Αποστολέας Θέμα: Ποια είναι η ομάδα Ε?  (Αναγνώστηκε 55183 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Ποια είναι η ομάδα Ε?
« στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 15:00:51 »
http://video.google.com/videoplay?docid=5761610368682643449

Μετά την χθεσινή εκπομπή του Χαρδαβέλα, αρχίσαμε πάλι τις συζητήσεις για τους Ε, αν υπάρχουν, ποιοι είναι κτλ... Μάλιστα ακούστηκε στην εκπομπή πως θα κάνουν και Πανεπιστήμιο...

Χαιρόμαστε όταν υπάρχει αυτή η διάθεση για ανέγερση Επιμορφωτικών Ιδρυμμάτων, όμως αναρωτιόμαστε, τι είδους σχολεία θα δημιουργούσαν, και τι είδους Μόρφωση θα προήγαγαν, άτομα που "πιστεύουν" σε ψυχωτικές φαντασιοπληξίες και φασιστικές ιδεολογίες όπως αυτές, περί Ομάδας Ε? Αν φυσικά υπάρχει ομάδα Ε, γιατί όποιοι ερευνήσαμε το φαινόμενο αυτό, καταλήξαμε, πως δεν κρύβεται τίποτα άλλο από πίσω, εκτός από μερικούς ελάχιστους, που κυριολεκτικά την έχουν ψωνίσει...

Ειλικρινά, τι να πρωτοξεκαθαρίσουμε?  Η Επιστημονική Φαντασία είναι κάτι που "πουλάει" πολύ στην εποχή μας, και όταν αυτή συνδυάζεται και με την "Σωτηριολογία" γίνεται πολύ ελκυστική, για κάθε αμόρφωτο και ιδιοτελή.

Ας ανοίξουμε λοιπόν τον Φάκελο της Ομάδας Ε, και ας ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα, πως δεν έχουν καμία σχέση με την Υγιή Ελληνική σκέψη, αλλά αποτελεί ακόμα μία ασθένεια της εποχής του διανοητικού και ψυχικού χάους στο οποίο βρισκόμαστε.

Στην αρχή της αναζήτησής μου, πριν κάποια χρόνια, δυστυχώς, προσπαθώντας να αφυπνιστώ και εγώ, το πρώτο που συνάντησα ήταν ένα σωρό ψώνια1. 'Αλλοι μιλούσαν για εσωγήινους, άλλοι για εξωγήινους από διάφορους γαλαξίες και στρατόπεδα, καθώς και πλήθος από υστερικές συνομωσιολογίες...

Μέσα σε αυτές τις ιδεολογίες συνάντησα και την Ομάδα Ε.  Μάλιστα ήρθα πολύ κοντά τους, μια και στο γνωστό βιβλιοπωλείο του Κ. είχαν εμφανιστεί, και όπως μου είχε πει, "Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας, γιατί ήρθαν, είναι εδώ, και μας κοιτούν..."   :D

Αν ψάξει κανείς, θα βρει πλήθος από πληροφορίες, και τους "συγκεκριμένους συγγραφείς" που απλώνουν το ΠΑΡΑΜΥΘΙ, περί Ελληνικών Αστροστόλων και περί Ομάδας Ε, και τελικά καταφέρνουν να πουλάνε σε ανίδεους, βρωμίζοντας τον νου και την ψυχή τους.

Η Ομάδα Ε, είναι ουσιαστικά μία ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ, που έχουν δημιουργήσει, και δεν φανερώνει τίποτα άλλο από την ΨΥΧΙΚΗ ΝΟΣΟ, κάτω από την οποία επίδραση βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι.

Σωτηριολογίες του τύπου, ήρθαν οι ΕΛ, με τους αστροστόλους και τα κοσμοσκάφη για να μας ΣΩΣΟΥΝ, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αντιγράφουν τον Ιουδαϊκής νοοτροπίας Χριστιανισμό, και να προσβάλουν βάναυσα την Ελληνικότητα, με γραφικές και ψυχωσικές αντιλήψεις.

'Εχουμε ειλικρινά κουραστεί, κάθε φορά που αναφέρεται η Ομάδα Ε, και γίνεται ντόρος, να καθόμαστε να εξηγούμε, περί τίνος πρόκειται, και τελικά, κάποιοι φαντασμένοι, να μην πείθονται, μια και ακόμα περιμένουν, τον Σωτήρα ή τους Σωτήρες, που θα τους σώσουν, αλλά αυτή τη φορά, το όνομα άλλαξε, και από Ιησούς Χριστός (Γεσουχά), έγινε Ομάδα Ε, και εξωγήινοι από την Ανδρομέδα και τον Σείριο, όπου κατοικούν γαλάζια ανθρωπάκια σαν τα στρουφάκια...  :D

Σαν δεν ντρεπόμαστε... και θέλουν αυτοί οι άνθρωποι, να ονομάζονται και 'Ελληνες και ειδικά να ονομάζονται Ενήλικες...? 'Εχουν ξευτελίσει παντελώς την έννοια της Ελληνικότητας, και στην Ελλάδα αλλά και Παγκοσμίως, και αν ψάχνουν πραγματικά, να βρούνε προδότες, του Ελληνικού έθνους, όπως ευαγγελίζονται, καλά θα κάνουν, να δούνε τον εαυτό τους, στον καθρέφτη, και να κάνουν την Αυτοκριτική τους.

Η "Ελάς Ελλήνων Χριστιανών", βρήκε άλλο τρόπο έκφρασης του Φασισμού και της Παράνοιάς της, και ποιος ξέρει σε πόσα ακόμα, σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αυτού του είδους, θα γίνουμε μάρτυρες, μέχρι εμείς οι 'Ελληνες να γίνουμε Ελεύθεροι και Σκεπτόμενοι άνθρωποι, και προπαντός Μορφωμένοι.

Πριν κάποια χρόνια, είχαν πέσει στα χέρια μας, ένα πάκο από φωτοτυπίες, από έναν παλαβιάρη, όπως μας τον χαρακτήρισαν, κάτοικο Βόλου, που έχοντας στην κατοχή του, τους αριθμούς από τα φαξ, από διάφορες στρατιωτικές υπηρεσίες, την είχε δει ως Αποστολή του, να αφυπνίσει τον Ελληνικό Στρατό, για την ύπαρξη των ΕΛ.
____________________________________________________________________________

http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=269364

H O.E.A., εμφανίστηκε με φωτοτυπημένα κείμενα τα οποία μοιραζόντουσαν χέρι με χέρι περίπου το 1980.

Το 1984 το βασικό μέλος της Ιωάννης Καραγεωργίου κάτοικος Βόλου, (και κατά πάσα πιθανότητα συντάκτης των κειμένων), παραπέμφθηκε σε δίκη γιατί "δημόσια προεκάλεσεν και διήγειρεν εις απείθειαν κατά των νόμων και διαταγμάτων ως και άλλων νομίμων διαταγών..." και "δημοσίως περιύβρισεν Αρχήν Δημοσίαν και δη την τοιαύτην των μελών της κυβερνήσεως δια των λέξεων προδότες, άνανδροι, αι οποίαι μεταξύ άλλων εμπεριέχονται εις επιστολήν απευθυνόμενην εις πολίτας Βόλου"...
____________________________________________________________________________

Δείτε την γραφή ενός από αυτά τα κείμενα:  http://lastultimatum-hrg.blogspot.com/

___________________________________________________________________________

1 Δυστυχώς και εγώ ανάμεσα σε πλήθος άλλων, είχα παρασυρθεί από αυτές τις ιδεολογίες, μια και έχουμε συνηθίσει μέσω της Χριστιανικής μας Παιδείας, να θεωρούμε φυσιολογικό, ότι υπάρχουν Αόρατες Οντότητες, Εξωγήινες οντότητες σε κάποιο άλλο κόσμο που επικοινωνούν μαζί μας και θέλουν να μας Σώσουν.  Η πηγή λοιπόν αυτής της υστερικής ψυχωτικής παράνοιας περί "Ομάδας Ε", είναι η Ελληνοχριστιανική μας Παιδεία.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 07, 2009, 12:56:12 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 15:05:56 »
Επετρεψέ μου να πώ Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α.

Και να φανταστούμε την ξεφτίλα, όλοι οι Ε είναι βιομήχανοι και εφοπλιστές, ( οι μόνοι που δεν θα μπορούσαν να ασχοληθούν με το πνεύμα, δεν έχουν καιρό από το φαγοπότι) , η υπερβολή και η βλακεία των βεβήλων, που εξάπτει την φαντασία των ανοήτων.

Πάντως αναρωτιέμε, μήπως οι Ε είναι αντίπαλοι της ομάδας Ζ?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2009, 15:10:35 από SERAPIS »
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε?
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 16:12:41 »
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1_%CE%88%CF%88%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BD

Ομάδα Έψιλον

Η Ομάδα Έψιλον είναι μια "φανταστική" μυστική οργάνωση που υποτίθεται ότι αποτελείται από Έλληνες επιστήμονες, πιλότους, επιχειρηματίες και πολιτικούς1. Αφορά σε μια θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί σε ορισμένους κύκλους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ισχυρισμοί για την ομάδα

Υποστηρίζεται ότι η ομάδα χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη, ανύπαρκτη μέχρι σήμερα τεχνολογία (αντιβαρύτητα, τηλεμεταφορά κλπ.) για την άμυνα της Ελλάδας και την κυριαρχία του Ελληνικού πολιτισμού/ διαφώτισης στον κόσμο. Οι υποστηρικτές της διατείνονται ότι υπάρχει από την αρχαιότητα και ότι οι δημιουργοί της/ οι σημερινοί αρχηγοί προέρχονται από τον Σείριο, ενώ κατα άλλους όλο το Ελληνικό φύλο προέρχεται από εκεί. Άλλοι ισχυρισμοί που έχουν υποστηριχτεί για την οργάνωση είναι ότι διαθέτει μυστικές βάσεις στη Σελήνη και ότι πήρε ενεργό μέρος στην προστασία της Κύπρου από την Τουρκική εισβολή το 1974. Συγκεκριμένα ο τελευταίος ισχυρισμός είναι του Ανέστη Κεραμιδά, συγγραφέα και ένθερμου υποστηρικτή της ιδέας της ύπαρξης της ομάδας, σύμφωνα με τον οποίο κατά τη διάρκεια της εισβολής Ούφο της Ομάδας Ε κατέστρεψαν Τουρκικά τανκς αποτρέποντας τους Τούρκους από την κατάκτηση ολόκληρου του νησιού.

Δημιουργία του μύθου

Η Ομάδα Έψιλον αναφέρθηκε αρχικά από τον Ιωάννη Φουράκη. Αργότερα συγγραφείς όπως ο Ανέστης Κεραμιδάς2 και ο Γεράσιμος Καλογεράκης ανέπτυξαν τη θεωρία τους σε βιβλία τους. Υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν στην ύπαρξη της Ομάδας, και έχουν εμφανιστεί διάφοροι (ακόμη και στην τηλεόραση) υποστηρίζοντας ότι είναι μέλη της μυστικής οργάνωσης.

Οι εν λόγω συγγραφείς προσπαθούν να πείσουν μέσα από τα βιβλία τους για την ύπαρξη της ομάδας Έψιλον και να καταδείξουν το ρόλο που διαδραματίζει στην εξέλιξη των γεγονότων παγκοσμίως. Χαρακτηριστικό τους για μια περίοδο ήταν η πολεμική κατά της Χριστιανικής πίστης και ένα αρχαιόφιλο προφίλ που όμως πολύ σύντομα εγκαταλείφθηκαν και υιοθετήθηκε η πότε έμμεση και πότε άμεση υποστήριξη της κρατούσας Ορθόδοξης θρησκείας2 (ο εκ των πρωτεργατών Κεραμμυδάς υπήρξε μάλιστα υποψήφιος βουλευτής του πολιτικού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ.).

Ως χαρακτηριστικό των υποστηρικτών της ομάδας διαφαίνεται και ένας ακραίος αντισημιτισμός. Θεωρούν υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση ανά την υφήλιο τους Εβραίους και ειδικότερα τον Σιωνισμό.
__________________________________________________________________________

1 Έχουν χρησιμοποιήσει ονόματα αξιόλογων και επώνυμων προσωπικοτήτων, εν αγνοία τους, οι οποίοι παραπονέθηκαν, ότι τους δυσφημίζουν, και τους ξευτελίζουν, μια και όσα γράφονται περί Ε, είναι γελοιότητες.
2 'Οπως βλέπουμε οι συγγραφείς της Ομάδα Ε, φανέρωσαν τελικά την πραγματική τους ταυτότητα, μια και από αρχαιοελληνιστές μετατράπηκαν σε εβραιοχριστιανούς...

2 http://www.scribd.com/doc/6259738/Anestis-Keramidas-H-Ekdikisi-Ton-E-by-Krasodad
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 13, 2009, 03:53:52 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Trithemius

  • L.V.X.
  • Μηνύματα: 1.225
  • Karma: 0
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Κι όμως η Ομάδα Ε υπάρχει...
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 22:35:03 »
Πολλές φορές αναζητούμε ένα μονοσήμαντο "σύμβολο", ένα ιδεώδες που θα ενσωματώνει κάθε προσδοκία κι ευσεβή πόθο μας. Πολλές φορές παρασυρόμεθα από τα δεδομένα πρότυπα των εθνικών και υπερεθνικών σωτήρων και όσο κοιτούμε αλλού για σωτήρες και υπερομάδες, χάνουμε χρόνο από το να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία που βρίσκονται μέσα μας σε λανθάνουσα κατάσταση. Σύγχρονη εκδήλωση αυτής της τάσης αποτελεί και η αναζήτηση μίας υπερομάδας με αμιγή Ελληνοκεντρικό χαρακτήρα, μίας ομάδας που μπορεί να ενσωματώσει μέσα σε 5-10 άτομα όλο το Είναι της Ελλάδας μας.

Τα ονόματα πολλά και η φαντασία μας αφήνεται να συνθέσει την υπερομάδα που προσδοκά όλη η Ελλάδα (ενδόμυχα ακόμη και οι εν Ελλάδι χριστιανοί...). Φουράκης, Γκιόλβας, Λιαντίνης, Τανάγρας, Καραθεοδωρή, Νάγος... τα ονόματα πολλά μα πάντοτε αρκετά μακριά από τα αληθινά μέλη της Ομάδας Ε... Η αληθινή Ομάδα Ε είναι ο απλός Έλληνας, εκείνος που δεν θεωρεί πως αποτελεί κάτοικο της χώρας που λέγεται Ελλάς αλλά αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ίδιας της χώρας αυτής. Η αιτία που ο απλός Έλληνας αγνοεί την ύπαρξη της Ομάδας Ε, είναι πως ζούμε με τη νάρκωση της πνευματικής οκνηρίας και της μη γνώσης του τι μπορούμε να κάνουμε.

Αγνοούμε τις ρίζες μας, αγνοούμε τους προγόνους μας, αγνοούμε την ίδια την κοσμοθέασή μας, αδιαφορούμε για την εξέλιξή μας αλλά "καιγόμαστε" να βρούμε ένα καλό μέρος να φάμε και να διασκεδάσουμε. Δεν γνωρίζουμε ούτε μία αρχαιοελληνική λέξη αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζουμε απ' έξω κι ανακατωτά τις επιδόσεις του νέου μας αυτοκινήτου. Μας προτρέπουν να μάθουμε να διαλέγουμε τους αφέντες της χώρας μας αλλά "ξεχνάνε" να μας εκπαιδεύσουνε να γίνουμε αφέντες και κυρίαρχοι του εαυτού μας. Κάποτε οι 300 του Λεωνίδα μας μάθανε πως να κερδίζουμε την ελευθερία μας αλλά δεν μάθαμε το πως να τη διατηρήσουμε. Κάποιοι ζούνε στην ανέχεια αλλά ταυτόχρονα τιμούν υπέρμετρα αυτούς που ζούνε στη χλιδή γιατί τους χρειάζονται. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει εθνικό μεγαλείο αλλά σπάνια υπερασπιζόμαστε το προσωπικό μας μεγαλείο γιατί απλά το αγνοούμε...

Εκπαιδευτήκαμε στο πως να νοιώθουμε ταπεινοί κι όχι να νοιώθουμε υπερήφανοι για τις ιδέες μας, για τα ιδανικά μας, για τα "θέλω" μας κι έτσι σταδιακά νεκρώνουμε τις επιθυμίες και την ξεχωριστή και πανέμορφη ατομικότητά μας. Γεμίζουμε τόμους και τόμους από ωδές στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, αναλύουμε και πλέκουμε εγκώμια για τα ωφέλη της εδαφικής και εθνικής μας ανεξαρτησίας αλλά ταυτόχρονα αφορίσαμε εκείνους που το '21 φρόντισαν ώστε σήμερα να είμαστε ελεύθεροι και να μην φοράμε φέσι...

Κάνουμε απίστευτες εφευρέσεις αλλά "ξεχνάμε" να τις τροφοδοτήσουμε με κονδύλια ανάπτυξης γιατί μόλις καταλάβαμε πως μεγαλύτερη αξία έχουν άλλα μείζονα ζητήματα όπως πχ οι μισθοί των βουλευτών μας ή τα ανίερα κονδύλια για αγορές οικοπέδων από μονές-μεσιτικά γραφεία. Έτσι, ο απογοητευμένος Ελληνάκος επιστήμονας δωρίζει την εφεύρεσή του σε μια ξένη χώρα και κατόπιν εμείς αγοράζουμε από τη χώρα αυτή ακριβώς το ίδιο προϊόν που πριν λίγα χρόνια κρίναμε ως άχρηστο...

Η Ελλάδα παράγει λαμπρά μυαλά αλλά τα διώχνει να σπουδάσουν και να βρούνε δουλειά στις εταιρείες του εξωτερικού, ξεχνώντας πεισματικά πως αυτές οι εταιρείες απαρτίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους από αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων πολλοί είναι Έλληνες. Έχουμε επανδρώσει με ικανότατο ανθρώπινο δυναμικό εκατοντάδες εταιρείες του εξωτερικού, ενώ ταυτόχρονα, μόνον στα Σκόπια λειτουργούν 300 Ελληνικές επιχειρήσεις που απασχολούν 20.000 άτομα! Η Ελλάδα "τρώει" τα παιδιά της...

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή όλων μας που μας πλημμυρίζει μία εκπληκτική σκέψη, ένας οργασμός δημιουργικότητας και μία απίστευτη θέληση για δράση, για ενεργοποίηση, για αλλαγή αυτής της κατάστασης τέλματος αλλά αμέσως μετά "προσγειωνόμαστε", κατακρίνουμε τον εαυτό μας για την υπέροχη σκέψη που έκανε και ντρεπόμαστε που έστω και για λίγες στιγμές νοιώσαμε διαφορετικοί κι εκεί ακριβώς, στις λίγες αυτές λαμπερές στιγμές βρίσκεται το σπέρμα της Ομάδας Ε. Αλλά αμέσως μετά, ξαναγυρνάμε στο ασφαλές γυάλινο βάζο μας. Αρεσκόμεθα να κοιτάμε τον κόσμο που βρίσκεται έξω από αυτό αλλά φοβόμαστε να βγούμε έξω, να κάνουμε το δικό μας ξεχωριστό πέταγμα. Μοιάζουμε με μια πεταλούδα που επί χρόνια ζούσε μέσα σε ένα κλειστό βάζο. Όταν αυτό το βάζο ανοίξει (και ανοίγει συχνά) και δεν θα την εμποδίζει τίποτα να βγει έξω, η πεταλούδα θα παραμείνει ακίνητη μέσα στο βάζο γιατί ποτέ και κανένας δεν της είπε ότι είναι ικανή να πετάξει.

Τολμάμε να μιλάμε για ελευθερία του λόγου, για δυνατότητες και ευκαιρίες προσωπικής έκφρασης και προσωπικών επιλογών αλλά ταυτόχρονα χλευάζουμε και γελάμε με τον άνθρωπο που δείχνει διαφορετικός από εμάς, γιατί σκέφτεται διαφορετικά από εμάς. Να είμαστε όμως σίγουροι πως κι εκείνος κάνει το ίδιο γιατί του φαινόμαστε όλοι ίδιοι και άχρωμοι...

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως η αληθινή Ομάδα Ε είναι ο καθένας από εμάς. Όλοι μας αποτελούμε μέλη της και όλοι μας έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης τόσο για τα καλά, όσο και για τα άσχημα αυτού του τόπου. Δεν απειλούμαστε από κανέναν Σιωνισμό γιατί ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι η άγνοια του ποιοί είμαστε και τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Υπήρξαν πάντοτε άνθρωποι-πρότυπα που έδειξαν το δρόμο της εξέλιξης. Οι περισσότεροι από αυτούς αγνοούσαν πλήρως το πως θα φτάσουν στην επιτυχία, πλην όμως είχαν καλά ξεκαθαρισμένο μέσα τους το στόχο τους, την αποστολή τους, κάθε μέρα βλέπανε μπροστά τους τη θέση τους μέσα σε μεγάλα πράγματα, βλέπανε τους εαυτούς τους να αλλάζουν τα δρώμενα της Ελλάδας, είχαν πιστέψει στον εαυτό τους και τις ικανότητές τους και τελικά... ανακαλύψανε τον εαυτό τους!

Αν λοιπόν πάρετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τα αναποδογυρίσετε, αυτό που θα δείτε να προκύπτει θα είναι η αληθινή Ομάδα Ε. Δεν χρειαζόμαστε ούτε υπερόπλα, ούτε αξωγήινους σωτήρες, ούτε είναι αναγκαίο να ψάχνουμε τους εχθρούς μας εκτός συνόρων ή υπογείως. Η Ελλάς κινδυνεύει με άλωση εκ των έσω...

Ναι, μας συμβαίνουν αναποδιές, προσωπικές και εθνικές. Όσο όμως μένουμε στις συνέπειές τους, τόσο αυτές θα μας γονατίζουν και τόσο εμείς θα νοιώθουμε ανήμποροι να αντιδράσουμε άρα θα αποζητάμε τη λύση των υπερόπλων είτε γήϊνων, είτε εξωγήϊνων.

Ρωτάτε για την ύπαρξη της Ομάδας Ε; Ναι, έχω μια στο μυαλό μου και λέγεται Ομάδα Ελλάδα!

Μην την ψάξετε μακριά γιατί την αποτελούμε όλοι εμείς και για την ανάπτυξή της υπάρχει μόνον μία ικανή και αναγκαία συνθήκη: η ανακάλυψη, ανάδειξη, ενδυνάμωση και διαιώνιση της τάσης μας να κάνουμε πράξη μία ιδέα, ένα ιδανικό, μία αυτοφυή ανάγκη για εξέλιξη στην οποιαδήποτε μορφή της. Η σπίθα ενυπάρχει παντού, σε βιβλία, σε ομιλίες, σε μελέτες, στα πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ, ακόμα και σε αυτό το φόρουμ όπου άλλοι συμμετέχουν ενεργά και πολλοί άλλοι απλά το διαβάζουν. Δεν έχει σημασία το μέσο αλλά η ύπαρξη της σπίθας και αυτή είναι πάντα παρούσα (έστω κι εν κρυπτώ) και μας περιμένει... Κάθε φορά που διαδίδουμε ή κάνουμε πράξη μία άποψη, μία ιδέα ή ένα ιδανικό μας, δίνουμε σάρκα και οστά στην αληθινή Ομάδα Ε. Ο τόπος που αγγίζουν τα πόδια μας είναι ιερός όχι γιατί έτσι νομίζουμε ή γιατί αυτό μας αρέσει αλλά γιατί ακριβώς σε αυτόν τον τόπο γεννήθηκε η ίδια η έννοια του "ιερού". Δεν έχουμε παρά να σταθούμε ισάξιοι της κληρονομιάς μας όχι από γραφική φιλαυτία αλλά από υποχρέωση προς όλους αυτούς που μας ανέδειξαν από ανθρώπους σε Ανθρώπους και να κατανοήσουμε πως πράγματι η Ομάδα Ε υπάρχει, να τολμήσουμε επιτέλους να αναδείξουμε την ατομικότητά μας μέσα στο πλήθος κι εν τέλει να ικανοποιήσουμε την ενδελεχή κι αρχέγονη ανάγκη μας για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα...

Όσοι τάσσονται με το Φως, είναι υποχρεωμένοι να εργαστούν πάνω στις εκφάνσεις του και αναγκαστικά θα γίνουν μέλη της πραγματικής Ομάδας Ε...

Η πραγματική Ομάδα Ε δεν έχει φυσική μορφή και διοικητικά στελέχη,
δεν έχει ναούς και διακρίσεις μελών και αξιωματούχων,
δεν έχει σχέση με οικονομικές απολαβές και κρυφές δοσοληψίες,
η πραγματική Ομάδα Ε είναι το εγρηγορός του Φωτός!
...spes mea in mentem est...

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε?
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 22:53:32 »
     
          ΑΓΑΠΗΤΕ.....TRITHEMIUS......EAN    MOY   EΠΙΤΡΕΨΕΙΣ.....Δ Ε Ξ Ο Υ    ΤΟΝ   ΣΕΒΑΣΜΟ   ΜΟΥ.....

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε?
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 00:11:40 »
Με τη σειρά μου θα χειροκροτήσω τις άποψεις και ειδικά του Trithemiou.
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε?
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 04:10:21 »
η πραγματική Ομάδα Ε είναι το εγρηγορός του Φωτός!

Αγαπητέ Trithemius,

η Ομάδα "Ελλάδα", που ανέφερες, είναι το ζητούμενο, όμως η έκδοση της Ομάδας Ε, των αστροστόλων και των κοσμοσκαθών, προσβάλλει βάναυσα την Ελληνικότητα.  Θεωρείς πως η θρησκειολογία της Ομάδας των "ΕΛ", είναι θέμα διαφορετικότητας, ή "εθνικότητας"?
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2009, 04:53:27 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Κι όμως η Ομάδα Ε υπάρχει...
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 13:18:44 »


Υπάρχουν στιγμές στη ζωή όλων μας που μας πλημμυρίζει μία εκπληκτική σκέψη, ένας οργασμός δημιουργικότητας και μία απίστευτη θέληση για δράση, για ενεργοποίηση, για αλλαγή αυτής της κατάστασης τέλματος αλλά αμέσως μετά "προσγειωνόμαστε", κατακρίνουμε τον εαυτό μας για την υπέροχη σκέψη που έκανε και ντρεπόμαστε που έστω και για λίγες στιγμές νοιώσαμε διαφορετικοί κι εκεί ακριβώς, στις λίγες αυτές λαμπερές στιγμές βρίσκεται το σπέρμα της Ομάδας Ε. Αλλά αμέσως μετά, ξαναγυρνάμε στο ασφαλές γυάλινο βάζο μας. Αρεσκόμεθα να κοιτάμε τον κόσμο που βρίσκεται έξω από αυτό αλλά φοβόμαστε να βγούμε έξω, να κάνουμε το δικό μας ξεχωριστό πέταγμα. Μοιάζουμε με μια πεταλούδα που επί χρόνια ζούσε μέσα σε ένα κλειστό βάζο. Όταν αυτό το βάζο ανοίξει (και ανοίγει συχνά) και δεν θα την εμποδίζει τίποτα να βγει έξω, η πεταλούδα θα παραμείνει ακίνητη μέσα στο βάζο γιατί ποτέ και κανένας δεν της είπε ότι είναι ικανή να πετάξει.

Τολμάμε να μιλάμε για ελευθερία του λόγου, για δυνατότητες και ευκαιρίες προσωπικής έκφρασης και προσωπικών επιλογών αλλά ταυτόχρονα χλευάζουμε και γελάμε με τον άνθρωπο που δείχνει διαφορετικός από εμάς, γιατί σκέφτεται διαφορετικά από εμάς. Να είμαστε όμως σίγουροι πως κι εκείνος κάνει το ίδιο γιατί του φαινόμαστε όλοι ίδιοι και άχρωμοι...


    Στην έξοχη παράθεση του αδελφού μας, εστιάσαμε πρώτα στο τόσο παρεξηγημένο θέμα της διαφορετικότητας. Μάλλον στην ανασφάλεια και στην ντροπή που νοιώθουμε όταν για μια στιγμή γινόμαστε διαφορετικοί - άρα ΜΗ αποδεκτοί από το σύνολο - βρίσκεται η αρνητική μας στάση απέναντι στο διαφορετικό. Όμως χρειάζεται πάντα να γίνονται διακριτά τα όρια του δικαιώματος της διαφορετικότητας, από την κατάχρηση και πέρα από το μέτρο λειτουργία της διαφορετικότητας. Η Α.Μ.Ρ.Α. έχει αναλάβει αγώνα όχι μόνον για το δικαίωμα του να είναι κάποιος διαφορετικός, αλλά πολύ περισσότερο ακόμα. Αγωνίζεται για το δικαίωμα του καθενός ανθρώπου να μπορέσει να εκφράσει την ξεχωριστή του ατομικότητα, η οποία απαρτίζει μια μοναδική διαφορετικότητα.

    Η επιφανειακή όμως παρουσίαση της διαφορετικότητας και η χωρίς σκέψη ολοκληρωτική αποδοχή της, ενέχει τον κίνδυνο, όχι μόνον να αποφύγει την κριτική και ενίοτε την επίκριση και την κατάκριση, αλλά να τύχει της αμέριστης υποστήριξης ο π.χ. καθ' έξιν παιδεραστής....

    Είναι επιτακτική ανάγκη αυτές οι έννοιες να δίδουν ερμηνείες μέσα σε καθορισμένα όρια. Το αρχαιοελληνικό "μέτρο" είναι ανάγκη να επαναπροσδιορισθεί, ώστε η ελεύθερη έκφραση και δράση του ανθρώπου να μην κινδυνεύει να υποπέσει σε ύβρη, ούτε να αποβεί αλαζονία. Ας υπενθυμίζονται οι συνέπειες της υπέρβασης του "μέτρου" κι ας αναλογίζονται τα φυσιολογικά όρια που θέσπισε η Μητέρα Φύση, για την επίτευξη της συνέχισης της ζωής και της εξελικτικής διαδικασίας της ζωής....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΙΣΩΣ.....ΝΑ Υ Π Α Ρ Ξ Ε Ι ....Η ...ΟΜΑΔΑ....Ε....!!!
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 14:47:08 »
ΕΙΝΑΙ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....Ο,ΤΙ   Η   Π Α Ρ Α Δ Ο Σ Η .....ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ    ΚΑΤΙ   ΠΟΥ   Μ Α Θ Α Ι Ν Ε Τ Α Ι ...

                                     ΙΣΩΣ....ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ....ΕΝΑΣ   Δ Ρ Ο Μ Ο Σ ....ΠΟΥ   Μ Π Ο Ρ Ε Ι Σ ...

                                                ΝΑ     ΠΑΙΡΝΕΙΣ.....Ο Π Ο Τ Ε  ,   ΣΟΥ   Α Ρ Ε Σ Ε Ι....

                 
                       ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ......ΣΤΟ   Σ Η Μ Ε Ι Ο ....ΠΟΥ   Μ Π Ο Ρ Ε Ι Σ ....ΝΑ   ΤΗΝ   Α Φ Ο Υ Γ Κ Ρ Α Ζ Ε Σ Α Ι ....


             ΚΑΙ   Α Υ Τ Ο ....ΓΙΑΤΙ.....ΟΙ   Π Ε Ρ Ι Σ Σ Ο Τ Ε Ρ Ο Ι ....ΣΗΜΕΡΑ.....Π Ι Σ Τ Ε Υ Ο Υ Ν ....Ο , Τ Ι ....

                                                           ΟΙ    Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Ι     ΜΑΣ.....

                   Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν .....ΓΙΑ    ΝΑ   ΤΟΥΣ.......Δ Ι Α Φ Ω Τ Ι Ζ Ο Υ Ν .....Η" ....ΓΙΑ   ΝΑ   ΤΟΥΣ   Δ Ι Α Σ Κ Ε Δ Α Ζ Ο Υ Ν ..

     

           ΤΟ   ΟΤΙ   Α Υ Τ Ο Ι .....   Ε Χ Ο Υ Ν .....Κ  Α  Τ  Ι  ....ΝΑ   ΤΟΥΣ   Δ  Ι  Δ  Α  Ξ  Ο  Υ  Ν  .....!!!!


           Ο Υ Τ Ε .....ΠΟΥ    Π Ε Ρ Ν Α Ε Ι .....   ΑΠΟ   ΤΟ  ....    Μ Υ Α Λ Ο      ΤΟΥΣ......



          Ε Τ Σ Ι .....Ο Τ Α Ν    ΚΑΠΟΙΟΙ......Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι .... ΚΑΙ   ΜΑΣ   Λ Ε Ν Ε ....   

                    <<   Ξ Ε Ρ Ε Ι Σ ......   Ε Χ Ω      ΣΤΗΝ    Β Ι Β Λ Ι Ο Θ Η Κ Η     ΜΟΥ.....Ο Λ Η .....ΤΗΝ    ΕΛΛΗΝΙΚΗ    ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ....>>

                ΔΕΝ    ΘΑ   Π Ρ Ε Π Ε Ι .....ΝΑ    Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Σ Τ Ο Υ Μ Ε ......

                            ΜΕΧΡΙΣ      Ο Τ Ο Υ .....  "" Δ Ο Υ Μ Ε ""......ΤΙ  .....  ΕΙΝΑΙ    Ι Κ Α Ν Ο Ι .....ΝΑ    Ε Κ Φ Ρ Α Σ Ο Υ Ν ......

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε?
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 22:50:07 »
        Ε Τ Σ Ι .....Ο Τ Α Ν    ΚΑΠΟΙΟΙ......Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι .... ΚΑΙ   ΜΑΣ   Λ Ε Ν Ε ....   

                    <<   Ξ Ε Ρ Ε Ι Σ ......   Ε Χ Ω      ΣΤΗΝ    Β Ι Β Λ Ι Ο Θ Η Κ Η     ΜΟΥ.....Ο Λ Η .....ΤΗΝ    ΕΛΛΗΝΙΚΗ    ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ....>>

                ΔΕΝ    ΘΑ   Π Ρ Ε Π Ε Ι .....ΝΑ    Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Σ Τ Ο Υ Μ Ε ......

                            ΜΕΧΡΙΣ      Ο Τ Ο Υ .....  "" Δ Ο Υ Μ Ε ""......ΤΙ  .....  ΕΙΝΑΙ    Ι Κ Α Ν Ο Ι .....ΝΑ    Ε Κ Φ Ρ Α Σ Ο Υ Ν ......

Υπάρχουν δύο διαμετρικά αντίθετες ιδεολογίες του "Ελληνικού" Φρονήματος.  Η μία ιδεολογία θεωρεί το "Ελληνικό Πνεύμα" διαφωτιστή της Ανθρωπότητας, και σέβεται την παράδοση και την διαφορετικότητα κάθε εθνικότητας, ενώ η δεύτερη ιδεολογία, θεωρεί τους "Ελληνες" ως τον "Εκλεκτό λαό του Θεού", που ΠΡΕΠΕΙ να κυβερνήσει την Ανθρωπότητα.

Η δεύτερη ιδεολογία είναι γνωστή από την Βίβλο του Χριστιανισμού, και γι' αυτό δεν είναι τυχαίο, που "αρχαιολάτρες" καταλήγουν "Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί", διότι εκείνος που διακατέχεται από "Αυθεντικό Ελληνικό Πνεύμα" δεν λατρεύει, ούτε υποτάσσεται σε Θεό ή θεούς.  Γνωρίζει πως η Θεία Ουσία κατοικεί μέσα του, και έτσι συντονισμένος μαζί της εμπνέεται και φιλοσοφεί. Με αυτόν τον τρόπο βιώνει ΕΝΑ με την Θεία Ουσία και εμπειριώνει την Ολοκλήρωση της 'Υπαρξης του, εμπειριώνοντας την Θεότητα μέσα του.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2009, 00:20:54 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε?
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 23:48:39 »

                ΠΡΑΓΜΑΤΙ.....ΑΝ   ΤΟ   Κ Α Λ Ο Σ Κ Ε Φ Τ Ε Ι .....Κ Α Ν Ε Ι Σ .....ΑΓΑΠΗΤΗ.....

                               ΣΤΟΝ    Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Σ Μ Ο ......ΚΑΙ    ΣΤΟΝ    Μ Ω Α Μ Ε Θ Α Ν Ι Σ Μ Ο .....

                                                    Ο     Θ  Ε  Ο  Σ  .....

                                    Μ Ο Ι Α Ζ Ε Ι ......ΝΑ    Λ Ε Ε Ι .....ΣΕ    Ε Μ Α Σ  .....ΤΟΥΣ    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ .....


                   <<  Ε.!!    ΕΣΕΙΣ...   ΤΣΙΦΤΕΣ.....ΓΙΑ     Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε .....   Κ Α Τ Ι ....          Λ Ο Ι Π Ο Ν ....

                                  Ο    Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο Σ ......ΚΑΙ    Η    Κ Ο Λ Α Σ Η ....     Α Ν Η Κ Ο Υ Ν .....

                                      ΣΤΗ     Δ Ι Κ Η     ΜΟΥ......   Δ Ι Κ Α Ι Ο Δ Ο Σ Ι Α .....       Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι ....!?!?  >>


             ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ     ΜΟΥ    SERAPIS.....    MHΠΩΣ....ΛΕΩ ...ΚΑΤΑ   ΛΑΘΟΣ...    Κ Ρ Α Τ Α Σ .....ΑΡΙΘΜΟ....

                                     Σ Τ Α Σ Ι Δ Ι Ω Ν ......           ΜΗΠΩΣ....                        ΕΤΣΙ.....ΓΙΑ   ΤΟ   Ν Ο Υ Μ Ε Ρ Ο ....

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε?
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 00:28:12 »
Πρέπει να μαστε στα 5 τώρα.
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε?
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 10:12:51 »
                   <<  Ε.!!    ΕΣΕΙΣ...   ΤΣΙΦΤΕΣ.....ΓΙΑ     Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε .....   Κ Α Τ Ι ....          Λ Ο Ι Π Ο Ν ....

                                  Ο    Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο Σ ......ΚΑΙ    Η    Κ Ο Λ Α Σ Η ....     Α Ν Η Κ Ο Υ Ν .....

                                      ΣΤΗ     Δ Ι Κ Η     ΜΟΥ......   Δ Ι Κ Α Ι Ο Δ Ο Σ Ι Α .....       Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι ....!?!?  >>

Η Κβαντική Φυσική τονίζει πως Ολάκερο το Σύμπαν αλλά και κάθε επιμέρους στοιχειώδες σωματίδιο χαρακτηρίζεται από μία Διάνοια.  Εφόσον λοιπόν αυτή η Διάνοια, αυτή η Ανώτερη Νοημοσύνη του Σύμπαντος, ο Θεός όπως αποκαλούμε αυτήν την Διάνοια, βρίσκεται μέσα στον Κόσμο μας, και μέσα στην ύπαρξή μας, ως κομμάτι αυτού του κόσμου, γιατί ο Παράδεισος και η Κόλαση να βρίσκεται εκτός μας, ή εκτός του εν ζωή Κόσμου μας?

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε αυτήν την Διάνοια μέσα μας, που έχουμε ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, να την υποστηρίξουμε να την ενισχύσουμε έτσι ώστε οι επιλογές της ζωής μας, να προέρχονται από τη θεϊκή μας φύση, από την Ανώτερη Φύση μας, και όχι από την κτηνώδη.  'Ετσι θα αποφύγουμε την Κόλασή μας, και θα βιώνουμε έναν Επίγειο Παράδεισο.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2009, 10:42:28 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

tzamiank

  • Μηνύματα: 16
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ποια είναι η ομάδα Ε?
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 18:04:11 »
παραδεισος και κολαση  ανδρας  γυναικα ψυχη και σωμα ουρανος και γη  ορατο και  αορατο.Μονο με τον γαμο αναδυεται ο συμπαντικος νομος.
Το κενο ειναι μορφη και η μορφη αναδυεται μεσα απο την κενοτητα

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΡΑΝΥΦΟΣ.....ΣΤΟ.....ΓΑΜΟ...
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 19:42:52 »

            ΑΓΑΠΗΤΕ....TZAMIANK.....AN   MOY   EΠΙΤΡΕΨΕΙΣ.....

       ΝΑΙ,......ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ    ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ....ΕΙΝΑΙ....Ο   Ι Ε Ρ Ο Σ    Γ Α Μ Ο Σ .....η"....Η    Ψ Υ Χ Ι Κ Η     Σ Υ Ζ Ε Υ Ξ Η ....

                       ΤΕΛΟΣ   ΠΑΝΤΩΝ......θαλεγα....ΑΛΛΑ....ΓΝΩΜΟΔΟΤΩ......Ο,ΤΙ....ΙΣΩΣ...ΝΑΝΑΙ....ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ....

                       Η   ΠΑΡΟΥΣΙΑ....  " Ι Ε Ρ Ε Α ."....ΚΑΙ  " Κ Ο Υ Μ Π Α Ρ Ο Υ ...."..     

                ΤΩΡΑ....ΣΕ   ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ    ΤΟΠΟΥΣ....Ο   ΙΕΡΕΑΣ....ΕΙΝΑΙ....Η    Ο Π Ο Ι Α ...!?!    Ο Μ Η Γ Υ Ρ Η Σ ....

                         ΩΣ   ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ....    ΚΑΙ   ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ/ΡΑ....   Ο   ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ    Ε Ρ Ω Σ ....

                                                ΚΟΙΝΩΣ........Α Γ Α Π Η .....     ΙΣΩΣ....                   

                                                                                                                 

         AΓΑΠΗΜΕΝΕ.....ΤΖΑΜΙΑΝΓΚ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ....ΜΑΖΙ   ΜΟΥ....ΤΗΝ   Ε Ν Α Ρ Ξ Η ....Κ Α Π Ω Σ ....ΕΤΣΙ....    Α Κ Ο Υ ....


                           <<   Σ Υ Ν Ο Δ Ο Ι .....    ΤΗΣ   Μ Η Τ Ρ Ο Σ .....ΤΗΣ    ΤΑ   Ο Ρ Η ....Π Ε Ρ Ι Ε Ρ Χ Ο Μ Ε Ν Η Σ ...

                                         ΕΝ    Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Ε Ι .....Ε  Κ  Σ  Τ  Α  Σ  Ε  Ω  Σ  .....



                            Δ Ε Ι Κ Ν Υ Ο Ν Τ Ε Σ ........    ΤΑΣ    Ι Ε Ρ Α Σ      Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Α Κ Α Σ     Τ Α Λ Ε Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ ....


                                           
                                        Ε  Λ  Θ  Ε  Τ  Ε                Ε  Υ  Μ  Ε  Ν  Ε  Ι  Σ  ..........



                                            ΤΟΥΣ     Ε Υ Φ Η Μ Ο Υ Σ      Λ Ο Γ Ο Υ Σ      Ε Ι Σ Α Κ Ο Υ Ο Ν Τ Ε Σ .........


                                  Π Ρ Ο Σ Η Ν Ε Ι Σ .........              ΕΙΣ     ΤΟΝ     Μ Υ Σ Τ Α Γ Ω Γ Ο Ν ......       


                                                   Α Ι Ω Ν Ι Ω Σ ...........


                                     Μ Ε Τ Α           Χ Α Ρ Μ Ο Σ Υ Ν Ο Υ .........          Θ  Υ  Μ  Ο  Υ.......>>.
                                                                                                                                                 ΤΑ    ΣΕΒΗ   ΜΟΥ....
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2009, 20:55:50 από suida »