Αποστολέας Θέμα: Τα Φαρμακεία πλέον γίνονται Πράσινα Φαρμακεία...  (Αναγνώστηκε 1313 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/863782720460753/

Τα Φαρμακεία πλέον γίνονται Πράσινα Φαρμακεία...

και παρέχουν φυσικά σκευάσματα. Η μετάβαση από χημικά σε Πράσινα Φαρμακεία, κάθε μέρα και γιγαντώνεται και πραγματικά αυτή είναι η ελπίδα στο χώρο της Υγείας...

Η Επιχειρηματικότητα βασισμένη σε χημικά φάρμακα, να εκλείψει, και να αντικατασταθεί με Πράσινη Επιχειρηματικότητα.

Το ίδιο και οι γιατροί μας θα πρέπει να αρχίσουν να συνταγογραφούν φυσικές θεραπείες... καθώς και τα φυσικά σκευάσματα θα πρέπει να καλύπτονται από την ασφάλεια του πάσχοντα, που θα μπορούν να συνταγογραφούν και φυσικοπαθητικοί (naturopaths), ή φυσικοί ιατροί (natural physicians).

Ας δώσουμε τέλος στο μονοπώλιο της χημικής ιατρικής, και ας εισχωρήσει η φυσική ιατρική, να σώσει τους ανθρώπους από το έγκλημα των χημικών φαρμάκων.

Η χημική ιατρική είναι Διαχείριση Παθήσεων (Disease Management).
H Φυσική Ιατρική είναι Ολοκληρωμένη Θεραπεία Παθήσεων (Cure).

Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία, έτσι μου δίδαξαν, στο πανεπιστήμιο, όταν έχουμε ήδη ξεσκεπάσει, πως τα χημικά φάρμακα δεν αποτελούν θεραπεία, αλλά δημιουργούν πλήθος ασθένειες για λόγους εκμετάλλευσης.

Αποδεδειγμένα με βάση δημοσιευμένες επιστημονικές έρευνες, που μπορείτε να ανακαλύψετε με ελάχιστο ψάξιμο στο διαδίκτυο.

Ολη η Αλήθεια έχει δημοσιευτεί ήδη, προς έρευνα του καθενός να διαπιστώσει την Επιστημονική Πραγματικότητα της Φυσικής Ιατρικής, καθώς και το έγκλημα και την απάτη της χημικής ιατρικής, για λόγους συμφερόντων, απλά αναμένουμε να αλλάξει όλο το σύστημα Υγείας, αποβάλλοντας τα χημικά φάρμακα, εκτός συστήματος, έτσι ώστε να προστατέψουμε εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές, που άδικα χάνονται, εξαιτίας αυτού του εγκλήματος.

The MD emperor has no clothes December 1 2015, Dr. Glidden Show
https://www.youtube.com/watch?v=nW7GJ0YWL9U
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/