Αποστολέας Θέμα: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009  (Αναγνώστηκε 33467 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 29, 2009, 18:36:20 »
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1601.msg10611.html#msg10611

"Καβείρια Μυστήρια" η αφετηρία της Καμπάλα

Ομιλία του Αδελφού Ορφέα, (Πασχάλη Μαυρουδή)
στο ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26-27-28/6/2009
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Kαζαντζακικός

  • Μηνύματα: 441
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 29, 2009, 21:37:28 »
αλλο θεουργω και αλλο εγκαινιαζω τραπεζες....

αλλο ερχομαι σε εκσταση και αλλο με καλουν να παρασταθω σε τελετες καθωςπρεπισμου....

ανθρωπος απαιδευτος κουτσουρο για το τζακι...
Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 30, 2009, 11:51:50 »
Υπήρξε όμως και μία άλλη μύηση που δεχτήκαμε στα "Καβείρια Μυστήρια", πολύ πιο σημαντική.

Αποδείχτηκε για πολλοστή φορά, πως ο χειρότερος εχθρός είναι πάντα εσωτερικός, είτε αυτός ονομάζεται ανθρώπινη αδυναμία, και ιδιοτέλεια, είτε ψευτο-εσωτερισμός.


Με μεγάλη λύπη γίναμε μάρτυρες των παρακάτω:¨

1. Οι διοργανωτές του Συνεδρίου, ολόκληρη η Θεοσοφική Στοά "Κάβειρος" στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με τον Πρόεδρό τους, ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ, και τον μόνο που έστειλαν ως εκπρόσωπο, ήταν κάποιος να φροντίσει τους λογαριασμούς. Φυσικά, ήταν οι περισσότεροι από δαύτους εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα δικαιολογητικά, και ουδεμία σχέση το γεγονός ότι τους έκραξε ο φοβερός και τρομερός 'Ανθιμος.

Είναι φυσιολογικό, πως όταν κάποιος συμμετέχει στον σημερινό τεκτονισμό, στον μαρτινισμό, στο amorc, και σε κάθε άλλη ξεπεσμένη νεο-χριστιανική αίρεση, να ΦΟΒΑΤΑΙ, την Εκκλησία, και να μην έχει αποκτήσει ούτε σοφία, αλλά ούτε την ψυχική δύναμη, να αντιδράσει με υγιή τρόπο και υπεύθυνα προστατεύοντας ακόμα όσους εκπροσωπεί με την προεδρία του.

2. Δεν ήταν μόνο η Στοά "Κάβειρος" που λιγοψύχησε, αλλά και ο σημερινός Νεοέλληνας Πρόεδρος της Θεοσοφικής, έδωσε δίκαιο, στον 'Ανθιμο... παρόλο που η Αγία Μπλαβάτσκυ, υπήρξε μία επαναστάτρια, εκδίδοντας το περιοδικό, ΕΩΣΦΟΡΟΣ, προκαλώντας την κοινή γνώμη, να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ, από τον θρησκευτικό δογματισμό, και παρά του γεγονότος, ότι η Μπέσαντ φυλακίστηκε 3 φορές, για την αντίσταση της, υπερ, του ΗΘΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

3. Πέρα από τους προέδρους, που δυστυχώς δεν μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους, πλήθος μυημένων ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ, ούτε στο έγκλημα του 'Ανθιμου, αλλά ούτε και στα εξευτελιστικά σχόλια του ξεναγού, απέναντι στον πολιτισμό μας, παρόλο, που κάποιοι από δαύτους γνώριζαν την αλήθεια.

Ας μην ανησυχεί λοιπόν, ο 'Ανθιμος, και ο κάθε 'Ανθιμος... Με την Χριστιανική Βίβλο μέσα στην κάθε Στοά.'., και με τον Ιησού Αβατάρα, Διαφωτιστές σήμερα δεν υπάρχουν, στα Σημερινά Εσωτερικά Τάγματα, μια και είναι σχεδόν όλοι τους, ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Οι σημερινοί αρχηγοί και στελέχη αυτών των ψευτο-εσωτερικών οργανώσεων, ονομάζουν Πνευματικότητα, την Ιδιοτέλεια, και την Αδυναμία, και κρύβονται πίσω από επιχειρήματα 'Ηρεμης Δύναμης, προάγοντας μία Κενή Ηττοπάθεια, βοηθώντας να αναδυθεί και πάλι το Πνεύμα του Σκοταδισμού.

Οι μεγαλύτεροι προδότες του Διαφωτισμού, δεν είναι ούτε ο κάθε 'Ανθιμος, ούτε ο κάθε παραπλανημένος χριστιανόπληκτος Νεοέλληνας.

Οι μεγαλύτεροι προδότες του Διαφωτισμού, είναι οι Ψευτο-Εσωτεριστές, οι Ψευτο-Διαφωτιστές, οι Ψευτο-Μυημένοι, που σκιάζονται από τους 'Ανθιμους, και τα έχουν καλά με όλους, μια και ο στόχος τους είναι η προσωπική τους επιβίωση, η προσωπική τους φιλοδοξία, η επιβίωση τους στην εξουσία, έστω και αν χρειαστεί ακόμα, να συνεργαστούν και με τον εχθρό...

Οι Ψευτο-Εσωτεριστές σήμερα, είναι ασυνείδητοι Απατεώνες, (αν και αρκετοί από αυτούς αρκετά συνειδητοί) εξυπηρετώντας το κίνημα του σκοταδισμού και όχι του διαφωτισμού. 

'Ομως σε κάθε κανόνα, υπάρχουν και εξαιρέσεις, και κάποια πολύ λαμπρά άτομα, ηθικότατα, και αγνότατα, συμμετέχουν, και σε αυτές τις οργανώσεις αναζητώντας το ΦΩΣ, ή ακόμα αγωνιζόμενοι για το ΦΩΣ.

'Ηταν ιδιαίτερη η χαρά μας, που συναντήσαμε αυτούς τους αγωνιστές, και σε στελέχη της Θεοσοφικής, και είναι μία μεγάλη Ελπίδα, πως μέσα από την στάχτη, και το θάνατο, πάντα υπάρχει ελπίδα Αναγέννησης του Πνευματικού Φωτός.

Η αντίσταση στην απάτη, είτε είναι πνευματική, είτε ηθική, είτε οικονομική, είναι η σωτηρία μας...

και της ψυχής μας, αλλά και όλης της ανθρωπότητας.

Ας αντισταθούμε... για να σωθεί το ανθρώπινο γένος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2009, 21:21:23 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 30, 2009, 14:06:57 »
Ας κάνουμε μία σύγκριση ανάμεσα στο φετινό Θεοσοφικό συνέδριο των Καβειρίων Μυστηρίων, και στο περσινό συνέδριο, των Ξένων Επιστημόνων και Εσωτεριστών στην Σαμοθράκη.

1. Οικονομικά.

    Η είσοδος στο Συνέδριο των Ξένων Επιστημόνων για τα Καβείρια Μυστήρια ήταν 200 ευρώ την ημέρα.

    Ενώ... η είσοδος για το Θεοσοφικό Συνέδριο για τα Καβείρια Μυστήρια ήταν 50 ευρώ συνολικά.

2. Η στάση της Χριστιανικής Εκκλησίας

    Στο Συνέδριο των Ξένων για τα Καβείρια Μυστήρια, η Χριστιανική Εκκλησία, όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά ο ίδιος ο Άνθιμος, έβαλε τους δικούς του ρασοφόρους, να καθαρίζουν τις καρέκλες με τα ράσα τους, για να καθίσουν οι ξένοι, όπως μας είπε αδελφή.΄. που ήταν παρούσα.  Ετοίμασε μάλιστα μέσω της Χριστιανικής θεατρικής σκηνής, τις "Βακχες" του Ευριπίδη, για τους αγαπητούς Ξένους Σύνεδρους, των Καβειρίων Μυστηρίων.

   Ενώ... στο Συνέδριο της Θεοσοφικής Εταιρείας στην Σαμοθράκη, ο "κύριος" 'Ανθιμος, επιτέθηκε, με τον χειρότερο τρόπο, με έσχατες συκοφαντίες, και ύβρεις, προς τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες, και προπαντός την Θεοσοφική Εταιρεία.

Αυτή είναι η κατάντια της Ελληνικής Πνευματικής Κοινωνίας του σήμερα...

Ας μυηθούμε λοιπόν, ας μεταστοιχειωθούμε, και την επόμενη φορά, ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι...

...διότι, η Νέμεσις πάντα καραδοκεί...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2009, 21:17:28 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 30, 2009, 16:25:16 »
    Στον απόηχο του Θεοσοφικού συνεδρίου για τα Καβείρια Μυστήρια της Σαμοθράκης, αφού πλέον έχει καταλαγιάσει ο «κουρνιαχτός» και η ένταση των απαράδεκτων συμβάντων που διαδέχονταν αστραπιαία το ένα το άλλο – ισοδύναμα σε ντροπή – ας προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, παραθέτοντας τα πολύτιμα συμπεράσματα που εξήχθησαν από την έντονη αλλά συνάμα έξοχη και φανταστική αυτήν εκδήλωση.

    Η εκκλησία με εκφραστή της τον άξιο συνεχιστή της χυδαιότητας και της εξύβρισης, τον αναγεννητή του μεσαιωνικού σκοταδισμού και των ιεροεξεταστικών διώξεων, τον ανανεωτή της μαύρης προπαγάνδας, της κατασυκοφάντησης και της χαμερπούς και δόλιας συνθηματολογίας του ρυπαρού λόγου που για αιώνες καλλιεργήθηκε στα άντρα του σκοταδισμού του μισάνθρωπου ιουδαιοχριστιανικού δόγματος, τον νέο μητροπολίτη Άνθιμο στην θέση του γνωστού Άνθιμου – του οποίου δεν έχει μόνον το όνομα αλλά και την «χάρη»- η εκκλησία αυτή που για αιώνες εξαπατά τον θεοσεβή λαό, ξαναπαρουσίασε το αληθινό της πρόσωπο του αιμοβόρου θηρίου κάτω από την μάσκα του αθώου προβάτου.

    Δεν ήταν μόνο ντροπή τα όσα προκάλεσε το νέο τέκνο του φανατισμού και της μισελληνικής νοοτροπίας, δεν ήταν μόνον ατόπημα το ότι  περιέπεσε κατόπιν, κακών συμβουλών, όπως είπε – μετά την σθεναρή επίπληξη και επίδειξη αποτροπιασμού για τις πράξεις του, σκεπτόμενων πολιτών της Αλεξανδρούπολης – ήταν ακόμη ποινικά κολάσιμη η συμπεριφορά και οι δράσεις του  εγκληματικές, ενάντια στα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου. Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο, με μεθόδους οι οποίες για άλλους λαούς ανήκουν στην μακρινή ιστορία, ενώ για την γενέτειρα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, την Ελλάδα, η μαύρη σκιά της επιβολής και του εξαναγκασμού ξαναθυμίζει συχνά την κατάσταση της κατοχής ακόμα, από την  μαυροντυμένη σκοταδιστική θεοκρατία του ιουδαιοχριστιανισμού.

    Ντροπή όμως δεν ήταν μόνον οι πράξεις του νεόκοπου μητροπολίτη της Αλεξανδρούπολης. Ήταν μεγαλύτερη ντροπή η στάση που τήρησαν – με την επιδεικτική απουσία τους – οι διοργανωτές της εκδήλωσης και θεωρητικά φιλοξενούντες τους συνέδρους  που προέρχονταν απ’ όλη την Ελλάδα. Ακόμα και ένας εκ των ομιλητών – μέλος της Στοάς «Κάβειρος», της Στοάς  που ανέλαβε να διοργανώσει την εκδήλωση, μας ξαναϋπενθύμισε με την τρανταχτή απουσία του, την χειραγώγηση και την δουλικότητα που χαρακτηρίζει τα τρομοκρατημένα άτομα, μπροστά στον «μπαμπούλα» του ψευδοτερατώδους εκκλησιαστικού προσωπείου. Μοναδική και λαμπρή εξαίρεση η γραμματέας της Στοάς, η οποία με φιλότιμες προσπάθειες συνέβαλε καταλυτικά στην διάσωση της διοργάνωσης, δίνοντάς μας το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι ο αγώνας δεν χάθηκε επειδή λιποτάκτησαν οι αρχηγοί, αλλά συνεχίζεται και θα φτάσει στην «Νίκη». Όταν νέες Μπουμπουλίνες, νέες Ελληνίδες και θεοσοφίστριες, μιμούμενες το επαναστατικό και αγωνιστικό πνεύμα της Μπλαβάτσκι και της Μπέζαντ, αναλαμβάνουν να ηγηθούν του αγώνα, τον οποίο τρομοκρατημένοι «άντρες» εγκαταλείπουν, η ελπίδα για νικηφόρα έκβαση γίνεται πλέον βεβαιότητα.

    Την ντροπή των γεγονότων έσπευσαν να επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο κάποιοι κατά φαντασία μυημένοι, ψευδοεσωτερικών και εκφυλλισμένων οργανώσεων. Ομάδα 10-12 ατόμων έξω από το καράβι που αναχωρούσε για Σαμοθράκη, πληροφορηθέντες εκείνη την στιγμή τα αίσχη του μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμου, φοβισμένοι ως νήπια, δείλιασαν να επιβιβαστούν στο πλοίο. Η έκπληξη ήταν τεράστια όταν πληροφορηθήκαμε ότι η ομάδα αποτελούνταν από τέκτονες, ποδηγετούμενη από έναν τρισπίθαμο μεν αλλά υψηλόβαθμο μασώνο, στον οποίο δουλικά υπάκουαν και άβουλα ακολουθούσαν. Αυτό το κοπάδι προβατοποιημένων ανθρώπων, κάθε εβδομάδα κραυγάζουν στις Στοές των, «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα», σύνθημα «κούφιο» και άνευ ουσίας, όπως δυστυχώς απέδειξε η ραγιάδικη και κακόμοιρη στάση τους απέναντι στον ταλιμπανισμό της εκκλησίας, αλλά και απέναντι στον υψηλόβαθμο κοντό, μπροστά στον οποίο στέκονταν σε στάση υποταγής και άβουλης υπακοής. Κρίμα…. Ο τεκτονικός τύπος – ο Σκωτικός- ο οποίος βλάστησε αληθινούς αγωνιστές του δικαίου, της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της ισότητας, ειδικά του ελευθερόφρονος Γαλλικού τεκτονισμού, ο οποίος ενέπνευσε τις μεγάλες επαναστάσεις για ελευθερία και ανεξαρτησία των λαών, να έχει καταντήσει στον σημερινό ξεπεσμό του «droit-humain», του Μικτού Τεκτονικού τάγματος που φιλάρεσκα αυτοαποκαλείται «Ανθρώπινο Δίκαιο», ο οποίος εκτρέφει κακόμοιρες υποταγμένες συνειδήσεις και φιλάρεσκες ιεραρχίες, οι οποίες θυσιάζουν κάθε τεκτονικό ιδεώδες μπροστά στο εγωιστικό συμφέρον. Ο υψηλόβαθμος «κοντός» στο ανάστημα και στο ήθος, που προαναφέραμε, απέχοντας παρασάγγας από τα χρηστά ήθη που κάποτε προήγαγε ο αυθεντικός τεκτονισμός, κατέστη και επίορκος των όσων μεγαλόστομα και με παρρησία ορκίστηκε σε κάθε μύηση και ειδικά στην μύηση του 30ου βαθμού.

    Στην επίσημη διαβεβαίωση κατά την διαδικασία της μύησης στον 30ό βαθμό, ο Ιππότης Μεγάλος Ρήτορας αναγιγνώσκει, ορθίων και εν τάξει των παρευρισκομένων τα κάτωθι:

    «…. Ορκίζομαι να αφιερωθώ ψυχή τε και σώματι εις το να προστατεύω την αθωότητα, να απαιτώ τα δικαιώματα, να ταπεινώνω τους καταθλιπτάς και να τιμωρώ τους παραβάτας του νόμου, της ευσπλαχνίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

    Ορκίζομαι ότι ουδέποτε, ακόμη και δια να σώσω την ζωήν μου, δεν θα συνθηκολογήσω και ουδέποτε θα υποταχθώ εις οιονδήποτε δεσποτισμόν υλικόν, όστις υφαρπάζει και καταχράται την κυβερνητικήν δύναμιν, δια να καταθλίβη και να υποδουλώνει τους ανθρώπους.

    Ορκίζομαι ότι ουδέποτε, έστω και δια να σώσω την ζωήν μου, δεν θα συνδιαλλαχθώ, ουδέ θα υποταχθώ ποτε εις οιονδήποτε διανοητικόν δεσποτισμόν, όστις δεσμεύει τας συνειδήσεις, προσδένει την ελευθέραν σκέψιν και θεωρεί ως μυσαρόν έγκλημα τας ευσυνειδήτους και τους ειλικρινείς και τίμιους δισταγμούς.

    Ορκίζομαι να είμαι εις το εξής και πάντοτε αφοσιωμένος μέχρι θανάτου απόστολος της αλήθειας και των δικαιωμάτων των ανθρώπων.

    Ορκίζομαι εθελουσίως και ελευθέρως να προστατεύω και να υποστηρίζω τους αθώους, τους ασθενείς και καταθλιβομένους και τα θύματα οιασδήποτε αληθείας εν παντί καιρώ και τόπω και δι όλων μου των δυνάμεων.

    Ορκίζομαι να μη φεισθώ ουδεμίας προσπάθειας ή μέσου όπως επιτύχω την τιμωρίαν παντός τυράννου και παντός σφετεριστιστού.

    Ορκίζομαι να εκδικώ το δίκαιον και την αλήθειαν έστω και ενόπλως εν ανάγκη, αν μοι επιταχθή υπό των νομίμων αρχηγών μου.

    Ορκίζομαι να συμβάλλω δι’ όλων των εις εμέ δυνατών μέσων εις την διάδοσιν και εξάπλωσιν όλων των ελευθέρων ιδεών.

    Ορκίζομαι πάντοτε και πανταχού να διατηρήσω και πράξω ότι ήθελον κρίνει συντελεστικόν δια το καλόν και την τιμήν της πατρίδος μου, οιαδήποτε δυσάρεστα αποτελέσματα και αν προκύψωσιν εκ της στάσεώς μου δια την δημοτικότητα και τα συμφέροντά μου.

    Επικυρώ ελεύθερα και πλήρει βουλήσει πάσας τας υποσχέσεις μου, τις οποίες επί του βωμού των Ιπποτών Καδώς έδωσα, ποδοπατώ παν έμβλημα της ακολάστου και ανευθύνου τυραννίας, οιονδήποτε και αν είναι το όνομα, ο τύπος και η εκδήλωσις αυτής.

    Επίσης παν έμβλημα της αγερώχου φιλοδοξίας και της φενάκης, άτινα υποδηλώνουσι τον άνθρωπον δια του φόβου και αποκτηνούσι αυτόν δια της δεισιδαιμονίας, άτινα προστατεύουσι την αμάθειαν και είναι πιστοί σύμμαχοι του δεσποτισμού και όπως την ποδοπατώ εγώ, η ελευθέρα σκέψις ποδοπατεί την μισαλλοδοξίαν και τον πνευματικόν δεσποτισμόν, διότι μόνον η διδασκαλία και η πειθώ έχουσι δικαίωμα επί των τιμών αυτών».

    Αυτά είναι μερικά από τα καθήκοντα του υπεύθυνου και αληθινού τέκτονα Ιππότη του λευκού και μέλανος Αετού, τα οποία ο κάθε μικροπρεπής δήθεν μυημένος τρέμει ακόμα και στην ιδέα να σκεφθεί, πόσο μάλιστα να αγωνισθεί για να υποστηρίξει. Ο μικροπρεπής ψυχή και σώμα υψηλόβαθμος τέκτονας – περί ου ο λόγος – την φήμη του και την κοινωνική του εικόνα – καταπατώντας τις υποσχέσεις του ο επίορκος , όχι μόνον αλλά συγχρόνως επιτάσσοντας στους ακολούθους του χαμηλόβαθμους τέκτονες, να τον ακολουθήσουν στην άνανδρη και άτιμη πράξη του και στην ιταμή του ντροπιαστική απραξία. ΑΙΣΧΟΣ….

    Ντροπή και για τις δήθεν μυημένες του ίδιου τεκτονικού τάγματος, οι οποίες μπροστά στην διαστρέβλωση της αλήθειας, την προσβλητική συμπεριφορά και την χυδαιότητα που επέδειξε ο προσποιούμενος τον ξεναγό ημιμαθής και αήθης συνταξιούχος δάσκαλος, δεν έμειναν απλά αμέτοχες, αλλά επιτέθηκαν σε εκείνους οι οποίοι – επιτελώντες το καθήκον τους ως αληθινοί μυημένοι, πιστοί στην υπηρεσία της αλήθειας – επέπληξαν τον εν λόγω προσποιούμενο ξεναγό. Δυστυχώς η μαύρη ιουδαιοχριστιανική προπαγάνδα αλλοίωσε σχεδόν ολοκληρωτικά την ανθρώπινη συνείδηση, η οποία πλέον αδυνατεί να κατανοήσει ότι, ο σεβασμός για τις ιερές τελετουργίες κάθε θρησκευτικής δοξασίας, είναι αυτονόητος.

    Αναρωτιόμαστε αν κάποιος τους αντέστρεφε το επιχείρημα που εκστόμισε ο χυδαίος πρώην δάσκαλος και διέδιδε ότι οι πονεμένες γυναίκες που έχουν πρόβλημμα μητρότητας και προσπαθούν να πιαστούν από οπουδήποτε τους παρέχει ελπίδα, αν διέδιδε ότι, όταν προστρέχουν παρακαλώντας το θείο στα ιερά και στα μοναστήρια, εκεί οι «νταβραντισμένοι καλόγεροι τις βατεύουν και οι αφελείς γυναικούλες νομίζουν ότι έγινε το θαύμα και εγκυμονούν», πως αλήθεια θα ένιωθαν και θα αντιδρούσαν; Αίσχος αδελφοί και επονειδέστερο αίσχος για τις παραπλανημένες υποτίθεται μυημένες στον τεκτονισμό, οι οποίες – όπως και οι παραπάνω του ανδρικού φύλου δήθεν μυημένοι – όντες θύματα ενός αλλοιωμένου και διαστρεβλωμένου τεκτονισμού, εθίζονται στην αδράνεια, στην κοινωνική αποχή και ιδιωτεία και μόνον στην υποταγή και χωρίς σκέψη υπακοή διαπρέπουν.

    Τέλος, είμαστε θλιμμένοι και για την υποτονική συμβιβαστική, έως δουλική στάση απέναντι στον κύριο αυτουργό των συμβάντων – που είναι ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος –του προέδρου της Θεοσοφικής εταιρείας Ελλάδος, του οποίου την στάση αδυνατούμε να κατανοήσουμε, στάση η οποία συνέβαλε στην ακύρωση συμμετοχής πολλών συνέδρων, στάση η οποία – σύμφωνα με την μέχρι τώρα πεποίθησή μας για την δυναμική αγωνιστικότητα που χαρακτήριζε τους πρωτεργάτες και ιδρυτές της θεοσοφίας παγκόσμια –είναι διαμετρικά αντίθετη της στάσης που διέκρινε πάντα μία Μπλαβάτσκι ή μία Μπεζάντ. Αναρωτιόμαστε αν και η θεοσοφία έχει αρχίσει να αλλοιώνεται και το αγωνιστικό πνεύμα των ιδρυτών της για την αλήθεια και για την απελευθέρωση του ανθρώπου, ανήκει πλέον στο ένδοξο παρελθόν.

    Θέλουμε να πιστεύουμε και ελπίζουμε – όπως τουλάχιστον αποκομίσαμε από την επαφή μας με τα άλλα μέλη της Θεοσοφικής εταιρείας από τα οποία ενθουσιαστήκαμε – ότι η Θεοσοφία τουλάχιστον έχει απομείνει συνεπής στον αγώνα της, αναγνωρίζοντας ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε  κρίσιμη καμπή, καθώς οι εσωτερικές οργανώσεις κατάντησαν λέσχες και καφενεία – όπως από καιρό είχε καταγγείλει η αξεπέραστη Μπλαβάτσκι- και σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή χρειάζεται να εντείνουμε την αγωνιστικότητα και την επαγρύπνηση, καθότι και μόνον η διατήρηση των αγαθών είναι δυσκολότερη από την απόκτησή τους. Πόσο μάλιστα σήμερα, όπου το πληγωμένο θηρίο του σκοταδιστικού δογματισμού, πνέοντας τα λοίσθια, γίνεται πιο επικίνδυνο και αντεπιτίθεται όντας αγριότερο, όπως τρανταχτά μας καταδεικνύει και η επανάκαμψη στην υποτιθέμενη χώρα της ελευθερίας – στις ΗΠΑ –του δογματισμού και του σκοταδισμού, αποτολμώντας να επιβάλουν λογοκρισίες και να επιφέρουν περιορισμό στις θεμελιώδεις αξίες και στα αναφαίρετα δικαιώματα του ανθρώπου.

    Ως συνολικό συμπέρασμα όμως, μένει μια γλυκιά ικανοποίηση και ελπίδα, καθώς τα λίγα άτομα της θεοσοφικής που γνωρίσαμε, αλλά και οι τρεις που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν το συνέδριο, μας ενέπνευσαν εμπιστοσύνη για το έργο και την προσφορά της θεοσοφίας, σήμερα που φθίνουν όλες οι αξίες, γενόμενα τα άτομα αυτά οι καταλύτες στην απόφασή μας να εγγραφούμε και εμείς και να στηρίξουμε ενεργά το άνοιγμα της πρώτης Θεοσοφικής Στοάς στην Θεσσαλονίκη.

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε….
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2009, 16:28:10 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 30, 2009, 17:15:29 »

           --ΜΥΡΙΕΣ   ΦΟΡΕΣ   ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ.....  ΝΑ   ΜΗΝ   ΞΑΝΑΘΥΜΩΣΩ.....ΓΙΑΤΙ,

              Π Ο Λ Λ Ω Ν     Μ Ω Ρ Ω Ν ,    ΑΠΟΣΠΑΣΑ    ΤΗΝ    Ε Χ Θ Ρ Α .


              ΚΑΘΕ    ΦΟΡΑ   ΟΜΩΣ    ΠΟΥ   ΘΑ   ΔΩ    ΤΟ  Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο    ΤΟΥ   Β Λ Α Κ Α     ΔΑΣΚΑΛΟΥ-ΙΕΡΕΑ-ΜΥΗΜΕΝΟΥ.....

              ΔΕΝ    Δ Υ Ν Α Μ Α Ι     Ν"   ΑΠΑΛΛΑΓΩ .....    ΑΠΟ   ΤΗ   Ν  Ο  Σ  Ο  !!!---

                                                                                                                            ΕΡΡΩΣΘΕ....οσοι   ΑΞΙΟΙ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2009, 17:20:29 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

Kαζαντζακικός

  • Μηνύματα: 441
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 30, 2009, 19:58:06 »
κοιταξτε να δειτε....
εχουμε ελλειμα απο την ουσια που καποτε μας εκανε ανθρωπους..
αυτο μπορουμε να το δουμε παντου...
παντου ομως...
ο φοβος ειναι γραμμενος στο σκληρο δισκο ολων μας...
αδερφε ορφεα με μια ψυχοδραματικη μυηση ανεξαρτητως βαθμου δεν επιτυγχανεται η ανακαινιση και εκπυρωση...
δεν σβηνεται η δουλοπρεπεια...
αρχηγου παροντος πας αρχη παυσατω αρχηγου αποντος η προπαγανδα ανθιζει..
ας φανταστουμε μια στιγμη γαλλικη επανασταση χωρις ροβεσπιερο και μαρα χωρις βολταιρο...
ασ φανταστουμε ρωσικη επανασταση χωρις τον λενιν..
θεοσοφικο συνεδριο χωρις τον προεδρο του...
η φαντασια μας ειναι για γελια και για κλαμματα και τολμω να πω πολυ επικινδυνη....
Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...

Kαζαντζακικός

  • Μηνύματα: 441
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...

Kαζαντζακικός

  • Μηνύματα: 441
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 30, 2009, 20:05:48 »
Δεν ξέρω αν βρίσκεται κρυμμένος
στα νύχια σου ο Θεός
μα εσύ πιο πολύ μου μοιάζεις
για λύκος νηστικός
κι όταν στα πρόβατα αγορεύεις
για του έθνους το καλό
διάολε σε βλέπω να χορεύεις του κτήνους το χορό

Πες μου πως γίνεται η αγάπη
να ζει απ' τη λέξη εχθρός
και πως θα βρω τη σωτηρία σκυμμένος και βουβός
κι αν πάλι αυτό το τραγουδάκι σου μοιάζει αιρετικό
διάολε φύγε από μπροστά μου, μου κρύβεις το Θεό

Ποιος σκαλίζει το σκοτάδι στην ψυχή μου κι όταν χαίρομαι ποιος κλαίει
Ποιος παλεύει να μισήσω το κορμί μου κι όταν τ' αγαπάω ποιος φταίει
Ποιος φρενάρει και ρημάζει τη ζωή μου κι όταν προχωράω ποιος κλαίει
Ποιος ζητά να χαμηλώσω τη φωνή μου κι αν του τ' αρνηθώ ποιος φταίει
Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 30, 2009, 21:31:37 »

           --ΜΥΡΙΕΣ   ΦΟΡΕΣ   ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ.....  ΝΑ   ΜΗΝ   ΞΑΝΑΘΥΜΩΣΩ.....ΓΙΑΤΙ,

              Π Ο Λ Λ Ω Ν     Μ Ω Ρ Ω Ν ,    ΑΠΟΣΠΑΣΑ    ΤΗΝ    Ε Χ Θ Ρ Α .


              ΚΑΘΕ    ΦΟΡΑ   ΟΜΩΣ    ΠΟΥ   ΘΑ   ΔΩ    ΤΟ  Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο    ΤΟΥ   Β Λ Α Κ Α     ΔΑΣΚΑΛΟΥ-ΙΕΡΕΑ-ΜΥΗΜΕΝΟΥ.....

              ΔΕΝ    Δ Υ Ν Α Μ Α Ι     Ν"   ΑΠΑΛΛΑΓΩ .....    ΑΠΟ   ΤΗ   Ν  Ο  Σ  Ο  !!!---

                                                                                                                            ΕΡΡΩΣΘΕ....οσοι   ΑΞΙΟΙ.



    Κατανοούμε απόλυτα αδελφέ μου.... Και μεις από την ίδια νόσο πάσχουμε....Από αλεργία στην βλακεία....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 30, 2009, 21:39:51 »
           --ΜΥΡΙΕΣ   ΦΟΡΕΣ   ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ.....  ΝΑ   ΜΗΝ   ΞΑΝΑΘΥΜΩΣΩ.....ΓΙΑΤΙ,

              Π Ο Λ Λ Ω Ν     Μ Ω Ρ Ω Ν ,    ΑΠΟΣΠΑΣΑ    ΤΗΝ    Ε Χ Θ Ρ Α .

διάολε φύγε από μπροστά μου, μου κρύβεις το Θεό

'Ετσι ακριβώς αδελφοί μου, είναι διάολοι, που προσποιούνται τους αντιπροσώπους του Θείου...
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Υπατία

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 8
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 30, 2009, 22:17:37 »
Αδελφοί και αδελφές,

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Θ.Ε. είναι να προάγει τις αρχές της ελευθερίας από τον θρησκευτικό δογματισμό και τον φανατισμό, που είναι από τα μεγαλύτερα δεινά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα. Στο όνομα του θεού άνθρωποι σκοτώνουν και προάγουν το μίσος και ένας Θεός που στη καρδιά κάθε θρησκείας είναι το καλό της αγάπης, μεταμορφώνεται σε έναν θεό μίσους και βαρβαρότητας από αυτούς που καλυμμένοι από την δογματική τύφλωση, προτιμούν να καταδικάζουν, να εκβιάζουν ψυχολογικά και μερικές φορές, ακόμα και να δολοφονούν αδελφούς και αδελφές που μπορεί να σκέφτονται «διαφορετικά». Η Θ.Ε. μέσω των σκοπών της προσπαθεί να δείξει στον κόσμο ότι δεν υπάρχει λόγος για τόσο μίσος, για τόσο φανατισμό. Γιατί η αλήθεια είναι μία, δεν έχει σημασία εάν την αποκαλούν Χριστό, Αλλάχ, Βράχμαν κλπ.

Όπως πολύ σοφά είπε ο Eπίκτητος, ένας φιλόσοφος που συνδέεται με τους Στωϊκούς:

“Όλες οι θρησκείες πρέπει να γίνονται αποδεκτές... γιατί... κάθε άνθρωπος πρέπει να πηγαίνει στα Ουράνια με τον δικό του τρόπο”

Πρέπει επίσης να αναφέρω το σπουδαίο προνόμιο που είχαμε να βρεθούμε σε αυτό το σπουδαίο και ιερό νησί που είναι η Σαμοθράκη. Πρέπει να αισθανόμαστε προνομιούχοι επίσης, που είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε εκεί αυτές τις δύο ημέρες για να συζητήσουμε για τα Καβείρια Μυστήρια. Παρά την Εγκύκλιο του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως που καταδίκασε το συνέδριό μας και την Θ.Ε., ήμασταν εκεί ασκώντας το δικαίωμά μας για ελευθερία με σεβασμό και κατανόηση για τους συνανθρώπους μας.

Η εγκύκλιος του Δεσπότη μας δίδαξε ότι ο δογματισμός είναι ακόμα έντονος στις μέρες μας. Και ακόμα χειρότερα στη γη των μεγάλων φιλοσόφων, στη γη του φωτός που είναι η μεγάλη Ελλάδα. Η Ελλάδα που μέσω της οποίας ο κόσμος έμαθε την δημοκρατία, είναι η Ελλάδα όπου ο θρησκευτικός δογματισμός ζει και βασιλεύει. Παρατηρούμε αυτά τα γεγονότα με βαθιά θλίψη, αλλά κρατώντας πάντα μία θεοσοφική θέση, που είναι το να υπερασπιζόμαστε τις αρχές μας μέσα στα πλαίσια του σεβασμού προς τους άλλους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας ήταν η καταστροφή της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας. Ξέρουμε όμως ότι η αλήθεια δεν πεθαίνει ποτέ και δεν ξεχνιέται ποτέ. Η αλήθεια μιλά δυνατότερα από οποιαδήποτε εγκύκλιο, από οποιονδήποτε όχλο, πάντα επιβιώνει και ακόμα και αν περάσουν αιώνες ή χιλιετίες δεν χάνεται ποτέ. 

Πολλές φορές αισθανόμαστε θλίψη όταν επισκεπτόμαστε αρχαίους ναούς και τόπους, αλλά ξέρουμε ότι ποτέ δεν θα υπερασπιστούμε την αλήθεια με τον τρόπο των βαρβάρων. Ο τρόπος μας είναι ο τρόπος της καλοσύνης, της ισορροπίας και της αρμονίας. Είναι ο τρόπος της ειρήνης. Ο τρόπος του θεόσοφου.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμένουμε σιωπηλοί μπροστά σε αδικίες, φανατισμούς και εκβιασμούς, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, είναι καθήκον μας να υψώνουμε τη φωνή μας ενάντια σε όλα αυτά. 

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα της Θ.Ε. στην Ελλάδα (από τον 19ο αι.) ήταν η αναγέννηση της αρχαίας ελληνικής σοφίας. Καμία εγκύκλιος του κλήρου δεν μπορεί να εκφοβίσει και πειθαναγκάσει τους θεόσοφους να πάψουν να υποστηρίζουν τις ΑΡΧΕΣ τους και να συνεχίσουν να μάχονται βασισμένοι στα διαχρονικά ιδεώδη της θεοσοφίας.

"ΟΥΔΕΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"




ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 01, 2009, 16:50:49 »

           --O   E Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Σ Τ Η Σ .......ο   τ σ ι γ κ ο υ ν η ς .....ΤΟΝ   ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ    Ε Α Υ Τ Ο   ΤΟΥ,

                           ΣΤΗ    ΘΑΛΑΣΣΑ     ΤΗΣ   Α Μ Φ Ι Β Ο Λ Ι Α Σ      Ε Π Ν Ι Ξ Ε ,

                                           Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Σ ......

                     ΤΙΣ    Δ Α Π Α Ν Ε Σ     ΠΟΥ   ΘΑ"  ΚΑΝΕ    Α Ν .....    ΤΟΝ   ΑΦΗΝΕ    ΝΑ   Ζ Η Σ Ε Ι .!!!---

                                                                                                                                 ΕΛΕΟΣ.....πια,

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 03, 2009, 13:56:18 »
.......Υ Π Α Τ Ι Α ,    ΟΝΟΜΑ    ΓΛΥΚΟ   ΚΑΙ   ΑΛΜΥΡΟ   ΜΑΖΙ,   Ο Ν Ο Μ Α    Π Υ Ρ Ι Ν Ο ....   Υ Π Α Τ Ι Α !!!!

                            ----ΑΝ    χιλιαδες   Ηλιοι  σκορπουσαν   ολοι   μαζι   στον   ουρανο   την   λαμψη  τους....

                                         Θα  ηταν   σαν   το  φως   του   ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΥ....


                                   Διχως   αρχη,  διχως   μεση,   διχως  τελος   Α Ι Ω Ν Ι Ω Σ     ΔΥΝΑΤΟΣ...

                                                                                                Α Ι Ω Ν Ι Ω Σ     ΙΣΧΥΡΟΣ....

                                  Η    ΣΕΛΗΝΗ   ΚΑΙ   Ο  ΗΛΙΟΣ.....ΕΙΝΑΙ   ΤΑ   Μ Α Τ Ι Α    ΣΟΥ...  ΝΑΙ,   ΕΤΣΙ   ΣΕ   ΒΛΕΠΩ...

                                                                                              ΛΑΜΠΕΙΣ    ΜΕ   ΧΙΛΙΑ   ΧΡΩΜΑΤΑ....

                                                                                                 Α Γ Α Π Η Μ Ε Ν Ε     ΜΟΥ.....ΛΑΜΠΕΙΣ!!!  ----

                                                                                                                                 Μπχαγκαβαντ-γκιιτα...ΧΙ κεφ....


                                                                                 ΕΥΓΕΝΙΚΑ    εδειξες.....  ο,τι  δεν  δειλιασες....ΕΥΓΕΝΙΚΗ   ΥΠΑΤΙΑ....

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Καβείρια Μυστήρια» 26/6/2009
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 03, 2009, 15:15:00 »
   ΕΥΓΕΝΙΚΑ    εδειξες.....  ο,τι  δεν  δειλιασες....ΕΥΓΕΝΙΚΗ   ΥΠΑΤΙΑ....

Ευτυχώς που υπάρχουν πάντα χρυσές ψυχές, να αντιστέκονται ηρωικά απέναντι στην απάτη, και να συνεχίζουν τον αγώνα για το ΦΩΣ....

Μακάρι αδελφέ μου, όλοι οι εσωτεριστές, να έχουμε την ίδια πνευματική ηθική, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το όραμα της Παγκόσμιας Αδελφοσύνης...

Δεν επιτυγχάνεται όμως αυτό το 'Αγιο 'Οραμα, αν δεν υπάρξει κάθαρση... Η απάτη, ΠΡΕΠΕΙ, να εκλείψει και το Πνευματικό Φως και εξαπλωθεί στις ψυχές των ανθρώπων...

Ειδάλλως η Παγκόσμια Αδελφοσύνη, θα παραμείνει μία μακρινή ουτοπία, και όχι μία κοντινή πραγματικότητα.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/