Αποστολέας Θέμα: Ετοιμάζεται νέα εισβολή των εξωγήινων  (Αναγνώστηκε 3502 φορές)

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Ετοιμάζεται νέα εισβολή των εξωγήινων
« στις: Φεβρουαρίου 19, 2010, 14:35:21 »
Σε νέες επιστολές που στάλθηκαν από τον Κο Σαμαρά (κυβερνήτη του εξωγήινου σκάφους, που ονομάζεται νέα Δημοκρατία) για την εισβολή, ας δούμε τα πραγματικά νοήματα που κρύβονται. Για να τα δεί κάποιος πρέπει φυσικά να γνωρίζει την γλώσσα των άλλων πλανητών (τις επιθυμίες τους) ή τη γλώσσα του πλανήτη των Πιθήκων.

Στις 21 του μηνός λέει ξεκινάνε την ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας (μυστικές αναφορές αποκαλύπτουν ότι κάπου στο πλανητικό σύστημα κατασκευάζουν αστρόπλοιο) , μαζί με την κοινωνία (δεν πιστεύω να εννοούν την θεία, αλλα σίγουρα όλοι τους θα μεταλαύουν πριν την μάχη)
Πιστοί στο χρέος τους (φανταστείτε, τι χρωστάνε , και σε ποιούς!!!, πάντως εμείς της Μιχαλούς όχι) σε 800000 χιλλιάδες Νεοδημοκράτες (τώρα ξέρουμε τον αριθμό των εισβολέων, δημόσιο θέσεις κλειδιά κλπ)
που ήλθαν ΄(είδαν και απήλθαν) γράφτηκαν μέλη και ψήφισαν (πελάτες για το μέλλον, μάλλον στρατολογούν και γήινους)στις 29 Νοεμβρίου. (μήπως αστρολογικά κάτι συνέβει τότε? ΄πρέπει να ερευνήσουμε για σημάδια εκείνη τη μέρα, μήπως ήρθε τελικά ο αντίχριστος?)
και μας ζήτησαν να κάνουμε νέα εκκίνηση (νέα Δημοκρατία Racing, τώρα το σκάφος είναι στα pit)
Πήραν το μύνημα της Ελπίδας (που κατοικεί σε άλλο γαλαξιακό σύστημα, πάντως δεν πήραν το μύνημα της Αντιγόνης, της Μύδειας, της Υπατίας και τόσων άλλων)
Και μας έδωσαν εντολή αναγέννησης και νίκης (πρέπει να είναι κάποιος ειδικός κώδικας κρυμμένος μέσα στο σήμα που λαμβάνουν από τον πλανήτη τους, ή κάτι παίρνουν όλοι μαζί)
Όλοι εσείς , οι ενεργοί πολίτες, είστε το ανεξάντλητο δυναμικό της Πατρίδας μας. (Δεν πιστεύω να περιλαβάνει και τους παθητικούς πολίτες? οφείλουμε να πούμε εδώ, ναι πάντα θα γεννιούνται υπάλληλοι, είναι ανεξάνλτητοι).
Όταν ένα κόμμα ανοίγει τις πόρτες του, (αυτό πρέπει να είναι συνθηματικό, για την πόρτα του σκάφους ή δεν έχουν καταλάβει ότι και μια τελεία κλείνει τις πόρτες)
όταν η πολιτική συναντά την κοινωνία (δηλαδή να υποθέσουμε ότι πολιτική και θεία κοινωνία πάνε μαζί? γιατί αν το πάρουμε κατά γράμμα "θεός φυλάξι")
τότε γεννιέται όραμα για την χώρα (τώρα να δείτε όραμα θα είναι?, εφιάλτης? πάντως και τα δύο πηγάζουν απο τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή πάλι εννοούν όραμα τύπου Ιζεκιήλ κλπ? τώρα που το σκέφτομαι μήπως ο Ιζεκιήλ ήταν δικός τους?)
και δύναμη για να παραμεριστούν οι σκιές του χθές και οι φόβοι του αύριο. (Αυτό είναι φοβιστικό λίγο, μάλλον εννούν σκιές όλους εμάς τους γήινους που έχουμε απομήνει, ή βλέπουν με κάποιο τρόπο στον αστρικό κόσμο τις σκιές που οι ίδιοι δημιουργούν)
Στό 8ο τακτικό συνέδριο θα ακουστεί η φωνή η δική σας (Σαν το ανέκδοτο με την Αγελλάδα, μπορώ και μιλάω)
θα αναδειχτεί η προοπτική της νέας μεταπολίτευσης (θα ανακοινωθεί το σχέδιο του επικισμού από άλλους πλανήτες)
θα προκύψει η νέα δημοκρατία που θα την κάνει πραγματικότητα (μάλλον για κάποια άλλη παράλληλη πραγματικότητα μιλάνε, αυτοί οι εισβολείς, είναι πολύ προχωρημένοι)

continue........ διαφημίσεις


« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2010, 15:59:06 από ΣΕΡΑΠΙΣ »
Per aspera ad astra

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ετοιμάζεται νέα εισβολή των εξωγήινων
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 11:08:12 »
    Είναι επιστολή ή απειλή;  ??? :o ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 20, 2010, 14:04:53 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Ετοιμάζεται νέα εισβολή των εξωγήινων
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 12:15:27 »
Συνέχεια.....

Έφτασε ξανά η ώρα της πολιτικής (μάλλον κάπου θα υπάρχουν ακόμα λίρες κρυμμένες που τις χρειάζονται για επισκευές του σκάφους, λαδώματα κλπ)
Στόχος μας, μέσα απο το συνέδριο, το κόμμα μας να γίνει πιό ανοικτό, πιό δημοκρατικό στην εσωτερική λειτουργία των οργάνων του, (νάτο το πρόβλημα, έχουν βλάβη στον κινητήρα, δεν π[ιτεύω πάλι να τονίζουν άλλα όργανα?)
αξιοκρατικό στην ανάδειξη στελεχών, παρεμβατικό στην κοινωνία  (θα αποφασίσουν μάλλον για αξιωματικούς στην γέφυρα, στο κατάστρωμα, στις μηχανές, και αν κατάλαβα καλά παρεμβατικό λέει ή παραβατικό στην κοινωνία, και αυτή η κενωνία πάλι η ψεύτρα)

Προσέξτε παρακάτω (ξεδιπλώνεται το σχέδιο της εισβολής)

Στόχος μας είναι να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα (πω πώ την κακομοίρα, για να φτιάξεις κάτι πρέπει πρώτα να το διαλύσεις. Μα επιτέλους έχει και άλλες χώρες στη γη με την Ελλάδα τα έβαλαν πάλι?)
όχι απλά να πάρουμε τη εξουσία, (αλλά θα σας ...... κιόλας)
αλλά να ξαναδώσουμε Ελπίδα (ΝΑΤΟ εξωγήινου τύπου διακυβέρνηση, Ελπίδα είναι ο τύπος του πολιτεύματος που εξασκούν σε διάφορα πλανητικά συστήματα, αποροφώντας τους πόρους της φύσης)
Αυτό είναι η νέα μεταπολίτευση (νέα τάξη πραγμάτων? διασταύρωση ανθρώπων με σαύρες?)
οριστική ρήξη με όσα οδήγησαν τον τόπο σε αδιέξοδα (Ανατρίχιασα, θα κάνουν την γη τόπο, κρανίου τόπο, μάλλον πρώτα εξαπολύουν κυνηγούς κεφαλών, γήινων κεφαλών)
Αυτή είναι η νέα δημοκρατία (σύμφωνα με πληροφορίες έτσι ονομάζεται το σκάφος)
Το κόμμα των αξιών και των αξίων (ναι έχουν δίκιο έχουν σύστημα που στηρίζεται στην κυβερνητική πολιτική ως αξίες, και οι άξιοι πρέπει να είναι σαυροειδή όντα του συστηματός τους)
Το κόμμα που θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί (Αποικαλυπτικό, κατασκευάζουν ακόμα το σκάφος)
Μας οπλίζει με κουράγιο η δίψα του ελληνικού λαού (και η πείνα να δείτε με τη οπλίζει έναν λαό γήινο, εδώ είναι ένα άλλο στοιχείο, πριν την εισβολή, θα απο ξυράνουν τους πόρους του ύδατος πρώτα)
για αλήθειες που ενώνουν (έχουν και χιούμορ)
ενώνουν τους Έλληνες (σε μία ομιόμορφη μάζα για την κρεαταγορά, μάλλον μας τρώνε κιόλας)
Σαρώνουν όσα κρατούν τη χώρα πίσω (το μυστικό τους όπλο, θα εξαπολύσουν ανεμοστρόβιλους πρώτα)
και λυτρώνουν όλους εμάς απόσα μας πλήγωσαν και μας πίκραναν (μάλλον εννοούν ότι σκοτώνουν τους τραυματίες)
Και τελιώνει, σας καλώ την Κυριακή ...... όπως λέει η επιστολή (αρχίζει η επιβίβαση στο σκάφος των επίκων για να οπλιστούν)

υπογράφων ο ύπαρχος του καραβιού (γιατί ο καπετάνιος πρέπει να είναι κρυφός δεν εμφανίζεται)

Για τυχόν παραβλέψεις λυπάμαι αλλά τό σήμα είχε παύσεις, και ήταν κρυμμένο κάτω από άλλο κώδικα, αυτά μπόρεσα να αποσυμβολίσω.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 20, 2010, 12:24:37 από ΣΕΡΑΠΙΣ »
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ετοιμάζεται νέα εισβολή των εξωγήινων
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 14:15:36 »
'Οσο υπάρχουν Ελληνικά πρόβατα και όχι Ελεύθεροι και Φωτισμένοι 'Ελληνες, η απάτη θα συνεχίζεται...

Είναι να αγανακτεί κανείς πως ένας φτωχός θα ψήφιζε ποτέ εξωγήινους  :D
'Αραγε ο μόνος τρόπος, για να ξυπνήσει το ζώο, είναι να το χτυπήσουν στην ιδιοτέλεια του? (αφαίρεση 14ου μισθού και επιδομάτων, πτώχευση επιχειρήσεων και νοικοκυριών, κτλ...)

'Ισως τελικά έτσι πρέπει να γίνει... μια και ελάχιστοι, είναι εκ' γεννητής μορφωμένοι ή χαρισματικοί, στην έννοια του Συνολικού οφέλους.

Συνεχίζουμε να ανεχόμαστε απατεώνες, παντός τύπου, ενώ τώρα θα έπρεπε να ήταν όλοι τους φυλακή τουλάχιστον...  Δεν μας φταίει κανείς για τα χάλια μας, από την αμορφωσιά μας... τον πνευματικό μας ξεπεσμό... την αναισθησία και την αδυναμία μας...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 22, 2010, 18:47:07 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/