Αποστολέας Θέμα: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ (μύθος και αλήθεια)  (Αναγνώστηκε 8476 φορές)

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ (μύθος και αλήθεια)
« στις: Αυγούστου 22, 2011, 18:24:39 »
ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ (μύθος και αλήθεια)

Τι είναι τελικά αυτό που λέμε στην καθημερινή μας γλώσσα ''αυτός -αυτή είναι ενεργειακό βαμπίρ''?
Ασφαλώς δεν πρόκειτε ούτε για κάποια θρησκεία,ούτε για άτομα που πίνουν αίμα και κοιμούντε την ημέρα σε φέρετρα και τις νύχτες πετούν ψάχνοντας αθώα θύματα πρός βρόσην.... :D
Αυτά όλα ανήκουν στην σφαίρα του αστικού μύθου.Αλλά κάπου εκεί υπάρχει κάποια αλήθεια,τελείως διαφορετική και πολύ πολύ απλοική...αν δούμε τα πράγματα από την...αστρο-λογική τους πλευρά...
Ασφαλώς σε ολους μας έχει τύχει να συναντήσουμε κάποιον και μετά από 20 λεπτά να νοιώθουμε τόση εξάντληση,και τόση δυσφορία,ενώ αυτός απλά μας διηγήτε τον βίο και πολιτεία του...που να θέλουμε να πεταχτούμε έξω και να πάρουμε τα βούνα χωρίς καμιά λογική αιτία.Κι όμως...οι παλιοί λέγανε ''βαριόισκιος βρέ παιδάκι μου αυτός''κι έλυναν δία μιάς το θέμα τους  :D ναί έτσι κάπως είναι...υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς να το ξέρουν και χωρίς να το καταλαβαίνουν,απομυζούν τόση ενέργεια από τους γύρω τους που μπορεί να αφήσουν τον συζητητή τους με πονοκέφαλο για όλη την υπόλοιπη μέρα.!!!
Ακόμη αν το βαμπίρ,κατέχει και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις πολλές φορές απομυζά τα ''θύματα'' και συνηδητά!Πολύ χειρότερο,διότι τότε διαλέγει άτομα με πνευματικό στάτους υψηλό και φωτεινό,ώστε να λάβει χμμμμμ....''εκλεκτή τροφή'' δηλαδή καλή και φωτεινή ενέργεια. ;)
Παραθέτω ποιό κάτω κομμάτι από το ΙΝΤ.προκειμένου να γίνουν ποιό κατανοητά αυτά που εγώ απλοικά όπως πάντα έγραψα.
Με σεβασμό στους Αδερφούς ΔΙΟς ΑΕΤΟς

Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει πρόσωπα που τελικά με την πρώτη ματιά νοιώθουμε ότι είμαστε χάλια και πολύ κουρασμένοι ή βλέπουμε τη διάθεση μας να πέφτει απότομα η ακόμη χειρότερα η διάθεση μας είναι στο ναδίρ της. Η αστρολογία μας βοηθά να ανακαλύψουμε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό το φαινόμενο και μας δίνει την δυνατότητα να μπορέσουμε να προστατευτούμε.

 

 

Η Άννα είναι μία 30χρονή κοπέλα η οποία γενικότερα ήταν πολύ ευδιάθετη και της άρεσε γενικότερα να κάνει πολλά πράγματα, κάποια στιγμή γνώρισε τον Βαγγέλη 35 χρονών με τον οποίο και έκανε σχέση τα πράγματα από την 1η στιγμή ήταν αρκετά περίεργα, ενώ ο Βαγγέλης είχε μία πολύ καλή διάθεση και όποτε συναντούσε την Άννα ένοιωθε πιο δυνατός και ισχυρός η Άννα όσο περνούσε ο καιρός ένοιωθε όλο και πιο αδύνατη και ανίκανη να αντιμετωπίσει τα καθημερινά της προβλήματα και δυσκολίες που είχε. Σταδιακά όμως άρχιζε να μην έχει καθόλου ενέργεια ενώ ακόμη και τα θέματα στον επαγγελματικό της τομές άρχιζαν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η σχέση παρόλο που πήγαινε πολύ καλά η Άννα άρχισε να νοιώθει πολύ μεγάλη δυσφορία με τον ίδιο της τον εαυτό και τελικά άρχισε σταδιακά να είναι σε μελαγχολία ενώ από την άλλη ο Βαγγέλης ήταν ακόμη καλύτερα. Στο τέλος ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα η ίδια η υγεία της Άννας άρχισε να έχει προβλήματα, ενώ είχε μία πολύ κράση και άμυνα απέναντι σε ιώσεις μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχε αρρωστήσει συνεχόμενα 2 φορές ενώ από την άλλη άρχιζε η ζωή της να γίνεται ακόμη χειρότερη.

Τελικά ύστερα από περίπου 8 μήνες η Άννα άρχισε να βλέπει εφιάλτες και ότι κάποιος ερχόταν στον ύπνο της και ότι έτρωγε από το φαγητό της αυτό της προκαλούσε στον ύπνο πολύ μεγάλη αναστάτωση χωρίς κάποιο λόγο μέχρι που κάποια στιγμή είδε ότι το άτομο που έτρωγε το φαγητό της στον ύπνο της είναι ο ίδιος ο Βαγγέλης αυτό βέβαια την αναστάτωσε για αυτό και αναγκάστηκε τελικά να πάει σε κάποιον ειδικό ο οποίος και είχε την διορατικότητα να πάει λίγο πιο πέρα από ότι θα έλεγε κάποιος. Η Άννα ήταν θύμα ενός ενεργειακού βαμπίρ και το υποσυνείδητο της την προειδοποίησε τελικά ότι ο σύντροφος της δημιουργούσε στον ίδιο της τον εαυτό πάρα πολλά προβλήματα αυτό τελικά αποδείχθηκε όταν σταδιακά η Άννα άρχισε να προσπαθεί να μην βλέπει τόσο συχνά τον άνθρωπο που τόσο όμως αγαπούσε. Τελικά αναγκάστηκε να χωρίσει παρόλη την αγάπη και το συναίσθημα που της προσέφερε.

 

Ανεξάρτητα από την ιστορία τα ενεργειακά βαμπίρ τελικά από ότι φαίνεται είναι ένα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, δεν είναι απαραίτητο οι άνθρωποι να κείτονται αρνητικά απέναντι μας πολύ απλά μπορεί η συναστρία μας να είναι δυσλειτουργική με αυτή ενός άλλου ανθρώπου. Βέβαια είναι και συγκεκριμένες περίοδοι στης οποίες το άτομο είναι πιο επιρρεπές γιατί οι μηχανισμοί άμυνας του ωροσκοπίου του δεν λειτουργούν τόσο καλά λόγω διέλευσης ή λόγω προοδευτικού ωροσκοπίου.

 

Από την άλλη είναι και άνθρωποι οι οποίοι είναι φορείς ενέργειας πολύ πιο εύκολα από κάποιους άλλους οπότε και ο χάρτης τους μπορεί να βρεθεί θύμα ενός ενεργειακού βαμπίρ πολύ πιο εύκολα από ότι κάποιος άλλος. Τα ζώδια κατά σειρά ευαισθησίας στην διάχυση της ενέργειας είναι ο Ιχθύς, ο Ζυγός, η Παρθένος και Κριοί αν και οι τελευταίοι επειδή ακριβώς έχουν πολύ μεγάλη ενέργεια μπορεί να πέσουν θύματα ενός ενεργειακού βαμπίρ χωρίς να το καταλάβουν καν.

 

Οι γενέθλιοι χάρτες οι οποίοι έχουν πολύ έντονο τον Ποσειδώνα ή έχουν σε σύνδεση και τον πλανήτη Κρόνο είναι επίσης από τα άτομα τα οποία είναι πολύ πιθανό να πέσουν  θύματα ενεργειακών βαμπίρ και γενικότερα τα μεταβλητά ζώδια και τα ζώδια της φωτιάς.

Δεν θα πρέπει να συγχέουμε τον βαμπιρισμό με το λεγόμενο μάτι γιατί δεν έχει κάποια σχέση αλλά ούτε και με το λεγόμενο « έχει βαριά σκιά» μιας και αυτά είναι κατάλοιπα του πολιτιστικού μας παρελθόντος. Ο βαμπιρισμός είναι μία ενεργειακή πτώση της συγκεντρωμένης ενέργειας στο σώμα μας η οποία εκφράζετε με την αύρα μας την οποία μπορούμε να δούμε μέσω της μεθόδου Kirlian.

 

Αστρολογικά πάντως για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε εάν ένα άτομο λειτουργεί επάνω σε εμάς σαν ενεργειακό βαμπίρ θα πρέπει να δούμε η θέση της Λίλιθ του που βρίσκεται και αν κάνει όψεις δυνατές με τα φώτα και τον Άρη η τον κυβερνήτη του ωροσκόπου. Αυτό μόνο δεν φτάνει όμως χρειάζεται να γνωρίζουμε αν και ο Ποσειδώνας αλλά κυρίως ο Κρόνος σχηματίζουν άσχημη όψη με τους πλανήτες που κατονομάσαμε παραπάνω οπότε αν συμβαίνουν όλοι οι παραπάνω νόμοι τότε θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολλοί ιδιαίτερα αν ανήκουμε στα ευαίσθητα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω. Οι ίδιοι πλανήτες που χρησιμοποιούνται στη συναστρία χρησιμοποιούνται και για να μπορέσουμε να καταλάβουμε αν σε μία συγκεκριμένη στιγμή είμαστε πιο ευάλωτοι στο να χάσουμε ενέργεια. Μόνο που θα πρέπει να προσθέσουμε και τον κυβερνήτη του 12ου οπότε και θα δούμε τι όψεις κάνει σαν διελαύνων.

 

Οι τρόποι για να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις είναι βέβαια πρώτος να αποφεύγουμε ένα τέτοιο πρόσωπο και 2ον να μπορούμε αν δεν μπορούμε να το αποφεύγουμε να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας συχνά και να είμαστε συνδεδεμένοι με την φύση. Πολύ σημαντικός είναι και ο δημιουργικός οραματισμός.

 

 

Η Σχέση Βαμπίρ και θύματος..

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όμως, το θύμα όσο και αν μας φαίνεται παράξενο πάντα επιλέγει από μόνο του τελικά έστω και υποσυνείδητα να δώσει αυτή του την ενέργεια. Την ελευθερία της επιλογής ο άνθρωπος την είχε από τη στιγμή που γεννήθηκε μόνο που δεν ξέρει πώς να την χρησιμοποιήσει. Η πράξη μεταξύ ενός βαμπίρ και του θύματος είναι σχεδόν ερωτική το θύμα όσο δεν μπορεί άλλο να χάνει ενέργεια τόσο πιο πολύ και προσκολλάτε στον άνθρωπο που του δημιουργεί πρόβλημα. Ουσιαστικά πρόκειται για μία σαδομαζοχιστική τάση που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι συνήθως έχουν καταπιεσμένα θέλω ή θέλουν να τιμωρήσουν τον εαυτό τους για κάποιο λόγο οπότε ουσιαστικά και οι δύο πρωταγωνιστές χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλο για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Η λύση για μία ακόμη φορά είναι η προσπάθεια μας να μπορέσουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον εαυτό μας και πάνω από όλα παρόλα τα λάθη μας να μάθουμε να ξεπερνάμε το παρελθόν, τέλος αρκετοί θα πρέπει να ξεπεράσουμε την τάση που έχουμε στο να γινόμαστε σωτήρες δίχως να μας το ζητήσουν η απλά χωρίς λόγο απλά και μόνο επειδή απαιτήθηκε.

Το πρόβλημα σίγουρα δεν επιλύετε μέσα σε ένα άρθρο αλλά θα ήταν καλύτερα για όλους μας αν μπορούσαμε να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες και κυρίως αν προσπαθούσαμε να δούμε πίσω από τα θέλω μας τι πραγματικά κρύβετε και ποια φαντάσματα μας κυνηγούν και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

(πηγή ΙΝΤ)
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ (μύθος και αλήθεια)
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 22, 2011, 18:47:14 »
Ουσιαστικά ΒΑΜΠΙΡ ή αλλοιώς ΠΟΡΦΥΡΙΑ
(Γιατί στα πάντα υπάρχει και η επιστημονική τελικά λύση..ή σχεδόν στα πάντα)
Ναι υπάρχουν ανθρωποι που έχουν και τα κανονικά συμπτώματα των ''ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ'' Ή ΒΑΜΠΙΡ..και πάλι χωρίς να ανήκουν σε καμιά οργάνωση,σέκτα,θρησκεία....μα δυστυχώς έχουν την ατυχία να έχουν μια σπάνια εκφυλιστική ασθένεια που ονομάζετε ΠΟΡΦΥΡΙΑ... :-\ οι ανασκαφές μου στο διαδίκτυο ξέθαψαν τα παρακάτω...

Αυτη η ασθένεια (κληρονομική) εμφανίζει συμπτώματα, παρόμοια με εκείνα των βαμπιρ οταν τους βλεπει το φως.

Βαμπιρισμός ή πορφυρία (Πολυπορφυρία)

Ερευνητές αποδίδουν στην πορφυρία (μια γενετική ασθένεια του αίματος) τις φυσικές παραμορφώσεις, την ευαισθησία στο φως και τη δεδηλωμένη απέχθεια προς το σκόρδο και τους σταυρούς που εκδηλώνουν οι γνωστοί και σεσημασμένοι "βρικόλακες". Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι ο γνωστός και σεσημασμένος κόμης Δράκουλας, έπασχε από μια κληρονομική αρρώστια...*1)

Ο καθηγητής David Dolphin, ένας αναγνωρισμένος και σοβαρός βιοχημικός του πανεπιστημίου του Βανκούβερ του Καναδά, μελετώντας τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο κόμης Δράκουλας στο βιβλίο του Μπραμ Στόκερ, έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο μύθος του βαμπιρισμού δεν είναι και τόσο μύθος, μιας και τα συμπτώματα της πορφυρίας (κόκκινα ούρα, νευρικές κρίσεις, κ.α.) ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στους θρύλους των βρικολάκων που όλοι γνωρίζουμε, αλλά και σε άλλους σχετικούς θρύλους της Ασίας που μας είναι σχετικά άγνωστοι. Όλες οι εκδηλώσεις αυτής της ασθένειας "κολλάνε" πλήρως στο πρότυπο που έθεσε ο ερευνητής. Έτσι, με μιας, δικαιολογείται γιατί οι βρικόλακες δεν βγαίνουν έξω αν δεν είναι νύχτα, γιατί πίνουν αίμα και γιατί αποφεύγουν - σαν το διάολο το λιβάνι - να φάνε σκόρδο.

Η πορφυρία, μια πολύ σπάνια ασθένεια, περιγράφεται κυρίως ως μια έλλειψη ερυθρών αιμοσφαιρίων από το αίμα, επιφέροντας μια υπερευαισθησία, βλέπε υπεραλλεργία, στο φως του ήλιου. Επιπλέον, εκείνος που πάσχει από αυτή είναι αντικείμενο σοβαρών παραμορφώσεων. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη και την κατανομή των τριχών στο σώμα του λειτουργεί πλέον ανώμαλα και, ακόμα πιο εντυπωσιακό, η μύτη και τα δάχτυλά του ατροφούν και συρρικνώνονται, σε σημείο που να μοιάζουν περισσότερο με άκρα ή νύχια αρπακτικού πουλιού παρά με χέρια ανθρώπου.

Η εξέλιξη της ασθένειας επιφέρει επίσης μια δυσκαμψία των χειλών και των ούλων του πάσχοντα και ο μορφασμός στον οποίον οδηγείται αναγκαστικά αφήνει να φανούν τελείως τα δόντια του. Δε θέλει και πολύ για τη λαϊκή φαντασία, τα απλά και του μέσου ανθρώπου κυνόδοντα να αποκτήσουν την όψη πραγματικών κοφτερών δοντιών άγριου θηρίου. Είναι προφανές ότι οι βρικόλακες των περασμένων αιώνων ήταν πραγματικά άτυχοι. Δεν είχαν στη διάθεσή τους γυαλιά ηλίου, αλλά ούτε και μπορούσαν να κάνουν μετάγγιση αίματος για να βάλουν μέσα τους τα ερυθρά αιμοσφαίρια που τους έλειπαν. Σήμερα οι μέθοδοι αυτές για την καταπολέμηση της πορφυρίας είναι ευρέως διαδεδομένοι, και το μόνο που έχει να ρισκάρει ο ασθενής είναι η περίπτωση να κολλήσει aids. Σε ό,τι αφορά στο σκόρδο, είναι γνωστό ότι το φυτό αυτό περιέχει μια χημική ουσία που δρα ανασταλτικά με κάποια ένζυμα του ήπατος. Ένας υγιής άνθρωπος αν φάει σκόρδο θα έχει σίγουρα προβλήματα με την μυρωδιά της ανάσας του, ένας άνθρωπος όμως που πάσχει από πορφυρία, θα δει τα προβλήματά του να δεκαπλασιάζονται αυτομάτως από τη στιγμή που θα βάλει μόλις μια σκελίδα σκόρδου στο στόμα του. Τα τριχωτά και παραμορφωμένα από την ασθένεια πρόσωπά τους άλλωστε θα μπορούσαν να εξηγήσουν από μόνα τους τη θρυλική απέχθεια των βρικολάκων για τους καθρέφτες και... τους σταυρούς, εφόσον μπροστά σε ένα τέτοιο θέαμα, οι ασθενείς θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι είναι "δαιμονισμένοι".

Εκείνο όμως που χτυπάει περισσότερο τη φαντασία, είναι το γεγονός ότι οι "βρικόλακες", μην έχοντας κάποιον τρόπο να πραγματοποιήσουν εκείνη την εποχή μεταγγίσεις αίματος, δεν είχαν άλλη λύση από το να πίνουν μεγάλες ποσότητες αίματος. Επιπλέον, οι γάμοι ανάμεσα σε ανθρώπους με το ίδιο αίμα συγγένειας να κυλά μέσα τους, πολύ συχνοί πριν από κάποιους αιώνες, διευκόλυναν την εγκατάσταση της ασθένειας σε κάποιες συγκεκριμένες "γαλαζοαίματες" περιοχές, όπως ήταν και η Τρανσυλβανία, πατρίδα του Δράκουλα. Είναι γνωστό ότι οι βασιλείς της Αγγλίας 'Αννα, Γεώργιος ο 3ος, Γεώργιος ο 4ος, αλλά και ο βασιλιάς της Πρωσίας Φρειδερίκος ο 2ος είχαν χτυπηθεί από την πορφυρία.

Απ' ότι φαίνεται, εκείνο που κατά τη διάρκεια αιώνων απομάκρυνε την προσοχή των γιατρών από τους "βρικόλακες" ήταν οι λαϊκές "διαγνώσεις". Οι διαγνώσεις των ανθρώπων του λαού, των απλών ανθρώπων που τρομοκρατούνταν με το ασυνήθιστο θέαμα που εξέπεμπε η κατάσταση των άτυχων ασθενών. Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς έβλεπαν τότε έναν τύπο που έβγαινε από το σπίτι του μόνο τη νύχτα, που είχε όψη θηρίου και τρίχες παντού. Έναν άνθρωπο που ίσως να μην ήταν άλλος από εκείνο που όλοι έβλεπαν σαν την πηγή όλων των κακών που θα τους έβρισκαν.

*1) πληροφορίες δικές μου λένε πως δεν έπασχε ο ίδιος ο ΚΟΜΗς ΝΤΡΑΚΟΥΛΑ ο οποίος ήταν υπαρκτό ιστορικό πρόσωπο παρά ο μονάκρυβος γιός του,τον οποίον προσπαθούσε να κρατήσει στη ζωή προσφέροντας του αίμα απο΄τους εχθρούς τότε της Ρουμανίας που ήταν αν δεν σφάλω οι Οθωμανοί τους οποίους ο Κόμης κυνηγούσε ανηλεώς και ώς φιλόπατρης μα και για την ζωή του γιού του.Μάλιστα έχει μείνη στην ιστορία σαν παλουκωτής επειδή κάρφωνε τα κεφάλια των εχθρών σε πασσάλους,και ήταν φοβερός και τρομερός.Ολα αυτά σε σχέση με την ασθένεια του παιδιού + το κυνήγι των Εχθρών,οδήγησαν στον θρύλο του Δράκουλα,παραλλαγμένο και στολισμένο με όλα τα κορδελάκια και τα συναφή που ξέρουμε.Στην Ρουμανία χαίρει μεγάλου σεβασμού ο Κόμης ΝΤΡΑΚΟΥΛΑ,για τον αγώνα του κατά των εχθρών,και θεωρείτε ένας εθνικός Ήρωας όπως έχουμε εμείς τον Κολοκοτρώνη κτλ.
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...