Αποστολέας Θέμα: 'Οραμα με τον Χριστό  (Αναγνώστηκε 3648 φορές)

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.603
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
'Οραμα με τον Χριστό
« στις: Μαρτίου 06, 2009, 03:38:05 »
http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&tag=10580&pubid=1801678

Δρούζα: μετά τη φραπελιά... η Θώδη!

Λοιπόν,   6/3/2009

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μετά την περίφημη... φραπελιά, η Άννα Δρούζα επανήλθε δριμύτερη σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να φέρνει διάφορους στο στούντιο, που και καλά θεραπεύουν ανίατες ασθένειες. Αυτή τη φορά καλεσμένη της Δρούζα ήταν η Έφη Θώδη κι αν απορείς τι σχέση μπορεί να έχει η εν λόγω με τα παραπάνω, σε πληροφορώ ότι η Θώδη μετά από ένα όραμα που είχε με πέντε φοράδες (ή άλογα) απέκτησε... μαγικές ιδιότητες.

Την Παρασκευή ήταν καλεσμένη στο «Μπορώ» και υποστήριζε ότι με ένα άγγιγμα της μπορεί να θεραπεύσει κάποιον που έχει καρκίνο. Ακούγοντας την να λέει όλα αυτά, το πιο εύκολο είναι να ξεκινήσουμε την πλάκα. Εννοείται ότι κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά και όπως κάναμε με τον... τρελό του χωριού, κάναμε την πλάκα μας για να περάσει η ώρα. Κακώς, βέβαια, διότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσαμε να δείξουμε τη δική μας ισχύ απέναντι στην αδυναμία του άλλου.

Ωστόσο, εμείς στον... τρελό του χωριού δε δίναμε βήμα, ούτε τον βάζαμε να μιλάει στα μεγάφωνα της κοινότητας και να καλεί τους κατοίκους να τους αγγίξει, μπας και γίνουν καλά. Η Δρούζα, όμως, δίνει βήμα στην Θώδη να λέει τα κουλά της και μάλιστα από τη συχνότητα του Star, που είναι πανελλαδικής εμβέλειας. Αποτέλεσμα; Εκατομμύρια Έλληνες βρέθηκαν να παρακολουθούν την Θώδη να λέει τα άσχετα και την Δρούζα να την παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή, τρομάρα της.

Ναι, εντάξει όταν άρχισε να μιλάει για καρκίνους και ότι τους θεραπεύει όπως ο Χριστός, τη ρώτησε αν φοβάται μήπως να τη μηνύσουν; Δεν κατάλαβα, γιατί να μηνύσουν την Θώδη; Εξάλλου, έχει το... ακαταλόγιστο. Την Δρούζα που την φιλοξένησε ποιος θα την μηνύσει; Γιατί, άντε να δεχτώ ότι δεν ήξερε τι σκόπευε να πει η τραγουδίστρια στην εκπομπή. Όταν άρχισε να λέει τις αρλούμπες, γιατί δεν τη σταμάτησε; Μήπως, γιατί εκείνη την ώρα άρχισαν να παίρνουν μπρος - μετά από ποοοολύ καιρό - τα μηχανάκια της AGB;
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.603
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: 'Οραμα με τον Χριστό
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 06, 2009, 04:31:08 »
Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε όλο και περισσότερο μάρτυρες, του να αυξάνεται το ενδιαφέρον των συνανθρώπων μας σε θέματα μεταφυσικής και εσωτερισμού.

Όσο και να προσπαθούν να κοροϊδέψουν ορισμένοι, αυτά τα φαινόμενα, είτε λόγω χριστιανικής παιδείας, είτε λόγω αμορφωσιάς, η αστρολογία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, και αρκετοί έχουν δεχτεί το κάλεσμα, δοκιμάζοντας πλήθος από σχολές που υπόσχονται την Αφύπνιση των Ψυχικών μας Ικανοτήτων ή την Ολοκληρωτική μας Μεταμόρφωση.

Είναι λυπηρό, όμως να βλέπουμε συνεχώς να αυξάνεται η συνήθεια του εξευτελισμού προσωπικοτήτων, και χωρίς να προχωρήσω σε περαιτέρω σχολιασμό του φαινομένου Θώδη, και την εκμετάλλευση αυτού του ανθρώπου, προς την κερδοσκοπία των ΜΜΕ, θα μείνω μόνο στο θέμα που παρουσίασε η Θώδη, όσον αφορά το όραμά της με τον Χριστό.

Το φαινόμενο της επαφής με τον Χριστό, και την θεραπευτική ικανότητα που αποχτήθηκε μετά από αυτήν την επαφή, είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, και έχει συμβεί σε πάρα πολλούς κυρίως θρησκευόμενους ανθρώπους.  Και λέω κυρίως, διότι αποτελεί μία πνευματική εμπειρία που μπορεί να συμβεί ανεξάρτητα αν κάποιος είναι θρησκευόμενος, και δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανισμό.  Στην κυριολεξία είναι ένα ψυχικό, ή καλύτερα ψυχολογικό φαινόμενο που σηματοδοτεί μία αλλαγή συνείδησης αλλά και υποκρύπτει αλαζονεία.

Επειδή πριν οκτώ χρόνια περίπου, αυτό το φαινόμενο συνέβη και σε μένα, γνωρίζω πολύ καλά, το σοκ στο οποίο βρίσκεται ένας άνθρωπος όταν το βιώνει.  Ο άνθρωπος που το βιώνει, αισθάνεται πραγματικά πως βρίσκεται σε επαφή με τον Χριστό, και πως έχει μία σημαντική αποστολή να επιτελέσει, συνήθως θεραπευτικής φύσης.

Σίγουρα υπάρχει μία βάση αλήθειας, από την άποψη πως όντως αυτός ο άνθρωπος ενεργοποιήθηκε ψυχικά, αφυπνίστηκε, εν' αγνοία του, στην χρηστική του υπόσταση.

Η επαφή δεν είναι ακριβώς με τον Ιησού (Γεσουχά), αλλά με το χρηστικό αρχέτυπο, την χρηστική περσόνα μέσα μας, αλλά η σύνδεση, η ψυχική εμπειρία είναι τόσο δυνατή, που βιώνεται ως άκρως αληθινό.  Επίσης όταν υπάρχουν χριστιανικές καταβολές, ο θρησκευόμενος που το βιώνει θεωρεί πως είναι ο Ιησούς.

Η θετική ενέργεια και η ψυχική δύναμη που εκρήγνυται από αυτήν την επαφή, από την ενεργοποίηση του χρηστικού αρχετύπου μέσα μας, είναι απίστευτα υψηλή και όντως αποκτάμε θεραπευτικές ικανότητες, λόγω της σφοδρής αυθυποβολής κάτω από της οποίας επήρεια βρισκόμαστε.

Τα πνευματικά μηνύματα που λαμβάνουμε, από τον υποτιθέμενο Χριστό, είναι επίσης σημαντικά, αν και διακατέχονται πάντα και από μία υποκειμενικότητα, μια και αυτός που μιλάει μέσα από τον ρόλο του Χριστού, είναι η ψυχή μας αλλά και η μέχρι στιγμής κατανόηση του κόσμου μας.

Μετά την δυνατή εμπειρία που είχα με το είδωλο «Χριστό», προσπαθώντας να ερμηνεύσω το φαινόμενο, είχα επισκεφτεί έναν μοναχό.  Δυστυχώς οι χριστιανοί κληρικοί ή γενικά οι θρησκευόμενοι άνθρωποι είναι οι πιο ακατάλληλοι να ερμηνεύσουν αυτά τα πνευματικά φαινόμενα.  Το πόρισμά του, ήταν πως ήμουν ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ, πράγμα το οποίο με συγκλόνισε και με αναστάτωσε ψυχολογικά επί μήνες, μέχρι που κάποια στιγμή βρέθηκε κάποιος πραγματικός γνώστης1 να μου ερμηνεύσει ορθολογιστικά και επιστημονικά, το φαινόμενο.

Ακατάλληλοι επίσης, να ερμηνεύσουν αυτά τα φαινόμενα, είναι και οι ψυχίατροι, καθώς και οι περισσότεροι σύγχρονοι ψυχολόγοι, διότι παρόλο που τιτλοφορούν την έννοια του Επιστήμονα, είναι δογματικοί ακόλουθοι, πιστοί, περιορισμένων συστημάτων αντίληψης που διδάχτηκαν σε σχολές που τείνουν στην δογματικότητα παρά στην Ελεύθερη Επιστημονική Έρευνα.  Οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι ερμηνεύουν το φαινόμενο που βίωσε τη Θώδη, ως Σχιζοφρένεια, ή απλά Ψύχωση σε περίπτωση που δεν είδε κανείς ξεκάθαρα τον Χριστό μπροστά του, αλλά απλά τον φαντάστηκε.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά βρίθει η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ, στις κοινωνίες μας, και αυτό είναι το ΙΕΡΟ ΕΡΓΟ, της Υδροχοϊκής Εποχής, να ΑΠΛΩΣΕΙ την Πνευματική Επίγνωση, έτσι ώστε να γλυτώσει από τα λάθη, και τον καθημερινό εξευτελισμό κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που παραπατά τυφλή και δειλή, αναζητώντας το ΦΩΣ, αδυνατώντας να κατανοήσει.

Ευχόμαστε σύντομα όλοι μας να βρούμε το κουράγιο, να εργαστούμε σοβαρά πάνω σε αυτά τα τόσο σημαντικά υπαρξιακά ζητήματα, έτσι ώστε να μεταβούμε, κβαντικά, στο επόμενο συνειδησιακό επίπεδο αντίληψης, της Πνευματικής Ολοκληρωμένης Αντίληψης.

Το φαινόμενο λοιπόν που βίωσε η Θώδη, είναι ένα ψυχολογικό φαινόμενο, της προσπάθειας της Εγωιστικής Ανθρώπινης Συνείδησης να Αφυπνιστεί στην Χρηστική Ανιδιοτελή της Φύση.  'Ομως υποκρύπτεται σφοδρή αλαζονεία, καθώς αφυπνίζεται το Εγώ μας, η οποία αν δεν θεραπευτεί άμεσα, μπορεί να επιφέρει την ολιστική καταστροφή.

Η Αφύπνιση λοιπόν της Χρηστικής Συνείδησης, χρειάζεται να συνοδεύεται από Πνευματική Μόρφωση, από Πνευματική Εκπαίδευση και καθοδήγηση, διότι χωρίς την κατάλληλη κατανόηση του φαινομένου, μπορεί να αποβεί μοιραίο για την ψυχική μας υγεία, αλλά και για την υγεία των συνανθρώπων μας, που πιθανόν να πάρουμε στον λαιμό μας, επηρεάζοντας τους μέσα από τον σφοδρό ενθουσιασμό μας, θεωρώντας πως γίναμε ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, χωρίς την κατάλληλη μόρφωση.

Το Ρέϊκι, το οποίο αποτελεί μία απάτη, όσον αφορά την εμπορική εκμετάλλευση της πνευματικότητας, επίσης δημιουργεί φαινόμενα, ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ, Reborn Christian, όπου μέσω σφοδρής υποβολής, θεωρούν τους εαυτούς τους Θεραπευτές, ενώ δεν έχουν μορφωθεί κατάλληλα, ούτε σε θέματα ιατρικής, ούτε σε θέματα ψυχολογίας, αλλά ούτε σε θέματα ενεργειακής ή πνευματικής θεραπευτικής.

'Ομως παρόλα αυτά το ενδιαφέρον του κόσμου μεγαλώνει όσον αφορά τα μεταφυσικά φαινόμενα, και πραγματικά χρειάζεται όσοι από εμάς γνωρίζουμε την Αλήθεια, να ξεμπροστιάζουμε την Απάτη, αλλά και την Αδικία, έτσι ώστε ο κόσμος μας να γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο μορφωμένος, κάθε μέρα όλο και καλύτερος.
__________________________________________________________________________________

1Αυτός ο Γνώστης ήταν ο αδελφός Ορφέας, και του είμαι ευγνώμων για την συμπαράστασή του, σε εκείνη την κρίσιμη περίοδο, όπου μπερδεμένη και χαμένη προσπαθούσα να βάλω μία τάξη στο εσωτερικό χάος, στον εσωτερικό λαβύρινθο, που βίωνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 11, 2009, 20:29:10 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

 • Διαχειριστής
 • ******
 • Μηνύματα: 1.717
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Απ: 'Οραμα με τον Χριστό
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 06, 2009, 12:28:10 »
http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&tag=10580&pubid=1801678

Δρούζα: μετά τη φραπελιά... η Θώδη!

Λοιπόν,   6/3/2009

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μετά την περίφημη... φραπελιά, η Άννα Δρούζα επανήλθε δριμύτερη σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να φέρνει διάφορους στο στούντιο, που και καλά θεραπεύουν ανίατες ασθένειες. Αυτή τη φορά καλεσμένη της Δρούζα ήταν η Έφη Θώδη κι αν απορείς τι σχέση μπορεί να έχει η εν λόγω με τα παραπάνω, σε πληροφορώ ότι η Θώδη μετά από ένα όραμα που είχε με πέντε φοράδες (ή άλογα) απέκτησε... μαγικές ιδιότητες.

    Δυστυχώς το ύφος του ανθρώπου που συνέταξε αυτό το γελοιωδέστατο λιβελογράφημα μας καταδεικνύει την έκταση της μόλυνσης που έχει δηλητηριάσει τον νου και την ψυχή των συμπατριωτών μας, γεγονός που μας λυπεί αφάνταστα, αλλά από την άλλη μας φανερώνει την ανάγκη επιτέλους οι άνθρωποι να πάψουν να είναι αμόρφωτοι και ως τέτοιοι να συνεχίζουν να είναι θύματα και υποχείρια της πολιτικής αγυρτείας και του δογματικού σκοταδισμού. Μας λυπεί ακόμη το γεγονός ότι, τα ίδια άτομα που λοιδορούν φαινόμενα όπως της καλόψυχης αλλά ακόμα αφελούς καλλιτέχνιδος, τα ίδια αυτά άτομα πιστεύουν χωρίς ίχνος περίσκεψης στα ίδια αυτά φαινόμενα, αν έχουν την σφραγίδα του ιουδαιοχριστιανικού σκοταδιστικού δόγματος. Τα ίδια άτομα τρέχουν στις εκατοντάδες παναγίες, προσμένοντας το "θαύμα", τα ίδια άτομα καταπίνουν κυβικά νερού, υποτίθεται αγιασμένου, και αλείφονται με τόνους λάδια από τα πλέον αισχροκερδή καταστήματα που είναι οι εκκλησίες, πιστεύοντας στις μαγικές των ιδιότητες, θεωρώντας τα αφελώς ιάματα για "κάθε νόσον και μαλακίαν".

http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&tag=10580&pubid=1801678
    Την Παρασκευή ήταν καλεσμένη στο «Μπορώ» και υποστήριζε ότι με ένα άγγιγμα της μπορεί να θεραπεύσει κάποιον που έχει καρκίνο. Ακούγοντας την να λέει όλα αυτά, το πιο εύκολο είναι να ξεκινήσουμε την πλάκα. Εννοείται ότι κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά και όπως κάναμε με τον... τρελό του χωριού, κάναμε την πλάκα μας για να περάσει η ώρα. Κακώς, βέβαια, διότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσαμε να δείξουμε τη δική μας ισχύ απέναντι στην αδυναμία του άλλου. Ωστόσο, εμείς στον... τρελό του χωριού δε δίναμε βήμα, ούτε τον βάζαμε να μιλάει στα μεγάφωνα της κοινότητας και να καλεί τους κατοίκους να τους αγγίξει, μπας και γίνουν καλά. Η Δρούζα, όμως, δίνει βήμα στην Θώδη να λέει τα κουλά της και μάλιστα από τη συχνότητα του Star, που είναι πανελλαδικής εμβέλειας. Αποτέλεσμα; Εκατομμύρια Έλληνες βρέθηκαν να παρακολουθούν την Θώδη να λέει τα άσχετα και την Δρούζα να την παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή, τρομάρα της.

    Για τον τρελό του χωριού, που αν δεν υπάρχει τον δημιουργούμε, χρήσιμο είναι να θυμηθούμε το άσμα του τραγουδοποιού Κ. Χατζή. Γιαυτό παραθέτουμε κάποιους στίχους του (όπως τους θυμόμαστε)....

    "Της γειτονιάς μας ο τρελός, όλα ανάποδα τα βλέπει
     μες του μυαλού του τον καθρέπτη....
     
     Πάει στις κηδείες και γελάει, στα γεννητούρια πάει και κλαίει
     κι όλα ανάποδα τα λέει....

     Τους πλούσιους και τους αφεντάδες
     δεν τους μιλάει με το έτσι θέλω
     μα στους φτωχούς και εργάτες
     τους βγάζει αμέσως το καπέλο
     λες κι είναι άρχοντες μεγάλοι....

     Από τον φούρνο του Τσαλίκη
     κλέψαν δύο καρβέλια ψωμί
     και πάνε μάρτυρα τον τρελό στην δίκη.
     και τον ρωτούν ποιος είναι ο κλέφτης
     κι αυτός....τον φούρναρη τους δείχνει!!!!

     Θεέ μου τι ομορφιά τι φως,
     της γειτονιάς μας ο τρελός
     που χαίρεσαι να τον ακούς
     νάχαμε ακόμα....άλλους δυο τέτοιους τρελούς !!!!


http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&tag=10580&pubid=1801678
    Ναι, εντάξει όταν άρχισε να μιλάει για καρκίνους και ότι τους θεραπεύει όπως ο Χριστός, τη ρώτησε αν φοβάται μήπως να τη μηνύσουν; Δεν κατάλαβα, γιατί να μηνύσουν την Θώδη; Εξάλλου, έχει το... ακαταλόγιστο. Την Δρούζα που την φιλοξένησε ποιος θα την μηνύσει; Γιατί, άντε να δεχτώ ότι δεν ήξερε τι σκόπευε να πει η τραγουδίστρια στην εκπομπή. Όταν άρχισε να λέει τις αρλούμπες, γιατί δεν τη σταμάτησε; Μήπως, γιατί εκείνη την ώρα άρχισαν να παίρνουν μπρος - μετά από ποοοολύ καιρό - τα μηχανάκια της AGB;

    Φυσικά κανείς από αυτούς ποτέ τους δεν εδέησε να καταφερθεί ενάντια σε ρασοφορεμένους που θησαυρίζουν εξαπατώντας τον κόσμο περί του δήθεν θεραπευτικού χαρίσματος που έχουν, ούτε για τις απάνθρωπες τελετές εξορκισμού που υποβάλλουν διανοητικά ασθενείς ή απλά επιληπτικούς, τους οποίους με μεγάλη ευκολία βαφτίζουν δαιμονισμένους. Κανείς από αυτούς τους λαϊκούς δικαστές δεν εδέησε ποτέ να μηνύσει τους ψυχιάτρους οι οποίοι με την σφραγίδα του επιστήμονα, γίνονται νόμιμοι διακινητές ψυχοφαρμάκων με ολέθριες συνέπειες για την υγεία και αξιοπρέπεια του πάσχοντος συνανθρώπου, ούτε τους πολλούς τσαρλατάνους αλλά με την σφραγίδα του ψυχολόγου, σύγχρονους εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου, οι οποίοι χρηματίζονται κοροϊδεύοντας τα θύματα - πελάτες, άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα στήριξη και βρίσκουν δυστυχώς εφ' όρου ζωής εκμεταλλευτές, καθώς οι σύγχρονες μέθοδοι ψυχολογικής στήριξης αδυνατούν να θεραπεύσουν, καθότι το σύνολο των πελατών - θυμάτων υποτροπιάζει σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών από την τελευταία υποτίθεται θεραπεία.

    Βεβαίως δεν καταφερόμαστε ενάντια στην θεραπευτική επιστήμη η οποία δύναται πραγματικά να θεραπεύσει. Καταφερόμαστε ενάντια στον ιατρό που πρόδωσε την θεραπευτική του ιδιότητα, καθιστάμενος πωλητής επιβλαβών κατά κανόνα ουσιών, καταφερόμαστε ενάντια στον υποτιθέμενο θεραπευτή που με πλημμελή και έως ανύπαρκτη ουσιαστική εκπαίδευση, χωρίς αναστολές διαχειρίζεται εγκληματικά ψυχές αθώων, καταφερόμαστε ενάντια σε κάθε τσαρλατάνο που θεωρεί ότι με δήθεν μυήσεις πέντε λεπτών και με γενικότητες δέκα σελίδων δήθεν μυστικών ανατολικού εσωτερισμού, καθίσταται θεραπευτής, δυνάμενος μάλιστα όχι μόνο να θεραπεύει αλλά και να μεταδώσει με μαγικό τρόπο την δική του δήθεν ικανότητα, καταφερόμαστε ενάντια στην ημιμάθεια και στην άρνηση ουσιαστικής - αλλά κοπιαστικής -εκπαίδευσης, ως συνέπεια της εγκληματικής τυποποίησης της γνώσης, με αποτέλεσμα να αποστερεί την δυνατότητα κατανόησης, αναγκαίας για οποιαδήποτε πραγματική άσκηση επιστήμης και τέχνης.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 06, 2009, 14:05:44 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/