Αποστολέας Θέμα: Aστρολογική ανάλυση του Chernobyl  (Αναγνώστηκε 2543 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.594
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Aστρολογική ανάλυση του Chernobyl
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 16:34:09 »
http://cosmo-biology.blogspot.com/2008/04/chernobyl-22.html

Chernobyl : 22 χρόνια μετά...

Saturday, April 26, 2008Την 24η Απριλίου 1986 μία Ολική Σεληνιακή Έκλειψη λαμβάνει χώρα στις 4 μοίρες και 3 πρώτα λεπτά του Σκορπιού. Ο Πλούτωνας εκείνη την εποχή διελαύνει στις πρώτες μοίρες του ίδιου ζωδίου ( 5 Σκορπιού 59 ) σχηματίζοντας οχτάγωνο (45 μοίρες) με τον διελαύνοντα Ουρανό στις 22 μοίρες του Τοξότη.

Η σύμπτωση της ζωδιακής τοποθετησης της Σεληνιακής Έκλειψης στην ίδια μοίρα με αυτήν του διελαύνοντος κυβερνήτη του Σκορπιού Πλούτωνα , και μάλιστα στο ίδιο το ζώδιο το οποίο έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με τον όλεθρο και την καταστροφή, υπήρξε ένα πολύ σημαντικό αστρολογικό "φαινόμενο" εκείνη την εποχή. Δύο μέρες μετά την Σεληνιακή Έκλειψη, στις 26 Απριλίου 1986, την ίδια μέρα κατά την οποία ο διελ. Ήλιος έρχεται σε σχεδόν τέλεια αντίθεση με τον διελ. Πλούτωνα, ο διελαύνων Άρης στην 14η Αιγόκερω σχηματίζει γωνία 45 μοιρών με το μεσοδιάστημα των διελαυνόντων Ουρανού και Πλούτωνα στην 30η Σκορπιού. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός Άρης= Ουρανός/Πλούτωνας είναι "κλασσικός" με χαρακτηριστική παρουσία σε σε εκδηλώσεις γεγονότων ‘εκρηκτικού‘ τύπου ( ή ) και διαστάσεων. H 26η Απριλίου 1986 υπήρξε η μέρα κατά την οποία μια απο τις χειρότερες καταστροφές ολων των εποχών συγκλόνισε τον πλανήτη. Το μεγαλύτερο πυρηνικό ατύχημα, αυτό που όλοι πλέον γνωριζουμε απο το όνομα της Ουκρανικής πόλης στο οποίο έλαβε χώρα, το ατύχημα του Chernobyl...

Ο χάρτης του ουρανού κατά τη στιγμή της πρώτης έκρηξης στον πυρηνικό αντιδραστήρα Νο 4.Θα επαναλάβω εδώ αυτό που έχω πει αρκετές φορές και στο παρελθόν. Κανένας πλανητικός σχηματισμός, καμμία Έκλειψη, καμμία διελεύση δεν είναι ικανή να προκαλέσει απολύτως τίποτα απο μόνη της. Όλα τα παραπάνω - όταν υφίστανται- δεν δηλώνουν τίποτα άλλο απο την παρουσίαση της πιθανότητας για την εκδήλωση ενός συγκεκριμένου γεγονότος, η φύση και η ένταση του οποίου εξαρτάται απο το σύνολο των "εν δράση" πλανητικών σχηματισμών. Αλλά η υλοποίηση αυτης της πιθανότητας με τη μορφή γεγονότος εξαρτάται απόλυτα απο τον βαθμό "ανταπόκρισης" που βρίσκει ο εν ενεργεία πλανητικός συνδυασμός σε χάρτες μεγαλυτερης "εμβέλειας", ονομαστικά σε γενέθλιους χάρτες Κρατών, πόλεων, ενώσεων, οργανισμών κλπ. Με άλλα λόγια για να έχει νόημα το "σήμα" δεν απαιτείται μόνο η ύπαρξη ενός "πομπού" αλλά και ενός "κατάλληλου δέκτη". Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν αυτο που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι ο τρόπος με τον οποίο ο συγκεκριμενος πλανητικός συνδυσμός (τον οποίο περιέγραψα πιο πάνω) συσχετίστηκε με τον γενέθλιο χάρτη της Ουκρανίας αλλά και όλων των κρατών τα οποία επηρρεάστηκαν απο το καταστροφικό ατύχημα (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) .

Ιστορικά στοιχεία σε σχέση με την καταστροφή στο Τσερνόμπιλ

Το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ έλαβε χώρα στις 26 Απριλίου του 1986, στον αντιδραστήρα Νο. 4 του Πυρηνικού Σταθμού Παραγωγής Ενέργειας του Τσερνόμπιλ της Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε εδάφη της Ουκρανίας. Το ατύχημα ήταν της τάξης του μέγιστου προβλεπόμενου ατυχήματος στην Διεθνή Κλίμακα Πυρηνικών Συμβάντων, διατάραξε σοβαρότατα τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούσαν στις γύρω περιοχές και είχε σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία. Από το ατύχημα πέθαναν επιτόπου δυο από τους εργάτες του σταθμού. Μέσα σε τέσσερις μήνες, από τη ραδιενέργεια και από εγκαύματα λόγω της θερμότητας, πέθαναν 28 εκ των πυροσβεστών που έσπευσαν στο χώρο του ατυχήματος και διαπιστώθηκαν 19 επιπλέον θάνατοι ως το 2004. Επιπλέον, υπολογίζεται ότι επηρεάστηκε η υγεία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων εξαιτίας της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος με ραδιενέργεια. Οι ποσοστιαίες αυξήσεις των καρκίνων ήταν άνω του 15% στους πληθυσμούς που εκτέθηκαν, με χιλιάδες θανάτους από καρκίνο και λευχαιμία να συνδέονται με το ατύχημα.

http://www.youtube.com/watch?v=4-Kt5RvdJQQ&feature=player_embedded

Το ατύχημα συνέβη στη 01:23:40 ώρα Μόσχας, ξημερώματα του Σαββάτου 26 Απριλίου 1986. Εκείνη την ώρα στο εργοστάσιο βρίσκονταν περίπου 200 εργαζόμενοι των οποίων οι ενασχολήσεις σχετίζονταν με την ομαλή λειτουργία των πυρηνικών αντιδραστήρων 1, 2 και 3, καθώς και με το πρόγραμμα ελέγχου που λάμβανε χώρα στον αντιδραστήρα 4 όπου και σημειώθηκε η έκρηξη. Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου υπήρχαν άλλοι εργάτες οι οποίοι δούλευαν σε νυχτερινή βάρδια για την κατασκευή των αντιδραστήρων 5 και 6 που επρόκειτο να λειτουργήσουν το Φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς. Σημειώθηκαν δύο εκρήξεις στο κτίριο του αντιδραστήρα Νο 4. Το αποτέλεσμα τους ήταν η διάνοιξη μιας τρύπας στην οροφή του κτιρίου και η εκτόξευση γραφίτη, σκυροδέματος και συντριμμιών. Σαν αποτέλεσμα αυτών, ο πυρήνας του αντιδραστήρα βρέθηκε σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Μεγάλο μέρος του ουρανίου που χρησιμοποιούνταν ως καύσιμο έφυγε στον αέρα μαζί με υπερουράνια στοιχεία και προϊόντα της σχάσης από τον πυρήνα του αντιδραστήρα, παρασυρόμενα από τον καπνό του οποίου η στήλη έφτασε σε ύψος το ένα χιλιόμετρο...

...Το ατύχημα στο Τσερνόμπιλ είχε επιπτώσεις στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με τη δυτική, ανατολική και βόρεια Ευρώπη να δέχεται το μεγαλύτερο ποσοστό ραδιενεργών ισοτόπων (περισσότερα από τα μισά ραδιενεργά σωματίδια που απελευθερώθηκαν από το ατύχημα κατέληξαν σε περιοχές εκτός ΕΣΣΔ)... Υπολογίζεται ότι από τη συνολική δόση ραδιενέργειας που έλαβε ο πληθυσμός της γης λόγω του ατυχήματος, το 36% αντιστοιχεί στους κατοίκους Ρωσίας, Ουκρανίας και Λευκορωσίας και το 53% στους υπόλοιπους Ευρωπαίους.Ακόμα και σήμερα υπάρχουν περιορισμοί στη διακίνηση τροφίμων σε χώρες της Ευρώπης:
Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν περιορισμοί σε 374 φάρμες με 200.000 πρόβατα.
Σε Σουηδία και Νορβηγία υπάρχουν περιορισμοί για ζώα που βρίσκονται σε ελεύθερο περιβάλλον (ανάμεσά τους και οι τάρανδοι).
Στη Γερμανία αλλά και σε άλλες βορειοευρωπαϊκές χώρες ανιχνεύονται υψηλά ποσοστά καισίου 137 σε άγρια ζώα, όπως αγριόχοιρους (μέσα επίπεδα 6.800 Bq/kg, δέκα φορές υψηλότερα από το όριο ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα 600 Bq/kg).
Εκτιμάται ότι περισσότερο από το μισό του ιωδίου 131 που διέφυγε από το Τσερνόμπιλ κατέληξε εκτός ΕΣΣΔ. Το ραδιενεργό ιώδιο προκαλεί αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου του θυρεοειδούς και σύμφωνα με εκτιμήσεις, παρουσιάστηκε αύξηση αυτής της μορφής καρκίνου σε Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία, χρειάζονται όμως περισσότερες έρευνες για να υπάρξει συνολική εικόνα για την Ευρώπη. Κάποιες άλλες μελέτες αναφέρουν επίσης αύξηση της παιδικής λευχαιμίας σε Δυτική Γερμανία, Ελλάδα και Λευκορωσία.Έχοντας υπόψη ότι τα περισσότερα είδη καρκίνου χρειάζονται 20 με 60 χρόνια μεταξύ έκθεσης στο αίτιο και εκδήλωσης της ασθένειας, είναι προφανές ότι είναι ακόμα νωρίς για να εκτιμήσουμε τις πραγματικές διαστάσεις των επιπτώσεων του ατυχήματος.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 η Ουκρανία ενέκρινε την κατασκευή ενός ατσάλινου κελύφους πάνω από τον αντιδραστήρα, σε αντικατάσταση της υπάρχουσας σαρκοφάγου, η οποία κινδυνεύει από κατάρρευση.

Πηγές και εξωτερικοί σύνδεσμοι

Πυρηνικός Σταθμός Παραγωγής Ενέργειας του Τσερνόμπιλ

Chernobyl disaster

Official UN Chernobyl site

List of Chernobyl-related articles

Frequently Asked Chernobyl Questions

Κατηγορίες Πολιτική Αστρολογία - Αναλύσεις

Έγραψε η/ο Heracles V. στις Saturday, April 26, 2008
____________________________________________________________________________________

http://cosmo-biology.blogspot.com/2008/04/m-1986-chernobyl-to.html

Απρίλιος / Μάιος 1986: Chernobly: Το ραδιενεργό νέφος φτάνει στην ΕλλάδαΗ παρούσα δημοσιεύση αποτελεί συνέχεια της δημοσιεύσης υπό τον τίτλο " Chernobyl : 22 χρόνια μετά... ".

Είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι απο εμάς διατηρούμε ακόμα αρκετά ζωντανές τις μνήμες τις σχετικές με τον πανικό ο οποίος προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες του Απριλίου του 1986 μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος ότι το ραδιενεργό νέφος κατευθυνόταν και επρόκειτο να πλήξει τη χώρα μας. Πανικός ο οποίος πήρε τη μορφή των "κλασσικών" πλέον - για τον μέσο Έλληνα -"εισβολών" στα super-markets με το σχετικό πάντα άδειασμα των ραφιών με τα τρόφιμα...

Ας θυμηθούμε όμως καλύτερα - και με τη βοήθεια της Ελληνικής έκδοσης της wikipedia - τι ακριβώς συνέβη εκείνες τις δραματικές ημέρες, αλλά και αργότερα...

"Μέρος του ραδιενεργού νέφους από το Τσερνόμπιλ έφτασε και στην Ελλάδα μετά από μερικές μέρες. Προκλήθηκε πανικός στον ελληνικό πληθυσμό, συγκεκριμένα σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων, με τον κρατικό μηχανισμό να κάνει συστάσεις για αποφυγή του φρέσκου γάλακτος και το καλό πλύσιμο φρούτων και λαχανικών από τις 5 Μαΐου και μετά. Το ραδιενεργό νέφος επηρέασε κυρίως την Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, όπου χρόνια αργότερα ανιχνεύονταν ποσά ραδιενέργειας υψηλότερα του κανονικού. Μετρήσεις που έγιναν το 1996 έδειξαν εκπομπές καισίου στα 65 κιλομπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο με το όριο επικινδυνότητας να βρίσκεται στα 5 κιλομπεκερέλ. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία δεν παρατηρήθηκε αύξηση στη συχνότητα της λευχαιμίας, εκτός από τη σπάνια βρεφική λευχαιμία, αλλά ούτε και στον καρκίνο του θυρεοειδούς. Από την άλλη όμως υπολογίζεται από έρευνα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας ότι έγιναν περίπου 2.500 τεχνητές εκτρώσεις το 1986 από γονείς οι οποίοι φοβήθηκαν τις πιθανές επιπτώσεις της ραδιενέργειας στο έμβρυο. Επίσης ιατρικοί κύκλοι αποδίδουν 1500 περιπτώσεις καρκίνου (τη δεκαετία 1986-1996) που δεν δικαιολογούνταν από το ιστορικό του ασθενούς, σε πιθανές επιπτώσεις του Τσερνόμπιλ."

Σε σχετικό δημοσιεύμα των "ΝΕΩΝ" διαβάζουμε :

"μεσάνυχτα της 25ης Απριλίου 1986, τεχνικοί του πυρηνικού σταθμού «Βλαντίμιρ Ίλιτς Λένιν», στο Τσερνόμπιλ της Ουκρανίας, αποπειράθηκαν να κάνουν ένα πείραμα για να ελέγξουν τα συστήματα ασφαλείας. Στη 1.20 το πρωί της 26ης Απριλίου αλυσιδωτή αντίδραση στον αντιδραστήρα της τέταρτης μονάδας προκάλεσε διαδοχικές εκρήξεις, οι οποίες τίναξαν στον αέρα το κάλυμμα του αντιδραστήρα. Τεράστιες ποσότητες ραδιενεργού υλικού εκλύθηκαν στην ατμόσφαιρα. Το ραδιενεργό νέφος κινήθηκε δυτικά και σε δυο μέρες έφτασε στη Γερμανία, τη Σουηδία και την Πολωνία, ενώ 4 μέρες αργότερα βρισκόταν στη Γαλλία και τη Βρετανία, φέρνοντας ραδιενεργό βροχή. Έδαφος, νερό, τρόφιμα, φυτά και ζώα μολύνθηκαν. Λίγες μέρες αργότερα ένα τρίτο σύννεφο μετέφερε τη ραδιενέργεια στα Βαλκάνια και τη Βόρειο Ελλάδα. Στη χώρα μας έκπληκτοι οι πολίτες, μόλις στις 29 Απριλίου, παρακολουθούσαν από τα - δύο εκείνη την εποχή - κανάλια της τηλεόρασης την είδηση για το πυρηνικό ατύχημα. Ήταν Μεγάλη Τετάρτη και ετοιμάζονταν για τον εορτασμό του Πάσχα. Οι εβδομάδες που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές. Κάποιοι κατηγορούσαν τον «Δημόκριτο» για ολιγωρία αφού «άφησε τους καταναλωτές να αγοράζουν λαχανικά για το Πάσχα παρά το γεγονός ότι μπορεί να είχαν προσβληθεί από ραδιενέργεια». Αρκετοί σταμάτησαν να τρώνε λαχανικά, ενώ η υστερία είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας μετανάστευσαν προσωρινά στην Αθήνα. "

Η Σεληνιακή Έκλειψη στην 5η Σκορπιού σε συνδυασμό με τη διελευση του Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της Ελλάδος "μεταφέρουν" τον τρόμο στη χώρα μας

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στις διελεύσεις και προόδους για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο γενέθλιο χάρτη της χώρας μας (Ωροσκ. Σκορπιός),. Χάρτης ο οποίος και σε αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται εξαιρετικά διαφωτιστικός.Όπως μπορείτε να δείτε η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της 24ης Απριλίου του 1986 στις 4 Σκορπιού 03 - στην οποία έχουμε ήδη αναφερθεί στη σχετική με το ατύχημα του Τσερνόμπιλ δημοσιεύση - έλαβε χώρα ακριβώς πάνω στη μοίρα την οποία καταλαμβάνει ο Ωροσκόπος (ο λαός σαν σύνολο/ο πληθυσμός της χώρας στην πολιτική αστρολογία) στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος (5η Σκορπιου). Παρατηρήστε τώρα ότι την ίδια εποχή ο Πλουτωνας απο διέλευση στην 6η μοίρα του Σκορπιού βρίσκεται σε στενή όψη συνόδου με την κρίσιμη μοίρα του Ωροσκόπου. Να υπενθυμίσω εδώ ότι οι Σεληνιακές Εκλείψεις επηρρεάζουν κυρίως το γενικό "ψυχολογικό κλίμα" και σχετίζονται με ασυνείδητες ψυχολογικές αντιδράσεις σε μαζική κλίμακα.

Αυτό ωστόσο το οποίο είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό εδω είναι οτι ο διελ. Πλούτωνας απο τη συγκεκριμένη θέση σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον γεν. Ουρανό της Ελλάδας στην 7η Υδροχόου ενεργοποιώντας ταυτόχρονα και το γενέθλιο τετράγωνο Ουρανού-Ωροσκόπου (ο πληθυσμός της χώρας σε κατάσταση έντονης ανησυχίας, γενικευμένη ταραχή ). Άξια παρατήρησης επίσης είναι και η "συνέργεια" του διελ. Ουρανού ο οποίος απο την 22η μοίρα του Τοξότη "προσβάλει" επίσης τη γενέθλια θέση του (οχτάγωνο=45 μοίρες) αλλά τετραγωνίζει ταυτόχρονα και τη θέση του πρ. Άρη ο οποίος σχηματίζει επίσης οχτάγωνο με το γενέθλιο Ουρανό.

Παρατηρήστε επίσης πόσο ξεκάθαρη είναι η έμφαση που δίνει ο χάρτης τόσο στον γενέθλιο 4ο οίκο (διατροφή πληθυσμού, γεννήσεις, καλλιέργειες) μέσω της παρουσίας εκεί του γενέθλιου Ουρανου (ο οποίος ειναι και ο τελικός αποδέκτης των περισσότερων όψεων), όσο και στον 6ο γενέθλιο Οίκο (θέματα δημόσιας υγείας και διατροφής), με την παρουσια εκει του γενέθλιου Πλουτωνα ο οποίος την κρίσιμη περίοδο είναι αποδέκτης τόσο της όψης "χιαστί" (150 μοίρες) απο τον διελαύνοντα Πλούτωνα, όσο και του τετραγώνου από τον διελαύνοντα Ποσειδώνα ο οποίος τον Απρίλιο του 1986 κινείται στην 6η μοίρα Αιγόκερω κοντά στην ακμή του 3ου οίκου (παραπληροφόρηση, σπερμολογία,παραπλάνηση,απόκρυψη πληροφοριών). Για να διαπιστώσετε πως ακριβώς λειτούργησε η τελευταία διελεύση μπορείτε να διαβάσετε το ακόλουθο άρθρο του "Ιού" της Ελευθεροτυπίας ( Το ελληνικό Τσερνομπίλ / Η παραπληροφόρηση του 1986 )

Πηγές και σχετικοί πληροφοριακοί σύνδεσμοι

Tσερνόμπιλ: 20 χρόνια μετά η ραδιενέργεια δηλώνει παρούσα στη χώρα μας

Μαζικές αμβλώσεις στην Ελλάδα λόγω του Τσερνομπίλ

Κατηγορίες Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου της Ελλάδας ( ASC 5η Σκορπιού )

Έγραψε η/ο Heracles V. στις Monday, April 28, 2008
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2011, 19:40:11 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/