Αποστολέας Θέμα: Ανακάλυψαν ότι ο εθνικός τους ύμνος έχει κι άλλους στίχους και τα έχασαν  (Αναγνώστηκε 1731 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.586
  • Karma: 0
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
http://www.pygmi.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BF-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%8D%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%87/

Ανακάλυψαν ότι ο εθνικός τους ύμνος έχει κι άλλους στίχους και τα έχασαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το παρακάτω περιστατικό και παρατηρείστε την αντίδραση του κόσμου, ο οποίος άκουσε κάτι άλλο ξεχωριστό από το συμβατικό που είχε συνηθίσει να ακούει.

Ο αμερικανικός εθνικός ύμνος αποτελείται από τέσσερις μεγάλες στροφές εκ των οποίων η πρώτη αυτή που χρησιμοποιείται συνήθως, σε γιορτές, εκδηλώσεις κτλ. Οι θεατές σε έναν αγώνα μπέιζμπολ μικρής κατηγορίας, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για το εθνικό ύμνο που θα τραγουδούσε η Lena Hall. Η τραγουδίστρια του Μπρόντγουεϊ ήταν στο κόλπο όμως και θα τραγουδούσε εκτός της γνωστής στροφής και λίγο ακόμα.


Οι αντιδράσεις των «υπνωτισμένων» οπαδών μοιάζουν με τις αντιδράσεις των κρατουμένων της παραβολής του σπηλαίου του Σωκράτη, όταν τους παρουσιάζεται κάτι άλλο από αυτό που τόσο καιρό «γνώριζαν». Ίδιες είναι και οι αντιδράσεις, όταν ακούγεται μια αλήθεια, η οποία μοιάζει απίστευτη, καθώς δεν είχε διδαχθεί ποτέ από το σύστημα!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/