Αποστολέας Θέμα: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!  (Αναγνώστηκε 16612 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« στις: Μαρτίου 01, 2012, 13:28:52 »
Αφιερωμένο σε όσους θεωρούν πως ο χριστιανισμός δεν είναι εβραϊσμός.

http://hellanionamar.wordpress.com/2011/08/13/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%B1%CE%90%CF%89%CE%BD-%CE%B7-%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CF%85%CE%BC/

Την Κυριακή των Βαΐων η ορθοδοξία εξυμνεί την Σιών

Αναρτήθηκε από τον/την lykofron στο 13/08/2011

Την Κυριακή των Βαΐων η ορθοδοξία εξυμνεί την Σιών με τις παρακάτω επικλήσεις

” «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)

” «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)

” «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)  [ Η λέξη Ωσαννά είναι Εβραϊκή και σημαίνει «δεόμαστε στο Θεό για τη σωτηρία». Ομοίως καθαρά Εβραϊκές είναι και οι συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις Μεσσίας, Αμήν και Αλληλούια. Μεσσίας σημαίνει «κεχρισμένος», «Χριστός». Αμήν σημαίνει «μακάρι», «σίγουρα», «είθε να γίνει». Αλληλούια σημαίνει «δόξα στο Γιαχβέ» («Ωρολόγιον το Μεγα», έκδοση Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος 1983, σελ. 17). Η λέξη Ιησούς επίσης αποτελεί απόδοση του Εβραϊκού Γιεσουά, που σημαίνει «ο Γιαχβέ είναι η σωτηρία».]

” «Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄) και «τω ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο).

” «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)

” «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)

” «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)

” «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)

” «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)

” «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)

” «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)

” «Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)

” «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)

” «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)

” «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)

” «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)

” «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)

” «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)

” Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19). [Βλ. «Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα της Ορθοδοξίας.»]
πηγή http://apollonios.pblogs.gr/2011/08/idoy-o-basilefs-soy-ihsoys-siwn-oloi-oi-siwnistikoi-hristianikoi.html
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 01, 2012, 13:03:24 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

προμηθέας

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 110
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Την Κυριακή των Βαΐων η ορθοδοξία εξυμνεί την Σιών
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 05, 2012, 04:33:20 »
Δυστυχώς ο λαός κοιμάται,και οι φωνές λίγες

ΚΛΑΣ

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 173
  • Karma: 0
  • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
    • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
    • Προφίλ
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 05, 2012, 03:15:05 »
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΪΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΝΩ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΡΑΨΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 05, 2012, 11:20:42 »
Αγαπητέ ΚΛΑΣ,

ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο φόρουμ μας, μια και η κατάθεση των προβληματισμών σου, είναι πολύτιμη πραγματικά, γιατί μας δίνεται και πάλι η ευκαιρία να επανέλθουμε σε αυτά τα ριζικά πνευματικά θέματα, από τα οποία εξαρτάται η Πνευματική και Υλική μας Απελευθέρωση, εφόσον κατανοήσουμε την Αλήθεια.

Δυστυχώς πολλοί 'Ελληνες ακόμα δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι ο χριστιανισμός, και πόσο πραγματικά μεγάλη πληγή αποτελεί στην ψυχή του κάθε 'Ελληνα1, διότι μας εξαπάτησαν, μας υποδούλωσαν, για εκατοντάδες χρόνια τώρα, μας έκλεψαν από τον αυτόχθονα πολιτισμό μας2, μας μάγεψαν και μας μάντρωσαν σε ένα σκοταδισμό.

Η Αλήθεια για τον χριστιανισμό, είναι ακριβώς αντίθετη από αυτήν3 που μας παρουσιάζει η Εκκλησία του σιωνιστή Γεσουχά.

Είναι σημαντικό λοιπόν εν' έτη 2012, στην Ελλάδα μας, να αφυπνιστούμε όλοι οι 'Ελληνες σε αυτήν την τραγική πραγματικότητα της υποδούλωσης του Ελληνισμού, από τους ξύπνιους φαραώ4 ή αυτοκράτορες5, που διαχρονικά προσπάθησαν να κυριαρχήσουν και υλικά και πνευματικά, στην χώρα Φωτός Ελλάδα.

'Ομως η Ελλάδα και οι 'Ελληνες είμαστε ένας γενναίος και ηρωϊκός λαός, και παρότι μας υπνώτισαν, και μας έδεσαν πνευματικά και υλικά...

η Αλήθεια, θα μας απελευθερώσει...

Ιησούς Χριστός δεν υπήρξε ποτέ, και αν θεωρήσει κανείς πως μία τέτοιου είδους περσόνα υπήρξε ποτέ, τότε μπορούμε να τον περιγράψουμε ως ένα σχιζοφρενή6, ή αντίχρηστο πνεύμα, διότι μέσω της θρησκείας του, έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα και όπως ξεκάθαρα διευκρινίζει και ο ίδιος, στην μαύρη βίβλο του χριστιανισμού, πως ήρθε να θέσει τους εβραίους, ως τον εκλεκτό και κυρίαρχο λαό του κόσμου, ήρθε να εκπληρώσει το σιωνιστικό όραμα, και όχι φυσικά, για να βοηθήσει τα σκυλάκια τους 'Ελληνες7.

Ο Ιησούς Χριστός λοιπόν, αποτελεί ένα παραποιημένο φτιαχτό σύμβολο με στόχο την καταστροφή του Ελληνισμού, το οποίο πολύ έξυπνα μαγείρεψαν8, δημιουργώντας το σχιζοφρενικό σύμπλεγμα του Ελληνο-χριστιανισμού, με στόχο την εκμετάλλευση του Ελληνικού δυναμικού, και την κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας9.

'Οταν κατανοήσουμε με ποιο "ξύπνιο" τρόπο ελέγχουν τις μάζες, τότε θα Αφυπνιστούμε όλοι μας, και θα λύσουμε μια για πάντα, τα μάγια, που μας κρατάνε δεμένους σε ένα διαρκή υπνωτισμό...

'Οταν κατανοήσουμε πως το 80% του πλούτου της γης ανήκει αποκλειστικά σε μόνο 300 οικογένειες και οι υπόλοιποι άνθρωποι υποφέρουμε και πεινάμε, τυραννιόμαστε στην κυριολεξία, και ευχόμαστε μόνο για μία ψευδο-σωτηρία μετά τον θάνατο, όπως μας εκπαίδευσαν, τότε θα καταλάβουμε γιατί η δικτατορία, η βία και ο φασισμός, είναι πάντα στενοί συνεργάτες με τις θρησκείες, και ειδικά με το έγκλημα του χριστιανισμού.

Μέχρι λοιπόν να κατανοήσουμε, την παγίδα που μας έστησαν, δυστυχώς θα κοιμόμαστε σε βαθύ ύπνο, και όλα γύρω μας θα καταστρέφονται, μέχρι να επιλέξουμε να ξυπνήσουμε και να δούμε την πραγματικότητα ως έχει...

Αν παραμένουμε ανήλικα παιδιά, ζητώντας προστάτες και ψεύτικα είδωλα να μας σώζουν,

τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Ουσιαστικά είμαστε εθελοντές σκλάβοι...  ;D :D

Η πόρτα του κελιού μας παρεμένει ορθάνοιχτη, και εμείς επιμένουμε να επιλέγουμε την προστασία της φυλακής... Τόσο ισχυρά είναι τα μάγια των μαυροφορεμένων...  ;D

Στο χέρι μας είναι λοιπόν, να τα αλλάξουμε όλα, και να επιλέξουμε μία ΝΕΑ ΖΩΗ στον πλανήτη Γη, μία νέα ζωή στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...

Στο χέρι μας είναι τα ΠΑΝΤΑ, στο χέρι μας είναι να σώσουμε ολάκερο τον πλανήτη, όχι μόνο την χώρα Φωτός, Ελλάδα, αρκεί να επιλέξουμε να ζούμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στην ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΦΩΣ,

και όχι στο σκοτάδι της εβραιοτραφής απάτης και της υποτέλειας.

Ιησούς Χριστός λοιπόν, δεν υπήρξε ποτέ!

Γι΄αυτό το λόγο και οι Ναϊτες Ιππότες πατούσαν και έφτυναν αυτό το σύμβολο, διότι είναι προϊόν απάτης, και γι' αυτό, ο χριστιανισμός κυνήγησε τον Ελευθεροτεκτονισμό και την Ελληνική Μυστηριακή Γνώση, διότι ξυπνούσε τη μάζα, από το βαθύ πνευματικό λήθαργο, και τη διαρκή εκμετάλλευση, της θρησκο-πολιτικής Δικτατορίας μιας βαμπιριστικής Ελίτ.


Το σύμβολο του "Ιησού Χριστού", είναι ένα, πρωταρχικά, Αρχαιοελληνικό Μυστηριακό σύμβολο της Σταύρωσης και Αναγγένησης του Ηλιακού Ελληνικού Ήρωα, το οποίο παραποίησαν επίτηδες για να εξυπηρετήσει την εξάπλωση και κυριαρχία του Σιωνισμού επί της Γης, όπως τους υπόσχεται ο Δαίμονας Ιεχωβά στην μαύρη βίβλο.

Η Καρδιά του Ελληνισμού, ο ρόλος του Ηλιακού Ήρωα, μετατράπηκε μέσω των εβραιοτραφών μαύρων μάγων, σε ένα σύμβολο επικράτησης του Σιωνισμού, ένα σύμβολο καταστροφής του Ελληνισμού, ένα σύμβολο κατάλυσης της Αληθινής Δημοκρατίας, ένα σύμβολο, μέσω του οποίου όλος ο κόσμος καταστράφηκε και συνεχίζει να καταστρέφεται καθημερινά.

Ο Μεγαλύτερος, λοιπόν, εχθρός της Ανθρωπότητας, το μεγαλύτερο σύμβολο απάτης διαφθοράς, σκοταδισμού και εγκλήματος είναι το ψεύτικο είδωλο του "Ιησού Χριστού".

'Οποιος αρνείται να ερευνήσει αυτή την πραγματικότητα και να κατανοήσει αυτή την τραγική Αλήθεια, το γεγονός ότι κατέστρεψαν μυριάδες ψυχές και ζωές, γίνεται συνένοχος καθημερινά σε ένα διαρκή έγκλημα κατά του Ελληνισμού, σε ένα διαρκή έγκλημα, κατά της Ανθρωπότητας.


'Οποιος νοιάζεται για την Ελλάδα μας, ας το αποδείξει πλέον με την στάση ζωής του και με τα έργα του, επιλέγοντας το ΦΩΣ και την Αλήθεια, ειδάλλως, το ανθρώπινο είδος ήδη απειλείται προς εξαφάνιση, λόγω του ότι αφήσαμε τα βαμπίρια του κάθε ψευτο-"Ιησού Χριστού", να διαχειρίζονται τον κόσμο μας.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για ύπνο...
'Ηρθε η ώρα να ξυπνήσει ο Ελληνισμός...
'Ηρθε η ώρα της Πνευματικής Απελευθέρωσης μας...
και της πραγμάτωσης ενός παραδεισένιου οράματος,
την υλοποίηση ενός Αυθεντικού Ελληνικού οράματος,
του Ουράνιου Οράματος που κατοικεί στην ψυχή του κάθε 'Ελληνα και της κάθε Ελληνίδας.
________________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,870.0.html, http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1149.0.html, http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.0.html

2 http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=877.0

3 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg6794.html#msg6794
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg7243.html#msg7243

4 Βλέπε Ακενατόν, τον πρώτο δημιουργό της απάτης του μονοθεϊσμού, στον οποίο στηρίχτηκε ο φασισμός του εβραϊσμού, μουσουλμανισμού και χριστιανισμού.

5 Βλέπε Μ. Κωνσταντίνο, που μαγείρεψε την απάτη του χριστιανισμού μέσω μιθραϊσμού και γνωστικών κειμένων για να εξαφανίσει την Δημοκρατία και να υποδουλώσει όλο τον Ελληνισμό, και μέσω του Ελληνισμού, όλο τον κόσμο.

6 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2259.0.html

7 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg6646.html#msg6646

8 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2431.msg14566.html#msg14566

9 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2032.msg12954.html#msg12954
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2012, 09:26:20 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 05, 2012, 14:45:08 »
ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΪΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ

Ας μην δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν και ας ερευνούμε τα βιβλία τους, που ολοφάνερα φαίνεται το έγκλημα και η απάτη, εν μέσω της διδαχής τους...

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg6645.html#msg6645
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg6646.html#msg6646

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ - κεφάλαιο 15
21 Και ο Ιησούς, βγαίνοντας έξω από εκεί, αναχώρησε προς τα μέρη τής Τύρου και της Σιδώνας.
22 Και ξάφνου, μια γυναίκα Χαναναία, που βγήκε από εκείνα τα όρια του τόπου , κραύγασε σ' αυτόν, λέγοντας: Ελέησέ με, Κύριε, γιε τού Δαβίδ η θυγατέρα μου δαιμονίζεται σκληρά.
23 Κι εκείνος δεν της αποκρίθηκε ούτε έναν λόγο. Και οι μαθητές του ερχόμενοι κοντά τον παρακαλούσαν, λέγοντας: Απόλυσέ την, επειδή κράζει πίσω μας.
24 Κι εκείνος αποκρινόμενος είπε: Δεν στάλθηκα παρά μονάχα στα χαμένα πρόβατα του οίκου Ισραήλ.
25 Κι εκείνη, καθώς ήρθε, τον προσκυνούσε, λέγοντας: Κύριε, βοήθα με.
26 Και αποκρινόμενος είπε: Δεν είναι καλό να πάρει κάποιος το ψωμί των παιδιών (Ισραήλ), και να το ρίξει στα σκυλάκια (Έλληνες).
_____________________________________________________

«Αυτούς τους δώδεκα έστειλε ο Ιησούς και τους παράγγειλε τα εξής: ‘Προς τους εθνικούς μην πηγαίνετε και στην πόλη των Σαμαρειτών μην μπαίνετε, αλλά πηγαίνετε μάλλον στα χαμένα πρόβατα της γενεάς του Ισραήλ’». («κατά Ματθαίο» ι΄5-6).
___________________________________________________________________________________

Στις «Πράξεις» επίσης (κα΄28-29) διαβάζουμε ακόμα ένα απίστευτο απόσπασμα για τους Έλληνες: «Μέχρι και Έλληνες έβαλε μέσα στο ιερό και μόλυνε τον άγιο τούτο τόπο».
____________________________________________________________________________________

Ο Ιησούς δεν το απέκρυψε, ότι σκοπός του ήταν να σπείρει το διχασμό και τη διχόνοια ανάμεσα στους ανθρώπους: «Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη Γή και πόσο θα ήθελα να είχε ήδη ανάψει» («κατά Λουκά» ιβ΄49-50). Τι φρικαλέα απειλή! Ακόμη: «Νομίζετε ότι ήλθα για να επιβάλλω αναγκαστική ομόνοια μεταξύ των ανθρώπων; Κάθε άλλο. Σας βεβαιώνω, ότι ο ερχομός μου θα φέρει διαιρέσεις. Από τώρα και στο εξής μια οικογένεια με πέντε μέλη θα χωριστεί σε δύο παρατάξεις: Τρείς εναντίον δύο και δύο εναντίον τριών. Ο πατέρας θα είναι αντίθετος με τον γιο του κι ο γιος με τον πατέρα του. Η μάνα με την κόρη της. Η πεθερά με τη νύφη της κι η νύφη με την πεθερά της» («κατά Λουκά» ιβ΄51-53).
____________________________________________________________________________________

Κι ο Ματθαίος τα ίδια γράφει (ι΄34-38): «Μη νομίσετε ότι ήλθα να βάλω ειρήνη στη Γή. Δεν ήλθα να βάλω ειρήνη, αλλά μάχαιρα. Γιατί ήλθα για να διχάσω τον άνθρωπο από τον πατέρα του και την κόρη από τη μάνα και τη νύφη από την πεθερά της». Με εκπλήσουσα σαφήνεια ο Ιησούς προτρέπει σε μίσος όλους τους ανθρώπους: «Εάν κάποιος έρχεται προς τα μένα και δεν μισεί τον πατέρα του και την μητέρα του και τη γυναίκα και τα παιδιά και τους αδελφούς και τις αδελφές, ακόμα και την ψυχή του (φαντασθείτε: να μισήσετε και την ίδια σας την ψυχή!), δεν γίνεται να είναι μαθητής μου» («κατά Λουκά» ιδ΄26). Και ο Ιωάννης, άξιο τέκνο του δασκάλου του δίνει την τερατώδη εντολή: «Μην αγαπάτε τον κόσμο και ότι ανήκει στον κόσμο. Όποιος αγαπάει τον κόσμο δεν αγαπά τον Θεό». («Α΄επιστολή Ιωάννη» β΄15-16).
________________________________________________________________________________________

Θα αντέτεινε ίσως κανείς ότι οι μαθητές οπλοφορούσαν χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος ο Ιησούς. Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνον το γνώριζε αλλά ο ίδιος ο Ιησούς τους είχε εξοπλίσει: «Όποιος έχει χρήματα ας τα πάρει. Το ίδιο κι αυτός που έχει σακίδιο. Όποιος δεν έχει, ας πουλήσει το πανωφόρι του (ιμάτιο) κι ας αγοράσει μαχαίρι» («κατά Λουκά» κβ΄36-37). Ο Ιησούς λοιπόν, ο «κήρυκας της ειρήνης και της αγάπης» προέτρεπε τους μαθητές του να αγοράσουν όπλα με κάθε θυσία, πουλώντας ακόμη και τα ρούχα τους για να αποκτήσουν τα προς τούτο απαιτούμενα χρήματα.
_________________________________________________________________________________________

Ας εξετάσουμε την πλέον διαφημισμένη από τις υποτιθέμενες ρήσεις αγάπης του Ιησού: «Αγαπάτε αλλήλους» («κατά Ιωάννη» ιγ΄34, ιε΄17). Διαβάστε όλο το απόσπασμα και θα διαπιστώσετε, ότι τόσον αυτό, όσο και κάποια άλλα παρόμοια αποσπάσματα υποτιθέμενης αγάπης δεν αφορούν όλους τους ανθρώπους. Όταν λέει «αγαπάτε αλλήλους», αναφέρεται μόνον μεταξύ των μαθητών του: «Εντολή νέα σας δίδω, να αγαπάτε αλλήλους, καθώς εγώ σας αγάπησα, έτσι να αγαπάτε κι εσείς ο ένας τον άλλον. Από αυτό θα ξέρουν όλοι ότι είσθε μαθητές μου, εάν δηλαδή έχετε αγάπη μεταξύ σας» («κατά Ιωάννη» ιγ΄34-35). Για όλους τους άλλους, φωτιά και τσεκούρι: «Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς πού δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου» («κατά Λουκά» ιθ΄27). Νομίζω ότι δεν υπάρχει σαφέστερη δήλωση των προθέσεων του Εβραίου δυνάστη προς όλους τους αντιφρονούντες. Είμαστε εξαπατημένοι. Οι μεγαλοστομίες περί της «διδασκαλίας της αγάπης» καταρρέουν από το απόσπασμα αυτό και μόνο.
__________________________________________________

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΪΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΣΟΝΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ακόμα και το ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ είναι ένα διαφημιστικό της κολάσεως...

Αγαπάτε Αλλήλους λέει και η ΜΑΦΙΑ, και εννοεί αδελφοσύνη εν΄μέσω κλίκας.
Εκτός κλίκας, φωτιά και τσεκούρι, τους σφάζουν όλους... για το καλό της Οικογένειας τους...

Αυτήν την τακτική έχει υιοθετήσει και ο χριστιανισμός...
και οι αποδείξεις είναι ιστορικά καταγεγραμμένες.

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg6794.html#msg6794
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2012, 00:24:03 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 06, 2012, 00:18:43 »
Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επαναλάβουμε τα ίδια κείμενα ξανά και ξανά, διότι δεν κατανοείται εύκολα, το μέγεθος, της πνευματικής απάτης και του πραγματικού εγκλήματος που έχει διατελεστεί μέσω του εβραιοχριστιανισμού.

Ας δούμε ποιος είναι ο μπαμπάς του ψευδο-ειδώλου Γεσουχά της Βίβλου.
Ας δούμε ποιος είναι ο πραγματικός Γιαχβέ, που συνεχιστής του έργου του ήταν ο εβραίος Γεσουχά της βίβλου.

Ας δούμε την "πραγματική" Αγάπη που διδάσκει ο Γεσουχά μέσω της Ιουδαϊκής αντίληψης της Βίβλου...

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg7243.html#msg7243

'Οπως βλέπουμε μάλλον ο Μωησής, φαίνεται να είχε κάνει συμφωνία με κάποιον ΔΑΙΜΟΝΑ ΓΙΑΧΒΕ,  ;D μια και σε καμία περίπτωση η Θεία Ουσία ή ο Θεός, που ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο, δεν θα έδινε ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ούτε θα απολάμβανε μετέπειτα τα λάφυρά του.

Ίσως θα έπρεπε να πάρουμε πιο σοβαρά, σε τι έχουμε μπλέξει τόσους αιώνες, ακολουθώντας, την εγκληματική και ταυτόχρονα ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ Ιουδαϊκή αντίληψη του χριστιανισμού.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2012, 00:22:39 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΚΛΑΣ

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 173
  • Karma: 0
  • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
    • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
    • Προφίλ
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 06, 2012, 01:21:55 »
ΑΓΑΠΗΤΗ ROSE,
 
   ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΘΕΪΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΔΗΚΗ. ΟΜΩΣ, Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ( π.χ. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ), ΟΠΟΥ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.   

ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΩ ΠΕΡΙ ΘΕΪΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ <<ΘΕΟΥ>>, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ Η ΘΕΪΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!

ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΤΟΝ ΙΩΣΗΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΙΓΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΥΑΝΕΑ, ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. 









Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 06, 2012, 03:25:45 »
Αγαπητέ ΚΛΑΣ,

σίγουρα από τα γραφόμενά σου, φαίνεται πως είσαι πολύ καλά ενημερωμένος επί του θέματος, και αυτό πράγματι είναι ενθαρρυντικό, παρά τον μαύρο παρωπιδισμό που μας επέβαλαν, να συναντάμε σήμερα συνέλληνες, που έχουν σπάσει τις αλυσίδες της απάτης.

'Ισως η σκληρή γλώσσα μας, να φαντάζει παράξενη, αλλά όταν γνωρίσουμε ποιος πραγματικά είναι ο "σατανάς" και ποιος ο "θεός", τότε πολλά ξεκαθαρίζονται, και αυτή η γνώση είναι σημαντική για την φώτιση μας, καθώς και για τη νίκη μας ως Ελληνικός λαός.

Μέχρι όμως να ξεκαθαρίσουμε, εντός μας, δυστυχώς θα παιδευόμαστε ως ψυχές, μέχρι να βρούμε το κουράγιο και την δύναμη, να αναγεννήσουμε εντός μας τον πραγματικό 'Ελληνα Χριστό Ήρωα (5ος βαθμός στα Ελευσίνια μυστήρια), αντί να σκύβουμε κεφάλι σε φανταστικά ψευδο-ειδωλα.

Ο μόνος τρόπος λοιπόν, για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να φτάσουμε απέναντι στο φως, πέραν μιας ψυχικής ωριμότητας και ευθύνης να περπατήσουμε τον θείο δρόμο, είναι να ερευνήσουμε και να αναζητήσουμε την Πραγματική Αλήθεια, και όχι να βολευόμαστε σε ψευδή άλλοθι.

Ερευνώντας και αναζητώντας θα διαπιστώσουμε πως ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ απόδειξη δεν υπάρχει ότι υπήρξε ιστορικό πρόσωπο Ιησούς.  Επίσης Ναζαρέτ δεν υπήρξε ποτέ, (ναζωραίος σημαίνει αφιερωμένος) δημιούργησαν την Ναζαρέτ, μετά χριστού, χάριν ενός ερμηνευτικού λάθους, πάνω σε γνωστικά κείμενα, και επίσης εντελώς τυχαία ;D, θα διαπιστώσουμε, πως υπήρξαν πολλοί άλλοι σταυρωμένοι σωτήρες1, με την ίδια ιστορία, πριν τον σουπερστάρ της εβραιοχριστιανικής βίβλου.

'Αρα με κοινή Ελληνική Φιλοσοφημένη λογική, καθώς και έρευνα πάνω στις Αρχαιοελληνικές Μυστηριακές Διδαχές, βγάζει κανείς το μαθηματικό συμπέρασμα, πως πρόκειται για εσωτερικό μύθο2, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ΥΠΟΥΛΑ, για την υποδούλωση της Ελληνικής ψυχής και κάθε ψυχής, στον εκάστοτε, ένα Θεό, ένα Αυτοκράτορα.

Υπάρχουν πλήθος ιστορικοί επιστήμονες3, καθώς ακόμα και θεολόγοι ερευνητές, όπως και η θεολογική σχολή του πανεπιστημίου του Τίμπιγκεν της Γερμανίας, που όταν ασχολήθηκαν ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, στο να αποδείξουν την πραγματική υπόσταση του Ιησού, αναγνώρισαν μία Μεγάλη Απάτη, ένα Μέγιστο έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, που στηρίχτηκε δυστυχώς πάνω σε Ελληνικές Εσωτερικές Μυστηριακές Διδαχές Ηρωϊσμού, οι οποίες διαστρεβλώθηκαν και παραποιήθηκαν μέσω παραποίησης, γνωστικών - νεοπλατωνικών κειμένων.

Αυτή η κατανόηση είναι άκρως σημαντική, για τον καθένα μας, και όταν ολοκληρωθεί η έρευνά μας, και η διαπίστωση της πραγματικότητας, όπως σε πλήθος άλλες ηρωϊκές ψυχές πριν από εμάς, τότε αρχίζει το Μεγάλο ατομικό έργο, που είναι ταυτόσημο με το Μεγάλο συλλογικό έργο.

Την αποκατάσταση της Αλήθειας, και την επιστροφή της Δικαιοσύνης στις Κοινωνίες μας, όπου έχει επιτελεστεί ένα μεγάλο έγκλημα, που έφερε στα σκοτάδια και την εξαθλίωση για εκατοντάδες χρόνια πλήθος ανθρώπινες ψυχές.

'Αλλος τρόπος υπηρεσίας στο θείο δεν υπάρχει, παρά μόνο μέσω του Αγώνα για την Πνευματική και υλική Απελευθέρωση.

Και αυτό δεν αποτελεί ρομαντική κίνηση, αλλά επιλογή ζωής του κάθε ήρωα, να αγωνιστεί για την Δικαιοσύνη, μια και γνωρίζει πως αν δεν αγωνιστεί, πλήθος ψυχών και ζωών θα συνεχίσουν να υποφέρουν και να καταστρέφονται.

Η επιλογή βρίσκεται στον καθένα μας, και σηματοδοτεί την ψυχική του ωριμότητα και την πνευματική του ηλικία, πέραν της σωματικής.

Αν θέλουμε λοιπόν να συμβάλλουμε στην Σωτηρία του Κόσμου, χρειάζεται να έχουμε το θάρρος να λέμε την Αλήθεια, να διεκδικούμε την Αλήθεια, και να εργαζόμαστε δραστικά για την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης.

Η Δευτέρα Παρουσία στις ψυχές των Ελλήνων, βρίσκεται ήδη εδώ, και όλοι μας κρινόμαστε, εξίσου και η Ελληνική Κρίση...
_________________________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1042.0.html
2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2245.0.html
3 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1859.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2012, 11:54:52 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 06, 2012, 03:45:40 »
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ( π.χ. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ), ΟΠΟΥ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

'Ολα γίνονται κατανοητά στον Μυούμενο των Εσωτερικών Διδασκαλιών, αλλά δυστυχώς οι βέβηλοι αυτών, φαντάζονται είδωλα, και δημιουργούν θρησκείες.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ

Δυστυχώς προσπάθησαν κάποιοι, καθώς ο χριστιανισμός, βρισκόταν στα τελευταία του, να διασώσουν τον Ιησού, ως έναν Πνευματικό Διδάσκαλο, και έτσι μέσω αυτής της τελευταίας "ελπιδοφόρας" απάτης, να συνέχιζε, η ψυχική μας σύνδεση, με την ψυχολογική υποτέλεια που προωθεί ο εβραιοχριστιανισμός, διευκολύνοντας έτσι την συνέχιση της επικράτησης της ανθρώπινης εκμετάλλευσης.

Διότι για να ελευθερωθεί ο καθένας μας, και να διεκδικήσει την ζωή που του αξίζει, δεν πρέπει να περιμένουμε Σωτήρες να μας σώσουν, ούτε δασκάλους να ακολουθήσουμε, αλλά να ξεκινήσουμε Εμείς οι ίδιοι, το ταξίδι του ήρωα, βοηθώντας, διδάσκοντας, θεραπεύοντας, σώζοντας, και μέσω των έργων μας, σώζεται εν΄τέλη και η ψυχή μας, επιτυγχάνοντας έτσι, την Αληθινή Πραγματική Φώτιση.

Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ακριβώς επειδή όλα είναι δημιουργημένα από ανθρώπους, δεν έχει και έννοια να μιλάμε για θρησκείες θεανθρώπων, αλλά για τον θεάνθρωπο, που έχει την δυνατότητα ο καθένας μας να αναγεννήσει εσωτερικά, μέσα του.  'Οσον αφορά τις άγνωστες σκοπιμότητές τους, δεν είναι και τόσο άγνωστες, μια και γνωρίζουμε πολύ καλά, πως ζούσαμε ως 'Ελληνες πριν τον χριστιανισμό, και πως μετά την επιβολή του.  Τα έργα είναι πάντα η πυξίδα της Αλήθειας...

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg6794.html#msg6794
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2012, 09:23:10 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 06, 2012, 11:51:44 »
Δυστυχώς προσπάθησαν κάποιοι, καθώς ο χριστιανισμός, βρισκόταν στα τελευταία του, να διασώσουν τον Ιησού, ως έναν Πνευματικό Διδάσκαλο, και έτσι μέσω αυτής της τελευταίας "ελπιδοφόρας" απάτης, να συνέχιζε, η ψυχική μας σύνδεση, με την ψυχολογική υποτέλεια που προωθεί ο εβραιοχριστιανισμός, διευκολύνοντας έτσι την επικράτηση της ανθρώπινης εκμετάλλευσης.

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα, παρά την ανοιχτή πληροφόρηση και την υποτιθέμενη μόρφωσή μας, η απάτη του Ιησού Χριστού, συνεχίζει να υπάρχει,

1. είτε λόγω συναισθηματικού κολλήματος, ή ψυχικής ανωριμότητας, να προχωρήσουμε την ζωή μας χωρίς να στηριζόμαστε σε ψεύτικα είδωλα της φαντασίας μας,

2. είτε λόγω των μεγάλων συμφερόντων, της τιάρας του πάπα, ή των εγχώριων μαύρων μοναστηριών, της απάτης και του "ιερού" εγκλήματος.

Αν δεν καθαρίσουμε όμως, την απάτη και τη διαφθορά, από την πατρίδα μας, αν δε καθαρίσουμε το έγκλημα και την βρωμιά, η Ελλάδα δεν σώζεται.

Αν δεν απομακρύνουμε την μαύρη χριστιανική μαγεία από τα Ελληνικά σχολεία μας, που ακόμα και σήμερα καταδυναστεύει τις ψυχές, τους νόες και τις καρδιές των παιδιών μας,

η Ελλάδα δεν σώζεται.

Οι νοήμονες 'Ελληνες αυτού του τόπου, ας αναλάβουν το καθήκον, η Αλήθεια, το Φως να διαδωθεί, και τα κατάλληλα έργα να γίνουν, έτσι ώστε να Ανθίσει στον τόπο μας, και πάλι, μία Νέα Ελλάδα,

η Αυθεντική χώρα Πνευματικού Φωτός, Ανθρωπιάς, Δημοκρατίας, Ανεξιθρησκείας, Πνευματικής Ελευθερίας, και Υλικής Ευημερίας, που ονειρευόμαστε όλοι οι Αυτόχθονες 'Ελληνες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2012, 13:47:44 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΚΛΑΣ

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 173
  • Karma: 0
  • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
    • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
    • Προφίλ
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 07, 2012, 13:02:10 »
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ ΚΑΙ... ΤΕΛΟΣ. ΟΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΪΔΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ. 

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 08, 2012, 01:11:46 »
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

Για να κατανοήσει κανείς γιατί οι χριστιανοί αντιμάχονται τους εβραίους, είναι σημαντικό να ανατρέξουμε στην αρχή της δημιουργίας του χριστιανισμού.

'Οπως έχουμε καταθέσει και στο παρελθόν, οι Εσσαίοι υιοθέτησαν κάποιες Πυθαγόρειες διδασκαλίες, (περί χρισμένου δασκάλου - Χριστού-'Ηλιου), αλλά τις έκοψαν και τις έραψαν στα μέτρα τους.  'Εγιναν ασκητές, μοναχοί, αλλά παράλληλα φανατικοί ταλιμπάν εβραίοι, κολλημένοι σφόδρα με τον Νόμο του Μωυσή και ήρθαν σε σφοδρή αντίθεση με τους φαρισαίους εβραίους της εποχής1.

Ουσιαστικά οι Εσσαίοι, ανάμεναν έναν Χρισμένο βασιλιά εβραίο (INRI) να τους φέρει πίσω στον εβραϊκό νόμο, από τον οποίο είχαν αποκλείνει οι φαρισσαίοι μια και συνεργαζόταν στενά με τους ρωμαίους, και κατά μία έννοια εξελληνιζόταν, γεγονός που εξόργιζε τους φανατισμένους Εσσαίους.

'Ηταν λοιπόν μία εσωτερική πολιτική κόντρα ανάμεσα σε δύο ομάδες εβραίων, των συντηρητικών Εσσαίων (από όπου δημιουργήθηκε και εβραϊκός μεσιανισμός-εβραιοχριστιανισμός) και των Φαρισαίων (προοδευτικοί εβραίοι), που σιγά σιγά απομακρυνόταν από την φασιστική εβραϊκή θρησκεία.

Οι Φαρισσαίοι, κυνήγησαν τους εσσαίους, και μάλιστα, σταύρωσαν σε ΤΑΦ, τον Δάσκαλό τους2, (τον αρχηγό της φανατικής σέκτας) τους 12 μαθητές, καθώς και τις οικογένειες τους, λόγω του ότι υπήρχε εσσαϊκό αντάρτικο, εναντίον των φαρισαίων.

Γι΄αυτό και οι χριστιανοί (εσσαίοι) μισούν τους εβραίους (φαρισαίους), λόγω αυτής της παλιάς διχόνοιας μεταξύ τους, και ως μία φανατική εβραϊκή σέκτα, ήταν αφιερωμένοι στον Ιερό Πόλεμο, μετατροπής, μέχρι και του τελευταίου ανθρώπου στην γη, σε εβραιοχριστιανό.

Ας μην ξεγελιόμαστε λοιπόν, ότι ο χριστιανισμός είναι μία Ελληνική θρησκεία.

Δεν είναι!  

Είναι καθαρά μία ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΕΚΤΑ, και φυσικά, μπορεί να ταιριάζει στον εβραϊκό λαό, αν επιθυμούν, να παραμείνουν αμόρφωτοι και σκλάβοι, αλλά σίγουρα, δεν ταιριάζει στους Μορφωμένους, Φιλοσοφημένους, και Πνευματικά Ελεύθερους Έλληνες.


Το ζήτημα είναι λοιπόν για εμάς τους 'Ελληνες, εφόσον ενημερωθούμε για την τραγική πραγματικότητα, στην οποία εδώ και εκατοντάδες χρόνια μας έμπλεξαν, μας ξεγέλασαν, μας αιχμαλώτισαν, μας έδεσαν μαγικά, και υλικά, να είμαστε εβραίοι, και στην ψυχή και στην ζωή,

το μέγα ζήτημα λοιπόν για την Ελλάδα του 2012 είναι:

Θέλουμε ΕΜΕΙΣ, οι Φιλοσοφημένοι, Μορφωμένοι και Πνευματικά Ελεύθεροι Έλληνες...

να Παραμείνουμε ΕΒΡΑΙΟ-ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΙ?

Αν θεωρούμε πως είναι παράδοσή μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, είναι, να είμαστε τούρκοι ή εβραίοι και όχι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ...

τότε ας μην κλαιγόμαστε, που βρισκόμαστε κάτω από εβραϊκά ή ταλιμπάν καθεστώτα, ήθη και έθιμα...

ας μην κλαιγόμαστε, που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας κάτω από την απάτη και την διαφθορά του εβραϊκού νόμου, που καταφάνερα μας διδάσκει να είμαστε υποτελείς και ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ, πως είναι άκρως φυσιολογικό να νοιαζόμαστε μόνο για την πάρτη μας.

"Ο θάνατός σου, η ζωή μου."

Αυτή η διεφθαρμένη εβραϊκή νοοτροπία, έχει εξαπλωθεί παντού, σαν ίωση, μέσω της σέκτας του εβραιοχριστιανισμού, και μέχρι και σήμερα, τυραννιέται όλη η Δύση, τυραννιέται όλος ο Πλανήτης Γη.

Πως θα ήταν άραγε τα πράγματα σήμερα, αν ο εβραϊσμός δεν είχε καταστρέψει3 τον Ελληνισμό, μέσω της αίρεσης των ταλιμπάν Εσσαίων εβραιοχριστιανών?

Πως θα ήταν άραγε ο κόσμος μας, αν ήταν εμπνευσμένος από Ελληνικά Ιδεώδη, Αξίες και Ιδανικά?

Μέρα με την Νύχτα...

Σήμερα ζούμε σε μία Κόλαση, έναν Δαιμονισμένο Κόσμο...
Θα μπορούσαμε όμως να ζούμε σε έναν Παράδεισο, έναν Ουράνιο Κόσμο...

Στο χέρι μας όμως είναι, να αλλάξουν τα πάντα..

στο χέρι μας, είναι, αυτή τη φορά να νικήσει ο Ελληνισμός, και να σωθεί ο Πλανήτης...
________________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2032.msg12954.html#msg12954

2 Ο Δάσκαλος της Δικαιοσύνης που αναφέρεται στα χειρόγραφα του Κουμράν, σταυρώθηκε σε τάφ με τους μαθητές του, περίπου το 88πχ.  'Ομως δεν ήταν κανένας κοσμικός δάσκαλος, ή άγιος άνθρωπος. 'Ηταν ένας φανατισμένος αντάρτης, κολλημένος στον νόμο του Μωυσή, μισέλληνας, και εβραιο-εθνικιστής, όπως ακριβώς στοιχεία του χαρακτήρα του συγκεκριμένου "Δασκάλου-Αρχηγού", έχουν περάσει στην περσόνα "Ιησού χριστό" της εβραιοχριστιανικής βίβλου.

3 http://www.youtube.com/watch?v=RbuEhwselE0
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,870.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2012, 02:28:48 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 08, 2012, 03:53:31 »
Ουσιαστικά οι Εσσαίοι, ανάμεναν έναν Χρισμένο βασιλιά εβραίο (INRI) να τους φέρει πίσω στον εβραϊκό νόμο, από τον οποίο είχαν αποκλείνει οι φαρισσαίοι μια και συνεργαζόταν στενά με τους ρωμαίους, και κατά μία έννοια εξελληνιζόταν, γεγονός που εξόργιζε τους φανατισμένους Εσσαίους.

Ποιος ήταν λοιπόν ο "Ιησούς Ναζωραίος Βασιλιάς των Ιουδαίων" (εβραίων)?
Ποιος ήταν λοιπόν ο σουπερστάρ "Ιησούς Χριστός" του εβραιοχριστιανισμού?

Μα φυσικά το σύμβολο μέσω του οποίου εξαπλώθηκε ο Παγκόσμιος Σιωνισμός.

Ο Αρχηγός του Σιωνισμού είναι ο Ιησούς Χριστός της βίβλου, που δοξάζουν τόσοι ανυποψίαστοι 'Έλληνες πολίτες, μέχρι σήμερα.

Ακόμα και σήμερα διδάσκουν τα παιδιά μας, στα εβραιο-ελληνικά σχολειά, να σκύβουν κεφάλι, και να λατρεύουν τον Αρχηγό της Σιών, που σκότωσε τον Ελληνισμό, καθώς και τον πατέρα του, τον εβραίο Γιαχβε, ως τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ.

Και το τραγικό της υπόθεσης είναι πως χρησιμοποίησαν Ελληνικά αρχέτυπα, χρησιμοποίησαν τον ρόλο του Ελληνικού Ηλιακού 'Ηρωα Ημίθεου, Χρισμένου, Χριστού, για να ντύσουν μία εβραϊκή περσόνα, που έφερε το σκοτάδι, και την τραγωδία σε ολάκερη την ανθρωπότητα.

Και έτσι γεννήθηκε η τραγωδία του Ελληνο-χριστιανισμού, μία πραγματική σχιζοφρένεια, που έφερε την τραγωδία σε όλο τον κόσμο.

Διότι η Λευκή φυλή ήταν προορισμένη να βοηθήσει τα υπόλοιπα έθνη, που είχαν μείνει πίσω πολιτισμικά, και όχι να γίνει ο πρόδρομος μιας παγκόσμιας καταστροφής ολάκερου του Πλανήτη.

Μυριάδες Ήρωες που γνώρισαν την Αλήθεια, πάλεψαν για την Σωτηρία της Ανθρωπότητας, πάλεψαν να νικήσουν το θηρίο της Ανθρωπότητας, που κρυβόταν πίσω από το ψευδο-σωτήρα της Σιών, που κρυβόταν πίσω από τον "Ιησού Χριστό".

Για αυτό το λόγο, δεν χρειαζόμαστε άλλους ΣΩΤΗΡΕΣ, να μας σώσουν!

Μόνοι μας θα σωθούμε! Γνωρίζοντας την Αλήθεια!

και τέλος παλεύοντας για την σωτηρία των υπολοίπων.

Αυτό είναι το μονοπάτι του 'Ελληνα 'Ηρωα, του Αληθινού Χριστού!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 09, 2012, 13:05:36 »
Μυριάδες Ήρωες που γνώρισαν την Αλήθεια, πάλεψαν για την Σωτηρία της Ανθρωπότητας, πάλεψαν να νικήσουν το θηρίο της Ανθρωπότητας, που κρυβόταν πίσω από το ψευδο-σωτήρα της Σιών, που κρυβόταν πίσω από τον "Ιησού Χριστό".

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

'Αλλο ΜΥΣΤΙΚΟ, δεν υπάρχει!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

...εκτός αν επιλέξουμε την προσωρινή και ψευδή ασφάλεια των ειδώλων, που οδηγεί όμως με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο και της ζωής και της ψυχής...
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ο Χριστιανισμός είναι Σιωνισμός!
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 14, 2012, 10:05:04 »
Αδελφός στον αγώνα της Αφύπνισης των Ελλήνων, μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα...
_________________________________________________________________________

«Ε κακομοίρη άνθρωπε», είπε δυνατά, «μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις - το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα 'ναι πολύ αργά. Ας ανασκουμπωθούμε εμείς που το ξέρουμε, ας σύρουμε μπορεί να μας ακούσουν!» - Νίκος Καζαντζάκης

Το νου σας, μην ξεχάσετε πως είστε Έλληνες

Μάλιστα. Φτάσαμε το λοιπόν και στο σήμερα, που είναι χειρότερο από το χθες και περιμένουμε μάταια από το αύριο να μην είναι χειρότερο από το σήμερα. Και είμαστε σε αυτό το σημείο, επειδή εμείς το επιλέξαμε. Και το επιλέξαμε επειδή δεν αντέχαμε να αντισταθούμε. Έτσι καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες, θύματα και θύτες μιάς αφόρητης μελαγχολίας, μίας απερίγραπτης μαζικής κατάθλιψης, βλέποντας γνωστούς ή αγνώστους να μην αντέχουν να συνεχίσουν την πορεία μέσα στο ολόγιομο τίποτα, μέσα στο ζωντανό σκοτάδι και μας αποχαιρετούν. Σχεδόν σε κάθε μας στιγμή βιώνουμε την αγωνία μην τυχόν και αρρωστήσουμε εμείς ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα ελπίζουμε πως θα αντέξουμε μέχρι την επόμενη ημέρα, χωρίς να γίνουμε πρωταγωνιστές μίας ακόμη θλιβερής είδησης.

Ψάχνουμε στα βάθη της καρδιάς μας να βρούμε τη δύναμη να σταθούμε όρθιοι, να μην λυγίσουμε, να αντέξουμε τα χτυπήματα και να συνεχίσουμε να προχωράμε στην ανηφόρα που μας είπαν πως δεν είναι ατελείωτη και πως μπορούμε να την διαβούμε. Ζούμε σε όλα εκείνα που κάποτε κοιτάζαμε σαν θεατές και που ποτέ δεν μας πέρασε από το νου πως θα έρθει η στιγμή να γίνουμε μέρη, θύματα ή θεατές της σχεδιασμένης αθλιότητας, του εξευτελιστικού βιοπορισμού και της συνεχούς ηθικής κατρακύλας. Ζούμε πίσω από ένα τοίχο που έχτισαν για να φυλακίσουν τις ζωές και το μυαλό μας και καθημερινά χάνουμε το κουράγιο να γκρεμίσουμε τον τοίχο ή να σκαρφαλώσουμε επάνω του, για να τον προσπεράσουμε και να πάμε στο μετά. Καθηλωμένοι στέκουμε απαθείς και βλέπουμε το εργοτάξιο που χτίζει την ζωντανή φυλακή μας, με υλικά από τις ζωές μας, με τα κορμιά των απογόνων μας.

Πότε θα ανοίξεις μάνα γη, να μας πάρεις από ετούτο το παράλογο που ζούμε;

Πότε θα τελειώσει αυτός ο ζωντανός εφιάλτης στον οποίο μας χτίζουν, με υλικά φτιαγμένα από το αίμα και από τα κορμιά μας;

Πειραματόζωο γίναμε όλοι μας σε ένα πείραμα χωρίς τέλος, σε ένα τεράστιο εργαστήριο της φρίκης, δεχόμαστε το ένα μετά το άλλο τα «γιατρικά» των νέων ανθρωπόμορφων τεράτων, των γιατρών της ασθένειας που μας φύτεψαν οι ίδιοι οι γιατροί μας. Ζούμε λοιπόν άλλοτε με βούρδουλα κι άλλοτε με ελπίδα, μέσα σε ένα σκηνικό θανάτου, με διαχειριστές της ζωής μας εκείνους που μας έχουν σπρώξει στον δρόμο χωρίς επιστροφή, στον εφιάλτη που έγινε σύντροφός μας.

Και οι δόσεις ελπίδας σου δίνονται είναι για να πιστέψεις στον δήμιό σου. πως μπορεί τάχατες να σε βγάλει από το πηγάδι που ο ίδιος σε έριξε! Κι εσύ θέλεις να πιστέψεις και ελπίζεις πως ο δήμιός σου θα σε λυπηθεί, πως το πείραμα θα τελειώσει, αφού οι αντοχές σου ξεπέρασαν το ανθρώπινο όριο.

Σε φοβίζει το αύριο, μα περισσότερο τρέμεις στην ιδέα πως μπορεί να δεις χειρότερα, πως μπορεί να ζήσεις όσα ούτε για τον εχθρό σου δεν σκέφθηκες ποτέ. Ζεις μέσα στην φρούδα ελπίδα, κομμάτι του πειράματος κι αυτή, που είναι έτοιμη να σε κατασπαράξει και να σε αφήσει σε εκείνο το φοβερό κενό, να αιωρήσαι απολύτως μόνος σου μέσα στο απόλυτο μηδέν!

Θεατής σε ταινία φρίκης, πρωταγωνιστής στην σκηνή του παραλόγου, χειροκροτητής του σκηνοθέτη που σε σπρώχνει στον αφανισμό.

Ζεις, μα εύχεσαι να μην ζούσες, να μην είχες δει πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις επειδή δεν πίστεψες σε σένα, επειδή ξέχασες τις διδαχές των προγόνων σου.

Ζεις και δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σου πως φτιάχτηκες να ζήσεις το χειρότερο. Δεν υπάρχει σωτήρας να σε πάρει, μόνο δήμιοι ξεπροβάλουν στο μοναχικό μονοπάτι του πόνου και του εξευτελισμού.

Ξέρεις πως μπορείς να πας αντίθετα, αλλά δεν πας, επειδή φοβάσαι πως η επιστροφή σου θα είναι χειρότερη από όσα μέχρι τώρα γνώρισες και μένεις να ελπίζεις πως ο δρόμος ετούτος τελειώνει.

Ανοίγεις τα μάτια σου κάθε πρωί και ξέρεις, πως είσαι νεκρός - ζωντανός, επειδή εσύ το επέλεξες, επειδή εσύ φοβήθηκες, επειδή εσύ δεν άντεξες να κοιτάξεις στον καθρέφτη σου, επειδή εσύ δεν μπόρεσες να μιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου.

Και ο δρόμος του πόνου στέκει μπροστά σου. Ανηφορικός, δύσκολος, με παγίδες, με θηρία που ξεπετάγονται για να σε καταβροχθίσουν. Αυτή είναι η δική σου καθημερινή ιστορία φρίκης. Και μένεις να ελπίζεις πως θα σε βρει το βράδυ, για να μπορέσεις να συνεχίσεις και αύριο πάλι στην ίδια φρίκη.

Ελεεινός διαβάτης, ανήμπορος τάχατες ασθενής, έτοιμος να δεχθείς να ζήσεις από τις ακαθαρσίες των βασανιστών σου. κι όμως συνεχίζεις την τρελή πορεία σου χωρίς να ξεχνάς πως δεν ήταν επιλογή σου. Δεν ξεχνάς όμως κι εκείνους που έμειναν πίσω, που δεν άντεξαν και προτίμησαν να παραδοθούν, να δώσουν τα κορμιά τους θυσία στον βωμό του παραλόγου, των κτηνοβατών, των παιδεραστών, των ανέντιμων και χωρίς καμία ηθική αναστολή βιαστών της ψυχής σου. Και χάσκουν οι γέροι κλαίγοντας για τα φάρμακα που δεν έχουν, μένουν μικρά παιδιά ατάιστα και πέφτουν τα κορμιά τους επειδή άλλη δύναμη δεν έχουν, ξεφτίσανε τα όνειρα και γίνανε δόσεις πρέζας που παραλογιζόμενοι κάποιοι ελπίζουν πως θα τους βοηθήσει να επιζήσουν σε αυτόν τον εφιάλτη.

Κι εσύ ανόητε άνθρωπε, επιμένεις να κάνεις κάθε μέρα το ίδιο, ελπίζοντας πως κάτι μπορεί να αλλάξει. Και το μόνο που αλλάζει είναι το βασανιστήριο που επιλέγει ο σαδιστής βασανιστής σου.

Σκύβεις, δεν αντέχεις να ακούς τις απελπισμένες κραυγές εκείνων που έπεσαν θύματα του βασανιστή σου.
Σκύβεις και δεν αντέχεις τις εικόνες που γίνονται σταθερή δόση παραφροσύνης στην καθημερινότητά σου.
Σκύβεις και θυμάσαι πως από τη μια στιγμή στην άλλη έγινες σκλάβος χωρίς να αντισταθείς και η περηφάνια σου χάθηκε μέσα στην προσβολή που σε τύλιξε χωρίς εσύ να προσπαθήσεις να την απομακρύνεις.

Ζεις το αδιανόητο, μέσα σε έναν ακήρυχτο πόλεμο με χιλιάδες νεκρούς, αλλά συνεχίζεις να θυμάσαι. Γι αυτό σε βασανίζει ο δήμιός σου, επειδή θυμάσαι. Επειδή πιστεύεις πως το δικό του τέλος θα έρθει πιο γρήγορα από το δικό σου.

Σκυμμένος καθώς είσαι σηκώνεις τα μάτια σου, δεν ικετεύεις, αλλά θυμάσαι πως σε ετούτο τον πόλεμο έγινες στόχος κι έμεινες μόνος. Σε ξέχασαν οι φίλοι, που έγιναν εχθροί, σε ξέχασαν οι εταίροι που ζητάνε να πληρωθούν με το αίμα και με τα κομμάτια του κορμιού σου, για το χρέος που εκείνοι έφτιαξαν για να σε εξοντώσουν.
Κι εσύ συνεχίζεις να θυμάσαι και κάνεις τους περιχαρείς βασανιστές σου να τρέμουν.

Ζεις το χειρότερο κι όμως συνεχίζεις να θυμάσαι ποιος είσαι κι από πού έρχεσαι.
Θυμάσαι το χρέος τιμής που έχεις στην ιστορία.
Θυμάσαι πως είσαι Έλληνας.
Και αυτό είναι που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσεις.


Γιατί αν ξεχάσεις και φύγεις από την ρίζα που σε γέννησε, τότε δεν θα σε κρατάει τίποτε από το να γίνεις ένα φύλλο που το πήρε ο άνεμος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2012, 14:27:53 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/