό σύστημα οι Έλληνες πολίτες
Δυσαρέσκεια και απογοήτευση εκφράζουν οι πολίτες για το πολιτικό σύστημα και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση, όπως καταδεικνύουν δύο νέες δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με το «Βαρόμετρο Ιουλίου» της Public Issue και την έρευνα της Pulse, οι περισσότεροι Έλληνες χαρακτηρίζουν «κοινωνικά άδικα» τα μέτρα της κυβέρνησης. Πάντως, το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να προηγείται σταθερά -και, μάλισ …
Τα Νέα • 11/7/10

«Μαυρίζουν» το πολιτικό σύστημα οι πολίτες
Την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών για τους χειρισμούς και τη στάση των πολιτικών κομμάτων στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας καταγράφουν δύο νέες δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με το Βαρόμετρο Ιουλίου της Public Issue και την έρευνα της Pulse, η πλειοψηφία των πολιτών χαρακτηρίζει κοινωνικά άδικα τα μέτρα της κυβέρνησης. Πάντως η νεοσύστατη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, εξασφα …
Ελευθεροτυπία • 11/7/10[...]

Δυσαρεστημένοι 8 στους 10 από κυβέρνηση και αντιπολίτευση
Καμπανάκι στο πολιτικό σύστημα και τον δικομματισμό χτυπά το  Βαρόμετρο Ιουλίου της Public Issue για την «Καθημερινή της Κυριακής» και τον ΣΚΑΪ, που έγινε σε δείγμα 1.006 πολιτών. Ενδεικτικό στοιχείο του κλίματος δυσφορίας είναι η συρρίκνωση της εκλογικής επιρροής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την ώρα που επτά στους δέκα πολίτες  δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους Στην ερώτηση «ποια θεωρούν καλύτερη …
Madata.gr • 11/7/10
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το χρησιμότερο πολίτευμα?
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 15:03:44 »
Προσπαθώντας να συμπαρασταθούμε στον αγώνα που κάνει ο Ελληνικός Λαός, μέσα από τους πόνους του τοκετού και της γέννησης του Νέου Κοινωνικο-Πολιτικού συστήματος της Ελλάδας, θα προσπαθήσουμε τις επόμενες μέρες να παρουσιάσουμε μία Νέα Δομή Πολιτικού Συστήματος, που θα αντιπροσωπεύει μία Αληθινή Δημοκρατία, και θα εκφράζει την Πραγματική Λαϊκή Βούληση.

Τις προηγούμενες μέρες αναπτύξαμε πως το υπάρχων Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα δεν είναι Δημοκρατικό αν και παρουσιάζεται έτσι, και αν θέλουμε να το αναλύσουμε σε μεγαλύτερο βάθος, εμπειρικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελείται από:

1. Αριστοκρατία (πολιτικά τζάκια) και Θεοκρατία (μαύρα ράσα) 95%
2. Αξιοκρατία (άξιοι αντιπρόσωποι του λαού) 4%
3. Δημοκρατία (η λαϊκή βούληση) περιστασιακά μέχρι και 1%

Δυστυχώς αυτή είναι η Ιδεολογική δομή της παρούσας μασκαρεμένης Δημοκρατίας μας, κάτω από την Πνευματική κυριαρχία της Εκκλησίας του Εβραίου Γεσουχά.  'Οταν το Πνευματικό σύστημα της Ελλάδος είναι μία Απάτη, και όταν τα Αυθεντικά Αυτόχθονα Ελληνικά μας Ιδεώδη είναι αιχμάλωτα, πραγματικά, γιατί εκπλησσόμαστε?

Εν Αρχή είναι η Συνειδητοποίηση!
Εν Αρχή είναι η Κατανόηση!
Εν Αρχή είναι η Νέα Ιδέα!

Στην εποχή της Ελλάδος του 21ου αιώνα, χρειαζόμαστε το κατάλληλο πολιτικό σύστημα, για να περάσουμε στην επόμενη φάση, να προχωρήσει η χώρα μας, σε μία υγιή πνευματική και κοινωνικο-πολιτική οδό, συνεχίζοντας το δημιουργικό της έργο, από εκεί που πριν 1700 χρόνια την σταμάτησαν οι Σκοταδιστές, οι Φασίστες, οι "Ναζί" του Γεσουχά...

Αυτή την Ανατολή της Νέας Εποχής, μιας Παγκόσμιας Κοινωνικο-πολιτικής Αναγέννησης, ενός Οικουμενικού Ελληνικού Διαφωτισμού, οραματίζονται όλοι οι Διαφωτιστές Παγκόσμια, όλοι οι Πεφωτισμένοι της Γης, που έχουν γνωρίσει την Ιστορία της Ανθρωπότητας, και γνωρίζουν την κρίσιμη ιστορική καμπή την οποία διανύουμε.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν μία γέννηση ενός Νέου Κοινωνικο-πολιτικού συστήματος, μία Νέα Δημοκρατική Σύνθεση, βασιζόμενοι πάντα στα λάθη του παρελθόντος, και ας ευχηθούμε πως θα αντιπροσωπεύσει την Ελληνική λαϊκή βούληση, ή θα εμπνεύσει περαιτέρω Ιδεολόγους, Οραματιστές, Φιλοσόφους και Πολιτικούς, να παράγουν καινοτόμες ιδέες, και να τολμήσουν με την σειρά τους, την διόρθωση ή τον εμπλουτισμό αρχικά του παρόντος συστήματος, μέχρι την τελική μετάβαση στην Νέα του μορφή.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 15:20:14 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/