Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Άλλες σχολές / Απ: Ομάδα Ε
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Μαρτίου 31, 2024, 22:13:41 »
Δυστυχως είτε εσκεμμένα είτε επειδη καποιοι την εχουν ψωνίσει ακουγονται πολλές βλακείες μέσα από το ελληνοκεντρικο κίνημα, που δεν βοηθάνε την μνημη της Αρχαίας Ελλάδας, μεινετε μακρια, και μην τους δινετε σημασία... Μπορει απλά να ειναι θυματα ιδεοληψίας...
2
Άλλες σχολές / Ομάδα Ε
« Τελευταίο μήνυμα από sakissakis στις Ιανουαρίου 20, 2024, 00:15:10 »
Ισως δεν ειναι ο χώρος αυτός για το θεμα αυτό ,αλλα στα θεματα Αρχαιας Ελλαδας ,συγνώμη. Είχα επαφή με κάποιον νεαρό που γνώριζε την Ομάδα Ε ,και μου είπε οτι υπάρχει ένα προσταδιο για αυτήν ,επιμορφωτικό .Μου είπα πολλά πράγματα που με ενθουσίασαν πολλα απο αυτά ,αλλά με απογοήτευσε όταν μου μιλησε για σπαθί απο χαλκό που σκοτώνει τα Νεφελήμ!!! Τότε κατάλαβα ότι μάλλον εχουν ξεφύγει τα πράγματα .
¨Εχετε γνώση επι του θέματος ,γνωρίζετε κάτι ?
3
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / Απ: 2023 - Η Παγκόσμια Μύηση
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Νοεμβρίου 12, 2023, 02:42:53 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid0Qm3jAgWTudB2qizvU7nScXRuv6F4RAhNbk6PTsiE57KLQKNevCxyg3qfnkHaNXEWl

Πύλη 11:11 σήμερα και επειδή είμαι 11 αριθμολογικά, που όσοι ασχολούνται γνωρίζουν τι σημαίνει έχω να πω τα εξείς.

Ο καθένας έχει προσωπική ευθύνη για την αφύπνιση και την διάσωση του. Αφύπνιση και Διάσωση με το ζόρι δεν γίνεται.

Ολη η Γνώση κυκλοφορεί ελεύθερα, όμως κατανοείται και ξεκλειδώνεται μόνο από τους άξιους.

Εχει πολλές παγίδες η ζωή αλλά υπάρχει ένα σημαντικό κλειδί, η Ορθή Γνώση, η Κατανόηση και η Πίστη στο Οραμα μας, που γίνεται καταλύτης Διάσωσης.

Η χώρα μας έχει πολιορκηθεί από Μαφιόζους Μνηστήρες όπως και η Πηνελόπη στο Μύθο της Οδύσσειας.

Ο καθένας μας είναι ένας Οδυσσέας, τρελαμένος που περνάει συνεχόμενους άθλους στην οδύσσεια του, μέχρι να κερδίσει ξανά το χαμένο βασίλειο της ψυχής του.

Υπάρχει όμως ένας χάρτης για τους άξιους - ήρωες που στο τέλος του ταξιδιού τους, θα κερδίσουν το χρυσόμαλλο δέρας, και θα αντισταθούν να γίνουν τέρας.

Τα τέρατα είναι προς απόσυρση, καιρός να περπατήσουν οι Αξιοι, οι Αριστοι, και οι Ενάρετοι, που νοιάζονται για την συλλογική διάσωση, και όχι μόνο για τα τομάρια τους.

Καλή Αφύπνιση και Καλή Λευτεριά...
Πλησιάζει ο Καιρός που θα ανοίξουν τα μάτια πολλών...
και θα κατανοήσουν πως παίζεται το παιχνίδι...
4
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid0FFs69pMvRXUYHbRcJG18rDWYEfJtPbTMK4anA9ph31u1hKGd34VDAukLFb6rwjP5l

Επειδή μας το ζητήσατε εδώ και αρκετά χρόνια, ανοίγουμε την Εκπαίδευση μας, σε άξιες ψυχές, όλων των Μυστηρίων της Αρχαιότητας, μία γνώση που έχει ξηλωθεί από κάθε εισαγόμενη εσωτερική σχολή, για ευνόητους λόγους, που είναι να εμποδίσουν την ουσιαστική αφύπνιση του κόσμου, και να είναι ευκολο-διαχειριζόμενοι ως οικονομικοί σκλάβοι στα βίτσια κάθε οικονομικής ελίτ.

Λόγω του ότι το πνευματικό, νοητικό και συναισθηματικό χάος που ενυπάρχει εντός καταστρέφει τις κοινωνίες μας, μια και μας εχουν αφησει επίτηδες στα σκοτάδια, διότι δεν έχουν μπει σωστές πνευματικές βάσεις ούτε από τα σχολεία μας, αλλά ούτε και από διάφορες εκπαιδεύσεις συμβουλευτικής, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, ή εσωτερισμού, θα προσφέρουμε σε κάθε άξια ψυχή, το πτυχίο του Εσωτερικού Συμβούλου - Πνευματικού Οδηγού, βάση των Αρχαίων Ελληνικών Μυστηρίων, ή καλύτερα της καρδιάς του Ελληνισμού, που ξεκλειδώνει και επιλύει όλα τα προβλήματα μας, είτε συναισθηματικής φύσης, είτε κοινωνικής.

Υπάρχει ένας βασικός χάρτης εκπαίδευσης της ψυχής, και ένα βασικό κλειδί της δημιουργίας, είτε εντός είτε συμπαντικά, είτε ψυχολογικά, είτε κοινωνικά, και αν δεν κατανοούμε την μητρική όπου κουμπώνουν και συνεργάζονται όλες οι ψυχές αλλά και οι υπο-προσωπικότητες μας, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε εποικοδομητικά και επιτυχημένα στη ζωή μας.

Αν δεν γνωρίζουμε τον σκοπό της ζωής μας, αλλά και πως να τον πραγματώσουμε επιτυχημένα δεν θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο, με αποτέλεσμα, και να στεναχωρηθούμε και να επαναλάβουμε το Μάθημα.

Ως ιδρυτές Εσωτερικής Μυητικής Σχολής Ελληνικών Μυστηρίων, (ισως και η μοναδική που υπάρχει παγκόσμια, μετά από 1700 χρονια πνευματικής υποδούλωσης, διότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι είτε θρησκευτικές, είτε φιλοσοφικές), γνωρίζουμε τον δρόμο του Ηρωα - Ελληνα, και επειδή χρειάζονται πολλοί Ηρωες πλέον, να αναλάβουν ενεργό ρόλο, στην επικείμενη Πνευματική και Κοινωνική Επανάσταση, που θα επαναφέρει πίσω την φυσιολογική μας ζωή, έχουμε αποφασίσει να ανοίξουμε αυτή την εκπαίδευση σε εκλεκτές ψυχές, ως Σύμβουλοι Εσωτερικής Φιλοσοφίας και Πυρηνικής ψυχολογίας, ένας νέος κλάδος που έχουμε διαμορφώσει για να επιλύσουμε το πρόβλημα της ουσιαστικής αυτοεξέλιξης, αλλά και πνευματικής θεραπείας, γνωρίζοντας το χάρτη με στόχο την Ψυχική Αρμονία, την Αυτοπραγμάτωση και τη Ψυχική Ολοκλήρωση.

Η διαφορά ανάμεσα σε μια θρησκευτική σχολή, μία φιλοσοφική σχολή και μία μυητική σχολή, είναι πως η θρησκευτική σχολή σου μαθαίνει πως να επικαλείσαι φανταστικούς θεούς για να σε βοηθήσουν να λύσεις τα προβλήματα σου, η φιλοσοφική σχολή σου μαθαίνει να φιλοσοφείς και να αναλύεις θέματα της ζωής σου, ενώ η Μυητική Σχολή, σε καθιστά Ημίθεο - Ηρωα, πραγματικό Πνευματικό Οδηγό προς Αρωγή των συνανθρώπων σου, και φυσικά δίνοντας σου, την καθαρή γνώση, έχοντας πλέον την διάκριση ανάμεσα στην αλήθεια και το ψεύδος. Αυτή η κατανόηση είναι η μοναδική που βοηθάει στην Ψυχική Ανέλιξη και φέρνει τάξη στο χάος, αλλά και την ψυχική δύναμη για την επίτευξη των ιερών στόχων.

Τα Μαθήματα προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 300 ευρω, με εκπτωση γιατι το πρόγραμμα κοστολογείται στα 800 ευρω. Οσοι ενδιαφέρεστε για την Εκπαίδευση των Πνευματικά Ελίτ, και θεωρείτε πως έχετε μία Αποστολή να επιτελέσετε, μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα για να δηλώσετε την συμμετοχή σας, διότι όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Απευθυνόμαστε σε Αξιες Ψυχές, που γνωρίζουν πως είναι γεννημένοι για σοβαρά κοινωνικά έργα, και επιζητούν να λάβουν μέρος επιτυχημένα, στην Επικείμενη Κοινωνική Αλλαγή, βοηθώντας ουσιαστικά τους συνανθρώπους τους, ως Σύμβουλοι ζωής με γνώμονα την Ελληνική Σοφία.

Ο Καποδίστριας για να βοηθήσει την Ελλάδα, ήταν ένας Μυημένος, παρότι δεν ήταν μυημένος σε αυθεντική ελληνική μυητική σχολή, αλλά βασιζόταν σε Ελληνικά Ιδεώδη, και ετσι κατάφερε να αντλήσει την ψυχική δύναμη για τον ρόλο του.

Φανταστείτε πόση μεγαλύτερη δύναμη θα έχει το Εργο του κάθε Ελληνα Ηρωα όταν η εκπαίδευση που θα λάβει, θα ειναι κλασης ανώτερη από αυτη που έλαβε ο Καποδίστριας, ή ακόμα και ο Μεγας Αλεξανδρος από τον Μυητή του τον Αριστοτέλη, και αν αφυπνιστούν περισσότερες Ελληνικές Ψυχές στη χώρα, φέροντας αυτη την Ιερή Επίγνωση εντός, πόσο πιο γρήγορα θα γίνει η Αλλαγή που όλοι επιζητούμε?

Για αυτο το λόγο αυτη η Παιδεία είναι ανεκτίμητης αξίας, γιατί σε καθιστά πλήρως Αφυπνισμένο και Διαχειριστή του παιχνιδιού της ζωής... και όταν γνωρίζουμε τους κανόνες, η Νίκη είναι πάντα σίγουρη και σύντομη.

Ο καθένας όμως χρειάζεται να συμβάλλει από την μεριά του με την αφύπνιση του, και διαχέοντας το Φως του, στους υπόλοιπους. Αυτο ειναι και το Μυητικό Εργο της Ζωής...

Προσφέροντας αυτή την Ουσιαστική Παιδεία, ευχόμαστε να βοηθήσουμε στην επικείμενη αφύπνιση και κοινωνική αλλαγή πιο δραστικά, διότι χρειάζεται προσωπική συμβουλευτική έτσι ώστε να ξεκλειδώσει ο εσωτερικός χρυσός της ψυχής μας.... και φυσικά πρόκειται για προσωποκεντρική εκπαίδευση, που προσαρμόζεται στις ψυχικές ανάγκες του καθενός. Μετά την κατανόηση, των βασικών αρχών, της ύπαρξης και της ψυχής, τα πάντα είναι εφικτά...

Στείλτε μηνυμα sms ή viber 6974369608 για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι θέσεις ειναι περιορισμένες, λόγω προσωποκεντρικής εκπαίδευσης.
5
Πιστοποιητικά Αναγνώρισης / Χειρώνια Ιαση - Ιαση Σώματος και Ψυχής
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Νοεμβρίου 12, 2023, 02:33:19 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid0WBTrGAPcgaSns5y6nK2t79bJALsLUAbHktdDyAJ49pxA6MXfFYrSbJFK9iigPm91l

Ο Ροδόκηπος προσφέρει τα Μυστικά της Χειρώνειας Ιασης, είτε για την Οικογένεια μας, είτε ως Σύμβουλος Υγείας και Πνευματικότητας.

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid07jTgTxSWfLyqeXtHsHJBR5NjrdVZtWBcWox9kFLW5nHBoMGMT8knnpwn8fuCM5vFl

Αγαπητοί φιλοι, ειχα δημοσιεύσει για τα Μυστικα της Χειρώνιας Ιασης και επειδη με ρωταει ο κοσμος τι ειναι, αφορά Εναλλακτικους Θεραπευτές, και Συμβατικους Γιατρους Εναλλακτικής Προσέγγισης.

Επειδη μας το ζητήσατε αρκετές φορές στο παρελθόν, θα βοηθήσουμε να παραδοθούν τα θεραπευτικά πρωτόκολα του Ροδοκηπου, μεσα από ένα Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που εχουμε ξεκινησει, να διαδώσουμε την θεραπευτική Γνώση και Εμπειρία που αποκτήσαμε τα τελευταια 12 χρονια για να βοηθήσουμε να σωθει περισσότερος κοσμος.

Οσοι Εναλλακτικοι θεραπευτές, ή Γιατροί Φυσικής προσέγγισης, ενδιαφερεστε, να επικοινωνήσετε Αμεσα, να δηλωσετε συμμετοχή γιατι το πρόγραμμα κοστίζει 1800 ευρω και το παρέχουμε για λίγες μόνο μερες, στη φιλικη τιμη των 500 ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνει γνώσεις για την ιαση μας σε πνευματικό, νοητικο, συναισθηματικο και σωματικο επιπεδο, βαση την Σοφία της Αρχαιας Ελλάδας.

Ο Χειρωνας ειναι Δάσκαλος Ηρωων και Θεραπευτών, γνωρίζει την ιαση σωματος και ψυχής, και αυτο το υψηλο επίπεδο γνώσεων χρειαζεται να ξαναδοθεί στο χώρο της Υγείας για να σωθουν οι ασθενεις από τις παρενέργειες των χημικών φαρμάκων, μια και θεραπευμένοι πλεον δεν θα χρειαζονται να λαμβάνουν φαρμακα.

Το Χειρώνειο θεραπευτικο πρωτόκολο του Ροδοκηπου διασώζει, και ο ασθενης ειναι πλεον αφαρμακος, και απολυτως απαλλαγμένος από χρονιες παθήσεις...

Ελατε οσοι θελετε να συνεργαστουμε να σωθει ο κοσμος γυρω μας που εχει νοσησει αδικα και υποφέρει άδικα, ενω υπαρχουν πλεον θεραπευτικες λύσεις.

Πρωτοστατούμε παγκόσμια στην ερευνα μας... Δειχνουμε τον δρόμο στην Φυσική Ιαση, και στην καταργηση σχεδον ολων των ασθενειων, δια της Ελληνικής Σοφίας και της Σοφίας της Mητέρας Φύσης.

Στείλτε μηνυμα sms ή viber 6974369608 για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι θέσεις ειναι περιορισμένες, λόγω προσωποκεντρικής εκπαίδευσης.
6
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / 2024 - Η Χειρώνια Ιαση και ο Ελληνικός Ηρωισμός
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτωβρίου 28, 2023, 11:46:40 »
Η Χειρώνια Ιαση και ο Ελληνικός Ηρωισμός

σημαντικές θεμελιώδεις Αρχές για την Διάσωση της Ανθρωπότητας
7
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / Απ: 2023 - Η Παγκόσμια Μύηση
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτωβρίου 28, 2023, 11:43:44 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid0243Q9S37Afw7TcvMeqFsYUJVps9MkwZQrXcGx314xSKsjthhwfGEuuXce9eiW4aJJl

Χρόνια πολλά και καλή Λευτεριά σε όλα τα Αδέλφια...

Πριν 83 χρόνια το 1940, μια μικρή χώρα που μόλις πριν λίγα χρόνια είχε ελευθερωθεί από τον τουρκικό ζυγό, τόλμησε να πει ΟΧΙ, στους κατακτητές, που είχαν πολύ μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη... διότι η χώρα μας, είναι φημισμένη για τον Ηρωισμό της, από αρχαιοτάτων χρόνων (βλέπε οι 300 του Λεωνίδα).

Μπορεί να είμαστε μια μικρή χώρα αλλά έχουμε καλλιεργήσει την Ηρωική Συνείδηση και την Ψυχική Δύναμη, να δίνουμε τιτάνιες μάχες και να Νικάμε...

«Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες»

Αυτό είναι το Δώρο του Ελληνισμού παγκόσμια, ο Ηρωισμός και η Αφύπνιση, πότε να μην τα παρατήσουμε, όσο δύσκολος και αν είναι ο Αγώνας, (συν Αθηνά και χείρα κίνει) και όλα ξαφνικά γίνονται εφικτά...

Ας τιμήσουμε όλους τους Αγώνες των Ελλήνων Ηρώων, που έδωσαν το αίμα τους για να έχουμε σήμερα την Ελευθερία μας, όση μας έχει απομείνει, και ας πάρουμε ξανά την σκυτάλη στο παρόν, να συνεχίσουμε τον Αγώνα τους, γιατί σε κάθε εποχή έχουμε και μία Νέα Μάχη να δώσουμε...

Και αυτή τη φορά ο εχθρός είναι εντός, και λέγεται βαμπιρισμός, με τα πολλά πρόσωπα, και κυριολεκτικά ως ψυχο(απάθεια) - εξουσιομανία, αλλά και μεταφορικά, ότι μας πίνουν το αίμα με κάθε τρόπο, τα διάφορα συμφέροντα που μας εχουν περικυκλώσει...

Οι τομείς που χρειάζεται να εστιαστούμε για κάθαρση ειναι:

1. έλλειψη γνώσης και κατανόησης της πραγματικότητας,
2. διεφθαρμένος και εγκληματικός χώρος Υγείας,
3. κατάληψη του πολιτικού συστήματος για εκμετάλλευση των μαζών.

Για την επικείμενη Νίκη μας, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ΑΜΕΣΑ, τον παρακάτω κανόνα υγιής συμβίωσης και συνεργασίας:

Κατάργηση της Ανταγωνιστικότητας,

αναγνωρίζοντας την Αυτοαξία της κάθε ψυχής, όλες οι ψυχές αξίζουν και έχουν την θειική σπίθα μεσα τους, αδελφικές μεταξύ τους... Ειμαστε όλοι παιδιά της Μητέρας Φύσης και του Πατέρα Ουρανού, και ως κυτταράκια του αρχικού όντος βιώνουμε τη ζωή και συλλέγουμε τις εμπειρίες μας, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας, υπάρχει χώρος για όλους, να εξελιχθούμε με ευημερία, και να προσφέρουμε τα Εργα μας...

Με την Υγιή Συν-εργασία σε ενα Κοινό Διασωστικό Οραμα, η Νίκη ειναι σύντομη και σίγουρη.

Αυτός είναι ο σημερινός μας Αγώνας, να κατανοήσουμε και να χτίσουμε ολοι μαζί μια νεα πλατφόρμα πνευματικής αφύπνισης και κοινωνικής συν-βίωσης, διότι το παιχνίδι σκληραίνει και οι προκλήσεις γιγαντώνονται...

Οπως αρκετοί κατανοούμε, κάτι μας σπρώχνει, άμεσα να εξελιχθούμε συνειδησιακά, για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε.

Σήμερα απειλείται όχι απλά ο Ελληνισμός (ως γνώση και πολιτισμός), αλλά απειλείται ολάκερη η Ανθρωπότητα, να εισέλθει ξανά σε έναν νέο υπαρξιακό Μεσαίωνα πιο σκληρό και τραγικό, αν όλοι οι Φωτεινοί Ανθρωποι, δεν το συνειδητοποιήσουμε και δεν δράσουμε άμεσα...

σχεδιάζοντας ένα Ασφαλές Μέλλον... Ολιστικά και Ολοκληρωμένα.

Χθες στο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, άκουγα την εγκληματική διαφήμισή τους, 9-18 χρονών να εμβολιαστούν άμεσα, ως πρόληψη για το HPV, με κρατική χορηγία.

Ομως αρκετός κόσμος ακόμα δεν είναι ενημερωμένος για το έγκλημα στο χώρο Υγείας και τα θύματα συνεχίζονται... Μαζεύουν τα χρήματα του κόσμου, και τα στρέφουν για να καταστρέφουν τον κόσμο, για τα συμφέροντα τους.

Η Ιερά εξέταση έχει μεταφερθεί σήμερα, από το χώρο της θρησκείας, στο χώρο της Υγείας, όπως βιώσαμε τα τελευταία 100 χρόνων, με το κυνήγι κατά κάθε φυσικής προσέγγισης, αλλά και τελευταία με τον Αγώνα του Ροδόκηπου, και τα μεσσαιωνικά μαρτύρια που περάσαμε, επειδή φέραμε φυσικές θεραπείες, λύνοντας σχεδόν όλη την γενική παθολογία.

'Αρα δεν έχουμε άλλη επιλογή από την Αφύπνιση, την Θεραπεία και την Ελευθερία που θα μας οδηγήσει επιτέλους στην Ευημερία όλου του κόσμου...

Η Λύση σήμερα υπάρχει, για την Ολιστική Ανατροπή ενός Βαμπιριστικού Συστήματος και την Μετάβαση μας σε ένα Προνοιακό Νέο Σύστημα, που σώζει ζωές, στην κυριολεξία.

Η Λύση σήμερα έχει όνομα....
Χειρώνια Ιασις και Ελληνικός Ηρωισμός.

Ας ενημερωθεί περισσότερος κόσμος, πως να περάσουμε απέναντι, και το διασωστικό κίνημα θα ενδυναμώνεται, καθώς και η ελπίδα...

Καλή Λευτεριά στον Ελληνισμό παγκόσμια, στο Φως του Κόσμου!!! Στον Ελληνισμό που ποτέ δεν τα παρατάει, και στο τέλος πάντα Νικάει...

"Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά"

Ας μην ξεχνάμε ποτέ καθημερινά, την ευθύνη που έχουμε ως Ελληνες, να αποκαταστήσουμε την Δικαιοσύνη, για όσους έχασαν άδικα την ζωή τους, ή μαρτύρησαν, σε κάθε πόλεμο... είτε αόρατο, είτε αληθινό.

Ας μην ξεχνάμε το χρέος μας, να αφήσουμε πίσω μας, έναν καλύτερο κόσμο, για τα παιδιά μας, και για όλους μας.

Ας καταργήσουμε κάθε πόλεμο. Ο Πόλεμος δεν είναι προς συμφέρον των Λαών, αλλά των Εξουσιαστών. Η τεχνική τους ήταν και είναι, η εξαθλίωση των μαζών με κάθε μέσο.

Ολοι οι Λαοί, αναμένουν την Ηρωική μας Μάχη, αναμένουν την Ελληνική Νέμεσις... αναμένουν το παράδειγμα μας, και τη Νίκη μας...

Η Ελευθερία, αξίζει τον Αγώνα μας...

Δια της Συν-εργασίας, η Νίκη είναι των Ελλήνων,
των Φωτισμένων της Γης!
8
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / Απ: 2023 - Η Παγκόσμια Μύηση
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτωβρίου 28, 2023, 11:43:16 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid02SAj9LMMi7129LnGSZL3ArRUq7P7FBw8XbyULkTTgasGTta938E4bHCMMpSw66vFVl

Παρασκευή και 13 σημερα, ας πούμε μερικες μεταστοιχειωτικες αλήθειες... προς τους Αφυπνισμένους Αδελφους, με Ηθική και Νοημοσύνη, οι υπολοιποι μενουν μετεξεταστέοι...
____

Οσον αφορα την πρόσφατη μαχη στη γάζα, η θεση μας ειναι πως, και οι δυο πλευρες φταινε, υποκεινουμενοι από εξουσιομανή βαμπίρια και σατανικές ιδεοληψίες να καταστρέψουν τον αλλόδοξο, ενω εχουν θυματοποιηθεί στον ιδιο φασιστα αιμοδιψή θεό και τον ιδιο πατερα μαυρο μαγο αβρααμ...

...καμια σχέση φυσικα με την Ελληνική Μητέρα Φυση... που γεννησε το Συμπαν μας, την Προνοιακη Παναγία - ΡΕΑ, ανέκαθεν η αληθινή πνευματική Λύση στο δράμα όλων των παιδιων της.

Πόσο φταιει η Σια, ο θείος Σαμ, το Καταρ, η Σαουδική Αραβία, η Περσία, οι Σιωνιστες, και οι Χαμάς, (κάπως ακουγεται αυτο), δεν εχει σημασία...

Αυτο που εχει σημασία, είναι πως μας καταστρέφουν Εξουσιομανεις Ψυχοπαθεις, δολοφονούν παιδάκια, δολοφονουν και τυραννάνε κοσμο εκατοντάδες χρόνια, εχουν κατασκοτώσει εκατομμύρια κοσμο και εχουν καταστρέψει εθνικες κληρονομιες, με τις σατανικές αβρααμικες ιδεοληψίες τους, και εμείς υποτίθεται οι Φωτισμένοι, οι Ελληνες, οι Αφυπνισμένοι, δεν λύσαμε ακόμα το Πνευματικό και Κοινωνικό πρόβλημα στον Πλανήτη...

Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ αυτη η κατασταση, και θα προσπαθησω από την μεριά μου, οσο ζω, να κάνω κατι να λυθει, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ανθρωπότητα. Αυτη ειναι η Αποστολή μου... και ευχομαι για πολλους άλλους συναθρώπους μας, γιατι χρειαζομαστε πολλά φώτα να φωτισουν τη νυχτα μας... ο καθενας από το δικο του μικρό του ρολάκι...

Τώρα αν μαζευτεί η κρίσιμη μαζα, που με ΗΘΙΚΗ και ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, θα κατανοήσει και το προβλημα και την λύση του... που εχουμε δώσει ήδη από το 2007 που εχει ξεκινήσει το δημόσιο εργο μας, καλώς....

αν δεν κατανοήσει ο κόσμος, λυπάμαι, η τυράννια θα συνεχίζεται και το αξιζουμε πραγματικά...

Εφόσον δεν καθόμαστε να λύσουμε το Μαθηματικό Πρόβλημα της Διασωσης μας, να πεταξουμε τους ψυχοπαθεις από το σβερκο μας, τα αξιζουμε οτι τραβάμε, αυτή ειναι η μαυρη αλήθεια της οικτρής πραγματικότητας που ζούμε...

Δεν μπορουμε να περιμενουμε άλλο ψευδο-σωτηρες, και ψευδο-προφήτες, πρέπει να σωθουμε μονοι μας, με αφυπνιση και κατανόηση...

Εχω ενημερωσει και τους Αδελφους των Μυητικών παιχνιδιών, που ειναι πολύ αξιόλογοι πραγματικά, να κρατάνε τόσα χρόνια τις Θερμο-Πύλες, αλλά...

Πού ειναι βρε Αδέλφια η πρακτική εξάσκηση και πού ειναι οι νεες φιλικές εταιρείες, να σώσουν τους σκλαβους και τους αφελείς?

Διαφωτισμός και Μυητική χωρις πρακτική εξάσκηση σε καθημερινο εμπρακτο κοινωνικο εργο γίνεται?

Τι να τα κανετε τα ψευτοπαράσημα χωρις αντίκρυσμα? Πάμε να παίξουμε κανένα σκάκι για μεγάλα παιδιά, μην μενουμε συνεχως μετεξεταστέοι τεμπελχανάδες, στο νηπιαγωγείο, 3 χρονών και 3 χρονών... Μετά την ανάγνωση και γραφή δεν εχει παρακάτω?

Μας εχουν ευνουχίσει από πολλές πλευρές, και εχουμε κολησει σε ενα επαναλαμβανόμενο ΔΡΑΜΑ, αλλά ο Ελληνας Ηρωας μεσα μας πρέπει να σπασει επιτέλους, τις αλυσίδες του...

Αιντε και σκάσαμε όλοι, να γινει να ησυχάσουμε πια...

Μήνυμα προς όλους τους Ηρωες, Αγωνιστες, Μυητές, Εσωτεριστές, Εξορκιστές, Θεραπευτες και Διασωστες...

Σπαστε τις Αλυσίδες σας, κοιτάξτε ψηλά δείτε την Απεραντοσύνη, συνδεθείτε μαζί της, και βρείτε το νόημα του παιχνιδιού...

Let the Games Begin...

Aς αρχισει η Μυηση του Κόσμου... να πάμε στο επομενο Πνευματικό Επιπεδο να λυθει επιτέλους το πρόβλημα της τυράννιας μας... και να διωξουμε τους Τυράννους...

Ο Τυραννος ειναι εκει, για την εξέλιξη μας...

Ειναι ο Δοκιμαστής, για όσους καταλαβαίνουν, από μυητικά μαθηματικά... και τον ευχαριστούμε για τον ρόλο του, γιατι χωρίς αυτον, δεν θα ηταν δυνατή η Πνευματική μας Αφυπνιση και Ανύψωση...

Ηρθε η Ωρα για το παρακάτω, δεν ειναι και τόσο δύσκολο...
ενα κλικάρισμα και περασαμε απεναντι σώοι και αβλαβεις...

'Η θα πάμε στο Πνευματικό παρακάτω,
ή θα ανακυκλωθουμε σε παραλληλο σύμπαν, παρέα με τον Ταρζάν, τον παιδικο μας φιλο...

Η επιλογή δική μας...

Και ας μην ξεχνάτε πάντα, τις Μάσκες του Ζορό, να μην γινεστε ανιχνεύσιμοι στις νυχτερίδες... Ετσι και αλλιως ειναι καταδικασμένες, να επιστρέψουν στις τρυπες τους, αλλά όπως γνωρίζετε ειναι πολύ ενοχλητικες, και δεν εχουμε χρόνο για χάσιμο...

Απαντες χρειαζεται να αναγνωρίσουμε την Χρησιμότητα της ύπαρξης μας, και να την εφαρμόσουμε στο Μέγιστο... Μονο ετσι ερχεται η Χρυση Εποχή που προσδοκούμε...

Με Αδελφοσύνη, όχι ανταγωνιστικότητα,
με εργα και όχι αερολογίες,
με Ελευθερια, Κοινωνική Ισότητα, και Αλληλεγγύη,
καθε πραγματικότητα ερχεται σε Αρμονία με την Μητερα!
9
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / Απ: 2023 - Η Παγκόσμια Μύηση
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτωβρίου 28, 2023, 11:41:30 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid026QgCBZAmo4WLs9wHCa2XPNraYYtkQH6bwLH2PMxD2QrvaMSRsUR73Lr3GXe8kviLl

Ας αρχίσει η Μάχη...
Let the Games begin....
προς εξέλιξη όλων...

Οι ψήφοι στις εκλογες μετριούνται πολύ λάθος... και αναγκάζουν τον κόσμο να σκέφτεται αν πρέπει να ψηφίσουν ή οχι τα μικρά κομματα γιατι αν δεν μπουν στην βουλή, οι δικοί τους ψήφοι πάνε στο πρωτο κόμμα...

Τελείως ΛΑΘΟΣ... γίνεται η Μέτρηση, και τελείως Μαφιόζικα, εξυπηρετώντας την επικράτηση της εκάστοτε Συστημικής Εξουσίας... 

Να φανεί με τι αληθινό ποσοστό, το 1ο, 2ο, 3ο κόμμα κτλ.... κυβερνούν ή συν-κυβερνούν, να καταμετρηθούν όλες οι αποχές, να δει ολος ο κόσμος πως με ελάχιστους ψήφους, κανουν κυβέρνηση...

Να δει όλος ο κόσμος το αληθινό τους ποσοστό, της ΝΔ, Συριζα, Πασοκ κτλ... Ελάχιστα ποσοστά, τα Μισά σχεδόν ειναι... από το συνολο των ψηφοφόρων...

Ειχαμε φτάσει πρόσφατα, πάνω από 40% αποχή... γιατι ο κόσμος δεν θελει να συμμετέχει σε αυτη την Απάτη και Εγκλημα και στην καταστρατήγηση της Δημοκρατίας...

Πέρα από εξαιρέσεις, είναι πάρα πολλοι Επαγγελματίες Πολιτικάντηδες, ολοφάνερα, το εχουν κανει επάγγελμα και δεν εχουν καμια πρόθεση να βοηθησουν κανενα λαό, ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, για να ανεβουν σε μια θεση, για να παίρνουν τις μιζες τους, και να κάνουν τα ντηλς τους...

Φυσικά υπάρχουν και ιδεολόγοι ανθρωποι, και φυσικά ειναι στις αντισυστημικές πολιτικές κινήσεις, που χρειαζεται να τους στηριξουμε, όσοι ειναι Αγωνιστές και Αληθινοί, εχω γνωρίσει αρκετούς ηδη, και τους συγχαίρουμε τους ανθρώπους για τον αγώνα τους, ειτε εντος της πολιτικης είτε και εκτός...

Ας φανεί λοιπόν η δύναμη της κάθε κινησης, δεν θα κερδισουν πολλά, είναι η πρώτη αναμέτρηση, με την Συστημική Μαφία και μετά θα γίνει ο συνασπισμός ελληνικών ομάδων, που εχουμε αναφέρει ήδη πολλές φορές,

και τότε θα κερδίσουμε ολοι μαζι... την Λευτεριά και την Ευημερία μας...

Χωρις την Συνεργασία, εντιμων Ελληνων και Ομαδων τίποτα δεν θα κερδηθεί, καμια Μαφία δεν θα πεσει...

Στην ερωτηση αν πρέπει να κάνει αποχή ο κόσμος ή να ψηφισει, γιατι αν ψηφίσει μικρά κόμματα, οι ψηφοι θα πάνε στην συστημική μαφία, η απάντηση είναι ας κάνει ο καθένας οτι καταλαβαίνει γιατι ετσι και αλλιως ακόμα το παιχνίδι μας ειναι χαμένο,

διοτι δεν εχει ωριμάσει η Συλλογική Συνείδηση του Ελληνικού Λαού, τώρα προετοιμάζονται Μπροστάρηδες και Πρωτοπαλίκαρα να δώσουν την Μάχη τους, να πέσει το Φρούριο της Μαφίας που τρωει το αιμα και τις σάρκες ολων μας, κοινώς ειναι Βαμπίρια... και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ομως είναι σημαντικό να στηριχτούν μεμονωμένα και ομαδικά, Εντιμοι Μπροστάρηδες, και Αγνές Ομάδες, όπου τους εντοπίζετε στηρίξτε τους, δώστε τους δύναμη με την ψήφο σας, ότι είστε δίπλα στον Αγώνα τους... αρκεί να εχετε διάκριση, ότι είναι Αληθινοί...

Πάλι καλά, που ο Ηρωισμός για πρώτη φορά ξανά, ισως μετά το 1821, σε μεγάλη κλίμακα, ξύπνησε στην Χώρα Φωτός Ελλας, και ευχαριστούμε, όλους τους Μπροστάρηδες που θα δωσουν την Μάχη τους με το Διεφθαρμένο Σύστημα, και ευχόμαστε σε Δευτερη Φαση, να κατανοηθεί, η Δύναμη της Συσπείρωσης... για την Τελική Νίκη...

Η Νέμεσις, ως σύλλογος, βοηθάει σε αυτή τη φάση της Επανάστασης να μην χάσουμε τον Στόχο και να Φωτίσουμε τον Δρόμο, μέχρι την Λευτεριά μας...

Θα τα πούμε όλα σιγά σιγά και θα ξεκαθαριστούν τα πάντα, πως θα νικησουμε, για να νικήσουμε.... Ετσι και αλλιως εχουμε πει, οι Λυσεις ειναι ηδη στα χέρια μας...

Δεν είμαστε απλά η Αντιπολίτευση στο Σάπιο Σύστημα, αλλά και η Ολιστικη και Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Επιλυσης του Δραματος και του Τραυματος του Ελληνικού Λαού...

Μένουμε μακριά από την άκρα δεξιά και την άκρα αριστερά, από ένα ακραίο 10% που μπορεί να υπάρχει σε μια κοινωνία και απευθυνόμαστε, στο 90% του Ελληνικού Λαού, ακομμάτιστα και αδογμάτιστα, για να έρθει επιτέλους η Ειρήνη και η Ευδαιμονία στις ψυχές και τις ζωές όλων...

Γνωρίζουμε πως θα λυθεί το πρόβλημα για όλους μας, να ξενοιάσουμε από τα Βαμπίρια, όμως Απαιτείται Ωριμότητα, Ωρίμανση της Συνείδησης και των Ηρωικών Μπροστάρηδων αλλά και του Λαού, να αποκτήσει διάκριση, ακόμα και τα συστημικά κομματόσκυλα, γιατί χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν πως και αυτοί αυτοκτονούν στηρίζοντας Μαφίες...

Κανέναν μας, δεν συμφέρει να στηρίζουμε Μαφίες... διότι και οι σκλάβοι των μαφιών μια μερα θα κουρευτουν και αυτοι, από τα Αφεντικά τους, και θα την πληρωσουν... θα φάνε το κεφάλι τους, και αυτοι και οι συγγενεις ή φιλοι τους, αν επιλέξουν τον υπνο, και την υποταγή...

Ουσιαστικά σε κανέναν, δεν συμφέρει ούτε ο Υπνος αλλά ουτε και η Βλακεία, πρέπει να Αποκαλυφθεί σε όλους τι κρυβεται απο πισω, και ποιες παρακρατικές Μαφίες στηρίζουν το παιχνίδι εξαθλίωσης του Λαού, για κάθε εκάστοτε Βαμπιριστική Ολιγαρχία...

Η Αρρωστημένη Εξουσιομανία, ο Ναρκισσισμός,  ο Εγωκεντρισμός, η Αφέλεια, η Υποτέλεια, η Ιδιοτέλεια, είναι εμπόδια στην Ελευθερία και την Ευημερία μας, που θα χτιστεί με Συνείδηση Κοινού Οφέλους και την Αφύπνιση ολοσχερώς.

Ολα στο ΦΩΣ προς θεραπεία, και ατομική και συλλογική, και είμαστε σίγουροι πως αυτη τη φορά, το παιχνίδι των Λαών είναι κερδισμένο,

το μόνο σίγουρο είναι πως θα Νικήσουμε,

αρκεί να συνεχίσουμε να Αγωνιζόμαστε για την Λευτεριά και την Ευημερία μας...

Η Μητέρα μας η Ελλαδα, ο Φάρος Πολιτισμού και Χρηστότητας παγκόσμια, αναμένει να την Αναγνωρίσουμε και να την Αναστήσουμε...

και τότε θα μας προστατέψει όλους και θα μας ευεργετήσει όλους...

Ας αρχίσει η Μάχη...
Let the Games begin....
προς εξέλιξη όλων...
10
Πώς θα ελευθερώσουμε την Μητέρα Ελλάδα, που θα διασώσει όλους τους Ελληνες? Ομιλία την Κυριακη 9/4/2023 t.me/Nemesis_Isopoliteia
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10