Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - avas

Σελίδες: [1]
1
Oχι δεν πρόκειται για τους 33 βαθμούς του Σκωτικού + άλλους 62 για να γίνουν 95. Απλά όπως ο Σκωτικός από τον 1ο μέχρι τον 33ο έχει 11 μυήσεις, 11 μυήσεις είναι και από τον 1ο μέχρι τον 95ο του Μισραήμ Μέμφις. Απλά είναι άλλος Τεκτονικός Τύπος, πολύ εσωτερικός, χωρίς συμβιβασμούς και προσαρμογές στην δήθεν σύγχρονη πραγματικότητα, δηλαδή διατηρεί την παράδοση όπως μεταδόθηκε.

2
Ελευθεροτεκτονισμός / Απ: ΜΑΤΣ
« στις: Νοέμβριος 17, 2008, 19:15:52 »
Φίλοι μου επιτρέψτε μου να σας πώ μερικά πράγματα. Ασφαλώς και απαίτηση ενός Τεκτονικού τάγματος είναι το υποψήφιο μέλος να πιστεύει στον Θεό (όποιον Θεό θέλει). Δεν είναι καθόλου παράλογη απαίτηση. Δηλαδή εάν κάποιος πάει σε ένα δεξιό κόμμα, θα πρέπει να θεωρείται παράλογη απαίτηση, να τον ρωτήσουν εάν είναι δεξιός? Ο τεκτονισμός είναι οργάνωση αναζήτησης της αλήθειας για όσους πιστεύουν σε Θεό και στην αθανασία της ψυχής. Οποιος δεν πιστεύει σε αυτά τα δύο, δεν χρειάζεται να γίνει τέκτονας. Ας ιδρύσει δική του οργάνωση με παρόμοιους σκοπούς, αλλά για άθεους. Τώρα γιατί μερικά (2-3) τάγματα στη Γαλλία παίρνουν και άθεους. Απλά γιατί ΔΕΝ ειναι γνήσια Τεκτονικά τάγματα. Είναι λέσχες. Λέσχες δημοσίων σχέσεων, λέσχες γνωριμιών κλπ κλπ. Αυτό όμως δεν είναι τεκτονισμός!

Σελίδες: [1]