Αποστολέας Θέμα: Δημόσια καταγγελία  (Αναγνώστηκε 11172 φορές)

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Δημόσια καταγγελία
« στις: Αυγούστου 17, 2010, 10:51:29 »
Η Α.Μ.Ρ.Α.,ως "Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα" λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις περί εσωτερικής φιλοσοφίας και αναζήτησης για την επίτευξη αυτογνωσίας με σκοπό την κοινωνική δραστηριοποίηση του κάθε ατόμου, στους τομείς των κοινωνικών δράσεων διεπόμενων από ανθρωπιστικές αξίες και φιλανθρωπικά ελατήρια. Για τον λόγο αυτόν αποδέχεται τον κάθε συνάνθρωπο που διακατέχεται από ανησυχίες και σκεπτικισμό για την πορεία της ανθρωπότητας στις κοινές της δράσεις και επιδιώξεις, έχοντας διάπλατα ανοιχτές τις θύρες της στην κάθε ενδιαφερόμενη και κάθε ενδιαφερόμενο που εκδηλώνει ελεύθερα την βούληση του για εισδοχή.

    Έτσι ο κάθε συνάνθρωπος που επιθυμεί, δύναται ελεύθερα, ανώνυμα αν το θέλει και χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση ή δέσμευση, να γίνεται δόκιμο μέλος της ΑΜΡΑ και να λαμβάνει τις Διδασκαλίες του Δοκίμου. Στη συνέχεια και μετά το πέρας του βαθμού του Δοκίμου θα ερωτηθούν εάν θελήσουν να συνεχίσουν στον εσωτερικό - μυητικό κύκλο της ΑΜΡΑ και για όσους ελεύθερα και αβίαστα το αποφασίσουν, τότε θα κληθούν να συμπληρώσουν επώνυμα το επίσημο έντυπο Αίτησης εισδοχής. Ακολουθεί συνέντευξη με μέλη του Συμβουλίου της ΑΜΡΑ και ακολουθεί επικύρωση εισδοχής ή η απόρριψη της Αίτησης.

    Κατά κανόνα λοιπόν, έγκριση ή απόρριψη ενός ατόμου για εισδοχή, γίνεται μετά την προαναφερθείσα διαδικασία. Κατ' εξαίρεση και για πολύ ακραίες περιπτώσεις, η απόρριψη γίνεται σε πιο πρώιμο στάδιο και για τέτοιες περιπτώσεις συνήθως το άτομο διαγράφεται και από μέλος ή φίλος του forum της ΑΜΡΑ, χωρίς βέβαια να απαγορεύεται να συμμετέχει ως απλός συμμετέχων, εφόσον σέβεται τους κανόνες του Κανονισμού. Σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις εμπίπτουν άτομα τα οποία, είτε παρουσιάζουν κλινικά συμπτώματα διαταραγμένου ψυχισμού, είτε ενασχολούνται με πρακτικές της λεγόμενης αριστερής ατραπού - κατά κανόνα με μαύρα τελετουργικά και εν γένει με μαύρη μαγεία, σατανολατρεία, βαμπιρισμό κλπ....

    Στο εγγύς παρελθόν εισήλθε στην διαδυκτιακή κοινότητα της ΑΜΡΑ ένα μέλος με το ψευδώνυμο "mendesius", το οποίο στο τέλος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Nyx" και έτσι εμφανίζεται ακόμα στις ανοικτές συζητήσεις της ΑΜΡΑ. Παρότι το άτομο εξ αρχής προβλημάτισε με τις έντονες εμμονές του, μη βιαζόμενοι να καταδικάσουμε κάποιον, αποδεχθήκαμε και δεχθήκαμε μεταξύ των Δόκιμων μελών το άτομο με το εμφανιζόμενο πλέον ψευδώνυμο "Nyx".

    Σε τηλε-επικοινωνία που είχαμε με το συγκεκριμένο άτομο, μας δήλωσε ότι ονομάζεται Ν. και ότι διαμένει στην Αθήνα. Ο Ν. όπως μας ομολόγησε, πήρε απαλλαγή από στράτευση λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και ότι έκτοτε διαβιώνει με στήριξη των γονιών του και με προνοιακό επίδομα λόγω ανικανότητας του για εργασία (λόγω άρνησης του να εργαστεί όπως ο ίδιος ισχυρίζεται).

    Το συγκεκριμένο άτομο για πολλούς και ποικίλους λόγους - και για τους λόγους που προαναφέραμε - διαγράφηκε από μέλος του forum και του κοινοποιήθηκε ότι δεν δύναται να γίνει αποδεκτός για εισδοχή. Έκτοτε έχει μανιωδώς αποδυθεί σε συνεχείς συκοφαντικές και δυσφημιστικές αναγραφές σε προσωπικές του σελίδες και διάφορα ατομικά του Blogs, διαμηνύοντας μας ότι σκοπός του είναι να καταστρέψει την ΑΜΡΑ. Παράλληλα καθημερινά στέλνει πάμπολλα υβριστικού περιεχομένου e-mail, παρεκτρεπόμενος κατά πολύ πέραν των ανοχών που δύναται να επιδείξει ο άνθρωπος. 

    Τα προσωπικά του στοιχεία που έχει δηλώσει διαδικτυακά σε διάφορες σελίδες και σε προσωπική επικοινωνία δήλωσε ότι είναι πραγματικά και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα κοινοποιεί, είναι τα παρακάτω:

    Η φωτογραφία του με το προφίλ του βρισκόταν το 2009 δημόσια σε αυτή την ιστοσελίδα   http://www.meetingyou.gr/Mendesius και μας διαβεβαίωσε κατά την επικοινωνία μας, πως είναι αληθινά στοιχεία.



Άντρας
24 ετών (το 2009 που είχε συντάξει το προφίλ του στον ιστότοπο  http://www.meetingyou.gr)
Αθήνα
Ελλάδα
Απασχόληση: Βαμπίρ
Κατάσταση: Άπιστος-η
Ποτό: Μερικές φορές
Θρησκεία: Άθεος
Σεξουαλικότητα: Straight
Σώμα: Κανονικό
Χρώμα ματιών: Μαύρα
Ύψος: 1.76
Βάρος: 64 κιλά
ΖΩΔΙΟ: Παρθένος

Ημερομηνία γέννησης που δήλωσε είναι 17/9/1985, τόπος Εύβοια.

Ανάφερε πως είναι συντονιστής στο http://www.satanismos.com/ ως Astaroth
 
και δημιουργός της ιστοσελίδας http://www.naosathanasias.com/forum.htm ως Asetskull και αργότερα Ethernal

Τα emails που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν είναι:

apolito_skotos@hotmail.com
murmur@hotmail.gr
asteroth@hotmail.gr
skarl_et@yahoo.gr

    Η κατά τους τελευταίους μήνες δραστηριότητά του κατά την οποία αρέσκεται στην εξύβριση, συκοφάντηση και στην αήθη διαστρέβλωση, εισέπραξε την ανοχή και το μειδίαμα των συντελεστών της ΑΜΡΑ, καθότι οι λοιδορίες που εκτοξεύει εναντίον τους αναφέρονται στο ότι οι της ΑΜΡΑ είναι στατανιστές  :o βαμπίρ  :o και τα τοιαύτα. Όμως η ενόχληση με προσωπικά μηνύματα και email μελών του forum και ο καταιγισμός που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα υβριστικών email, εξανάγκασαν την διαχείριση της ΑΜΡΑ να προβεί σε καταγγελίες στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

    Μέχρι να επέμβει η δίωξη, τα μέλη που ενοχλούνται από το συγκεκριμένο άτομο, ας βάλουν τις ανωτέρω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιεί ο περί ου ο λόγος, στην κατηγορία των spam. Σε περεταίρω μέτρα - όπως αγωγή - δεν θα στραφεί η διαχείριση εναντίον του, περιοριζόμενη μόνον στην υποβληθείσα μήνυση.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2010, 17:04:47 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δημόσια καταγγελία
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 17:17:50 »
Δυστυχώς λόγω της αργοπορίας, της σύλληψης, του παραπάνω υποκειμένου, παρατηρούμε ακόμα φαινόμενα, όπου διάφορα συκοφαντικά blogs εναντίον μας, εμφανίζονται και εξαφανίζονται κατά περιόδους...

Επίσης έχει ήδη γίνει καταγγελία στο server που φιλοξενεί το www.satanismos.com, καθώς και θα υποβληθεί συμπληρωματική μήνυση και κατά του ιδιοκτήτη του site. 

Καθημερινά δεχόμαστε ένα πλήθος από εξυβριστικά, συκοφαντικά, και απειλητικά μηνύματα, κατά της οικογένειας μας, των παιδιών μας, των γονιών μας, και του έργου μας, και δεν υπάρχει άλλη λύση, από την ΔΙΩΞΗ, για τέτοια κακοποιά στοιχεία, που εξαπατούν ακόμα και τους ψυχιάτρους, πως είναι άρρωστοι, για να μην πάνε στρατό, και να υπεξαιρούν αιώνια σύνταξη, λόγω άρνησης τους να εργαστούν, όπως μας ανέφερε ο ίδιος. 

Είναι θέμα χρόνου η Δικαιοσύνη, να σταματήσει, και αυτή την ποταπή προσωπικότητα να μας καταδιώκει, είτε δημόσια, είτε με emails, και να μας καταταράσσεται καθημερινά, με τον πιο χυδαίο τρόπο, στοχεύοντας λυσσασμένα, στην οικογενειακή μας καταστροφή, καθώς και του έργου μας.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2010, 10:22:29 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δημόσια καταγγελία
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 12:10:12 »
    Από πρόσφατη απολογητική επιστολή που λάβαμε από τον παραπάνω καταγγελλόμενο....

Ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Οκτώβριος 2010, 18:41

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΡΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ-ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟ
ΝΑ ΝΙΚΏ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2010, 19:58:00 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Δημόσια καταγγελία
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 16:38:12 »

Ναι καλά κρασιά, τον Αύγουστο που θα ναι παχιές οι μύγες.  ;D ;D ;D ;D

Πάντως Μεταξύ σοβαρού και αστείου (Βοήθεια θέλει)

Κατ' ουσία πιθανών να φωνάζει λυτρώστε με. Είναι σε σύγκρουση, με τις σκεπτομορφές του και τις ιδεοληψίες (πιθανών από διάφορα τραυματικά γεγονότα που χαρακτήρισαν την έως τώρα ζωή του, εάν δεν έχει ιστορικό παθογενούς κατάστασης (ασθένειας). Αλλά και αυτό αντιμετωπίζεται σήμερα.
Το υποσυνείδητό του, κρύβει πολλά που πρέπει να βγουν στη επιφάνεια και αφού αναγνωριστούν να αναλυθούν, να ισορροπήσουν (μακροχρόνια διαδικασία), αντιλαμβάνομαι επίσης τον πόνο που βιώνει, (και όταν ό πόνος φτάνει σε σημεία που δεν αντέχεται, εκδηλώνει επιθέσεις ως αντιστάθμισμα αποβολής αυτής της ενέργειας, του πόνου) αντιλαμβάνομαι την έλλειψη αγάπης και συμπαράστασης με απλές ανθρώπινες κουβέντες. Είναι τραυματισμένος ψυχικά, πληγωμένος και αδύναμος.
Αλλά πρέπει να αναλάβουν ειδικοί προπαντός για διαφύλαξη του εαυτού του που τον καταστρέφει. Αρκεί να θέλει (θέληση κυρίαρχος "θεός").[/b]

Αυτοί που θα έπρεπε να διωχθούν είναι αυτοί που τον έφτασαν σε αυτό το σημείο. Γιατί τον έφτασαν σε σημείο να μισεί την φύση του.

Και εάν διάβασες αυτά που έγραψα, Νυχ ή όπως αλλιώς σε λένε ως επισκέπτη με την θέλησή σου και την βοήθεια ισορροπημένων ανθρώπων μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Γιατί όλο αυτό είναι ένας κακός εφιάλτης για εσένα. Όμως κατά βάθος πότε πότε νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Όπως επίσης περνάς στιγμές μεγάλης απομόνωσης και  θλίψης, όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν και να γίνουν δημιουργικότητα, ξυπνώντας από τον εφιάλτη.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2010, 17:35:20 από ΣΕΡΑΠΙΣ »
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δημόσια καταγγελία
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 23, 2010, 12:28:49 »
Κατ' ουσία πιθανών να φωνάζει λυτρώστε με.

Δυστυχώς αδελφέ μου και εγώ είχα πέσει αρχικά, ακριβώς στην ίδια παγίδα, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα.

Υπάρχει μία παράδοση, για τα "βαμπίρ" ανθρώπους, ότι ξεγελάν τα θύματά τους, με οποιοδήποτε ύπουλο τρόπο, με στόχο πάντα την εκμετάλλευση.

Σε ένα μυθιστόρημα, είχε γραφτεί μία μικρή ιστορία.  Μία μητέρα είχε χάσει το παιδί της, και ένας βρικόλακας, είχε προσποιηθεί πως ήταν το νεκρό βρέφος της, και καθώς προσποιούνταν πως έπινε γάλα από τα στήθη της, της ρουφούσε αίμα.

Η διαφορά ανάμεσα στον ψυχασθενή και στον εγκληματία, είναι πως ενώ ο ασθενής καταλαμβάνεται από ένα πάθος, και είναι εκτός εαυτού, ο εγκληματίας, έχει πλήρη συνείδηση της πράξης του.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 23, 2010, 18:55:19 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δημόσια καταγγελία
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 17:17:50 »
Ας δούμε ένα από τα επιχειρήματα αυτού του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, αν και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με αυτές τις βλακείες...  Παρόλα αυτά, είναι πάρα πολύ ενοχλητική αυτή η συμπεριφορά, και η Μήνυση εναντίον του, έχει ήδη κατατεθεί πριν αρκετούς μήνες...

Μας συκοφαντεί λοιπόν, σε πολλά δικά του blogs και στο www.satanismos.com στο οποίο είναι συντονιστής, πως είμαστε εγκληματίες...  :D

"Η Εγληματικότητα της ΑΜΡΑ:
H ΑΜΡΑ είναι μια ψευτο-ανθρωπιστική σέκτα διότι ζητάει ανθρωποθυσίες αν χρειαστεί:"


Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ

"Γράφουν:
Quote: "ο αυθεντικός Τεκτονισμός μόνον με Ευθύνες και Καθήκοντα πριμοδοτεί τον Αληθινό Τέκτονα, ζητώντας του θυσίες που κάποτε μπορεί να είναι και η ίδια η ζωή του.""


Προφανώς και ο Στρατιωτικός όρκος1 μεταφράζεται από τον παραπάνω δράστη, ως εγκληματικότητα.

Για τους Ιδιοτελείς 2 Σατανιστές - Βαμπίρ, η αυτοθυσία για το Κοινωνικό σύνολο είναι εκμετάλλευση και εγκληματικότητα, καθώς η δική τους φιλοσοφία είναι να μην προσφέρουν παντελώς τίποτα, αλλά απεναντίας να ρουφάνε το αίμα - χρήμα των άλλων γύρω τους στο μέγιστο δυνατό.

Δυστυχώς ο Νεο-Σατανισμός και ο Νεο-Βαμπιρισμός, αποτελεί μία Νέα Μόδα, όπου υποκρύπτονται πλήθος από εγκληματικά και αντίχρηστα στοιχεία.
_______________________________________________________________________________

1 http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=83
Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.

2 http://www.satanismos.com/viewtopic.php?t=1768&highlight=
Πιστεύω πως η ατομικότητα είναι ανώτερη από την φυλή, όταν θυσιάζεσαι για την φυλή είναι κάτι που υποβιβάζει την ατομικότητα και ανεβάζει την φυλή. Εγώ είμαι αντίθετος να θυσιάζεσαι για κάποιον ή για κάτι.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2010, 19:56:32 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δημόσια καταγγελία
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 17, 2011, 03:34:15 »
Δημόσια καταγγελία κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Εδώ και 1,5 χρόνο αυτό το υποκείμενο, μου επιτίθεται και δημόσια και με προσωπικά μηνύματα, με απίστευτη λεκτική βία, υβριστικά και άκρως αισχρά συκοφαντικά σχόλια, καταράσσοντας και ευχόμενος σε εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες μηνύματα το θάνατο μου, των μελών της οικογένειας μου, προσβάλλοντας την μητέρα μου, το σύζυγό μου, τα παιδιά μου, καθώς φυσικά επιδιώκοντας μανιωδώς την καταστροφή του έργου μας.

Συνεχίζει να δημιουργεί ιστοσελίδες όπου μας συκοφαντεί, πως είμαστε εγκληματίες, εκμεταλλευτές και σατανολάτρες, οι οποίες εμφανίζονται κατά την αναζήτηση της ιστοσελίδας ΑΜΡΑ.

Η Μανία καταδίωξης απέναντί μας, δεν σταματάει με τίποτα, συνεχίζεται, παρόλο που δεν απαντάμε, στα μηνύματά του, παρόλο που λέμε, πίκα είναι θα του περάσει, αυτός δεν σταματά με τίποτα.. Συνεχίζει να στέλνει δεκάδες μηνύματα σε μία μέρα, επιζητώντας λυσσαλέα να μας βλάψει, με οποιοδήποτε τρόπο...

Φυσικά διαβάζοντας το περιεχόμενο, ο καθένας καταλαβαίνει πως είτε δε στέκει καλά στα μυαλά του είτε, απλά, είναι μία εγκληματική προσωπικότητα.

Το θέμα μου όμως είναι πως ενώ έχω καταθέσει μήνυση εναντίον του εδώ και 1 χρόνο, με 2 συμπληρωματικές, δίνοντας στοιχεία για την εύρεση του, ταλαιπωρούμαι ακόμα με αυτό το υποκείμενο.

Αυτό το άτομο επί 1,5 χρόνο μας καταδιώκει μανιωδώς, ευχόμενος σε χιλιάδες μηνύματα (εκατοντάδες ακόμα και σε μία μέρα) τον θάνατο της οικογένειας μου, με απίστευτη αισχρότητα, απειλώντας μας, πως θα μας βλάψει με κάθε δυνατό τρόπο, μια και το μίσος του απέναντί μας, είναι απίστευτα απερίγραπτο, όπως συνεχώς μας ενημερώνει, και η Εισαγγελία, ακόμα να δράσει...

Γιατί απλά το σύστημα δικαιοσύνης δεν νοιάζεται... γιατί απλά δεν υπάρχουν αξίες και αρχές, ούτε προστασία του πολίτη.

Υπάρχει Κενό Δικαιοσύνης, ο πολίτης πλέον δεν αισθάνεται ασφαλής.  Δεν υπάρχει κανείς να τον προστατέψει και αναγκάζεται να πάρει τον Νόμο στα χέρια του.  Εκεί φτάσαμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2012, 00:51:26 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δημόσια καταγγελία
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 18, 2012, 05:02:06 »
Επειδή που και που υπάρχουν στιγμές που μας ρωτάνε για τον ψυχάκια - βαμπίρ - σατανιστή του site http://rosecrucis.blogspot.com/ που μας κυνηγάει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που τον διώξαμε από μέλος του φόρουμ...

έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν, πως πρόκειται για έναν κακόβουλο ψυχασθενή, που πληρώνεται κανονικά από το ψυχιατρείο, εκμεταλλευόμενος το Ελληνικό κράτος, όπως περηφανεύεται, ο οποίος έχει κολλήσει σε μένα προσωπικά για να με καταστρέψει όπως λέει, ολοσχερώς, με τεράστια μανία.

Δυστυχώς δεν υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη, σε ένα διαλυμένο και διεφθαρμένο Ελληνικό κράτος, και οι μηνύσεις μας παραμένουν ακόμα, στο γραφείο του εισαγγελέα, μια και δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα, του συγκεκριμένου ψυχασθενή, που διαμένει στην Αθήνα, ο οποίος επί 2 χρόνια τώρα, καθημερινά, στέλνει τα αισχρά μηνύματά του, απειλώντας μας με διάφορους τρόπους, για να μας υπεξαιρέσει χρήματα, (λέγοντας πως αν δεν τον κάνουμε πλούσιο, θα αυτοκτονήσει  :D ), υβρίζοντας με απίστευτο χυδαίο τρόπο, καταράσοντας καθημερινά το έργο μας, την οικογένεια μας, και ειδικά τα παιδιά μας, επικαλώντας τον Σατανά... με τον οποίο έχει πλήρως ταυτιστεί, ενεργοποιώντας διάφορες μαύρες τελετές του, εναντίον μας...   :D

Και όλα αυτά γιατί θέλει να ασχολούμαι προσωπικά και καθημερινά μαζί του.

Φυσικά, όλοι λένε αγνοήστε τον, και φυσικά τον αγνοούμε, και τα μηνύματα του, πάνε καθημερινά στον κάδο του εμαιλ, όμως είναι άκρως ενοχλητική αυτή η συμπεριφορά, και ειδικά όταν βάζει στο στόμα τα παιδιά σου, με τα χειρότερα λόγια, ή ακόμα την μητέρα μου που απεβίωσε.  (Αν κάποιος αντέχει να διαβάζει τέτοια δαιμονισμένα μηνύματα, χωρίς να του σηκωθεί η τρίχα κάγγελο είναι πραγματικός ήρωας.  :D )

Δεν έχω να καταθέσω τίποτα παραπάνω, εκτός ότι οι ψυχολόγοι μπορούν να μπλέξουν πολύ άσχημα προσπαθώντας να βοηθήσουν κάποιον, και να κληρονομήσουν έναν ψυχάκια, ίσως και εφόρου ζωής.

Το Ιντερνετ δίνει μεγάλη ελευθερία στην έκφραση, αλλά δυστυχώς δημιουργεί όλα αυτά τα προβλήματα, όπου ο κάθε ψυχανώμαλος έχει το δικαίωμα, να σε συκοφαντεί δημόσια, και να σε παρενοχλεί χωρίς να υπάρξει καμιά ποινή για τις αξιόποινες πράξεις του.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2012, 00:49:33 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δημόσια καταγγελία
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 05, 2012, 00:36:32 »
'Αλλο εσωτερισμός και άλλο ψυχασθένεια...

Δυστυχώς όμως αρκετοί ψυχασθενείς μπλέκουν στον εσωτερισμό, διότι προσπαθούν μέσω της μελέτης των μυστηρίων, και των ψυχικών φαινομένων, να βρουν λύση στο δράμα τους, και έτσι έχουμε φαινόμενα τραγικά, που πραγματικά, δημιουργούν ένα ψυχικό χάος και κυριολεκτικά έναν ψυχικό γολγοθά...

Ας μην σχολιάσουμε άλλο τις αναρτήσεις του Βαμπίρ Νίκου, από την Αθήνα...
Κρίμα στο παιδί κρίμα... Πιο σκοτεινά δεν γίνεται...

Ας γνωρίζουμε λοιπόν το χάλι της κτηνώδης φύσης του ανθρώπινου είδους, έτσι ώστε κάποια στιγμή, να θεραπευτούμε όλοι μας, και να μην εκδηλώνουμε άλλα ανθρώπινα δράματα.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δημόσια καταγγελία
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 28, 2013, 19:42:41 »
Ενημερωτικά, ο Δράστης έχει εντοπιστεί στην περιοχή Ζωγράφου στην Αθήνα, και Διεύθυνση Δάφνης 2_
'Ονομα πατέρα Δημήτρη, όνομα μητέρας Αλεξάνδρα, επίθετο Σκαρλ___

Κινητό Πατέρα (Δημήτρη Σκαρλ___) 69783629__

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ενημερωθεί μια και εκκρεμεί Μήνυση εναντίον του δράστη...

Ο Πατέρας του, δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος στο τηλέφωνο, και μας επιβεβαίωσε πως όντως το παιδί του, έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Επί 5,5 χρόνια μας ταλαιπωρεί, με άπειρα εξυβριστικά και απειλητικά μηνύματα... Είτε σε emails, είτε σε blogs.

Ευχόμαστε... να λήξει κάποια στιγμή, και να μας αφήσει ήσυχους...

Ελεος...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2013, 20:17:35 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/