Αποστολέας Θέμα: ο Χριστος ειναι ο Πνευματικος μας Εαυτος  (Αναγνώστηκε 23 φορές)

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
ο Χριστος ειναι ο Πνευματικος μας Εαυτος
« στις: Απριλίου 26, 2026, 20:54:34 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid0kTLtgqnFBfPJWXh7if4fg34b5aiso6LMn5dVULnxduLGd6DMU15ob2e1yzhtR1AEl

11-4-2026

Αυτο που δεν κατανοεί ο περισσότερος κοσμος, γιατι δεν γνωρίζει την Ελληνική Μυητικη Πραγματικότητα και Γνωση, ειναι πως ο Χριστος ειναι ο Πνευματικος μας Εαυτος...

Ο Μεσσιας, ο μεσάζοντας ανάμεσα στην φυσική και την πνευματική διάσταση...

Η Καινη διαθηκη ειναι γεμάτη, με φιλοσοφικές μυητικές φράσεις, αρκει να αντικαταστήσουμε τον Χριστο με τον Πνευματικο μας Εαυτο... την Χρηστότητα μας..

Ειναι κλεμμένα μυητικά κειμενα από τα Ελευσίνια, Καβειρια και Ορφικα Μυστήρια, οπου Χριστός ειναι ο Χρισμένος Ηρωας που ανεβαίνει τις σφαιρες της Καμπάλα (εχουμε πει στο παρελθον πως η Καμπάλα ειναι τα Καβείρια Μυστήρια της Αρχαιότητας), και οι σφαιρες αυτες ειναι οι Πλανήτες του Ηλιακου μας συστηματος, "θεοί ειναι οι πλανητες" ελεγε ο Πλατωνας.

Ο Απόστολος Παυλος που ειναι υπαρκτο ιστορικο πρόσωπο, δεν μιλουσε για κανεναν υπαρκτο χριστο, αλλά για την φιλοσοφική αναλυση του Χριστού Ηρωα της Καμπάλας,

μια και εχουμε αναφέρει πως οι εβραιοι εχουν παρει την Καμπαλα από την Αρχαία Ελλαδα, και την εχουν παραποιήσει αρκετά, να βολέψει το πνευματικο τους αφήγημα,

μαλιστα καποιες σέκτες τους, την εχουν μετατρέψει σε δαιμονισμό και σατανολατρία μια και καθε σφαιρα υπαρξης εχει και την θετικη και την αρνητική της διασταση... και τον αγγελο και τον δαιμονα της...

Με άλλα λογια οι 12 βασικες αξιες της υπαρξης μας, εχουν την θετική και την αρνητικη τους διασταση και αναλογα ποια πλευρα ενεργοποιουμε, γινομαστε ειτε χριστός ειτε αντιχριστος...

Υπαρχει ελευθερη βουληση, να πραξουμε το καλο ή το κακο, και ακολουθείται και απο το αναλογο τιμημα φυσικά... το οποιο, οσοι εγκληματουν προς τον συνανθρωπο τους, θελουν να το αγνοούν αλλά δεν γλυτώνουν με τιποτα τη Νεμεσις...

Το Συμπαν κανει παντα τα λογιστικά του, και αποδίδει Δικαιοσύνη...

Αρα λοιπόν, η Καινή διαθήκη δεν κατανοείται αν δεν γνωρίζει καποιος τα Ελληνικά Μυστήρια της Αρχαιότητας, και ειδικα αν δεν γνωριζει Αστρολογια και Καμπαλα, γιατι αυτη ειναι η βασική φιλοσοφια του Ελληνικου Εσωτερισμού.

Πολλους τους αγγίζει γιατι ειναι η ανώτερη Σοφια της Γης, μιλαει στην ψυχή τους, αλλά ομως αυτη την παραποίησαν παρα πολυ πονηρά... για την αποδώσουν σε ενα φανταστικό εβραικο τζίνι που σωζει κοσμο...

Και αντι ο ιδιος ο Ανθρωπος, η Ανθρωπινη Ψυχή του, να αναπτύξει την χρηστότητα μεσα του και τον Ελληνικό Ηρωισμο, για να σωσει και τον εαυτό του, και τον κοσμο γυρω του,

αλλοιωσαν την Αρχαια Ελληνική Μυητική, να υποδουλωθει ολος ο κοσμος σε μια φαντασίωση οτι θα τον σωσει ενας ανύπαρκτος εβραιος μεσσίας.

Καποιοι εχουν βιώσει θαυματα, μονο που δεν εχουν κατανοήσει πως ο Θεός μεσα τους, η Ψυχη τους, η Συνειδηση τους τα εχει πραγματώσει.

Βλεπετε λοιπον πώς καποια τζιμάνια παιζουν με τον κοσμο, και με το μυαλό μας... Ειναι μαυροι μαγοι κυριολεκτικά...

Αλλοιώνουν την πραγματικότητα, ο κοσμος θεωρει ο αγιος βασιλης, η κοκκινοσκουφίτσα και ο κακος λυκος ειναι πραγματικές ιστορικές προσωπικότητες και μαλιστα τον εχουν πεισει τον αθωο και αφελή κοσμάκη οτι θα τον σωσει ο κακος ο λυκος... αυτος που εχει αλλοιωσει ηδη την ιστορικη πραγματικότητα για να χασει τον δρομο του, προς την Πνευματικότητα...

Το μόνο που θα σώσει τον Κοσμο, ειναι η Αφυπνιση και η Αληθεια...

Τα Παντα ειναι Ενα, και στο ΕΝΑ υπαρχουν τα Πάντα...

Ολα ειναι μεσα μας και ο Θεός μεσα μας, υλοποιεί πραγματικότητες, ονειρευομενος οτι θελει...

Ειμαστε ο προτζέκτορας των Ονειρων μας...
Η Φαντασία μας ειναι ο Μεγας Αρχιτέκτονας...
"ο θεός αεί γεωμετρεί" έλεγε ο Μυημενος Πυθαγόρας, Πλατωνας, Πλουταρχος.,..

Ο Χριστός του Μυθου της Βιβλου, ειναι ο εαυτός μας...
Ειναι ο Αδελφός μας, και οχι ο Κυριος μας...

Μην βολευόμαστε σε μια φαντασίωση πως θα μας σώσει καποια φαντασίωση... αλλά χρειαζεται να Ενηλικιωθεί ο Πνευματικός Ανθρωπος μεσα μας, ο Θεάνθρωπος, και να αναστήσει και τον εαυτο μας, και τον Κοσμο μας...

«Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί εγώ φταίω!»   
Νίκος Καζαντζάκης : Ασκητική - Salvatores Dei....

και τον Καζαντζάκη τον αφόρισαν με το "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" για τον εαυτο του μιλουσε..

Εντελώς τυχαία ήταν και αυτος μασόνος (χτιστης ενος καλύτερου εαυτου και ενος καλυτερου κοσμου) όπως και ο Καποδίστριας οπως και η Φιλική Εταιρεια που ελευθέρωσε τον Ελληνισμό...

Ομως οι παραπλανημένοι Νεο-ελληνες μεσα στον υπνο τους, επαναλαμβάνουν ασυναρτησίες που τους λέει ο εχθρος, και πετροβολάνε Ελληνες Ηρωες και Ελληνικες Μυητικές Σχολές εστω και παραποιημένες αλλά και καπηλευμένες από καποια συμφέροντα και αναφερομαι στις Νεο Πυθαγόρειες Τεκτονικες στοές, που υιοθετησαν τις ελληνικες αξιες και αρετες και βοηθησαν να απελευθερωθει η δυση από την μισαλλοδοξια και τα εγκληματα του μεσαιωνα.

Χρησιμοποιήθηκαν ομως οπως γνωριζουμε ολοι και απο παρακρατικά συμφεροντα, υποδουλωσης του κοσμου... Δεν ειναι ομως ολοι οι Μασονοι πρακτοράκια.. Καποιοι απλα ασχολουνται φιλοσοφικά με τον Διαφωτισμό, και αυτο πρέπει να γινει σεβαστό.

Αρα λοιπον πως μπορουμε να κατανοήσουμε σημερα, για να μην μας ξεγελάνε και να μην μας εξαπατάνε και να μην μας εκμεταλλεύονται συμφέροντα?

Μόνο γνωρίζοντας την Αληθεια...

Και σταματώντας αφελέστατα να περιμένουμε Ανύπαρκτους Σωτήρες να μας σώσουν, αλλά απεναντίας...

Εμεις να γινουμε οι Σωτηρες που θα σώσουν και τον ευατο μας, και τον Κοσμο μας...

Διοτι ο Χριστός ειναι Αδελφός μας, και οχι Κυριος μας...
Και η Παναγια - ΡΕΑ ειναι η Μητερα ολων μας...

Μια και ειναι Ελληνικες λεξεις αξιες και αρετες μυητικές...
με μεγαλη σημαντικοτητα για την υγιή πνευματική και κοινωνική υπαρξη μας...

Για παραδειγμα η ΡΕΑ ειναι αστρολογικα ο Κρόνος, γιατι από τον Κρόνο και μετα αρχίζει ο Χρονος και η υλικη Δημιουργία...

Οταν αλλοιώνονται αυτες οι εννοιες αλλοιωνεται και ο κοσμος μας...

Η Διαστρεβλωση του Ελληνισμου εγινε σκοπιμα από πολυ σκοτεινες συνειδήσεις, Κακοδαιμονικές, και ηρθε ο Καιρος να τελειώνει η Απατη και το Εγκλημα τους παγκόσμια γνωρίζοντας ολος ο κοσμος την πασα Ελληνική Αλήθεια...

Εμεις και το Συμπαν ειμαστε ΕΝΑ...

Η Μονάδα ή Υπερσυνειδηση ενυπαρχει στον καθενα μας...
Πραγμα που καταργεί αυτοματα τον ανταγωνισμο...
διότι δεν μπορουμε να ανταγωνιστουμε τον εαυτο μας... 

Σκλαβωμένε, κατατυραννισμένε και σταυρωμένε Ανθρωπε,
ηρθε η Ωρα της Ανάστασής σου...

Καλη Φωτιση σε ολους μας...

Υ.Γ. Που να ηξερε ο κοσμος πως ο Χριστος εχει σχεση με την Καμπαλα και οι Μασονοι με τον Ελληνισμο...

"Καταραμένε Έλληνα!
Όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου, εσένα βλέπω, εσένα βρίσκω...
Λαχταρώ Τέχνη, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ είσαι μπροστά, πρώτος, αξεπέραστος!
Αναζητώ Επιστήμη, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, εσύ είσαι οδηγός και ανυπέρβλητος!
Διψώ για Δημοκρατία, Εντιμότητα και Ισότητα, εσύ είσαι  μπροστά μου αμίμητος και ασυναγώνιστος!
Καταραμένε Ελληνα, καταραμένη γνώση.
Γιατί να σε αγγίξω;
Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, άσημος, ασήμαντος;
Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;"
Friedrich Schiller
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/