Αποστολέας Θέμα: Η Σχολή των Θεών - Stefano Elio D' Anna  (Αναγνώστηκε 9353 φορές)

thanos

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 30
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Η Σχολή των Θεών - Stefano Elio D' Anna
« στις: Μαρτίου 29, 2009, 07:00:30 »



H sholi ton theon.jpgΤο βιβλίο αυτό είναι ένας χάρτης ένα σχέδιο φυγής. Σκοπός του είναι να σας δείξει την διαδρομή που ακολούθησε ένας καθημερινός άνθρωπος για να ξεφύγει από την υπνωτική υποβολή του κόσμου, από την μεμψίμοιρη και όλο κατηγορίες περιγραφή της ύπαρξης, να αποδράσει από την πορεία μιας ήδη προδιαγεγραμμένης μοίρας.

 

Η πλέον τρομακτική ασθένεια που απειλεί τον πλανήτη δεν είναι ο καρκίνος ούτε το έιτζ, αλλά η αντιμαχόμενη σκέψη του ανθρώπου. Αυτός είναι ο πραγματικός killer, ο πλανητικός φονιάς: η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται η συνηθισμένη οπτική του κόσμου. Όπως ο Προμηθέας, απέσπασα μια σπίθα απ' τον κόσμο του Dreamer, του ονειρευτή, και την κράτησα σφιχτά για να δείχνει μια "έξοδο διαφυγής" σε όποιον είναι έτοιμος, σε όποιον έχει ήδη αρχίσει να θέτει σε αμφισβήτηση την ξεπερασμένη περιγραφή του κόσμου και τις άχρηστες θανάσιμες αρχές του. Εύχομαι σε κάθε άνθρωπο να συναντήσει τον Dreamer. Για να εγκαταλείψουμε τις παλιές νοοτροπίες και άχρηστες ιδέες, για ν' απελευθερωθούμε από προκαταλήψεις, δεισιδαιμονίες, και από πεποιθήσεις ανούσιες που κυβερνούν τυραννικά την ύπαρξη μας, χρειάζεται μία μέθοδος, ένα σύστημα, ένα σχέδιο διαφυγής. Απαιτείται μία "Σχολή".

 

Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει από μόνος του. Απαιτείται να συναντήσει κανείς κάποιον που τα κατάφερε πριν από μας, κάποιον που κατάφερε να αποδράσει από την υπνωτική αφήγηση του κόσμου, από ψυχολογικές φυλακές και πνιγηρούς κανόνες. Για να αλλάξουμε τη μοίρα του ανθρώπου, πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία του, το σύστημα πεποιθήσεων και τα πιστεύω του. Χρειάζεται να ξεριζώσουμε απ' τα βάθη του Είναι μας την τυραννία μιας νοοτροπίας αντιμαχόμενης, εύθραυστης που μας οδηγεί στο θάνατο. Γράφω για να σας πω ότι ο Dreamer υπάρχει, και είναι το πιο πραγματικό ον που είχα ποτέ συναντήσει. Ο κόσμος Του της αγνότητας, δεν γνωρίζει περιορισμούς χρόνου, είναι πιο ζωντανός και πιο συγκεκριμένος από το δικό μας, και είναι προσιτός. Είναι μια πορεία ανηφορική και δύσβατη, μα πραγματοποιήσιμη, ένα πέρασμα προς την αλήθεια, την ομορφιά, την ευτυχία. Μια νέα οδός προς τις Ινδίες, γρήγορη και ακόμη πιο πλούσια.

 

Εκδόσεις ελφίλ

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Σχολή των Θεών - Stefano Elio D' Anna
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 29, 2009, 19:57:14 »
Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει από μόνος του. Απαιτείται να συναντήσει κανείς κάποιον που τα κατάφερε πριν από μας, κάποιον που κατάφερε να αποδράσει από την υπνωτική αφήγηση του κόσμου, από ψυχολογικές φυλακές και πνιγηρούς κανόνες. Για να αλλάξουμε τη μοίρα του ανθρώπου, πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία του, το σύστημα πεποιθήσεων και τα πιστεύω του. Χρειάζεται να ξεριζώσουμε απ' τα βάθη του Είναι μας την τυραννία μιας νοοτροπίας αντιμαχόμενης, εύθραυστης που μας οδηγεί στο θάνατο.

Αγαπητέ Thano,

καλωσόρισες στην αδελφότητά μας. Ευχαριστούμε για τα βιβλία που μας πρότεινες.  Φαίνονται πολύ αξιόλογα.  Αυτό που περιγράφει το παραπάνω βιβλίο, είναι και η επιδίωξη μας, μέσω της ΑΜΡΑ, ή του συνολικού σχεδίου που στοχεύουμε να υλοποιήσουμε έτσι ώστε η κάθε ανθρώπινη ψυχή να ελευθερωθεί και να αντικρύσει την Θεότητα μέσα της.  Κάποιοι από εμάς έχουμε φτάσει σε αυτήν την Κατανόηση, όχι όμως και στην Τελειότητα, μια και ο δρόμος της Ανθρώπινης Συνείδησης, προς την Τελειότητα, δεν τελειώνει ποτέ...

Η αγωνία μας λοιπόν είναι να φτάσουν και άλλοι συνάνθρωποί μας σε αυτήν την Κατανόηση και έτσι όλοι μαζί, Ελευθερωμένοι, και Μεταστοιχειωμένοι σε Πνευματικά 'Οντα, να υλοποιήσουμε το 'Οραμα της Αρχικής Θεότητας...

'Εναν Επίγειο Παράδεισο...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2009, 20:01:09 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Η Σχολή των Θεών
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 00:43:38 »
http://www.theschoolforgods.com/el/content/show/&tid=101

"Η Σχολή των Θεών" είναι ένα μυθιστόρημα για τις ιδέες και τη φιλοσοφία που εμπνέει η Σχολή, αλλά και μια προκήρυξη η οποία αναγγέλλει «την προσωπική επανάσταση», τη γέννηση των κάθετων ανθρώπων, τα κύτταρα μιας νέας ανθρωπότητας που θεραπεύεται τελικά από τον πόνο, το φόβο και την αντιμαχόμενη σκέψη.

Το πρωτότυπο κείμενο έχει ήδη μεταφραστεί στην Αγγλική, Ιταλική, Τουρκική, Ελληνική, Γερμανική, Ρουμανική και Εβραϊκή γλώσσα,  το έτος 2005, η Τουρκική  έκδοση αναγνωρίστηκε ως το best-seller που έφτασε σε αριθμούς πωλήσεων 100.000 αντιτύπων σε τρία χρόνια.

Η Ελληνική  έκδοση κυκλοφόρησε στις 10 Ιανουαρίου 2007 - ενώ η Πορτογαλική έκδοση στις 24 Οκτωβρίου 2007, στη Βραζιλία και η Ρουμάνικη έκδοση στις 7 Μαρτίου, 2008.

«Θα ιδρύσεις Μια Σχολή του Είναι, ένα Πανεπιστήμιο για όποιον έχει ένα όνειρο και θέλει να το υλοποιήσει… Σε αυτό το Πανεπιστήμιο θα διδάσκεται ότι το «όνειρο» είναι το πιο αληθινό πράγμα που υπάρχει… ότι αυτό που άνθρωπος αποκαλεί πραγματικότητα δεν είναι παρά η αντανάκλαση του ονείρου του. Θα δημιουργήσεις μια Σχολή υπευθυνότητας, μια Σχολή για δραστήριους φιλοσόφους, όπου θα διδάσκεται ότι η ευτυχία είναι οικονομία… ότι ο πλούτος, η άνεση και η ομορφιά είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου από τη την γέννηση του. Θα ιδρύσεις μια Σχολή χωρίς τέλος… μια Σχολή για τους Θεούς…. Θα έχει τα χνάρια Μου, την πνοή Μου… Μη φοβάσαι καμία επίθεση. Φαινομενικά θα σε εμποδίσουν με χίλιους τρόπους, αλλά κάθε δυσκολία ή εχθρός στην πραγματικότητα θα αποδεδειχθεί ο καλύτερος σύμμαχος, αναπόσπαστο και αναντικατάστατο μέρος αυτού του οικοδομήματος».

Ο Ονειρευτής
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 10, 2010, 02:17:07 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Σχολή των Θεών
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 00:55:12 »
http://www.theschoolforgods.com/el/phrases/

Δεν υπάρχουν όρια
Η μελέτη της ανθρώπινης μέγιστης δυνατότητας για το μεγαλείο θα σου επιτρέψουν να μεταμορφώσεις το μέσο τρόπο σκέψης σου, σε κάτι που δεν έχεις ονειρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κανένα όριο που δεν μπορείς να κατακτήσεις.
 
Ερμηνεύοντας το ρόλο σου στη ζωή
Ε: Πώς μπορείς να μην δεσμεύεσαι από το χρόνο και παρόλα αυτά να λειτουργείς στον κόσμο των γεγονότων; Πώς μπορείς να υπερβείς το χρόνο και συγχρόνως να ζεις σε έναν πολιτισμό που βασίζεται στη σκέψη, τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνολογική επίτευξη;

Α.: Σταμάτα να πιστεύεις στο εξωτερικό ως κάτι πραγματικό και ερμήνευσε το ρόλο σου στη ζωή όπως ένας μεγάλος ηθοποιός κάνει στη σκηνή. Πρέπει ασταμάτητα να ερευνάς το απροσμέτρητο και να μάθεις πώς να κυριαρχήσεις την ακινησία και τη σιωπή, ενώ ενσαρκώνεις άψογα το ρόλο σου στη ζωή ως συνηθισμένος άνθρωπος.
 
Το μεγαλύτερο εμπόδιο
Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στη φυσική αθανασία είναι η ψευδαίσθηση της γέννησης, και μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες στη μεταστοιχείωση, αυτή που ο χριστιανισμός αποκαλεί Ανάσταση, είναι η ενστάλαξη της βεβαιότητας και της αλήθειας της αθανασίας σε κάθε κύτταρο του σώματος. Μόνο αυτός που είναι αληθινός, είναι αθάνατος. Όσο πιο ασυνείδητος είσαι για τα χαμηλότερα μέρη της ύπαρξής σου τόσο πιο παχιά και πιο θανάσιμα γίνονται τα ψέματα. Τα γηρατειά, η ασθένεια και ο θάνατος είναι μεταξύ των εμφανέστερων παραισθήσεων. Η αλήθεια, αντ' αυτού, ακτινοβολεί το φως, την ομορφιά και την αιωνιότητα.
 
Συνειδητός
Όταν δεν στηρίζεσαι πλέον στα πράγματα, τους ανθρώπους ή τους Θεούς, να σε κάνουν ευτυχισμένο, επιτρέπεις στον εαυτό σου να αισθανθεί ευτυχισμένος όποτε εσύ επιλέγεις. Τώρα είσαι σε θέση να μεταμορφώσεις την ασυνείδητη εξάρτησή σου σε συνειδητή επιλογή.
 
Υπευθυνότητα
Ο κόσμος είναι η απάντηση σε όλα τα αιτήματά σου, και είναι το επίπεδο ευθύνης σου που καθορίζει την απόσταση μεταξύ του αιτήματός σου και της απάντησης. Όσο πιο υπεύθυνος είσαι, τόσο μικρότερη η απόσταση.
 
Η ομορφιά αυτής της στιγμής
Η ομορφιά αυτής της στιγμής εξαπλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις και για πάντα. Φαντάσου πόσο δυνατός είσαι αυτήν την στιγμή.
 
Η δυστυχία του κόσμου
Η δυστυχία του κόσμου γεννιέται από την επισκίαση της ύπαρξης σου, που έχει χάσει την έννοια της δικής της παντοδυναμίας. 
 
Είσαι ο Θεός σε ανθρώπινη μορφή
Προκειμένου να απαλειφθεί ο πόλεμος και η τρομοκρατία από τη γη πρέπει να εξαλείψεις την ίδια την αιτία της ύπαρξής τους, δηλαδή τις εσωτερικές σου συγκρούσεις. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ο Θεός σε ανθρώπινη μορφή και επομένως μπορείς να δημιουργήσεις την υγεία, την ειρήνη, την ευημερία και την ευτυχία για όλους με τον ίδιο τρόπο που δημιουργείς τις καταστροφές, τα βάσανα και το θάνατο.

Όταν είσαι στην συχνότητα του πεδίου του «Τώρα» έχεις τη δύναμη να ενοποιείς και να αλλάζεις αρμονικά την πορεία της ιστορίας.

Η πείνα θα εξαφανιστεί από τον πλανήτη εάν σταματήσεις να πιστεύεις ότι έχεις ανάγκη από βοήθεια.
Τα προβλήματα υγείας θα επιλυθούν εξωτερικά εάν σταματήσεις να βλάπτεις τον εαυτό σου εσωτερικά.
Η φτώχεια θα εξαφανιστεί από όλους τους λαούς στη γη εάν εσύ γνωρίζεις πώς να διαλύσεις την εσωτερική σου δυστυχία.

Όλη η ντροπή της πολιτικής, των θρησκειών και των ιδεολογιών με το ρατσισμό τους και τις διώξεις τους δεν θα αγγίξουν ποτέ ξανά τον κόσμο εάν σταματήσεις  να πιστεύετε ότι είσαι θύμα.
Οι επαναστάσεις, οι πόλεμοι, η βία και το έγκλημα θα εξαφανιστούν μαγικά όταν θα επιστρέψεις συνειδητά στην εσωτερική σου σιωπή και την Ακεραιότητά σου.

Δεν υπάρχει καμία δύναμη «εκεί έξω»
«Όπως γνωρίζεις, σε όλο τον κόσμο υπάρχουν εργοστάσια εξοπλισμών, που παράγονται και αποθηκεύονται για να προκαλέσουν ζημία ή ακόμα και να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Πώς μπορούμε εμείς να αντιδράσουμε ή να προστατευθούμε από μια τέτοια καταστρεπτική δύναμη;»

Αποσύροντας τον εαυτό σου από την επιρροή κάθε μορφής υπνωτισμού, εξάρτησης, δεισιδαιμονίας ή ταύτισης με τον κόσμο. Μην στηρίζεσαι στη γνώση, τη φαντασία ή την προφητεία κανενός. Να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει καμία δύναμη εκεί έξω που να μπορεί να σε καταστρέψει. Εκεί έξω τίποτα δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τη συγκατάθεση, την εσωτερική έγκριση ή την πρόθεσή σου. Να επαγρυπνείς! Απελευθερώσου από όλη την άγνοια και το σκοτάδι σου. Είναι το όραμά σου που χρειάζεται κάποια ρύθμιση και όχι η ανθρωπότητα. Εάν ενοποιήσεις τον εαυτό σου, εάν γίνεις μια ενότητα, τότε ο κόσμος είναι ασφαλής. Στον κόσμο της δυαδικότητας όλα είναι τέλεια ισορροπημένα - μια περίοδος σκοταδιού και καταστροφής εναλλάσσεται αναπόφευκτα με μια περίοδο δημιουργικότητας και εποικοδομητικότητας, αλλά μόνο ως καθρέφτης της εσωτερικής σου κατάστασης. Για αυτό μην ανησυχείς για τον κόσμο, να ανησυχείς μόνο για εσένα - αυτό είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείς να βοηθήσεις. Ο κόσμος των γεγονότων και των περιστάσεων εξαρτάται ολοκληρωτικά από εσένα. Οι συνθήκες του κόσμου αντιστοιχούν ακριβώς στις εσωτερικές σου καταστάσεις. Να θυμάσαι! Κανένας και τίποτα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εάν δεν διατάζεται και δεν κατευθύνεται από το δικό σου Όνειρο. Κανένας πόλεμος μέσα, κανένας πόλεμος έξω, αυτός είναι ο Νόμος.
 
Μπορείς να αλλάξεις
Τίποτα δεν είναι ασφαλές εκτός αν όλα σωθούν. Και όλα είναι ασφαλή εάν εσύ σώσεις τον εαυτό σου. Εδώ, στο σώμα σου, μπορείς να αλλάξεις τις συνθήκες του κόσμου.
 
Θα απογοητευθείς
Εφ’ όσον πιστεύεις ότι οι πολιτικοί έχουν τη δύναμη να κυβερνήσουν την εξωτερική σου ζωή και οι θρησκείες να βάζουν σε τάξη την εσωτερική σου, θα απογοητευθείς έντονα. Τότε, πριν από την καταστροφή του εξωτερικού κόσμου από τους πολιτικούς σου, τους ιερείς και τους επιστήμονες, μπες στον εσωτερικό σου κόσμο μόνος σου και άγγιξε την ακεραιότητά σου. Είναι η μόνη ασφάλεια που έχει απομείνει, το μόνο καταφύγιο ενάντια σε οποιουσδήποτε ιούς και οποιοδήποτε κακό, ενάντια σε οποιαδήποτε τρομοκρατία και πυρηνικό πόλεμο, ενάντια στη παγκόσμια αυτοκτονία. ( Dreamer)
 
Δεν υπάρχει κανένας σταθερός κανόνας για να ακολουθήσεις
Όταν επιλέγεις την τροφή σου, σκέφτεσαι ότι πρέπει να είναι φυσική, καθαρή και υγιεινή. Μην ανησυχείς άλλο για αυτό! Πρέπει απλά να τη γνωρίζεις και δεν θα πρέπει πλέον να επιλέξεις τρόφιμα ή ποτά βασισμένα  στη θρεπτική τους αξία. Μέρος του αυτοκαταστροφικού προγράμματος του εαυτού σου προσπαθεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι υπάρχουν σταθεροί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις. Η μόνη τροφή που σε τρέφει πραγματικά και σε στηρίζει προέρχεται από το εσωτερικό φως και την ελευθερία σου. Έχεις φανταστεί ποτέ μια ανθρωπότητα χωρίς πείνα και χωρίς θυμό, μια ανθρωπότητα που ζει για χάρη της ομορφιάς και όχι της ανάγκης; Ένα κόσμο χωρίς παιδιά που λιμοκτονούν, χωρίς πολέμους, χωρίς ασθένειες, χωρίς φτώχεια; Ένα κόσμο που αφιερώνεται στο συνειδητό του ξύπνημα και την αρμονία; Ανοικτό σε νέες ιδέες, τολμώντας να είναι διαφορετικός, που υπερβαίνει τη συμμόρφωση και τη μετριότητα; Ένα κόσμο που τρέφεται από το φως όπου η νεότητα και η φυσική αθανασία γίνεται λογική και φυσιολογική; Ωραία! Εσύ ο ίδιος καλείσαι για να προετοιμάσεις το έδαφος!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 10, 2010, 00:58:40 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/