Αποστολέας Θέμα: Πρόσβαση στο Φόρουμ  (Αναγνώστηκε 1857 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.584
  • Karma: 0
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Πρόσβαση στο Φόρουμ
« στις: Νοέμβριος 15, 2012, 16:39:15 »
'Οπως έχουμε ανακοινώσει στο παρελθόν, καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες spam εγγραφές, και πραγματικά, είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, να διακρίνουμε ποιοι κωδικοί δεν είναι spam.

Γι΄αυτό το λόγο σε περίπτωση που θέλετε να συμμετέχετε στο φόρουμ, και δεν έχει ενεργοποιηθεί ο κωδικός σας, μην θεωρήσετε πως δεν δεχόμαστε την εγγραφή σας.  Στείλτε μας ένα email, στο info@amra.gr και εμείς θα ενεργοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν τον κωδικό σας, έτσι ώστε να συμμετέχετε στο φόρουμ.

Καλωσορίζουμε να ακουστούν και οι πιο ακραίες και αντίθετες απόψεις, έτσι ώστε να υπάρξει ένας εποικοδομητικός διάλογος, και διαφάνεια σε άγνωστες περιοχές, που δεν έτυχε να προσεγγίσουμε ακόμη.

Η ανάβαση ποτέ δεν τελειώνει, και μετά από την κατάκτηση μιας κορυφής, αμέσως εμφανίζεται η επόμενη διαδρομή και κορυφή που μας καλεί να κατακτήσουμε.

Τα ερωτήματά σας, και οι πιθανόν απορίες ή ακόμα διαφωνίες μας, μας βοηθάνε όλους μας, να φωτιστούμε, πιο γρήγορα, διότι μετά την Φώτιση, ακολουθεί και ένα ΕΡΓΟ, και αυτό πλέον για πάρα πολλούς λόγους δεν δύναται άλλο να περιμένει...

'Αρα λοιπόν δεν περπατάμε πλέον, αλλά τρέχουμε...
Τρέχουμε να προλάβουμε, μπας και δεν τελειώσουν όλα...
Στο χέρι μας είναι τα πάντα...
Και τα χέρια, ήρθε ο καιρός να ενωθούν σε 'Αλυσο Ουσιαστικής Αλληλεγγύης.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/