Αποστολέας Θέμα: Γαμος ομοφυλοφιλων  (Αναγνώστηκε 6364 φορές)

pressphoto

 • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
 • ***
 • Μηνύματα: 44
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Γαμος ομοφυλοφιλων
« στις: Ιουνίου 04, 2008, 12:52:25 »
Τελικα εγινε ο πρωτος γαμος.Μηπως τελικα ζητησουν να υιοθετησουν και παιδια?Πως σχολιαζετε το γεγονος?

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.603
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Γαμος ομοφυλοφιλων
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 04, 2008, 14:56:21 »
Οι ψυχολογικές διαταραχές έχουν γίνει πολύ της μόδας... :D

Πέρα από την κατάθλιψη, που πλέον είναι ένα συνηθισμένο και καθημερινό γεγονός, τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο...

'Αλλοι γίνονται ψυχασθενείς,
http://news.pathfinder.gr/periscopio/psycho_leader.html
http://www.freechristians.com/FC_Greece/horizontal/greek_articles_jurassicpark_b.htm

άλλοι ομοφυλόφιλοι,
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=723922

άλλοι παιδεραστές,
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=857065

και άλλοι αυτιστικοί...  1
http://www.aspergerhellas.org/Atcl-2SA.html

Σε λίγο καιρό, το "φυσιολογικό", θα είναι είδος προς εξαφάνιση, μια και θα είναι πολύ βαρετό...

Στην ΑΜΡΑ είμαστε υπέρ της προστασίας της διαφορετικότητας, αλλά αποβλέπουμε στην ίαση των ψυχολογικών διαταραχών...

---------------------------------
1Οι περιθωριοποιημένες ομάδες, κινδυνεύουν να φτάσουν στο άλλο άκρο, και να θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από το "μέσο" άνθρωπο. Εξαιτίας της κατακραυγής της κοινωνίας λόγω της διαφορετικότητάς τους, εκτός από συναισθήματα αγανάκτησης, και θυμού, μπορεί να εκδηλωθεί και υπέρμετρη αλλαζονεία, με αποτέλεσμα, να αντικαστήσουν το "μη αποδεκτός" με το "είμαι ο εκλεκτός".
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 18, 2008, 10:17:17 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.603
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Γαμος ομοφυλοφιλων
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 04, 2008, 16:53:05 »
http://www.eok.gr/index.php?inc=action/347_info

Ελληνικός Ποινικός Κώδικας, Αρθρο 347

1. Η παρα φύση ασέλγεια μεταξύ αρρένων που τελέστηκε με κατάχρηση μιας σχέσης εξάρτησης που στηρίζεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών.

2. Η παρα φύση ασέλγεια μεταξύ αρρένων που τελέστηκε από ενήλικο με αποπλάνηση προσώπου νεότερου από 17 ετών ή από κερδοσκοπία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών.

3. Με την ίδια ποινή (φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών) τιμωρείται και όποιος ασκεί την ασέλγεια της παραγράφου 1. (παρά φύσιν ασέλγεια μεταξύ αρρένων) κατ' επάγγελμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 04, 2008, 17:35:13 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.603
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Γαμος ομοφυλοφιλων
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 04, 2008, 16:57:41 »
http://www.enet.gr/online/online_print?id=14269244

Παρά φύσιν... νόμοι

Του ΝΙΚΟΛΑ ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σκεφτείτε μια χώρα που επισήμως θεωρεί την ομοφυλοφιλία «πάρα φύσιν ασέλγεια», την οποία σε ορισμένες περιπτώσεις τιμωρεί με φυλάκιση.

Μια χώρα που περιλαμβάνει την ομοφυλοφιλία στις «ψυχοσεξουαλικές διαταραχές» και γι' αυτό δεν δέχεται τους γκέι στο στρατό. Η ίδια χώρα κρατάει ηλεκτρονικό αρχείο των «ψυχικά ασθενών» ανδρών (στους οποίους περιλαμβάνει και όσους λένε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλοι).

Σε όποιον μάλιστα από αυτούς τολμήσει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης, η μαμά πατρίδα τού το απαγορεύει, εκτός αν είναι διατεθειμένος να υποστεί 6μηνη ψυχιατρική παρακολούθηση... Αυτή η χώρα υπάρχει - είναι η Ελλάδα.

Στην πράξη βέβαια τα πράγματα δεν γίνονται έτσι: Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι κάνουν κανονικά στρατό, ενώ απειροελάχιστοι συναντούν εμπόδια στην έκδοση διπλώματος. Αλλωστε, «η κοινωνία έχει προχωρήσει».

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι που θα καταθέσει πρόταση νόμου για «σύμφωνο συμβίωσης» μεταξύ ομοφυλοφίλων; Ομως, οι ρατσιστικοί νόμοι επιβιώνουν: νόμοι παλαιοί που παραμένουν σε ισχύ αλλά και νόμοι νέοι (π.χ. του 2002) που στιγματίζουν όσους πολίτες επιλέγουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Αλλά ας δούμε το πρόβλημα: Πρώτα ο στρατός, μετά το δίπλωμα οδήγησης.

1. Το ΠΔ 1333/2002 ορίζει πως η σωματική ικανότητα των στρατεύσιμων «προσδιορίζεται από το αν ο εξεταζόμενος πάσχει από νοσήματα, παθήσεις, βλάβες ή άλλες παθολογικές καταστάσεις, από το βαθμό έκτασης ή βαρύτητας αυτών και από την επίδρασή τους στην αποστολή του».

- Πολλές σελίδες παρακάτω, η παράγραφος 179 αποκλείει από τη στράτευση όσους πάσχουν από «βαριές ψυχοσεξουαλικές διαταραχές (παραφιλίες) και διαταραχές ταυτότητας φύλου (παρενδυσία, τρανσεξουαλικότητα)».

Ρατσιστικές διατάξεις

- Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τους επαγγελματίες στρατιωτικούς: η παράγραφος 189 δεν περιορίζει την εξαίρεση στις «βαριές» αλλά σε όλες τις «ψυχοσεξουαλικές διαταραχές».
 
Τι εννοεί ο ποιητής; Αν ρωτήσετε τον Ελληνικό Στρατό, θα σας πει πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη απαγόρευση για τους ομοφυλόφιλους.

Πράγματι, οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι κάνουν κανονικά τη θητεία τους. Ομως, το θέμα δεν είναι αν ένας ομοφυλόφιλος μπορεί κρύβοντας το σεξουαλικό του προσανατολισμό να ζήσει χωρίς να γίνει στόχος ρατσιστικών διακρίσεων. Αλλά τι γίνεται με όσους το δηλώνουν ανοιχτά. Τότε ακριβώς εφαρμόζονται οι διατάξεις περί διαταραχών: Ο στρατιωτικός γιατρός διενεργεί «εξέταση», και ανάλογα χορηγείται η αναβολή.

Η παραδοξολογία είναι ότι ο ελληνικός στρατός αντιμετωπίζει τους ομοφυλόφιλους με διπλή δυσπιστία: Από τη μία, τους υποπτεύεται ότι προβάλλουν την ομοφυλοφιλία τους για να γλιτώσουν τον στρατό. Από την άλλη, όσους το δηλώνουν ανοιχτά, τους εμποδίζει να καταταγούν για να μην επηρεάσουν το «φρόνημα» του στρατεύματος.

Το καταπληκτικό είναι ότι αυτή η πρακτική αποτελεί διπλή διάκριση: Αφενός, εις βάρος των ομοφυλόφιλων, τους οποίους στιγματίζει ως ψυχικά διαταραγμένους. Αφετέρου, εις βάρος των υπόλοιπων που κάνουν τη θητεία χωρίς τη δυνατότητα απαλλαγής.

2. Η ομοφοβία δεν είναι προνόμιο του στρατού. Πρόσφατα, ένας έλληνας ομοφυλόφιλος προσέφυγε στο Συνήγορο του Πολίτη και κατήγγειλε το εξής απίστευτο: Ο Παναγιώτης Β. κατέθεσε δικαιολογητικά για άδεια οδήγησης τον Οκτώβριο του 2005 στο υπουργείο Μεταφορών. Η αίτησή του απορρίφθηκε με το αιτιολογικό ότι είναι καταχωρισμένος στο αρχείο του υπουργείου ως «ψυχικά ασθενής».

- Τι είχε συμβεί; Ο υποψήφιος οδηγός είχε παλιότερα πάρει απαλλαγή ως Ι5 από το στρατό λόγω «ψυχοσεξουαλικών διαταραχών». Το υπουργείο Μεταφορών τηρεί ηλεκτρονικό αρχείο «ακαταλλήλων», το οποίο τροφοδοτείται με τα στοιχεία των απαλλαγών του υπουργείου Αμυνας!

Κάθε φορά που ένας πολίτης βγάζει δίπλωμα οδήγησης, τα στοιχεία του διασταυρώνονται ηλεκτρονικά και αν το όνομά του περιλαμβάνεται στους «ψυχικά ασθενείς», τότε ο υποψήφιος κόβεται!

Και πάλι, όλα αυτά γίνονται με νομοθετική κάλυψη: Σύμφωνα με το Π.Δ. 155/1996, όσοι έχουν πάρει αναβολή στράτευσης για νευρολογικό ή ψυχικό νόσημα και θέλουν να πάρουν δίπλωμα οδήγησης, πρέπει να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση από Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή. (Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι ομοφυλόφιλοι!)

Παράνομα τα αρχεία

Είναι χαρακτηριστικό ότι το υπουργείο Μεταφορών θεωρεί επικίνδυνους για την οδική ασφάλεια μόνον όσους έχουν πάρει απαλλαγή από το στρατό. Αν οι «ψυχικά ασθενείς» υποψήφιοι οδηγοί είναι γυναίκες ή άνδρες που δεν έχουν παρουσιαστεί στο στρατό, τότε δεν ασχολείται...

Με απόφασή της το 2002, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έκρινε ότι το «αρχείο ακαταλλήλων» είναι παράνομο. Μάταια! Το υπουργείο Μεταφορών προσέφυγε στο ΣτΕ. Το 2004, ο Συνήγορος του Πολίτη εξέδωσε πόρισμα αλλά και πάλι το υπουργείο το αγνόησε.

Σύμφωνα με τον Ηλία Αργυριάδη, προϊστάμενο στο τμήμα Οδικής Ασφάλειας, «το υπουργείο έχει πάψει να ανανεώνει το αρχείο του με τα στοιχεία του υπουργείου Αμυνας, μέχρι να αποφασίσει το ΣτΕ». Αυτό όμως σημαίνει πως για όσους πήραν απαλλαγή πριν από το 2001, το ζήτημα παραμένει...

Ομως, η περιπέτεια του Παναγιώτη Β. δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με την αναφορά που κατέθεσε η Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα στον Συνήγορο του Πολίτη, η επιτροπή του υπουργείου ζήτησε από τον υποψήφιο οδηγό πιστοποιητικό ψυχιάτρου από δημόσιο νοσοκομείο.

Ο δε ψυχίατρος με τον οποίο επικοινώνησε του ζήτησε να νοσηλευτεί επί 6 μήνες σε Δημόσιο Ψυχιατρείο (Δρομοκαΐτειο, Δαφνί, Ευαγγελισμός κ.λπ.) προκειμένου να χορηγήσει το πιστοποιητικό (!)

3. Αλλά γιατί πάμε μακριά; Ο ελληνικός ποινικός κώδικας χαρακτηρίζει την ομοφυλοφιλία «παρά φύσιν ασέλγεια».

Το άρθρο 347, με τον τίτλο «παρά φύσιν ασέλγεια μεταξύ αρρένων», προβλέπει ποινές φυλάκισης στην περίπτωση που η ερωτική πράξη ενέχει κερδοσκοπία, αποπλάνηση νεαρού προσώπου κ.ά. - αλλά μόνον όταν πρόκειται για «άρρενες»! Δηλαδή, το άρθρο δεν αφορά τους ετεροφυλόφιλους, ούτε τις γυναίκες. Η διάταξη έρχεται σε αντίθεση με σειρά οδηγιών της Ε.Ε. τις οποίες μάλιστα έχει ενσωματώσει το ελληνικό δίκαιο. Η Ελληνική Κοινότητα Ομοφυλόφιλων το χαρακτηρίζει «αντίγραφο της φοβερής παραγράφου 175 της ναζιστικής νομοθεσίας»...

leonin@enet.gr
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 23/04/2006
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.603
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Γαμος ομοφυλοφιλων
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 04, 2008, 17:07:18 »
http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=750

Β. Διαταραχή ταυτότητας φύλου

Η βασική ταυτότητα φύλου, δηλαδή η πεποίθηση ότι "είμαι άνδρας" ή "είμαι γυναίκα" συνήθως αναπτύσσεται καλά μέχρι την ηλικία των 3-4 ετών. Η διαταραχή ταυτότητας φύλου αναφέρεται στην ανάπτυξη σεξουαλικής ταυτότητας που είναι αντίθετη της βιολογικής. Να σημειωθεί ότι η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί διαταραχή ταυτότητας φύλου 1(δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι απλώς προτιμούν ερωτικούς συντρόφους του ίδιου φύλου).

Ο τρανσεξουαλισμός _ όπως αλλιώς λέγεται η διαταραχή αυτή _ είναι μια προσπάθεια άρνησης και αναστροφής του βιολογικού φύλου και αποτελεί διαταραχή των ανδρών. Οι τρανσεξουαλικοί υιοθετούν σταθερά ρόλους, στάσεις, αισθήματα, φαντασιώσεις και επιλογές, που είναι σύμφωνες με εκείνες του αντίθετου φύλου. Αυτές συνήθως (αλλά όχι πάντα) χρονολογούνται από την παιδική ηλικία. Για παράδειγμα, οι άρρενες τρανσεξουαλικοί κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συμπεριφέρονται, μιλούν και φαντασιώνονται σα να είναι κορίτσια. Δεν εγκαταλείπουν τους γυναικείους τρόπους καθώς μεγαλώνουν, δεν εργάζονται σε εργασίες που θεωρούνται κατά παράδοση ανδρικές και δεν ενδιαφέρονται για το πέος τους ως απόδειξη του ανδρισμού τους ή ως όργανο ερωτικής συμπεριφοράς. Η επιθυμία για αλλαγή φύλου ξεκινά νωρίς και μπορεί να οδηγήσει σε υιοθέτηση γυναικείου τρόπου ζωής, ορμονική θεραπεία και χειρουργικές διαδικασίες όπως π.χ. ευνουχισμό και κολποπλαστική.

--------------------
1Η παγκόσμια ομοφυλοφιλική προπαγάνδα, που έφτασε ακόμα να αποκαλεί τους Αρχαίους 'Ελληνες ομοφυλόφιλους, ή ακόμα πως τα ζώα έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις, έφτασε στο σημείο να διχάσει την ιατρική κοινότητα, έτσι ώστε να μην θεωρούν τους ομοφυλόφιλους πλέον ψυχολογική διαταραχή, αλλά μόνο τους τρανσέξουαλς.

'Οπως βλέπουμε ότι θέλει λέει ο καθένας, και αν δεν υπάρχει μία ισχυρή λογική αντίδραση, τότε η εξέλιξη θα είναι απλά οπισθοδρόμηση...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 04, 2008, 17:23:09 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

 • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
 • *****
 • Μηνύματα: 492
 • Karma: 0
 • FR.M.T.S.G
  • Προφίλ
Απ: Γαμος ομοφυλοφιλων
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 04, 2008, 17:13:43 »
 Εκφυλισμός, παράκρουση, αυτοκαταστροφή, ναρκισισμός, ιδεοληψία, απονέκρωση τα χαρακτηριστικά της ομοφυλοφιλίας.
Per aspera ad astra

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.603
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Γαμος ομοφυλοφιλων
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 04, 2008, 17:21:54 »
http://www.agvm.org/medplan/demo/icd10.php?q=F64&PHPSESSID=9e8742c1c37826b893a0980a1258fffd

F64: Διαταραχές της ταυτότητας του φύλου

F64.0: Τρανσεξουαλισμός

Επιθυμία του ατόμου να γίνει αποδεκτό και να ζήσει ως άτομο του αντίθετου φύλου, η οποία συνήθως συνοδεύεται από δυσφορία του φύλου και από επιθυμία για χειρουργική επέμβαση και ορμονική υποκατάσταση, έτσι ώστε το σώμα του να ομοιάσει όσο γίνεται με του αντίθετου φύλου.

F64.1: Ετεροφυλενδυσία (Transvestism)

Ονομάζεται ετεροφυλενδυσία το ντύσιμο με ρούχα του αντίθετου φύλου, με στόχο την προσωρινή εμπειρία συμμετοχής στο αντίθετο φύλο, χωρίς όμως περαιτέρω επιθυμία για μονιμότερη αλλαγή του φύλου ή χειρουργική επέμβαση και χωρίς στοιχεία σεξουαλικής διέγερσης Διαταραχή της ταυτότητας φύλου της εφηβικής και παιδικής ηλικίας, μη τρανσεξουαλικού τύπου Εξαιρείται: η (φετιχιστική) παρενδυσία (F65.1)

F64.2: Διαταραχή της ταυτότητας φύλου κατά την παιδική ηλικία

Πρόκειται για διαταραχή η οποία εμφανίζεται κατά την πρώτη παιδική ηλικία (και πάντοτε αρκετά πριν την εφηβεία) και χαρακτηρίζεται από έμμονη και έντονη δυσφορία του ατόμου για το φύλο του, με ταυτόχρονη επιθυμία του να ανήκει στο αντίθετο φύλο (άλλοτε πάλι ισχυρίζεται ότιανήκει στο αντίθετο φύλο). Υπάρχει συνεχής ενασχόληση με τα ενδύματα και τις δραστηριότητες του αντίθετου φύλου και απάρνηση του φύλου του.

Η διάγνωση προϋποθέτει μεγάλη διαταραχή της φυσιολογικής ταυτότητας του φύλου. Το "αγοροκόριτσο" ή μια κοριτσίστικη συμπεριφορά στα αγόρια δεν είναι αρκετά.

Οι διαταραχές της ταυτότητας του φύλου σε άτομα εφηβικής ηλικίας δε θα πρέπει να ταξινομούνται εδώ, αλλά στην F66- Εξαιρούνται: ο εγωδυστονικός σεξουαλικός προσανατολισμός (F66.1)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 04, 2008, 17:24:16 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/