Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις αναδιάρθρωσης του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος  (Αναγνώστηκε 8957 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1334341896738638

Πλούτωνας στον Αιγόκερο, Κρόνος στον Αιγόκερο, Δίας στον Αιγόκερο.

20-20 Ερχεται η Δευτέρα Παρουσία των ΕΛ-λήνων.

Ο Ελληνικός Πολιτισμός, ο Αληθινός Διαφωτισμός, οι Υψηλές Αξίες, Αρετές, και η Αληθινή Αντικειμενική Πνευματική Επιστήμη, θα μας διασώσει για δεύτερη φορά, και αυτή τη φορά παγκόσμια, από την ασθένεια της Παγκοσμιοποίησης.

Αυτό σημαίνει πως θα εγκαθιδρύσουμε όλοι μαζί μία Νεα Υγιή Βάση, σε Πανανθρώπινες Ελληνικές Αξίες και Αρετές, για να λυθεί διαπαντός το κοινωνικό πρόβλημα του Πλανήτη Γη.

Κανένας άνθρωπος, να μην πεινάει, άνεργος, άστεγος, να σταματήσει η ταλαιπωρία της ζωής του και της ψυχής, κάτω από κοινωνικά συστήματα καταδυναστικά και ψυχοπαθητικά...

Κανένας Ανθρωπος να μην είναι Οικονομικός Σκλάβος, να μην χρησιμοποιείται για την παραγωγή πλούτου για μία Ολιγαρχία, ψυχάκηδων... Δυστυχώς οι εξουσιομανείς, δεν νοιάζονται για τον ανθρώπινο πόνο, και είμαστε εκμεταλλεύσιμα ζώα στα χέρια τους... Ήρθε η Ώρα να το κατανοήσουμε και να αλλάξουμε το Κοινωνικό Σύστημα σε τον Πλανήτη να διασώζει την κάθε ύπαρξη από την ταλαιπωρία.

Είμαστε στην τελική ευθεία για μια παγκόσμια ριζοσπαστική κοινωνική αλλαγή, αρχίζοντας από την χώρα μας ΕΛΛΑΣ, την Φιλοσοφική Λίθο, τον Πνευματικό Φάρο, που θα δείξει και πάλι τον Δρόμο για την Διάσωση όλης της Ανθρωπότητας.

Υπάρχουν πολλά σενάρια, πως έχει έρθει η συντέλεια του Κόσμου, διότι έχουμε έρθει σε ένα Υπαρξιακό Αδιέξοδο, και όλος ο Πλανήτης, χρειάζεται μία Διασωστική Κοινωνική Πολιτική, για να διασωθούν όλες οι χώρες από τον Κατακλυσμό, που πλησιάζει...

...την καταστροφή του παγκοσμιοποιητικού οικονομικού ιστού, από την αλαζονεία των εξουσιομανών, που νοιάζονται για την συλλογή του πλούτου, παρά για την Ευημερία ΟΛΩΝ των συνανθρώπων μας.

Μπορεί να κατέστρεψαν τον Αυτόχθονα Ελληνικό Πολιτισμό, πριν 1700 χρόνια, όμως τα θεία νάματα των προγόνων μας, αναζωπυρώθηκαν ήδη στην ψυχή μας... Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πως να αναλάβουμε άμεσα, τον Ελληνικό Διασωστικό μας ρόλο...

Θυμηθήκαμε ποιος είναι ο ρόλος μας, ως Ελληνες και Ελληνίδες, και ήρθαμε να αποκαταστήσουμε την Αλήθεια, αλλά και την Κοινωνική Πραγματικότητα, που θα προστατέψει όλο το Ανθρώπινο είδος, από την αλαζονεία, και την εξουσιομανία.

Κανένας άνθρωπος, να μην πεινάει, να μην υποφέρει, να μην είναι οικονομικός δούλος, δέσμιος, ενός ψυχοπαθητικού κοινωνικού συστήματος από το οποίο να μην μπορεί να Ελευθερωθεί.

Και μπορούμε να πετύχουμε την Κοινωνική Αλλαγή, Όλοι Μαζί, να διασώσουμε πρώτιστα την χώρα μας, δείχνοντας τον Δρόμο για την Ολιστική Μεταμόρφωση όλου του Κόσμου, εφόσον κατανοήσουμε τι πρέπει να γίνει και συντονιστούμε να το πράξουμε...

Διότι ήρθε η Ωρα της Νέμεσις, της Θείας Δικαιοσύνης.

https://www.youtube.com/watch?v=q2Bu-1T5GIQ&fbclid=IwAR1HgTPO_GaZtTqFLX6wV7YZHI8yI9dg5rgWYNyVE2XbNslh3RBN7sxLhj8
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1320598501446311

Ενημέρωση προς όλα τα Αδέλφια και τους Φίλους του Ροδόκηπου και της ΝΕΜΕΣΙΣ...

Τον Ιανουάριο, θα καταθέσουμε το καταστατικό της ΝΕΜΕΣΙΣ, 199 χρόνια μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, και 13/1/1822, είναι τα γενέθλια της χώρας μας.

Γράφουμε Ιστορία, Αλλάζουμε όλοι μαζί το Σύστημα, να λειτουργεί με Κοινωφελή Συνείδηση, Προνοιακά, Φιλοσοφικά, με Αδελφοσύνη και Αλληλεγγύη...

Εφτασε η Ωρα, να περπατήσουν τα Τριαντάφυλλα στη Γη, και να Ομορφύνουν όλο τον Πλανήτη...

Εφτασε η Ωρα, οι Φιλοσοφημένοι και Πνευματικοί Ανθρωποι στην χώρα μας, να ενώσουμε τα χέρια και να λύσουμε το πρόβλημα, της δεινοπάθησις του ανθρώπου, στα χέρια εγκληματικών και ψυχοπαθητικών στοιχείων, που χρειάζεται, να αφαιρέσουμε από την εξουσία, και όλες οι άξιες ψυχές, μπορούμε να συνεργαστούμε, να θεραπεύσουμε όλη τη χώρα...

Οσοι άλλοι Αδελφοί και Αδελφές θέλουν να συμμετέχουν στο Πρότζεκτ που θα αλλάξει τον Πλανήτη, συμμετέχοντας στην Ιδρυτική Ομάδα, παρακαλώ να με ενημερώσουν άμεσα, γιατί σε λίγες μέρες τελειώνει η προθεσμία, της πρόσκλησης, για την Ιδρυτική Ομάδα της Νέμεσις... έτσι ώστε να προχωρήσουμε σύντομα να Σχεδιάσουμε την Κοινωνική Αλλαγή που θα διασώσει την χώρα μας, και όλες τις χώρες του Πλανήτη... δείχνοντας τον δρόμο, για μια Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή βασισμένη στις Αρχές του Παγκόσμιου Ελληνικού Πολιτισμού, που σέβεται την Ελευθερία και την Ευημερία κάθε Ανθρώπου.

Παρά τις τόσες επαναστάσεις και αγώνες που έχουμε κάνει ως Ανθρωπότητα, δυστυχώς δεν έχει δοθεί ακόμα Πυρηνική Λύση, στην οδύνη του Ανθρώπου... και έφτασε η Ωρα να ολοκληρώσουμε την εγκαθίδρυση της Αληθινής Δημοκρατίας Παγκόσμια...

Εσεται Ημαρ!

______

https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/473619500189202/

Ενημερώνοντας όλους τους Αδελφούς και Φίλους της ΝΕΜΕΣΙΣ, σήμερα στην Υπερπανσέλληνο, ειδικά σημαδιακή και ενεργειακή Σημαντική Μέρα, έχουν προωθηθεί όλα τα έγγραφα για την κατάθεση τους στις 13/1/2020, τα γενέθλια της χώρας μας, 13/1/1822.

Ο Σύλλογος ΝΕΜΕΣΙΣ, είναι ένα γεγονός, σύντομα θα έχουμε και την τυπική έγκριση. Ευχαριστούμε όλους τους Φίλους και Αδελφούς, που βοήθησαν να κάνουμε το αδύνατο, απολύτως δυνατό, γιατί μπορούμε, με την θέληση μας και την Καλοπροαίρετη διάθεση μας, με την Κοινωφελή μας Συνείδηση, να αλλάξουμε πάρα πολλά...

Προχωράμε άμεσα στην 2η φάση. Θα δημοσιεύσουμε την Σελίδα της Νέμεσις, τις βασικές της Αρχές, θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για την δημιουργία του Μανιφέστου, και θα συγκεντρωθούν τουλάχιστον 200 μέλη, έτσι ώστε να μετεξελιχθεί η Νεμεσις σε πολιτικό φορέα, πολιτική ένωση, και να προχωρήσουμε δυναμικά, στην Υλοποίηση όσων υποσχεθήκαμε.

Πρώτο μέλημα, κανείς να μην πεινάει, κανείς να μην είναι άστεγος, αφρόντιστος και δυστυχισμένος...

Δημιουργία Πρώτυπων αυτόνομων συνεργατικών οικισμών με ενεργειακή και διατροφική βιολογική αυτονομία.

Τοπική Αυτονομία σε κάθε Δήμο, Προνοιακές Δομές Κοινωφελούς Εργασίας, all inclusive με παντοπωλείο, για εξαργύρωση πόντων εθελοντισμού, ή προσφοράς κοινωφελής εργασίας, δωρεάν φυσική υγεία, και βασικών ειδών ανάγκης.

Πνευματική Ελευθερία, και στήριξη της δια βίου Εκπαίδευσης, όλη η γνώση ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους, στο διαδίκτυο, ειδικότερα, πνευματική ελευθερία, με βάση την ανεξιθρησκεία.

Αλλαγή όλου του Κοινωνικο-πολιτικού Συστήματος, να λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά, κάθε Δήμος θα λειτουργεί αυτόνομα στο 90%, ως σύλλογος - συνεταιρισμός, και ως κεντρική διαχείριση της χώρας ακομμάτιστα, και αξιοκρατικά θα επιλέγονται οι εκπροσωποι βάση Κοινωφελών Εργων που καταθέτουν.

Στήριξη της Πρωτογενούς Παραγωγής, και της Εξαγωγικής Δραστηριότητας, είτε σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις είτε την στήριξη των Συνεργατικών Συνεταιριστικών Κινήσεων. Η Ευημερία όλων είναι μία από τις Βασικές Αρχές της ΝΕΜΕΣΙΣ.

Επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών πίσω στην πατρίδα τους, και ίδρυση αυτόνομων διατροφικά και ενεργειακά οικισμών έτσι ώστε να επιβιώσουν στην χώρα τους, και να μυήσουν και τους υπόλοιπους συμπολίτες τους, προάγοντας Αρχές Οικουμενικού Ελληνισμού και Πολιτισμού, σεβόμενοι πάντα τις εθνικές παραδόσεις κάθε λαού.

Οι ιδέες είναι πολλές ας ξεδιπλώνουμε τα Ονειρα μας, γιατί τώρα πλέον υπάρχει η Ευκαιρία να τα Υλοποιήσουμε όλοι μαζί, αρκεί να υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός, ένα Κοινό Οραμα, για έναν καλύτερο Κόσμο, Καλοσύνης και Αλληλεγγύης...

Το Ουράνιο Όραμα των Ελλήνων ήρθε η Ωρα να Ολοκληρωθεί και να Υλοποιηθεί...και Ολοι Μαζί θα βοηθήσουμε...
Σας ευχαριστώ όλους, για την βοήθεια σας, να γίνει το Κοινό μας Όραμα πραγματικότητα, και αναμένω τις προτάσεις σας... να ξαναχτίσουμε την χώρα μας, από την ΑΡΧΗ.

Μετά την Μαύρη Νύχτα έρχεται πάντα μία Ρόδινη Αυγή...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2020, 02:35:04 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/484500385767780/

Καλησπέρα σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς της Νέμεσις. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι Τελικής Νίκης...

Με ενημέρωσαν πως εγκρίθηκε ο Σύλλογος ΝΕΜΕΣΙΣ, από το Ειρηνοδικείο, και επιτέλους, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ επίσημα. Θα συνεχίσουμε και τις υπόλοιπες νομικές διαδικασίες και θα σας ενημερώσουμε για την Νέα Αίτηση για Εισδοχή Μελών, για να πάμε στο επόμενο βήμα μας, να γίνουμε Πολιτικός Φορέας.

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και πιο γρήγορα, αλλά ειλικρινά, δεν έχουμε και όλη την κατάλληλη βοήθεια, για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, έχουμε πάρα πολλά εμπόδια, και ευτυχώς υπήρξαν αυτοί οι ελάχιστοι Αδελφοί αλλά πάρα πολύ σημαντικοί και Ηρωες που μας στήριξαν σε αυτό το πολύ δύσκολο Εργο μας...

Χτυπιόμαστε από πολλές πλευρές, πρέπει να σας το πούμε ξεκάθαρα, αλλά θα αντέξουμε, πρέπει να αντέξουμε για να Νικήσουμε και να Ανοιξουμε το δρόμο να Ελευθερωθεί η χώρα μας, και όλος ο Πλανήτης.

Χρειάζεται να καταλάβουμε, πως για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, έχει γίνει μία Κοινωνική Κίνηση να αλλάξει το Σύστημα.

Η "Αποστολή" μας είναι, να ανοίξουμε δρόμο να στήσουμε την κατάλληλη πλατφόρμα, έτσι ώστε όλοι οι Ανθρωποι του Πνεύματος να συνεργαστούμε να ξαναχτίσουμε και να Ελευθερώσουμε την χώρα μας, δημιουργώντας ένα Καινοτόμο Κοινωνικό Σύστημα που θα μας Ελευθερώσει, Κοινωνικά και Πνευματικά, το οποίο, θα μας προστατέψει, θα δώσει λύσεις στο Παγκόσμιο μαρτύριο του κάθε ανθρώπου, να ΜΗΝ είναι σκλάβος συμφερόντων και θα γυρίσει σελίδα σε μία Ιστορία τραυμάτων και δράματος, του Πλανήτη Γη.

Αυτά τα λίγα θα κάνουμε όλοι μαζί, γιατί ήρθε η Ωρα να Υλοποιήσουμε την Αλλαγή και στις Κοινωνίες μας, έχοντας μέσα στην Ψυχή μας, ήδη, την Συνείδηση Κοινού Οφέλους.

Ολοι για έναν και ένας για όλους.

Τα Πάντα είναι Ενα, και στο Ενα υπάρχουν τα Πάντα.

Περιμένουνε ακόμα Συμβούλους και προτάσεις πως να επενδύσουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από Εuropean Funds, σε προγράμματα για την χώρα μας, αλλά δεν βλέπουμε ΦΩΣ, ακόμα, αλλά θα το λύσουμε και αυτό...

θα πρέπει να κατανοήσουμε Ολοι μας, πως όλοι πρέπει κάπως να βοηθήσουμε, όσοι θέλουμε φυσικά.. Ο καθένας να προσφέρει, κάτι, μία ιδέα, ένα εργο... Δεν ζητάμε χρήματα, ούτε συνδρομές θα υπάρξουν... Οτι θέλει προσφέρει ο καθένας, αλλά όσο αργούμε, τόσο πιο πολύ θα κινδυνεύουμε...

Δικό μας είναι το Μαθηματικό πρόβλημα να το λύσουμε..

Και δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία...

Γνωρίζετε πολύ καλά, πως κάποιες ευκαιρίες έρχονται και φεύγουν, αν δεν τις αξιοποιήσουμε...

Επιβάλλεται να τις αξιοποιήσουμε, ΤΩΡΑ, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ερχεται μεγαλύτερη Καταιγίδα... και πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι μας, να φέρουμε λύσεις στο κοινωνικό μας δράμα...

Θα ενημερωθείτε για την συνέχεια έτσι ώστε να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και πιο δυναμικά.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την βοήθεια σας, γιατί κανείς μόνος τους δεν μπορεί να κάνει τίποτα... όσο καλές ιδέες και να έχει... Χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί, αυτή είναι η πρόκληση αλλά και το Δώρο της Συν-Δημιουργίας...

Εσεται Ημαρ!


« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2020, 02:23:44 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ ALESSANDRA LANZONI!
https://www.youtube.com/watch?v=eNlYkGTHyBw

Πριν από 10 χρόνια τα ανακοινώσαμε, 2010-2011-2012, και πριν από 18 χρόνια, τα σχεδιάσαμε... αλλά όλα στον καιρό τους... Υπάρχει ένα Θείο Σχέδιο, εξέλιξης της Ανθρωπότητας, και Απελευθέρωσης της χώρας μας, που χρειάζεται να υπηρετήσουμε, αλλά και να αφουγκραζόμαστε τους κοσμικούς ρυθμούς, έτσι ώστε να έχουμε και την επιθυμητή Επιτυχία... του Ιερού Εγχειρήματος Πνευματικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης, και τοπικά και παγκόσμια...

________

http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=3106.msg17114#msg17114

http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=3106.msg17116#msg17116
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1503411073165052
23 Ιουλίου στις 12:01 π.μ.


Ενημερώνουμε για την Αναγνώριση της Νέμεσις [20/7/2020] που θα θεραπεύσει την Κοινωνία μας. Θα θέλαμε την στήριξη σας, με την υπογραφή σας ως μέλος, χωρίς συνδρομές, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην δημιουργία Πολιτικού Φορέα και να διεκδικήσουμε την Αποκατάσταση της Δικαιοσύνης στην χώρα μας, την Διάσωση του κάθε 'Ελληνα πολίτη, από την προδοσία που έχει υποστεί ο Ελληνισμός, να έχουν ξεπουλήσει την χώρα μας, να έχουν ξεπουλήσει την Αρετή, την Υγεία και την Ευημερία Ολων μας, για τις μίζες τους. Για τις μίζες τους, χάνει κόσμος την ζωή του, και καταστρέφει την υγεία του, μισολιπόθυμος, πεινασμένος και αιχμάλωτος σε έναν κόσμο που έχουν γονατίσει...

Ομως ήρθε η Ωρα της Νέμεσις... Στηρίξτε την Νέμεσις με την ψήφο εμπιστοσύνης σας για να μπορέσουμε να Κερδίσουμε Ολοι Μαζί αυτή τη μάχη, και να ηρεμήσει και η ψυχή και η ζωή μας.

Σας ευχαριστούμε για την Συνεργασία...
Με την βοήθεια όλων η Νίκη είναι δική μας...

https://www.facebook.com/groups/194064624811359
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 15, 2020, 16:57:53 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1510767862429373
Marina Tonti
1 Αυγούστου στις 2:33 π.μ.

Οι Επιβήτορες-Ψυχοπαθείς στον Πλανήτη είναι τα παράσιτα που δολοφονούν την Ανθρωπότητα.
Δεν κινδυνεύει κανείς από τον Κορονοιό, έχουν παραπληροφορήσει τον κόσμο. Οταν γνωρίζουμε πως να φροντίζουμε τον οργανισμό μας, κανείς δεν ασθενεί, και κάθε ιός αντιμετωπίζεται.

Τότε γιατί γίνεται όλη αυτή η ταλαιπωρία στην οικονομία και στις ζωές μας? Διότι θέλουν να είμαστε Οικονομικοί Σκλάβοι και ταυτόχρονα να κόψουν ψεύτικο χρήμα που μοιράστηκαν μεταξύ τους.

Αν δεν καταργηθεί η χημικά τοξική ψευτοιατρική τους από τον Πλανήτη, που νοσεί ανθρώπους και δεν τους αφήνει να θεραπευτούν, δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι η Ανθρωπότητα.

Ούτε μάσκες χρειαζόμαστε, ούτε προφυλάξεις, ούτε τίποτα. Γνώση μόνο χρειαζόμαστε, και καθημερινή υγιεινή και υγιεινή διατροφή ενδυνάμωση, αποτοξίνωση και αντιικά βότανα...

Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι, πως η μάσκα προκαλεί προβλήματα υγείας και είναι σύμβολο φίμωσης. Κατάφεραν όμως λόγω της αδυναμίας και της μη ορθής πληροφόρησης του Λαού, να την επιβάλλουν, ενώ είναι άχρηστη, επικίνδυνη και προσβάλει την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου, η επιβολή της.

Εχουν αφαιρέσει από το Σύστημα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Παιδείας, το πως να θεραπεύεται ο άνθρωπος με φυσικό τρόπο, για να νοσεί η ανθρωπότητα, τρέχοντας μισολιπόθυμοι, σε κάθε πωλητή χημικών τοξικών ουσιών, του φαρμακευτικού κυκλώματος, που κάνει αντιποίηση επαγγέλματος θεραπευτή.

Χρειάζεται νέα παιδεία στο χώρο Υγείας, να διασώσει και γιατρούς και ασθενείς, να φύγουν όλοι οι ψυχοπαθείς που δεν τους ενδιαφέρει να θεραπεύουν τον κόσμο, αλλά μπήκαν σε αυτούς τους κλάδους να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο και να τα κονομήσουν.
Ολοι οι Επαγγελματίες Υγείας που δεν αντιδράν στα εγκληματικά μέτρα πανδημίας είτε επειδή είναι αμόρφωτοι, είτε επειδή δεν τους συμφέρει, είναι υπόλογοι στην καταστροφή της κοινωνίας μας, και οικονομικά, και ψυχικά.

Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του, και η Ελληνική Κοινωνία καταστρέφεται. Ποιος θα μας σώσει, τα ούφο θα κατεβούν, ή κανένας γεράκος από τον ουρανό, θα κατέβει? Δική μας είναι η κοινωνία, και αφήσαμε την ζωή μας, στα χέρια, μιζαδόρων και βαμπιριών. Μας ρουφάνε το αίμα κάθε μέρα, μας έχουν γονατισμένους με συνεχόμενα έξοδα, και εμείς ακόμα είμαστε αδύναμοι, και μας κατάντησαν επίσης ασθενείς, να αντιδράσουμε για να σωθούμε... Ως πότε?

Αν δεν συνειδητοποιηθούν αυτά, πως παίζουν παιχνίδι πάνω μας, τίποτα και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει, και μια ζωή θα είμαστε σκλάβοι εμείς και τα τρισέγγονα μας.

Ολα γίνονται για το χρήμα, αυτό κυβερνάει στον πλανήτη μας. Από την ψεύτικη πανδημία κάποιοι κόβουν δωρεάν χρήμα, και μοιράζονται μεταξύ τους, και εχουν διαδώσει πως ειναι και ήρωες, βλέπε τραμπ... Κάποιοι επίσης προσδοκούν να πουλήσουν τοξικά εμβόλια βλέπε μπιλάκο, και να νοσήσουν ακόμα περισσότερο την Ανθρωπότητα...

Ετσι λοιπόν μαγείρεψαν τις Πανδημίες... που δεν υφίστανται... και με τα τέστ για κορονοιό, που βρήκαν αρκετά νοθευμένα, μολύνουν περισσότερους, από τα ίδια τα τέστ, ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν ψεύτικα θανάτους από κορονοιό, για να προκαλέσουν σύγχυση στον κόσμο... Μας έχουν διχάσει να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, ενώ αυτοί οι ψυχοπαθείς γελούν μαζί μας και τα κονομούν.

Κοιμήσου ανθρωπάκο, σε έχουν καταντήσει αδύναμο και ασθενή, και πάντα κάποιοι άλλοι θα σε σώσουν... Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να σηκωθεί στα πόδια του και να παλέψει, έτσι γίνεται η αλλαγή. Αν κοιμόμαστε και δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει, η κατάληξη ειναι πως όλοι θα την πληρώσουμε.
Υπάρχουν ψυχοπαθείς στον πλανήτη που δεν τους ενδιαφέρει ο ανθρώπινος πόνος, και το μόνο που θέλουν είναι να μας εκμεταλλεύονται, μια και αισθάνονται ανώτερη ράτσα...

Αυτούς τους ψυχοπαθείς πρέπει να ξεριζώσουμε από θέσεις εξουσίας, να κατανοήσουμε τον ψυχισμό τους και να ελέγχεται η δράση τους μέσα στην κοινωνία. Τότε θα λυθούν όλα.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1515207311985428

2007- economic and political instability (global recession)
2014- socio-economic crises (civil unrest) "Great Depression II"
2021- new revolutionary wave
2028- US and European revolutions
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/915017925337706?viewas=100000686899395
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/697377504480066/

Σε λίγο πλησιάζει το 2021, και ήρθε η Ωρα για την Νέα μας Ελληνική Επανάσταση...

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣ-ΣΩΘΟΥΜΕ...
διότι κινδυνεύουμε όλοι μας, αν δεν αντιδράσουμε...

Καλούμε την Πνευματικά Ελίτ της χώρας μας, κάθε Ελληνα πολίτη, με ορθολογισμό και πολιτισμό, να συμμετάσχει σε έναν Επιστημονικό Διάλογο, που θα μας οδηγήσει στην Διάσωσή μας.
Σας καλούμε να μελετήσετε την Πρόταση μας, και να αρχίσει ένας Πολιτισμένος Διάλογος, για να μπορέσουμε να Οργανωθούμε Ολοι Μαζί για να Απελευθερωθούμε. Παρακάτω είναι κάποιες από τις βασικές προτάσεις μας, που μπορούν να τροποποιηθούν μέσω του διαλόγου...

Προτείνουμε... στη ΝΕΜΕΣΙΣ
90% Οικονομική Αυτονομία σε κάθε Δήμο, να λειτουργεί Συνεργατικά - Συμμετοχικά. Κατάργηση κομμάτων, ενοποίηση του πολιτικού συστήματος, λειτουργώντας ως τοπικές Δημοτικές Επιχειρήσεις, με 10% συνδρομή για κεντρική διαχείριση και Αμυνα.

Σύμφωνα με την πρόταση μας... θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα, σε Αληθινή Δημο-κρατία, ο τρόπος λειτουργίας μας, ως χώρα, θα αλλάξει, ελευθερώνοντας μας, οικονομικά, προσφέροντας την συν-ευθύνη στους Δημότες, να λειτουργήσουν Συμμετοχικά - Συνεργατικά, την Κοινωνία τους...
Σύμφωνα με την πρόταση μας...

1. θα εκμηδενιστούν οι μηνιαίοι λογαριασμοί
(ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα, νερό, θέρμανση, ιντερνετ, τηλέφωνο (σταθερό - κινητό), καύσιμα, κτλ) θα υπάρχουν μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος), και πράσινες πηγές ενέργειας θα εγκατασταθούν σε κάθε δήμο.

2. θα υπάρχει πλήρης κάλυψη Πρόνοιας για όλους
(βασική διατροφή, στέγη, ρουχισμό, και μέσω κοινωφελής εργασίας στο Δήμο όπου υπάρχει δυνατότητα, σε στιγμές που βρεθεί κάποιος σε αδυναμία). Κανείς στους δρόμους, δεν θα είναι άστεγος, πεινασμένος, ψυχολογικά αφρόντιστος. Επίσης Δομές all inclusive σε κάθε Δήμο, θα επιβραβεύει, όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά. Δημοτική ομάδα, θα χτίζει σπίτια, για άστεγους, έτσι ώστε κανείς, να μην μείνει χωρίς σπίτι, και ιδιοκτησία.

3. Διαγραφή όλων των κόκκινων και παράνομων χρεών σε τράπεζες. Διαγραφή όλων των οφειλών ΔΕΚΟ, εφορία, δεη, νερό, κτλ... Κάνουμε Reset στην Κρατική - Τραπεζική Ληστεία και εκμετάλλευση, απέναντι στον κάθε Ελληνα πολίτη.

4. Κατάργηση της Εφορίας, για όλους τους πολίτες, και αντικατάσταση με δημοτικά τέλη, μέχρι ο κάθε Δήμος, να δηλώνει περισσότερα έσοδα από έξοδα, βάση ίδρυσης συνεταιριστικών παραγωγικών επιχειρήσεων... Στο χέρι μας είναι, βάση οργάνωσης και εργασίας, να μην πληρώνει κανείς Δημοτικά τέλη, αρκεί να κάνουμε πλούσιο τον κάθε Δήμο, και ως Μέτοχοι, να έχουμε περισσότερα οφέλη. Αναλαμβάνουμε συμμετοχικά τις τοπικές μας κοινωνίες.

5. Οι επιχειρήσεις δεν θα πληρώνουν εφορία, αλλά (δημοτικά τέλη), για παράδειγμα, πάνω από καθαρά έσοδα 100,000 ευρώ (ή όπως η οικονομία θα το ορίζει). Σε περίπτωση που ο Δήμος έχει περισσότερα έσοδα από έξοδα, τότε θα χαρίζονται όλα τα δημοτικά τέλη.

6. Καταργείται το ασφαλιστικό.  Η Δωρεάν Παιδεία, Υγεία, ΑΜΕΑ, συντάξεις κτλ, θα χρηματοδοτούνται από δημοτικά τέλη, και προνοιακούς λογαριασμούς.

7. Η Δωρεάν Δημόσια Υγεία, για όλους, θα στηρίζεται από φυσικές θεραπείες στο 95% τουλάχιστον, πέραν ελαχίστων περιπτώσεων, μέχρι να αντικατασταθεί πλήρως το χημικό τοξικό και επικίνδυνο φάρμακο, όσο είναι εφικτό. Θα υπάρχει επιλογή στην θεραπεία, με ευθύνη του γιατρού, αλλά και του ασθενή εφόσον ενημερωθεί ολοκληρωμένα. Το κόστος της Δημόσιας Υγείας θα μειωθεί αυτόματα στο 1%, και εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς θα σώσουν την υγεία και τη ζωή τους, από το φαρμακευτικό λόμπι δολοφονίας και εκμετάλλευσης, μέσω των παρενεργειών των τοξικών φαρμάκων.

9. Η Διατροφή μας θα είναι απολύτως βιολογική, θα καταργηθούν όλα τα τοξικά φυτοφάρμακα. Θα στηριχτεί η υδροπονική καλλιέργεια, για μεγαλύτερες ποσότητες παραγωγής.

10. Η Ανεργία θα εκμηδενιστεί και θα αντικατασταθεί πλήρως, με Κοινωφελή Εργασία στους Δήμους.

11. Θα στηριχτούν Δημοτικοί παραγωγικοί συνεταιρισμοί, καθώς και ο ιδιωτικός τομέας της Επιχειρηματικότητας, έτσι ώστε να πλουτίσει η χώρα, οι Δήμοι, και όλοι οι Ελληνες πολίτες.

12. Οι εφοπλιστές θα επιστρέψουν στην χώρα, με μηδενική φορολόγηση. Εχουμε τον μεγαλύτερο ναυτικό στόλο παγκόσμια και λόγω λάθος πολιτικής τον έχουμε διώξει... με αποτέλεσμα να χάνουμε πάρα πολλά, οικονομικά οφέλη, ως χώρα.

13. Θα στηριχτούν οι αναδασώσεις, η προστασία του περιβάλλοντος, της χλωρίδας και της πανίδας ενισχύεται, δενδροφυτεύσεις και προστασία όλων των ειδών.

14. Θα καταργηθούν οι τράπεζες και θα υπάρξει μόνο άτοκος δημοτικός δανεισμός, για ανάγκες όπως επιχειρηματικότητα, αγορά σπιτιού, αυτοκινήτου, κτλ που μπορεί να εξοφλείται εύκολα, και με κοινωφελή εργασία.

15. Θα κυνηγηθούν δικαστικά, όσοι έχουν βλάψει τον Ελληνικό Λαό, Πολιτικοί (τα τελευταία 50 χρόνια, ερευνώντας και το πόθεν έσχες), Φαρμακευτικές για εγκλήματα και στην υγεία και ληστεύοντας δημόσια περιουσία, Τράπεζες με υπερτοκισμούς και τοκογλυφίες, πολιτικά κόμματα, μεγάλα κανάλια, κτλ για κλοπές κατά του Δημοσίου.

16. Η μοναστηριακή και εκκλησιαστική περιουσία θα επιστρέψει πίσω στον Ελληνικό Λαό, και θα υπάρξει ανεξιθρησκεία στην χώρα. Καταργούνται οι παπάδες ως δημόσιοι υπάλληλοι, και οι ενορίες θα αναλάβουν την λειτουργία των εκκλησιών τους. Οπου δεν υπάρχουν ενορίες να αναλάβουν τις εκκλησίες, θα μετατρέπονται σε βιβλιοθήκες και πολιτιστικά κέντρα.

17. Οι Δάσκαλοι και Καθηγητές, θα πληρώνονται από τους Δήμους, και θα επιλέγονται από τους Συλλόγους γονέων, που θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα σχολεία των παιδιών τους.

18. Η παιδεία γίνεται ελεύθερη και διαδικτυακή, όλη η Γνώση και όλες οι σχολές θα δημοσιευθούν σε διαδικτυακό εκπαιδευτικό πόρταλ, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να μάθει όσα θέλει και όσα μπορεί, στον δικό του χρόνο.  Θα υπάρχει ελεύθερη επιλογή για διαδικτυακή μάθηση, ή παρακολούθηση μαθημάτων σε σχολεία ή σχολές.

19. Καταργείται η μονιμότητα, των Δημοσίων υπαλλήλων, και υπάρχουν μόνο θέσεις για την κεντρική διαχείριση του κράτους, χωρίς μονιμότητα.

20. Η Δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ, θα ελέγχονται από τους πολίτες και θα είναι κυρίως Δημόσια, μη ελεγχόμενη από επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά θα δρουν μόνο, για την ορθή ενημέρωση και το όφελος, του λαού.

21. Οι Δικαστικοί θα διορίζονται από τον Λαό, ανά περιοχή, και δεν θα είναι κρατικοί υπάλληλοι, ούτε θα υπάρχει μονιμότητα.

22. Ο κάθε Ελληνας πολίτης, θα μπορεί να καταγγέλλει δημοτικούς ή δημόσιους υπαλλήλους, και μπορούν να αντικαθίστανται αν ευσταθούν οι καταγγελίες τους.

23. Δεν θα υπάρξει κανείς αντισυνταγματικός νόμος, που να θίγονται Ελληνες πολίτες.

24. Οι λαθρομετανάστες επιστρέφουν άμεσα στις πατρίδες τους, και οι πρόσφυγες, θα πρέπει να εργάζονται και να πληρώνουν για τα έξοδα διαβίωσης τους, όσο χρειάζεται για την προσωρινή φιλοξενία τους. Οσοι, ξένης καταγωγής, θέλουν να φιλοξενηθούν στη χώρα μας, θα γίνει με την νόμιμη οδό, πρόσκληση, εργασία κτλ... Καταργούνται άμεσα ταυτότητες ελληνικής ιθαγένειας σε ξένους, καθώς και το δικαίωμα να ψηφίζουν. Οι ξένοι, κάτω από κάποιους όρους, μπορούν να έχουν Ελληνική υπηκοότητα αλλά ποτέ Ελληνική ιθαγένεια, διότι δεν είναι Ελληνες ιθαγενείς.

25. Καταργούνται τα ΜΑΤ, και αντικαθίστανται από εθνοφρουρά, με δυνατή φύλαξη όλων των συνόρων της χώρας μας, καθώς και θα συνεχίσει η δημοτική αστυνομία, ως υπηρεσίες security, φιλικές, για τους δημότες.  Καταργούνται τα πρόστιμα, και όπου υπάρχουν προβλήματα παρανομίας θα καλούνται για ενημέρωση και εκπαίδευση, έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι παρανομίες.

26. Στήριξη της Οικογένειας, με Επίδομα της Ελληνίδας Μητέρας, μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Σεμινάρια και ψυχολογική στήριξη, έτσι ώστε να εκμηδενιστεί η ενδο-οικογενειακή βία, και να στηριχτεί η υγιής φροντίδα των παιδιών και της οικογένειας.

27. Οι φυλακισμένοι θα μπουν σε νέο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης και εργασίας σε ελεγχόμενες κοινότητες, καταργώντας τις φυλακές με την σημερινή έννοια, καθώς θα διαχωριστούν, οι ισοβίτες, ή που διέπραξαν ανθρωποκτονίες, παιδεραστίες, βιασμούς κτλ. θα δημιουργήσουν την δική τους ξεχωριστή ελεγχόμενη κοινότητα, με εργασία και ψυχολογική υποστήριξη. Οι Ελεγχόμενες κοινότητες θα είναι αυτόνομες οικονομικά, από την εργασία των φυλακισμένων.

28. Ο Τουρισμός θα στηριχτεί ιδιαίτερα, με νέες δομές, που θα δημιουργούν παράδεισους σε όλη την χώρα, θα ενισχυθεί ο πολιτισμικός τουρισμός, συνέδρια, ενημέρωση για την Αρχαία Ελλάδα, festival, καθώς και ο ιατρικός τουρισμός, ειδικά ως Ιπποκράτεια ιατρική και Ασκληπιεία.

29. Ολα τα μαγαζιά, θα λειτουργούν με ελεύθερο ωράριο, και η ψυχαγωγία των Ελλήνων θα ενισχυθεί, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να είναι ευτυχισμένος.
Διότι η Ζωή Αξίζει.. και πρέπει να την προστατεύουμε...

Η Οργάνωση, η Ελευθερία, η Ευημερία, είναι Συν-ευθύνη των Δημοτών, και η Βουλή είναι ένας χώρος διαπραγματεύσεων από εκπροσώπους, που έχουν εκπορεύσει ακομμάτιστα από τον Λαό, ανά Δήμο.

Αν ξεχάσαμε κάτι παρακαλούμε καταθέστε το για συζήτηση, στην ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ, όπου σας προσκαλούμε να συζητήσουμε όλοι μαζί, την Ιδρυση Νέου Κοινωνικού - Πολιτικού Συστήματος που να εξυπηρετεί τον Ελληνικό Λαό, και όχι τους μιζαδόρους.

Αν δεν αλλάξουμε το Σύστημα, θα είμαστε για πάντα σκλαβωμένοι. Οσο πιο γρήγορα προχωρήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα δια-σωθούμε...

Ηδη έχουμε καθυστερήσει πάρα πολύ και για αυτό ακόμα τυραννιόμαστε... όμως τώρα υπάρχει η λύση που περιμέναμε, αρκεί να αρχίσει ένας διάλογος πολιτισμένος, που θα ιδρύσει ένα Νέο πολιτικό φορέα, για να αλλάξουμε το σύστημα...

Σας περιμένουμε όλους...

Καλούμε όλες τις Ελληνικές Ομάδες και μπροστάρηδες για συνεργασία σε έναν Νέο Ελληνικό Συνασπισμό να διασώσουμε Ολοι Μαζί, την χώρα μας, και τον Ελληνικό Λαό.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Μπορείς να Αλλάξεις το Μέλλον, και να σταματήσεις τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ομιλία t.me/Nemesis_Isopoliteia, την Κυριακή 2/4/2023
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Πώς θα ελευθερώσουμε την Μητέρα Ελλάδα, που θα διασώσει όλους τους Ελληνες? Ομιλία την Κυριακη 9/4/2023 t.me/Nemesis_Isopoliteia
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2023, 21:16:36 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/