Αποστολέας Θέμα: Εγγυημένη θεραπεία για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα  (Αναγνώστηκε 20310 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Για παραγγελίες μέσω του Ε-shop, του Ροδόκηπου
http://ortf.eu/el/category/26/

Εγγυημένη θεραπεία Ρευματοειδούς και Ψωρισιακής Αρθρίτιδας - 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων1.
100% Φυσικό προϊόν, με 13 φυτικά έλαια και 22 αγνά αιθέρια έλαια.

________________________________________________________________________________

Θαυματουργή Κηραλοιφή για την Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως είναι διαθέσιμη πλέον, η Κηραλοιφή για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα, που μας ζητήσατε επανελλημένως, το τελευταίο διάστημα.

Τώρα πλέον υπάρχει ίαση και στο θέμα της Ρευματοειδούς και Ψωρισιακής Αρθρίτιδας, που δυστυχώς και πάλι δεν δίνεται λύση μέσω της Κλασσικής Ιατρικής, μια και ο χώρος πλήττεται, όπως πλέον πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας, από τα βαμπιριστικά συμφέροντα του κυκλώματος των Φαρμακοβιομηχανιών, αλλά και από την έλλειψη γνώσης και κατανόησης αυτών των παθήσεων, από πολλούς ερευνητές ιατρούς, μια και σήμερα, στην Ελλάδα του 2012, στερούνται της Γνώσης περί Ιπποκράτειας Θεραπευτικής, μία γνώση που υπήρχε στην πατρίδα μας, πριν τουλάχιστον 2500 χρόνια.

Παρακάτω παραθέτουμε τις οδηγίες χρήσης, καθώς επίσης για ότι επιπλέον απορίες έχετε μην διστάζετε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων".


Το κόστος είναι 24 ευρώ για 100 ml.
Με αγορά 4 κηραλοιφών, υπάρχει μία επιπλέον δώρο.
(Οι τιμές περιλαμβάνουν και ΦΠΑ 23%).


__________________________________________________________________________

Για παραγγελίες και/ή ερωτήσεις:
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων http://www.ortf.gr/page-4.html

τηλ. 2312202777, 6974369608, email: info@ortf.gr
'Ωρες επικοινωνίας 8:00π.μ. - 10:00μ.μ. καθημερινά και Κυριακή.

Διαδικασία πληρωμής:

Με Αντικαταβολή, έξοδα αποστολής κούριερ (4 ευρώ),


Για παραγγελίες 100 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
________________________________________________________________________


1 Διευκρινίζουμε πως σε μικρότερες ηλικίες η θεραπεία είναι ολοκληρωτική, ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες, απαλείφονται οι φλεγμονές, και σε πολύ μεγάλο ποσοστό αποκαθίστανται οι βλάβες των αρθρώσεων.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 14, 2017, 11:29:07 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Πληροφορίες για την Κηραλοιφή θεραπείας Ρευματοειδούς και Ψωρισιακής Αρθρίτιδας.

Αποτελεσματική Φυσική θεραπεία με αγνά φυσικά προϊόντα.

100% Φυσικό προϊόν, με 13 φυτικά έλαια και 22 αγνά αιθέρια έλαια, χωρίς συνθετικά χημικά υλικά και συντηρητικά και χωρίς καμία παρενέργεια.

Η Κηραλοιφή για την Αρθρίτιδα, είναι ένα νέο 100% Φυσικό θεραπευτικό μείγμα που βασίζεται σε μυστικές παραδοσιακές συνταγές και αποτελείται από αγνά φυτικά έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων, ενδυναμωμένη με τις θεραπευτικές δράσεις επιλεγμένων 100% καθαρών αιθερίων ελαίων.

Οδηγίες χρήσης της Κηραλοιφής για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα, και θεραπευτική αγωγή.

1. Πρώτο μέλημα το «Τεστ Δυσανεξίας Τροφίμων», για τον προσδιορισμό των τροφών στα οποία δυσανασχετεί ο οργανισμός και την επακόλουθη αποφυγή λήψης αυτών.

2. Πέραν των τροφών που προσδιορίζονται από το «Τεστ», επιβαρυντικά για την αρθρίτιδα είναι όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα από αγελαδινό γάλα, οι μαργαρίνες, η ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, το κρέας, τα πρόσθετα τροφίμων και τα συντηρητικά, καθώς και τα τηγανητά, ο καφές και ο καπνός, όπως και η υπερκατανάλωση αλκοόλ.

3. Η επιστροφή στην λεγόμενη «Μεσογειακή Δίαιτα» με χαμηλή κατανάλωση τροφών ζωικής προέλευσης και προτίμηση σε φυτικά προϊόντα, είναι ένα σημαντικό βήμα για την θεραπεία.

4. Καθημερινή λήψη ελαιολάδου και διατροφικών συμπληρωμάτων με ω-3 λιπαρά (σαρδέλα, όλα τα ψάρια των
κρύων υδάτων, καρύδια κλπ), και ω-6 έλαια (γ-λινολενικό οξύ, που περιέχεται στα έλαια Βόραγο, Νυχτολούλουδο και Blackcurrant) και Cetyl Myristoleate (για 2 μήνες)..

5. Λήψη αφεψημάτων από βότανα, (Boswellia, Αρπαγόφυτο, Τσουκνίδα, Κολλιτσίδα) καθώς και χρήση βοτάνων ή/και μπαχαρικών, (Κουρκούμης, Σκόρδου, Πιπεριού Καγιέν και ρίζας Τζίντζερ).  

6. Λήψη συμπληρωμάτων βιταμινών, Βιταμίνης Α (10.000 I.U. ημερησίως), βιταμινών Β5 και Β6 και επιπλέον βιταμινών C, D και Ε.

7. Λήψη των ιχνοστοιχείων όπως, Σελήνιο, Χαλκός και Μαγγάνιο.

8. Καθημερινή λήψη Χονδροϊτίνης (0,5 γρ. ανά 25 Kg σωματικού βάρους), Γλουκοζαμίνης (1 gr ημερησίως) και Μ.Σ.Μ. (0,5 gr ημερησίως).

9. Τέλος, συμπεριλάβετε στην διατροφή σας φρούτα όπως, Αβοκάντο, Μπανάνες και ειδικά Ανανά, (με την προϋπόθεση ότι δεν απαγορεύονται από το «Τεστ Δυσανεξίας») και να γίνεται κατανάλωση καθημερινά, τουλάχιστον 1,5 μέχρι 2 λίτρα νερού.

10. Να γίνεται χρήση της Κηραλοιφής 2 φορές την ημέρα και για διάστημα όχι μικρότερο από 2 μήνες (καλόν είναι να συνεχιστεί για 90 ημέρες).

11. Σε περίπτωση που γινόταν χρήση κορτιζονούχων ή/και ανοσοκατασταλτικών σκευασμάτων, χρειάζεται άμεση διακοπή της χρήσης αυτών, καθώς επίσης να μην χρησιμοποιούνται παράλληλα με την θεραπεία μέσω της Κηραλοιφής για τη Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα.

Η Κηραλοιφή ως Φυσικό προϊόν, δεν έχει καμία παρενέργεια και μπορεί να γίνεται η χρήση αυτής, μαζί με χρήση ή λήψη και άλλων φυσικών προϊόντων, όπως π.χ. φυτικών αντιφλεγμονωδών και αναλγητικών.

             Ευχόμαστε γρήγορη και οριστική απάλειψη του προβλήματος.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:42:33 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη θεραπεία για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:24:25 »
Δημόσια καταγγελία κατά της ανήθικης και δολοφονικής πρακτικής κάποιων δημόσιων γιατρών του ΕΟΠΥΥ.

Πάρα πολύ έκπληκτοι, αν και ειλικρινά, δεν είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός, στο έκπτωτο και διεφθαρμένο καθεστώς της σύγχρονης κλασσικής ιατρικής συντεχνείας που εξυπηρετεί τα σιωνιστικά συμφέροντα των Φαρμακοβιομηχανιών και όχι τους ασθενείς...

πάρα πολύ έκπληκτοι λοιπόν, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε ένα τραγικό περιστατικό, που μας κατήγγειλε ασθενής που πάσχει από ψωρισιακή αρθρίτιδα.

Η συγκεκριμμένη Κυρία, που το όνομα της, θα παραμείνει ανώνυμο, για λόγους προστασίας, μας κατήγγειλε πως έχει εκβιαστεί από δημόσιους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, να λαμβάνει τις δολοφονικές θεραπείες, που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό1 της σύστημα, κοινώς βιολογικοί καθαρισμοί, stelara, embrel, και Methodraxate (που αποτελεί χημειοθεραπεία), διότι ειδάλλως, δεν της έδιναν το πιστοποιητικό αναπηρίας 67%, που χρειαζόταν για να δικαιολογήσει την πάθησή της.

Μάλιστα εξαιτίας αυτού του "ιατρικού" και συνάμα δολοφονικού εκβιασμού, η συγκεκριμένη κυρία, έχει καταλήξει αυτή τη στιγμή, σε πολλαπλά προβλήματα υγείας, και αναγκάζεται να επισκεφτεί παθολόγους, για να προλάβει να σώσει την υγεία της, και επομένως την ίδια της, την ζωή.

Μάλιστα έχουν προχωρήσει, σε έναν απίστευτο εκβιασμό, στο να σιγουρεύουν το γεγονός πως κάνει τις ενέσεις, διότι η κυρία αυτή, αναγκαζόταν να λαμβάνει τις θεραπείες, και να μην τις εκτελεί, μετά που κατανόησε τις δολοφονικές συνέπειες, και γιατροί του ΕΟΠΥΥ, πίεζαν την ασθενή, να τις κάνουν οι ίδιοι τις εγκληματικές ενέσεις με το ζόρι, ως χρηματιζόμενα βαποράκια των φαρμακοβιομηχανιών.

Το μέγεθος της Διαφθοράς, της Μαφίας2 και της Εγκληματικότητας, που έχει διεισδύσει στο χώρο της συντεχνίας της Κλασσικής Ιατρικής, είναι Απίστευτο, και πραγματικά, είναι τραγικό ο ασθενής, να αντικρύζει πλέον όχι έναν Θεράποντα Ιατρό, αλλά έναν πραγματικό Δολοφόνο.

Με αυτή τη δήλωση, δεν ισοπεδώνουμε ούτε την χρησιμότητα της Κλασσικής Ιατρικής, ούτε τους ηθικούς, λαμπρούς και ευσυνείδητους επιστήμονες γιατρούς.

Με αυτή μας την δήλωση, θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερο, τους πελάτες - ασθενείς, να κάνουν την δική τους προσωπική έρευνα, πάνω στα φαρμάκια που τους ταϊζουν ως θεραπείες, και να αρνηθούν, επαναστατώντας, διότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις, μέσω της Κλασσικής Ιατρικής, και ειδικά, όσον αφορά τα αυτο-άνοσα νοσήματα, δεν παρέχεται καμία απολύτως θεραπεία, αλλά μία εγκληματική δολοφονία.

Λυπούμαστε που πρέπει να καταγγείλουμε αυτή την τραγική αλήθεια στην οποία συμφωνεί ένα μεγάλο πλήθος ευσυνείδητων κλασσικών γιατρών, που έχουν εγκλωβιστεί να παρέχουν απαράδεκτες "δολοφονικές συνταγές", και καλούμε αυτούς τους ευσυνείδητους γιατρούς να επαναστατήσουν, να κατανοήσουν πως τίποτα δεν χάθηκε, και όλα μπορούν να ανατραπούν, και να επιστρέψουμε πίσω σε Αληθινές Ιπποκράτειες θεραπευτικές πρακτικές Ολιστικής Ιατρικής, μιας και ως 'Ελληνες, έχουμε καθήκον να τιμούμε και να προστατεύουμε την Ελληνική Ιατρική Γνώση, και όχι τα μασκαρέματα και τα εγκλήματα των σημερινών χημικών δολοφονικών αποβλήτων.

Υπάρχουν πλήθος επιστημονικές έρευνες, πάνω σε φυσικά φάρμακα, που θεραπεύουν, και δεν αποτελούν χημικά εγκλήματα, και καλούμε όλους τους ευσυνείδητους γιατρούς, σε μία απλή έρευνα, και σε μία αντίσταση, στην εγκληματική ανηθικότητα των εβραιοτραφών Φαρμακοβιομηχανιών, που έχουν δολοφονήσει και συνεχίζουν να δολοφονούν, εκατομμύρια συνανθρώπους μας, παγκόσμια.
_________________________________________________________________________

1 Πέραν της καταστροφής της υγείας των ασθενών, μια και ρημάζουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα, παράλληλα καταστρέφουν και τα ασφαλιστικά ταμεία μας, μια και μόλις μία ένεση "βιολογικού καθαρισμού", κοστίζει χιλιάδες ευρώ, και χρειάζονται αρκετές δόσεις ετησίως, ως αγωγή.

2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3073.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:42:44 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη θεραπεία για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:39:54 »
http://www.rheumatism.org.cy/index.php?pageid=81&lang=gr

ΜΕΘΟΤΡΕΞΑΤΗ (METHOTREXATE)

 1. ΜΕΘΟΤΡΕΞΑΤΗ (METHOTREXATE)
 
Η Μεθοτρεξάτη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται στη Ρευματολογία και την Ογκολογία. Στη Ρευματολογία χρησιμοποιούνται μικρότερες δόσεις . Η δράση της είναι να μειώνει την φλεγμονή μειώνοντας τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος.
 
Η Μεθοτρεξάτη  χορηγείται από το στόμα ή με ενέσεις υποδόρια(κάτω από το δέρμα) , μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα, αλλά  σε διαφορετική ημέρα της εβδομάδας χορηγείται Φολικό  Οξύ(Folic Acid). Οι δόσεις της Μεθοτρεξάτης κυμαίνονται από  5mg-25 mg την εβδομάδα.
 
Χρειάζεται 3-12 εβδομάδες να δράσει.
 
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΘΟΤΡΕΞΑΤΗΣ
Ναυτία, γαστρεντερικές διαταραχές
Διάρροια
Έλκη στόματος
Εξάνθημα
Απώλεια μαλλιών
 
Ασθενείς που λαμβάνουν Μεθοτρεξάτη πρέπει να υποβάλλονται σε τακτικές αναλύσεις αίματος για έλεγχο των λευκών αιμοσφαιρίων και των ενζύμων του ήπατος.

 
ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΘΟΤΡΕΞΑΤΗΣ
Δυσκολία στην αναπνοή
 
Αν παρουσιάσετε την παραμικρή δυσκολία στην αναπνοή πρέπει να σταματήσετε τη θεραπεία και να ενημερώσετε αμέσως  το ιατρό σας.
 
Η Μεθοτρεξάτη επειδή μειώνει την άμυνα του οργανισμού, μπορεί να σας κάνει πιο επιρρεπείς στις λοιμώξεις.
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΡΙΜΕΘΟΠΡΙΝΗ(π.χ.SEPTRIN) ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΘΟΤΡΕΞΑΤΗ
 
ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ Τ Η ΜΕΘΟΤΡΕΞΑΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ
 
Βιβλιογραφία: Rheumatology Secrets, Arthritis Research Campaign, British National Formulary
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:42:55 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη θεραπεία για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:41:42 »
'Οσον αφορά την εγκληματική απάτη των βιολογικών καθαρισμών, όπως και της Stelara, έχουμε καταγγείλει ήδη στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3016.msg16852.html#msg16852
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:43:05 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Κηραλοιφή για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 02:17:28 »
Cellulitis & Embrel
http://www.youtube.com/watch?v=3MXD7xUrCDU

Taking Embrel can kill you. I almost died when Embrel and my doctor fail to tell me that this medication can cause an incread in pathogenic bacteria. I almost gotten eaten alive by a bacteria called "streptococous", almost died, almost lost my leg, but in the end, I got away with just two big cuts of contaminaded areas. The cuts on this film are real life experiences!


Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη θεραπεία για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 02:22:46 »
Πρόσφατα ασθενής που έπασχε από ψωρίαση, μας ενημέρωσε πως η υγεία του επιδεινώθηκε δραστικά και είχε νοσήσει επίσης από στρεπτόκοκο.  Μας ενημέρωσε πως είχε λάβει Neoral1.

Λυπούμαστε ειλικρινά, για την ταλαιπωρία των συνανθρώπων μας, και δυστυχώς δεν έχουμε άλλο όπλο προς το παρόν, από την εξάπλωση της πληροφορίας, έτσι ώστε να σωθούν όσο γίνεται περισσότεροι.
__________________________________________________________________________

1 http://www.rheumatism.org.cy/index.php?pageid=85&lang=gr

5. ΚΥΚΛΟΣΠΟΡΙΝΗ - CICLOSPORIN - NEORAL
 
Το φάρμακο αυτό χορηγείται για τη θεραπεία διαφόρων ρευματολογικών νοσημάτων, κυρίως  στη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, στη Ψωριασική Αρθρίτιδα, στο Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο, κ.ά. Χρησιμοποιείται επίσης στις μεταμοσχεύσεις.
 
Λαμβάνεται σε μορφή κάψουλας, συνήθως δύο φορές την ημέρα.
 
Η δόση αυξάνεται σταδιακά και υπολογίζεται συνήθως ανάλογα με το σωματικό βάρος του ασθενούς. Χρειάζονται περίπου 4 μήνες  μέχρι να δράσει πλήρως.
 
Γκρέιπφρουτ  ή χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να λαμβάνονται μία ώρα πριν τη δόση της κυκλοσπορίνης.
 
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Ναυτία
Διάρροια
Διόγκωση των ούλων
Τριχοφυΐα
Τρόμο
Καυσαλγία στα χέρια ή τα πόδια
Αύξηση αρτηριακής πίεσης
Παρενέργειες στους νεφρούς
 
Ασθενείς που λαμβάνουν το φάρμακο αυτό πρέπει να υποβάλλονται σε τακτικό έλεγχο του αίματος και της αρτηριακής πίεσης.

 
Πρέπει να αποφεύγεται η χορήγηση κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.
 
Βιβλιογραφία: Rheumatology Secrets, Arthritis Research Campaign, British National Formulary
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:43:15 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη θεραπεία για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 03:32:38 »
Στον χώρο της Κλασσικής Ιατρικής, χορηγούνται οι παρακάτω αγωγές... διότι θεραπείες δεν είναι.

http://www.elire.gr/info_det.php?di=15

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπευτική αντιμετώπιση της ψωριασικής αρθρίτιδας είναι:

Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα

Γλυκοκορτικοειδή (κορτιζόνη). Τα γλυκοκορτικοειδή δεν χρησιμοποιούνται κατά κανόνα για συστηματική θεραπεία της νόσου με τη χορήγησή τους από το στόμα. Ο λόγος είναι ότι συνήθως η διακοπή τους συνεπάγεται έξαρση των κλινικών εκδηλώσεων της νόσου, και τότε για την αντιμετώπιση των εκδηλώσεων αυτών απαιτείται συχνά η χορήγηση γλυκοκορτικοειδών σε μεγαλύτερες δόσεις. Ωστόσο, οι τοπικές εγχύσεις γλυκοκορτικοειδούς φαρμάκου είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση τόσο της τενοντοελυτρίτιδας όσο και της ενθεσοπάθειας σε περιφερικές θέσεις, όπως π.χ. στη θέση πρόσφυσης του αχίλλειου τένοντα πάνω στη φτέρνα, ενώ στερούνται κατά κανόνα παρενεργειών.

Τροποποιητικά της νόσου αντιρευματικά φάρμακα (Φάρμακα που τροποποιούν τη φυσική πορεία της ψωριασικής αρθρίτιδας αναστέλλοντας την εξέλιξή της, και γι’ αυτό λέγονται νοσοτροποποιητικά)

Μεθοτρεξάτη
Κυκλοσπορίνη
Λεφλουνομίδη
Σουλφασαλαζίνη
’λατα χρυσού

Βιολογικοί παράγοντες (Είναι νεότερα νοσοτροποποιητικά1 αντιρευματικά φάρμακα)

Ινφλιξιμάμπη
Ετανερσέπτη
Ανταλιμουμάμπη
Γκολιμουμάμπη

Οι βιολογικοί παράγοντες είναι φάρμακα που χορηγούμενα στους ασθενείς εξουδετερώνουν τον παράγοντα νέκρωσης των όγκων που παίζει κεντρικό ρόλο στην παθογένεια της ψωριασικής αρθρίτιδας. Έτσι καταστέλλονται οι παθογενετικοί μηχανισμοί της νόσου και είναι εφικτή η επίτευξη ύφεσης της νόσου.
________________________________________________________________________________

1 Η απάτη σε όλο το μεγαλείο της...

Τα ανοσο-κατασταλτικά, τα ονόμασαν ανοσο-τροποποιητικά, τα οποία στην συνέχεια τα ονόμασαν νοσο-τροποποιητικά.

Για να μην γίνεται πλέον εμφανές στον πελάτη-ασθενή ότι του τσακίζουν το ανοσοποιητικό του σύστημα, άλλαξαν τον όρο σε τροποποιητικά της νόσου, που πραγματικά, δεν έχει καμία παντελώς λογική.

Είναι ολοφάνερο πως γνωρίζουν πως σκοτώνουν κόσμο, και όμως συνεχίζουν ανενόχλητοι την δουλειά τους, και γι' αυτό το λόγο, άπαντες που πάσχουν από αυτο-άνοσα νοσήματα, ΠΡΕΠΕΙ να ενημερωθούν.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:43:27 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη θεραπεία για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 03:44:33 »
Αυτοί είναι πιο ειλικρινείς... δεν φοβούνται να χρησιμοποιήσουν την λέξη ανοσο-κατασταλτικά, και να σας ενημερώσουν πως λαμβάνεται αγωγές επικίνδυνες... με την έγκρισή σας... διότι γνωρίζατε, μια και σας ενημερώνουν...  ;D

http://www.arthritis.org.gr/products1.php?wh=1&lang=1&the1id=1&open1=1&page=1&theid=29&thepid=

3. "Τροποποιητικά της νόσου" ή "δεύτερης γραμμής" φάρμακα
Αυτή η ομάδα φαρμάκων περιλαμβάνει (αλφαβητικά) την πενικιλλαμίνη, τη σουλφασαλαζίνη, την υδροξυχλωροκίνη και το χρυσό. Χρησιμοποιούνται κυρίως για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας καθώς και σε ορισμένες άλλες ρευματικές παθήσεις. Αυτά μειώνουν τον πόνο, τη διόγκωση και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων. Τα αποτελέσματά τους δεν παρουσιάζονται αμέσως, αλλά μπορεί να περάσουν μερικοί μήνες μέχρι να παρατηρήσετε κάποια ωφέλεια. Αν δεν αισθανθείτε καλύτερα u181 ΅ε κάποιο από αυτά τα φάρμακα, ή αν παρουσιάσετε κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια, τότε ο γιατρός σας μπορεί να δοκιμάσει κάποιο άλλο φάρμακο της ομάδας αυτής. Μια άλλη ομάδα "τροποποιητικών της νόσου" φαρμάκων είναι τα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα. Ονομάζονται "ανοσοκατασταλτικά" διότι καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα (το σύστη΅α άμυνας του οργανισμού). Αυτή η ομάδα φαρμάκων περιλαμβάνει (αλφαβητικά) την αζαθειοπρίνη, την κυκλοσπορίνη, την κυκλοφωσφαμίδη και τη μεθοτρεξάτη. Λόγω του ότι επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μπορούν να παρουσιάσουν ανεπιθύμητες ενέργειες. Γι' αυτό, χρειάζεται προσεκτική παρακολούθηση κατά τη χορήγησή τους. Τα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα χρησιμοποιούνται συχνά στη θεραπεία του καρκίνου, αλλά σας διαβεβαιώνου΅ε ότι η αρθρίτιδά σας δεν έχει σχέση ΅ε τη πάθηση αυτή.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:43:38 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη θεραπεία για Ρευματοειδή και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 04:29:55 »
Μα φυσικά σας ενημερώνουν πως έχετε μεγάλες πιθανότητες να νοσήσετε από εγκεφαλίτιδες και καρκίνο, αλλά εσείς εκεί επιμένατε stelara...  αν και κοστίζει 24,000 ευρώ το χρόνο...  ;D

Bizarre commercial - STELARA
https://www.youtube.com/watch?v=w06gQqYWTW4

This has got to be one of the most bizarre ads I've ever seen. Does it actually DO any good?

From the ad voice-over:

"Stelara may lower your ability to fight infections, and increase your risk of infections. Some serious infections require hospitalization. Before starting Stelara, your doctor should test for tuberculosis. Stelara may increase your risk of cancer. Always tell your doctor if you have any sign of infection, or have had cancer. Alert your doctor of new or worsening problems, including headaches, seizures, confusion and vision problems. These may be signs of a rare potentially fatal brain condition. Serious allergic reactions can occur. Tell your doctor if you or anyone in your house needs or has recently received a vaccine. With 4 doses a year, after 2 starter doses, IT'S STELARA!"
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:43:48 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/