Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Μαγεία / 25η Δεκεμβρίου και Μαγεία....
« Τελευταίο μήνυμα από Ορφέας στις Δεκεμβρίου 26, 2022, 12:25:14 »
    Λέγεται ότι η 25η Δεκεμβρίου είναι μια πολύ έντονα μαγική μέρα, ίσως η πιο κατάλληλη για κάποιας κατηγορίας ξόρκια και μαγικές τελετουργίες.

    Η άποψη αυτή δεν είναι καθόλου άτοπη, προφανώς ούτε και αντιφατική, διότι δίνει μια έγκυρη προειδοποίηση για την μέρα αυτήν που είναι η πιο σημαντική από τις μέρες του φοβερού δωδεκαήμερου, κατά το οποίο ανοίγουν οι "πύλες" και μπορούν να διέρχονται ψυχές και πνεύματα.

    Πρώτον, σύμφωνα με αρχαίες προχριστιανικές παραδόσεις που συναντάμε σχεδόν σε όλους τους λαούς, ταραχοποιά, πειραχτικά αλλά και κακοποιά δαιμονικά, όπως οι δικοί μας Καλικάντζαροι, μπορούν για την περίοδο από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο μέχρι τα Επιφάνεια, να εισέρχονται στον κόσμο των ανθρώπων.

    Οι Καλικάντζαροι συμβολίζαν στην αρχαία Ελλάδα τους νεκρικούς δαίμονες, τους νεκυδαίμονες, που κατά την περίοδο των χειμερινών τροπών του Ηλίου ανέβαιναν από τον Άδη στην Γη. Στους νεκρικούς δαίμονες περιλαμβάνονταν και οι Ψυχές των προγόνων, γιαυτό και τα έθιμα είχαν συνήθως διπλό χαρακτήρα, αφού από την μια ασφαλίζονταν τα σπίτια για να μην εισέρχονται τα κακοποιά "Παγανά", ενώ από την άλλη σε πολλές παραδόσεις των λαών της Ευρώπης, οι κάτοικοι άφηναν την νύχτα φαγητό και γλυκά για τους προγόνους που επισκέπτονταν την οικία τους.

    Στην αρχαία Αθήνα, για να προστατέψουν τα ιερά ώστε να μην τα μαγαρίσουν οι αντίστοιχοι Καλικάντζαροι, τα έζωναν περιμετρικά με μια κόκκινη κλωστή. Για την προστασία των σπιτιών, όπως διασώζει η λαϊκή παράδοση, εκτός από την γνωστή καύση αρωματικών βοτάνων, είχαμε και πιο ευφάνταστες λύσεις. Έτσι, κάποιοι καίγανε στο τζάκι τα παλιά παπούτσια, πιστεύοντας ότι η δυσοσμία της ποδαρίλας θ τα απομάκρυνε, ενώ πολλοί βάζανε θύσανους με πολλές ίνες έξω από την πόρτα, πιστεύοντας ότι τα "Παγανά" επειδή είχαν την μανία να μετράνε, θα προσπαθούσαν να μετρήσουν τις ίνες και έτσι πριν προλάβουν να τελειώσουν το μέτρημα θα λαλούσε ο κόκορας και θα εξαφανίζονταν. Κάτι αντίστοιχο με τον θύσανο ήταν και το έθιμο του κόσκινου που κρεμούσαν έξω από την πόρτα του σπιτιού, οπότε μέχρι να καταφέρουν να μετρήσουν όλες τις τρύπες του κόσκινου, θα τα έπιανε η Αυγή και θα εξαφανίζονταν.

    Αστρολογικά, στο χειμερινό ηλιοστάσιο, ο ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω, ο άξονας όμως Καρκίνου - Αιγόκερου, είναι ο άξονας γέννησης και θανάτου, εισόδου και εξόδου των Ψυχών.
Αστρονομικά, κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, η νύχτα είναι η μεγαλύτερη του χρόνου για το βόρειο ημισφαίριο της Γης και για τρεις ημέρες ο ήλιος φαίνεται σαν να έχει σταματήσει στο ίδιο σημείο του ουρανού, προτού στραφεί φαινομενικά ανεβαίνοντας στον ουρανό προς το υψηλό σημείο όπου μεσουρανεί το καλοκαίρι. Φαίνεται λοιπόν ότι η τροπή του ήλιου κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, γίνεται τρεις μέρες μετά την ημερομηνία που ορίζει το χειμερινό ηλιοστάσιο.

    Έτσι η τροπή του ήλιου μετά την τριήμερη "στάση" του, (που έγινε η αιτία για τόσους πανέμορφους μύθους γέννησης υιών θεών, ηλιακών θεοτήτων αφού αναφέρονται στην συμβολική γέννηση του ήλιου), είναι χοντρικά η 25η Δεκεμβρίου, μέρα που εορτάζονταν η γέννηση του Μίθρα, του Διόνυσου, του Ηρακλή κλπ, την οποία αντέγραψαν οι εβραίοι που έφτιαξαν την εβραϊκή αίρεση του χριστιανισμού, αποδίδοντάς την στον δικό τους ηλιακό ήρωα - υιό θεού.

    Μαγικά, ολόκληρο το δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων εύλογα κατανοείται γιατί είναι σημαντικό. Να υπενθυμίσω ότι είχα γράψει ότι, μάγισσα ή μάγος που δεν γνωρίζει αστρολογία, είναι τσαρλατάνος, διότι είναι όχι απλά σημαντική, αλλά και απαραίτητη η γνώση της θέσης των πλανητών, όπως φυσικά και οι φάσεις της Σελήνης και του Ήλιου. Η Σεληνιακή Μαγεία που είναι η Τέχνη κατεξοχήν των Μαγισσών, τελικά κατέληξε να γίνει η ψευδοτεχνική των λαμόγιων - ανδρών ( ; ) που προσποιούνται τους μάγους.

    Τέλος πάντων, όπως όμως οι φάσεις της Σελήνης είναι σημαντικές στην αληθινή Μαγεία, το ίδιο και οι τροπές του Ήλιου έχουν μεγάλη σημασία, όπως φυσικά και οι Ισημερίες. Το αντίστοιχο της Νέας Σελήνης, για τον Ήλιο είναι συνήθως η 25η Δεκεμβρίου, όταν μετά την τριήμερη στάση του, αρχίζει πάλι να μεγαλώνει η ημέρα.
Γιαυτό είναι σημαντική η ημερομηνία αυτή για κάποια είδη Μαγείας, όπως αντίστοιχα η ημερομηνία της Νέας Σελήνης.

    Προφανώς τα ίδια σημαίνουν και για τους άλλους πλανήτες, αφού εξόχως σημαντικά, είναι η θέση, η ορθόδρομη και η ανάδρομη κίνησή τους....

    Συμπληρωματικά και διευκρινιστικά στα παραπάνω, επειδή αναφέρθηκαν "τα Επιφάνεια"....

    "Τα Επιφάνεια", από το Αρχαιοελληνικό "επιφάνεια" που σημαίνει εκδήλωση, από το ρήμα "επιφαίνω" που σημαίνει εκδηλώνω, φανερώνω, αποκαλύπτω, εμφανίζω.
Στα αρχαιοελληνικά μυητικά μυστήρια, τα Επιφάνεια ήταν μια συγκλονιστική στιγμή, καθότι στους μυούμενους αποκαλύπτονταν - εμφανίζονταν οι θεοί, με αποτέλεσμα να επέλθει σε αυτούς η "Φώτιση". Στα ελληνιστικά χρόνια, τα πιο γνωστά Μυητικά Μυστήρια ήταν τα τελούμενα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου προς τιμήν της "Κόρης". Κατά την τέλεση αυτών, εσωτερικά οι Μυημένοι γίνονταν μάρτυρες της εκδήλωσης - αποκάλυψης και εμφάνισης των θεών, ενώ εξωτερικά του άδυτου, η "φανέρωση" των θεών έκλεινε τις ουράνιες πύλες που διέρχονταν τα πνευματικά όντα, έδιωχνε από την Γη τα κακά δαιμονικά, αγιάζοντας την Φύση και τα ύδατα.

    Η ιερή τελετή των "Επιφανείων" με την επίτευξη της "Φώτισης" των Μυημένων, τελούνταν στις έξη (6) Ιανουαρίου και η ονομασία "Επιφάνεια", αντικαταστάθηκε από την λαϊκή ονομασία της εποχής, "Φώτιση" και "Θεοφάνεια". Αυτά οικειοποιήθηκε η νέα θρησκεία και καθιέρωσε στην ίδια ημερομηνία την ίδια εορτή - διαφορετικών θεών - την εορτή των "Θεοφανίων - Φώτων"....
2
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / 2023 - Η Παγκόσμια Μύηση
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Νοεμβρίου 20, 2022, 16:55:49 »
Τα παιδιά της ΡΕΑΣ, έχουν Αφυπνιστεί και θα αντιμετωπίσουν τους Αποστάτες της ΡΕΑΣ,
θα αλλάξουν τα ΦΩΤΑ στο Παγκόσμιο Σύστημα... Παιδείας, Υγείας και Κοινωνίας,
διασώζοντας πρώτιστα την χωρα ΦΩΤΟΣ Ελλάς και όλα τα παιδιά της.

Προσεχώς όλη η Εκπαιδεύση και το Σχέδιο Δρασης. Η Λύση έχει ήδη δωθει,
μένει μόνο η Μαζική Ενημερωση και Υλοποίηση, του Ιερού Σχεδίου, διάσωσης όλης της Υπαρξης.

Ο κύβος ερρίφθη για την Διάσωση όλων...
3
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / Απ: 2022 - Η Ελληνική Αναγέννηση
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Νοεμβρίου 20, 2022, 15:46:39 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid021GLhtZY7J9PiEjWcSqBZhvniMXh6uKjKHff7J1n6e1vrAByygM4XAo7bEJbJukHUl

Οσο υπάρχει Αγιος Βασίλης τόσο υπάρχει και ο Ιησούς... Ο Χριστός και η Παναγία όμως υπάρχουν στη ψυχή μας... Γίνετε Χριστό-φοροι.

Ο Χριστός ειναι ένα αρχέτυπο Πνευματικού Οδηγού και θεραπευτή, δεν υπήρξε ποτέ ως ενσαρκωμένος άνθρωπος, εκτός ότι ενσαρκώνεται στον καθένα που θέλει να γίνει Πνευματικός Οδηγός ή Θεραπευτής, ή παρουσιάζεται σε όποιον χρειάζεται καθοδήγηση ή βοήθεια, ως μια ψυχολογική διαδικασία.

Αποτελεί ένα application του υποσυνειδήτου, που η μαύρη μαγεία του εβραιομεσσιανισμού καπηλεύτηκε έτσι ώστε οι Ελληνες να προσκυνήσουν στον Κύριο της Σιών Ιησού, που δεν υπηρξε ποτε, και ουσιαστικά να γίνουν εβραίοι - σιωνιστές.

Λυπάμαι αλλά μόνο αλήθειες θα σας λέω... αν δεν έχετε την δυνατότητα, ή δεν θέλετε να αποτοξινώσετε, από μεσα σας, τα εμβόλια της μαύρης μαγείας τους, δεν θα ελευθερωθείτε... Πρέπει να έχετε το θάρρος να επιλέξετε την Αλήθεια...

Κανείς δεν καταργεί τον χριστό και την παναγία όταν αποκαλύπτει την μαυρη μαγεία του εβραιομεσσιανισμού που κατέστρεψε τον ελληνισμό... Ο Χριστός και η Παναγία που ειναι εσωτερικές έννοιες είναι ο Ελληνας Ηρωας και η Μητερα Φυση, δεν καταργούνται... κανείς δεν μπορει να τα καταργήσει γιατι ειναι Αρχετυπα της Δημιουργίας.

Στο Νέο Σύστημα που θα ιδρύσουμε να ελευθερωθούν όλοι οι Ελληνες θα υπάρχει Ανεξιθρησκεία, οτι θέλει ας πιστεύει ο καθένας, αρκεί να μην εγκληματεί κατά συνανθρώπων του. Καταργείται ο φασισμός του θρησκευτικού δογματισμού και η προβατοποίηση... αν θελουμε να είμαστε Ελευθεροι Ελληνες.

Επίσης θα καταργηθεί να καταράσσονται και να βρίζουν τον Ελληνισμό στις εβραιο-μεσσιανικές εκκλησίες που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό... και θα γίνει διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους, οι εκκλησίες θα στηρίζονται οικονομικά από τις ενορίες... και όλα τα λάφυρα της εξαπάτησης θα επιστρέψουν πίσω στο Ελληνικό Λαό... καθώς και θα γίνει έρευνα στο πόθεν εσχες κληρικών. Η Πνευματική Εξαπάτηση και Εγκλημα βρίσκεται στο τέλος της. Και αν κανετε έρευνα θα δειτε το 80% των κληρικών γνωρίζει την αληθεια και απλά κάνει τουμπεκι... παππάς μου τα ειπε...

Αν κάποιοι δεν θέλουν να κατανοήσουν πως δεν υπηρξε ποτε ιστορικό άτομο Ιησους, πρόκειται για τον Μυθο του Χριστού - Ηλιου, σε πολλές παραδόσεις που κατέληξε μια απάτη και εγκλημα που δολοφόνησε εκατομμύρια παγκόσμια και ακόμα γίνονται εγκλήματα στο όνομα Ιησου, μπορεί να το ερευνήσει, όσο θέλει... Και φυσικά το έπαθλο είναι ενα τρις ευρω για όποιον φέρει αποδείξεις για την ιστορική υπαρξη του Ιησού.

Μάθετε να ξεχωρίζετε την Απάτη από την Πραγματικότητα, είναι το πρώτο στάδιο της Πνευματικής σας Απελευθέρωσης.
Ο λόγος που το δημοσιεύω ειναι πως με ελλας ελληνων χριστιανών, με φασισμούς, με δογματισμούς, με μυαλά που αρνούνται την πραγματικότητα και την Ελληνικότητα το Πνευματικό ΦΩΣ εντέλει, είναι μισαλλόδοξοι σε καθένα που σκέφτεται διαφορετικά καμιά Ελλάδα δεν σώζεται... Θέλει κάποιος να ειναι χριστιανός δικαίωμα του, αλλά ο θρησκευτικός ρατσισμός, φασισμός, και η στοχευμενη παρακρατική μαφιόζικη προβατοποίηση καταργείται.

Η Ελλάδα θα πραγματωθεί μόνο όταν υπάρξουν Ελληνες που έχουν Αφυπνιστεί και έχουν κατανοήσει... Η Ελλάδα σημαίνει χώρα ΦΩΤΟΣ, αν δεν έχουμε το ΦΩΣ στην Ψυχή μας και δεν έχουμε την Γνώση, να κατανοήσουμε την Πραγματικότητα, δεν είμαστε ουσιαστικά Ελληνες, ούτε και Ελεύθεροι Ανθρωποι.

Ο Μυθος του Χριστού https://fdathanasiou.wordpress.com/2013/04/22/%CE%BF%CE%B9-15-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B7/

Εσείς τι λέτε, πως υποδούλωσαν οι αποστάτες της ΡΕΑΣ τη χώρα ΦΩΤΟΣ? Φασιστικά κυνήγησαν κάθε Ελληνα και επέβαλαν ένα σκοταδιστικό και ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ πνευματικό σύστημα, ουσιαστικά μαύρης μαγείας, που τους εξυπηρετούσε στην Εξουσια.

Λυπάμαι αλλά θα σας βάλω δύσκολα, αν θελετε να ελευθερωθούμε όλοι, θα πρέπει να μάθετε την αλήθεια... πως σκλαβώθηκε η Ελλάδα μας, και πως η επίσημη θρησκεία της χώρας ουσιαστικά εξυπηρετεί τη Μαφία... τους αποστάτες της ΡΕΑΣ, και φυσικά το δημόσιο συστημα υγείας, παιδείας, και η ψευτικη δημοκρατία που λειτουργεί σημερα... Ολα ψευδη... στάχτη στα μάτια, να ειναι κοιμισμένος ο λαός, και να βαμπιρίζουν, οι Επικυρίαρχοι - Αποστάτες, στο αίμα του.

Αναφερόμαστε λοιπόν σε αλλαγή όλου του συστηματος Πνευματικότητας, Παιδείας, Υγείας, Οικονομίας και Πολιτικής... τα πάντα θελουν αναθεώρηση, καταδέφιση, ανακαίνιση και αλλαγή... Αλλάζουμε τα φωτα στο σύστημα να σωθεί ο κόσμος...

Φυσικά πολλοί τα γνωρίζουν ήδη αλλά οχι όλοι... Οσοι περισσότεροι τα κατανοήσουν τόσο πιο σύντομα θα ξεμπλοκάρει η Ελλάνεια ψυχική μας δύναμη, να συντονιστούμε να βοηθήσουμε την Διάσωση της Κοινωνίας μας με αρωγό πάντα την ΡΕΑ, το Ιερό Ρόδο, τη Μεγάλη Μητέρα της Υπαρξης, αλλά και τη Νεμεσις - το Μέγα Κριτή... που θα φέρει την Δικαιοσύνη και θα κυνηγήσει τους αποστάστες που καταστρέφουν τη Δημιουργία...

Μοναχός πέταξε τα ράσα όταν κατανόησε την Απάτη και ενημέρωσε τον κόσμο... https://antifono.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4/

Διαχωρίστε τον σιωνισμό από τον ελληνισμό να σωθεί η χώρα... Εχουν κάνει κατάληψη στην χώρα μας οι σατανιστές το καταλαβαίνετε? και βρίσκονται και μέσα στους κόλπους της εκκλησίας φυσικά...

Δεν καταργεί τον χριστό και την παναγία κανενας δεν μπορουν να καταργηθούν, ειναι τμήμα της δημιουργίας... Αυτο που καταργούμε είναι την εξαπάτηση και το έγκλημα, τα υβριδικά μαυρης μαγείας συστηματα, για να έχουν αιχμάλωτο τον κόσμο...

Εστησαν μία θρησκεία που δεν υπάρχει για να υποδουλώσουν ολο τον κοσμο στην μαυρη μαγεια του αβρααμισμού... Δαίμονες (πνευματικά προγραμματάκια) έχουν δημιουργήσει για την υποδούλωση του κοσμου... Οσοι καταλαβαν καταλάβαν, οι υπόλοιποι ας τα ψάξουν ειναι πολλά δημοσιευμενα...


4
Θρησκεία και Κοινωνία / H Απατη του Αγίου Φωτος
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Απριλίου 19, 2022, 12:33:20 »
Αποκάλυψη - Έτσι ανάβει το Άγιο Φως. (α' μέρος)
https://www.youtube.com/watch?v=kMbkz8h19oc

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - "Εγώ ανάβω το Άγιο Φως" (β' μέρος)
https://www.youtube.com/watch?v=N--IvVLT9M8
5
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / Νέος Κύκλος ΑΜΡΑ
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Φεβρουαρίου 19, 2022, 23:00:59 »
Nέος Κύκλος Φωτός και Ψυχικών Μαθημάτων ξεκινάει σύντομα

Η Σχολή των Ημίθεων, καλεί τις εκλεκτές ψυχές, για να πάρουν τα πτυχία τους, μέσω της οποίας νέας παιδείας, θα μπορούν να Συν-δημιουργήσουν τις Παραδείσιες και Ελεύθερες Κοινωνίες του Μέλλοντος... H Συμμετοχή είναι Δωρεάν, και μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν ηθική, κοινωφελή συνείδηση, καθώς επίσης αναζητούν την Αλήθεια Αδογμάτιστα... για την εφαρμογή του Συλλογικού Οφέλους.

Στείλτε email στο info@amra.gr, ή στο viber (6974369608) για να δηλώσετε την συμμετοχή σας, και να ενημερωθείτε.
6
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / 2022 - Η Ελληνική Αναγέννηση
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Ιανουαρίου 07, 2022, 20:51:40 »
Η σπίθα της Αναγέννησης θα φέρει την Νέα Ελπίδα...

Mετά τα βαθιά σκοτάδια, πάντα έρχεται το Λαμπερό Φως... Μετά τη Μαφία έρχεται η Ελευθερία.... Ολα Μαθήματα της Ψυχής...

Η Τελική Αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και στο κακό γίνεται στην χώρα Φωτός "Ελλάς". Κάλεσμα προς άπαντες "Ελληνες" να βοηθήσουν.

Η ΡΕΑ στην Αρχαία Ελληνική Κοσμογονία είναι η Μητέρα του Σύμπαντος Κόσμου, είναι η Μητρική, κατά μία έννοια όπου όλα τα ψυχάκια και η ζωή συνδέονται... είναι η Μητερα Φύση, ή η Παν-αγία Ιδεολογικά, η Πνευματική Οδηγός των Πάντων...

Ο Θεός του Συμπαντος μας δεν είναι άνδρας αλλά Γυναίκα... που δεν είναι θεός, ειναι Μητέρα... Ο Πατέρας Ουρανός είναι εκτός χρόνου, ή μετά τον Κρόνο, (βλέπε ηλιακό μας σύστημα), η ΡΕΑ αντιστοιχεί στον Κρόνο, είναι η Βάση του Κόσμου μας, πέρα από τον Κρόνο δεν υπάρχει χρόνος, και ο Ουρανός με το θείο σπέρμα (υπερσυνείδηση) ειναι μετά τον χρόνο... (ορφικά μυστήρια)

Με άλλα λόγια το συμπαν μας είναι θηλυκο, μία Μήτρα που γεννάει ζωή και φροντίζει όλες τις υπάρξεις προς εξέλιξη...

Η Σφαίρα του Κρόνου, έχει παρεξηγηθεί, διότι ειναι μια σκληρή διαδικασία κρίσης, και αυτοκριτικής, εκεί ουσιαστικά διαχωρίζεται το καλό από το κακό, και κάποιοι αποστάτες, Κρόνιοι όπως κάποιοι τους ονομάζουν γιατι δημιουργούν ενα υποδουλωτικό συστημα, είναι αποστάτες της ΡΕΑΣ (Σύστημα επιβίωσης και εξέλιξης), που είναι η Θεά - Κυρίαρχη της Σφαίρας...

Ο Κρόνος αντιστοιχεί στον Αιγόκερω, και κάτι που δεν γνωρίζουν οι Ελληνες είναι πως η Ελλάδα ειναι Αιγόκερως - αγριοκάτσικο, δεν υποδουλώνεται εύκολα... κυοφορεί το ιδεολογικό σύστημα πάνω στο οποίο λειτουργεί ο πλανήτης... Ομως αυτό που συνέβει είναι πως αποστάτες της ΡΕΑΣ, έριξαν την χώρα Φωτός Ελλάς σε ένα σκοτάδι για εκατοντάδες χρόνια και έτσι όλη η Ανθρωπότητα ταλαιπωρείται.

Το Εργο του Ροδόκηπου και της Νέμεσις, είναι αφιερωμένο στην αποκατάσταση της θηλυκής αρχής, έτσι ώστε ολα τα παιδια της ΡΕΑΣ - Μητερας Φυσης - Παν-αγίας - Παν-Γαίας, να ειναι προστατευμένα και φροντισμένα, αλλά ταυτόχρονα να κυνηγηθούν οι αποστάτες... που υποδουλώνουν και τυραννούνε στην κυριολεξία τα παιδια της ΡΕΑΣ... όλες τις υπάρξεις στο πλανητη Γη, στην προκειμένη περίπτωση.

Οταν οι γυναίκες ασχοληθούν ουσιαστικά και μητρικά με την Κοινωνική Προνοιακή Πολιτική να νοικοκυρέψουν τις χωρες τους και τις κοινωνίες τους, και τα αρσενικά αναλάβουν τους Ηρωικούς - Ιπποτικούς τους ρόλους να αγωνιστούν για την διασωση της Κοινωνίας τους, τότε οι δυο ρόλοι θα βρουν την ορθή τους χρηστική και χρήσιμη θέση υγιούς συνύπαρξης μέσα στην δημιουργία...

Οσοι ειναι αποστάτες της ΡΕΑΣ, εξυπηρετούν ένα σύστημα, Μαφίας και Διαφθοράς που καταστρέφει τη Ζωή και δημιουργεί εκμεταλλευόμενους σκλάβους. Είτε είναι συνειδητοί είτε ασυνείδητοι, πρέπει να κατανοήσουν τι κάνουν και να σταματήσουν άμεσα, με την παραίτηση τους, γιατί πλέον το παιχνίδι θα σκληρύνει για τους αποστάτες...

Οι Μαφίες θα κυνηγηθούν, ο κόσμος θα ξυπνήσει... Αυτή είναι η Αληθινή Αποκάλυψη.

Οι αποστάτες τρέμουν τη ΡΕΑ, μόλις εμφανιστεί, εξαφανίζονται... όπως τα βαμπίρια τρέμουν το ΦΩΣ... Τρέμουν την Κρίση της Νέμεσις, διότι τότε θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους...

Ολα εδώ πληρώνονται το Συμπαν κάνει τα λογιστικά του και αποδίδει δικαιοσύνη... Τα καρκινικά κύτταρα πρέπει να καθαριστούν, για να επιβιώσει ο οργανισμός...

Η ΡΕΑ επιζητά λεμφοκύτταρα να καθαρίσει το Αυτοάνοσο της Ανθρωπότητας. Και έτσι η Μυητική Διαδικασία εξέλιξης όλων ξεκινά... μέσα από την μάχη με τους αποστάτες.

Χωρίς δυνατά Πνευματικά Κλειδιά που είναι η ΡΕΑ - Το Ιερό Ρόδο - Το Οραμα του Ρόδου, το Δισκοπότηρο, για το οποίο αγωνίζεται κάθε Αληθινός Ιππότης, και τη Νέμεσις που είναι υπεράνω όλων των θεών και ανθρώπων και ουσιαστικά είναι μια άλλη ακτίνα πάλι της ΡΕΑΣ-Κρόνος, όπου φέρνει την Δικαιοσύνη το Κάρμα για κάθε καλό και κακό... χωρίς την επίκληση και κατανόηση αυτών των Ιερών Αρχαίων Ελληνικών Εννοιών.. κανένας κόσμος μας δεν σώζεται... και οι αποστάτες της ΡΕΑΣ θα βαμπιρίζουν αέναα πάνω στους Λαούς... γιατί ο κόσμος δεν έχει την κατανόηση τι συμβαίνει.

Πιο απλοϊκά δεν μπορούμε να τα πούμε, ποιο ειναι το πρόβλημα και πως λύνεται... Η Ψυχή κατανοεί μέσα από ψυχολογικούς Μύθους, με συναισθήματα και εικόνες... Εξαγνίζοντας την Πνευματικότητα μας, με την κατανόηση, αποκτάμαι την ψυχική δυναμη να Νικήσουμε την Πάλη ανάμεσα στο Καλό και το κακό, και να σωθεί επιτέλους ολη η υπαρξη.

Επίσης δεν καταλαβαίνει ο κόσμος πως θα δεν θα μας σώσει κανείς θεός, αλλά δικό μας ειναι το παιχνίδι... της διάσωσης μας, και μαθητεύουμε από την εμπειρία... τα θεία, ή πνευματικά κλειδιά, ή botakia του μάτριξ της δημιουργίας, είναι εκεί να τα επικαλούμαστε για να λειτουργούν μέσα από εμάς... Αν δεν τα καλέσουμε, και αν δεν καταλάβουμε τι ειναι και ποια ειναι η χρήση τους στην διάσωση μας, δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα με ένα πνευματικό και νοητικό χάος...

Το πρώτο που έκαναν λοιπόν οι αποστάτες της ΡΕΑΣ, ειναι να κρύψουν τα πνευματικά κλειδιά - μυστικά - μυστήρια της ζωής, τη ΓΝΩΣΗ, και έτσι να κυριαρχούν και να υποδουλώνουν ψυχές και ζωές... Να αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε σιγά σιγά τι εχει παιχτεί... για να προετοιμαστούμε για την τελική μάχη... και απομάκρυνση τους από εξουσιαστικές θεσεις στις κοινωνίες μας... και τότε θα έχουμε ελευθερωθεί.

Ο Ελληνικός Ηρωισμός αλλά και η Μαφία, ειναι ελληνικά προιόντα, και το καλό και το κακό στη χώρα μας γεννήθηκαν γιατί χρειάζεται να έχεις μία νοημοσύνη να κάνεις συνειδητά κακό, αλλά σίγουρα όσοι κάνουν κακό δεν έχουν Ελληνική Φωτισμένη Ψυχή.

Οπως είπαμε είναι τα παιδιά της ΡΕΑΣ (σύστημα επιβίωσης και εξέλιξης) και οι αποστάτες της ΡΕΑΣ (σύστημα υποδούλωσης - καταστροφής της ζωής και της ψυχής), που έρχονται σε τελική αναμέτρηση, για το αν σωθεί ή καταστραφεί η ζωή-ύπαρξη στον Πλανήτη ΓΑΙΑ.

Aυτό που οι Μαφίες τρέμουν στην κυριολεξία είναι την Αφύπνιση του Κόσμου, να καταλάβει όλος ο κόσμος τι κρύβεται από πίσω και ως Οικονομικές, Φαρμακευτικές Εγκληματικές Μαφίες, αλλά και ως πνευματικά όντα του σκότους (αποστάτες της ΡΕΑΣ) όπως είπαμε, δαιμονισμένοι που προσπαθούν να κυριαρχήσουν, να υποδουλώσουν, να εκμεταλλευτούν, ή ακόμα να δολοφονήσουν ανυποψίαστους συνανθρώπους μας.

Πάρτε την Γνωση, κατανοήστε τα, και απλώστε τα να μάθει όλος ο κόσμος την Αλήθεια... και να προετοιμαστεί για την Τελική Αναμέτρηση... Αυτός ειναι ο Μοναδικός τρόπος να σωθούμε, πρέπει να κατανοήσουμε ολο το πρόβλημα στη ρίζα του, αλλά και τη λύση του που ήδη εχει δωθεί... όπως πολλές φορές τα έχουμε πει ηδη... Ας μπουμε λοιπόν σε μία νέα διαδικασία μαζικής κατανόησης...

Εύχομαι τώρα να γίνεται πιο κατανοητό για ποιο λόγο, όλες οι μαφίες παγκόσμια προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμο - Διαφωτισμό, και να μην αφήσουν τον κόσμο να γνωρίζει τα Μυστήρια της Αρχαίας Ελλάδας... που κυνηγήθηκαν οικτρα και καταστράφηκαν από τον εβραιομεσιανισμό (αβρααμισμος = μαύρη μαγεία).

Κλείνοντας το Ελληνικό ΦΩΣ, απομακρύνοντας την Ελληνική Γνώση και την Αληθινή Χρηστότητα, από την ίδια την Ελλάδα, έριξαν σε βαθύ σκοτάδι όλη την Ανθρωπότητα...

Τελική αναμέτρηση λοιπόν (Πλούτωνας στον Υδροχόο) ανάμεσα στον Ελληνικό Ηρωισμό - Χρηστότητα και στις φαρμακερές μαφίες... που δηλητηριάζουν και δολοφονούν και την Ελλάδα και την Ανθρωπότητα...
7
https://www.youtube.com/watch?v=YlO4qWCsnuU
Melbourne Police Open Fire On Peaceful Protestors
8
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1830916820414474

Ερευνήστε το σας παρακαλώ, χρειαζόμαστε επιστήμονες, να μας ενημερώσουν τι ακριβώς συμβαίνει...
__________
ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΈΛΑΒΑ:
Μια φίλη μου, η αδελφή της εργάζεται στη Moderna στο κέντρο παραγωγής εμβολίων. Λέει ότι όλοι τους πληρώνονται τεράστια χρηματικά ποσά για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό σχετικά με το τι περιέχει το εμβόλιο και τι πρόκειται να κάνει στον εμβολιαζόμενο.
Μιλούσε για εκατομμύρια δολάρια που παίρνει ο καθένας τους + πρέπει να υπογράψουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας και άλλες νομικές συμφωνίες. Έτσι, κανείς δεν θα μιλήσει ποτέ για όλα αυτά. Με λίγα λόγια: Μόλις πάρεις το εμβόλιο και μέσα σε λίγα λεπτά, μια "πλαστική", σινική, μικροσκοπική δομή εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και εισβάλλει στα τριχοειδή. Προσκολλάται στα πιο εύθραυστα, αποδυναμωμένα εσωτερικά όργανα που έχεις. Εκεί, ακτινοβολεί το όργανο και ολόκληρο το σώμα, 24/24. Μέχρι να υποστεί σημαντική βλάβη. Ως αποτέλεσμα, κάποιοι άνθρωποι με καρδιακά προβλήματα θα πάθουν μυοκαρδίτιδα ή καρδιακή προσβολή, άλλοι με καλοήθη θέματα ωοθηκών θα πάθουν καρκίνο των ωοθηκών, ή κακοήθη προβλήματα στους πνεύμονες, στα νεφρά, στον προστάτη.
Μας είπε ότι η εισαγωγή αυτής της δομής είναι ΣΚΟΠΙΜΗ. Κανένα σχεδιαστικό λάθος, κανένα ατύχημα, αλλά γίνεται με τον ακριβή σκοπό να σας ακτινοβολήσει, παρόμοια με το πλουτώνιο αλλά πιο αργά/αδύνατον να ανιχνευθεί. Αυτό εξηγεί γιατί οι συσκευές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας Geiger λαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ακτινοβολίας σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί σε σύγκριση με εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Αυτό εξηγεί επίσης γιατί το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί ή να έχεις στενή επαφή μαζί τους σε επηρεάζει σε επίπεδο ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και αρρωσταίνεις, αιμορραγείς ή έχεις ημικρανίες και έχεις συμπτώματα που μοιάζουν με "ακτινοβολία" και τα οποία ονομάζουμε "αποβολή". Σχεδόν το ΤΕΛΕΙΟ βιολογικό όπλο. Το ίδιο ισχύει και για ΟΛΑ τα άλλα εμβόλια MRNA, είπε.
ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΜΟΙΡΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟ.''
9
Ολοι οι εμβολιασμένοι να κάνουν d-dimer τεστ, να δούνε τις μικροθρομβώσεις στο αίμα τους, και να επικοινωνήσουν άμεσα με ΡΟΔΟΚΗΠΟ.
https://www.digas.gr/el/ameso-test-exetasis-d-dimer-ddimeri-10tem?fbclid=IwAR1p1cZdC5nvA6g_auQFPDOPeBqWVXDtxY0lbz2E9GicYwh-hhQLWCv9pHk

Έκανες την ένεση; Στειρώθηκες
και έχεις το πολύ 5 χρόνια ζωής!  - 3:46
https://newtube.app/fake_pandemic/0i7Pehw?fbclid=IwAR1NApkaP-o3_rODqWcqol_XBe2eea6_euAzogFid6NdejMZQSenuCcTC2A&__cf_chl_jschl_tk__=pmd_wuaN12vquPRI9Qv9uhFD4L77BAQm8KpDcbFT3qNb0_U-1632677485-0-gqNtZGzNApCjcnBszQmR
10
Ο Ιρλανδός Dr Gerard Waters αρνείται να χορηγήσει πειραματικά εμβoλια ή τεστ για Cοvίd
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=142055868118449&id=100069421080975

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/koronoios-emvolia-panepistimiaki-ne-stin-epilogi-ochi-ston-ipochreotiko-emvoliasmo/

Κορονοϊός Εμβόλια – Πανεπιστημιακοί: «Ναι στην επιλογή όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»
Βαγγέλης Λάσκαρης • 26/09/2021 - 17:23

Αφού παρατίθεται η άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή όλα όσα αρνητικά απορρέουν από το εμβόλιο κατά της Covid-19, διενεργείται διαδικτυακό ψήφισμα.

Κορονοϊός εμβόλια: Με τίτλο «ΝΑΙ στην ελευθερία της επιλογής, ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – ΟΧΙ στις διακρίσεις», οι Πανεπιστημιακοί αντιδρούν!

Αφού παρατίθεται η άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή όλα όσα αρνητικά απορρέουν από το εμβόλιο κατά της Covid-19, διενεργείται διαδικτυακό ψήφισμα.

Όλα αυτά σε μία μέρα που ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είπε τη φράση: «Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι η επιστήμη προχωρά με το πείραμα και το πείραμα πολλές φορές έρχεται να διαψεύσει το προηγούμενο εύρημα».

Κορονοϊός εμβόλια: Όσα αναφέρουνε οι Πανεπιστημιακοί στην πρωτοβουλία τους για τον εμβολιασμό, την υποχρεωτικότητα και όχι μόνο:
«Όπως όλες οι ιατρικές πράξεις, έτσι και ο εμβολιασμός, απαιτεί την συναίνεση του πολίτη μετά από πλήρη ενημέρωση για τα οφέλη και τις πιθανές παρενέργειες [1].

Η ελεύθερη επιλογή για τον εμβολιασμό τονίζεται ρητά σε μια σειρά Διεθνών Συμβάσεων τις οποίες έχει προσυπογράψει και η Ελλάδα [2]. Πρόσφατα, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης τονίζει [3] ότι οι χώρες-μέλη απαιτείται να διασφαλίσουν ότι:

α) οι πολίτες ενημερώνονται για το ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ή με άλλον τρόπο για να εμβολιαστεί και

Τα εμβόλια για τον κορονοϊό είναι σε πειραματικό στάδιο

Είναι γνωστό ότι τα «κλασικά» εμβόλια που έχουν δοκιμαστεί και εφαρμόζονται εδώ και πολλά χρόνια, έχουν σώσει ζωές, περιορίζοντας απειλητικές ασθένειες για την ανθρώπινη ζωή, όπως η πολυομυελίτιδα, η διφθερίτιδα, κ.ά.

Τα εμβόλια όμως εναντίον του κορονοϊού βασίζονται σε πειραματική τεχνολογία, η οποία για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε υγιείς ανθρώπους. Τα εμβόλια αυτά βρίσκονται ακόμα σε ερευνητικό στάδιο και διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας «υπό όρους».

Οι κλινικές μελέτες δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς, κανονικά, θα έπρεπε να έχουν διάρκεια από τρία έως και δέκα έτη, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτές [4].

Στις ενημερωτικές εκθέσεις που έχουν καταθέσει, οι ίδιες οι εταιρείες που τα παράγουν, δεν δεσμεύονται για την αποτελεσματικότητα, την διάρκεια προστασίας, ούτε και την ασφάλεια των συγκεκριμένων προϊόντων[5].

Επίσης, δεν παρέχουν τελικά δεδομένα για την επίδραση των εμβολίων στην μετάδοση του SARS-CoV-2, στην πρόληψη της θνησιμότητας από τη νόσο Covid-19 και στην διάρκεια προστασίας των εμβολίων.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολιασμών είναι προφανώς άγνωστες σε όλους. Εντούτοις, όσον αφορά τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις και παρενέργειες, τα δεδομένα είναι ήδη ανησυχητικά.

Σύμφωνα με τα σχετικά επίσημα στοιχεία, οι αναφορές για παρενέργειες από τα εμβόλια αυτά στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τις 11/9/2021, ανέρχονται σε 2.317.495 (με τις μισές από αυτές σοβαρές), μεταξύ των οποίων 24.526 θάνατοι [6].

Στις ΗΠΑ, μέχρι τις 3/9/2021, οι αναφορές για παρενέργειες ανέρχονται σε 799.002, εκ των οποίων οι 14.506 αφορούν θανάτους [7].

Μεταξύ άλλων, αναφέρονται θρομβώσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδες, παραλύσεις, τύφλωση, επιπλοκές του ανοσιακού συστήματος, κ.ά.

Ο αναφερόμενος αριθμός των θανάτων στις ΗΠΑ είναι μεγαλύτερος από τους θανάτους που οφείλονται σε όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια, όπως καταγράφονται στο σύστημα VAERS.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Harvard [8], οι επίσημα καταγραφόμενες παρενέργειες των εμβολίων γενικά, είναι λιγότερες από 1% των πραγματικών!

Το σημαντικό ερώτημα είναι κατά πόσο γίνεται ενημέρωση σε όλους όσοι προσέρχονται για εμβολιασμό, όπως απαιτείται ηθικά και νομικά.

Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη;

Κανείς! Οι φαρμακευτικές εταιρείες, η κυβέρνηση και οι «ειδικοί», έχουν «κατοχυρώσει» νομοθετικά το ακαταδίωκτο και την αποποίηση της ευθύνης τους για οποιαδήποτε παρενέργεια από τα εμβόλια αυτά. Το ακαταδίωκτο όμως δεν ισχύει για όλους. Κατά συνέπεια, θεσμικά όργανα, φορείς ή πρόσωπα που πλειοδοτούν σε προθυμία και ζήλο, προκειμένου να εξαναγκαστούν άλλοι σε εμβολιασμό, πιθανόν θα αντιμετωπίσουν νομικές ευθύνες όταν θα μηνυθούν για σοβαρές παρενέργειες, αναπηρίες ή ακόμα και θανάτους.

Η φαρμακευτική αντιμετώπιση/θεραπεία του κορονοϊού και η αποσιώπησή της

Οι επιπτώσεις της μετάδοσης του κορονοϊού μέσα στην κοινότητα όταν απουσιάζει η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, επιδεινώνονται. Είναι προφανές ότι η νοσηρότητα και η ανάγκη νοσηλείας σε δευτεροβάθμια νοσοκομεία θα μπορούσε να περιοριστεί σημαντικά προς ωφέλεια της δημόσιας υγείας, εάν οι διαθέσιμες θεραπείες υιοθετούνται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αντί να αποσιωπώνται και να εμποδίζεται η χρήση τους [9]. Παρομοίως, η θεραπεία με Τ-λεμφοκύτταρα που δοκιμάστηκε πρόσφατα από ερευνητές του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και η χρησιμοποίηση των ειδικών μονοκλωνικών αντισωμάτων, θα μπορούσαν να σώσουν τους συνανθρώπους μας.

Το πολιτικό διακύβευμα: προς έναν νέο ολοκληρωτισμό;

Εδώ και ενάμιση χρόνο βιώνουμε μια κατάσταση στην οποία, όλο και περισσότερο, αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα εμφανίζονται ως «προνόμια» για λίγους και εκλεκτούς. Εφόσον οι εμβολιασμένοι μπορούν να μολυνθούν, να νοσήσουν και να μεταδώσουν τον κορωνοϊό, η χάραξη πολιτικών «καθαρότητας» και υγειονομικού απαρτχάιντ δεν τεκμηριώνεται λογικά, ηθικά και, πολύ περισσότερο, επιστημονικά. Απέναντι στο ολιγοπώλιο των φαρμακευτικών κολοσσών, την κατευθυνόμενη πληροφόρηση, και την εξουσία των «ειδικών», καλούμαστε όλοι να ενεργήσουμε ως ελεύθεροι και σκεπτόμενοι άνθρωποι.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, ώστε με αίσθημα ευθύνης να υποστηρίξουμε με κάθε μέσο και προσωπική θυσία:

· Το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη για ελεύθερη επιλογή έναντι του εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού των Πανεπιστημίων (διδακτικού-ερευνητικού-διοικητικού προσωπικού και φοιτητών).

· Την επιστροφή στη νομιμότητα και στο σεβασμό της επιστημονικής γνώσης, με την εφαρμογή μέτρων προστασίας που ενώνουν την κοινωνία, προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και σέβονται τις βασικές αρχές και αξίες της Δημόσιας Υγείας.

· Την επιστροφή στην κανονικότητα της πανεπιστημιακής ζωής, με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις (επαρκείς αίθουσες/αμφιθέατρα/εργαστήρια, μη πολυπληθή τμήματα), χωρίς αποκλεισμούς, με ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα για όλους (ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους) και χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις για κανέναν».

 

Εmail επικοινωνίας: acadinitiative[at]gmail[dot]com

[1] Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας (Νόμος 3418/2005)

[2]  Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (Άρθρο 3 παρ. 2)
•  Σύμβαση του Οβιέδο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την βιοϊατρική (άρθρο 5 παρ.1)
•  Συνθήκη Νυρεμβέργης
•  Οικουμενική Διακήρυξη της UNESCO για το ανθρώπινο γονιδίωμα

[3] Ψηφίσματα 2361 της 27.01.2021 και 2383 της 22.6.2021

[4] https://www.poey.gr

[5] •  https://www.fda.gov/media/144245/download

•  https://www.fda.gov/media/144434/download

[6] https://www.adrreports.eu/el/search_subst.html#,   Αναφορές πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων για ουσίες, C, COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414), COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN), COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19), COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

[7] Πρόκειται για τις “675,593 cases” με 799,002 “event outcomes”: https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&VAX=COVID19

Αναφέρονται όμως και 3.031.035 “total symptoms”:

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?VAX=(COVID19)&PRECISION=2&UNIFORMONSET=&TABLE=ON&GROUP1=SYM&TSORT=down

[8] https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf

[9] • McCullough, P.A.; Kelly, R.J.; Ruocco, G.; Lerma, E.; Tumlin, J.; et. al. (2021) Pathophysiological Basis and Rationale for Early Outpatient Treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection, American Journal of Medicine, 134:16–22.

• McCullough, P.A.; Alexander, P.E.; Armstrong, R.; Arvinte, C.; Bain, A.F.; Bartlett, R.P.; Berkowitz, R.L.; et al. (2020)     Multifaceted highly targeted sequential multidrug treatment of early ambulatory high-risk SARS-CoV-2 infection (COVID-19), Reviews in Cardiovascular Medicine, 21:517–530.

https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10