Αποστολέας Θέμα: 2012 - Το 'Οραμα της Ελληνικής Αναγέννησης!  (Αναγνώστηκε 3587 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
2012 - Το 'Οραμα της Ελληνικής Αναγέννησης!
« στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 22:39:50 »
Αγαπητοί Αδελφοί και Φίλοι,

Καλή Χρονιά σας ευχόμαστε με υγεία, ευημερία, και ευτυχία!  

Το 2012, αν και μία δύσκολη χρονιά, θα είναι ταυτόχρονα μία καλή χρονιά, γεμάτη δώρα και εκπλήξεις, μια και μετά το σοκ και την αφύπνιση, έρχεται και η Αλλαγή που προσμένουμε, η νέα στάση ζωής, η νέα κοινωνική μεταρρύθμιση, έτσι ώστε να αρχίσουμε να ζούμε πιο Ανθρώπινα και Πνευματικά, πιο Δημιουργικά, και πιο Ευχάριστα.

Το 2012, είναι η χρονιά της Συνειδητοποίησης, η βάση της επίλυσης, η αρχή της Αλλαγής, είτε ατομικής είτε της Κοινωνικής μεταρρύθμισης, έτσι ώστε να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν οι Λύσεις, που θα μας μεταφέρουν σε μία Νέα Μορφή Κοινωνίας, πιο Ανθρώπινη, Δίκαιη και Δημιουργική.

Οι συνεργασίες και οι ανθρωπιστικοί σύνδεσμοι, θα βρουν όλο και μεγαλύτερη εφαρμογή πλέον στην καθημερινότητά μας, μια και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα συνεργάζονται με στόχο πρώτα από όλα την επιβίωση, αλλά ταυτόχρονα, και για λόγους κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Ο κόσμος του ατομικού συμφέροντος σταδιακά πεθαίνει και ο κόσμος της κοινωνικής προσφοράς ανατέλλει. Η Μητέρα Φύση καλεί τα παιδιά της, σε μία ψυχική, ατομική και κοινωνική, Αναγέννηση, έτσι ώστε να μην νιώθουμε πλέον ορφανά, και σε συνεργασία με τα αδέλφια μας, να μεταλλάζουμε τους έκπτωτους Κόσμους μας, σε Πνευματικούς, Ενάρετους Κόσμους, όπου θα Δημιουργούμε και θα Ευημερούμε, όπως ήμασταν προορισμένοι να ζούμε, και να απολαμβάνουμε τη ζωή.

Το 2012, είναι ένας χρόνος, ενός χαρμόσηνου μηνύματος, ενός χρηστικού μηνύματος, ενός αγγέλματος, ενός Νέου Κόσμου.  Αυτός ο Νέος Κόσμος, θα αναγεννηθεί μέσα από τις Ψυχές όλων των Ενάρετων ανθρώπων της Γης, και πρώτιστα από τις Ψυχές των Πραγματικών Ελλήνων, διότι ο 'Ελληνας γνωρίζει, τι σημαίνει να νιώθεις Συν-Θεος, και Συν-Δημιουργός, μια και οι 'Ελληνες, πρώτοι, εφάρμοσαν την Πανθεότητα μέσω της Δημοκρατίας, της ισόνομης συνεργασίας.

Το 2012, είναι μια ελπιδοφόρα χρονιά, προσφέροντας ένα Πνευματικό 'Οραμα, που τόσες εκατοντάδες χρόνια προσμέναμε.  Το 'Οραμα μιας Ελεύθερης Ελλάδας, και Πνευματικά, αλλά και Πολιτισμικά, και μέσω της Ελλάδας, ενός Ελεύθερου Κόσμου.

Το 'Οραμα της Αναγέννησης μιας Αληθινής Ελλάδας, το προσμένουμε όλοι οι 'Ελληνες, όμως ταυτόχρονα χρειάζεται να αγωνιστούμε για το 'Οραμα αυτό, στην καθημερινότητά μας, με κάθε τρόπο, όπως μπορεί ο καθένας μας, ως ένας μικρός καθημερινός Ήρωας, διότι μόνο με τη δράση μας, αυτό το 'Οραμα μπορεί να υλοποιηθεί.

Το 2012, θα πλησιάσουμε τον 'Ηρωα μέσα μας, θα πλησιάσουμε την Αυθεντική Ελληνικότητα, όσο ποτέ άλλοτε, θα αφυπνίσουμε το Ατλάντειο Ουράνιο Ελληνικό αίμα μας, και θα δώσουμε την τελική Ηρωϊκή μας μάχη, ενάντια στις δυνάμεις, της διαφθοράς, της απάτης, της ψευτιάς, και του θανάτου.

Η Νίκη μας είναι σίγουρη, όμως χρειάζεται να παλέψουμε για την Νίκη μας, και θα αναγκαστούμε να παλέψουμε, μια και τα δικαιώματά μας, και οι ελευθερίες μας, θα μειώνονται δραστικά, μια και ο ζυγός θα μεγαλώνει, και έτσι θα αναγκαστούμε να επαναστατήσουμε, και επομένως να Νικήσουμε.

Το 2012, είναι μια Ηρωϊκή χρονιά, όπου θα κατανοήσουμε πως "θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία", και θα μάθουμε να τολμούμε, να αγωνιζόμαστε, και να διεκδικούμε, το δίκιο μας, και τα δικαιώματα μας, όλο και πιο πολλοί από εμάς, και έτσι θα μάθουμε να νικούμε.

Το 2012, είναι η γέφυρα ανάμεσα στον παλιό κόσμο, που καταστρέφεται καθημερινά, και έναν Νέο Ουράνιο Κόσμο, που ανατέλλει μέσα από τις ψυχές, όσων έχουν υποφέρει, και αναζητούν μία πιο Ανθρώπινη ζωή.

Ευχόμαστε σε όλους καλό αγώνα να έχουμε, και καλή Νίκη.

Η Διαχείριση της ΑΜΡΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2014, 22:18:09 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/