---ΕΙΜΑΙ....Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Σ ..!!    ακους....πες  μου  ....πες   μου....ΑΚΟΥς..!?!
             ---Σσσσσστ.....π α ψ ε    πια...,   Π Α Ψ Ε ,   θελεις  να  μας   ακουσουν...!?!  ε,!!   π α ψ ε ..!!!
         ΔΥΟ   ΜΑΤΙΑ ....γιαλιζαν   στο   απογευματιατικο    σκοταδι   της   ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ    ΣΤΟΑΣ.....γιαλιζαν    βουρκωμενα...
                      η   καφετερια.....ΑΔΕΙΑ...μονο   ενας   τεμπελης  ΣΕΡΒΙΤΟΡΟς....προσπαθουσε...να   βαλει   ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ...ταξη...
              ---δεν   ΜΠΟΡΩ   να  εφαρμοσω....τον   ΟΡΚΟ  που  δωσαμε...ΟΧΙ....δεν   μπορω...
                 ---γιατι....δεν,  ε!!   ΓΙΑΤΙ....τι  θα  σου  κανουν...πες   μου...
             ---ΘΑ   ΜΕ   ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ....ρε! .....θα   με   α ν α γ κ α σ ο υ ν    να   φυγω....       ΔΕΝ   ΘΕΛΩ....δεν,   θ ε λ ω ....
                  ---ωραια....τοτε,    ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΟΥ....ΠΕς   ναι....και   βλεπεις.....ΤΙ   ΝΑ   ΚΑΝΟΥΜΕ   ΤΩΡΑ...ΤΙ!!
           ---ΔΕΝ   ειναι   ωραια ...πραγματα  αυτα   ρε!   ....δεν   ειναι....ΕΚΛΟΓΕΣ    ΣΤΗΜΕΝΕΣ....ΑΦΟΥ   τα  ξερεις....τι  μου  λες  τωρα..!
                  ---ποιος    τις   χεζει...ρε   τις   ΕΚΛΟΓΕΣ....ΤΗΝ   ΟΥΣΙΑ  ΚΟΙΤΑ...  ΤΗΝ   ΟΜΗΓΥΡΗ...  τ"  αδελφια  σου...
             ---ναι,  αλλα....οι   ΑΛΛΟΙ....ΑΥΤΟΙ   ρε!   οι   ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ....θα   δ ι ο ι κ ο υ ν ....θα   αποφασιζουν...θα  ειναι....ΕΞΟΥΣΙΑ...
                   ---Ε,   ΤΙ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ....καποιοι   θα  ειναι   ΕΞΟΥΣΙΑ...καποιοι...   τι   ΑΥΤΟΙ....τι  ΟΙ   ΑΛΛΟΙ...  ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑ.!
             ---ΟΧΙ,  ρε!  δεν   ΕΙΝΑΙ   ΕΤΣΙ  ΤΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Α Λ Λ Ι Ω Σ ....ΤΑ   Φ Α Ν Τ Α Ζ Ο Μ Ο Υ Ν ...    Α Λ Λ Ι Ω Σ ...!!
                    --ΠΑς   γυρευοντας ....ρε   κοπανε....τα  θελει   ο   κωλος  σου... κ α τ σ ε ,   στ"   αυγα  σου...τουλαχιστον....ΜΕΧΡΙ..
                                              να   γινεις ....Ε Τ Α Ι Ρ Ο Σ ....και   αλλαζεις....μετα....πας   ΟΠΟΥ   ΑΛΛΟΥ   ΘΕΛΕΙΣ....παψε..!
            ---ρε,   δεν   καταλαβαινεις   Τ Ι Π Ο Τ Α ,   μα  τον  ΘΕΟ...ΡΕ,   ΤΙΠΟΤΑ....
                   --Σσσσσσσστ,   σ κ α σ ε ,     Η Ρ Θ Α Ν ....
                         ΝΑΙ,   ΔΕΝ   ΣΕ    Ξ Α Ν Α Δ Α .....ΟΧΙ,       ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.....ΣΥΝΕΧΩΣ   το   Ο Ν Ε Ι Ρ Ο    ΠΟΥ   ΕΙΔΕΣ  ...ΚΑΙ   ΜΟΥ
                                                     Ε Μ Π Ι Σ Τ Ε Υ Θ Ε Ι Σ .....     ΕΜΕΝΑ.....ΤΟΥ   Α Ν Α Ξ Ι Ο Υ ....
           ΤΟ   ΛΕΩ....ΩΣ   Ε Ξ Ο Μ Ο Λ Ο Γ Η Σ Η .....ΤΗΣ   ΚΑΚΗΣ   ΜΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ.....  
                       αν,   με   ΑΚΟΥΣ.....ΜΑΘΕ   ΤΟΥΤΟ....ντραπηκα   ρε!     ΝΤΡΑΠΗΚΑ.....κι"  εφυγα.....Δ Ι Κ Ι Ο    ΕΙΧΕΣ....ας   ειναι...
                                             ΕΙΜΑΙ,   Κ"   ΕΓΩ.....Ε Π Ι Ο Ρ Κ Ο Σ ...ρε!      ε ι μ α ι ....αλλα   νοιωθω.....ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ.!   Ας   ΕΙΝΑΙ..
       φιλοι   μου....π α ρ α θ ε τ ω  ....τ"   ο ν ε ι ρ ο    του.....           Δ Ε Ι Τ Ε      ΤΟ....
                 ΕΙΠΕ.....Ο    αορατος.....--   Ε Ι Μ Α Ι   ΕΚΕΙΝΟΣ,    ΟΠΟΥ    ΜΕΤΡΑΩ    ΤΟ   ΜΑΚΡΥ   ΕΤΟΣ ,    ΜΕ   ΤΟ   ΤΡΙΓΩΝΟ...
                                                            ΠΟΥ    Ο  Λ  Α     ΤΑ    Β  Λ  Ε  Π  Ω  ....
                                                                 ΠΟΥ    ΑΠΟ   ΜΕΝΑ....Η   Γ Η ...ΤΑ   ΠΑΝΤΑ   Θ Ω Ρ Ε Ι ....
                                                                         ΤΟ    Μ Α Τ Ι .....ΟΛΟΥ   ΤΟΥ   Κ Ο Σ Μ Ο Υ ...
                                                                             ΠΙΣΤΕΨΕ,    Α Ρ Ε Σ Ε Ι Σ     σ"  ε μ ε .---

να ρε!  το"πα....και   ξαλαφρωσα...  το"πα...
         Φιλαρακια....μη  μου  πειτε   τωρα,  ο,τι  λεω   κουταμαρες...επειδη...οι   Μαθητες  ταχα  δεν  ψηφιζουν....γιατι...ειλικρινα...
                       θα  σας   πω...ο,τι    --ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΣΠΑΝΟΥ  ΤΑ  ΓΕΝΙΑ....ΓΙΝΟΝΤΑΙ   ΕΚΕΙ  ΜΕΣΑ...--    ενταξει ! για  να  'μαστε  συνενοημενοι...