Αποστολέας Θέμα: Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων  (Αναγνώστηκε 48203 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 24, 2011, 06:25:24 »
http://www.ortf.gr/page-2.html

"Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων", Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

Γενόμενη αντιληπτή η κραυγή αγωνίας πριν την έκφρασή της, αφουγκραζόμενοι σχεδόν προφητικά την επερχόμενη καταιγίδα, ξεκινήσαμε να οργανώσουμε έναν φορέα κοινωνικής αρωγής πρώτιστα, πριν σχεδόν 2,5 χρόνια (την άνοιξη του 2009). Βρισκόμενοι στην καμπή της μεγάλης αλλαγής των εποχών, κληθήκαμε - και αποδεχθήκαμε - να εργαστούμε για την ομαλή μετάβαση στην εποχή που ανατέλει. Γνωρίζουμε ότι, ευήκοοι στο κάλεσμα είναι και άλλοι - όχι πολλοί αλλά εκλεκτοί - οι οποίοι αλληλοαναγνωριζόμενοι συνέρχονται κάποια στιγμή σε κοινή πορεία και δράση, ως καθάρια ρυάκια που δυναμώνουν αφάνταστα το μεγάλο ρεύμα της αλλαγής. Ο αγώνας που χρειάζεται να τελεστεί είναι πολύπλευρος, καθώς πολλές πλευρές της κοινωνίας νοσούν αφάνταστα. Η αρρωγή που ζητείται από τους ανθρώπους, δεν περιορίζεται μόνον στον υλικό τομέα, αλλά η κοινωνία διψά για ανθρωπιά, για παιδεία, για αλληλοβοήθεια και αλληλοσυμπόρευση.

Η ανθρωπότητα, καθώς οδεύει προς γενική καταστροφή, συνειδητοποιεί την αδιέξοδη πορεία και αποζητά την μεγάλη αλλαγή, που θα εξυγιάνει το περιβάλλον και θα αποκαταστήσει την χαμένη ισορροπία στην Φύση. Η παρέκλιση από το μέτρο ενεργοποίησε την Νέμεση. Η σύνθεση της αγνής φυσικής διαβίωσης με την σώφρονα επιστήμη, θα μας ξανακάνει κύριους του εαυτού μας από υπηρέτες - αν όχι δούλους - της ανισόρροπης τεχνολογίας. Η επιστήμη χωρίς αρετή κατάντησε πανουργία που καταδυναστεύει τον άνθρωπο, δηλητηριάζοντας παράλληλα το σώμα, την ψυχή και τον νου του. Η στροφή στα δώρα της Μητέρας Φύσης που μας χαρίζει απλόχερα, είναι πλεον επιτακτική ανάγκη για να απαλειφθεί η νόσος από κάθε επίπεδο και από κάθε πεδίο. Ξεκινάμε με δράσεις στην αλληλοκάλυψη των υλικών αναγκών, προχωρόντας παράλληλα στην καλλιέργεια και ανάπτυξη αγαθών που θα καλύψουν και θα εξυγιάνουν τις ανθρώπινες ανάγκες και προσμονές σε κάθε επίπεδο.

Προχωράμε συντονισμένοι με την κοσμική θέληση, πεπεισμένοι ότι θα συναντούμε στην πορεία πολλούς ανιδιοτελείς αφιερωμένους συνεργάτες στο "καλό έργο". Αληθινούς συνεργάτες στο ανθρωπιστικό έργο της Γνώσης και της Ελευθερίας.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 12:16:48 »
Τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η μεταφορά της έδρας της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων" από την παλιά της διεύθυνση Κρατερού 4, Θεσσαλονίκη.  

Η Νέα Ταχυδρομική Διεύθυνση είναι:

Τ.Θ. 2162, ΤΚ. 57500, Τρίλοφος, Θεσσαλονίκη

Η έδρα βρίσκεται στην οδό Προφήτη Ηλία 1, στην Κεντρική Πλατεία, απέναντι από το Δημαρχείο του Τριλόφου.

Προσοχή: Για αποστολές μέσω ΕΛΤΑ, να χρησιμοποιείται η θυρίδα και όχι η οδός Προφήτη Ηλία 1, διότι στην περιοχή δεν υπάρχει ταχυδρόμος.

Το Πνευματικό Κέντρο, η αίθουσα εκδηλώσεων του Μελών του Ροδόκηπου, το εντευκτήριο των μελών, και ο Πυρήνας της ΑΜΡΑ στη Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στην παλιά διεύθυνση Κρατερού 4, Θεσσαλονίκη.

Στην Νέα Διεύθυνση Προφήτη Ηλία 1, μεταφέρεται μόνο η έδρα και το εμπορικό τμήμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2012, 12:21:08 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/