Αποστολέας Θέμα: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου  (Αναγνώστηκε 18465 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 29, 2011, 16:27:07 »
θα μπορούσε εξ' ολοκλήρου να δανειστεί η Αγροτική Τράπεζα, από την ΕΚΤ, με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, και στην συνέχεια να ξαναγοράσει Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου, με επιτόκιο 1,5%.  Γιατί δεν το έκαναν?

Δεν είναι λοιπόν ένα αναμφισβήτητο γεγονός πως τα πραγματικά Αφεντικά του σημερινού "Δημοκρατικού" Πολιτικού μας συστήματος, δεν είναι ο Ελληνικός Λαός, αλλά οι Τραπεζίτες? Οι Τραπεζίτες δεν είναι, άλλωστε, οι κύριοι χρηματοδότες πολιτικών?

Δεν είναι μία πραγματικότητα, πως το Ελληνικό Δημόσιο, πρόσφερε δεκάδες δις ευρώ για την σωτηρία, των Παράνομων, Τοκογλυφικών, Εγκληματικών Τραπεζών, που διέλυσαν την Ελληνική Οικονομία, ενώ παράλληλα, η Πολιτική συντέλεσε να κλείσουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να πολλαπλασιαστούν οι άνεργοι, οδηγώντας τον Λαό, στην απόγνωση, στην πείνα, στην αυτοκτονία?

Δεν είναι μία πραγματικότητα πως η σημερινή Πολιτική, στήριξε τους Τραπεζίτες, να Αισχροκερδήσουν, εις βάρους του Ελληνικού Δημοσίου, εν μέσω χρεοκοπίας?

Πως λοιπόν θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά, πως λοιπόν θέλουμε να σωθεί η χώρα μας, όταν τα πραγματικά Αφεντικά δεν είναι ο Ελληνικός Λαός, αλλά οι Τραπεζίτες, που πίνουν το αίμα του Λαού?

Δεν υπάρχει λοιπόν άλλη επιλογή, αν θέλουμε να σωθούμε πραγματικά, από το να αλλάξει το Πολιτικό μας σύστημα, να αλλάξει η Πολιτική χρηματοδότησης, από τοκογλυφική σε ανθρωπιστική.

Πρέπει να σταματήσουμε μια για πάντα την εκμετάλλευση των αδυνάτων, την εκμετάλλευση των εργατο-υπαλλήλων, πρέπει να σταματήσουμε το Ολοκαύτωμα της επιχειρηματικότητας, το Ολοκαύτωμα των Ασθενών Κοινωνικών στρωμάτων.

Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε εύκολη λεία στα δόντια των Τραπεζικών Βαμπίρ.

Σήμερα παρά έναν πολυετή Κοινωνικό αγώνα, οδηγούμαστε και πάλι, στην κατάργηση της μικρομεσαίας τάξης, επιστρέφοντας σε μία ακραία ταξική Διπολικότητα, ανάμεσα στους πολύ φτωχούς και τους πολύ πλούσιους.

Και όμως υπάρχει λύση.  Αρκεί να κατανοήσουμε, αρκεί να θελήσουμε να αντιταχθούμε, να πολεμήσουμε, αλλά και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και ζωής μας.

Είναι γεγονός, πως οδηγούμαστε σε Συναιτεριστικές Λύσεις, οδηγούμαστε σε συνεργασίες, σε συσπειρώσεις, με στόχο την επιβίωση.

Αυτή είναι η ελπιδοφόρα προσέγγιση της σημερινής Ελληνικής πραγματικότητας, πως μέσω της Συνεταιριστικής Παραγωγικής Επιχειρηματικότητας, οι εργάτες γίνονται συνεργάτες, οι άνεργοι έχουν δουλειά, οι φτωχοί παύουν να πεινάνε, και τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα δυναμώνουν.

'Ετσι λήγει η απάνθρωπη εκμετάλλευση, η θυματοποίηση, και η εξαθλίωση των εργατο-υπαλλήλων, που αποτελούν το 80% του Εργατικού Δυναμικού της χώρα μας, και ανοίγεται η οδός της Οικονομικής και Κοινωνικής Ελευθερίας όλων των συνανθρώπων μας.

Δεν μας εμποδίζει κανείς, να συνεταιριστούμε, και να συνεργαστούμε, γιατί λοιπόν να μην το επιλέξουμε?

Καθώς λοιπόν τα μεροκάματα έχουν καταδικαστεί σε σφοδρή πτώση, είναι προφανές, πως η Νέα Εποχή, που ανατέλλει, δεν μας θέλει εργάτες σε παρασιτικά φιλοβαμπιρικής νοοτροπίας περιβάλλοντα, αλλά Συν-εργάτες σε Πρωτογενή Παραγωγή.

Μπορεί λοιπόν, τα Τραπεζικά Βαμπίρ, να μας κατάντησαν, να σερνόμαστε μισολιπόθυμοι από αναιμία, παράλληλα όμως, η λύση της Σωτηρίας μας, διαφαίνεται ξεκάθαρα, με φωτεινά μεγάλα γράμματα, στον σκοτεινό ορίζοντα.

Συν-εργαστείτε, Συν-εταιριστείτε, Συν-διαχειριστείτε τα Κοινά, και ταυτόχρονα Αυτονομηθείτε, μακριά από Τραπεζικά Βαμπίρ, και διαπλεκόμενα πολιτικά Ιδιοτελή Συμφέροντα.

'Εχοντας λοιπόν, αυτές τις αξίες και αρχές, ως σημαία, μπορούμε, να χτίσουμε το Νέο Κοινωνικοπολιτικό σύστημα της χώρας μας, πάνω σε Αυθεντικές Ελληνικές αξίες και αρετές, εφαρμόζοντας ένα πολιτικό σύστημα Αληθινής Δημοκρατίας, και ταυτόχρονα ένα κοινωνικό σύστημα Οικονομικής Αυτονομίας.

Το μέλλον της Ελληνικής Κοινωνίας βρίσκεται πλέον στα χέρια του Ελληνικού Λαού, να πάρει τις ορθές αποφάσεις, να κάνει τις ορθές κινήσεις, να πάρει στα χέρια του, την πολιτική εξουσία, και να Συν-δημιουργήσει μία Κοινωνία Ευημερίας και Ανθρωπιάς, όπου κανείς δεν θα πεινάει πια, όπου κανείς δεν θα είναι αδύναμος είτε οικονομικά, είτε πνευματικά.

Και τότε η χώρα μας, μπορεί κυριολεκτικά, να σώσει, όλο τον Κόσμο, γινόμενη ένα παράδειγμα Κοινωνίας, προς μίμηση.

Ας εργαστούμε λοιπόν, όλοι μαζί, να πάρουμε τα όπλα πίσω, από τα ανήλικα, να αφοπλίσουμε τους Ανώριμους Πνευματικά Βαμπίρ, έτσι ώστε να σταματήσουν να σκοτώνουν τον Κόσμο μας.

Και μπορούμε πραγματικά να πετύχουμε, εφόσον κατανοήσουμε, εφόσον Κινηθούμε, εφόσον πάρουμε τον Νόμο στα χέρια μας, αλλάζοντας την Πολιτική και την Οικονομία.

Ο σημερινός Αγανακτισμένος 'Ελληνας της πλατείας Συντάγματος, παρότι οργισμένος, είναι ταυτόχρονα και Φιλοσοφημένος.  Γνωρίζει πως η βία δεν ήταν ποτέ η λύση. Η λύση βρίσκεται στις κατάλληλες φιλοσοφημένες Ιδέες, που θα οδηγήσουν στις κατάλληλες φιλοσοφημένες δράσεις, με στόχο να αλλάξει ριζοσπαστικά η Κοινωνία μας, είτε τοπικά, είτε παγκόσμια, και να μεταμορφωθεί σε ένα Αληθινό Ανθρώπινο Επίγειο Παράδεισο.

Και σε αυτόν τον Παράδεισο, είμαστε προορισμένοι να ζήσουμε, εφόσον αποφασίσουμε να τον διεκδικήσουμε.

Ας διεκδικήσουμε λοιπόν την Ελευθερία και την Ευημερία μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2011, 17:32:31 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 30, 2011, 22:18:24 »
Γιώργος Παπανδρέου Καταφέραμε και δεν χρεοκοπήσαμε
http://www.youtube.com/watch?v=fd0RCqLU1rs

Το πιο οδυνηρό στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι η αποδοχή του θανάτου του.  Κανείς δεν θέλει να αποδεχθεί, πως θα έρθει κάποια στιγμή που θα πεθάνει.

Εξίσου οδυνηρό, είναι και η χρεοκοπία, η οικονομική μας εξαθλίωση και καταστροφή.  

Η χρεοκοπία, είναι εξίσου οδυνηρή, όπως και ένας θάνατος, αλλά όσο είμαστε εν΄ζωή, πάντα υπάρχει η ελπίδα ότι όλα θα αλλάξουν, όλα θα γίνουν όπως πριν, και ακόμα καλύτερα, αρκεί να μην χάσουμε το κουράγιο μας, να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Και αυτή η ελπίδα, αυτό το ένστικτο επιβίωσης, ενυπάρχει σε κάθε ζωντανό ον, ακόμα και όταν υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.  Και όντως πολλές φορές είναι εκείνες που γίνονται τα λεγόμενα "θαύματα", και εκεί που κάποιος ετοιμάζεται για το τελευταίο του ταξίδι, σώζεται, τελευταία στιγμή.

'Ετσι λοιπόν βιώνουμε και την επιθανάτια εμπειρία της χώρας μας, την επαπειλούμενη Χρεοκοπία μας, που την βιώσαμε τόσο κοντά, αλλά καταφέραμε, στο παραπέντε να γλυτώσουμε, καταφέραμε να σωθούμε, έστω και προσωρινά.

Ουσιαστικά, δεν χρεοκοπήσαμε ακόμη, διότι ζητήσαμε πίστωση χρόνου, ζητήσαμε περίοδο χάριτος, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έτσι ώστε να μην χρεοκοπήσουμε.

Κατά μία έννοια, ενώ είμαστε φαινομενικά Ελεύθεροι, βρισκόμαστε ταυτόχρονα υπό Κατοχή, των Κεφαλαιούχων που μας δάνεισαν, με στόχο να μην χρεοκοπήσουμε.

Στην πραγματικότητα υπογράφοντας το Μνημόνιο, υπογράψαμε ένα συμβόλαιο με τον "Διάβολο", να ΜΗΝ πάρει την ψυχή της χώρας μας ΤΩΡΑ, αλλά μετά από μερικές δεκάδες χρόνια, ΕΦΟΣΟΝ, δεν καταφέρουμε να τον ξεπληρώσουμε.

Φυσικά, οι τόκοι θα τρέχουν, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, και θα μας αναγκάσουν σε μία απερίγραπτης ταχύτητας Παραγωγή Πλούτου, με στόχο να αποπληρώσουμε τον "Διάβολο", και να σώσουμε την Ψυχή του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο "Διάβολος", πήρε το υπογεγραμμένο του Μνημόνιο, έκλεισε το επόμενο ραντεβού του, και άφησε όλους εμάς πίσω του, να τρωγόμαστε ποιος είναι ο προδότης, και ποιος ο εθνοσωτήρας.

Τι πραγματικά να ψηφίσει κανείς, σε αυτό το τραγικό δίλημμα?

ΟΧΙ στο Μνημόνιο, σήμαινε, το Ελληνικό Δημόσιο χρεοκοπεί Τώρα...
ΝΑΙ στο Μνημόνιο σημαίνει, το Ελληνικό Δημόσιο χρεοκοπεί μετά από "Χ" χρόνια.

Το Ελληνικό Δημόσιο, δεν είναι το μοναδικό που είναι καταδικασμένο να χρεοκοπήσει1, εκτός, αν οι 'Ελληνες, αποδειχθούν οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ της Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας και καταφέρουν να σηκώσουν στις πλάτες τους, όλη τη Γη.
___________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2542.msg14888.html#msg14888
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2011, 18:07:24 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 01, 2011, 23:33:55 »
Το Ελληνικό Δημόσιο, δεν είναι το μοναδικό που είναι καταδικασμένο να χρεοκοπήσει1, εκτός, αν οι 'Ελληνες, αποδειχθούν οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ της Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας και καταφέρουν να σηκώσουν στις πλάτες τους, όλη τη Γη.

Είναι γεγονός πως και το Καπιταλιστικό μοντέλο, και το κομμουνιστικό μοντέλο έχουν χρεοκοπήσει. Και η ακραία δεξιά και η ακραία αριστερά, έχουν χρεοκοπήσει.  Στην ουσία, όλα τα κομματικά συστήματα ή σχήματα έχουν χρεοκοπήσει.

Το δήθεν "δημοκρατικό" Πολιτικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει.

Το Τραπεζικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα Υγείας έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα Παιδείας μας έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα θρησκευτικότητας έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα ασφάλειας του πολίτη έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα αστυνόμευσης και δικαιοσύνης έχουν χρεοκοπήσει.

'Αρα γιατί απορούμε πως και οι Κρατικοί μηχανισμοί, έχουν χρεοκοπήσει?

Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε σε ένα τέλος εποχής, και στην αρχή μιας άλλης εποχής.

'Ηρθε η ώρα να μετακομίσουμε σε ένα νέο Κοινωνικό σύστημα, αφήνοντας πίσω μας το χρεοκοπημένο παρελθόν μας.

Και για να το πετύχουμε αυτό, για να πετύχουμε να ξεφύγουμε από τα νύχια των Κεφαλαιούχων Βαμπίρ, που έχουν καλομάθει να πίνουν το αίμα μας, χρειάζεται να επικαλεσθούμε, την Πονηριά του Πολυμήχανου Οδυσσέα, που δεν δίστασε να τα βάλει με θεούς και δαίμονες, καθώς και να γλυτώσει από τη Σκύλα και την Χάρυβδη.

Διότι μόνο αν αντιταχθούμε ως ένας Αυθεντικός 'Ελληνας Εωσφόρος, ως ένας Νέος Προμηθέας, αναζητώντας τον Νέο Ελληνικό Διαφωτισμό, αναζητώντας, να περάσουμε απέναντι στο Νέο κόσμο, με Αγνή και Αμόλυντη την Ελληνική Ψυχή, μπορούμε να έχουμε την ελπίδα, πως θα τα καταφέρουμε.

Και ο 'Ελληνας όντως μπορεί να τα καταφέρει και να σωθεί, διότι, γνωρίζει την διαφορά, ανάμεσα στο 'Εθνος, και στο Κράτος.

Το Ελληνικό Κράτος λοιπόν είναι καταδικασμένο, κάποια μέρα, να χρεοκοπήσει, αλλά το Ελληνικό 'Εθνος, είναι προορισμένο να Αναγεννηθεί.

Και αυτό θα είναι το μυστικό της επιτυχίας μας, δείχνοντας τον δρόμο, για την Παγκόσμια σωτηρία, όλων των εθνών, των οποίων ως κράτη, είναι καταδικασμένα να κηρύξουν στάση πληρωμών.

Η δημιουργία Νέων Εσωτερικών Αποικισμών, η δημιουργία Νέων Αυτόνομων Παραγωγικών Κοινωνιών, όπου τα κραχ της αγοράς δεν θα αγγίζουν, είναι η ανάγκη της Νέας Εποχής.

Παράλληλα ο περιορισμός του Κρατικού μηχανισμού1, διατηρώντας την άκρως απαραίτητη Δημόσια Διαχείριση, καθώς και η ελαχιστοποίηση, ή καλύτερα εκμηδένιση, της Δημόσιας περιουσίας, περνώντας στα χέρια των Αυτόνομων Κοινωνιών, είναι η μοναδική πολιτική επιβίωσης μας, από την εθνική χρεοκοπία.

'Ετσι μπορούμε πλέον με το κεφάλι ψηλά, να ελπίζουμε πως θα Νικήσουμε, διότι, τώρα υπάρχει λύση, τώρα υπάρχει η ελπίδα να μην χρεοκοπήσουμε, αποκτώντας την κατάλληλη Πολιτική Συνείδηση, κατανοώντας το αίτημα της Νέας Εποχής, και ανοίγοντας τον δρόμο προς τη σωτηρία όλων.
__________________________________________________________________________

1 Δυστυχώς η Ελλάδα κατάντησε σήμερα, να έχει ένα Κράτος σοβιετικού τύπου, έναν διογκωμένο κρατισμό, πολύ χαμηλής παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας, εμποδίζοντας παράλληλα, την απελευθέρωση των κοινωνικών παραγωγικών δυνάμεων, και την οικονομική ανάπτυξη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2011, 13:48:44 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ονήσιλος

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 37
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 02, 2011, 06:09:35 »
Δεν θα ήταν καλύτερο όλοι οι Έλληνες που έχουν ελληνική παιδεία και ακολουθούν τα ελληνικά ήθη και έθιμα να ζουν ενωμένοι παρά διεσκορπισμένοι;

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 02, 2011, 11:13:37 »
Δεν θα ήταν καλύτερο όλοι οι Έλληνες που έχουν ελληνική παιδεία και ακολουθούν τα ελληνικά ήθη και έθιμα να ζουν ενωμένοι παρά διεσκορπισμένοι;

Αδελφέ μου,

αυτό είναι και το ζητούμενο, να είμαστε όλος ο Ελληνισμός, ενωμένος και ενδυναμωμένος.  Δυστυχώς όμως τα κρατικά συμφέροντα, αποδείχθηκαν διαχρονικά αντίθετα των Εθνικών Συμφερόντων.  Μέσω της θρησκευτικής απάτης του εβραιοχριστιανισμού μας απέκοψαν από τις ρίζες μας, και από τότε συνεχίζεται η εθνική μας αποδυνάμωση, και ο διαμελισμός μας.

Είναι γεγονός, πως αρκετοί 'Ελληνες μουσουλμάνοι, δεν θεωρήθηκαν 'Ελληνες αλλά Τούρκοι, κατά την ανταλλαγή πληθυσμών του 1923.  Το κριτήριο δυστυχώς που επικράτησε, για εκείνον τον διαχωρισμό, ήταν πως 'Ελληνες είναι μόνο οι χριστιανοί.  Τέτοιες νοοτροπίες οδήγησαν στο δράμα της διχοτόμησης της Κύπρου, στην απάρνηση των Πομάκων της Θράκης και στον εγκλωβισμό, εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων μουσουλμάνων στην Τουρκία.

Ο λόγος που πολλοί εξησλαμίστηκαν κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, είναι επειδή δεν άντεχαν την οικονομική εκμετάλλευση των Τούρκων1, αλλά κυρίως της Παπαδοκρατίας, που ζούσε παρασιτικά, και δυναστικά πάνω στον υπόδουλο Ελληνισμό.  

Είναι γεγονός πως ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνικού έθνους, ήταν και είναι, το Ελληνικό κράτος. Το Ελληνικό κράτος, εμφανίζεται να εκδικείται συνεχόμενα τον Ελληνισμό, και να εμποδίζει με οποιοδήποτε τρόπο, την ανάπτυξη του λαού, και την προκοπή του τόπου.

Η κρατική γραφειοκρατία έβαζε πάντα, και συνεχίζει να βάζει, χιλιάδες προσκόμματα, ενάντια στην υγιή επιχειρηματικότητα, και σε κάθε άλλη συναλλαγή μας, με το κράτος.

Ο λόγος είναι, όπως αναφέραμε και στο παρελθόν, πως ο Ελληνικός βρίσκεται ακόμα υπό την κατοχή του εβραιοχριστιανικού μένους κατά του Αυθεντικού Ελληνισμού, ο οποίος, εβραιοχριστιανισμός, συνεργάζεται στενά με τον κρατικό μηχανισμό.

Ο 'Ελληνας βρίσκεται ακόμα πνευματικά υπόδουλος από την Θεοκρατία του Βυζαντίου, που εμποδίζει την Ελευθερία και Ευημερία του, με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που ο 'Ελληνας, έγινε ένας αντιεξουαστής, και πολέμιος του κράτους.

'Ενα παράδειγμα Ελλήνων αντιεξουσιαστών, κατά την Τουρκοκρατία, ήταν και οι "Κλέφτες", οι οποίοι αντιτάχθηκαν στην εκμετάλλευση από την εκκλησία και το κράτος.  Στα μάτια του Ελληνικού λαού, οι "Κλέφτες" ήταν 'Ηρωες, και αυτοί ήταν ουσιαστικά, οι πρωτεργάτες, της Ελληνικής επανάστασης.

Εξαιτίας της απάνθρωπης στάσης του κράτους, απέναντι στο έθνος, το να κλέψει ο 'Ελληνας το κράτος, κατέληξε Ηρωισμός, κατέληξε μαγκιά.

'Ετσι αλιώθηκαν οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί της Κοινωνίας μας, μιας Κοινωνίας, όπου το Κράτος της, δρούσε πάντα ενάντια στο Λαό.

Στην χώρα μας, ακόμα και σήμερα Λαός και Κράτος είναι αντίπαλοι, κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία.  Και για αυτό το λόγο η κατάργηση του Κράτους, με την σημερινή του μορφή, εκφράζει και τη βαθύτερη λαϊκή βούληση, μεταφέροντας την εξουσία από το κράτος στο 'Εθνος, από την καταχρηστική κρατική εξουσία, πίσω στην Λαϊκή Διαχείριση.
________________________________________________________________

1 'Οσοι 'Ελληνες εξισλαμίζονταν δεν πλήρωναν φόρους.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2011, 12:20:12 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 05, 2011, 19:07:54 »
Το πιο επικίνδυνο πράγμα στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι να γνωρίζει την αλήθεια.
Το πιο επικίνδυνο πράγμα, είναι να Φωτιστεί.

'Οταν γνωρίζεις την αλήθεια, δεν μπορείς να ηρεμήσεις, δεν μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου, όπως πριν, διότι τώρα γνωρίζεις, τώρα κουβαλάς μέσα σου, τον σπόρο της Αλλαγής.

Και αυτός ο σπόρος της Αλλαγής, καθημερινά, φουντώνει και μεγαλώνει, καθώς γνωρίζουμε περισσότερα, και επιβεβαιώνονται οι αρχικές μας υποψίες.
  
Πως γεννηθήκαμε στη σκλαβιά, γεννηθήκαμε μονάδες εκμετάλλευσης, γεννηθήκαμε σε ένα σύστημα που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή, δεν δίνει αξία στον άνθρωπο, αλλά σε πολύτιμα χαρτιά, λίθους και ορυκτά.

Τι φταίει όμως που έχει καταντήσει έτσι ο κόσμος των ανθρώπων?

Δυστυχώς λόγω εκπαίδευσης, συνηθίσαμε, και αποδεχτήκαμε, πως αυτός ο κόσμος, είναι φυσιολογικός.

Πως είναι φυσιολογικό, να μαθητεύουμε σε σχολεία που δεν μας μορφώνουν, είναι φυσιολογικό, να μην αποδίδεται Δικαιοσύνη, είναι φυσιολογικό, να υπάρχουν άτομα που πεινάνε, είναι φυσιολογικό, να μην ζούμε την ζωή που επιλέγουμε εμείς, να ζήσουμε, είναι φυσιολογικό, να μην έχουμε ελεύθερο χρόνο, είναι φυσιολογικό, να μην εκπληρώσουμε τα βαθύτερα όνειρα και οράματά μας, είναι φυσιολογικό, να περάσουμε τη ζωή μας ως τα βαθιά γεράματα, αγωνιώντας για την επιβίωση, είναι φυσιολογικό να υπάρχει βία και εγκληματικότητα, είναι φυσιολογικό να φέρουμε τα παιδιά μας, σε ένα κόσμο, όπου και αυτά με τη σειρά τους, θα καταλήξουν να έχουν, την ανάλογη τύχη που είχαμε και εμείς.

Δυστυχώς μας μάντρωσαν, και το συνηθίσαμε.
Μας έφτιαξαν σταύλους, και καταντήσαμε να γίνουμε πρόβατα.
Μας έφτιαξαν κοτέτσια, και καταντήσαμε κότες.

Και έτσι ο σημερινός άνθρωπος, κατάντησε κυριολεκτικά να ξεχάσει, τι σημαίνει "να ζεις σαν άνθρωπος".
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2011, 19:55:58 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 05, 2011, 20:31:44 »
Το πιο επικίνδυνο πράγμα στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι να γνωρίζει την αλήθεια.
Το πιο επικίνδυνο πράγμα, είναι να Φωτιστεί.

Μετά την αρχική οργή και αγανάκτηση, μετά τον απερίγραπτο θυμό, που με κόπο, και πόνο, προσπαθούμε να συγκρατήσουμε, να μην εκφραστεί, αρχίζει ο αγώνας.

Ο αγώνας του Αγανακτισμένου.

'Ενας αγώνας που είναι μονόδρομος, ένας αγώνας αλλαγής του συστήματος, ένας αγώνας αλλαγής της Κοινωνίας.

"Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία" το διαχρονικό αίτημα των αγανακτισμένων.

Χωρίς Ψωμί, δεν μπορεί να υπάρξει Παιδεία.
Χωρίς Παιδεία, δεν μπορεί να υπάρξει Ελευθερία.

Και όμως, μετά από τόσους Κοινωνικούς αγώνες, τόσοι συνάνθρωποί μας, στερούνται ακόμα το "Ψωμί", δυσκολεύονται να επιβιώσουν, καταλήγουν άστεγοι, άνεργοι, άφραγκοι, να τρώνε από απομεινάρια σε λαϊκές και σε σκουπίδια.

Και το δράμα μας, δεν πρόκειται να τελειώσει, ο κόσμος μας, δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν εργαστούμε Πνευματικά, αν δεν διαλογιστούμε σοβαρά, τις αιτίες καταστροφής του κόσμου μας, καθώς και να οραματιστούμε, το Νέο Κόσμο, την Νέα μορφή Κοινωνίας, που θα θέλαμε να ζήσουμε, εμείς και τα παιδιά μας.

Ας αφεθούμε λοιπόν, για λίγο, σαν μικρά παιδιά, να ζωγραφίσουμε τον Νέο Κόσμο μας, να σχεδιάσουμε ένα Νέο σύστημα, ας επιτρέψουμε τους εαυτούς μας, να έχουν και πάλι όνειρα, ας ονειρευτούμε, έξω από πλαίσια και φραγμούς, ας προσπαθήσουμε να δούμε το μέλλον, και ας διεκδικήσουμε, αυτόν τον Κόσμο των ονείρων μας, να γίνει πραγματικότητα, αυτόν το Κόσμο που θα θέλαμε να ζήσουμε, όταν ήμασταν παιδιά, πριν ακόμα να μας εκπαιδεύσουν ως εργάτες.

Και εκεί βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας του αγανακτισμένου, στη σύλληψη του Οράματος, και στη Πραγμάτωσή του.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 05, 2011, 23:07:50 »
Το πιο επικίνδυνο πράγμα στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι να γνωρίζει την αλήθεια.
Το πιο επικίνδυνο πράγμα, είναι να Φωτιστεί.
Per aspera ad astra

Ονήσιλος

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 37
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 08, 2011, 22:53:12 »
Άρα πρέπει να θυμηθούμε και να θυμίσουμε και σε άλλους πώς είναι να ζεις σαν άνθρωπος.

Προσωπικά το όραμα μου που πιστεύω είναι και δικό σας είναι να υπάρχει σεβασμός στον άνθρωπο και την φύση. Ο άνθρωπος ανήκει στην φύση. Άρα ο σεβασμός στην ιερότυτα της φύσης συμπεριλαμβάνει και τον άνθρωπο. Η αιτία για πολλά από τα προβλήματα μας είναι ότι βάλαμε το κέρδος και την απόκτηση υλικών αγαθών πάνω από τον άνθρωπο και την φύση.

Στηρίζω προσπάθειες που σέβονται την φύση και τον άνθρωπο και για αυτό πιστεύω πώς οι εταιρείες πρέπει να βάζουν πρώτα τον άνθρωπο και την φύση και μετά το οικονομικό υλικό κέρδος.

Οι 8 Δράσεις ή Διευθύνσεις του Πνευματικού κέντρου που σχεδιάζεται

1. «ΟΡΤΦ - Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων» - Λέσχη Φίλων του Εσωτερισμού, Εμπορικό τμήμα, Εκδοτικός Οίκος

2. «ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα» - Μυητική Σχολή Μικρών Μυστηρίων

3. «ΑΚΟΣ - Απολλώνια Κοινωνία Ορφεοτελεστών Συνθάκων» - Μυητική Σχολή Μεγάλων Μυστηρίων

4. «Δήμητρα» - Ανθρωπιστική, Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Φιλανθρωπική Δράση

5. «Αφροδίτη» - Διοργάνωση τελετών και εορτών παραδοσιακού - πανθεϊστικού χαρακτήρα

6. «Ιππότες του Ρόδινου Σταυρού» - Ανθρώπινο Δίκαιο

7. «Πνευματική Ακαδημία» - Ακαδημία Εσωτερισμού (εκπαίδευση πανεπιστημιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου στον Εσωτερισμό)

8. «Χείρωνας» - Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής (Ασκληπιείο, Σπα)

Με βρίσκουν σύμφωνο και όσο σας γνωρίζω καλύτερα θα προσπαθώ να σας στηρίζω περισσότερο.
Αυτές οι πιο πάνω δράσεις έχουν αρχίσει;
Είσαστε κάπου περισσότερο συγκεντρωμένοι αυτό τον καιρό;

Επειδή και πιο πάνω στο σύνθημα ψωμί, παιδεία, ελευθερία το θέμα της διατροφής είναι πολύ σημαντικό για περαιτέρω εξέλιξη. Ψάχνω να βρω λύσεις σε θέματα διατροφής και επίσης ψάχνω οικολογικά προϊόντα για το σώμα και για το σπίτι για εμένα και την οικογένεια και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται.
Μέχρι τώρα προμηθευόμαστε ψωμί, φρούτα και λαχανικά από τη λαϊκή αγορά όπου είναι καλύτερης ποιότητας από τις υπεραγορές νομίζω.
Το ερεύνησα λίγο και εντόπισα δύο συνδέσμους καλλιεργητών οικολογικών προϊόντων

http://pasybio.blogspot.com/

http://biocyprus.blogspot.com/

μέσω της αυτής της σελίδας.

http://www.oikologiafeeo.org/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1


Για προϊόντα για το σώμα, για το σπίτι ή και για επιχειρήσεις βρήκα αυτή την σελίδα.
http://www.ecofamily.gr/

Δεν ξέρω αν έχετε πληροφορίες για την Κύπρο ή την Ελλάδα για παρόμοια θέματα ή αν προσφέρετε παρόμοια προϊόντα.
Πάντως υπάρχουν και άλλες καλές προσπάθειες που προωθούν τον σεβασμό στην φύση και ένα πνεύμα συλλογικότητας. Θα ήταν καλό νομίζω να ανταλλάσουμε πληροφορίες για καλές προσπάθειες.

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 09, 2011, 21:35:40 »
Αυτές οι πιο πάνω δράσεις έχουν αρχίσει;
Είσαστε κάπου περισσότερο συγκεντρωμένοι αυτό τον καιρό;

Αδελφέ μου,

αυτές οι δράσεις έχουν αρχίσει και εξελίσσονται καθημερινά, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.  Πάντα όμως πριν κάθε δράση, χρειάζεται να υπάρχει η ανάλυση και ο σχεδιασμός, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία του συνολικού εγχειρήματος.

Μέσω της ΑΜΡΑ και του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, επιδιώκουμε μία ολιστική λύση, για τον Ελληνισμό, και μέσω του Ελληνισμού, για όλη την Ανθρωπότητα.  Μπορεί να δίνουμε έμφαση σε διαφορετικούς τομείς, κατά περιόδους, αλλά ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί η κατανόηση μας, σε κάθε τομέα του Μικρόκοσμου και του Μακρόκοσμου, καθώς και να εφαρμοστεί αυτή η Κατανόηση, έτσι ώστε ο Κόσμος μας, να προσεγγίσει μία Πνευματική Κοινωνία, Ευημερίας, Γνώσης και Ανθρωπιάς.

Σε λίγες μέρες, που κλείνουμε 4 χρόνια από την ίδρυση της ΑΜΡΑ, θα αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις της.  Είναι γεγονός πως η εθνική σωτηρία, τέθηκε ως προτεραιότητα, λόγω της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, καθώς επίσης, και η έρευνα μας σε παραδοσιακές θεραπευτικές.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2011, 21:47:59 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 09, 2011, 21:45:56 »
Επειδή και πιο πάνω στο σύνθημα ψωμί, παιδεία, ελευθερία το θέμα της διατροφής είναι πολύ σημαντικό για περαιτέρω εξέλιξη. Ψάχνω να βρω λύσεις σε θέματα διατροφής και επίσης ψάχνω οικολογικά προϊόντα για το σώμα και για το σπίτι για εμένα και την οικογένεια και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται.

'Οντως η διατροφή είναι πολύ σημαντική, καθώς "νους υγιής εν σώματι υγιή".  Αδελφέ μου ευχαριστούμε για τους συνδέσμους.

Δεν ξέρω αν έχετε πληροφορίες για την Κύπρο ή την Ελλάδα για παρόμοια θέματα ή αν προσφέρετε παρόμοια προϊόντα.

Τα προϊόντα που προσφέρονται από τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων βρίσκονται στον σύνδεσμο,
http://www.amra.gr/forum/index.php/board,109.0.html, και θα εμπλουτίζονται καθ' οδόν.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

προμηθέας

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 110
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 01, 2011, 17:56:36 »
Μία παρατήρηση μονάχα γιατι τα είπατε σχεδόν όλα.
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Λίγες φορές βλέπεις κάτι τόσο σκοτεινό!Κοιτάς το γκρίζο και φαίνεται τόσο φωτεινό...

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 01, 2011, 19:02:06 »
Καλησπέρα σας.Είπα να προσθέσω κι εγώ 2-3 σκέψεις μου αν και το όλο θέμα όντως είναι καλυμένο.
Κάπου γράφει η αγαπητή μας Roze την γνωστή ατάκα των εβραιοχριστινών

"Ο Θεός αγαπάει τους φτωχούς και μισεί τους πλούσιους"

Ναι...αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΜΑς ΤΟ ΔΕΙΧΝΗ...(Εννοώ το πόσο πολύ μας αγαπά).... και πόσο μισεί τους άλλους που ευ-ζωούν και ευ-δοκιμούν είς βάρος μας...ψιλοφαύλη αγάπη νομίζω...
Τώρα θα αναφερθώ στα σκυλιά.Είχα πάντα σκυλιά,κι ήταν ήμερα,καλά,δεν δάγκωναν ποτέ.Ούτε και ποτέ μ'εχει δαγκώσει ή πειράξει σκυλί ξένο ή αδέσποτο ακόμη και το ποιό άγριο...τι περίεργο,αλήθεια...
Ξέρω από εμπειρία ενα πράγμα.Αν ένα ζώο αρχίσεις να το χτυπάς,να το κλωτσάς να το ενοχλέις βίαια συνεχώς,κάποια στιγμή,μοιραία ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΗ.(δεν είναι άσχετο με την όλη κουβέντα κάθε άλλο,κι ένας λαός που υπόκειτε βία ψυχ/κη,και ηθική,κάποια στιγμή μοιραία κάποιους θα δαγκώση)ΔΙΚΑΙΟ.
Τώρα σχετικά με τον ηγέτη Αδόλφο Χίτλερ,κατείχε και χειρηζόταν πολύ πολύ καλά το λεγόμενο MIND CONTROL.
Aυτό είναι μια τεχνική,που μπορεί ένας άνθρωπος με καποια σχετική οξυδέρκεια,με πολύ ευκολία,να κουλαντρίση κατά το δοκούν μεγάλες μάζες-πλήθη.Θεωρώ πως σε καταστάσεις σαν κι αυτήν που περνάμε της κρίσης τώρα στην πατρίδα μας,θα έπρεπε αλλος λίγο,άλλος πολύ,ο καθένας όσο μπορεί,να εκπαιδευτούμε επάνω σε αυτήν την τεχνική-γνώση του MIND CONTROL,προκειμένου να μπορούμε να σταθούμε τουλάχιστον ορθοί στον μικροκοσμό μας.Αν μη τι άλλο,να μην πέσουμε εμείς μέσα σε κοπάδι άλλου ποιό ικανού.Διότι κάτω απο το πρήσμα των μεγάλων αναγκών,θα παρατηρηθούν φαινόμενα προσπάθειας επικράτησης και επίβολης κατ'ανάγκην... :-\
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 09:26:01 »
Ο Αδόλφος ήταν ένας Αγανακτισμένος, απέναντι στο Παγκόσμιο Κεφάλαιο, και στην ανίκανη Πολιτική Ηγεσία της Γερμανίας, φιλολαϊκός, που προσπαθούσε να σώσει τον Γερμανικό Λαό, ο οποίος βρέθηκε μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ξευτελισμένος και εξαθλιωμένος, να δεινοπαθεί οικονομικά, πληρώνοντας υπέρογκες αποζημιώσεις, σε άλλες χώρες, σύμφωνα με την συνθήκη των Βερσαλλίων3.

Τσάρλι Τσάπλιν-The Great Dictator
https://www.youtube.com/watch?v=qdPaAjg_eso

Δεν είναι τυχαίο, γιατί στις μέρες μας αναδείχθηκε η ΧΑ, με το 'Οραμα του Αγανακτισμένου Χίτλερ. Δυστυχώς όμως αυτές οι ανώριμες παιδιάστικες εκδικητικές κινήσεις, φέρνουν περισσότερα προβλήματα... Το θέμα είναι να Αντιδράσουμε, αλλά όχι ως Εκδίκηση, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα, αλλά φέρνοντας την Λύση, φέρνοντας έναν Νέο Κόσμο, έναν Παραδείσιο Ελληνικό Κόσμο, που Υπάρχει, στις Ψυχές όλων των Ελληνικά Μορφωμένων Συνανθρώπων μας, Παγκόσμια... Ως ΕΛ-ΛΑΣ, ως Χώρα Φωτός, ως Φωτεινή Λίθος, ως Φιλοσοφική Λίθος της Ανθρωπότητας, έχουμε χρέος να δείξουμε τον δρόμο, προς τον Ελληνικό Συν-εργατικό Παράδεισο, και η επίτευξη αυτού του Στόχου, δεν βρίσκεται πολύ μακριά, αρκεί το Ελληνικό 'Οραμα, να αναζωπυρώνεται καθημερινά, και όλοι μαζί συλλογικά, να ενώνουμε τα χέρια μας, για την επίτευξη του...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 09, 2013, 09:43:40 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/