Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
https://www.youtube.com/watch?v=YlO4qWCsnuU
Melbourne Police Open Fire On Peaceful Protestors
2
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1830916820414474

Ερευνήστε το σας παρακαλώ, χρειαζόμαστε επιστήμονες, να μας ενημερώσουν τι ακριβώς συμβαίνει...
__________
ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΈΛΑΒΑ:
Μια φίλη μου, η αδελφή της εργάζεται στη Moderna στο κέντρο παραγωγής εμβολίων. Λέει ότι όλοι τους πληρώνονται τεράστια χρηματικά ποσά για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό σχετικά με το τι περιέχει το εμβόλιο και τι πρόκειται να κάνει στον εμβολιαζόμενο.
Μιλούσε για εκατομμύρια δολάρια που παίρνει ο καθένας τους + πρέπει να υπογράψουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας και άλλες νομικές συμφωνίες. Έτσι, κανείς δεν θα μιλήσει ποτέ για όλα αυτά. Με λίγα λόγια: Μόλις πάρεις το εμβόλιο και μέσα σε λίγα λεπτά, μια "πλαστική", σινική, μικροσκοπική δομή εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και εισβάλλει στα τριχοειδή. Προσκολλάται στα πιο εύθραυστα, αποδυναμωμένα εσωτερικά όργανα που έχεις. Εκεί, ακτινοβολεί το όργανο και ολόκληρο το σώμα, 24/24. Μέχρι να υποστεί σημαντική βλάβη. Ως αποτέλεσμα, κάποιοι άνθρωποι με καρδιακά προβλήματα θα πάθουν μυοκαρδίτιδα ή καρδιακή προσβολή, άλλοι με καλοήθη θέματα ωοθηκών θα πάθουν καρκίνο των ωοθηκών, ή κακοήθη προβλήματα στους πνεύμονες, στα νεφρά, στον προστάτη.
Μας είπε ότι η εισαγωγή αυτής της δομής είναι ΣΚΟΠΙΜΗ. Κανένα σχεδιαστικό λάθος, κανένα ατύχημα, αλλά γίνεται με τον ακριβή σκοπό να σας ακτινοβολήσει, παρόμοια με το πλουτώνιο αλλά πιο αργά/αδύνατον να ανιχνευθεί. Αυτό εξηγεί γιατί οι συσκευές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας Geiger λαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ακτινοβολίας σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί σε σύγκριση με εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Αυτό εξηγεί επίσης γιατί το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί ή να έχεις στενή επαφή μαζί τους σε επηρεάζει σε επίπεδο ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και αρρωσταίνεις, αιμορραγείς ή έχεις ημικρανίες και έχεις συμπτώματα που μοιάζουν με "ακτινοβολία" και τα οποία ονομάζουμε "αποβολή". Σχεδόν το ΤΕΛΕΙΟ βιολογικό όπλο. Το ίδιο ισχύει και για ΟΛΑ τα άλλα εμβόλια MRNA, είπε.
ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΜΟΙΡΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟ.''
3
Ολοι οι εμβολιασμένοι να κάνουν d-dimer τεστ, να δούνε τις μικροθρομβώσεις στο αίμα τους, και να επικοινωνήσουν άμεσα με ΡΟΔΟΚΗΠΟ.
https://www.digas.gr/el/ameso-test-exetasis-d-dimer-ddimeri-10tem?fbclid=IwAR1p1cZdC5nvA6g_auQFPDOPeBqWVXDtxY0lbz2E9GicYwh-hhQLWCv9pHk

Έκανες την ένεση; Στειρώθηκες
και έχεις το πολύ 5 χρόνια ζωής!  - 3:46
https://newtube.app/fake_pandemic/0i7Pehw?fbclid=IwAR1NApkaP-o3_rODqWcqol_XBe2eea6_euAzogFid6NdejMZQSenuCcTC2A&__cf_chl_jschl_tk__=pmd_wuaN12vquPRI9Qv9uhFD4L77BAQm8KpDcbFT3qNb0_U-1632677485-0-gqNtZGzNApCjcnBszQmR
4
Ο Ιρλανδός Dr Gerard Waters αρνείται να χορηγήσει πειραματικά εμβoλια ή τεστ για Cοvίd
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=142055868118449&id=100069421080975

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/koronoios-emvolia-panepistimiaki-ne-stin-epilogi-ochi-ston-ipochreotiko-emvoliasmo/

Κορονοϊός Εμβόλια – Πανεπιστημιακοί: «Ναι στην επιλογή όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»
Βαγγέλης Λάσκαρης • 26/09/2021 - 17:23

Αφού παρατίθεται η άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή όλα όσα αρνητικά απορρέουν από το εμβόλιο κατά της Covid-19, διενεργείται διαδικτυακό ψήφισμα.

Κορονοϊός εμβόλια: Με τίτλο «ΝΑΙ στην ελευθερία της επιλογής, ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – ΟΧΙ στις διακρίσεις», οι Πανεπιστημιακοί αντιδρούν!

Αφού παρατίθεται η άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή όλα όσα αρνητικά απορρέουν από το εμβόλιο κατά της Covid-19, διενεργείται διαδικτυακό ψήφισμα.

Όλα αυτά σε μία μέρα που ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είπε τη φράση: «Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι η επιστήμη προχωρά με το πείραμα και το πείραμα πολλές φορές έρχεται να διαψεύσει το προηγούμενο εύρημα».

Κορονοϊός εμβόλια: Όσα αναφέρουνε οι Πανεπιστημιακοί στην πρωτοβουλία τους για τον εμβολιασμό, την υποχρεωτικότητα και όχι μόνο:
«Όπως όλες οι ιατρικές πράξεις, έτσι και ο εμβολιασμός, απαιτεί την συναίνεση του πολίτη μετά από πλήρη ενημέρωση για τα οφέλη και τις πιθανές παρενέργειες [1].

Η ελεύθερη επιλογή για τον εμβολιασμό τονίζεται ρητά σε μια σειρά Διεθνών Συμβάσεων τις οποίες έχει προσυπογράψει και η Ελλάδα [2]. Πρόσφατα, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης τονίζει [3] ότι οι χώρες-μέλη απαιτείται να διασφαλίσουν ότι:

α) οι πολίτες ενημερώνονται για το ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ή με άλλον τρόπο για να εμβολιαστεί και

Τα εμβόλια για τον κορονοϊό είναι σε πειραματικό στάδιο

Είναι γνωστό ότι τα «κλασικά» εμβόλια που έχουν δοκιμαστεί και εφαρμόζονται εδώ και πολλά χρόνια, έχουν σώσει ζωές, περιορίζοντας απειλητικές ασθένειες για την ανθρώπινη ζωή, όπως η πολυομυελίτιδα, η διφθερίτιδα, κ.ά.

Τα εμβόλια όμως εναντίον του κορονοϊού βασίζονται σε πειραματική τεχνολογία, η οποία για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε υγιείς ανθρώπους. Τα εμβόλια αυτά βρίσκονται ακόμα σε ερευνητικό στάδιο και διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας «υπό όρους».

Οι κλινικές μελέτες δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς, κανονικά, θα έπρεπε να έχουν διάρκεια από τρία έως και δέκα έτη, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτές [4].

Στις ενημερωτικές εκθέσεις που έχουν καταθέσει, οι ίδιες οι εταιρείες που τα παράγουν, δεν δεσμεύονται για την αποτελεσματικότητα, την διάρκεια προστασίας, ούτε και την ασφάλεια των συγκεκριμένων προϊόντων[5].

Επίσης, δεν παρέχουν τελικά δεδομένα για την επίδραση των εμβολίων στην μετάδοση του SARS-CoV-2, στην πρόληψη της θνησιμότητας από τη νόσο Covid-19 και στην διάρκεια προστασίας των εμβολίων.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολιασμών είναι προφανώς άγνωστες σε όλους. Εντούτοις, όσον αφορά τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις και παρενέργειες, τα δεδομένα είναι ήδη ανησυχητικά.

Σύμφωνα με τα σχετικά επίσημα στοιχεία, οι αναφορές για παρενέργειες από τα εμβόλια αυτά στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τις 11/9/2021, ανέρχονται σε 2.317.495 (με τις μισές από αυτές σοβαρές), μεταξύ των οποίων 24.526 θάνατοι [6].

Στις ΗΠΑ, μέχρι τις 3/9/2021, οι αναφορές για παρενέργειες ανέρχονται σε 799.002, εκ των οποίων οι 14.506 αφορούν θανάτους [7].

Μεταξύ άλλων, αναφέρονται θρομβώσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδες, παραλύσεις, τύφλωση, επιπλοκές του ανοσιακού συστήματος, κ.ά.

Ο αναφερόμενος αριθμός των θανάτων στις ΗΠΑ είναι μεγαλύτερος από τους θανάτους που οφείλονται σε όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια, όπως καταγράφονται στο σύστημα VAERS.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Harvard [8], οι επίσημα καταγραφόμενες παρενέργειες των εμβολίων γενικά, είναι λιγότερες από 1% των πραγματικών!

Το σημαντικό ερώτημα είναι κατά πόσο γίνεται ενημέρωση σε όλους όσοι προσέρχονται για εμβολιασμό, όπως απαιτείται ηθικά και νομικά.

Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη;

Κανείς! Οι φαρμακευτικές εταιρείες, η κυβέρνηση και οι «ειδικοί», έχουν «κατοχυρώσει» νομοθετικά το ακαταδίωκτο και την αποποίηση της ευθύνης τους για οποιαδήποτε παρενέργεια από τα εμβόλια αυτά. Το ακαταδίωκτο όμως δεν ισχύει για όλους. Κατά συνέπεια, θεσμικά όργανα, φορείς ή πρόσωπα που πλειοδοτούν σε προθυμία και ζήλο, προκειμένου να εξαναγκαστούν άλλοι σε εμβολιασμό, πιθανόν θα αντιμετωπίσουν νομικές ευθύνες όταν θα μηνυθούν για σοβαρές παρενέργειες, αναπηρίες ή ακόμα και θανάτους.

Η φαρμακευτική αντιμετώπιση/θεραπεία του κορονοϊού και η αποσιώπησή της

Οι επιπτώσεις της μετάδοσης του κορονοϊού μέσα στην κοινότητα όταν απουσιάζει η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, επιδεινώνονται. Είναι προφανές ότι η νοσηρότητα και η ανάγκη νοσηλείας σε δευτεροβάθμια νοσοκομεία θα μπορούσε να περιοριστεί σημαντικά προς ωφέλεια της δημόσιας υγείας, εάν οι διαθέσιμες θεραπείες υιοθετούνται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αντί να αποσιωπώνται και να εμποδίζεται η χρήση τους [9]. Παρομοίως, η θεραπεία με Τ-λεμφοκύτταρα που δοκιμάστηκε πρόσφατα από ερευνητές του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και η χρησιμοποίηση των ειδικών μονοκλωνικών αντισωμάτων, θα μπορούσαν να σώσουν τους συνανθρώπους μας.

Το πολιτικό διακύβευμα: προς έναν νέο ολοκληρωτισμό;

Εδώ και ενάμιση χρόνο βιώνουμε μια κατάσταση στην οποία, όλο και περισσότερο, αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα εμφανίζονται ως «προνόμια» για λίγους και εκλεκτούς. Εφόσον οι εμβολιασμένοι μπορούν να μολυνθούν, να νοσήσουν και να μεταδώσουν τον κορωνοϊό, η χάραξη πολιτικών «καθαρότητας» και υγειονομικού απαρτχάιντ δεν τεκμηριώνεται λογικά, ηθικά και, πολύ περισσότερο, επιστημονικά. Απέναντι στο ολιγοπώλιο των φαρμακευτικών κολοσσών, την κατευθυνόμενη πληροφόρηση, και την εξουσία των «ειδικών», καλούμαστε όλοι να ενεργήσουμε ως ελεύθεροι και σκεπτόμενοι άνθρωποι.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, ώστε με αίσθημα ευθύνης να υποστηρίξουμε με κάθε μέσο και προσωπική θυσία:

· Το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη για ελεύθερη επιλογή έναντι του εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού των Πανεπιστημίων (διδακτικού-ερευνητικού-διοικητικού προσωπικού και φοιτητών).

· Την επιστροφή στη νομιμότητα και στο σεβασμό της επιστημονικής γνώσης, με την εφαρμογή μέτρων προστασίας που ενώνουν την κοινωνία, προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και σέβονται τις βασικές αρχές και αξίες της Δημόσιας Υγείας.

· Την επιστροφή στην κανονικότητα της πανεπιστημιακής ζωής, με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις (επαρκείς αίθουσες/αμφιθέατρα/εργαστήρια, μη πολυπληθή τμήματα), χωρίς αποκλεισμούς, με ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα για όλους (ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους) και χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις για κανέναν».

 

Εmail επικοινωνίας: acadinitiative[at]gmail[dot]com

[1] Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας (Νόμος 3418/2005)

[2]  Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (Άρθρο 3 παρ. 2)
•  Σύμβαση του Οβιέδο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την βιοϊατρική (άρθρο 5 παρ.1)
•  Συνθήκη Νυρεμβέργης
•  Οικουμενική Διακήρυξη της UNESCO για το ανθρώπινο γονιδίωμα

[3] Ψηφίσματα 2361 της 27.01.2021 και 2383 της 22.6.2021

[4] https://www.poey.gr

[5] •  https://www.fda.gov/media/144245/download

•  https://www.fda.gov/media/144434/download

[6] https://www.adrreports.eu/el/search_subst.html#,   Αναφορές πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων για ουσίες, C, COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414), COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN), COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19), COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

[7] Πρόκειται για τις “675,593 cases” με 799,002 “event outcomes”: https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&VAX=COVID19

Αναφέρονται όμως και 3.031.035 “total symptoms”:

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?VAX=(COVID19)&PRECISION=2&UNIFORMONSET=&TABLE=ON&GROUP1=SYM&TSORT=down

[8] https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf

[9] • McCullough, P.A.; Kelly, R.J.; Ruocco, G.; Lerma, E.; Tumlin, J.; et. al. (2021) Pathophysiological Basis and Rationale for Early Outpatient Treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection, American Journal of Medicine, 134:16–22.

• McCullough, P.A.; Alexander, P.E.; Armstrong, R.; Arvinte, C.; Bain, A.F.; Bartlett, R.P.; Berkowitz, R.L.; et al. (2020)     Multifaceted highly targeted sequential multidrug treatment of early ambulatory high-risk SARS-CoV-2 infection (COVID-19), Reviews in Cardiovascular Medicine, 21:517–530.

https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/
5
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Απ: Τα Κανάλια μας στο Telegram
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Σεπτέμβριος 21, 2021, 08:41:41 »
Μέχρι να μεταφέρω τα μηνυματά μου, από το fb, δείτε την σελίδα μου, και τελευταίες δημοσιεύσεις.

https://www.facebook.com/marina.tonti
6
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Απ: Τα Κανάλια μας στο Telegram
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Ιούλιος 25, 2021, 17:32:42 »
Εχουμε καταθέσει στην ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ μία ομιλία για τον κοβιντ, την σκλαβιά που έχουν επιβάλλει και πως να ελευθερωθούμε όλοι μας.

Σας προσκαλούμε να την ακούσετε να ενημερωθείτε και για το Εργο της ΝΕΜΕΣΙΣ, αλλά και να καταθέσετε ερωτήσεις και προτάσεις

t.me/Nemesis_Isopoliteia


Κατεβάστε την εφαρμογή του telegram ειναι πανεύκολη η εγκατάσταση γιατί θα το χρησιμοποιήσουμε ως βασική πλατφόρμα διαλόγου και παρουσιάσεων, για να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα, διότι το φβ, και γιουτουμπ ειναι χώροι φιμώσεις.

Το θέμα της ομιλίας θα είναι πως να Ελευθερωθούμε. Τι λύσεις προτείνει η ΝΕΜΕΣΙΣ, και πως μπορούμε να οργανωθούμε.
7
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Απ: Τα Κανάλια μας στο Telegram
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Ιούλιος 10, 2021, 00:24:05 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1774504119389078

Θα βρίσκομαι στο κανάλι του Ροδόκηπου στο Telegram για να ενημερώσω για τα εμβόλια και για τις θεραπείες μας, όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει και να ρωτήσει ότι θέλει.

https://t.me/rodokipos

Επειδή υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις και ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος, μπερδεμένος, παθαίνει συνεχώς ζημιές στην υγεία τους, άλλοι χάνουν άδικα την ζωή τους, επειδή δεν γνωρίζουν την Αλήθεια, δημιουργήσαμε μία μικρή κοινότητα για να συζητήσουμε και να λύσουμε θέματα που αφορούν την υγεία, τις θεραπείες, και τα εμβόλια...

Οσοι θέλετε μπορείτε να έρθετε να συμμετέχετε και να κάνουμε διάλογο μέχρι να λυθούν όλες οι απορίες.
8
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Τα Κανάλια μας στο Telegram
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Ιούλιος 10, 2021, 00:22:11 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1772779642894859

Το facebook επειδή είναι του συστήματος φίμωσης, σιγά σιγά μετακομίζουμε σε άλλα social media... Θα αρχίσουμε σύντομα παρουσιάσεις στο telegram, για

1. Το Εργο του Ροδόκηπου  https://t.me/rodokipos
2. Το Εργο της ΑΜΡΑ  https://t.me/amragr
3. Το Εργο της ΝΕΜΕΣΙΣ  https://t.me/Nemesis_Isopoliteia

Τις επόμενες μέρες θα ηχογραφήσω κάποιες παρουσιάσεις, για την ενημέρωση μας, και σιγά σιγά θα προχωρήσουμε και σε παρουσιάσεις στο youtube.
Θα ξεκινήσουμε σύντομα Προνοιακά Εργα, και χρειαζόμαστε Συνεργάτες και Συνεργασίες, και ατομικά και με ομάδες.

1. για βοήθεια στην επιβίωση σε αναξιοπαθούντες
2. για βοήθεια στην φυσική θεραπεία σε αναξιοπαθούντες
3. για να ελευθερωθούμε όλοι αλλάζοντας το Σύστημα

Περιμέναμε να ενεργοποιηθεί ο Κόσμος, και δυστυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα δεν μπορούν να κατανοήσουν πολλοί ότι τους ξεγέλασαν να είναι σκλάβοι, πειραματόζωα, να καταστρέφουν την υγεία και τη ζωή τους...

Οταν αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε όλοι μαζί με γνώμονα την Ανιδιοτελή Κοινωνική Συνείδηση πολλά θα αλλάξουν...

Το Εργο μας απευθύνεται σε άτομα με Νοημοσύνη και Ηθική, οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να απευθυνθεί αλλού. Ειλικρινά, για πάρα πολλά χρόνια είχαμε πολλούς εχθρούς, αλλά και πολλούς πολύτιμους φίλους, που έχουν καταλάβει πόσο κορυφαία είναι η προσφορά του Ροδόκηπου στην Ελληνική Κοινωνία.

Οποιος δεν καταλαβαίνει, πως έχουμε φέρει Κορυφαίες Λύσεις Παγκόσμια, στην Παιδεία, στην Υγεία και στην Αλλαγή του Κοινωνικού Συστήματος, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε...

Είμαστε εδώ για Συνανθρώπους μας, που ήδη έχουν ωριμάσει ως θύματα της λανθασμένης παιδείας, των εγκλημάτων στο χώρο Υγείας και έχουν υποστεί την σκλαβιά, ενός απάνθρωπου κοινωνικού συστήματος που καταστρέφει τον κάθε Ελληνα πολίτη...

Για αυτούς τους Αδελφούς στην Ψυχή, απευθύνεται το διασωστικό μας Εργο, διότι και εμείς υπήρξαμε θύματα πριν σηκώσουμε την Σημαία του Ροδόκηπου, της ΑΜΡΑ, και της ΝΕΜΕΣΙΣ, για να αποτελειώσουμε το Εγκλημα τους...

Προχωράμε και χτίζουμε καθημερνά και κάποια στιγμή θα φτάσουμε στον προορισμό μας στην Ελευθερία και στην Ευημερία μας.

Ποτέ δεν τα παρατάμε, όσο δύσκολο και αν είναι το Εργο...
αν επιμείνουμε θα αλλάξουν τα πάντα...

Φως και Ζωή είθε να πλημμυρίζει την Υπαρξη μας.

9
O suida με κάλυψε εσωτερικά
10
Επίσης όποιος άλλος θεωρεί πως η ΑΜΡΑ είναι Αίρεση, ή οτιδήποτε δαιμονικό σατανικό κτλ...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10