Αποστολέας Θέμα: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ο γιος μας είναι ο Σατανάς!  (Αναγνώστηκε 4443 φορές)

ΚΛΑΣ

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 173
  • Karma: 0
  • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
    • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
    • Προφίλ
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ο γιος μας είναι ο Σατανάς!
« στις: Οκτωβρίου 30, 2012, 23:37:37 »
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ο γιος μας είναι ο Σατανάς!:
http://www.inews.gr/0/sokaristiko--o-gios-mas-einai-o-satanas.htm

Έντρομη είναι μία μητέρα στην Κολομβία, καθώς πιστεύει ότι δύνάμεις μαύρης μαγείας και κακά πνεύματα έχουν καταβάλει την ψυχή του ενός μηνός γιου της. Η γυναίκα πανευτυχής έφερε στον κόσμο πριν από τέσσερις εβδομάδες ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ευτυχία όμως γρήγορα μετατράπηκε σε τρόμο, καθώς το παιδί ήδη περπατά, ενώ βγάζει φωτιά από το στόμα όπως ισχυρίζεται η ίδια η γυναίκα.

Η Ana Feria Santos επιμένει ότι το παιδί της παρουσιάζει «πλήθος ανωμαλιών» και ότι είναι ο «διάβολος μεταμφιεσμένος». Θυμίζει λίγο την ταινία «Η προφητεία» του 1976, καθώς η μητέρα ισχυρίζεται ότι ο μικρούλης συχνά τριγυρνά και κρύβεται μέσα στο σπίτι, μιλάει σαν ενήλικας και έχει τρομακτικό βλέμμα, σύμφωνα με τo real.gr

Οι γείτονες είναι τρομοκρατημένοι και πιστεύουν επίσης ότι το παιδί έχει καταληφθεί από το «κακό» πνεύμα, ενώ μπορεί να δημιουργήσει πύρινες φλόγες. Δικαιολογούν την πεποίθησή τους λέγοντας ότι συχνά τα ρούχα του έχουν σημάδια καψίματος, όπως επίσης και ο καναπές όπου συνηθίζει να κάθεται. Συχνά το σπίτι τους έχει δεχθεί επιθέσεις από τους θρησκόληπτους συμπολίτες, οι οποίοι φοβισμένοι πετούν πέτρες εναντίον τους.

Ωστόσο, όταν η ιστορία δημοσιοποιήθηκε, οι γιατροί της περιφέρειας αντιμετώπισαν με δυσπιστία το περιστατικό και θεωρούν πως το παιδί έχει πέσει θύμα κακοποίησης. Η Καθολική Εκκλησία, το Ινστιτούτο για Οικογενειακή Ευμάρεια και η Εθνική Αστυνομία απορρίπτουν οποιαδήποτε θεωρία για ανάμειξη μαύρης μαγείας.

Ομάδα ψυχολόγων, μία κοινωνική λειτουργός, ένας διατροφολόγος κι ένας δικηγόρος έχουν θέσει υπό στενή παρακολούθηση το παιδί και την οικογένειά του αναζητώντας την άκρη στην περίεργη αυτή ιστορία. Επίσης, δύο μικρά εγκαύματα βρέθηκαν στην παλάμη του βρέφους κι έτσι ερευνάται το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ οι γονείς έλαβαν άμεση προειδοποίηση καθώς τα στοιχεία διερευνώνται.

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ο γιος μας είναι ο Σατανάς!
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 31, 2012, 16:39:37 »
Ως συνήθως οι θρησκευτικές σέκτες είναι επικίνδυνες για την ψυχική υγεία του κάθε ανθρώπου, και το μόνο που μας σώζει είναι η επιστήμη και η λογική.  'Ολα τα μεταφυσικά φαινόμενα, έχουν λογική και επιστημονική εξήγηση.  Το σύστημα Παιδείας όμως παγκόσμια, είναι ημιτελές, και έτσι οι περισσότεροι υποφέρουμε από φοβίες, ψυχώσεις, και παράνοιες.

Η λύση και εδώ, είναι γνωστή.  Λέγεται Αυθεντική Ελληνική Παιδεία, μία ολοκληρωμένη παιδεία, δίνοντας απαντήσεις και λύσεις και στα φυσικά, αλλά και στα μεταφυσικά φαινόμενα.

Πριν 2500 χρόνια Γνωρίζαμε, και είχαμε Θεραπείες... στην χώρα μας...
Σήμερα όμως εν' έτη 2012, ακόμα προχωρούμε τυφλοί... (ας είναι καλά ο εβραιοχριστιανισμός)
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΚΛΑΣ

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 173
  • Karma: 0
  • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
    • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
    • Προφίλ
Απ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ο γιος μας είναι ο Σατανάς!
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 01, 2012, 01:37:04 »
Σίγουρα, ο φόβος μας κάνει να βλέπουμε φαντάσματα και όσο του επιτρέπουμε να κυριαρχεί στην ύπαρξη μας αλλά τόσο θα είναι ανέφικτο να καταστούμε ελεύθεροι και να οδηγηθούμε στους κόσμους του ανέσπερου φωτός...

Η παιδεία μπορεί να κατακτηθεί πραγματικά τόσο αν εκδηλώσουμε πραγματική αγάπη για την αληθινή γνώση, γνώση η οποία απορρέει από τις αληθινές λειτουργίες της εσώτερης φύσης και των δυναμικών εκδηλώσεων αυτής στο φυσικό περιβάλλον αλλά επιπλέον θα πρέπει να εκριζώσουμε και εκείνο το αδυσώπητο και χωρίς ηθικούς φραγμούς σύστημα των παγκοσμίων ολιγαρχών, οι οποίοι θέλουν λαούς δούλους και υπηρέτες αυτών...

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίον κυριαρχούν αυτοί οι κεφαλαιοκρατικοί ολιγάρχες είναι επειδή τα στοιχεία των χαρακτήρων τους είναι ανάλογα με αυτά τα στοιχεία των χαρακτήρων του απλού λαού...Με απλά λόγια όσο διεφθαρμένοι είναι αυτοί, στην πραγματικότητα άλλο τόσο διεφθαρμένος είναι και ο απλός λαός( ασχέτως των τεραστίων διαφορών που υπάρχουν μεταξύ τους στην κατοχή των υλικών) ...Ο απλός λαός, αν εξαλείψει τα δικά του ελαττώματα, αυτομάτως δημιουργείται ένα φυσικό περιβάλλον μη πρόσφορο για υλισμό  και όλα τα γεννήματα αυτού όπως δουλεία, ματαιοδοξία, φιλαργυρία κ.λ.π...Οπότε πεθαίνει...
Είναι ανάλογο με το παράδειγμα ενός ανθρώπου, όπου αν εκτεθεί στο εχθρικό για τον υλικό του οργανισμό, περιβάλλον του διαστήματος, θα πεθάνει ακαριαία, έτσι και η διαβρωτική πλουτοδημοκρατία δεν θα μπορούσε να επιβιώσει σε έναν λαό(έστω και περιορισμένου πληθυσμού) ο οποίος είναι ακόλουθος των αιωνίων αξιών και αρχών της δημιουργίας...

Σκοπός μας δεν είναι μονάχα να εκθέσουμε θεωρίες ακαδημαϊκού χαρακτήρος, αλλά να σταματήσουμε να παραπονιόμαστε για όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις και να ρίχνουμε όλες τις ευθύνες μονάχα στους πολιτικούς και τα <<αόρατα>> αφεντικά αυτών, ενώ οι υπόλοιποι να παριστάνουμε τις αθώες περιστέρες...Διότι, παρόλο που βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις, εξακολουθούμε να είμαστε ακόμα...ΤΥΦΛΟΙ!


Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ο γιος μας είναι ο Σατανάς!
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 03, 2012, 02:05:14 »
Πολύ ορθά μίλησες αδελφέ ΚΛΑΣ,

μόνο που ο λαός δυστυχώς εκπαιδεύτηκε να είναι τυφλός, ανήμπορος, ανίσχυρος, και κατεργαράκος, ρίχνοντας πάντα την ευθύνη στους δυνάστες που επέλεξε ως κηδεμόνες, να ορίζουν την πορεία της ζωής του.

Ο λαός λοιπόν δεν μπορεί μόνος του να συνέλθει από τον βαθύ λήθαργο, και πνευματικό του ξεπεσμό, παρά μόνο, μέσω πνευματικών καθοδηγητών, διαφωτιστών, life coaching, εμπνευστών, ευεργετών, ηρώων που θα αναλάβουν το έργο να βοηθήσουν ενεργά και δραστικά στην μαζική αφύπνιση, πατάσσοντας την υποτέλεια και την ιδιοτέλεια.

Δεν μας συμφέρει να είμαστε ούτε σκλάβοι, ούτε ανήμποροι.

Μας συμφέρει να αναλάβουμε τις τύχες μας, εμείς οι ίδιοι, να μορφωθούμε και σε πλάτος και σε βάθος, και να τολμήσουμε τα ακατόρθωτα.

Τότε θα λεγόμαστε πραγματικά παιδιά, της Θεότητας, και όχι απλά ανθρωποειδή.

Για την καθημερινή τραγωδία που βιώνουμε, την μισή ευθύνη φέρουν οι δυνάστες, την άλλη μισή ευθύνη όμως φέρει ο λαός...

Εφόσον λοιπόν γνωρίζουμε και κατανοούμε την πραγματικότητα, ας αναλάβει ο καθένας μας τις ευθύνες του, καθώς και σε ποιο στρατόπεδο θέλει να ανήκει.

Στους ιδιοτελείς σκλάβους, ή στους ανιδιοτελείς ελεύθερους.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2012, 02:06:56 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/