Αποστολέας Θέμα: Η ΑΜΡΑ και η γραφικότητα του θρησκευτικού σκοταδισμού  (Αναγνώστηκε 4186 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Επειδή πλήθος κόσμου επικοινωνεί μαζί μας καθημερινά τηλεφωνικά ή μέσω email, και ιδιαίτερα όσον αφορά τα 100% φυσικά Θεραπευτικά μας προϊόντα, που παρέχονται μέσω της ΜΚΟ "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων", υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, που μας ρωτούν αν είμαστε παραθρησκευτική οργάνωση, το οποίο αποτελεί προσβολή και συκοφαντία, για το έργο μας.

Η απάντηση είναι πως η ΑΜΡΑ και ειδικά, η ΜΚΟ "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων" δεν έχει καμία σχέση με θρησκείες και παραθρησκείες, αλλά απεναντίας είναι μία Ελληνική Φιλοσοφική, Επιστημονική και Ανθρωπιστική Εταιρεία, που στόχος της είναι η προαγωγή της Ελληνικής Γνώσης, του Ανθρωπισμού, της 'Ιασης, και γενικά και ειδικά, παρέχοντας ακόμα και θεραπευτικές λύσεις σε ανίατες και δύσκολες περιπτώσεις, όπως τις χαρακτηρίζει η Κλασσική Ιατρική.

Δυστυχώς αποτελεί μία Μαύρη Προπαγάνδα, και πάγια τακτική, θρησκευτικών και παραθρησκευτικών οργανώσεων, να σπιλώνουν τα έργα ΕΛΛΗΝΩΝ, που στόχος τους είναι να προάγουν το Ελληνικό ΦΩΣ, την Αλήθεια, και την Αληθινή 'Ιαση, είτε του Σώματος, είτε του Πνεύματος.

Τέλος υπήρξε ένα μεμονωμένο και γραφικό περιστατικό, όπου μας δήλωσαν πως δεν θα αγοράσουν τα προϊόντα του Ροδόκηπου, επειδή είμαστε εσωτεριστές, και δεν είμαστε χριστιανοί.

Μάλιστα όλη η παραφιλολογία που προωθείται κατά του Ροδοσταυρισμού, του Εσωτερισμού ή ακόμα του Ελευθεροτεκτονισμού, έχει τρομοκρατήσει αρκετούς, για να ψωνίζουν ΜΟΝΟ, από το σουπερμάρκετ εκκλησία1, το οποίο όμως το τελευταίο διάστημα, άρχισε να χρεοκοπεί διότι οι πελάτες-οπαδοί ξύπνησαν.
____________________________________________________________________________

1 Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως τα μοναστήρια και η εκκλησία, πουλάνε προϊόντα αφορολόγητα, μαύρα και λαθραία, και αν αγοράζουμε από εκκλησίες και μοναστήρια, στηρίζουμε την φοροδιαφυγή, (πέρα από την καταστροφή του Ελληνισμού) ενώ ταυτόχρονα το ξεπουλημένο κράτος στα συμφέροντα, κυνηγάει με χαράτσια τον απλό λαουτζίκο.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2012, 21:49:51 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η ΑΜΡΑ και η γραφικότητα του θρησκευτικού σκοταδισμού
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 02:19:18 »
Για να τελειώνουμε με όλες αυτές τις συκοφαντίες περί παραθρησκευτικής οργάνωσης, και να ασχοληθούμε με σημαντικότερα πράγματα, θα αποδείξουμε γιατί η ΑΜΡΑ, ΔΕΝ αποτελεί παραθρησκευτική οργάνωση...  ;D

Ας δούμε πρώτα απ' όλα τι σημαίνει Παραθρησκευτική Οργάνωση.  Θρησκευτική οργάνωση σημαίνει οι γνωστές Αβραμικές αναγνωρισμένες θρησκείες όπως (Εβραϊσμός, Μουσουλμανισμός, και Χριστιανισμός) και Παραθρησκευτική Οργάνωση σημαίνει μία θρησκεία που δεν είναι αναγνωρισμένη, ή μία θρησκευτική αίρεση που έχει διασπαστεί από μία αναγνωρισμένη θρησκεία.

Η Θρησκεία πάλι προϋποθέτει να υπάρχει ένα πιστεύω ένα δόγμα, σε κάποιον θεό ή θεούς, και να υπάρχει δοξασία με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο.

Φιλοσοφία, εν' τω μεταξύ σημαίνει η αναζήτηση της Σοφίας ή της Αλήθειας, πως δηλαδή για παράδειγμα, είναι φτιαγμένος ο κόσμος μας, και γιατί είμαστε έτσι όπως είμαστε, και πως θα μπορούσαμε να γίνουμε καλύτεροι.

Η Φιλοσοφία, γεννά την Επιστήμη, η οποία μελετά τα φυσικά φαινόμενα, και συστηματοποιεί και επεξηγεί γιατί συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν, και μας δείχνει, πως ο άνθρωπος θα μπορούσε να επιβιώσει καλύτερα αν γνώριζε, όλο και περισσότερα.  

Η Φιλοσοφία λοιπόν στηρίζεται στην Γνώση, ενώ η θρησκεία αντιπροσωπεύει ένα δόγμα πίστης.

Η Φιλοσοφία, θεωρεί πως Γνωρίζοντας περισσότερα ο 'Ανθρωπος επιβιώνει καλύτερα, ενώ η θρησκεία θεωρεί, πως πιστεύοντας, σε κάποιον "εξωγήινο" (βλέπε αόρατο και πνευματικό σωτήρα) ο άνθρωπος θα σωθεί.

Η Φιλοσοφία είναι γέννημα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και προάγει την Ελευθερία της σκέψης και την Κοινωνική Ελευθερία και Ευημερία.

Η θρησκεία ή θρησκείες στην χώρα μας, είναι γέννημα του εβραϊκού πολιτισμού, και προάγουν τον σκοταδισμό και την οικονομική υποδούλωση, μια και η εκκλησία ή εκκλησίες αποτελούν επιχειρήσεις τρισεκατομμυρίων ευρώ παγκόσμια, και είναι εμπλεκόμενες, σε ένα διεθνές λαθρεμπόριο, υποβοηθούμενες από την πολιτική διαφθορά.

Από την άλλη η Ελληνική έννοια της Φιλοσοφίας Phd, αποτελεί την κορωνίδα, ενός Παγκόσμιου Ακαδημαϊκού Επιπέδου, που προάγει την Επιστήμη, την Γνώση, τον Πολιτισμό.

Η Φιλοσοφία ορίζει τον Θεό.
Η Θρησκεία ορίζει τους ανθρώπους.

Οι Φιλοσοφημένοι άνθρωποι, είναι ήδη θεοί.
Οι πιστοί, είναι πάντα οπαδοί κάποιων που το παίζουν "εκπρόσωποι" του Θεού.

Ως ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ, και έτσι δεν δυνάμεθα να είμαστε ούτε πιστοί, ούτε θρήσκοι...  παρά μόνο, Ελεύθεροι και Φιλοσοφημένοι, Συν-θεοι1.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η ΑΜΡΑ, και ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων, δεν αποτελούν ούτε θρησκείες ούτε παραθρησκείες, μια και είναι απόλυτα ταυτισμένες με την Ελληνική Ψυχή που είναι η Ελληνική Φιλοσοφία, Επιστήμη και Γνώση.

Αν μετά από όλη αυτή την κατάθεση, κάποιοι ανοήμονες και κολημένοι επιμένουν πως είμαστε παραθρησκεία, γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο θρησκευτικός φανατισμός, παραλογίζει τον κάθε άνθρωπο, άρα δεν έχει έννοια, κάθε άλλη προσπάθεια διαλόγου, με άτομα που βρίσκονται κάτω από την επήρεια της ψύχωσης.
____________________________________________________________________________

1 Εβραιοι και Ελληνες (Λιαντινης Γκεμμα)
http://www.youtube.com/watch?v=fpiZHoAZOVo
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2012, 14:17:49 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/