Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Είμαστε στην Τελική Ευθεία, 20-20, για την Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή... Αλλαγή όλου του Παγκόσμιου Πολιτικού Συστήματος, να λειτουργεί Λαικά, και Συνεργατικά, καταργώντας την παγκοσμιοποίηση ολοσχερώς.

Τα Διεθνή Λόμπι εκμετάλλευσης της Ανθρωπότητας τα επόμενα 10 χρόνια θα καταρρεύσουν παταγωδώς, και η Ανθρωπότητα είναι προορισμένη να Ελευθερωθεί.

Πριν λίγο διάστημα, είχαμε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας Κοινωνικής - Πολιτικής Κίνησης, για την διάσωση της χώρας μας, και είχαμε ήδη ετοιμάσει και το καταστατικό.

Θα ήθελα να δηλώσω, πως αυτή η κίνηση ισχύει, όμως δεχτήκαμε, μία επίθεση, ένα πλήγμα, πάνω στην ίδρυση - γέννηση της πολιτικής κίνησης, που μας καθυστέρησε.

Δυστυχώς κάθε δράση φέρνει μία αντίδραση, και αυτή είναι η 3η δράση μας, στο τρίπτυχο (Παιδεία, Υγεία, Κοινωνία), ανατροπής όλου του διεφθαρμένου, κοινωνικο-πολιτικού συστήματος, και πραγματικά, το χτύπημα που δεχτήκαμε ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Δεν έχει σημασία να αναφέρω λεπτομέρειες, τι ακριβώς συνέβη, και μας καθυστέρησαν, σχεδόν ακυρώνοντας το όλο εγχείρημα, αλλά σημασία έχει, πως δεν θα ακυρωθεί τίποτα, και θα προχωρήσουμε σε ότι υποσχεθήκαμε...

Ο Φοίνικας για ακόμη μία φορά, αναγεννάται από τις στάχτες του, και προχωράμε...

Μας καθυστερούν πάρα πολύ με τα συνεχόμενα χτυπήματα που δεχόμαστε, αλλά δεν θα καταφέρουν να ακυρώσουν την δράση μας, αλλά μόνο να μας πεισμώσουν ακόμα περισσότερο, μια και το Οραμά μας είναι ακλόνητο.

Δεν σώζεται όμως η Χώρα μας, ή η Ανθρωπότητα, όταν αγωνίζονται μόνο 100, ή 1000 άτομα. Ενας σημαντικός λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση, στο να σωθούμε ολοι μας, από την συνεχόμενη ταλαιπωρία, είναι επειδή χρειάζεται περισσότερα άτομα να εμπλακούν σε έναν κοινωνικό αγώνα, όπως μπορεί ο καθένας να αφυπνίζει τους γύρω του, και όπως μπορεί να ετοιμάζεται ψυχολογικά για δράση, ή να κάνει κοινωνική δράση έτσι ώστε να γλυτώσουμε από το βάλτο που μας έριξαν.

Ο Δρόμος είναι Ανοιχτός και στρωμένος με Ροδοπέταλα, όμως χρειάζεται να τον βρούμε αυτόν τον δρόμο και να τον διαβούμε...

Ο πόλεμος ανάμεσα στους "καλούς" και τους "κακούς", ή στους εκμεταλλευτές και τα θύματα, ή στους επικυρίαρχους και στα πρόβατα, υπάρχει για την Εκπαίδευση της Ψυχής μας, έτσι ώστε να επιλέξουμε το ΦΩΣ, και να πατάξουμε το σκοτάδι, και από την ψυχή μας και από τη ζωή μας...

Το θρίλερ που περνάει η Ανθρωπότητα αιώνες τώρα είναι για να Αφυπνιστούμε όλοι μαζί και να πετάξουμε τα καθαρματάκια από την εξουσία να μην παίζουν άλλο με την ζωή μας, και μας γεμίζουν τραύματα και δράματα...

Χρειάζεται να Αγωνιστούμε όλοι Μαζί, να ολοκληρώσουμε την Διάσωσή μας... Ολοι Μαζί, οι Ορθά Φιλοσοφημένοι και Ανθρωπιστές της χώρας, να χτίσουμε μία Νέα Κοινωνία Ανθρώπινη, όπου θα ζούμε, όλοι μας, Πνευματικά και Κοινωνικά Ελεύθεροι, προστατευμένοι, χωρίς δυστυχία, πείνα, ασθένεια, απάτη, και έγκλημα...

Μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να μην σταματήσουμε ποτέ να Αγωνιζόμαστε για τον πιο Ιερό Σκοπό, την Διάσωση και Σωτηρία, όλης της Ανθρωπότητας, να περάσει η Διαχείριση στους Λαούς, όπου θα διαχειρίζονται Αξιοι Ανθρωποι, τα τοπικά προβλήματα, έτσι ώστε να εξαλείψουμε όλες τις κοινωνικές ασθένειες, να φέρουμε υγιείς λύσεις στα πάντα, και να ζήσουμε επιτέλους Ανθρώπινα.

Δεν θα μας σώσει και δεν θα μας γλυτώσει κανείς, αν δεν αγωνιστούμε όλοι μας, συντονισμένοι να σωθούμε ως Ελληνικός Λαός, με αλληλοσεβασμό, αλληλοσυμπαράσταση, Φιλαλληλία και Φιλαδέλφεια.

Εσεται Ημαρ! Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι τελικής νίκης...

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1067917213381109
3
2019- 2007 (Ιδρυση της ΑΜΡΑ) (12 χρόνια)

12 Χρόνια, ενός Πνευματικού Αγώνα, και πολλά έχουν ήδη αλλάξει...

12 Χρόνια, για να Ανοίξει ο δρόμος, πίσω στην Φυσιο-λογική ζωή, και να θεραπευτούμε,

από τα τραύματα, τα δράματα, και τα καθάρματα, που έχουν γονατίσει την ζωή μας,

και μας οδεύουν συνεχώς στην τοξικότητα, στην αρνητικότητα, στην αυτοκαταστροφή και στην αλληλοκαταστροφή.

Το 2019 είναι ένα Ετος προετοιμασίας, για το 20-20, το Ιερό Ετος, αλλαγής, της Κοινωνικής Πολιτικής Παγκόσμια,
να λειτουργεί Μητρικά Προνοιακά, για όλους τους Ανθρώπους, με Νοιάξιμο, Ανθρωπιά, Αλληλοβοήθεια, Φυσική Υγεία και Φυσική Θεραπεία.

Οχι άλλα προβλήματα στην Επιβίωση μας, όχι άλλες τοξικότητες, και αντιπαλότητες... Κουραστήκαμε, να ζούμε σε έναν Κόσμο,
χαμηλής συχνότητας, εξαθλίωσης, ιδιοτέλειας και καταστροφής.

Ας αναλάβουν πλέον τις θέσεις ευθύνης, άξια άτομα, που νοιάζονται για την Κοινωνία τους, και ας ξηλώσουμε όλους τους ιδιοτελείς και τα καθάρματα,
από τις θέσεις εξουσίας... Τελείωσε το Παιχνίδι τους, ας παίξουν με τα κουβαδάκια τους σε άλλη παραλία...

Καιρός, οι Φωτισμένοι Ανθρωποι, οι Καλόβουλοι Ανθρωποι, να προχωρήσουν μπροστά, να διδάξουν να δείξουν τον δρόμο προς έναν Αληθινό Επίγειο Παράδεισο,
και όχι να βιώνουμε μία Κόλαση, επειδή, κάποια όντα χαμηλής συχνότητας το επέλεξαν.

Το 2019, είναι το Ετος της Μητέρας Φύσης, να ξανασυνδεθούμε και πάλι με την Μεγάλη Θεραπεύτρια, να κάνουμε περιπάτους στα δάση, στα βουνά, στις παραλίες,
να βοηθήσουμε την υγεία μας, και την ψυχολογία μας, να ανακάμψει από τα πολλαπλά τραύματα του παρελθόντος, έτσι ώστε να κάνουμε μία Νέα Αρχή το 20-20,
απαιτώντας δυναμικά, την Θεραπεία, όλου του Κόσμου, ολάκερου του Πλανήτη και ειδικά της χώρας μας, που έχουμε περάσει τα πάνδεινα, για τα γούστα κάποιων,
χαμηλής συνειδητότητας όντων.

Γνωρίζουμε πλέον πως θα είμαστε πάντα φυλακισμένοι και δέσμιοι ενός σάπιου συστήματος, μια φθονερής ιδεοληψίας, εξουσιασμού, και τοξικότητας, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος,
να γλυτώσουμε, από το να ανατινάξουμε αυτό το σάπιο σύστημα, και να το αντικαταστήσουμε, με μία Μητρική Προνοιακή Δομή, Αληθινής Δημοκρατίας, Ανθρωπιάς, Αυτονομίας, και Ευημερίας.

Το Σύστημα φταίει, η Εκπαίδευση μας, να είμαστε σκλάβοι, πνευματικά και οικονομικά, τα ψέματα που μας είπαν στα σχολεία μας, η δηλητηριασμένη διατροφή, τα τοξικά φάρμακα, και οι τοξικές ιδέες.

Για την Ολοκληρωμένη και Ολιστική μας Αποτοξίνωση, χρειάζεται η Συνειδητοποίηση και η Κάθαρση, και εργαλεία υπάρχουν πολλά... για να μπορέσουμε να σπάσουμε από ένα τοξικό παρελθόν, και να προχωρήσουμε σε ένα Υγιές και Ελπιδοφόρο Μέλλον.

Γνωρίζουμε πως κουραστήκαμε πάρα πολύ να Αγωνιζόμαστε να Ανατέλλει αυτός ο Νέος και Πανέμορφος, Αληθινά Πνευματικός Κόσμος.
Κουραστήκαμε όντως πάρα πολύ, αιμορραγήσαμε, κοντέψαμε να φύγουμε, κάποιοι από εμάς, αλλά παραμείναμε... να συνεχίσουμε τον Αγώνα.

Είναι ένας Ιερός Αγώνας, που έχουμε χρέος να τον τελειώσουμε.
Φωνάζουν μέσα μας, όλες οι Γενιές του παρελθόντος να Νικήσουμε.
Φωνάζουν να δικαιωθούν μέσα από εμάς, για όλα τα εγκλήματα του Παρελθόντος κατά της Ανθρωπότητας.
Εχουμε χρέος να βρούμε το Κουράγιο να συνεχίσουμε,
και μόλις καθιερώσουμε το Νέο Σύστημα, μία Αληθινή Μητρική Κοινωνία, με Αληθινή Θεότητα, αυτή τη φορά,
την Αληθινή Μητέρα Φύση, που όλοι μας είμαστε παιδιά της...

Τότε ειλικρινά, ακόμα ένας Πλανήτης, επιτέλους θα έχει σωθεί...
Καλή μας προετοιμασία, και Καλή μας Επιτυχία...

Ηρθε η Ωρα να αλλάξουμε το Μέλλον της Ανθρωπότητας,
καθαρίζοντας ένα αιματοκυλισμένο και τοξικό παρελθόν,
που πλέον ήρθε στο τέλος του...

Διότι βιώσαμε αρκετό σκοτάδι επί εκατοντάδες και χιλιάδες χρόνια,
καιρός να Φωτίσει η ψυχή μας, και η ζωή μας...

Είθε... με την Αρωγή της Μητέρας Φύσης, και όλων των Συμπαντικών Δυνάμεων,
ο Πλανητής Γαία, να εισέλθει σε τροχιά, Θεραπείας, και Αναγέννησης...
4
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Enjoy Eating Saturated Fats: They're Good for You. Donald W. Miller, Jr., M.D.
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 26, 2018, 22:47:51 »
Enjoy Eating Saturated Fats: They're Good for You. Donald W. Miller, Jr., M.D.
https://www.youtube.com/watch?v=vRe9z32NZHY
5
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Απ: Dr. Michael Johnson
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 26, 2018, 22:45:54 »
6
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Απ: Dr. Michael Johnson
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 26, 2018, 22:45:02 »
You Can Beat Heart Disease...Naturally!
https://www.youtube.com/watch?v=NC6fvIuRi7M
7
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Απ: Dr. Michael Johnson
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 26, 2018, 22:22:55 »
You Can Beat Cancer...Naturally!
https://www.youtube.com/watch?v=4UY1Srmf2fg
8
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Απ: Dr. Michael Johnson
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 26, 2018, 22:15:58 »
https://www.amazon.com/Medications-Treatment-Dizziness-Fibromyalgia-Conditions/dp/0974581801

"Using both his understanding of the human brain and the relationship between brain chemicals and hormones and chronic conditions that plague millions of people, Dr. Michael L. Johnson provides a foundation of multi-diciplinary healing that can be applied to anyone tired of of dealing with debillitating migrianes, chronic fatigue syndrome,fibromyalgia,vertigo,numbness and a variety of other conditions.
This book doesn't just outline theories and offer up treatments. It explains in fully understandable detail why our bodies react the way they do, how we become diseased in the first place, what role the brain plays in our aches and ailments, and how the combination of chiropractic techniques and neurological treatments that target the brain can provide a relief form pain that ordinary pills and procedures cannot.
9
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Απ: Dr. Michael Johnson
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 26, 2018, 22:14:33 »
Dr. Michael L. Johnson is a Board Certified Chiropractic Neurologist who has been in private practice in Appleton, WI since 1983. He is the author of 4 books on natural protocols for thyroid disorders, fibromyalgia, heart disease, cancer and other chronic conditions. He has taught over 2000 doctors across the country and he is increasingly in demand as a coach to chiropractors and medical doctors nationwide. He formed the Neuro-Metabolic Super Group which a group of doctors dedicated to healing patients with severe and/or chronic health conditions. (www.lifechangingcare.com)

https://www.amazon.com/You-Beat-Thyroid-Disorders-Naturally-ebook/dp/B00CJ07BFG?qid=1540581123&refinements=p_27%3ADr.+Michael+Johnson&s=Books&sr=1-2&ref=sr_1_2
10
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Dr. Michael Johnson
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 26, 2018, 22:05:01 »
You Can Beat Thyroid Disorders...Naturally!
https://www.youtube.com/watch?v=dwnhT384sKI
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10