Αποστολέας Θέμα: Επέτειος 5 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ  (Αναγνώστηκε 3856 φορές)

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.598
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Επέτειος 5 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ
« στις: Αυγούστου 04, 2012, 19:21:20 »
Κάθαρση στον χώρο της Παιδείας, της Υγείας, και της Πολιτικής.

Στις 15 Ιουλίου είχαμε την 5η επέτειο ίδρυσης της ΑΜΡΑ, αλλά δυστυχώς λόγω τεραστίου όγκου εργασίας, δεν προλάβαμε να παρουσιάσουμε και την πρόοδό μας, του τελευταίου έτους.

Είναι αλήθεια πως ξεκινήσαμε θέτοντας ως προτεραιότητα την αλλαγή όλου του κοινωνικο-πολιτικού μας συστήματος, και μάλιστα δημιουργήθηκαν όλες οι κατάλληλες συνθήκες, για την οριστική ανατροπή και την ολοκληρωτική αλλαγή, του κοινωνικού μας συστήματος διαμορφώνοντας εξ' αρχής τις Νέες Ελληνικές Συνεργατικές Κοινωνίες, αλλά μία μεγαλύτερη ανάγκη τράβηξε την προσοχή μας, ως προτεραιότητα, και ήταν ο χώρος της Υγείας.

'Ετσι λοιπόν δώσαμε αυτό το χρόνο προτεραιότητα, στην Ανατολή μιας Νέας Ελπίδας στο χώρο της Υγείας, διότι προς έκπληξή μας, αν και σε ελάχιστους συνανθρώπους ήδη γνωστά, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ή ακόμα και εκατομμύρια κόσμο κάθε χρόνο, μέσα από τις παρενέργειες των χημικών-συνθετικών φαρμάκων, τα οποία δεν θεραπεύουν αλλά απλώνουν μία απίστευτη τραγικότητα, που πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Καθώς καταγγέλλαμε τα κακώς κείμενα στο χώρο της Υγείας, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούσαμε Νέες Φυσικές Αληθινές Θεραπείες, σε περιπτώσεις που θεωρούνταν ανίατες από την Κλασική Ιατρική, τραβήξαμε την προσοχή πολλών γιατρών και λαμπρών επιστημόνων, που μας συγχάρηκαν για το έργο μας, και συμφώνησαν απόλυτα μαζί μας.

Μάλιστα μας επισήμαναν πως θα μας τροφοδοτούν με πληροφορίες για να σας ενημερώνουμε, τελείως ανώνυμα, διότι αν μιλούσαν οι ίδιοι θα είχαν άμεσες και τραγικές συνέπειες στην άσκηση του επαγγέλματος τους, είτε ως καθηγητές, είτε ως γιατροί του δημοσίου, είτε ακόμα και ως χημικοί επιστήμονες.

'Αρα λοιπόν τα άθλια πανεπιστήμια μας, δεν διάβρωσαν παντελώς το μυαλό όλων των σπουδαστών, και κάποιοι γλύτωσαν από τα νύχια των Φαρμακερών Συμφερόντων, και κατανόησαν, πως οι Φαρμακοβιομηχανίες δολοφονούν, όσο και ένας πόλεμος του βιετνάμ κάθε χρόνο, και ένιωθαν έκπτωτοι και εγκλοβισμένοι, παρότι ήθελαν αρχικά να σπουδάσουν την θεραπεία και όχι την απάτη και την εκμετάλλευση.

Ας κατανοήσουμε λοιπόν πως πάρα πολλοί λαμπροί επιστήμονες γνωρίζουν την Αλήθεια και πάρα πολύ σύντομα θα έχουμε και την Τελική Ανατροπή στον χώρο της Υγείας.

Τον τελευταίο χρόνο πραγματικά χειριστήκαμε πάνω από 1000 περιστατικά, με μεγάλη επιτυχία, και κερδίζουμε μέρα με την μέρα όλο και μεγαλύτερη εμπειρία μέσα στο χώρο της Υγείας, έχοντας ως τελικό στόχο την ίδρυση των Νέων Μη Κερδοσκοπικών Ολιστικών Θεραπευτηρίων Ιπποκράτειας Ιατρικής, με την αρωγή του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, όπου όλες οι θεραπείες θα τελούνται με απολύτως φυσικό τρόπο και με φυσικά φάρμακα χωρίς καμία παρενέργεια.

Με αυτόν τον τρόπο αποσκοπούμε στην Απόλυτη Κάθαρση στον χώρο της Υγείας, και κατόπιν την σειρά θα πάρει και μάλιστα πολύ σύντομα, όλο το Κοινωνικο-πολιτικό μας σύστημα, όπου ο Λαός σιγά σιγά προετοιμάζεται να πετάξει από τον ώμο του όλους τους δυνάστες, και τα πολιτικά και θρησκευτικά βαμπίρια που τόσα χρόνια τον κοροϊδεύουν ότι τον σώζουν...

Συνεχίζεται...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2012, 01:32:42 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.598
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Επέτειος 5 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 05, 2012, 17:07:35 »
'Οσον αφορά τον τομέα της Πολιτικής, δυστυχώς το δράμα μας, ως Ελληνικός Λαός, συνεχίζεται, αλλά ταυτόχρονα δημιουργείται και μία μεγάλη Ελπίδα, και προοπτική, απόλυτης Κοινωνικής Ανατροπής, δημιουργείται η Ελπίδα πως όλη αυτή η πίεση και η καταδυνάστευση πάνω στον Ελληνικό Λαό, μόνο ένα πράγμα μπορεί να επιφέρει.

Την Νέα Ελληνική Επανάσταση, που θα αλλάξει όχι μόνο την Κοινωνική ζωή της χώρας μας, αλλά θα εμπνεύσει όλα τα έθνη της Γης, για μία Παγκόσμια Ριζοσπαστική Κοινωνική Αλλαγή.

Ο Ελληνικός Λαός, λοιπόν ετοιμάζεται ψυχολογικά, για την τελική ανατροπή, μια και τον έχουν περιζώσει τα άγρια θηρία, από την μια τα Τραπεζικά Βαμπίρια, που θέλουν να του πάρουν ότι έχει και δεν έχει, αλλά και από την άλλη το ίδιο το Ελληνικό κράτος, με την αύξηση της φορολόγησης, απειλεί να ληστέψει τον κάθε 'Ελληνα Πολίτη, που σήμερα, πάρα πολλοί ειλικρινά πεινάνε, (τρώνε από τα σκουπίδια συνάνθρωποι μας συνέλληνες), και φυσικά αν δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει τα χρέη του προς το Ελληνικό Δημόσιο, η ιδιοκτησία του, πολύ σύντομα, θα είναι παρελθόν.

Και φυσικά αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος, των Παγκόσμιων Εβραιο-Βαμπιριών, η απογύμνωση και η εξασθένιση της Παγκόσμιας Ελληνικής Ψυχής, και η απόλυτη ιδιοκτησιακή κυριαρχία της Ελληνικής Γης, αλλά και όλων των Λαών της Γης.

Δυστυχώς ο Ελληνικός Λαός, και ο κάθε Λαός, πολλά υπομένει, και ΘΑ υπομένει και δεν ΘΑ επαναστατεί, και έτσι η αλλαζονεία των βαμπιριών θα συνεχίσει να τρώει τις σάρκες μας, μέχρι τελικά, να κατανοήσουμε πως άλλη λύση δεν υπάρχει...

Θα μας τα πάρουν ΟΛΑ, θα μας απογυμνώσουν ιδιοκτησιακά, όσο περνάει από το χέρι τους, μέχρι να βρούμε την δύναμη να επιφέρουμε την απόλυτη Κοινωνική Αλλαγή, και την Τελική Ανατροπή του σημερινού κοινωνικο-πολιτικού καθεστώτος.

Φυσικά κάποιοι πρέπει να είναι και οι αρχικοί μπροστάρηδες, οι ήρωες, οι επαναστάτες, οι οραματιστές, οι ιδεολόγοι, που θα ξεσηκώσουν τον Ελληνικό Λαό, ουρλιάζοντας....

ΑΑΑΑΕΕΕΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και οι υπόλοιποι απλά θα ακολουθήσουν, συμφωνώντας και στηρίζοντας το όλο εγχείρημα... διότι άλλη λύση δεν υπάρχει.

Σε αυτή τη φάση λοιπόν, ωριμάζει η Επανάσταση!

Δεν είμαστε απλά ένα πλήθος Αγανακτισμένων που επαναστατεί, αλλά είμαστε Συνειδητοί Αφυπνισμένοι 'Ελληνες, που ψάχνουμε διέξοδο στην Κρίση, ψάχνουμε την Πολιτική Λύση, που θα μας σώσει όλους μαζί, διότι κατανοούμε, πως δεν είναι ένα προσωπικό θέμα, αλλά ένα πολιτικό θέμα, που στόχο έχει την εξαθλίωση και υποδούλωση της χώρας μας, αλλά και κάθε χώρας στα εβραιοτραφή βαμπιριστικά συμφέροντα, των ελαχίστων ελίτ, που θέλουν να Κυριαρχήσουν άπληστα πάνω στους Λαούς της Γης.

'Οσον αφορά την ΑΜΡΑ, και τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων, προσπαθώντας, να βοηθήσουμε, να οδηγηθεί ο Ελληνικός Λαός, σε μία Κατανόηση της Περίστασης, αλλά και να δώσει την τελική Λύση, σχεδιάσαμε και προτείναμε το νέο πολιτικό σύστημα, που ονομάσαμε, Αυτόχθονα Ελληνισμό - Αληθινή Δημοκρατία, και ανταποκρίνεται στην αρχική Αυτόχθονη Ελληνική Ιδεολογία της Αμεσοδημοκρατίας.

Μέσω της Ομοσπονδίας (σε επίπεδο Νομαρχίας) και Συνομοσπονδίας (σε επίπεδο Περιφέρειας), αυτών των αρχικών τοπικών συνεργατικών κοινωνιών, που θα διοικούνται αμεσοδημοκρατικά, θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε Συνεργατικά και Συνεταιριστικά - Παραγωγικά, και θα καταφέρουμε για πρώτη φορά, μετά από εκατοντάδες χρόνια υποδούλωσης, ο Ελληνικός Λαός να Ελευθερωθεί, να πάρει τα ινία της χώρας του, για πρώτη φορά ολοκληρωτικά, στα χέρια του, και να επέλθει η Τελική Κάθαρση σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής Κοινωνίας.

Δεν υπάρχει άλλη λύση από τις Αυτόνομες τοπικές συνεργατικές κοινωνίες, καθώς και την ολοκληρωμένη Συνεργασία αυτών σε επίπεδο Εθνότητας, και παρότι μπορεί να φαντάζει ΟΥΤΟΠΙΑ, είναι ο μοναδικός τρόπος διεξόδου, από τα νύχια των βαμπιριών, που μας απειλούν καθημερινά, να μας εξαθλιώσουν, να μας αφανίσουν, να μας εξολοθρεύσουν.

Η μοναδική μας άμυνα, σε αυτή την τραγική στιγμή που βιώνουμε είτε ως Ελλάδα, είτε ως Ανθρωπότητα, είναι η συσπείρωσή μας, σε τοπικές αυτόνομες ομάδες, όπου σε συνεργασία, θα κερδίσουμε την Αυτονομία μας, Συνεργαζόμενοι όλοι μαζί, θα λύσουμε τα προβλήματα των τοπικών μας κοινωνιών.

Η νέα ιδεολογία, έχει πολλά κοινά με τον ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟ, μόνο που αυτή τη φορά θα ολοκληρώσουμε την Ιδεολογία του Κοινοτισμού, έτσι ώστε να διαμορφωθεί σε ένα Νέο Εθνικό Πολιτικό Σύστημα, που ουσιαστικά, θα αποτελείται, από Ομοσπονδίες και Συνομοσπονδίες Αυτόνομων Κοινοτήτων, που λειτουργούν αμεσοδημοκρατικά.

Για να επιτευχθεί η ανατροπή του ΟΛΟΥ σημερινού έκπτωτου πολιτικού συστήματος, απαιτείται η Αλλαγή της Πνευματικής μας Συνείδησης ως Ελληνικός Λαός, η Πνευματική μας Αφύπνιση, αλλά και η διάθεση μας για Συνεργασία, έτσι ώστε να καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να πατάξουμε τους Τυράννους, μια και για πάντα από τους ώμους μας, που μας πίνουν το αίμα καθημερινά.

Δυστυχώς ή ευτυχώς θα αναγκαστούμε να πάρουμε πολύ σοβαρά και μάλλιστα πολύ σύντομα, αυτή την μεγάλη αναγκαιότητα αλλαγής του ΟΛΟΥ κοινωνικο-πολιτικού συστήματος, διότι τα αβάσταχτα χρέη θα γονατίσουν τον κάθε 'Ελληνα πολίτη, που θα αναγκαστεί να ξεπουλήσει τα πάντα για να ξεπληρώσει την Παγκόσμια Πολιτική και Τραπεζική Μαφία, που πλέον διαχειρίζεται άμεσα την Δημόσια ζωή της χώρας μας.

Συνεχίζεται...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2012, 11:45:39 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/