Αποστολέας Θέμα: Χειρώνια Ιαση - Ιαση Σώματος και Ψυχής  (Αναγνώστηκε 185 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Χειρώνια Ιαση - Ιαση Σώματος και Ψυχής
« στις: Νοεμβρίου 12, 2023, 02:33:19 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid0WBTrGAPcgaSns5y6nK2t79bJALsLUAbHktdDyAJ49pxA6MXfFYrSbJFK9iigPm91l

Ο Ροδόκηπος προσφέρει τα Μυστικά της Χειρώνειας Ιασης, είτε για την Οικογένεια μας, είτε ως Σύμβουλος Υγείας και Πνευματικότητας.

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid07jTgTxSWfLyqeXtHsHJBR5NjrdVZtWBcWox9kFLW5nHBoMGMT8knnpwn8fuCM5vFl

Αγαπητοί φιλοι, ειχα δημοσιεύσει για τα Μυστικα της Χειρώνιας Ιασης και επειδη με ρωταει ο κοσμος τι ειναι, αφορά Εναλλακτικους Θεραπευτές, και Συμβατικους Γιατρους Εναλλακτικής Προσέγγισης.

Επειδη μας το ζητήσατε αρκετές φορές στο παρελθόν, θα βοηθήσουμε να παραδοθούν τα θεραπευτικά πρωτόκολα του Ροδοκηπου, μεσα από ένα Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που εχουμε ξεκινησει, να διαδώσουμε την θεραπευτική Γνώση και Εμπειρία που αποκτήσαμε τα τελευταια 12 χρονια για να βοηθήσουμε να σωθει περισσότερος κοσμος.

Οσοι Εναλλακτικοι θεραπευτές, ή Γιατροί Φυσικής προσέγγισης, ενδιαφερεστε, να επικοινωνήσετε Αμεσα, να δηλωσετε συμμετοχή γιατι το πρόγραμμα κοστίζει 1800 ευρω και το παρέχουμε για λίγες μόνο μερες, στη φιλικη τιμη των 500 ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνει γνώσεις για την ιαση μας σε πνευματικό, νοητικο, συναισθηματικο και σωματικο επιπεδο, βαση την Σοφία της Αρχαιας Ελλάδας.

Ο Χειρωνας ειναι Δάσκαλος Ηρωων και Θεραπευτών, γνωρίζει την ιαση σωματος και ψυχής, και αυτο το υψηλο επίπεδο γνώσεων χρειαζεται να ξαναδοθεί στο χώρο της Υγείας για να σωθουν οι ασθενεις από τις παρενέργειες των χημικών φαρμάκων, μια και θεραπευμένοι πλεον δεν θα χρειαζονται να λαμβάνουν φαρμακα.

Το Χειρώνειο θεραπευτικο πρωτόκολο του Ροδοκηπου διασώζει, και ο ασθενης ειναι πλεον αφαρμακος, και απολυτως απαλλαγμένος από χρονιες παθήσεις...

Ελατε οσοι θελετε να συνεργαστουμε να σωθει ο κοσμος γυρω μας που εχει νοσησει αδικα και υποφέρει άδικα, ενω υπαρχουν πλεον θεραπευτικες λύσεις.

Πρωτοστατούμε παγκόσμια στην ερευνα μας... Δειχνουμε τον δρόμο στην Φυσική Ιαση, και στην καταργηση σχεδον ολων των ασθενειων, δια της Ελληνικής Σοφίας και της Σοφίας της Mητέρας Φύσης.

Στείλτε μηνυμα sms ή viber 6974369608 για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι θέσεις ειναι περιορισμένες, λόγω προσωποκεντρικής εκπαίδευσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2023, 02:37:51 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/