Αποστολέας Θέμα: Ασβεστιτης και ακασικα αρχεία  (Αναγνώστηκε 3912 φορές)

Κυριακή Ξενάκη

  • Μηνύματα: 15
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • E-mail
Ασβεστιτης και ακασικα αρχεία
« στις: Σεπτεμβρίου 02, 2017, 15:34:57 »
Καλησπέρα σε όλους σας θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό που μου συνέβη βρήκα δύο τεράστια κομμάτια ασβεστιτης μάλλον είναι στη σπηλιά του Νταβέλη εκπληκτικά δε ξέρω πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία εδώ να το δείτε. Μπήκα στο ίντερνετ να διαβάσω τις ιδιότητες του στην πολύτιμη γη που αναφέρεται σε όλα τα κρύσταλλα και στις ιδιότητες του και διάβασα πως ο ασβεστιτης βοηθάει στα αστρικά ταξίδια και πως με έναν ασβεστιτη έχεις πρόσβαση στα ακασικα αρχεία έψαξα πληροφορίες και εν τέλει θέλω να πω πως είναι πέρα για πέρα αληθινά όλα αυτά γιατί δύο μέρες τώρα που το βρήκα όσες φορές το κρατάω στα χέρια μου βλέπω εικόνες από την σπηλιά και λαμβάνω πληροφορίες σαν να μου μιλάει ξέρω είναι λίγο τρελό αυτό που λέω αλλά είναι πραγματικά όλα αυτά μαγεία αληθινή έβλεπα καλόγερους να τρέφονται με το μυαλό τους με την φαντασία τους και ύστερα που το έψαξα σε αυτή την σπηλιά έμαθα πώς κάποτε ζούσαν ασκητες πολύ παράξενα και όμορφα πράγματα είναι ένας εκπληκτικός κρύσταλλος ο ασβεστιτης. Πρέπει να είναι ασβεστιτης αν και μοιάζει πολύ και με χαλαζία. Αυτά! Ήθελα να το μοιραστώ εδώ μαζί σας τα φιλιά μου

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2017, 09:12:35 από Ορφέας »

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ασβεστιτης και ακασικα αρχεία
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2017, 01:52:12 »
ΑΣΒΕΣΤΙΤΗΣ

Δυνάμεις: Πνευματικότητα (Αστρική όραση - οράματα - εικόνες παρελθόντος), Επικέντρωση, Ειρήνη, Αγάπη, Θεραπεία, Καθαρισμός, Χρήματα, Προστασία, Ενέργεια.

Μαγικές χρήσεις: Ο Ασβεστίτης, ένας διαφανής κρύσταλλος, βρίσκεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Έχει τη μοναδική οπτική ποιότητα της διπλής διάθλασης. Σχεδιάστε μια γραμμή με ένα στυλό σε ένα κομμάτι χαρτί, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα κομμάτι ασβεστίτη πάνω στη γραμμή. Όταν κοιτάξετε μέσα από την πέτρα, η γραμμή θα εμφανιστεί διπλή.

Αυτή η ιδιότητα καθιέρωσε την χρήση του ασβεστίτη σε ξόρκια για να «διπλασιάσει την δύναμη» της ιεροτελεστίας. Βρίσκεται στο βωμό ή φέρεται από τους λειτουργούς στο τελετουργικό μαγείας  για το σκοπό αυτό.

Καθαρός Ασβεστίτης: (Ενέργεια: Δεκτικότητα - Ευαισθησία, Πλανήτης: Σελήνη, Στοιχείο: Νερό)
Αυτή η πέτρα χρησιμοποιείται σε τελετουργίες πνευματικότητας (μαγική σφαίρα). Είναι τέλεια ως επίκεντρο στοχασμού κατά τη διάρκεια του διαλογισμού.

Ροζ Ασβεστίτης: (Ενέργεια: Δεκτικότητα - Ευαισθησία, Πλανήτης: Αφροδίτη, Στοιχείο: Νερό)
Κρατώντας στο χέρι ροζ ασβεστίτη, επιτυγχάνεται ηρεμία, επικέντρωση και γείωση. Χρησιμοποιείται επίσης σε τελετουργίες Αγάπης - Έρωτα.

Μπλε Ασβεστίτης: (Ενέργεια: Δεκτικότητα - Ευαισθησία, Πλανήτης: Αφροδίτη, Στοιχείο: Νερό) Ο μπλε ασβεστίτης είναι μια πέτρα θεραπείας όταν φοριέται στο σώμα ή τοποθετείται μεταξύ αναμμένων μωβ ή μπλε κεριών. Κατά τη διάρκεια των τελετών καθαρισμού, φέρετε πάνω σας ή χρησιμοποιήστε μπλε ασβεστίτη.

Πράσινος Ασβεστίτης: (Ενέργεια: Δεκτικότητα - Ευαισθησία, Πλανήτης: Αφροδίτη, Στοιχείο: Γη) Αυτή η πέτρα φέρνει  χρήματα και ευημερία στο σπίτι, ειδικά όταν περιβάλλεται από αναμμένα πράσινα κεριά, σε καθημερινές πρωινές τελετές λίγων λεπτών.

Πορτοκαλί Ασβεστίτης: (Ενέργεια: Προβολή, Πλανήτης: Ήλιος, Στοιχείο: Φωτιά) Ο πορτοκαλί ασβεστίτης είναι μια προστατευτική πέτρα που προσδίδει ενέργεια στο σώμα όταν την έχουμε πάνω μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2017, 09:12:16 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Κυριακή Ξενάκη

  • Μηνύματα: 15
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ασβεστιτης και ακασικα αρχεία
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2017, 02:24:16 »
Έτσι εξηγούνται οι εικόνες που βλέπω όποτε τον κρατάω στα χέρια μου πραγματική μαγεία ένας εξαιρετικός κρύσταλλος ευχαριστώ για τις πληροφορίες αγάπη να έχουμε

Κυριακή Ξενάκη

  • Μηνύματα: 15
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ασβεστιτης και ακασικα αρχεία
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2017, 02:27:11 »
Θα σας το στείλω στην ομάδα του φεισμπουκ και τα δύο κομμάτια που βρήκα να τα δείτε