Αποστολέας Θέμα: Το σύνδρομο του Ορφανού  (Αναγνώστηκε 2899 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.584
  • Karma: 0
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Το σύνδρομο του Ορφανού
« στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 23:42:01 »
Αδελφός μας έστειλε το παρακάτω βίντεο, το οποίο συγκλόνισε

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XynN5qJvUEc&fb_source=message

και αγγίζει ένα πολύ βαθύ τραύμα που βιώνουμε ως διαφορετικότητες, τις οποίες η κοινωνία αφορίζει.

Κάποιοι όμως ορφανοί από την κοινωνία, μια και η ίδια η μαμά κοινωνία, τους έχει πετάξει στο περιθώριο, μετουσιώνουν την θλίψη, σε θυμό, και τον θυμό σε εκδίκηση, σε όποιον ή όποια τους ξαναπλησιάσει.  

http://www.youtube.com/watch?v=SphlpGtAHik

Κάποιοι άλλοι όμως συγχωρούν, κατανοούν, και αντί για εκδίκηση, διεκδικούν τη Δικαιοσύνη, έτσι ώστε η ψυχρή, η άδικη και απάνθρωπη κοινωνία, στην οποία κατέληξαν ορφανοί, να εξανθρωπιστεί, να αλλάξει πορεία, να μεταλλαχθεί, να μεταστοιχειωθεί, και τα ορφανά να γίνουν μια μέρα ξανά αδέλφια.

Βαρύς ο σταυρός, μεγάλο όμως και το ψυχικό κέρδος, για όποιον καταφέρει και γυρίσει το ποτάμι ανάποδα.

Τότε πέρα του ότι θα νιώσει χρήσιμος, μέσα στην κοινωνία του, θα κατακτήσει και την αληθινή σύνδεση με την Μητέρα Φύση, και έτσι δεν θα νιώσει ποτέ ξανά μοναχός ή ορφανός, αλλά θα νιώθει όλη την ανθρωπότητα μια οικογένεια, στην οποία πλέον θα προσφέρει.

http://www.youtube.com/watch?v=Y9rs14ORxdI&feature=related

Τραγικές αλήθειες, που χρειάζεται κάποια στιγμή να ξεπερνάμε, παλιές πληγές που χρειάζεται κάποια στιγμή να επουλωθούν, έτσι ώστε να σταματήσουμε να συνεχίζουμε το παιχνίδι του αλληλοτραυματισμού.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 01, 2012, 23:51:14 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/