Αποστολέας Θέμα: Λοσιόν ξυρίσματος (για άντρες)  (Αναγνώστηκε 3648 φορές)

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Λοσιόν ξυρίσματος (για άντρες)
« στις: Αυγούστου 14, 2011, 21:46:44 »
Σπιτική λοσιόν ξυρίσματος για μετά το ξύρισμα.(Για άντρες)  ;)

Δεν είναι απαραίτητο και οι άντρες να βάζουν μόνο χημικά στα ευαίσθητα πρόσωπα τους μετά το ήδη επιβαρυμένο απο το συχνό ξύρισμα δέρμα τους..
Προτείνω λοιπόν μια σπιτική λοσιόν που καταπραύνει,δροσίζει μα και απολυμένει το δέρμα μετά το ξύρισμα με απλά και εύκολα υλικά που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά, είναι φθηνά και απόλυτα φιλικά για το περιβάλλον.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα γυάλινο μπουκάλι (γενικά αποφεύγετε ό,τι είναι πλαστικό), 30 ml μηλόξιδο, έξι σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο (μπορείτε να αναμείξετε και περισσότερα, ωστόσο μην το παρακάνετε) και 70 ml αποσταγμένο νερό. Ανακινείστε καλά και εφαρμόστε στην φρεσκοξυρισμένη επιδερμίδα. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Έτσι δεν είναι;

Σχετικά με το καλύτερο σε επιλογή αιθέριο έλαιο που εγώ θα πρότεινα είναι αυτό της Λεβάντας.Εχει αντιφλογιστικές και καταπραυντικές ιδιότητες και γιάυτο τα παλιά χρόνια οι παππούδες μας μετά το ξύρισμα (στα κουρεία) συνήθηζαν να βάζουν κολώνια Λεβάντα.Καλή επείσης επιλογή είναι και το έλαιο νερολί,η ακόμη και κάποιο πολύ έντονα ''μοσχοβολιστό''2 Πατσουλί+2 Τριανταφυλλο+4 Πευκο,κτλ αν θέλετε η λοσιόν σας παράλληλα με τις φαρμακευτικές τις ιδιότητες...να..μένει και ''αξέχαστη''  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2011, 21:49:11 από ΔΙΟς ΑΕΤΟς »
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Λοσιόν ξυρίσματος (για άντρες)
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 15, 2011, 00:32:23 »

....κάτι περίσσεψε και για μας τους άντρες!!!!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/