Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Ροδόκηπος - Εγγυημένες Φυσικές Αγωγές
https://www.youtube.com/watch?v=dxa4XK6b5-Y

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Υγιεινή Ζωή
https://www.youtube.com/watch?v=XHdV-DHgbOM
3
Στην παρούσα ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες για τις δυνατότητες χρηματοδότησης οργανισμών του πολιτιστικού και οπτικοακουστικού τομέα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

http://creative-europe.culture.gr/
5
FRA - Χάρτης Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων...

Κάθε Ευρωπαίος χρειάζεται να γνωρίζει...
πως το Ελληνικό κράτος καταπατάει τα δικαιώματά μας...

O Ροδόκηπος συνεργάζεται με τη FRA - European Union Agency for Fundamental Rights (https://fra.europa.eu/el), και θα συμβάλλουμε σύντομα στην Κάθαρση του εγκλήματος, στην χώρα μας, μέσω των Καταγγελιών μας.

Καλούμε όλους τους Συνέλληνες, να μας ενημερώνουν όπου θεωρούν πως καταπατούνται τα θεμελιώδη δικαιώματά μας, από το Ελληνικό Κράτος, έτσι ώστε να προωθούνται οι Καταγγελίες μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Δεν είμαστε μόνο Ελληνες Πολίτες, αλλά και Ευρωπαίοι Πολίτες, και αν θεωρούμε, πως στην χώρα μας έχουν κάνει πλιάτσικο μια ομάδα καλόπαιδων, και κάνουν την ζωή μας πατίνι, καιρός, να πάμε το θέμα παραπάνω, στους Επίτροπους, και να διεκδικήσουμε τα Δικαιώματα μας, και τις Ελευθερίες, που μας καταπατούν.
__________

Ο Οργανισμός Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA) ιδρύθηκε με αποστολή την παροχή ανεξάρτητης και τεκμηριωμένης συνδρομής και συμβουλών εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματα στα θεσμικά όργανα και τα κράτη μέλη της ΕΕ. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο οργανισμό της ΕΕ που χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό της Ένωσης.

http://www.europarl.europa.eu/charter/pdf/text_el.pdf
6
Αρχίζει ο Ελληνικός Διάλογος για την Επίλυση όλων των προβλημάτων μας.

Οσοι Φίλοι και Αδελφοί ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε με τις Ιδέες σας, τους Προβληματισμούς σας, αλλά και με Λύσεις που μπορεί να θέλετε να προτείνετε, είστε ευπρόσδεκτοι όλοι.

Το forum, έγινε μόλις σήμερα το πρωί, και ήδη στήνεται με καυτή θεματολογία, προσφέροντας μία Νέα Πλατφόρμα Διαλόγου, όλου του Ελληνισμού, Οικουμενικά, και εντός και εκτός της χώρας, με στόχο την Ανάπτυξη της Συλλογικής Συνείδησης καθώς και την Φιλοσοφία Κοινού Οφέλους.

http://nemesis-isopoliteia.gr/index.php
7
Ενημερώνουμε πως ο Ροδόκηπος δηλώθηκε στο Μητρώο Διαφάνειας, και προγραμματίζεται η συμμετοχή στις διαβουλεύσεις, και η πιο στενή επικοινωνία με το Ευρωκοινοβούλιο και τους Επίτροπους, έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα το Φυσικών θεραπειών στην χώρα μας, που εμποδίζεται από τα Συμφέροντα.

Οχι μόνο δεν αφήνουν τις Φυσικές θεραπείες να συνταγογραφούνται εντός Συστήματος Υγείας, αλλά κυνηγούν κάθε Φυσικό θεραπευτή, ή Γιατρό Φυσικής Προσέγγισης, με δημόσιο ευτελισμό, συκοφαντίες και πολλές άλλες επιθέσεις.

Η Μαφία των χημικών φαρμάκων πρέπει να αντιμετωπιστεί και να περιοριστεί, είναι μία μπίσνα 20 δις το χρόνο στη χώρα μας, με όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες, και την διακίνηση φαρμάκων, που προκαλούν ανεμπόδιστοι γενοκτονία στη χώρα και δεν δίνεται βήμα στις Εναλλακτικές ή Φυσικές θεραπείες, να βοηθήσουν με ακίνδυνο και εγγυημένο τρόπο.

Επίσης είναι αξιοσημείωτο όπως έχουμε ενημερωθεί από πολλές πηγές, πως οι γιατροί συμβουλεύουν πλέον τους ασθενείς τους, να κάνουν ενδυνάμωση και αποτοξίνωση μια έτσι θεραπεύονται πολλές παθήσεις... Επιτέλους το αυτονόητο προωθείται ως συμβουλή στο χώρο Υγείας.

Θα Αγωνιστούμε, μέχρι να σταματήσει η εκμετάλλευση και η ζημιά που προκαλείται σε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας, για τα συμφέροντα, κάθε χρόνο.

Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι Τελικής Νίκης.

http://ec.europa.eu/transparencyregister/public/consultation/displaylobbyist.do?id=011014234951-10&fbclid=IwAR0oUtSXznliqbQNgnX1kl78UV7p3Uo9cymxR4wibRSR4chNqvZIlKo8Zow
8
Η ΝΕΜΕΣΙΣ - Η Θεία Δικαιοσύνη του Ελληνικού Λαού, έτσι ώστε να Διασωθούν όλοι οι Ελληνες Πολίτες, από την Μάστιγα των Ιδιοτελών Συμφερόντων, έχει ήδη αρχίσει τον Σχεδιασμό των Εργων που θα ακολουθήσουν. Οσοι Αδελφοί και Φίλοι θέλετε να συμμετέχετε στην Ομαδα της Νέμεσις, είστε ευπρόσδεκτοι, έτσι ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί, με Σχεδιασμό, Οργάνωση και Υλοποίηση Προνοιακών Εργων, για όλο τον κόσμο...
______

Εχουμε ενημερώσει πως θα υπάρξει ένα Παγκόσμιο Κραχ, σε 9 χρόνια, (2028), και πρέπει να προετοιμαστούμε ως χώρα έτσι ώστε να είμαστε Αυτόνομοι και Προστατευμένοι, από την διάλυση του Παγκοσμιοποιητικού Οικονομικού Ιστού, καθώς και από την επικείμενη κρίση, να διασωθεί όλος ο Ελληνικός Λαός, το συντομότερο δυνατόν, αλλά και να γίνουν οι Απαραίτητες Προνοιακές Υποδομές, Συνολικής Προστασίας, όλων μας. Συνοπτικά χρειαζόμαστε:

1) Εργασία για όλο τον κόσμο, και μέσω κοινωφελούς δημοτικής εργασίας, και μέσω ίδρυσης συνεργατικών επιχειρήσεων.

2) Διατροφική Αυτονομία, ίδρυση σε κάθε Δήμο, δημοτικών βιολογικών καλλιεργειών και δημοτικού παντοπωλείου.

3) Ενεργειακή αυτονομία, δωρεάν ενέργεια σε όλους τους Δήμους, μέσω εγκαταστάσεων πράσινης ενέργειας, φωτοβολταϊκά, διαχείριση απορριμάτων για ενέργεια, κτλ.

4) Φυσικά θεραπευτήρια σε κάθε Δήμο, να φροντίζουν δωρεάν σε θέματα πρωτοβάθμιας υγείας, καθώς και ίδρυση Νέων Κλινικών φυσικής προσέγγισης.

5) All Inclusive Σπα, Χώροι Αναψυχής, Εστιατόριο, Καφέ, θέατρο, σινεμά. κτλ... που θα έχουν πρόσβαση οι Δημότες, που θα προσφέρουν Κοινωφελή εργασία στους Δήμους, ενθαρρύνοντας έτσι την Κοινωφελή Συνείδηση, και επιβραβεύοντας την.

6) Αλλες απαραίτητες υποδομές, που θα διασφαλίζουν την φροντίδα και την προστασία σε όλους τους Δημότες.

Χρειάζεται να Σχεδιάσουμε τις Προνοιακές Δράσεις μας, να καταθέσουμε τα Bussiness Plans και μετέπειτα να διεκδικήσουμε 100% Επιδότηση σε Ευρωπαικά Προγράμματα, έτσι ώστε να ιδρυθούν άμεσα, Δημοτικές Υπηρεσίες, Προνοιακής Δομής για όλους τους Ελληνες.

Αν κάποιος Δήμαρχος δεν συμφωνήσει με το Σχεδιο Προνοιακής Υποδομής, που θα σχεδιάσουμε όλοι μαζί, και θα προτείνουμε, να Διασωθούν οι Ελληνες Δημότες σε κάθε Δήμο, άπαντες να έχουν εργασία (καλυπτόμενοι από κοινωφελή δημοτική εργασία), ενεργειακή διατροφική αυτονομία και πρόσβαση σε Φυσική Υγεία, ακίνδυνες φυσικές θεραπείες, τότε έχουμε το δικαίωμα να τον καταγγείλουμε στην Ευρωπαική Ενωση, και να αναλάβουμε εμείς τον Δήμο, για να γίνουν τα Εργα, και να διασωθούν οι Δημότες.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα, να αναλάβουμε εγκαταλειμμένα χωριά, και να τα ανασχεδιάσουμε εκ νέου, σε νέες κοινότητες διατροφικά και ενεργειακά αυτόνομες, και ακόμα υπάρχει η πρόταση, να συνθέσουμε εκ νέου, 2 οικολογικά χωριά, φιλοσόφων, αυτόνομα ενεργειακά και διατροφικά, Αθήνα - θεσσαλονίκη που είναι οι δύο μεγάλες πόλεις, ή όπου αλλού στην χώρα θελήσουμε

Ακούμε προτάσεις, πως να προχωρήσουμε σύντομα σε Δράσεις, βάσει επιδοτήσεων από την Ευρωπαική Ενωση, και επιτροπές ελέγχου δράσεων που θα διαφυλάξουν την υγιή εξέλιξη της Κίνησης μας..

https://www.facebook.com/groups/194064624811359
___________

Ο Στόχος του Συλλόγου Νέμεσις είναι η Διάσωση του Ελληνικού Λαού και Ιδεολογικά, Φιλοσοφικά, Πολιτισμικά, να ξαναβρούμε την Ελληνική μας Ταυτότητα, και Περηφάνια Παγκόσμια,

αλλά... και να ξαναχτίσουμε από την Αρχή μία Νέα Κοινωνική Δομή, βασισμένη στην φιλοσοφία (πόλη - κράτος), όπου θα εφαρμόσουμε μία Δημοτική Αυτονομία στο 90%, να μένουν τα χρήματα τοπικά στους Δήμους, που θα λειτουργούν ως συλλογικές οντότητες, και συνεργατικά, όλοι μαζί, θα σηκώσουμε υγιή επιχειρηματικότητα, και θα ευημερήσουμε, σε όλα τα επίπεδα, με βιολογικές καλλιέργειες, φυσικές ακίνδυνες θεραπείες, δωρεάν υγεία, εργασία για όλο τον κόσμο, μέσω και κοινωφελούς δημοτικής εργασίας, δωρεάν πράσινη ενέργεια, δωρεαν ιντερνετ, κτλ, πράσινο οικολογικό περιβάλλον διαβίωσης, ποιοτική ψυχαγωγία, και Συν-δημιουργία... έχοντας ως βάση την Συνείδηση Κοινού Οφέλους, την Ανθρωπιά, την Καλοσύνη, την Αδελφοσύνη, και την Αλληλεγγύη.

Ας πούμε πως έρχεται μία Νεράιδα (η Μητέρα Φύση) και ανοίγει τον δρόμο, και μας ψιθυρίζει λεφτά υπάρχουν, και υπάρχουν από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, που μπορούμε να τα διεκδικήσουμε κατευθείαν, ας πούμε λοιπόν, πως μας δίνουν όλα τα εφόδια, να υλοποιήσουμε τα Ονειρα μας, για το Κοινό Οφελος...

από που θα ξεκινούσαμε, να αλλάζουμε την χώρα?

Στον κατάλληλο χρόνο, ο Σύλλογος Νέμεσις, θα μετεξελιχτεί σε έναν Πολιτικό Φορέα, έτσι ώστε να αλλάξει και το Πολιτικό Σύστημα, να λειτουργεί Αμεσοδημοκρατικά σε τοπικό επίπεδο, και Αξιοκρατικά σε αντιπροσωπευτικό, ενοποιώντας όλο τον Ελληνισμό, καταργώντας το σύστημα διαφθοράς, της μίζας, και των ιδεοτελών συμφερόντων και τιμωρώντας τους ιθύνοντες που γονάτισαν και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό, τα τελευταία 50 χρόνια.

Είναι πραγματικά μία Θεία Δικαιοσύνη, που όλοι μας επιζητούμε μια και είμαστε Αγανακτισμένοι, για την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πολιτικάντηδες και η ανοημοσύνη. Θα φέρουμε λοιπόν την Νέμεσις που είναι υπεράνω όλων των θεών και ανθρώπων, να αποκαταστήσει την Δικαιοσύνη και να ησυχάσουμε για πάντα, από την ασθένεια της διαφθοράς και της ιδιοτέλειας, που απειλεί πλέον παγκόσμια να αφανίσει το Ανθρώπινο Είδος.

Ηρθε λοιπόν η Ωρα που προσμέναμε όλοι μας, με ωριμότητα και υπευθυνότητα, θα τα σχεδιάσουμε και θα τα λύσουμε όλα... έτσι ώστε να επέλθει και η Ευημερία αλλά και η πολυπόθητη Ψυχική Γαλήνη.
9
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / "The Truth About Cancer" with Guest Cancer Expert, Don Tolman
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Ιούνιος 02, 2019, 18:34:09 »
"The Truth About Cancer" with Guest Cancer Expert, Don Tolman
https://www.youtube.com/watch?v=EE_4dEnVNts
10
https://www.rodokipos.com/products/olistiki-fysiki-therapeia-gia-to-altschaimer/

Προσοχή: Οι Ολιστικές Φυσικές Αγωγές μέσω του Ροδόκηπου, είναι Απολύτως Εγγυημένες, ΜΟΝΟ, αν τα συγκεκριμένα Ελαια, που αποτελούν μέρος της Αγωγής, προμηθεύονται από τον Ροδόκηπο, όπου διασφαλίζουμε την ποιότητα, και την περιεκτικότητα σε θεραπευτική αξία του κάθε ελαίου, μια και κυκλοφορούν στην αγορά, μη πιστοποιημένα έλαια, και αραιωμένα με σπορέλαια. Επίσης η δοσολογία που παρέχουμε, είναι άμεσα εξαρτώμενη της συγκεκριμένης περιεκτικότητας των πιστοποιημένων βιολογικών ελαίων μας.

Ολιστική Φυσική Αγωγή για την Αντιμετώπιση του Αλτσχάιμερ!

Περιλαμβάνει 2 Καναβέλαια (250ml), το Λινέλαιο (250ml), το Γαϊδουράγκαθο (250ml), το Bιολογικό Ελαιο Καρύδας (500ml), το Μαύρο Κύμινο (100ml), την πολυβιταμίνη Neurozan, και το φυσικό ίαμα ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ.
(Το φυσικό ίαμα ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ είναι καταχωρημένο στον ΕΟΦ)

Ολιστική Φυσική Αγωγή για την Αντιμετώπιση του Αλτσχάιμερ, για ένα μήνα. Συνεχίζουμε την Αγωγή, όσο επιθυμούμε.  Η Αγωγή προσαρμόζεται σε ιδιαίτερες περιπτώσεις παθολογίας, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γενική τόνωση και αποτοξίνωση του Οργανισμού, σε περίπτωση, που παρατηρούμε, υπερβολική κόπωση, ή πεσμένο ανοσοποιητικό. Eπίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτοξίνωση από φαρμακευτικές αγωγές, ή χημικά φάρμακα, και δεν έρχεται σε αντίθεση με κάποια χημική αγωγή, αν το επιλέξετε, πέρα από ανοσοκατασταλτικά, ή ανοσοτροποποιητικά, τα οποία καταστέλλουν την άμυνα του οργανισμού, καταστρέφουν, στην κυριολεξία, τον οργανισμό.

Είναι απολύτως φυσική αγωγή, χωρίς καμία παρενέργεια για τον οργανισμό. Περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες για την διατροφή σας, καθώς και την κατάλληλη συνταγολόγηση των ελαίων και των βιταμινών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Επιστημονική Ομάδα του Ροδόκηπου, έτσι ώστε να σας συμβουλέψουμε κατάλληλα ανάλογα την περίπτωσή σας, και την παθολογία σας...

Ευχόμαστε γρήγορη και οριστική απάλειψη του προβλήματος.
__________________

Όλα τα προϊόντα του Ροδόκηπου είναι 100% αγνά και φυσικά προϊόντα, χωρίς παρενέργειες, με Πιστοποιημένα 100% αγνά έλαια, και αιθέρια έλαια, αγνό μελισσοκέρι, πρόπολη, και άλλες φυσικές ακίνδυνες ουσίες. Οι Ολιστικές Φυσικές Αγωγές που παρέχονται μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων”, είναι εγγυημένες με επιστροφή χρημάτων καθόλη την διάρκεια της Αγωγής, πως ενδυναμώνουν και αποτοξινώνουν τον οργανισμό και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις συγκεκριμμένες παθήσεις, με δραστική βελτίωση της υγείας του πάσχοντα. Οι Φυσικές Αγωγές και Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής που παρέχονται, δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή, ούτε συνιστούν ιατρική συνταγή.
 
Μπορείτε να δείτε δημοσιευμένες μαρτυρίες συνανθρώπων μας, που έχουν λάβει τις Φυσικές Αγωγές, στην Ιστοσελίδα του Ροδόκηπου στο facebook
 
DAS (ISO9001-2008)
UKAS Management Systems
CPNP Europa
_________________
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10