Αποστολέας Θέμα: Ερωτική Αλχημεία  (Αναγνώστηκε 77399 φορές)

Frater Immortal

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 76
  • Karma: 0
    • ICQ Messenger - 419627972
    • MSN Messenger - spispil@in.gr
    • Yahoo Instant Messenger - spispil
    • Προφίλ
Ερωτική Αλχημεία
« στις: Ιουνίου 15, 2007, 20:10:20 »
Οι απαρχές του (αρχέγονου) μαγικού, τελετουργικού ερωτισμού, φαίνεται πως ξεκίνησαν από τις ίδιες τις γυναίκες, τις «Ιερές Πόρνες» όπως ονομάζονταν, που μέσα από πανάρχαιες ερωτικές πρακτικές λάτρευαν το γυναικείο και ανδρικό ερωτικό όργανο. Οι ερωτικές αυτές πρακτικές φαίνεται πως ξεκίνησαν μέσα από ναούς της Ελλάδας, της Ινδίας, της Κίνας κ.α..
« Η Τέχνη του Έρωτα είναι η πρώτη απ΄ όλες τις τέχνες γιατί όταν ασκείται σωστά, φέρνει τον άνθρωπο κοντά στην Αθανασία…», Σου- Νου- Τσίνγκ.

Ινδικά και Κινέζικα  κείμενα, βεβαιώνουν ότι μπορεί κάποιος να πετύχει την βιολογική αθανασία και την απελευθέρωση, δια μέσου ενεργειακών ερωτικών τεχνικών  που εφαρμόζονται στη διάρκεια του σωματικού έρωτα.

Ο τελετουργικός έρωτας  είναι το μέσο για να φτάσει κανείς στην απόλυτη ένωση και αρμονία με το σύντροφό του αλλά και με τη ίδια τη φύση και το σύμπαν. Στην Τάντρα και το Ταο ο οργασμός δεν είναι ο κεντρικός σκοπός κάθε σεξουαλικής ένωσης. Αντίθετα η ανταλλαγή ενεργειών και η σωματονοηκή ένωση οδηγούν στην έκσταση που είναι και το ζητούμενο της απόλυτης αίσθησης μέσα από την πράξη  του έρωτα. Οι εραστές που εξασκούν την  Τάντρα γιόγκα ή άλλες παρεμφερείς τεχνικές δεν έχουν λόγο να ξοδέψουν το ερωτικό τους απόθεμα.

Η ερωτική πρακτική της μη-εκσπερμάτωσης   «αποταμιεύει» και μετασχηματίζει το σπέρμα και τα γυναικεία ερωτικά υγρά σε ενέργεια υψηλών δονήσεων, αφού  υγρά των γεννητικών οργάνων αντιπροσωπεύουν μια υψηλή συγκέντρωση πολύτιμων συστατικών διατήρησης της ζωής και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα ξοδεύουμε ασυλλόγιστα… στην πραγματικότητα όμως ο «οργασμός» δεν είναι κατά κανένα τρόπος κάτι συνώνυμο με την «εκσπερμάτωση».

Στο σύμπαν τίποτα δεν πεθαίνει , τουλάχιστον όχι έτσι όπως το εννοούμε και αυτό είναι η Αρχή Διατήρησης της ενέργειας. Στον άντρα και τη γυναίκα η μεγαλύτερη απώλεια συμβαίνει όταν το σπέρμα και τα ωάρια βγαίνουν έξω από το σώμα. Η οργασμική ενέργεια περιέχει στα υγρά της τα καλύτερα υλικά του ανθρώπινου σώματος..

Στην (συνηθισμένη) ερωτική πράξη οι άντρες χάνουν περισσότερη ενέργεια από τις γυναίκες, αφού το σπέρμα κυλάει προς τα έξω. Μέσω των τεχνικών της Τάντρα και ερωτικού Ταό το ζευγάρι καταφέρνει να επιτυγχάνει με την ερωτική ισορροπία του Νερού (Γυναίκα –Γιν) και της Φωτιάς (Άντρας-Γιανγκ). Η ‘ισορροπία’ επιτυγχάνεται όταν το ζευγάρι καταφέρνει να κάνει έρωτα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να υπάρχει απώλεια ερωτικών υγρών.

Αλληγορικά αυτή ερωτική πράξη συμβολίζεται με την ένωση του Σίβα (Άντρας, Λίνγκαμ ή Πέος) με την Παρβάτι (Γυναίκα, Γιόνι ή Αιδοίο). Αν το ζευγάρι εμβαθύνει σε αυτές τις ερωτικές τεχνικές και δεν σπαταλά ασύστολα, τα ζωτικά του υγρά, ανυψώνει τη Δύναμη της Κουνταλίνης,  που βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης.

Αυτό έχει σαν συνέπεια να  μεταλλάσει σε νέα τα θνητά του κύτταρα και με τον καιρό δημιουργείτε το αθάνατο σώμα ή σώμα του Κεραυνού. Αυτό φυσικά επιτυγχάνετε μέσω μιας εσωτερικής ερωτικής Αλχημικής  τεχνικής που επιτυγχάνει την ενστάλλαξη  του «Χρυσού ελιξιρίου της αθανασίας» στο σώμα του ζευγαριού.

 Σαν αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας το ζευγάρι βιώνει την Απελευθερωτική Ανύψωση, την Υπερβατικότητα και εντέλει τη Θέωση. Οι ερωτικές αυτές τεχνικές εφαρμόζεται από άντρες και γυναίκες που το βρίσκουν απόλυτα φυσιολογικό, να βρίσκουν ευτυχία στη σαρκική επαφή και από τη στιγμή που πριν ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, επεμβαίνει ο οραματισμός και  η φαντασία, το ζευγάρι βρίσκεται ιδιαίτερα κοντά στο στόχο του αυτό που η ανατολική Ερωτική Παράδοση  ονομάζει Ερωτική Αλχημεία ή  Μαγικό Έρωτα.

Η εκτέλεση της Ερωτικής Αλχημείας, έχει σαν αποτέλεσμα την αναζωογόνηση, τη φυσική α ν α γ έ ν ν η σ η του οργανισμού του ζευγαριού. Αν είναι πραγματικά έμπειρο, θ α   ξ α ν α ν ι ώ σ ε ι  δ ι α   μ έ σ ο υ   τ ο υ  έ ρ ω τα  και μπορεί να νικήσει το θάνατο και τα γηρατειά. 
Αυτή είναι η τελική νίκη, η δυνατότητα να φτάσουν στον υπεράνθρωπο…

Πρακτική της Ερωτικής Αλχημείας

Ο άντρας στέκεται με σεβασμό μπροστά στη γυμνή γυναίκα συγκεντώνεται και βιώνει το Κοσμικό Μυστήριο στο εσώτερο εαυτό του, εξυψώντας την ερωτική του σύντροφο σε μια ζωντανή θεά γιατί «Κάθε γυναίκα γυμνή ενσαρκώνει την προκρίτι. Θα πρέπει λοιπόν να την αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο θαυμασμό και την ίδια απόσταση που δείχνουμε παρατηρώντας τα αδιαπέραστα μυστικά της φύσης, την απεριόριστη ικανότητα της δημιουργίας. Η τελετουργική γυμνότητα της γιογκίν, έχει μια εσωτερική μυστική αξία. Αν μπροστά στη γυμνή γυναίκα δεν αισθάνεσαι στα βαθύτερα  σου είναι, την ίδια τρομακτική συγκίνηση που νιώθεις μπρος στην αποκάλυψη του κοσμικού Μυστηρίου – δεν υπάρχει τελετουργία, δεν υπάρχει παρά μια βέβηλη πράξη με όλες τις συνέπειες που γνωρίζουμε…», («Η Γιόγκα», Mircea Eliade, Εκδ. «Ι. Χατζηνικολή»).

Η γυναίκα με τη σειρά της νιώθει τον ίδιο σεβασμό μπροστά στον γυμνό άντρα και μέσω του νου της τον εξυψώνει σε θεό.Στη συνέχεια το ζευγάρι απομακρύνει κάθε άσκοπη- περιττή σκέψη και χάνει τη συνείδηση των  σωμάτων τους και τη συναίσθηση του εξωτερικού κόσμου. Εν συνεχεία ακολουθεί το ερωτικό αγκάλιασμα. Οι κινήσεις είναι ήρεμες, απαλές και το μεγαλύτερος μέρος αφιερώνεται στο αγκάλιασμα των δυο σωμάτων με κυρίαρχη τη διείσδυση του αντρικού οργάνου μέσα στο γυναικείο όργανο και τίποτε άλλο.

Η ερωτική ένωση γίνεται μεταξύ δύο «θεών» και ο ερωτάς τους στοχεύει στην απόκτηση της υπέρτατης ευδαιμονία και στην ικανότητα να πραγματοποιήσουν την «αλήθεια του σώματος» και να  γίνουν ικανοί να συμμετάσχουν στην «κοινωνία» με την Συμπαντική Νοημοσύνη.

Ο άντρας κάθεται επάνω σε ένα χαλί ή στρώμα με τα πόδια του σταυρωμένα (σε στάση λωτού). Η γυναίκα κάθεται επάνω στον ερωτικό της σύντροφο με τέτοιο τρόπο ώστε οι γάμπες της να του τυλίγουν τη μέση. Με αυτό τον τρόπο καθίσματος το Λίνγκαμ του εισχωρεί μέσα στο Γιόνι εύκολα  και με αυτό τον τρόπο ενώνονται ερωτικά. Η ερωτική αυτή πράξη κρατάει πολύ χρόνο και το ζευγάρι προσπαθεί να αφήσει τη φύση και την ερωτική ενέργεια να δράσει χωρίς τη μεσολάβηση του Εγώ, χωρίς επιθυμία, χωρίς αναλυτική συνείδηση .

Έξαλλου η Αγάπη δεν επιθυμεί τίποτα, δεν ζητάει τίποτα και δεν απαιτεί τίποτα. Είναι επιβεβλημένο και αναγκαίο κατά τη διάρκεια αυτής της Ιερής Ερωτικής Πράξης να μην υπάρχει ζωτική επιθυμία. Όσο συνεχίζεται το ερωτικό αγκάλιασμα και το αρσενικό και θηλυκό όργανο βρίσκεται το ένα μέσα στο άλλο στο σημείο αυτό του σώματος των δυο εραστών –με τον παρατεταμένο έρωτα και χωρίς την εκκριση ερωτικών υγρών  -  αναπτύσσεται «θερμότητα» λόγω της τριβής των ερωτικών οργάνων (του Λίνγκαμ-Πέους και Γιόν-Αιδοίο). Η θερμότητα αυτή ερωτικών οργάνων τα διαπερνά και επιδρά στη βάση της σπονδυλικής στήλης.

Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η δύναμη της Κουνταλίνι ή Δύναμη του Φιδιού του κάθε ανθρώπινου όντος. Με τη βοήθεια του σαρκικού έρωτα και τη θερμότητα που αναπτύσσει σε αυτή την περιοχή, ρεύματα ενέργειας διαπερνούν τη συγκεκριμένη περιοχή. Με την πάροδο του χρόνου και την εντατική εξάσκηση στην «Ιερή Ερωτική Ένωση», η «Δύναμη του Φιδιού» ενεργοποιείται και σιγά-σιγά αρχίζει και ανυψώνεται από την βάση της σπονδυλικής στήλης προς τα επάνω. Η δύναμη αυτή, περνάει στα νευρικά πλέγματα δεξιά και αριστερά της σπονδυλικής στήλης ενεργοποιώντας και δυναμώνοντας όλα τα όργανα τους σώματος  που είναι συνδεδεμένα με τα νευρικά αυτά πλέγματα.

Η υπερ-δύναμη αυτή απελευθερώνει τεράστια ποσά ενέργειας προς όφελος του οργανισμού εντέλει καταλήγει στον εγκέφαλο των δυο εραστών. Εκεί συμβαίνουν θαυμαστές μεταβολές που οι ασκούμενοι στον μαγικό ερωτισμό τις προσλαμβάνουν σαν κατάργηση του γραμμικού χρόνου, σταμάτημα της σκέψης, καθάρισμα και απέραντη διαύγεια του νου, «αγκάλιασμα» και «σκόρπισμα» στην απειροσύνη του σύμπαντες. Αν το ζευγάρι ασκηθεί με αυτόν τον τρόπο στον σαρκικό έρωτα χωρίς να υπάρχει εκροή  σπέρματος και ερωτικής βλέννας, τα σώματα τους σιγά-σιγά θα ανανεωθούν, θα αρχίσουν να γίνονται απρόσβλητα από ασθένειες και με την πάροδο του χρόνου τα κύτταρα τους θα αρχίσουν να αλλάζουν. Η φύση θα φροντίσει να αντικατασταθούν όλα τα παλιά κύτταρα με νέα, δυνατά, καθαρά που πιθανότατα στο DNA τους, θα είναι εγγεγραμμένη η εντολή της βιολογικής αθανασίας. 



Προειδοποίηση: η τεχνική που περιγράφεται παραπάνω θα ήταν σκόπιμο να εκτελεστεί μετά από μακρά προετοιμασία των ενδιαφερόμενων και αφού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Η άνοδος της δύναμης της Κουνταλίνι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν δεν έχουμε προετοιμασθεί κατάλληλα.. Διάφορες ασκήσεις, διαλογισμός, ελαφρά νηστεία προετοιμάζουν το έδαφος ώστε το σώμα να είναι έτοιμο να δεχθεί αυτά τα ποσά ενέργειας που διαφορετικά ίσως δώσουν τα αντίθετα αποτελέσματα.
Παρακαλώ συγχωρήστε μου τυχόν λάθοι ή παραλείψεις που φυσικά περιμένω να τα συμπληρώσετε ή να τα διορθώσετε.










Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 16, 2007, 03:53:00 »
Αγαπητέ Frater Immortal,

ευχαριστούμε για την κατάθεση σου πάνω στην ερωτική αλχημεία.  Είμαι σίγουρη πως είναι ένα ενδιαφέρον θέμα για πολλούς από εμάς.  Απλά θα ήθελα να κάνω μία διευκρίνηση για τους φίλους αναγνώστες, πως το Amorc δεν ασχολείται με τεχνικές τάντρα ή σεξουαλικής μαγείας, ούτε δέχεται την φυσική αθανασία, αλλά μόνο την αθανασία της Ψυχής.

Φυσικά το κάθε μέλος είναι ελεύθερο να κάνει την έρευνα του πάνω στα θέματα που τον ενδιαφέρουν και να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα, πέρα των διδασκαλιών.

Απλά υπάρχουν κάποιες σχολές σκέψεις, στις οποίες ανήκει και το Amorc, που θεωρούν αυτές τις τεχνικές ως μαύρη μαγεία, και τις αποκλείουν κατηγορηματικά από τις διδασκαλίες τους.  Δηλαδή δεν ασχολούνται με τα μυστήρια της γέννησης (σεξουαλική μαγεία) και του θανάτου (πνευματισμό) αλλά κυρίως με τα μυστήρια της ζωής (αυτογνωσία, ψυχανάλυση και Θεουργία).

Και ο λόγος είναι γιατί η σεξουαλική μαγεία ξεσηκώνει τα πάθη μας, επιδρά επικίνδυνα στο αυτόνομο νευρικό μας σύστημα, δημιουργεί λαγνεία, ενώ η θεουργία, η Πνευματική Αλχημεία, φέρει σαν αποτέλεσμα την υπηρεσία στο Κοσμικό σχέδιο, την αυτοκυριαρχία, και την ψυχική αρμονία.  Στην πρώτη περίπτωση κυριαρχεί το θηρίο, (τα ζωώδη ένστικτα), και στην δεύτερη ο Θεός (η Συνείδηση). Σίγουρα ο έρωτας είναι ένας σημαντικός θεός από αρχαιοτάτων χρόνων, αλλά ο έρωτας αλλάζει μορφή και από σαρκικός γίνεται πνευματικός, δαμάζοντας τα πάθη μας...

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι Ελεύθερος, όταν είναι δέσμιος των παθών του.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2007, 03:14:30 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Frater Immortal

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 76
  • Karma: 0
    • ICQ Messenger - 419627972
    • MSN Messenger - spispil@in.gr
    • Yahoo Instant Messenger - spispil
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 16, 2007, 10:09:02 »
"Όταν η ερωτική πράξη είναι τέλεια ολοκληρωμένη, η γυναίκα και ο άντρας ενώνονται σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής τους, οι σωματικές και νοητικές τους δυνάμεις πολλαπλασιάζονται και με αυτόν τον τρόπο κάθε ευχή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί…
 Στην ουσία στη διάρκεια της ερωτικής πράξης μια γυναίκα και ένας άντρας σχηματίζουν μια μονάδα και αυτή η ένωση γίνεται πράξη συμπαντική και θεϊκή, αλχημικά το ανθρώπινο σώμα γίνεται το εργαστήριο που θα συντελεστεί η μεταστοιχείωση που μέσω της φωτιάς- κουνταλίνι θα καταφέρει να παράγει τη εσωτερική φιλοσοφική λίθο και το χρυσό ελιξίριο της αθανασίας…"
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:50:42 »
"Όταν η ερωτική πράξη είναι τέλεια ολοκληρωμένη, η γυναίκα και ο άντρας ενώνονται σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής τους, οι σωματικές και νοητικές τους δυνάμεις πολλαπλασιάζονται και με αυτόν τον τρόπο κάθε ευχή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί…
 

Συμφωνώ απόλυτα ότι οι δυνάμεις τους πολλαπλασιάζονται και με αυτόν τον τρόπο κάθε επιθυμία τους δύναται να πραγματοποιηθεί.

Η γεννετήσια ενέργεια έχει ένα τεράστιο δυναμικό, μια τεράστια ένταση και ισχύ και η χρήση της μπορεί να επιφέρει τρομακτικά αποτελέσματα.

Κάπου εδώ όμως αρχίζει και η τραγωδία του παραλόγου.

Η ερωτική ενέργεια είναι μία από τις βασικότερες ενέργειες της φύσης με σκοπό την διαιώνηση της ζωής.
Κάθε νέος οργανισμός, χρειάζεται στην εκκίνησή του ένα μεγάλο ένεργειακό δυναμικό, για να μορέσει να υπερνικήσει την θανατερή κατάσταση της κατεστημένης αδράνειας.
Κι όταν η ενέργεια αυτή διοχετεύεται στους φυσικούς διαύλους που όρισε η φύση, όταν επιτελείται η ύψιστη θεουργία του να δώσουμε την ευκαιρία σε μιαν ακόμα ψυχή να ενσαρκωθεί στο σχολείο της εξέλιξης, η φύση ανταμείβει πλουσιοπάροχα με την υπέρτατη ευχαρίστηση τους επιτελούντες τον ιερό αυτόν σκοπό.
Ανταμείβει με την ηδονή, με την υπέρτατη ευχαρίστηση κατόπιν της μητρότητας, της γονεϊκής λειτουργίας, με την ανεπανάληπτη χαρά της ύψιστης προσφοράς προς την μητέρα φύση, με την εκστασιακή ευχαρίστηση που απολαμβάνει ο καθείς που επιτελεί το καθήκον του.

Όμως η τρέλλα του παραλόγου διαστρέβλωσε και αυτήν την ύψιστη λειτουργία της φύσης για την διαιώνιση της ζωής.

Αντί να πριμοδοτεί ο κάθε άνθρωπος με την τεράστια ερωτική ενέργεια μια νέα ζωή,
σκέφτηκε σατανικά και άκρως εγωιστικά, να την κρατήσει για τον εαυτό του και μόνον.

Αλίμονο....
Η χρήση αυτής της ενέργειας είναι εφικτή και για άλλους σκοπούς.
Όχι όμως όπως φαντάζονται οι δυστυχείς πειραματιζόμενοι, που τους έπεισαν για τις μεγαλύτερες πλάνες, για δήθεν φυσικές αθασασίες.
Η διαστρεβλωμένη χρήση αυτής της ενέργειας, δυστυχώς γεννά, γίνεται η μαύρη μαία της τερατογέννησης, η μυσαρή μήτρα των βδελυρών εξαμβλωμάτων, γίνεται ο οχετός ανάβλυσης των πλέον αποτρόπαιων αναθυμιάσεων, αρρωσταίνοντας αθεράπευτα τους δυστυχείς που δελεασμένοι από την οικτρή πλάνη της απατηλής, αλλά παρα φύση υπόσχεσης της αθανασίας, γίνονται συνεργοί στις πλέον ακατανόμαστες τελετουργίες, παράλογοι υπηρέτες του ερέβους, δούλοι της απύθμενης βλακείας τους, της ανεξέλεγκτης ιδιοτέλειας και του νοσηρού εγωισμού των.

Όμως κάθε λειτουργία που παρεκλίνει από τα υγιή κανάλια που όρισε η φύση, δυστυχώς επιφέρει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.
Μελέτες ψυχιατρικών περιστατικών, αναφέρουν πάμπολλες περιπτώσεις αφελών πειραματιζομένων με μαύρες τελετουργίες, με υποτίθεται ανύψωση κουνταλίνι κλπ,
περιπτώσεις που σε ελαφρά μορφή παρουσίαζαν έντονες νευρώσεις και λοιπές νευροπάθειες, ενώ κλιμακωτά έφταναν στις συχνές κρίσεις "τρέμενς ντελίριουμ".
Όσο για τις έπιπτώσεις στην εγκεφαλική διαύγεια,
ξεκινήστε την ανάγνωση των ψυχιατρικών περιστατικών από τις πρώτες μελέτες του Βιλχελμ Ράιχ, μέχρι τις σύγχρονες κλινικές έρευνες και τότε θα εκτιμήσετε το μέγεθος των βλαβών που επιφέρουν τέτοιες τεχνικές, αλλά και το μέγεθος της εγκληματικής ανευθυνότητας δήθεν μυημένων που διαφημίζουν, προάγουν και εξασκούν, παρασύροντας αφελείς, δημιουργώντας νέα θύματα, θυσία στον βωμό του παραλόγου.

Κι αυτό γιατί ;
Δελεασμένοι από τον άρχοντα του ολέθρου, τον κυβερνήτη των παθών και του αρρωστημένου εγωισμού,
για την πλέον ακραία ιδιοτελή πράξη του διαστρεβλωμένου ΕΓΩ, του να υπάρχω αιωνίως ΕΓΩ, μη δίνοντας χώρο στα παιδιά μου, στα παιδιά τους, στα παιδιά των παιδιών τους κλπ, γίνονται οι παράλογοι πολέμιοι του νόμου της φύσης,
προετοιμαζόμενοι και γεννόμενοι αιμοδιψείς βρυκόλακες, παράσιτα και εξώκοσμα βδελύγματα, ανατροπείς των κοσμικών νόμων, εναντιούμενοι στην φύση, πολέμιοι του μεγάλου σχεδίου της εξέλιξης.
Μαύρα παιδιά του ολέθρου, συνεργοί στον αφανισμό, δέσμιοι του παράλογου, ας σας λυπηθεί η κοσμική συνείδηση και ας είναι επιεικής απέναντί σας, δίνοντάς σας και άλλες πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη.

Άνοες παραπλανημένοι, αγνοείτε ότι επιζητώντας την αθανασία στην ύλη, ουσιαστικά πετυχαίνετε τον απόλυτο θάνατο !

Η ερωτική ενέργεια κατά την φυσική της έκφραση, είναι για την διαιώνιση της ζωής.
Κάθε διαφορετική χρήση, αντίκειται στον φυσικό σκοπό και υποπίπτει στην μαύρη μαγεία.

Την ενέργεια αυτή, είναι εγκληματικό και καταστροφικό και για την ίδια μας την υγεία να την ανεβάζουμε υψηλότερα και μέχρι τον εγκέφαλο.
Αυτή η ενέργεια είναι για να ενεργοποιεί το συγκεκριμένο ενεργειακό κέντρο και όχι να πλημυρίζει και να κυριαρχεί πάνω στα υπόλοιπα ενεργειακά κέντρα.

Την ενέργεία αυτήν την μεταστοιχειώνουμε σιγά σιγά σε ανώτερης δονητικής φύσης ενέργεια και μόνον έτσι μπορούμε να πούμε ότι την ανεβάζουμε.
Όμως όταν μεταστοιχειωθεί η σεξουαλική ενέργεια σε συναισθηματική, παύει η σεξουαλική έλξη και διέγερση και αναδύεται η έλξη προς κάθε άνθρωπο και κάθε έμβιο οργανισμό, μεταστοιχειωμένη σε νοιάξιμο, συμπόνοια, κάθε καλό συναίσθημα φιλλαληλίας, γίνεται αληθινή αγάπη, για να ανέλθει σιγά σιγά και να μεταστοιχειωθεί σε καθάρια ενέργεια αληθινού έρωτα, ολοκληρωτικής ενότητας, όπου θα βιώνουμε το είναι μας, πέρα από κάθε εγωισμό, σαν ολότητα με ολάκερο τον κόσμο.
Τότε θα έχουμε καταφέρει να είμαστε και να διαλαλούμε, "εγώ είμαι εσύ, είμαι όλος ο κόσμος".
Τότε πραγματικά θα είμαστε....


Υ.Γ. : Δυστυχώς οι τεχνικές που χειρίζονται την γεννετήσια ενέργεια, δεν είναι κάτι καινούριο, ούτε βέβαια η νοσηρή απαρχή τους βρίσκεται στην ανατολή και στην Τάντρα.

Την γέννησή τους την ανευρίσκουμε στην αδελφότητα του Κουμράν, των Εσσαίων.
Θα επανέλθω με λεπτομέρειες των αποτρόπαιων τελετουργιών που τελούσαν και την δόλια στάση απέναντι στην φύση και στην ίδια την ζωή που εισήγαγαν.

Το μίσος και ο φθόνος για την διαώνηση της ζωής, πέρασε καλυμμένα στον χριστιανισμό, τους συνεχιστές των Εσσαίων, οι βδελυρές και αποτρόπαιες όμως τελετουργίες, διαιωνίστηκαν από οικτρά πλανεμένους μερικών γνωστικών αιρέσεων και δυστυχώς, αναβιώνουν μέσα από κύκλους νεογνωστικών....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2007, 12:04:51 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Frater Immortal

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 76
  • Karma: 0
    • ICQ Messenger - 419627972
    • MSN Messenger - spispil@in.gr
    • Yahoo Instant Messenger - spispil
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 16, 2007, 12:39:51 »
'Μιλάω' πάντα για το ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται 'εν υπνώσει' και πως μπορούμε να το 'ξυπνήσουμε'... Φυσικά δεν έχει σχέση ούτε με μαύρη, ούτε με γκρι ή άλλους είδους μαγεία. Εχει πάντα, μα πάντα σχέση με ανθρώπινη ενέργεια και τον χειρισμό της και τίποτα περισσότερο.
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Trithemius

  • L.V.X.
  • Μηνύματα: 1.225
  • Karma: 0
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 16, 2007, 13:24:06 »
Αν και το ζήτημα της ερωτικής αλχημείας το έχω εξετάσει επιφανειακά, σχετικά με το τι έχει προβλέψει η φύση, θέλω να πω ότι η έκκριση των σχετιζόμενων με την ερωτική πράξη σωματικών υγρών καθίσταται απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Στους άνδρες, αν η έκκριση σπέρματος ακυρωθεί επί μακρό χρονικό διάστημα, υπάρχει κίνδυνος να υποστεί βλάβες ο προστάτης αδένας. Θυμηθείτε το ποσοστό των επισκέψεων στα νοσοκομεία, μοναχών του αγίου όρους για συναφείς παθήσεις και θα καταλάβετε τι εννοώ...

Επίσης, δεν συμφωνώ πως το σπέρμα πρέπει να αποθηκεύεται γιατί θεωρείται πολύτιμο και δεν πρέπει να ξοδεύεται. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, τα σπερματοζωάρια, από τη στιγμή που θα δημιουργηθούν, σε διάστημα λίγων ημερών εκφυλίζονται, καταστρέφονται αναγκαστικά και υποχρεωτικά, ασχέτως αν προκύψει ερωτική πράξη κι εκσπερμάτωση. Επομένως είναι ανούσιο να μιλάμε περί εξοικονόμησης υγρού που η φύση έχει αποφασίσει να καταστρέψει εντός λίγων ημερών.

Κατά τη γνώμη μου, και με όλο το σεβασβό προς αυτές τις τεχνικές και απόψεις, είναι άσκοπο να ψάχνουμε την αθανασία του σώματος. Πρέπει να αποδεχτούμε τη φύση μας, να την κατανοήσουμε και να προσπαθήσουμε να χτίσουμε απόψεις, θέσεις και τεχνικές πάνω σε απτά κι όχι ιδεατά ζητήματα. Η φύση μας έφτιαξε με αθάνατη ψυχή και θνητό σώμα. Δεν είναι κακό να προσπαθείς να διατηρήσεις το σώμα σου αθάνατο, όμως η εμμονή σε μια τέτοια ενασχόληση σου αφαιρεί χρόνο από τον εξευγενισμό της ψυχής σου.
...spes mea in mentem est...

Eleni

  • Μηνύματα: 235
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 16, 2007, 14:20:37 »
Παράθεση
Η ερωτική ενέργεια κατά την φυσική της έκφραση, είναι για την διαιώνιση της ζωής.
Κάθε διαφορετική χρήση, αντίκειται στον φυσικό σκοπό και υποπίπτει στην μαύρη μαγεία.

Δεν είμαι σίγουρη οτι κατάλαβα σωστά αλλά σύμφωνα με αυτό...οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής επαφής χωρίς την επιθυμία η και με πρόληψη ως πρός την μη τεκνοποίηση είναι μάυρη μαγεία?
Διότι αν είναι ετσι ο πλανητης βριθει μαύρων... :o :)

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 16, 2007, 15:45:25 »
Παράθεση
Η ερωτική ενέργεια κατά την φυσική της έκφραση, είναι για την διαιώνιση της ζωής.
Κάθε διαφορετική χρήση, αντίκειται στον φυσικό σκοπό και υποπίπτει στην μαύρη μαγεία.

Δεν είμαι σίγουρη οτι κατάλαβα σωστά αλλά σύμφωνα με αυτό...οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής επαφής χωρίς την επιθυμία η και με πρόληψη ως πρός την μη τεκνοποίηση είναι μάυρη μαγεία?
Διότι αν είναι ετσι ο πλανητης βριθει μαύρων... :o :)

Η διαφορετική χρήση της ερωτικής ενέργειας  πέραν της φυσικής, δηλαδή πέραν της φυσιολογικής σεξουαλικής επαφής,
και είναι γνωστές οι τεχνικές, όπως υποδεικνύει ο  Frater Immortal   στο μύνημά του που γράφει,  (δεν ξέρω αν είναι επακριβώς γνώστης αυτών),

<<Όταν η ερωτική πράξη είναι τέλεια ολοκληρωμένη, η γυναίκα και ο άντρας ενώνονται σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής τους, οι σωματικές και νοητικές τους δυνάμεις πολλαπλασιάζονται και με αυτόν τον τρόπο κάθε ευχή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί…>>

Όταν η ενέργεια του έρωτα χρησιμοποιηθεί με μαγικό τρόπο, για ιδιοτελή αύξηση σωματικών και νοητικών δυνάμεων για να πραγματοποιήσουμε με αυτήν την ενέργεια κάθε ευχή και επιθυμία μας, αυτό ακριβώς είναι "μαύρη μαγεία".

Ο αληθής μύστης, ο πραγματικός σοφός, δεν είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε προσωπική του ευχή και επυθυμία,
αλλά να αναγνωρίσει την αποστολή του, να την εκπληρώσει υπηρετώντας το "Μεγάλο σχέδιο"
και μόλις εκπληρώσει την αποστολή του, γνωρίζει ότι έχει φτάσει η ώρα του - η στιγμή μέσα στα φυσιολογικά όρια που ορίζει η ζωή- και αποχωρεί από την ζωή ήρεμος και ευτυχής που εκπλήρωσε το καθήκον του.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2007, 15:47:17 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Frater Immortal

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 76
  • Karma: 0
    • ICQ Messenger - 419627972
    • MSN Messenger - spispil@in.gr
    • Yahoo Instant Messenger - spispil
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 16, 2007, 17:25:55 »
"Ο αληθής μύστης, ο πραγματικός σοφός, δεν είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε προσωπική του ευχή και επυθυμία,
αλλά να αναγνωρίσει την αποστολή του, να την εκπληρώσει υπηρετώντας το "Μεγάλο σχέδιο"
και μόλις εκπληρώσει την αποστολή του, γνωρίζει ότι έχει φτάσει η ώρα του - η στιγμή μέσα στα φυσιολογικά όρια που ορίζει η ζωή- και αποχωρεί από την ζωή ήρεμος και ευτυχής που εκπλήρωσε το καθήκον του"

Mπορείς αν το θελήσεις να υπηρετείς το "Μεγάλο σχέδιο" και να είσαι ζωντανός χωρίς να αποχωρήσεις απο τη Ζωή να απολαμβάνεις την μακροβιότητάς αλλα ταυτόχρονα να αποκομίζεις εμπειρίες αλλά και να Υπηρετείς...
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Trithemius

  • L.V.X.
  • Μηνύματα: 1.225
  • Karma: 0
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 16, 2007, 17:57:41 »
Ίσως αδελφέ μου, όμως τελικά φαίνεται πως δεν είναι η έλλειψη επιθυμίας αλλά το ουτοπικό της εφαρμογής της που καταδυκνείει πως η σωματική αθανασία δεν είναι τελικά επιτεύξιμη. Επιθυμία χωρίς αποτέλεσμα είναι απλά μια... ευχή. Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα αυτό βλέπουμε πως ισχύει ::)
...spes mea in mentem est...

Frater Immortal

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 76
  • Karma: 0
    • ICQ Messenger - 419627972
    • MSN Messenger - spispil@in.gr
    • Yahoo Instant Messenger - spispil
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 17, 2007, 12:29:21 »
Από το να 'παραδοθούμε' αμαχητί στον θάνατο είναι καλύτερα να τον  'πολεμήσουμε' ... και που ξέρεις ισως κάτι καλό (για εμάς αλλά και το ανθρώπινο γένος), να καταφέρουμε... στην χειρότερη περίπτωση πάντως θα καταγραφεί στην ανθρώπινη μνήμη, σαν μια προσπάθεια που ίσως κάποιες μελλοντικές γενιές την ολοκληρώσουν.
Η  Ελληνική Παράδοση αναφέρει την μάχη μεταξύ του Ηρακλή και του Γήρατος αλλά και Θνητών εναντίων του θανάτου...
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ

LordPayens

  • Μηνύματα: 64
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 17, 2007, 23:38:13 »
Αγαπητέ Frater Immortal,

Να τον πολεμήσουμε όπως τον πολεμάνε σήμερα; Διότι αν δεν έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο και διαφορετικό στο μυαλό σου και καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αυτή η μάχη έχει συνεισφέρει ιδιαίτερα στην παρακμή της δυτικής κοινωνίας. Αν λοιπόν αυτήν την μάχη ονειρεύεσαι, τότε ειλικρινά λυπάμαι πολύ.

LordPayens
-----------
- Ό,τι η αρετή ένωσε ο θάνατος δεν το χωρίζει -

Frater Immortal

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 76
  • Karma: 0
    • ICQ Messenger - 419627972
    • MSN Messenger - spispil@in.gr
    • Yahoo Instant Messenger - spispil
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 17, 2007, 23:45:12 »
Αγαπητέ Frater Immortal,

Να τον πολεμήσουμε όπως τον πολεμάνε σήμερα; Διότι αν δεν έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο και διαφορετικό στο μυαλό σου και καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αυτή η μάχη έχει συνεισφέρει ιδιαίτερα στην παρακμή της δυτικής κοινωνίας. Αν λοιπόν αυτήν την μάχη ονειρεύεσαι, τότε ειλικρινά λυπάμαι πολύ.

LordPayens
-----------
- Ό,τι η αρετή ένωσε ο θάνατος δεν το χωρίζει -
Προφανώς θα κατάλαβες ότι μιλάω για μια ασυνήθιστη ανθρώπινη μακροβιότητα με συνέπεια την συσώρευση εμπειριών που θα μας χρησιμεύσουν στην περαιτέρω ανέλιξή μας
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Κανένας

  • Μηνύματα: 979
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 18, 2007, 11:13:06 »
Ορφέα

Η φύση παρέχει στον άνθρωπο την πολύ ισχυρή σεξουαλική ενέργεια, για να μπορεί να τεκνοποιήσει.  Όμως εκτός από τα 1-3 παιδιά που συνεισφέρει να τεκνοποιήσει ο κάθε άνθρωπος, έχει χιλιάδες οργασμούς στη ζωή του.  Τι πρόβλημα υπάρχει αν με κάποιο τρόπο συγκεντρώνει την ενέργεια του σπέρματος και τη χρησιμοποιεί για άλλους σκοπούς?

Την ενέργεία αυτήν την μεταστοιχειώνουμε σιγά σιγά σε ανώτερης δονητικής φύσης ενέργεια και μόνον έτσι μπορούμε να πούμε ότι την ανεβάζουμε.
Όμως όταν μεταστοιχειωθεί η σεξουαλική ενέργεια σε συναισθηματική, παύει η σεξουαλική έλξη και διέγερση και αναδύεται η έλξη προς κάθε άνθρωπο και κάθε έμβιο οργανισμό, μεταστοιχειωμένη σε νοιάξιμο, συμπόνοια, κάθε καλό συναίσθημα φιλλαληλίας, γίνεται αληθινή αγάπη, για να ανέλθει σιγά σιγά και να μεταστοιχειωθεί σε καθάρια ενέργεια αληθινού έρωτα, ολοκληρωτικής ενότητας, όπου θα βιώνουμε το είναι μας, πέρα από κάθε εγωισμό, σαν ολότητα με ολάκερο τον κόσμο.
Τότε θα έχουμε καταφέρει να είμαστε και να διαλαλούμε, "εγώ είμαι εσύ, είμαι όλος ο κόσμος".
Τότε πραγματικά θα είμαστε....
Α, μήπως λοιπόν η ενέργεια χρησιμεύει να γίνει το άτομο πιο συναισθηματικό, να πλησιάσει η ψυχή του το σύντροφό του αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο?  Να εξελιχθεί φισιολογικά?

Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

Κανένας

  • Μηνύματα: 979
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ερωτική Αλχημεία
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 18, 2007, 11:16:49 »
Frater Immortal

Από το να 'παραδοθούμε' αμαχητί στον θάνατο είναι καλύτερα να τον  'πολεμήσουμε'
Αυτό υπονοεί ότι ο θάνατος είναι κάτι κακό, εχθρός που πρέπει να τον πολεμήσουμε.

Στο σύμπαν τίποτα δεν πεθαίνει , τουλάχιστον όχι έτσι όπως το εννοούμε και αυτό είναι η Αρχή Διατήρησης της ενέργειας.
Εδώ πάλι λες ότι ο θάνατος είναι μία φυσιολογική διαδικασία μεταστοιχείωσης/αλλαγής στο σύμπαν.

Τελικά ποια είναι η θέση σου?

Η δική μου θέση είναι ότι ο θάνατος μπορεί να φανεί σαν κάτι κακό, από τη στενή οπτική ενός χαμηλής εξέλιξης όντος.  Όχι όμως σε έναν εσωτεριστή που ξέρει από πού έρχεται και που πηγαίνει.

Mπορείς αν το θελήσεις να υπηρετείς το "Μεγάλο σχέδιο" και να είσαι ζωντανός χωρίς να αποχωρήσεις απο τη Ζωή να απολαμβάνεις την μακροβιότητάς αλλα ταυτόχρονα να αποκομίζεις εμπειρίες αλλά και να Υπηρετείς...
Πολύ λογικό επιχείρημα.  Δυστυχώς όμως δείχνει να είναι αντίθετο με τους νόμους της φύσης.  Και από τη στιγμή που η γνώση μου είναι περιορισμένη, προσπαθώ να χρησιμοποιώ σαν κριτήριο τους φυσικούς νόμους και το πώς συμπεριφέρεται η φύση. 

Ξέρω λοιπόν ότι όσο κάποιος εξελίσσεται, καθαρίζει η ψυχή του.  Άρα εξαφανίζονται τα ψυχοσωματικά προβλήματα, άρα και οι αρρώστιες του σώματος.  Έχει μεγαλύτερη ζωτικότητα, ευδιαθεσία, αισιοδοξία.  Αυτό έρχεται φυσιολογικά, χωρίς να το προσπαθήσει.  Υποθέτω λοιπόν ότι αυτό δε μπορεί να είναι λάθος, «κακό» ή «μαύρο». 

Θεωρώ τον εαυτό μου ζωντανό παράδειγμα.  Με τον εσωτερισμό και τη βοήθεια της ομοιοπαθητικής καταφέρνω και καθαρίζω όλο και περισσότερα ψυχοσωματικά προβλήματα.  Για παράδειγμα έχω σχεδόν εξαφανίσει ένα αλλεργικό άσθμα που η κλασική ιατρική μόνο τα συμπτώματα μπορούσε κάπως να αντιμετωπίσει.   Η γυμναστική και σωστή διατροφή που κάνω συμβάλουν πάρα πολύ στο φυσικό επίπεδο.  Το αποτέλεσμα είναι να είμαι και να δείχνω πολύ πιο εύρωστος, υγιής και νέος από ότι άλλα άτομα της ηλικίας μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 18, 2007, 11:29:05 από Κανένας »
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche