Αποστολέας Θέμα: Αυτοκτονία-σοκ ηλικιωμένου ζευγαριού: "Δε θέλουμε να σας κουράζουμε άλλο"  (Αναγνώστηκε 2362 φορές)

ΚΛΑΣ

 • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
 • ***
 • Μηνύματα: 173
 • Karma: 0
 • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
  • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
  • Προφίλ
Αυτοκτονία-σοκ ηλικιωμένου ζευγαριού: "Δε θέλουμε να σας κουράζουμε άλλο"
http://www.crime.gr/7282/articles/aytoktonia-sok-ilikiomenoy-zeygarioy---d/article.aspx

Οικογενειακή τραγωδία στην Βάρκιζα, με ηλικιωμένο ζευγάρι να επιλέγει να αυτοκτονήσει επειδή αισθανόταν ότι γινόταν βάρος στα παιδιά του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα,  ο 91 ετών σύζυγος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με το παλιό πιστόλι του την 81 ετών γυναίκα του και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Αστυνομικοί της ασφάλειας βρίσκονται ήδη στο σημείο και διερευνούν τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία τους ηλικιωμένους, εστιάζοντας στο ιατρικό ιστορικό και των δύο.


Συγκλονιστικό είναι το σημείωμα που βρέθηκε και  πιθανότατα είχε γράψει ο 91χρονος προς τα παιδιά του. «Δεν θέλουμε να σας κουράζουμε, να μην γινόμαστε βάρος σε εσάς»  ενώ αφήνει να εννοηθεί  πως όλα τα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα είναι τακτοποιημένα.

Ο 91χρονος αυτόχειρας φαίνεται να σχεδίαζε από καιρό την ενέργεια, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί εάν η γυναίκα του γνώριζε για αυτό.

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.596
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Πλήθος οι δυστυχίες και των μικρών και των μεγάλων και των ηλικιωμένων.  Δυστυχώς, δεν υπάρχει κρατική μέριμνα, έτσι ώστε:

1. Να καθαρίσει η Κοινωνία μας, από τα Νόμιμα Ναρκωτικά 1, κοινώς ψυχοτρόπες ουσίες, που διακινούνται κυρίως σε όλους τους ηλικιωμένους, και σε όσους παρουσιάζουν φυσιολογικές ανησυχίες, και κρίσεις, κάποια στιγμή στην ζωή τους,

2. Να υπάρχει κοινωνική μέριμνα, για άτομα με "ειδικές ανάγκες" 2, κάθε ηλικίας, έτσι ώστε να φροντίζουμε να ΜΗΝ φτάνουμε σε αυτές τις τραγωδίες.

Και ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΜΕΙΣ, πρέπει να τα κάνουμε...
'Αλλος κανείς να νοιαστεί, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Αν τα αφήνουμε πάντα και ΟΛΑ, να τα διορθώσει κάποιος άλλος...
τίποτα και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει.


Εκεί λοιπόν κατάντησε η ζωή μας, και η κοινωνία μας, στο να ασθενεί και να αιμορραγεί, με ποικίλους τρόπους, διότι θέσαμε άλλες Προτεραιότητες...

'Οχι φυσικά την Ευτυχία και την Ευημερία μας, αλλά να γίνουμε δούλοι, και τυφλοί, στα χέρια Απατεώνων - Καιροσκόπων, που μας υπόσχονται, τίποτα άλλο, από μία δύσκολη επιβίωση.

Εφόσον λοιπόν, κατανοήσουμε, ότι εμείς οι ίδιοι, χορηγήσαμε, την δυνατότητα μας, να αλλάξουμε τον κόσμο, και μείναμε ασθενείς, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτή την ΔΥΝΑΜΗ μας πίσω, και να αλλάξουμε τα πάντα, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε καθημερινά, μία Χώρα ΦΩΤΟΣ, και Ανθρωπιάς, και όχι μία θεοσκότεινη κοινωνία, οδύνης, και καταθλίψης.

Εν Αρχή είναι η Θέληση!
_________________________________________________________________________________

1 Π.χ. xanax, ladose, lexotanil, και πάρα πολλά άλλα, τα οποία όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, προκαλούν χειρότερες κρίσεις, και μπορεί να οδηγήσουν και σε αυτοκτονίες, αλλά και σε δολοφονίες.

Ψυχοφάρμακα και Παράλογα Εγκλήματα
http://www.youtube.com/watch?v=ulen941Hb7o

Κάνουμε έκκληση, όποιος γνωρίζει άτομα που λαμβάνουν αντικαταθληπτικά - ηρεμιστικά, να τους ενημερώσει για τον κίνδυνο που διατρέχουν καθημερινά, και για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους.

2 'Ατομα με "ειδικές ανάγκες" δεν είναι άτομα μόνο, που παρουσιάζουν κάποια μορφή αναπηρίας, αλλά και άτομα που χρήζουν βοήθειας, για οποιοδήποτε λόγω, ή εκδηλώνουν κάποιας μορφής διαφορετικότητα, που τους ωθούν στο περιθώριο της Κοινωνίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2012, 18:49:29 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/