Αποστολέας Θέμα: ΑΜΙΓΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ  (Αναγνώστηκε 15319 φορές)

Οίαγρος

 • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
 • ***
 • Μηνύματα: 61
 • Karma: 0
  • Προφίλ
ΑΜΙΓΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ
« στις: Ιανουάριος 15, 2009, 14:26:41 »

    Όταν οι δήθεν εσωτεριστές ξεμασκαρεύονται, οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες τους κάνουν πρώτο θέμα.
    Σε κόκκινα φεγγάρια νέας εμφύλιας διαμάχης εισέρχεται το κατακερματισμένο σώμα των Ελλήνων μασόνων. Κορυφαία στελέχη τους αλληλοκατηγορούνται κι εξαπολύουν ασυνήθιστους (για τη μυστικότητα των τεκτονικών στοών) σκληρούς χαρακτηρισμούς, δημιουργώντας μεσαιωνικό ψυχροπολεμικό κλίμα, με αβέβαιη κατάληξη. Θέατρο των νέων «πολεμικών» επιχειρήσεων για μία ακόμη φορά είναι το μυστηριώδες επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο επί της οδού Αχαρνών. Πρωταγωνιστές είναι ανώτατοι αξιωματούχοι των Ελλήνων ελευθεροτεκτόνων που συνωθούνται για την απόκτηση του αξιώματος του Υπατου Μέγα Ταξιάρχη στο Υπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου.

    Στη μία αντιμαχόμενη πλευρά βρίσκεται ο εβραιοτραφής γηραιός βιομήχανος Ραφαήλ Ντε Σιγούρα με καταγωγή από τη Σμύρνη κι επί πενήντα τέσσερα χρόνια μέλος δεκάδων μυσταγωγικών οργανώσεων στην Ελλάδα. Στην άλλη πλευρά βρίσκεται ο πολυσυζητημένος μεγαλοδικηγόρος Χρήστος Μανέας, Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς του 1981 και Κραταιός Μέγας Θησαυροφύλαξ. Η παράταξη Ντε Σιγούρα κατηγορεί τον νομικό Χρήστο Μανέα για σφετερισμό της εξουσίας και πραξικοπηματικές ενέργειες κατάλυσης βασικών αρχών του ελευθεροτεκτονισμού, αποκαλύπτει «δολοφονικές ενέργειες» εις βάρος του Ντε Σιγούρα και με «διάταγμα καθαίρεσης και αποπομπής» που απεστάλη στην «Espresso» φέρεται να στερεί από τον γνωστό νομικό τεκτονικά του δικαιώματα.

    Ο κ. Μανέας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δίνει τη δική του απάντηση σε όσα ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου. Τώρα πια, τα... άπλυτα των Ελλήνων μασόνων αρχίζουν και βγαίνουν στη φόρα με κίνδυνο να αποκαλυφθεί το επί αιώνες καλά φυλαγμένο μυστικό της ταυτότητάς τους και των πραγματικών τους επιδιώξεων και προθέσεων στην επιχειρηματική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.

    Στο ευρύ κοινό τα αξιώματα των μασόνων πάντοτε εντυπωσίαζαν. Αρνητική όμως ήταν ανέκαθεν η άποψη της κοινής γνώμης για το σκοτεινό ρόλο που φέρεται ότι διαδραμάτιζαν στην ελληνική πολιτική σκηνή οι φορείς τέτοιων αξιωμάτων. Ο βαθμός του Υπατου Ταξιάρχη φαίνεται ότι έχει γίνει δυναμίτης έτοιμος να τινάξει στον αέρα τις ελληνικές τεκτονικές στοές. Αλλά και τη μυστηριώδη αίγλη τους πάνω στην οποία θεμελιώνουν στο βάθος των αιώνων την αδιόρατη δύναμή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που αντλούνται από μέλη της Μεγάλης Στοάς και της Εθνικής Μεγάλης Στοάς (των δύο γνωστών τεκτονικών φόρουμ της χώρας), αλλά και από σχολιαστές του ελληνικού τεκτονικού φόρουμ στο Διαδίκτυο, αποκαλύπτεται ένα σκοτεινό παρασκήνιο που μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

    Μετά την εκλογή του Ραφαήλ Ντε Σιγούρα στον ύπατο βαθμό, αιφνιδιαστικά, όπως σχολιάζεται, ο δικηγόρος Χρήστος Μανέας απομάκρυνε κάτω από περίεργες συνθήκες τον γηραιό ανώτατο αξιωματούχο. Στα σχόλια γίνονται αναφορές για «απόπειρα δολοφονίας» του Ντε Σιγούρα που κανείς από τη μασονική κοινότητα δεν επιθυμεί να συσχετίσει με την αλλαγή εξουσίας. Στις ίδιες αναφορές κατηγορείται ο Χρήστος Μανέας ως ο άνθρωπος που το 1981 οδήγησε την ελληνική μασονία στο μεγάλο σχίσμα, με την ανάδειξή του σε Μέγα Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς. Ο Ντε Σιγούρα αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση. Κάνει λόγο για «σφετερισμό του αξιώματός του», ενώ φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον Μανέα για «εγκληματικές πράξεις, εξυβρίσεις, απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας» και προειδοποιεί ότι αν δεν αποκατασταθεί η νομιμότητα, θα αναγκαστεί να καταφύγει στα δικαστήρια του κράτους. Παράλληλα, οι δύο παρατάξεις κονταροχτυπιούνται ανταλλάσσοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς για «βία, ρατσισμό, ανικανότητα και Υπατο Ταξιάρχη-μαϊμού».

    Διαβλέποντας νέο μεγάλο διχασμό στο τεκτονικό σώμα, Ελληνες μασόνοι αρθρογραφούν στο Διαδίκτυο και σχολιάζουν στα πηγαδάκια των συγκεντρώσεών τους ότι η είδηση για τις σοβαρές εσωτερικές έριδες ταξιδεύει ήδη στα «αφεντικά του Λονδίνου», υποδεικνύοντας την Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας. Από την οποία, όπως ξεκάθαρα διατυπώνεται, οι Ελληνες μασόνοι παίρνουν σκοτεινές εντολές που ελλοχεύουν κινδύνους για τα εθνικά μας συμφέροντα αφού έτσι τα αφεντικά «μπορούν ανεμπόδιστα να επικυριαρχούν και να δρουν με χωριστικό τρόπο, φυτεύοντας υποκαταστήματά τους σε κρίσιμες για την πατρίδα περιοχές». Ο υπαινιγμός που γίνεται δεν διασαφηνίζεται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στην ήδη καχύποπτη κοινή γνώμη επιπλέον φόβοι για εξαρτήσεις των ελληνικών μασονικών στοών από κέντρα αποφάσεων της Αγγλίας που μπορεί να επιβουλεύονται κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ακριτικά κι ευαίσθητα σημεία της ελληνικής επικράτειας.

    Στα πύρινα άρθρα, στα ετερόκλητα σχόλια και τις πληροφορίες που χαρακτηρίζονται «έγκυρες» εμπλέκεται το όνομα του εκδότη της «Αυριανής» Γιώργου Κουρή (προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο Μανέας ήταν δικηγόρος του) και ανακαλείται στη μνήμη η παραίτηση του μασόνου Σεργόπουλου και οι αντιδράσεις Ριζόπουλου. Επίσης, ξεδιπλώνεται κι ένας κρυφός μέχρι τώρα στρατηγικός στόχος των μασόνων που «πνίγηκε» στον εμφύλιο σπαραγμό των ανώτατων αξιωματούχων τους: να μεταλαμπαδευτούν οι μασονικές ιδεολογίες στις βαλκανικές χώρες, στις οποίες είχαν καταρρεύσει τα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού.

«Με εξύβρισε, με έφτυσε και με απείλησε!»

   Ούτε στις πιο καλτ μεσημεριανές εκπομπές δεν θα μπορούσαν να διαδραματιστούν όσα καταγγέλλει ότι συνέβησαν μέσα στο γραφείο του, στην οδό Αχαρνών, ο Ραφαήλ Ντε Σιγούρα. Σύμφωνα με την «επιστολή καθαίρεσης και αποπομπής Μανέα», ο μεγαλοδικηγόρος τον έκλεισε μέσα, κλείδωσε την πόρτα του γραφείου και τον εξύβρισε σκαιότατα, τον έπτυσε εις το πρόσωπον, τον απείλησε κι επιχείρησε να χειροδικήσει κατά του ατόμου του. Στις 15 Δεκεμβρίου, ημερομηνία διαγραφής του Ντε Σιγούρα από τον δικηγόρο Χρήστο Μανέα, ο μεγαλοδικηγόρος καταγγέλθηκε για «πραξικόπημα και νόσφιση εξουσίας», ενώ υποστηρίχτηκε ότι με τη σύμπραξη ανθρώπων που κατηγορήθηκαν για σοβαρά ποινικά αδικήματα και απασχόλησαν τον Τύπο για σκάνδαλα, μπίζνες στα Σκόπια κι εμπλοκή σε δημόσιες προμήθειες του υπουργείου Παιδείας επιχειρήθηκε το «πραξικόπημα».

«Ας πουν ό,τι θέλουν, δεν γνωρίζω από Διαδίκτυο...»

    Το θυμό του, αλλά και την ειλημμένη απόφαση να μη σχολιάσει κανέναν απ’ όσους του αποδίδουν από την πιο αστεία μέχρι την πιο βαριά κατηγορία και τον πιο γελοίο χαρακτηρισμό εξέφρασε στην «Espresso» ο Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς του 1981 μεγαλοδικηγόρος Χρήστος Μανέας. Ο κ. Μανέας, που χαρακτήρισε τον εαυτό του επικεφαλής του Υπατου Αξιώματος των Ελλήνων μασόνων, ήταν λακωνικός: «Δεν με ενδιαφέρουν οι οποιοιδήποτε χαρακτηρισμοί ακούγονται καθώς ο χρόνος τον οποίο διαθέτω για την καθημερινή ενασχόλησή μου με τη δικηγορία είναι πολύτιμος. Τα κοστούμια που φοράω τα χρωστάω στους πελάτες μου, οι οποίοι με πληρώνουν για να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Ως εκ τούτου, δεν θα απαντήσω σε κανέναν που μου αποδίδει ακόμη και τον πιο σκληρό χαρακτηρισμό. Ας λένε ό,τι θέλουν». Οταν ρωτήσαμε τον κ. Μανέα αν γνωρίζει για τα διόλου κολακευτικά σχόλια που γράφονται για τον ίδιο στο διαδικτυακό forum των Ελλήνων τεκτόνων, απάντησε: «Δεν γνωρίζω από τα τεχνικά ζητήματα του Internet». Ζητήσαμε από τον δικηγόρο Χρήστο Μανέα μια συνάντηση στο γραφείο του. Ηταν απότομος και το αρνήθηκε κατηγορηματικά.                                                                                                    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=913668&catID=16

etidorhpa

 • ...the end of earth
 • Μηνύματα: 566
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Απ: ΑΜΙΓΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 15, 2009, 14:53:37 »
Μπορει να μην εχει Ταντρικο σεξ,αλλα
Επιτελους  :D :D…αρχιζει και γινεται ενδιαφερων και ο αμιγης Τεκτονισμος… :P :-*

+n-

PS:Ερωτηση: ειναι σιγουρα ο Ντε Σιγουρα?? ;D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2009, 15:11:38 από etidorhpa »
through these fires.....

etidorhpa

 • ...the end of earth
 • Μηνύματα: 566
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Απ: ΑΜΙΓΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 15, 2009, 15:59:49 »
Η ιστορια ομως,δειχνει να ειναι σοβαροτερη απ’οσο βγαινει απο την Espresso..
Και να σκεφτουμε οτι ολα αυτα φαινονται τοσο μακρια απο τους περισσοτερους Τεκτονες.....κριμα...απλα κριμα..

http://tekton33.blogspot.com/2008/12/blog-post_04.html+n-
through these fires.....

Lusifer-Phosphorus

 • Μηνύματα: 23
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Απ: ΑΜΙΓΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 15, 2009, 17:47:39 »
Τι περιμενατε σε ένα μυσταγωγικό κέντρο που έχει καταντήσει όργανο εξουσίας, εισάγουν τον κάθε ανώμαλο και διεφθαρμένο, χωρίς κανένα έλεγχο, το μόνο που μετράει είναι οι γνωριμίες, και αυτές για το πόσα λεφτά έχει ο καθένας.
Βέβαια έτσι ήταν από παλιότερα, αλλά σήμερα αντί να είναι ένας φάρος είναι ένδειξη αποφυγής, θα μπορούσαμε να περιγράψουμε δεκάδες σελίδες με περιστατικά, λαμογιάς. Αν δείτε όλοι οι διεφθαρμένοι είναι προύχοντες, είναι βιομήχανοι, και Ελίτ οικονομική,  φανταστήτε πόσο καιρό διαθέτουν για στοχασμό, μάλλον κλέπτες πνευματικών δικαιωμάτων είναι πλέον. Πως είναι οι Illuminati καμμία σχέση, από την άλλη πλευρά, αλλά βέβαια πάντα έτσι θα είναι, έχει χαθεί η συνδεσή τους, και η σύνδεση με το θείο κόσμο που τόσο περύφανα διατρανώνουν.
Αλλά βέβαια και η συμπεριφορά τους καθορίζεται από τον ιουδαιοχριστιaνικό τρόπο σκέψης τους δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, ο "εγκεφαλός" τους είναι γεμάτος με είδωλα, που όχο μόνο δεν έχουν ερευνήσει αλλά παπαγαλίζουν και από πάνω. Αν έτσι ήταν το αγγελικό σύστημα που πραγματεύονται στους ανώτερους βαθμούς, άστα να πάνε, όχι μόνο από το χάος τάξη δεν εφαρμόζουν αλλά κάνουν και τη νέα δημιουργεία, από την τάξη στο χάος. Νομίζουν και αυτοί ότι η φύση θα κάνει διάκριση για τα λιλιά που φοράνε και για τους τίτλους τους. Ότι έχουν γνωριμίες με το θεό, αναμασούν τα λόγια μεγάλων ανδρών και γυναικών, και βέβαια δεν τολμούν να αναγνωρίσουν το θηλυκό στοιχείο. Ακόμα λόγω βλακείας, της περιορισμένης δοιανειάς τους, υβρίζουν τα όσια και ιερά με τις πράξεις τους, Business club. Δεν θα περιγράψω βέβαια ότι αν τους ρωτήσεις τι συμβολίζουν και υπονοούν τα ενδυματά τους του κάθε βαθμού, μόνο ανοησίες θα ακούσεις, ψάχνουν να βρούν σε βιβλία. Διαγωνισμός, πνευματικό Εγώ. Από μυσταγωγία, ουδεμία σχέση, απλώς κρατάνε τα ξίφη από συνήθεια. Συν όλα τα άλλα δίνουν και το δικαίωμα στον κάθε ανόητο και αμύητο να τους περιγράφει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2009, 18:00:29 από Lusifer »
FIAT LUX