Αποστολέας Θέμα: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)  (Αναγνώστηκε 12229 φορές)

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 21:13:22 »
EΠΕΙΔΗ Η ΘΕΑ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙς ΠΙΟ ''ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΕς'' ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕς ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩς ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑς ΔΙΟΤΙ,ΗΤΑΝ:H ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙς ΠΑΤΕΡΑ,Η ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ (μετά την Εστία) ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗς ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΡΙΑς,ΚΑΙ ΘΕΑ ΤΗς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς.ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΛΟΓΟΥς ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥς ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ,ΑΛΛΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ''ΣΚΟΤΕΙΝΗ'' ΤΗς ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΙΩΝΕς ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ..ΘΕΩΡΗΣΑ ΧΡΕΟς ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ....ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ. :D


Εκάτη

Ο Ησίοδος το τονίζει επανειλημμένα: Η Εκάτη είναι μονογενής. Σ' αυτό έμοιαζε με την Περσεφόνη, την κυρά του Κάτω Κόσμου. Ήταν μια πραγματική Τιτανίδα ανάμεσα στους Τιτάνες, και ας μη λέγεται αυτό ποτέ εμφαντικά.
Εκτός όμως από τον Ησίοδο, πολλοί άλλοι είχαν γράψει γι' αυτήν.
Λένε ότι ήταν θυγατέρα του Δία και της Ήρας. Άλλοι, ότι ήταν θυγατέρα του Δία και της Δήμητρας, κι άλλοι, ότι ήταν του Δία και της Φεραίας. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν κόρη του Πέρσου και της Αστερίας.
Αυτοί που τη θεωρούν θυγατέρα του Δία και της Ήρας πιστεύουν ότι ανατράφηκε από τις Νύμφες. Όταν μεγάλωσε, έκλεψε το κιβώτιο της μητέρας της, που είχε τα επιτρίμματα του προσώπου, και τα έδωσε στην Ευρώπη, την ερωμένη του πατέρα της, Δία. Η Ήρα εξοργισμένη την καταδίωξε.

Η Εκάτη κρύφτηκε κάτω από ένα νεκρό εκφερόμενο.
Η Ήρα την καταράστηκε και έπαψε να την καταδιώκει.  Η Εκάτη μολύνθηκε και ο Δίας παράγγειλε στους Κάβειρους να την καθαρίσουν. Αυτοί την κατέβασαν στον Άδη και την έλουσαν στην Αχερουσία Λίμνη.  Έτσι εκαθάρθη και παρέμεινε έκτοτε στον Άδη ως πρύτανις των νεωτέρων θεοτήτων.
Όσοι τη θεωρούν θυγατέρα του Δία και της Δήμητρας, πιστεύουν ότι την έστειλε η Δήμητρα να βρει την αδελφή της, Περσεφόνη. Η Εκάτη πηγαίνοντας στον Άδη έμεινε εκεί και ονομάστηκε Άρτεμις Φύλαξ, Δαδούχος, Φωσφόρος και Χθονία.
Αυτοί που πιστεύουν ότι είναι θυγατέρα του Δία και της Φεραίας, λένε ότι η μητέρα της τη γέννησε μυστικά και την έριξε σ' ένα τρίστρατο. Εκεί τη βρήκαν οι ποιμένες του Φέρητος, την κράτησαν και την ανάθρεψαν. Γι' αυτό το λόγο αφιερώθηκαν στην Εκάτη τα τρίστρατα.
Εκάτη Νόμισμα

Όσοι τη θεωρούν θυγατέρα του Πέρσου και της Αστερίας, διηγούνται ότι η Αστερία ήταν έγκυος από τον Δία όταν παντρεύτηκε τον Πέρση. Γεννήθηκε η Εκάτη και όλοι πίστεψαν ότι ήταν παιδί του Πέρση.
Επειδή συμμάχησε η Εκάτη με τον Δία, κατά των Τιτάνων, ο Δίας την τίμησε να έχει εξουσία στον ουρανό, στη γη, στη θάλασσα και στον Άδη. Και αυτοί που την επικαλούνται να λαβαίνουν ό,τι κι αν της ζητήσουν. Τη θεωρούσαν Εκάτη

Σελήνη, Άρτεμη και Περσεφόνη. Σελήνη την ονόμαζαν στον Ουρανό, Άρτεμη στη Γη, Εκάτη και Περσεφόνη στον Άδη. Πίστευαν ότι στον Άδη ήταν προστάτις των νεκρών εκείνων, των οποίων τα σώματα έμεναν άταφα, και παρέμεναν εκατό χρόνια έξω από τον Άδη. Ήταν όμως και πομπός ονείρων και φαντασμάτων αγρίων, τρομακτικών, τα οποία ονόμαζαν Εκαταία. Στη γη ήταν προστάτις πάντων των ανθρωπίνων πραγμάτων, ειδικότερα μάλιστα της μαγείας, φύλακας των σπιτιών και γι' αυτό τοποθετούσαν το άγαλμά της στις θύρες. Όταν θυσίαζαν σε κάποιο θεό, πρώτα θυσίαζαν στην Εκάτη για να γίνει μεσίτρα. Την παρουσίαζαν τρικέφαλη. Το δεξί της κεφάλι ήταν σκύλου, το αριστερό ίππου και το
Ekati Black

μεσαίο αγριόχοιρου, φανερώνοντας έτσι την τριπλή δύναμή της που είχε στον Ουρανό, στη Γη και στον ΄Αδη. Άλλοτε πάλι τη βλέπουμε με τρία πρόσωπα και έξι χέρια, να βαστάει κλειδιά, καλάθια και λαμπάδες, στο ένα κεφάλι να έχει ημισέληνο, στο άλλο καπέλο και στο τρίτο, στεφάνι από δάφνη. Άλλοτε πάλι την παρουσίαζαν στη γυναικεία της μορφή, στεφανωμένη με κλαδιά βελανιδιάς, μαυροντυμένη, να κρατά στο χέρι ραβδί, σημείο μαγείας, και να ακολουθείται από σκυλιά, που φανέρωνε προστασία των οίκων.
Λένε ότι ο Πέρσης και ο Αιήτης ήταν αδέλφια και γιοι του Ήλιου. Βασίλεψαν ο μεν Αιήτης στην Κολχίδα και μέχρι τη Μαιώτιδα Λίμνη, ο δε Πέρσης στην Ταυρική Χερσόνησο. Ο Πέρσης παντρεύτηκε την Αστερία και απέκτησαν την Εκάτη, η οποία έγινε κυνηγός, αλλά απάνθρωπη κυνηγός. Όταν δεν έβρισκε θηρία, σκότωνε ανθρώπους. Ζώντας στο δάσος παρατηρούσε τις ενέργειες των φυτών και έφτιαχνε θανάσιμα φάρμακα. Με αυτά φαρμάκωσε τον πατέρα της και του πήρε το βασίλειο. Παντρεύτηκε το θείο της Αιήτη και γέννησε την Κίρκη, τη Μήδεια και τον Αιγιαλέα. Ονομάσθηκε θεά της μαγείας επειδή γνώριζε καλά τα φαρμακευτικά βότανα. Λατρευόταν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπως στη Μίλητο, στην Έφεσσο, στη Σμύρνη, στην Άνδρο, στην Αίγινα, στο Άργος, στην Επίδαυρο, στον Πειραιά, στη Σαμοθράκη, στην Αθήνα, όπου έφερε το όνομα Καλλίστη.
Στην Άγρα οι Αθηναίοι κάθε χρόνο τελούσαν προς τιμή της γιορτή με πομπή, σε ανάμνηση της νίκης τους στον Μαραθώνα. Και στον Πειραιά, επίσης, έκαναν πομπή προς το λιμάνι της Ζέας.

(πηγή http://ekati.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=66)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2011, 21:15:24 από ΔΙΟς ΑΕΤΟς »
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 21:50:23 »
Εκάτη δευτερεύουσα υποχθόνια Θεότητα.Υπάρχουν τίτλοι της όπως το άγγελος και το φωσφόρος.Με τον δεύτερο τίτλο πολλές φορές ονομάζεται φορέας του φωτός.Είναι Θεά της μαγικής τέχνης στον κάτω κόσμο,ήταν το μοναδικό παιδί των Τιτάνων Πέρση και Αστερίας.Από τους γονείς της κληρονόμησε δυνάμεις πάνω στην γή,τη θάλασσα και τον ουρανό.Βοήθησε την Θεά Δήμητρα στην αναζήτηση της Περσεφόνης μετά την επανένωσή τους έγινε συνοδός της Δήμητρας και σύντροφος του Άδη.Ηταν στενά συνδεδεμένη με τα Ελευσίνια μυστήρια..Απεικονίζεται πολλές φορές σε τριπλή μορφή.Ο Ησίοδος την αναγνωρίζει σαν την Κυρία των τριών Βασιλείων της γης,της θάλασσας και του ουρανού.Λέει επίσης πως ασκούσε την κυριαρχία της απο την εποχή των Τιτάνων πριν πάρει την εξουσία ο Ζεύς και η τάξη του.Ο νέος κυβερνήτης του κόσμου την τίμησε αφηνοντάς της το αρχικό μεγαλείο της.Η Εκάτη βοηθά τους πολεμιστές στον πόλεμο και τους βασιλείς στην απονομή της δικαιοσύνης,φέρνει τιμές στους αθλητικούς αγώνες και μαζί με τον Ερμή προστατεύει τα κοπάδια.Ο Αισχύλος την συνδέει με την Σελήνη και την παρουσιάζει ως Άρτεμις-Εκάτη ενώ ο Ευριπίδης τη θεωρεί κόρη της Λυτούς και την παρουσιάζει ως Θεά προστάτιδα των μαγισσών.Η Εκάτη λοιπόν συνδέεται με τη Δήμητρα,την Περσεφόνη,τον Ερμή,τον κάτω κόσμο,τη Γη,τον Πάνα,τη Κυβέλη και τους Κορύβαντες,τις Χάριτες στην μορφή που έχει ως προστάτις των καλλιεργειών και της γής.Ωσ Άρτεμις Ευπλοία αποκτά θαλλάσιο χαρακτήρα και συνδέεται με το ναυτικό επάγγελμα.Η σχέση της Εκάτης με την Άρτεμις ειναι γνωστή απο τον μύθο της Εφέσου.Επειδη η γυναίκα της Εφέσου υποδέχτηκε άσχημα την Θεά Άρτεμις και της αρνήθηκε την φιλοξενία η Θεά την μεταμόρφωσε για λίγο σε σκύλο.Όταν ομως ξαναπήρε την ανθρώπινη μορφή της η γυναίκα της Εφέσου ένιωσε τόσο ντροπιασμένη που κρεμάστηκε.Η Θεά την επανέφερε στην ζωή και εκείνη πήρε το όνομα της Εκάτης.Στους ύστερους χρόνους δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην χθόνια υπόστασή της και στις μαγικές της ιδιότητες.Λατρεύονταν για τις μαγικές της ιδιότητες κυρίως για τη δύναμη που είχε να κρατάει μακριά απο την καθημερινή ζωή το κακό.
Στις μεταγενέστερες εποχές, επέμειναν εντονότερα στην τρισυπόστατη όψη της θεότητας από ό,τι στην κλασική εποχή του Ησίοδου. Το γεγονός πως τα Εκάτεια τελούνταν σε τρίστρατα και πως αυτοί οι τόποι ήταν ειδικά αφιερωμένοι στην Εκάτη δεν αντιστρατεύεται στην ησιοδική ή κοσμική σύλληψη του αριθμού τρία. Όλα τα τρίστρατα προβάλλουν ξεκάθαρα τη δυνατότητα διαίρεσης του κόσμου σε τρία μέρη. Ταυτόχρονα η Εκάτη, ως κυρία των πνευμάτων, προειδοποίησε τους Έλληνες πως μια τριπλή διαίρεση θα δημιουργούσε αναγκαστικά δίπλα στον οργανωμένο κόσμο του Δία μια χαοτική περιοχή, στην οποία θα συνέχιζε να υπάρχει το αμορφοποίητο μέρος του αρχέγονου κόσμου ως Κάτω Κόσμος. Οι Έλληνες θεώρησαν πως η τριπλότητα της Εκάτης ήταν κάτι υποχθόνιο.Σε προγενέστερες περιόδους, πριν ακόμη απολιθωθούν τα τρία πρόσωπα της Εκάτης στα γνωστά Εκάτεια αυτές οι τρεις όψεις φαίνεται πως αποτελούσαν πολλές μορφές ή βασίλεια του κόσμου, πολλές δυνατές εξελίξεις της μιας και ίδιας συμπαγούς ιδέας. Έτσι, στη μορφή αυτής που προφανώς είναι η μικρότερη των θεαινών, η κατώτερη από τις τρεις, διακρίνεται μια εσωτερική σχέση ανάμεσα στη Δήμητρα, την Κόρη και την Εκάτη.


Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩς ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕς ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΕς ΙΔΙΟΤΗΤΕς Η ''ΧΘΟΝΙΑ''ΕΚΑΤΗ ...ΟΠΩς.

Να κρατάει μακριά απο την καθημερινή ζωή το κακό.
Να βοηθά τους πολεμιστές στον πόλεμο και τους βασιλείς στην απονομή της δικαιοσύνης,
Προστάτιδα των καλλιεργειών της γής,
Προστάτιδα των ναυτικών,της ευπλοίας

(το προστάτιδα των μαγισσών δεν της το χρεώνω)  :D :D :D
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 09:16:14 »
Η "παλιά" παράδοση, όταν παραμερίστηκε από τον ερχομό και την καθιέρωση του Ολύμπιου πάνθεου, βρήκε τρόπους να υπάρχει μέσα στο χαλαρό πλαίσιο πεποιθήσεων των νεόφερτων αντιλήψεων. Η τριπλότητα μάλιστα, ως ιερός αριθμός της παλιάς αντίληψης, όχι μόνο επιβίωσε, αλλά σχεδόν επικράτησε (ας θυμηθούμε ότι η Ολύμπια τετραπλότητα των ολύμπιων κυρίαρχων θεών του κόσμου, Πλούτωνας - Άδης, Ποσειδώνας - Θάλασσες, Δίας -Λαμπερός και ηλιόλουστος κόσμο "Όλυμπος" και Χείρωνας του ανήλιου "Αφήλιου -Πήλιου" κόσμου, με τον παραγκωνισμό στην σκιά της λήθης του ενός από τα τέσσερα αδέρφια - του Χείρωνα - κατέληξε τριπλότητα). Μα τον Κύνα, ορκίζεται ο Σωκράτης, για να μας θυμίσει ότι στις πιο εσώτερες διδασκαλίες, διατηρούνταν ζωντανή ακόμα η Γνώση που σχετίζονταν με τον "Κύνα". Ο Κύνας (Σκύλος), το τόξο, ο κάτω κόσμος, οι τριπλή θεότητα, τα τρίστρατα, η μαγεία, η Κολχίδα και η Κίρκη, Άργος και εις "Άγραν μυστήρια" και τέλος το ίδιο το όνομα "Εκάτη" (100), μας παραπέμπουν σε ένα μεγάλο και σκοτεινό μυστήριο, στο μυστήριο του άστρου του Κυνός, τον Σείριο. Οι παλαιές θεές - που το όνομά τους ήταν απρόφερτο - παρούσες πάντα στις αποκλειστικές εορτές των γυναικών, ως θέσμια και εορτές των μυστηρίων της γέννησης - τοκετού, παραμένουν σχεδόν μέχρι σήμερα ολοζώντανες στον διευρυμένο πανθεϊσμό, στον σύγχρονο και υπό ανάπτυξη, αποκαλούμενο κατά μίαν έννοια, παγανισμό.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 16:20:39 »

          ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ    μου    ΔΙΟς.....σε  χαιρω.....

                       επετρεψε   μου,   μια   ΑΝΑΦΟΡΑ.....ΣΤΟ    Θ Ε Μ Α .....ΠΟΥ   Ως     θεια   ευνοια....εσυ,   ΑΝΟΙΞΕς....


               Ειναι  γεγονος,  καλη  μου....οτι   Η   Π Α Ρ Α Κ Μ Η     των   ελληνικων   ΣΠΟΥΔΩΝ....ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ   ΡΑΓΔΑΙΑ....

                                ΤΟ    Π Ν Ε Υ Μ Α ....του    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Σ Μ Ο Υ ...των    Ελληνων....δημιουργωντας   ετσι  Ο Λ Α ...

                        ΑΥΤΑ   ΤΑ    Σ Υ Μ Π Λ Ε Γ Μ Α Τ Α .....που    ΣΗΜΕΡΑ....παρατηρουμε....       δυστυχως.



              ΣΤΟΥς     ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ....των    ελαχιστων    απο  τους   ΜΥΣΤΕς....που   εχουν   απομεινει...η   ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ    ΑΥΤΟΥ  

                           του   προβληματος     επιφερει    ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.....διοτι    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ....Ο,ΤΙ    ΑΥΤΟ   προκαλειται...

                                         ΑΠΟ    ΤΟΝ    Π Ρ Ο Σ Η Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο ....


                Π Ρ Ο Σ Η Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ ......καλειται-ονομαζεται....Η    Ε Ν Τ Ο Λ Η.....--ΝΑ   ΚΑΨΕΙΣ   ΑΥΤΟ    ΠΟΥ   ΕΧΕΙΣ   ΛΑΤΡΕΨΕΙ--

                                                  ΕΧΟΥΝ     Α Δ Ι Κ Ο !?!?


                 Ο     Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Α Κ Ο Σ      Ο Ρ Κ Ο Σ .....ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ    ΣΤΟ   Ε Θ Ι Μ Ο .....--Τ Ι Μ Ω     ΤΟΥΣ    Θ Ε Ο Υ Σ ---

                                 ΤΟΥΣ    ΘΕΟΥΣ.....ΠΟΥ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.....Λ Α Τ Ρ Ε Υ Ω ...ΜΕΣΩ    ΤΗΣ   ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ    ΑΦΟΣΙΩΣΗς...

                     ΓΙΑΥΤΟ    ΣΤΟΥΣ   Μ Υ Σ Τ Ε Σ .....ΔΕΝ    ΥΠΑΡΧΕΙ....Κ Λ Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ    ΤΗΣ    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....

                                                          Η"      Σ Υ Ν Τ Ρ Ι Β Η     Α Υ Τ Η Σ .......    

                αλλα......Μ Α Λ Λ Ο Ν     ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ    ΚΑΙ    Ε Π Ε Κ Τ Α Σ Η      ΑΥΤΗΣ    ΜΕΣΩ    ΤΗΣ    Ο Ι Κ Ε Ι  Ο Τ Η Τ Α Σ ...

                                                    Μ Ε     ΤΟ     Θ Ε Ι Ο .....               γλυκεια    μου....ναι...



                 ----ΚΙ    ΑΠ"   ΟΛΟΥΣ    ΤΟΥΣ   Α Θ Α Ν Α Τ Ο Υ Σ      Η    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ    ΕΙΝΑΙ     Τ Ι Μ Η Μ Ε Ν Η ....

                       ΓΙΑΤΙ   ΚΑΙ    ΤΩΡ'   ακομη      ΚΑΘΕ    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ     ΠΟΥ   ΣΥ Μ Φ Ω Ν Α    ΜΕ  ΤΗ   Σ Υ Ν Η Θ Ε Ι Α ....

                                      Ω Ρ Α Ι Α   ΘΥΣΙΑ      ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ......ΓΥΡΕΥΕΙ    ΚΑΠΟΙΑ   Χ Α Ρ Η ....ε π ι κ α λ ε ι τ α ι ..

                                                                 ΤΗΝ     Ε Κ Α Τ Η ......!!!!!

                                                                                                                     ΗΣΙΟΔΕΙΑ    ΘΕΟΓΟΝΙΑ....
                                                                                                                                                            αγαπημενη ......
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2011, 16:26:53 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 16:45:38 »

    



              ΣΤΟΥς     ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ....των    ελαχιστων    απο  τους   ΜΥΣΤΕς....που   εχουν   απομεινει...η   ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ    ΑΥΤΟΥ  

                           του   προβληματος     επιφερει    ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.....διοτι    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ....Ο,ΤΙ    ΑΥΤΟ   προκαλειται...





                 ----ΚΙ    ΑΠ"   ΟΛΟΥΣ    ΤΟΥΣ   Α Θ Α Ν Α Τ Ο Υ Σ      Η    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ    ΕΙΝΑΙ     Τ Ι Μ Η Μ Ε Ν Η ....

                       ΓΙΑΤΙ   ΚΑΙ    ΤΩΡ'   ακομη      ΚΑΘΕ    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ     ΠΟΥ   ΣΥ Μ Φ Ω Ν Α    ΜΕ  ΤΗ   Σ Υ Ν Η Θ Ε Ι Α ....

                                      Ω Ρ Α Ι Α   ΘΥΣΙΑ      ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ......ΓΥΡΕΥΕΙ    ΚΑΠΟΙΑ   Χ Α Ρ Η ....ε π ι κ α λ ε ι τ α ι ..

                                                                 ΤΗΝ     Ε Κ Α Τ Η ......!!!!!

                                                                                                                     ΗΣΙΟΔΕΙΑ    ΘΕΟΓΟΝΙΑ....
                                                                                                                                                            αγαπημενη ......



ΠΟΛΥΤΙΜΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ....ΙΠΠΟΛΥΤΕ.....ΕΧΕΙς ΔΙΚΑΙΟ...ΆΡΔΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΎΝΤΑΙ .....ΜΑ...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΟΙΟΥΝ  :-X :-X :-X
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 17:13:40 »

         NAI,   πραγματι....στο    ΕΘΝΙΚΟ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ   ΜΟΥΣΕΙΟ....ΥΠΑΡΧΕΙ    ΜΙΑ   ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ   ΣΕ   ΕΝΑΝ   ΒΙΩΤΙΚΟ

                             ΑΜΦΟΡΕΑ....  Η   Ε Κ Α Τ Η     ΩΣ    ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ    ΤΟΥ   ΚΥΝΗΓΙΟΥ....ΕΚΕΙ ...

                        ΥΠΑΡΧΕΙ    ΚΑΙ  Η    ΞΑΚΟΥΣΤΗ    Σ Β Α Σ Τ Ι Κ Α ....ΣΗΜΑ  ΚΑΤΕΤΕΘΕΝ   ΤΩΝ   ΝΑΖΙ....


          ΟΙ   Θ Η Ρ Ε Υ Τ Ε Σ .....ΛΟΙΠΟΝ   ΝΑΖΙ.....ΔΕΝ   ΕΙΧΑΝ   ΤΥΧΑΙΑ....ΑΥΤΟΝ   ΤΟΝ   ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ....

                         ΟΥΤΕ    ΟΙ   ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΕΣ    ΠΟΥ   ΕΚΑΝΑΝ    ΗΤΑΝ    Τ Υ Χ Α Ι Ε Σ ....!!!!!


           Η    Ε Κ Α Τ Η    ΕΙ Ν Α Ι     Δ Α Δ Ο Υ Χ Ο Σ ......!!!!


        ΑΥΤΑ....ΓΙΑ  ΝΑ     Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Ο Υ Μ Ε ......ΟΤΙ    Ο   Α Ρ Χ Ε Γ Ο Ν Ο Σ     Σ Υ Μ Β Ο Λ Ι Σ Μ Ο Σ ....

                         Π Η Γ Α Ζ Ε Ι ......ΑΠΟ   ΤΟ    Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ι Κ Ο     Α Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο .....

                                ΠΟΥ     Μ Ο Ν Ο Ν    ΟΙ   Μ Υ Σ Τ Ε Σ ....ΜΠΟΡΟΥΝ    ΝΑ   Ν Ο Η Σ Ο Υ Ν ...!


                                                                                                                                             ΜΑΓΙΚΑ...!

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 17:22:38 »
Και η σβάστικα ανάλογα με την φορά της έχει σημειολογία αγαπημένε μου αδερφέ.Αριστερόστροφη ή δεξιόστροφη..
Μπορώ να κάνω μια άλλη αναφορά σχετικά.

Μα όπως εσύ σοφά είπες   ΣΤΟΥΣ   Μ Υ Σ Τ Ε Σ .....ΔΕΝ    ΥΠΑΡΧΕΙ....Κ Λ Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ    ΤΗΣ    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....

                                                          Η"      Σ Υ Ν Τ Ρ Ι Β Η     Α Υ Τ Η Σ ..


ΟΎΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ.
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 17:39:43 »

         NAI,   πραγματι,   και   για  να  καταλαβουνε   οι  αλλοι   τι  εμεις   εννοουμε....

               ---Η   Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η    ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.....ΕΙΝΑΙ    Η    ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ    ΤΟΥ   Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ι Κ Ο Υ -ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ-

                                                              Η Λ Ι Α Κ Ο Υ -Γ Α Λ Α Ξ Ι Α Κ Ο Υ -Σ Υ Μ Π Α Ν Τ Ι Κ Ο Υ -

                             Α  Σ  Υ  Ν  Ε  Ι  Δ  Η  Τ  Ο  Υ ......

                                                           Δ Η Λ .    ΤΟΥ    Ι Δ Ι Ο Υ    ΤΟΥ   Θ Ε Ο Υ .


          Ο    Θ Ε Ο Σ -Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ .....  Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ....ΩΣ    Ε Υ Σ Ε Β Η Σ ....Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ε ......Ν Ο Μ Ι Μ Ο Σ ...

                                                         Κ Λ Η Ρ Ο Ν Ο Μ Ο Σ -Φ Υ Λ Α Κ Α Σ ....-  Κ Ι Β Ω Τ Ο Σ ...

                                                                               ΤΟΥ    Φ Ω Τ Ο Σ .....


            ΚΑΙ   ΩΣ   Τ Ε Τ Ο Ι Ο Σ .....ΘΑ    Δ Ι Ω Κ Ε Τ Α Ι    ΣΤΟΥΣ    Α Ι Ω Ν Ε Σ .....ΑΠΟ   ΤΗΝ   Α Σ Ε Β Ε Ι Α ...

                           ΘΑ    Σ Φ Α Ζ Ε Τ Α Ι ......ΘΑ     Β Ι Α Ζ Ε Τ Α Ι ....Α Λ Λ Α .....

                                                     ΤΟ    Φ Ω Σ .....

                                  ΘΑ    Σ Τ Ε Φ Α Ν Ω Ν Ε Ι ......Α Υ Τ Ο Ν .


                  ετσι.....για   να   ΓΙΝΕΙ    Κ Α Π Ο Ι Ο Σ / Α .......Μ Υ Σ Τ Η Σ ....Μ Ο Ν Ο Ν .....ΑΝ   Υ Π Α Ρ Ξ Η    ΩΣ    Ε Λ Λ Η Ν .....

                                                                     Ε Υ Σ Ε Β Η Σ .......


                                                                                                                       ΧΑΜΟΓΕΛΑ .....παρακαλω....

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 17:47:48 »

     

                                                         Κ Λ Η Ρ Ο Ν Ο Μ Ο Σ -Φ Υ Λ Α Κ Α Σ ....-  Κ Ι Β Ω Τ Ο Σ ...

                                                                               ΤΟΥ    Φ Ω Τ Ο Σ .....


           


                                                                                                                       ΧΑΜΟΓΕΛΑ .....παρακαλω....


 :) :) :)
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 18:09:31 »

         ετσι......γιατι...Η   ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ.....αυτη    που   επιζητουν    οι   Α Σ Ε Β Ε Ι Σ ....δημιουργει    ΚΡΑΜΠΕΣ....

                                 και   σε   προχωρημενο    σταδιο.....ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ    ΚΑΤΑ   ΠΛΑΚΑΣ....και    μονιμη.....β λ α κ ε ι α .!

                 ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ    ΘΕΜΙΤΟ.....ΣΤΟ   ΧΩΡΟ   ΠΟΥ   ΤΟ  ΦΩΣ   ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ.....ΝΑ   ΓΙΝΟΥΝ   ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ    ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.

                       ΟΙ   ΚΑΤΟΙΚΟΙ....ΕΧΟΥΝ    ΤΗΝ   ΑΝΑΓΚΗ....Η Λ Ι Ο Υ -ΘΑΛΑΣΣΑΣ....

                                      ΕΚΘΕΣΗ.....ΣΤΟ   Φ Ω Σ ....ΚΑΙ   ΤΟ    Ν Ε Ρ Ο ....

                  ΝΑ   ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ.........ΝΑ   Φ Ι Λ Ο Σ Ο Φ Ο Υ Ν .....


        ΚΟΙΤΑΞΕ.....ΟΤΑΝ   ΑΥΤΑ....ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ....ΤΙ   ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.....απλα.....ας   παρατηρησουμε....απλα...

                                                                                                                       χαος....   ΕΚΛΕΙΨΗ....


                                                                                       καλα....ειναι   φευγατος....στο   γιατρο...στο   γιατρο...

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 18:31:19 »
 ;D ;D ;D ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΠΟΛΥ-ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ!!!
Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ ΜΙΑς  ΠΑΘΗΣΗς Ή ΜΙΑς ΣΤΡΕΒΛΗς ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΜΙΣΗ ΗΔΗ ΙΑΣΗ....Ή ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΑΝΟΙΓΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟς ΤΗΝ ΊΑΣΗ... :D

ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΚΌ ΕΊΝΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΥΠΟΒΌΣΚΟΥΣΕς ΤΈΤΟΙΕς ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕς Ή ΑΚΌΜΗ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΝΤΑς ΟΙ ΑΝ-ΘΡΩΠΟΙ......ΤΙς ΘΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗς ΣΥΝΕΙΔΗΣΗς ΤΟΥς ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.... :-\

ΝΑΙ...ΜΑ....ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..?
ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥς ΜΟΝΟΙ...ΝΟΜΙΖΕΙς?
                                όλοι τρέχουν στο γιατρό...στο γιατρό... :-*
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 05:50:32 »
Αδέλφια μου,

ειλικρινά ευχαριστούμε πολύ για αυτή την τόσο σημαντική κατάθεση ψυχής, όσον αφορά την ουσία του Ελληνικού μας πολιτισμού... 'Ηθελαν να καταστρέψουν κάθε Αυτόγχονο Ελληνικό στοιχείο, ήθελαν να καταστρέψουν κάθε μνήμη, αυτού του τόσου σημαντικού Αρχαίου Πολιτισμού μας, την μνήμη για τους πολύτιμους συμβολισμούς των 12 Θεών, όλων των Ημίθεων Ηρώων, των Μουσών, των Αρχετύπων της Φύσης, των Φιλοσόφων.

'Ομως δεν τα κατάφεραν.  Μέσα στην ψυχή μας, ακόμα ενυπάρχει το Ελληνικό ΦΩΣ, ως μία δικαιωματική κληρονομιά, και αρκεί απλά η ενθύμιση, πολύτιμων αδελφών, έτσι ώστε να ξαναγίνουμε και πάλι αυθεντικοί 'Ελληνες και Ελληνίδες.

Ο Αγώνας επιστροφής του Ελληνικού ΦΩΤΟΣ, πίσω στην Πατρίδα και στη Μητρίδα που γεννήθηκε, δεν τελείωσε.  Μόλις άρχισε, πριν μόλις λίγα χρόνια, και προχωράει, ολοένα και πιο δυνατός, ο ρυθμός της Ανάδυσης της Αυτόχθονης Ψυχής του 'Ελληνα.

Διότι όταν ο 'Ελληνας ξυπνήσει, όλος ο πλανήτης σώζεται, και αυτός ο γίγαντας, αυτός ο Τιτάνας, ο Γιος της Γαίας, πρέπει να ξυπνήσει, διότι αρκετά υποφέραμε, αρκετά μας λεηλάτησαν, και μας γονάτισαν.

Ήρθε η ώρα της Νέμεσης, και της Εκάτης.
'Ηρθε η ώρα της Θεότητας, της Μητέρας Γης.
'Ηρθε η ώρα οι ορφανοί να μην νιώθουν πλέον ορφανοί,
και να σώσουν την Μητέρα.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΑΤΗ Η...''ΚΑΚΙΑ''...!!! :)
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 20:10:25 »


Ήρθε η ώρα της Νέμεσης, και της Εκάτης.
'Ηρθε η ώρα της Θεότητας, της Μητέρας Γης.
'Ηρθε η ώρα οι ορφανοί να μην νιώθουν πλέον ορφανοί,
και να σώσουν την Μητέρα.


ΓΕΝΟΙΤΟ.+
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...