Αποστολέας Θέμα: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών  (Αναγνώστηκε 32628 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 16, 2012, 21:57:53 »
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4708388

Αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 04 Απριλίου 2012

Τέλος στη ζωή του έβαλε στις εννέα το πρωί της Τετάρτης ένας 77χρονος άντρας στη μέση της πλατείας Συντάγματος. Ο ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας δεν είπε κάτι πριν θέσει τέλος στη ζωή του. Βρισκόταν ανάμεσα στα δέντρα στη δεξιά πλευρά της πλατείας.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στην περιοχή. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας, που ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός, άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μεταξύ άλλων, στο σημείωμα έγραφε πως «η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου.

»Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)».

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος, ανέφερε πως ο 77χρονος ήταν παλιά φαρμακοποιός και μέλος του Συλλόγου μέχρι το 1994.

Τότε πούλησε το φαρμακείο που διατηρούσε στη περιοχή των Αμπελοκήπων σε άλλο συνάδελφό του.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:02:01 »
http://now24.gr/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82/

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 - 15:59

ΣΟΚ – Αυτοκτόνησε τραπεζικός

Και όμως το συνταρακτικό περιστατικό συνέβη στο Ξυλόκαστρο. Τραπεζικός υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου κρεμασμένος από ένα δέντρο. Ο τραπεζικός είχε εξαφανιστεί από το περασμένο καλοκαίρι, και εις βάρος του εκκρεμούσε έρευνα, καθώς υπήρχαν υποψίες πως είχε υπεξαιρέσει χρήματα. Όλα δείχνουν προς την αυτοκτονία, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες ο πρώην υπάλληλος άφησε το όχημά του σε ένα σημείο επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη Λυγιά Κορινθίας, μπήκε σε ένα αγρόκτημα και κρεμάστηκε από ένα δέντρο.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:06:19 »
http://www.inews.gr/96/Nees-plirofories-gia-tin-aftoktonia-42chronou-stin-akropoli.htm

Nέες πληροφορίες για την αυτοκτονία 42χρονου στην Ακρόπολη

Άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στη μοιραία πράξη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες...

ο 42χρονος είναι υπάλληλος τράπεζας σε υποκατάστημα του κέντρου της Αθήνας. Το πρωί σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε κανονικά στη δουλειά του. Δεν έμεινε όμως εκεί πολύ ώρα.
Είπε στους συναδέλφους του κάποια στιγμή “φεύγω, έχω μια δουλειά” βγήκε από το υποκατάστημα της τράπεζας και εξαφανίστηκε.

Κανείς στο άκουσμα της είδησης της πτώσης ενός άνδρα από τον Ιερό Βράχο δεν μπόρεσε να συνδυάσει τα γεγονότα.

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, ο 42χρονος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Λίγο μετά τις εννιά ανέβηκε στον Ιερό Βράχο, πήγε στην πίσω πλευρά του ναού, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται ο γερανός των επισκευών, και πήδηξε από τα τείχη.

Το σώμα του κατέληξε πολλά μέτρα κάτω στα βράχια, πλάι στο θέατρο του Διονύσου.
Από ένα θαύμα ο άνδρας δεν σκοτώθηκε επί τόπου.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να τον ανασύρουν.
Δυστυχώς είχε βαρύτατα τραύματα, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός” να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν.

Ο 42χρονος τραπεζικός υπάλληλος κατέληξε λίγο μετά τις 12.

Πάνω του είχε μόνο ένα σημείωμα με τα στοιχεία του. Κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια της πράξης, ο ίδιος δεν μπόρεσε παρά να ψελλίσει στους διασώστες πως πονάει.

Άνθρωποι που γνώριζαν τον 42χρονο είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως τον τελευταίο καιρό φαινόταν από τη συμπεριφορά του πως αντιμετωπίζει προβλήματα, όχι οικονομικά, λένε, ίσως προσωπικά, κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την τόσο τραγική κατάληξη.

Αναρτήθηκε στις 6/28/2012 01:51:00 μμ
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:10:24 »
http://www.stopcartel.info/2012/07/06/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91/%CE%9D%CE%B5%CE%B1_%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1_%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85/8057.html

Νεα αυτοκτονία άνεργου
06
July
2012

Η απόγνωση σταμάτησε τον χρόνο:«Ο Μάκης ήταν ανοιχτόκαρδος, πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στη δουλειά του. Τον τελευταίο καιρό βέβαια είχε αλλάξει κάπως
Είχε απομονωθεί και κλειστεί στον εαυτό του. Αλλά δεν το περίμενα ποτέ να αυτοκτονήσει».

Ο 52χρονος Ομηρος Δήμου από την Καλλιθέα ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο φίλος του, ο 46χρονος Μάκης, έγραψε χθες με τόσο τραγικό τρόπο τον επίλογο στη ζωή του. Τον βρήκε ο ίδιος λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του, στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου έμενε τα τελευταία πέντε χρόνια. Λίγο νωρίτερα του είχε τηλεφωνήσει αναστατωμένη η σύντροφος του αυτόχειρα. Είχε πάρει ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό της που, μεταξύ άλλων, έλεγε: «Δεν πάει άλλο, δεν αντέχω αυτή την κατάσταση. Συγνώμη..».

Μόλις πήρε το μήνυμά του τηλεφωνούσε επίμονα αλλά εκείνος δεν απαντούσε. Φοβήθηκε μήπως ο Μάκης κάνει κάτι τρελό. Γι' αυτό και τηλεφώνησε στον κ. Δήμου ο οποίος μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον αυτόχειρα. Λίγο αργότερα τον βρήκαν μαζί μέσα στο σπίτι του απαγχονισμένο. Είχε ακινητοποιήσει με χαρτοταινία τους δείκτες του ρολογιού στις 12.33.

«Τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Είχε χάσει τη μόνιμη δουλειά που είχε ως εξωτερικός πωλητής σε εργοστάσιο στον Ταύρο και οι παραγγελίες για τον μοντελισμό είχαν ουσιαστικά σταματήσει», λέει ο κ. Δήμου.

Σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 46χρονος φέρεται να βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τον Σύλλογο Μοντελιστών.

Ο αυτόχειρας ήταν διακεκριμένος μοντελιστής με αρκετά βραβεία στο χώρο του. «Παλιότερα οι παραγγελίες δεν σταματούσαν», λένε άνθρωποι από το φιλικό του περιβάλλον. Τον τελευταίο έναν χρόνο, όμως, φαίνεται πως τα έβγαζε δύσκολα πέρα.

Από ό,τι λένε οι κοντινοί του άνθρωποι, αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα και δεχόταν βοήθεια από τους οικείους του. Κάποιες σημαντικές παραγγελίες που είχε είχαν ακυρωθεί, ενώ τις τελευταίες δύο με τρεις εβδομάδες έψαχνε σαν τρελός -λένε φίλοι του- να βρει δουλειά, χωρίς αποτέλεσμα. Ολες οι πόρτες ήταν γι' αυτόν, λόγω και της ηλικίας του, κλειστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας καταγόταν από τον Πειραιά αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου νοίκιαζε ένα ισόγειο διαμέρισμα στην Καλλιθέα όπου έμενε μόνος του.

«Ηταν κλειστός χαρακτήρας. Ησυχος και πολύ καλό παιδί, αλλά μερικές φορές τον έπιαναν οι μοναξιές και κλεινόταν στον εαυτό του. Τον τελευταίο καιρό αυτό είχε επιδεινωθεί», λένε φίλοι του στη γειτονιά. Ανθρωποι που έκαναν στενή παρέα μαζί του τον τελευταίο καιρό έμαθαν μόλις χθες -σύμφωνα με πληροφορίες- πως ο αυτόχειρας ήταν δύο φορές παντρεμένος και χωρισμένος και είχε αποκτήσει ένα παιδί.

Η «ΔΙΑΘΗΚΗ» ΤΟΥ

Η γειτονιά έχασε τη μιλιά της

Τρία σημειώματα εν είδει διαθήκης άφησε ο 46χρονος μοντελιστής που αυτοκτόνησε χθες στην Καλλιθέα, τα οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων σε ποιους ανθρώπους αφήνει τα προσωπικά του αντικείμενα.
Τα σημειώματα απευθύνονταν στα πολύ κοντινά του πρόσωπα και σε αυτά ο αυτόχειρας ανέφερε τις τελευταίες του επιθυμίες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μαζί με τα σημειώματα ο 46χρονος άφησε στο κρεβάτι του δύο φωτογραφίες στις οποίες κρατούσε μερικά από τα αγαπημένα του δημιουργήματα, τα καραβάκια που με τόση επιδεξιότητα και αγάπη κατασκεύαζε.

Χθες η γειτονιά του στην Καλλιθέα είχε..χάσει τη μιλιά της από την τραγική είδηση. Η ατμόσφαιρα βάρυνε ακόμα περισσότερο όταν εμφανίστηκαν οι γονείς και η μία αδερφή του.

«Είχε αλλάξει»

«Ηταν άνθρωπος λιγομίλητος, σοβαρός και όχι πολύ εκδηλωτικός. Ερχόταν πάντα μόνος του να φάει. Ηταν ένας σωστός άνθρωπος που κουβαλούσε το δράμα του. Ειδικά το τελευταίο διάστημα φαινόταν στενοχωρημένος και προβληματισμένος και από εκεί που ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα, είχαμε μήνες να τον δούμε», μονολογούσε χθες ο Βαγγέλης Τρίμπος, που διατηρεί σουβλατζίδικο δίπλα στο σπίτι του αυτόχειρα.

«Αν και είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό, δεν μου έδωσε ποτέ να καταλάβω πως θα κάνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα πριν από μερικές μέρες, μετά την αυτοκτονία του τραπεζικού υπαλλήλου στην Ακρόπολη, έτυχε να σχολιάσω μπροστά του το κύμα των αυτοκτονιών που μαστίζει τη χώρα μας. Του έλεγα τόσο εύκολο το έχουν να αφαιρέσουν τη ζωή τους;. Αλλά αυτός ήταν πάντα καλός στο να αλλάζει θέμα», έλεγε χθες ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και στενός του φίλος τα τελευταία χρόνια Ομηρος Δήμου.

πηγη  ΠΡΕΖΑ TV
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:25:09 »
http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=54306&artTitle=treis_aftoktonies_logo_chreon_sti_thraki_to_triimero_tou_pascha

Τρεις αυτοκτονίες λόγω χρεών στη Θράκη το τριήμερο του Πάσχα

16.04.2012 - 22.15

​Σοκ προκαλεί η είδηση πως άλλοι τρεις άνθρωποι μες το τριήμερο του Πάσχα, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους γιατί δεν άντεχαν άλλο τα χρέη.

Και οι τρεις άνθρωποι, αυκτόνησαν δι΄απαγχονισμού. Πρόκειται για μια γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων από χωριό της ορεινής Ξάνθης, έναν νεαρό από τη Ροδόπη, καθώς και έναν ηλικιωμένο άνδρα από την Αλεξανδρούπολη, που έβαλαν τέλος στη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, εκτινάσσοντας τον αριθμό αυτοκτονιών στην Θράκη σε πολύ υψηλά επίπεδα, καθώς την τελευταία διετία είναι συνεχή τέτοιου είδους περιστατικά.

Πηγή: thrakitoday
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:27:09 »
http://www.gazzetta.gr/koinonia/article/291900-nea-aytoktonia-logo-xreon
Νέα αυτοκτονία λόγω χρεών

Πέμπτη, 24 Μαιου 2012 10:32

Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να αποτελούν ένα αξεπέραστο εμπόδιο για αρκετούς συμπολίτες μας. Ακόμα ένα κρούσμα αυτοκτονίας στο Περιστέρι, που σχετίζεται με την κρίση.

Ένας πολύτεκνος πατέρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του σε πάρκο του Περιστερίου. Έκοψε τις φλέβες του και ξάπλωσε πάνω στο μπουφάν του, ανάβοντας ένα τσιγάρο και περιμένοντας το θάνατό του. Σύμφωνα με το protothema, ο άτυχος 60χρονος είχε δεχτεί ένα τηλεφώνημα από τραπεζικό κατάστημα, το οποίο φέρεται να τον ώθησε στην αυτοκτονίας. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα από τον 60χρονο.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:29:45 »
http://www.ygeianews.gr/section/psuxologia/content/se-apognosi-oli-i-ellada-kathe-mera-kai-mia-autoktonia-logo-xreon-kai-ane

Σε απόγνωση όλη η Ελλάδα. Κάθε μέρα και μια αυτοκτονία λόγω χρεών και ανεργίας

«Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πρωτοφανούς φαινομένου για την ελληνική κοινωνία», εκτιμά ο επιστημονικός διευθυντής της  Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) Στέλιος Στυλιανίδης, υπογραμμίζοντας πως «κάθε αύξηση 1% στην ανεργία, επιφέρει αύξηση 0,8% στις αυτοκτονίες (ηλικίας κάτω των 65 ετών) και αύξηση 0,8% στις ανθρωποκτονίες».

Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι περίπου 1720 άνθρωποι  καταγράφηκαν ως πρωταγωνιστές σε περιστατικά αυτοκτονίας στην Ελλάδα από την αρχή του 2009 έως το τέλος του 2011. Οι σχετικοί δείκτες εμφανίζουν αυξητική τάση, όσο επιδεινώνονται οι οικονομικές συνθήκες. Άμεση σύνδεση της ανεργίας με τη ροπή προς αυτοκτονία καταδεικνύουν τα ευρήματα ερευνών. Ο συνολικός αριθμός των αυτοκτονιών οι οποίες εκτελέστηκαν ή επιχειρήθηκαν στην Ελλάδα αυξήθηκαν το 2010 κατά 27,6% σε σύγκριση με το 2009: 622 από 507 (στοιχεία ΕΛ.ΑΣ).

Οι κλήσεις στη μία εθνική γραμμή βοήθειας για την αυτοκτονία σημειώνουν αύξηση η οποία αγγίζει το 70%. Σύμφωνα με τον κοσμήτορα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Γιάννη Κυριόπουλο, το 23% των ατόμων με ψυχικό νόσημα έχει χρέη, οι άνεργοι αποτελούν την πιο ευάλωτη πληθυσμιακή ομάδα και οι συνταξιούχοι αποτελούν με τη σειρά τους «παράπλευρη απώλεια» της οικονομικής κρίσης.

«Τη στιγμή κατά την οποία ολόκληρος ο κοινωνικός ιστός αποδομείται, η επισφάλεια και η ανασφάλεια ‘σημαδεύουν’ ψυχικά και κοινωνικά με κύριο χαρακτηριστικό την έλλειψη ελπίδας για το μέλλον, η προσωπική ευαλωτότητα συναντά όλη αυτή την τεράστια οικονομική κρίση, και την ίδια ώρα μειώνονται οι ειδικές δράσεις υπέρ των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της κατάθλιψης ευρύτερα, είναι επόμενος ο πολλαπλασιασμός αντίστοιχων φαινομένων. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός πρωτοφανούς φαινομένου για την ελληνική κοινωνία», δηλώνει ο κ. Στυλιανίδης.

Το ποσοστό αυτοκτονιών έχει αυξηθεί από 2,8 ανά 100.000 πληθυσμού το 2008 σε 5,2 το 2010. Η πιο πρόσφατη εθνική επιδημιολογική έρευνα δείχνει υψηλή θετική συσχέτιση ανάμεσα στην εκδήλωση επιθυμίας θανάτου και την ανεργία, αλλά και την εμφάνιση σοβαρής ψυχοπαθολογίας και ανεργίας (Mavreas et al., 2010). Ένας στους 6 Έλληνες ηλικίας 18-70 έχει αναπτύξει κλινικά σημαντική ψυχοπαθολογία και ένας στους 12 (600.000) σοβαρή ψυχοπαθολογία. Το 75% του πληθυσμού που εμφανίζει κάποιου είδους ψυχοπαθολογία δεν λαμβάνει θεραπεία για το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει.  

«Δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνεργοι ή όλοι οι άστεγοι αυτοκτονούν, αλλά η οικονομική κρίση και η έλλειψη προοπτικής και ελπίδας για το μέλλον ενεργοποιεί το έλλειμμα ανθεκτικότητας του καθένα και ενεργοποιεί και αυτοκαταστροφικούς μηχανισμούς σαν μοιραίο μέσο επίλυσης αυτής της αντίφασης», τονίζει ο επιστημονικός διευθυντής της ΕΠΑΨΥ. Ο ίδιος διαισθάνεται ότι η πρόβλεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. για την ανάδειξη της κατάθλιψης ως της πρώτης αιτίας νόσου και επιβάρυνσης ανά την υφήλιο το 2020, θα επισπευστεί στο 2015 υπό την ώθηση μιας Ευρώπης που καταρρέει οικονομικά».
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:32:11 »
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/126103/dyo-aytoktonies-tin-imera-logo-hreon

Τελευταία ανανέωση: 05 / 04 / 2012 - 09:04
Δύο αυτοκτονίες την ημέρα λόγω χρεών!

Η δεινή οικονομική κατάσταση που προκαλούν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις έχουν ως τραγική συνέπεια στην Ελλάδα, να οδηγούνται στην αυτοκτονία τουλάχιστον δύο άτομα την ημέρα.

Μάλιστα, η χώρα μας ανακηρύσσεται «πρωταθλήτρια» στην Ευρώπη σε ποσοστιαία αύξηση αυτοκτονιών, σημειώνοντας κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που αποφασίζουν να προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα στην Ελλάδα είναι ο διπλάσιος σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό, σύμφωνα με τις τελευταίες σοκαρίστηκες καταγραφές  της ΜΚΟ «Κλίμακας».

Πιο αναλυτικά, από το 2009 μέχρι το 2011, οι αυτοκτονίες ή οι απόπειρες έφτασαν στις 1.727, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι περιπτώσεις αυτοκτονιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι περισσότερες σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές της πατρίδας μας.

Ακόμη, αυξημένος είναι και ο αριθμός των αυτοκτονιών που σημειώθηκαν τη συγκεκριμένη τριετία στη Δυτική Μακεδονία καθώς και στη Θεσσαλία.

Πρώτος στη λίστα ο μεσήλικας άντρας

Σύμφωνα με τους ψυχίατρους, το συνηθισμένο προφίλ του αυτόχειρα είναι άντρας στην ηλικιακή ομάδα των 40-49 ετών.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες κάνουν τις περισσότερες απόπειρες, ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων από αυτοκτονίες είναι των αντρών.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:34:01 »
Σοκάρουν οι αυτοκτονίες δημοτικών υπαλλήλων λόγω χρεών
http://www.dailymotion.com/video/xouv46_yyyyyyyy-yy-yyyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyy-yyyyy_news

19-02-2012
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:39:45 »
http://www.gazzetta.gr/plus/article/item/283804-aytoktonise-lektoras-toy-panepistimioy-athinon
Αυτοκτόνησε λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών!

Τετάρτη, 25 Απρ 2012 18:09

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, σοκάρει η είδηση της αυτοκτονίας του επί δύο έτη αδιόριστου, 38χρονου λέκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκου Πολυβού, αφού δεν άντεξε άλλο τον εξευτελισμό.
 
Την ώρα που οι πολιτικοί έχουν αρχίσει τον προεκλογικό τους αγώνα, ακόμα ένας άνθρωπος δεν άντεξε την κατάσταση που έχει έρθει η χώρα κι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο Νίκος Πολυβός, Δρ. γεωλογίας, εκλεγμένος Λέκτορας αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 38 χρονών.

Ο Πολυβός που ήταν αδιόριστος για δύο έτη, ήταν μέλος της Πρωτοβουλίας Μελών ΔΕΠ υπό αναμονή τοποθέτησης. Οι περίπου 800 άνθρωποι της Πρωτοβουλίας εκλέχθηκαν, όμως δε διορίστηκαν ποτέ λόγω του μνημονίου.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:42:47 »
http://www.fimes.gr/2012/07/aytoktonise-aderfos-lampi-livieratou/
Αυτοκτόνησε ο 52χρονος αδερφός του Λάμπη Λιβιεράτου

Άλλη μια αυτοκτονία ενός 52χρονου άντρα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι ο αδερφός του καλλιτέχνη Λάμπη Λιβιεράτου, προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων της κρίσης.

Ο 52χρονος που αυτοκτόνησε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό έντονη ψυχολογική πίεση. Έβαλε τέλος στη ζωή του βουτώντας από την ταράτσα του 5ου ορόφου στον Άλιμο επί της οδού Σιμωνίδου.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:46:31 »
http://www.dimokratianews.gr/content/7569/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CF%89-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9%C2%BB

Αυτοκτόνησε μαθήτρια! «Δεν ήθελα να ζω έτσι»
07.06.2012

Σε εκρηκτικές καταστάσεις πλήρους διάλυσης του οικογενειακού ιστού οδηγείται η ελληνική οικογένεια, με τραγικά συμβάντα που οδηγούν ακόμα και νέους ανθρώπους σε δρόμους χωρίς επιστροφή. Από χθες το μεσημέρι συγκλονίζει την επικαιρότητα το απονενοημένο διάβημα της 18χρονης μαθήτριας Μαρίας - Νεφέλης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της σε διαμέρισμα στα βόρεια προάστια της Αττικής. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα.
 
Σήμανε συναγερμός, αφού αρχικά φούντωσαν σενάρια περί εγκληματικής ενέργειας. Το σκηνικό θανάτου όμως ήρε τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες. Το κορίτσι είχε απαγχονιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χρησιμοποιήσει κορδόνι κουρτίνας, το οποίο έδεσε με τριπλό κόμπο σε γάντζο στο λουτρό, το οποίο λειτούργησε ως αυτοσχέδια αγχόνη. Δίπλα από το άψυχο κορμί της μαθήτριας (που βρήκε ο εκπαιδευτικός πατέρας της) βρέθηκε σκόρπιο ένα μπουκέτο καμένα κόκκινα τριαντάφυλλα και μια ιδιόχειρη επιστολή. Το περιεχόμενό της φαίνεται να φωτίζει τα κίνητρα του τελευταίου μετέωρου βήματος. «Δεν ήθελα να ζω έτσι, σας αγαπώ πολύ, φεύγω» φέρεται να είχε γράψει, ενώ προσδιόριζε πρόσωπο του φιλικού της περιβάλλοντος. Η Αστυνομία οδηγείται στο συμπέρασμα έντονης προσωπικής απογοήτευσης για συναισθηματικούς λόγους. Η Μαρία - Νεφέλη ήταν άριστη μαθήτρια, πήγαινε σε ιστορικό σχολείο (Λύκειο Αναβρύτων) και πρέπει να είχε γράψει ικανοποιητικά στις πανελλήνιες εξετάσεις, γεγονός που δεν επιβεβαιώνει όσους συμπέραναν ότι οι λόγοι αυτοχειρίας είχαν σχέση με αποτυχία της στην είσοδό της στο πανεπιστήμιο.
 
Πάντως για το συμβάν έκανε λόγο χθες η υπουργός Παιδείας Ευφροσύνη Κιάου, αναφέροντας ότι προτίθεται να εισηγηθεί στην επόμενη κυβέρνηση την πρόσληψη και απασχόληση, στα σχολεία, παιδοψυχολόγων, καθώς «το βάρος της οικονομικής κρίσης, αλλά και η ψυχολογική πίεση των εξετάσεων είναι δυσβάσταχτα για τους ώμους των παιδιών». Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε χθες το απόγευμα.
 
Προβλήματα υγείας πρέπει να είναι το κίνητρο σε βουτιά απελπισίας που έκανε από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ναυαρίνου 112 στην Πάτρα ένοικος στις 3 το ξημέρωμα της Τρίτης, ακριβώς απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η 50χρονη γυναίκα έβαλε φωτιά στα ρούχα της και βγήκε στο μπαλκόνι. Για καλή της τύχη αξιωματικός της Πυροσβεστικής που είδε το συμβάν έτρεξε για βοήθεια, της έσβησε τα ρούχα και κάλεσε ασθενοφόρο. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.
 
Στέφανος Χίος
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 27, 2012, 23:47:41 »
http://www.palo.gr/cluster/articles/koinonia-nea/641/?clid=4981059

Αυτοκτόνησε 18χρονη μαθήτρια

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τους μαθητές που βρίσκονται σε μια φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων προκαλεί εντύπωση πως η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας χωρίς να έχει πλήρη εικόνα συνέδεσε μία αυτοκτονία που όπως όλα δείχνουν έγινε για προσωπικούς λόγους και όχι για την πίεση των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η αυτοκτονία της 18χρονης μαθήτριας στη Νέα Ερυθραία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας και σύμφωνα με τις πληροφορίες οφείλεται σε προσωπικούς λόγους και όχι με τις πανελλήνιες. Όπως δήλωσαν άτομα από το περιβάλλον της άτυχης μαθήτριας, ήταν μοναχοπαίδι, κόρη δασκάλου και πάρα πολύ καλή μαθήτρια και στις πανελλαδικές είχε γράψει πολύ καλά όπως και η ίδια δήλωνε. Ήταν μαθήτρια του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η άτυχη μαθήτρια είχε αφήσει και σημείωμα. Η κηδεία της άτυχης...
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 28, 2012, 00:08:36 »
Γιατί ξαφνικά τόσες Αυτοκτονίες?

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε μία Αλήθεια, σε σχέση με την άνοδο των Αυτοκτονιών ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, που ήδη είναι γνωστή, αλλά δυστυχώς σε ελάχιστους αφυπνισμένους συνανθρώπους μας, και που επίσης έχουμε επισημάνει στο παρελθόν.

Πολλές Αυτοκτονίες οφείλονται ΚΑΘΑΡΑ στην λήψη ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ!1

Είναι μία τραγική αλήθεια, πως όταν οι συνάνθρωποι μας, βρίσκονται κάτω από ψυχολογική πίεση, άγχος ή βιώνουν έντονα μανιοκαταθλιπτικά επεισόδια, προσεγγίζουν ψυχιάτρους ή ακόμα και ψυχολόγους, οι οποίοι στην κυριολεξία τους στέλνουν ένα βήμα πιο κοντά στο θάνατο, χορηγώντας τους σκληρά ναρκωτικά, ή ψυχοτρόπες ουσίες, οι οποίες κάνουν ακόμα πιο ευάλωτο τον ψυχισμό τους και πολύ πιο εύκολα μπορεί να καταλήξουν να εγκληματήσουν ή να αυτοκτονήσουν οι ίδιοι.

Γι΄αυτό λοιπόν όσοι διαβάζετε αυτό το μήνυμα και γνωρίζετε συνανθρώπους μας, που έχουν εξαπατηθεί και παγιδευτεί από το εγκληματικό ψυχιατρικό κύκλωμα, και λαμβάνουν ψυχοφάρμακα, (κοινώς ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ), να τους ενημερώσετε να τα κόψουν ΑΜΕΣΑ, και να λάβουν αντί αυτών, ψυχολογική υποστήριξη ή συμβουλευτική καθώς και συμπληρώματα διατροφής, που θα τονώσουν τον οργανισμό τους, και θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν την ψυχολογική κρίση που βιώνουν.

Συμπληρώματα που μπορεί να βοηθήσουν έναν ψυχισμό ή οργανισμό να ανακάμψει από την κρίση είναι τα ακόλουθα.

1. Ωμέγα 3, για την καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου
2. Μαγνήσιο - (πχ. Trophocard) για την καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου, βοηθάει επίσης στην κατάθλιψη, στην μνήμη, και στην εξασθένιση του οργανισμού
3. Βιταμίνες Β-Complex - (π.χ. Neurobion) για το νευρικό σύστημα
4. Πολυβιταμίνη (π.χ. centrum, σπιρουλίνα)

'Εξτρα βοηθήματα

5. Βιταμίνη C (π.χ. Vitorange 1γραμάριο) βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού
6. Σίδηρο (π.χ. legofer) σε περίπτωση κακής διατροφής και αναιμίας.
7. πρωτεϊνη ορού γάλακτος (για την ενδυνάμωση του οργανισμού)
8. γανόδερμα (reishi - sitake) μανιτάρια... ανορθώνουν το ανοσοποιητικό

καθώς και ο καθένας μας, μπορεί να κάνει την έρευνά του, σε πλήθος φυσικές ουσίες, που μπορεί να βοηθήσουν τον οργανισμό τους να συνέλθει πιο γρήγορα και να ξεπεράσει την κρίση που βιώνει, είτε ψυχολογική, είτε οικονομική.
_________________________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2572.msg15016.html#msg15016

Ψυχοφάρμακα και παράλογη βία (απόσπασμα)
http://www.youtube.com/watch?v=qjMD1Bsxgmc&feature=related

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" - http://www.youtube.com/watch?v=ulen941Hb7o&feature=PlayList&p=0E0EFA5...

Τι λένε οι ειδικοί. Τα ψυχοφάρμακα Βρίσκονται πίσω από τις παράλογες εκρήξεις βίας και μαζικών δολοφονιών στις ΗΠΑ.

Μάθετε περισσότερα στο ελληνικό blog (http://cchrgr.blogspot.com) της επιτροπής. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε δωρεάν το ντοκιμαντέρ της CCHR "Πατώντας επί πτωμάτων" στα ελληνικά http://www.cchr.org/#/free-information
_____________________________________________________________________________________

Ψυχοφάρμακα και αυτοκτονίες
http://www.youtube.com/watch?v=vh37D3hWBn4&feature=related

Ένα μήνυμα προειδοποίησης από Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR). Τα ψυχοφάρμακα μπορούν να δημιουργήσουν τάσεις αυτοκτονίας. Εκτιμάται ότι τα αντικαταθλιπτικά έχουν προκαλέσει 63.000 αυτοκτονίες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2012, 00:20:42 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αυτοκτονίες και θάνατοι λόγω χρεών
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 28, 2012, 00:28:29 »
Ας δούμε ακόμα ένα κύκλωμα εξαπάτησης και δολοφονίας των συνανθρώπων μας, που ονομάζεται

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ


Το έγκλημα του ακούσιου εγκλεισμού
http://www.youtube.com/watch?v=aSHyPkFjX84&feature=related

ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΥΛΩΝ

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ Σήμερα , η χρήση από τους ψυχίατρους των σωματικών και χημικών περιορισμών σε ψυχιατρικά ιδρύματα είναι μια πολύ προσοδοφόρα διαδικασία. Ενώ παραδέχονται ότι ο θάνατος είναι αναπόφευκτος από τέτοιες διαδικασίες, οι ψυχίατροι κυριολεκτικά τη γλυτώνουν ενώ στην ουσία έχουν διαπράξει φόνο.

"Εάν νοσηλεύεσαι σε μια ψυχιατρική κλινική, τότε είσαι στη φυλακή. Δε φροντίζεσαι και δε θεραπεύεσαι".
Τόμας Σαζ

Κεφάλαιο 9 από το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της CCHR (Ψυχιατρική - Μια βιομηχανία Θανάτου).

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με το ελληνικό γραφείο της επιτροπής : http://cchrgr.blogspot.com
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/