Αποστολέας Θέμα: ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 6495 φορές)

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
ΑΙΣΧΟΣ
« στις: Μαΐου 04, 2009, 05:02:48 »
Στο ψυχιατρείο η Έφη Θώδη
3 Μαΐου 2009, 22:07


Σε καταστολή στο Σισμανόγλειο νοσηλεύεται η Έφη Θώδη, όπως αποκάλυψε στη zougla.gr η αδελφή της. Τις τελευταίες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια είχε εξαφανιστεί.

Όταν ειδοποιήθηκε η οικογένεια της από το σύντροφο της το τελευταίο διάστημα, έτρεξαν στο νοσοκομείο, όπου την βρήκαν σε κατάσταση αμόκ, να βγάζει αφρούς από το στόμα, φωνάζοντας «είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων» και να προσπαθεί να αυτοκτονήσει.   

Ακούστε πως περιγράφει την κατάσταση της Έφης Θώδη η αδελφή της στη zougla.gr.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... εγκλεισμού   

Θα πρέπει να ντρέπονται. Ορισμένοι από τους ενόχους θα ζητήσουν ενδεχομένως συγνώμη και θα προφασιστούν πως «δεν ήξεραν». Αλλά από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο, ως γνωστόν. Η Έφη Θώδη βρίσκεται έγκλειστη σε ψυχιατρείο. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία το τελευταίο διάστημα.

Παρά την άσχημη κατάστασή της, οι τηλεοπτικοί κανίβαλοι εξακολουθούσαν να την παρουσιάζουν στα πλατώ της τηλεόρασης αν και ήξεραν πως η γυναίκα ήταν σοβαρά άρρωστη. Τη διέσυραν όσο δεν γίνεται. Την εξευτέλισαν μέχρι τελικής πτώσεως. Για τα νούμερα της τηλεθέασης πήραν μία γυναίκα χωρίς αντοχές, μία απλοϊκή  λαϊκή τραγουδίστρια και την τρέλαναν. Η ίδια ποτέ δεν κατανόησε πως είχε εισέλθει σε έναν κόσμο που δεν της ταίριαζε. Θαμπώθηκε από τα φώτα της ράμπας και από τα γλυκανάλατα σχόλια των τηλεπαρουσιαστών. Έγινε απαραίτητο αντικείμενο των σκηνικών των μεσημεριανών εκπομπών και των κουτσομπολίστικων show. Την κορόιδευαν και αυτή το γλένταγε, ενδεχομένως γιατί δεν είχε συναίσθηση της κατηφόρας. Αλλά κάθε ψυχή έχει και αυτή τα όρια της. Η ψυχή της Έφης Θώδη δεν άντεξε τον πλαστικό κόσμο της γυάλινης οθόνης.

Οι δικοί της είχαν προειδοποιήσει εδώ και καιρό. Όταν η Θώδη κατά τη διάρκεια γνωστής μεσημβρινής - απογευματινής εκπομπής άρχισε να λέει ασυναρτησίες και να «εξομολογείται» ότι θεραπεύει τον καρκίνο και ότι συνομιλεί με τον Θεό. Πολλοί γνωστοί τηλεπαρουσιαστές έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την κατρακύλα της γυναίκας. Και ποιος δεν την χρησιμοποίησε για μερικά ποσοστά τηλεθέασης , αχρηστεύοντας το μοναδικό χάρισμα που είχε αυτή η γυναίκα, την λαϊκή φωνή της και την αίσθηση του δημοτικού τραγουδιού.  Την έβαλαν να τραγουδά ξένα τραγούδια γελοιοποιώντας την συνειδητά. Την σατίριζαν με κακοήθεια την ίδια στιγμή που την προσκαλούσαν για να «βγάλουν γέλιο». Μπήκαν στην ψυχή της και την σύλησαν. Πήραν το μυαλό της και το τρέλαναν.

Μαζί με τους τηλεπαρουσιαστές και του τηλεοπτικού παραγωγούς, μαζεύτηκαν και τα άλλα γνωστά λαμόγια της πιάτσας. Οι αετονύχηδες. Παππάδες, μοναχοί με κομποσκοίνια, παλαιοημερολογίτες καλόγεροι.  Ένας ήταν ο σκοπός τους. Να την αποστραγγίσουν οικονομικά εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια της.

Ο συνδυασμός των τηλεοπτικών παραγωγών με τους αετονύχηδες ήταν απλά αποτελεσματικός. Η γυναίκα κατέληξε στο ψυχιατρείο προς δόξα της αντιαισθητικής υποκουλτούρας που χρόνια τώρα κυριαρχεί στο τηλεοπτικό μας τοπίο. Προς δόξα των ανερμάτιστων που χρόνια τώρα βασανίζουν την όραση, την ακοή και την υπομονή μας. Εγκλημάτησαν και το ξέρουν. Η ανοησία είναι ανίκητη, αλλά δυστυχώς η Έφη Θώδη δεν το γνώριζε. Αφέθηκε στις θωπείες του γυάλινου κόσμου χωρίς να προφυλαχτεί. Αφελής, απονήρευτη, νόμιζε πως κέρδισε το λαχείο της ζωής κάνοντας τον κόσμο να γελά και τους παρουσιαστές να χαίρονται με την κατάντια της. Μόνον που αυτός ο γυάλινος κόσμος είναι αδυσώπητος. Αυτός ο κόσμος επιβιώνει τρώγοντας τις σάρκες του. Ο κανιβαλισμός είναι η αρχή του.

Τώρα θα αρχίσουν τα κροκοδείλια δάκρυα. Τα πλατώ θα γεμίσουν από «παράγοντες» που θα ασχολούνται με την ασθένεια της Θώδη. Θα γίνουν οι γλάστρες ψυχίατροι . Κορδωμένοι ψευδοεπιστήμονες θα τεκμηριώνουν με την «σοφία» τους τα τηλεοπτικά πορίσματα. Μέχρι να βρουν το επόμενο θύμα. Την επόμενη Θώδη για να τη διασύρουν και αυτήν και να την στείλουν στο τέλος στα αζήτητα, αφού θα την έχουν στύψει σαν λεμονόκουπα.

Όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης τους. Οι καλλιτέχνες της σάτιρας, οι όμορφες γυάλινες κούκλες των μεσημβρινών προγραμμάτων,  οι απογευματινές κουτσομπόλες, τα καλά παιδιά πρωϊνάδικων  και οι άνοστοι καφέδες. Αν τους ρωτήσεις για το εάν αισθάνονται ένοχοι, θα σε κοιτάξουν με απορία. Αν τους κατηγορήσεις, θα σε κοιτάζουν σαν να βλέπουν έναν τρελό. Αν τους συζητήσεις, θα αποφύγουν την ματιά σου, προφασιζόμενοι την κούραση της δουλειάς. Δεν είναι καθόλου όμορφος αυτός της γυάλινης οθόνης. Η Θώδη θα το ένοιωσε στο πετσί της και μετά απλώς «κάηκε» η ψυχή της.

 Από το Zougla.gr

Ντροπή και Αίσχος, να συλληφθούν οι "πνευματικοί" της, οι έμποροι που την έφτασαν εκεί. Καθώς και όσοι την χρησιμοποίησαν, να δοθούν τα ονοματά τους, να διαπομπευτούν. Άν έχει μείνει και κανένας δίκαιος Άνδρας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2009, 05:12:02 από SERAPIS »
Per aspera ad astra

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 04, 2009, 07:17:36 »

                AΓΑΠΗΤΕ   SERAPIS,   Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ    ΕΔΩ   ΚΑΙ   ΑΙΩΝΕΣ   Ε Τ Σ Ι    ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

                                              ΓΙ "  ΑΥΤΟ   ΚΑΙ  Η  ΠΡΟΣΟΧΗ ,   ΔΕΝ   ΒΛΑΠΤΕΙ.

                                                           ΠΡΟ  ΦΥΛΑΕΙ .       

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:14:24 »

    Οι φυλή των ΜΜΕ στην Ελλάδα, είναι η μοναδική εναπομείνασα - παγκόσμια - φυλή κανίβαλων. Μάλιστα παρουσιάζει και το παράδοξο, όχι μόνον να μην εκπολιτίζεται, αλλά να οπισθοδρομεί σε διαρκώς πιο πρωτόγονο, πιο άγριο και πιο κτηνώδη κανιβαλισμό!!!!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Trithemius

  • L.V.X.
  • Μηνύματα: 1.225
  • Karma: 0
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 04, 2009, 15:06:34 »
Δεν είναι τυχαίο πως ενώ από τη μία τα μεσημεριανάδικα (κυρίως) κατακρεουργούν υπολήψεις, από την άλλη αποκρύπτουν κάθε ανάλογο συμβάν που έχει να κάνει με δημοσιογράφο ή γενικότερα με άνθρωπο του συναφιού τους.

Άγγελοι και δαίμονες... ::)
...spes mea in mentem est...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 04, 2009, 22:57:06 »
Ντροπή και Αίσχος, να συλληφθούν οι "πνευματικοί" της, οι έμποροι που την έφτασαν εκεί. Καθώς και όσοι την χρησιμοποίησαν

Σε όλους αυτούς ας προστεθούν και οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι, οι οποίοι θα την αποτελειώσουν, με τα "νόμιμα" ναρκωτικά...

Εκεί καταντήσαμε την κοινωνία μας... Αν ασθενήσει κανείς... χάθηκε...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2009, 22:59:03 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 08, 2009, 01:09:33 »
Τον ιερομόναχο Νεκτάριο καταγγέλλει η οικογένεια της Θώδη
7 Μαΐου 2009, 23:59


Δεν ήταν μόνο οι τηλεοπτικές εκπομπές «κοινωνικής κριτικής» που οδήγησαν την Έφη Θώδη στα αδιέξοδα. Ήταν και οι αετονύχηδες των παραεκκλησιαστικών κυκλωμάτων που αλωνίζουν την κοινωνία και καραδοκούν για να παγιδεύσουν τα θύματά τους.

Στην περίπτωση της Έφης Θώδη, ψυχολογικός δυνάστης, αλλά και αδηφάγο αρπακτικό της περιουσίας της, ήταν ένας ιερομόναχος από τη Σαλαμίνα. «Ο Μάγος», όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι και που ανήκει στη συνομοταξία των «Εξορκιστών». Θύματά του οι αφελείς θρησκόληπτοι.

Στην αρχή όλοι υπέθεταν πως ανήκει στους Παλαιοημερολογίτες, αλλά τελικά είναι ένας κοινός μπαγαπόντης. Δεν ανήκει ούτε στην επίσημη Εκκλησία, ούτε την ανεπίσημη, ούτε σε άλλο δόγμα. Έχει απλά στήσει μία βιομηχανία εξορκισμών και παγιδεύει τα θύματά του που πιστεύουν πως θα τους γλυτώσει από τα «δαιμόνια».

Έπρεπε να εντοπίσουμε τον αυτοαποκαλούμενο ιερομόναχο Νεκτάριο Γεωργίου. Ο μόνος τρόπος ήταν να πάμε στη Σαλαμίνα, στην τοποθεσία Βασιλικά, όπου κάθε Τετάρτη και Κυριακή ξορκίζει τον Σατανά. Ο Νεκτάριος ήταν, όλως περιέργως, απών κάθε φορά που κτυπούσαμε την πόρτα του.

Παρακολουθήσαμε τους εξορκισμούς του «Μάγου». Υπάρχουν άνθρωποι, συμπολίτες μας το 2009, που πιστεύουν πως είναι δυνατόν να γλυτώσουν από τα «δαιμόνια»... Παρακολουθήστε τις μεσαιωνικές αυτές πρακτικές.

Οι άνθρωποι αργούν, αλλά τελικά καταλαβαίνουν έστω και με καθυστέρηση. Μία ηλικιωμένη γυναίκα από τη Σαλαμίνα ομολογεί ότι ο ιερομόναχος Νεκτάριος της κατέστρεψε τη ζωή και την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά, υφαρπάζοντάς της 57 στρέμματα γης αλλά και μετρητά. Και όλα αυτά στο όνομα της πίστης και της απαλλαγής από τον Σατανά.

Από το zougla.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2009, 01:12:19 από SERAPIS »
Per aspera ad astra

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 08, 2009, 23:08:31 »
   SERAPIS,  αγαπητε ,   η   Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α   επαναλαμβανεται ,  και   ε π α ν α λ α μ β α ν ε τ α ι ,   και   επαναλαμβανεται ,  και........

                                    Ο   Αγιος   Ανδρεας ,    καλειται   απο   τον   Ρωμαιο   Ανθυπατο   Αιγεατη ,

                                     η    γυναικα του  η   Μαξιμιλλα    Ασθενει.

                                     Ο   ΑΓΙΟΣ   εχει   την   Φ Η Μ Η   του   ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.

                                     Οπως   ειναι   αναμενομενο  ,   ο  αγιος   σωζει   τη   Μαξιμιλλα ,    ΑΛΛΑ    οταν   ο  Αιγεστης   του

                                     προσφερει    Αμοιβη   για   τις   Υπηρεσιες    του ,   ΑΡΝΕΙΤΑΙ   να   παρει   τα   Χρηματα ,   μα   ΛΕΕΙ....

                                 --ΝΑ   Π Ρ Ο Σ Φ Ε Ρ Ε Ι Σ !!!    ΤΟΝ   Ε Α Υ Τ Ο    ΣΟΥ    ΣΤΟΝ   Θ Ε Ο ---  ΜΑΞΙΜΙΛΛΑ.!

                                    Η   ΠΡΟΤΑΣΗ   Α Υ Τ Η ,   ΕΠΙΦΕΡΕΙ    ΤΗΝ   Α Λ Λ Α Γ Η !     αν   δεν   ειχε   ηδη  υποσκαπτει.!

                                   

                                     Ο   Αιγεατης   καλειται   στη   ΡΩΜΗ    για   δουλειες   της   Αυτοκρατοριας ,    Ο   Αγιος    μενει   ΜΟΝΟΣ

                                     με   την   Μαξιμιλλα    και   τον   Αδελφο  της    τον   ΣΤΡΑΤΟΚΛΗ !    ο  οποιος   αναφερεται    ως

                                     ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ !

                                      Ο   ΑΓΙΟΣ   ΑΝΔΡΕΑΣ   ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ !   να   τους   ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ    και   τους   ΔΥΟ !    ΠΟΥ  ?!? 

                                                                     ΣΤΗΝ    Α Γ Α Μ Ι Α !      του    ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.


                                      Ο   Αιγεατης    επιστρεφει   στο   σπιτι  του ,   και   βλεπει   την   Μαξιμιλλα   να  λεει   την   ΠΡΟΣΕΥΧΗ  ΤΗΣ,

                                    --ΣΩΣΕ   ΜΕ   ΘΕΕ   ΜΟΥ   τουλαχιστον  απο   την   ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ !   συνευρεση    με   τον   Αντρα  μου,

                                       ΚΡΑΤΗΣΕ   ΜΕ   ΑΓΝΗ   ΚΑΙ   ΑΣΠΙΛΗ !    για   να   Υ Π Η Ρ Ε Τ Ω     μονο   ΕΣΕΝΑ.--

                                       Ο  Αιγεατης ,   την   αγκαλιαζει   και   προσπαθει   να  την   ΦΙΛΗΣΕΙ ,   αλλα    η   Μαξιμιλλα   ΑΡΝΕΙΤΑΙ,

                                        ΓΙΑΤΙ ,  --το   Στομα   μιας    γυναικας   που   προσευχεται   δεν   ΠΡΕΠΕΙ   να  το   ΑΓΓΙΖΕΙ   

                                                                                    Στομα    Ανδρικο.--


                                        ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ    ΟΜΩΣ   ΜΙΑ   ΔΟΥΛΑ  !!!    να   προσποιηται   οτι   ειναι   η  Μαξιμιλλα  ......

                                         ΕΤΣΙ,   επι   εξη   μηνες  ο   ΑΝΔΡΑΣ   της    δεν   ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ    ΤΗΝ   ΔΙΑΦΟΡΑ.

                                       

                                        ΣΤΟΥΣ   ΕΞΗ   ΜΗΝΕΣ   ΟΜΩΣ   ΤΗΝ   ΠΑΙΡΝΕΙ   ΕΙΔΗΣΗ !!          Τ Ο Τ Ε .....

                                        Η    αγνη   Μαξιμιλλα     του   αποκαλυπτει ,  --  Αντρα   μου ,   ειμαι   Ερωτευμενη   με   τον   θεο !--

                                        Ο   Γ Α Μ Ο Σ      του   Αιγεατη     γινεται    ΠΕΔΙΟ   ΜΑΧΗΣ   για   την   ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ    ΕΥΣΕΒΕΙΑ  !!!


                                        Ο    Α Ν Θ Υ Π Α Τ Ο Σ    Αιγεατης    ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ   ΤΟΝ   ΑΓΙΟ   ΑΝΔΡΕΑ !!!

                                        Η    ΑΓΝΗ   ΜΑΞΙΜΙΛΛΑ !    ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ    ΤΟ   ΣΥΖΥΓΟ   ΚΑΙ   ΤΑ   ΠΑΙΔΙΑ  ΤΗΣ    ΓΙΑ   ΝΑ   Ζ Η Σ Η

                                                                         ΜΙΑ    ΖΩΗ    επιτελους   με   Α Γ Ν Ο Τ Η Τ Α !!!


                     Ο    Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ        Ω Θ Ε Ι     ΤΗΝ    ΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΑΙΩΝΕΣ   ΤΩΡΑ    ΣΤΗ   ΔΙΑΛΥΣΗ    ΚΑΙ   ΣΤΟΝ ....

                                                                              Γ  Κ  Ρ  Ε  Μ  Ο !!!


                     Ο    Υ Π Ο Σ Χ Ο Μ Ε Ν Ο Σ  ,    Κ Ο Σ Μ Ο Σ    ΤΟΥ   Μ Ε Λ Λ Ο Ν Τ Ο Σ     ΤΩΝ   "  Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ω Ν " ....

                                                              ΕΙΝΑΙ    Η     Κ Ο Λ Α Σ Η .


                     Ο   ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    ΤΟΥΣ    Π Α Υ Λ Ο Σ ,    ΕΛΕΓΕ .....--ΝΑ   ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ,    Μ Ο Ν Ο    ΑΝ   ΔΕΝ   ΜΠΟΡΕΙΣ   ΝΑ 

                                                     ΜΕΙΝΕΙΣ    Π Α Ρ Θ Ε Ν Ο Σ !!--


           ΚΑΙ   Ρ Ω Τ Ω ,   ΟΛΟ   ΤΟΝ   Α Ν Τ Ρ Ι Κ Ο  ΚΑΙ   ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ     ΣΤΟΙΧΕΙΟ    ΤΗΣ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Τ Η Τ Ο Σ ,   

                                Η    Ε Κ Σ Π Ε Ρ Μ Α Τ Ω Σ Η !!!       ΕΙΝΑΙ    ΜΕ   ΤΗΝ   Θ Ε Λ Η Σ Η    ΜΑΣ  ?!?!


                     Η    Α Ν Ο Η Σ Ι Α ,   ΑΥΤΟΥ   ΤΟΥ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ ,    ΝΑ   ΠΑΕΙ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΜΗΝ   Γ Υ Ρ Ι Σ Ε Ι !!

         
           
         ΣΤΟ   Ο Ν Ο Μ Α ,   --αυτου ,   που   δεν   ΑΝΗΚΕΙ   ΣΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ   ΑΥΤΟ!  --  ΟΙ   ΜΟΥΡΛΟΚΑΛΟΓΗΡΟΙ    ....

                                                 Δ Ι Α Λ Υ Ο Υ Ν      ΤΑ    Π Α Ν Τ Α .


                        ΚΑΙ    ΕΜΕΙΣ   ΤΟΥΣ    ΚΟΙΤΑΜΕ,       Ε!!!       ΚΟΙΤΑΤΕ    ΤΟΥΣ     ΤΙ   ΑΛΛΟ!!?!

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2009, 23:18:15 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 08, 2009, 23:41:36 »
   
            ΤΩΡΑ,   ΘΑ   ΜΟΥ   ΠΕΙΤΕ ,--  ΚΑΛΑ    ΚΑΙ   Ο   ΣΑΤΑΝΑΣ   ΤΙ,   ΜΑΣ   ΛΕΣ   ΟΤΙ   ΔΕΝ   ΥΠΑΡΧΕΙ !!! --

                                                    --ΚΑΛΑ ,   ΜΗΠΩΣ   ΚΑΙ   ΤΟ   ΣΗΜΑ   ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ   ΤΟΥ   ΣΑΤΑΝΑ   ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ   Η 

                                                                             ΑΚΡΑΤΗ     ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ !!!---

                                                       --  ΚΑΛΑ,   ΚΑΙ   ΓΙΑ   ΤΟΥΣ   ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ   ΤΙ   ΛΕΣ!!!---

                       ΒΛΕΠΕΙΣ    ΛΟΙΠΟΝ,   ΕΙΣΑΙ   ΒΑΘΙΑ   ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ,   ΚΑΠΟΥ   ΣΦΑΛΛΕΙΣ.!


             ΕΓΩ   ΟΜΩΣ   ΘΑ   ΣΑΣ   ΑΠΑΝΤΗΣΩ,  --  ΣΑΤΑΝΑΣ   ΔΕΝ   ΥΠΑΡΧΕΙ,    ΚΑΙ   ΟΠΟΙΟΣ   ΤΟ  ΛΕΕΙ   ΑΥΤΟ    ΕΙΝΑΙ...

                                                                                                  Β Λ Α Μ Μ Ε Ν Ο Σ .!!!--


                       --Η   Σ Ε Ξ Ο Υ Α Λ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α     ΕΙΝΑΙ   ΟΠΩΣ   ΠΟΛΛΕΣ    ΑΛΛΕΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ    ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ,

                                                    ΠΟΥ   ΑΓΝΟΕΙ   ΤΗΝ   Χ Ρ Η Σ Η     ΤΟΥΣ!!--


                                  --ΚΑΙ   ΤΟ   Φ Α Γ Η Τ Ο    ΕΙΝΑΙ   ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ  ,   ΑΛΛΑ   ΑΜΑ   ΦΑΣ   ΠΟΛΥ   ΘΑ   Σ Κ Α Σ Ε Ι Σ !!!--


                   --ΟΙ    Ε Ξ Ο Ρ Κ Ι Σ Μ Ο Ι ,    ΕΙΝΑΙ   ΤΑ   ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ   ΤΡΑΥΜΑΤΑ    Τ ΗΣ   Ψ Υ Χ Η Σ     ΤΟΥ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ .--

              --ΓΙΑ   ΝΑ   ΤΑ   ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ,    ΑΓΟΡΑΣΕ   ΚΑΙ   ΚΑΝΕΝΑ    ΒΙΒΛΙΟ,   ΟΧΙ   ΜΟΝΟ   ΚΟΛΩΝΙΕΣ!!---


                          ΚΑΙ   ΘΑ   ΤΕΛΕΙΩΣΩ,  --   ΤΑ   Π Α Ν Τ Α     ΕΙΝΑΙ   Θ Ε Ι Κ Η     Σ Κ Ε Ψ Η ,   ΚΑΙ   Ε Μ Ε Ι Σ    ΜΑ Θ Η Τ Ε Σ .--

                 --Ο    Θ Ε Ο Σ     ΕΙΝΑΙ      Μ  Ε  Σ  Α !    ΣΕ    ΚΑΘΕ    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο -  Ζ Ω Ο - Φ Υ Τ Ο -  ΟΡΥΚΤΟ-  Α Γ Γ Ε Λ Ο !!!--


                                                                   Α Υ Τ Α !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2009, 23:49:19 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

Trithemius

  • L.V.X.
  • Μηνύματα: 1.225
  • Karma: 0
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 09, 2009, 01:29:15 »
Multum in parvo... ::)
...spes mea in mentem est...