Αποστολέας Θέμα: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση  (Αναγνώστηκε 99300 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« στις: Μαρτίου 01, 2012, 12:07:20 »
https://www.rodokipos.com/%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82/aytoanoses-dermatopatheies/psoriasi/

ΗΠΙΟΝΗ - Θαυματουργή Κηραλοιφή για την Αντιμετώπιση της Ψωρίασης!
Aριθμός Γνωστοποίησης CPNP Europa 2721530
(To προϊόν είναι καταχωρημένο στον ΕΟΦ)

CERA ALBA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, VITIS VNEFERA SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, SESAMUM INDICUM SEED OIL, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, ELAEIS GUINEENSIS OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, RIBES NIGRUM SEED OIL, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, ROSA CANINA OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, OENOTHERA BIENNIS OIL, LAVANDULA OFFICINALIS OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CEDARUS DEODORA SEED OIL, CEDARUS DEODORA SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, THYMUS VULGARIS OIL, SALVIA OFFICINALIS OIL, POGOSTEMON CABLIN OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM PEEL OIL, CITRUS NOBILIS PEEL OIL, CORIANDRUM SATIVUM SEED OIL, CUMINUM CYMINUM SEED OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, LAURIS NOBILIS OIL, MELALEUCA LEUCADENDRON CAJAPUT OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, BOSWELLIA SERRATA OIL, STYRAX BENZOIN GUM OIL, ORIGANUM VULGARE LEAF OIL, CURCUMA ZEDOARIA ROOT OIL

Η Κηραλοιφή για την Ψωρίαση, αποτελεί μείγμα φυτικών ελαίων με μελισσοκέρι, εμπλουτισμένο με αγνά αιθέρια έλαια, χωρίς χημικά συντηρητικά ή συνθετικά πρόσθετα υλικά, μη τοξικό, χωρίς καμία παρενέργεια. Με ισχυρές ιαματικές δράσεις, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, την ψωρίαση του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής.

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποείται 2 - 5 φορές την ημέρα, σε συνδυασμό και με την Ολιστική Φυσική Αγωγή για τις Αυτοάνοσες Παθήσεις, για μέγιστα και άμεσα αποτελέσματα. Η Αγωγή προσαρμόζεται σε ιδιαίτερες περιπτώσεις παθολογίας, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γενική τόνωση και αποτοξίνωση του Οργανισμού, σε περίπτωση, που παρατηρούμε, υπερβολική κόπωση, ή πεσμένο ανοσοποιητικό. Eπίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτοξίνωση από φαρμακευτικές αγωγές, ή χημικά φάρμακα, και δεν έρχεται σε αντίθεση με κάποια χημική αγωγή, αν το επιλέξετε, πέρα από ανοσοκατασταλτικά, ή ανοσοτροποποιητικά, τα οποία καταστέλλουν την άμυνα του οργανισμού, καταστρέφουν, στην κυριολεξία, τον οργανισμό.

Είναι απολύτως φυσική αγωγή, χωρίς καμία παρενέργεια για τον οργανισμό. Περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες για την διατροφή σας, καθώς και την κατάλληλη συνταγολόγηση των ελαίων και των βιταμινών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Επιστημονική Ομάδα του Ροδόκηπου, έτσι ώστε να σας συμβουλέψουμε κατάλληλα ανάλογα την περίπτωσή σας, και την παθολογία σας...

Ευχόμαστε γρήγορη και οριστική απάλειψη του προβλήματος.
__________________

Όλα τα προϊόντα του Ροδόκηπου είναι 100% αγνά και φυσικά προϊόντα, χωρίς παρενέργειες, με Πιστοποιημένα 100% αγνά έλαια, και αιθέρια έλαια, αγνό μελισσοκέρι, πρόπολη, και άλλες φυσικές ακίνδυνες ουσίες. Οι Ολιστικές Φυσικές Αγωγές που παρέχονται μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων”, είναι εγγυημένες με επιστροφή χρημάτων καθόλη την διάρκεια της Αγωγής, πως ενδυναμώνουν και αποτοξινώνουν τον οργανισμό και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις συγκεκριμμένες παθήσεις, με δραστική βελτίωση της υγείας του πάσχοντα. Οι Φυσικές Αγωγές και Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής που παρέχονται, δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή, ούτε συνιστούν ιατρική συνταγή.
 
Μπορείτε να δείτε δημοσιευμένες μαρτυρίες συνανθρώπων μας, που έχουν λάβει τις Φυσικές Αγωγές, στην Ιστοσελίδα του Ροδόκηπου στο facebook
 
DAS (ISO9001-2008)
UKAS Management Systems
CPNP Europa
_________________

Διαβάστε περισσότερα: https://www.rodokipos.com/products/%ce%b7%cf%80%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%28150ml%29-%ce%ba%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b9%cf%86%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%88%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b7%21/
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2019, 12:22:41 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 08, 2012, 15:16:52 »
Δυστυχώς ο χώρος της Κλασσικής Ιατρικής δεν έδωσε λύση1 στο πρόβλημα της Ψωρίασης.

Τώρα όμως υπάρχει πραγματική θεραπεία για την ψωρίαση, μέσω της Κηραλοιφής για Ψωρίαση, εμπλουτισμένη με 18 αιθέρια έλαια.  Τα αιθέρια έλαια, επιδρούν δραστικά, και καταπολεμούν ολιστικά την ψωρίαση.  Διάρκεια θεραπείας περίπου 4-6 εβδομάδες, ανάλογα την σοβαρότητα της περίπτωσης.

Αν γνωρίζετε συνανθρώπους μας, που ταλαιπωρούνται από ψωρίαση, παρακαλούμε όπως τους ενημερώσετε.
___________________________________________________________________________

1 http://www.psoriasi.gr/p_rm_3.htm
Υπάρχει μόνιμη θεραπεία;

(Η κλασσική ιατρική σε αντίθεση με τις εναλλακτικές θεραπευτικές, υποστηρίζει ότι δήθεν δεν υπάρχει θεραπεία μόνιμη για την ψωρίαση - που όμως σήμερα πλέον υπάρχει).

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει μόνιμη θεραπεία για την ψωρίαση. Υπάρχουν, όμως, πάρα πολλοί τρόποι αντιμετώπισης, ανάλογα με το είδος και την έκταση της ψωρίασης, το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς και τον τρόπο ζωής του. Πολλές φορές η ψωρίαση υποχωρεί μετά από θεραπεία και επανεμφανίζεται μετά από μήνες ή και χρόνια, ή - σε κάποιες περιπτώσεις - δεν επιστρέφει.

Στους περισσότερους, όμως, ασθενείς είναι μία χρόνια πάθηση με εναλλασσόμενες περιόδους έξαρσης και ύφεσης. Η έρευνα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ίαση για την ψωρίαση στο μέλλον.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:54:18 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 18, 2012, 12:23:38 »
Επεδή πολλοί συνάνθρωποί μας, που έχουν ψωρίαση, απορούν πως είναι δυνατόν, να υπάρχει θεραπεία για την ψωρίαση, από τη στιγμή που επί 5 χρόνια ή ακόμα 10 χρόνια και παραπάνω, αναζητούν θεραπεία, αλλά είναι αδύνατο να την βρουν πουθενά.

Επίσης μας έχουν προσεγγίσει και γιατροί που έχουν ψωρίαση, και οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να βρουν την θεραπεία πουθενά.

Και φυσικά, δίκαια αναρωτιούνται, πάρα πολλοί που έχουν δει την ενημέρωσή μας, πως βρέθηκε η λύση για την ψωρίαση, αναρωτιούνται πραγματικά, μήπως πρόκειται για απάτη?  :D

'Οχι αγαπητοί μου, δεν πρόκειται για απάτη, η ψωρίαση πραγματικά θεραπεύεται, δεν είναι ανίατη, ούτε χρόνια ασθένεια όπως σας έχουν πείσει.

Τι φταίει λοιπόν?  Γιατί τόσα χρόνια δεν βρέθηκε το φάρμακο για την ψωρίαση?

Η αλήθεια είναι πως σε πολλά μέρη του κόσμου, υπάρχουν φήμες για διάφορους πρακτικούς που έδιναν λύση, στην ψωρίαση, ή ακόμα στις ΗΠΑ, τα τελευταία χρόνια, κάποιοι ολιστικοί θεραπευτές, προσπαθούν δειλά δειλά να φέρουν λύσεις σε καταχωρημένες ως αυτοάνοσες και ανίατες περιπτώσεις, όπως η ψωρίαση, παρά τον πόλεμο που δέχονται από τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, και σε μερικές περιοχές, μπορεί να θέτουν ακόμα και τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Και επίσης αν ζούσαμε πριν 2500 χιλιάδες χρόνια, στην Αρχαία Ελλάδα, στην εποχή του Ιπποκράτη, ίσως θεραπευόμασταν πολύ σύντομα, από την Ψωρίαση, ενώ στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, η θεραπεία της Ψωρίασης ήταν αδύνατη.  :D

Είναι εύλογο λοιπόν, να αναρωτιόμαστε γιατί, τώρα βρέθηκε η λύση ΞΑΝΑ, ή ξαφνικά, ενώ, για πάρα πολλά χρόνια, χιλιάδες συνάνθρωποί μας, στην Ελλάδα, και εκατομμύρια παγκόσμια περνούσαν, και περνούν ακόμα, το δράμα τη Ψωρίασης, με όλες τις ψυχολογικές και κοινωνικές δυσάρεστες προεκτάσεις.

Μάλιστα το ψυχολογικό - κοινωνικό πρόβλημα λόγω ψωρίασης, είναι τόσο μεγάλο, που υπάρχουν και σύλλογοι1 ψυχολογικής υποστήριξης, για άτομα που πάσχουν από Ψωρίαση, διότι είναι ένα δραματικό φαινόμενο, που έχει προσβάλει το 2% του πληθυσμού παγκόσμια.

Θα προσπαθήσουμε λοιπόν, να ρίξουμε περισσότερο φως, γιατί η Ψωρίαση δεν θεραπευόταν, ή γιατί δεν παρείχαν την θεραπεία της, καθώς και πως λειτουργεί η ολιστική θεραπεία που προτείνουμε.  

Καταρχήν, η ψωρίαση είναι ένα ψυχοσωματικό φαινόμενο, όπου παρατηρείται η έξαρση της όταν περνάμε ιδιαίτερες καταστάσεις έντονου άγχους, ανησυχίας, πανικού ή ακόμα κατάθλιψης.  Τότε το ανοσοποιητικό μας σύστημα επιβαρύνεται περισσότερο, ο οργανισμός μας αποδυναμώνεται, και έτσι ο καθένας μας αντιδρά διαφορετικά, παρουσιάζοντας κάποια ασθένεια, στον υλικό του φορέα.

Είναι αλήθεια επίσης πως ασθένειες όπως η ψωρίαση είναι κληρονομικές, διότι κληρονομούμε την προδιάθεση ή ευαισθησία, να εκδηλώσουμε ψωρίαση, όταν ο οργανισμός μας, ή ο ψυχισμός ζοριστεί αρκετά.

'Αρα λοιπόν η αιτία των περισσότερων, αν όχι όλων των ασθενειών, στην προκειμένη περίπτωση της ψωρίασης, βρίσκεται στον βιοενεργειακό, ή ακόμα καλύτερα, στον συναισθηματικό-ψυχικό μας φορέα.

Με άλλα λόγια η εκδήλωση της ψωρίασης βασίζεται σε ψυχολογικά αίτια (πχ stress), και κληρονομική προδιάθεση για την εκδήλωση της ψωρίασης.

Η θεραπεία λοιπόν της ψωρίασης, είναι επιτεύξιμη ΜΟΝΟ, ως μία Ολιστική προσέγγιση, δηλαδή που θεραπεύει και ψυχή και σώμα, και αυτή η Ολιστική θεραπευτική προσέγγιση στην προκειμένη περίπτωση, είναι επιτεύξιμη, μέσω ενός μείγματος Αιθερίων Ελαίων, που είναι γνωστές, οι ευεργετικές και θαυματουργές ιδιότητές τους. Επιδρώντας λοιπόν, μέσω της θαυματουργής θεραπευτικής δράσης των αιθερίων ελαίων στον ψυχικό φορέα, θεραπεύεται κατόπιν και ο υλικός φορέας.

Αυτή είναι η μαγεία των φυτών, η θαυματουργή δύναμη των στοιχειακών της φύσης, που ήταν γνωστή στους θεραπευτές της Ελληνικής Αρχαιότητας, και έτσι αντιμετώπιζαν ασθένειες που σήμερα, παρά υποτίθεται την μοντέρνα μας εποχή και την πρόοδο μας στην Επιστήμη και στην Τεχνολογία, παραμένουμε σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί, όταν συγκρίνουμε την σημερινή γνώση, ως Αυτογνωσία, και γνώση σε θέματα ίασης, με την κατανόηση που κατείχαν στην Αρχαία Ελλάδα.

'Ετσι λοιπόν, ας κατανοήσουμε, πως δεν πρόκειται, ούτε για θαύμα, ούτε για Μαγική λύση, η θεραπεία της Ψωρίασης, αλλά για Ολιστική Γνώση, στο τι είναι ο 'Ανθρωπος και πως θεραπεύεται Ολιστικά, μία γνώση που δεν κατέχει επί τω πλείστω, το σημερινό κατεστημένο της Κλασσικής Ιατρικής, και έτσι αναγκαστικά πλέον, χαρακτηρίζεται, ως σκοταδιστικό και οπισθοδρομικό.

Ο λόγος που έμεινε ο χώρος της Κλασσικής Ιατρικής στα σκοτάδια, (εκτός κάποιων λαμπρών εξαιρέσεων Πρωτοπόρων Ολιστικών Ιατρών, και Φυσικο-θεραπευτών), είναι η ακρότητα της Αγγλικανικής σχολής, που έβλεπε τον άνθρωπο, καθαρά μηχανιστικά, ως ένα ρομπότ χωρίς ψυχή, και αν κοιτάξουμε πιο βαθιά, στα πιστεύω τους, θα δούμε, πως από πίσω κρύβεται ένας θρησκευτικός σκοταδισμός, μέσω της Αγγλικανικής Προτεσταντικής εκκλησίας.

Ποιος λοιπόν, φταίει, που οι φαρμακοβιομηχανίες είναι σήμερα τυφλές, ως προς την πραγματική υπόσταση του ανθρώπου, και έτσι οι έρευνες τους είναι προσανατολισμένες στο πως επιδρούν τα χημικά τους φαρμάκια, με πλήθος παρενέργειες, πάνω στην ανθρώπινη μηχανή και μόνο?

Ποιος λοιπόν, φταίει, που τα σημερινά πανεπιστήμια, δεν μορφώνουν ολιστικά τον άνθρωπο, και ειδικά, στην προκειμένη περίπτωση τους νέους γιατρούς, παρά μόνο τους δια-μορφώνουν, πως να συνταγολογούν, συγκεκριμένες χημικές ουσίες, οι οποίες βλάπτουν την υγεία μας, ή ακόμα μπορούν να γίνουν αιτία θανάτου?

Ποιος λοιπόν, φταίει, που ακόμα και σήμερα, αρκετοί, ομοιοπαθητικοί, δεν γνωρίζουν πως λειτουργούν τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, ή ακόμα αρκετοί παρασκευαστές ομοιοπαθητικών φαρμάκων δεν γνωρίζουν πως να παρασκευάσουν σωστά, ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο, και θεωρούν τις αραιώσεις μέσω μηχανημάτων, τον τρόπο, που επιτυγχάνεται η ενεργειακή δυναμοποίηση μιας ουσίας, πράγμα που τελικά καθιστά, σε πολλές περιπτώσεις, ανεπιτυχή την θεραπεία, μέσω Ομοιοπαθητικής?

Ποιος λοιπόν, φταίει, που δεν στηρίζεται η αληθινή, Αρχαία Ελληνική Θεραπευτική, της εποχής του Ιπποκράτη, που έρευνες σε νέες θεραπείες, δεν οργανώνονται δωρεάν, στα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα, ή ακόμα η υγεία μας, δεν είναι δωρεάν, και επικρατούν τα συμφέροντα?

Ακόμα και αν γινόμαστε δυσάρεστοι, δεν μπορούμε πλέον να κρύψουμε άλλο την αλήθεια, διότι, η διαφθορά, η βλακεία, η ασυδοσία, η αμορφωσιά, το έγκλημα σε κάθε τομέα της ζωής μας, και στην προκειμένη περίπτωση, στον χώρο της υγείας, πρέπει να σταματήσει, και θα σταματήσει, μόνο εφόσον, κατανοήσουμε την πραγματική αλήθεια, μόνο εφόσον δούμε την Αλήθεια κατάματα, όσο και αν είναι ενοχλητική και δυσάρεστη, και καταρρίπτει παλιές μας πεποιθήσεις και πιστεύω.

Ας λοιπόν ανατρέξουμε στην αιτία του κακού, που έκλεισε το Ελληνικό ΦΩΣ στην Χώρα του Φωτός Ελλάδα, και άδικα τυραννιόμαστε όλοι οι 'Ελληνες, εκατοντάδες χρόνια τώρα, και ας κατανοήσουμε όλοι μας, πως είναι επιτακτική ανάγκη πλέον, να γνωρίσουμε την Αυτόχθονη Ελληνική Γνώση που θεραπεύει όλους τους τομείς της ζωής μας, πριν την καταστροφή της, και το κυνήγι επιστημόνων, μυστών, φιλοσόφων, μαγισσών.  :D

Ας ενημερωθούμε2 όλοι μας, γιατί τυραννιόμαστε τόσα χρόνια, και ας διεκδικήσουμε αυτή η απάτη και η αμορφωσιά, που καταστρέφει τις ζωές μας, να σταματήσει.

Ως Αυθεντική Ροδοσταυρική3 Κίνηση, και ως συνεχιστές, της Ολιστικής Θεραπευτικής της εποχής του Ιπποκράτη, ένα από τα έργα μας, είναι να βρούμε θεραπείες, σε περιπτώσεις όπου άδικα οι συνάνθρωποί μας τυρανιούνται με ανίατες, χρόνιες, ενοχλητικές ή επώδυνες περιπτώσεις, και μπορούμε να το πετύχουμε, μια και προσεγγίζουμε τον άνθρωπο Ολιστικά, δηλαδή και ως σώμα και ως ψυχή, μία γνώση που πραγματικά μας τη στέρησαν και μέσω ενός θρησκευτικού και μέσω ενός επιστημονικού σκοταδισμού.

Πολλοί επίσης μας έχουν ενημερώσει, πως δεν δίνεται η θεραπεία στην Ψωρίαση, λόγω συμφερόντων, των Φαρμακοβιομηχανιών, πράγμα, που φυσικά, όπως γνωρίζουμε δεν είναι απίστευτο.  ;D

Είτε λοιπόν η αιτία είναι

1. η αμορφωσιά, η μη κατάλληλη ολιστική γνώση, του τι είναι ο άνθρωπος και πως θεραπεύεται,
2. είτε είναι τα συμφέροντα, με αποτέλεσμα, την απόκρυψη της γνώσης, και συνεπώς την εκμετάλλευση της ανθρώπινης αδυναμίας,
 
εμείς θα αγωνιστούμε, να καταρρίψουμε και την αμορφωσιά, και τα συμφέροντα, και δεν είμαστε οι μόνοι.

Πλήθος συνάνθρωποί μας, παγκόσμια, ήδη έχουν ξεσηκωθεί και κατά των χημικών - συνθετικών φαρμάκων που βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας4, διεκδικώντας 100% φυσικές λύσεις, χωρίς καμία παρενέργεια, ήδη έχουν ξεσηκωθεί και εναντίον των φαρμακοβιομηχανιών5, και όλων των διαπλεκόμενων συμφερόντων, στον ιατρικό χώρο, που ολοφάνερα πλέον εκμεταλλεύονται τον πόνο, και την αδυναμία του άλλου, αδιαφορώντας πόσο παιδεύεται ή ακόμα χάνει και την ζωή του, ο καθένας μας, λόγω των μη αποτελεσματικών και επικίνδυνων, "θεραπευτικών" λύσεων που διακινούν στην αγορά.

Καιρός λοιπόν να αντισταθούμε σε αυτή την απάτη, αισχροκέρδεια, έγκλημα ή αμορφωσιά, και να διεκδικήσουμε, αποτελεσματικές, 100% φυσικές ολιστικές θεραπείες, με το ελάχιστο κόστος επίσης.

Στο χέρι μας είναι όλα, στο χέρι μας, είναι να διεκδικήσουμε μία πιο ανθρώπινη ζωή, στο χέρι μας, είναι να διεκδικήσουμε, ένα καλύτερο σύστημα υγείας και παιδείας.

Δεν θα μας σώσει κανένας σωτήρας εξωτερικός, είτε θρησκευτικός, είτε πολιτικός, αλλά όλα είναι προσωπικός λαϊκός αγώνας, του καθενός μας.

Ευχόμαστε Καλή Δύναμη, και καλή και σύντομη θεραπεία στο πρόβλημα της Ψωρίασης!

Για ότι άλλες απορίες υπάρχουν, είμαστε στην διάθεσή σας, για περαιτέρω διάλογο.
______________________________________________________________________________

1 http://www.kalipso.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=40

2 Σχετικοί σύνδεσμοι προς ενημέρωσή σας, πως τα συμφέροντα κατέστρεψαν την Ελληνική Γνώση και Πολιτισμό, και μας οδήγησαν σε ένα μεσαίωνα πολιτισμικό, επιστημονικό, ιδεολογικό για εκατοντάδες χρόνια.

Περί καταστροφής της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, και το κυνήγι της Ελληνικής Γνώσης και Επιστήμης, από τον εβραιοχριστιανισμό http://www.youtube.com/watch?v=RbuEhwselE0 http://www.youtube.com/watch?v=36oYXIosnTE

Περί καταστροφής του Αυτόχθονου Ελληνικού πολιτισμού μας από τον εβραιοχριστιανισμό http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,870.0.html

3 Το Ροδοσταυρικό μας 'Οραμα http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2910.0.html

4 http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=2119.0

5 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2569.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:54:45 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 04, 2012, 00:35:57 »
Προσπαθώντας να βοηθήσουμε όσους αναγνώστες μας, ψάχνουν λύση στην ψωρίαση, θα ενημερώνουμε καθοδόν, την παρακάτω λίστα, που θα προκύπτει από συχνές ερωτήσεις που έχουμε.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.

1. Υπάρχει παρενέργεια στην Κηραλοιφή για Ψωρίαση?

ΟΧΙ, δεν υπάρχει καμία απολύτως παρενέργεια, διότι αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά, κερί μέλισσας, έλαια, και 100% αγνά αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια, δεν φέρουν παρενέργειες, και γι' αυτό το λόγο βάση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, κυκλοφορούν ελεύθερα, χωρίς έγκριση από τον ΕΟΦ, ως εναλλακτικά σκευάσματα - αρωματοθεραπεία.

2. Είναι δυνατόν να υπάρξει ολοκληρωμένη θεραπεία, και να μην ξαναεμφανιστεί η ψωρίαση?

ΝΑΙ, αναφερόμαστε σε ολιστική θεραπεία της Ψωρίασης, όμως χρειάζεται να γίνει ολοκληρωμένη θεραπεία, ακόμα και αν εξαφανιστεί η ψωρίαση, σε συντομότερο χρονικό διάστημα.  Για την θεραπεία της ψωρίασης κατά πλάκας, το χρονικό διάστημα είναι τουλάχιστον 6 εβδομάδες, και για την σταγονοειδή είναι τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

Οι επιστημονικές έρευνες πάνω σε συστατικά που περιέχει η κηραλοιφή, έχουν δείξει, πως μετά από την χρήση τους, η ψωρίαση θεραπεύεται ολοσχερώς.  Σε περίπτωση όμως που μετά από μήνες ή χρόνια ξαναεμφανιστεί, απλά επαναλαμβάνουμε την πρώτη θεραπεία, με λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, διότι πιθανότατα, δεν είχε ολοκληρωθεί σωστά, η πρώτη θεραπεία μας, έτσι ώστε να εξαφανιστεί ριζικά η ψωρίαση.  

3. Πως λειτουργεί η Κηραλοιφή για την Ψωρίαση?

Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθαρίζει το λεμφικό σύστημα, και αντιμετωπίζει την αιτία της ψωρίασης, σε βιοενεργειακό επίπεδο, μέσω της δραστικής θαυματουργής ιδιότητας των αιθερίων ελαίων.

4. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος πως θα θεραπευτώ?

Οι παθήσεις αυτές προέρχονται από ταυτόχρονη συνύπαρξη 4 παραγόντων.  Κληρονομική προδιάθεση, τοξίνωση του οργανισμού, εξασθενημένο ανοσοποιητικό, και ψυχολογικοί παράγοντες.  Αν αποτοξινωθεί ο οργανισμός, και αποκατασταθεί το ανοσοποιητικό σύστημα, η πάθηση δεν εμφανίζεται ξανά. Η Κηραλοιφή για Ψωρίαση, εκτός του ότι θεραπεύει τα συμπτώματα της πάθησης, κατά κύριο λόγο συμβάλει ώστε να αποτοξινωθεί ο οργανισμός και να δυναμώσει το ανοσοποιητικό. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης και με το είδος της ψωρίασης, έχουμε φανερά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της θεραπείας.

5. 'Εχω ψωρίαση πάνω από 50% του σώματός μου.  Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που χρειάζεται να προσέξω?

Χρειάζεται να προσέξουμε να μην χρησιμοποιούμε πάνω από 50ml ημερησίως, δηλαδή το 1/3 από το βαζάκι των 150ml της Κηραλοιφής.

6. Πως μπορώ να διασφαλίσω πως δεν θα επανέλθει η ψωρίαση?

Χρειάζεται να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες της θεραπείας που προτείνουμε, καθώς και τις συμβουλές περί διατροφής, και αποτοξίνωσης.

7. Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλα σκευάσματα χημικά, φυσικά, ή ομοιοπαθητικά, για ψωρίαση, ταυτόχρονα με την θεραπεία με την Κηραλοιφή για Ψωρίαση?

ΟΧΙ, ειδάλλως, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την επιτυχία της θεραπείας.  Σε περίπτωση χρήσης ανοσοκατασταλτικών, είναι προτιμότερο, να παρέλθει ένα εύλογο χρονικό διάστημα αποχής και αποτοξίνωσης, για περίπου 30 μέρες, πριν την έναρξη χρήσης της Κηραλοιφής.

8. 'Εχω ψωρίαση κατά πλάκας, χρειάζεται να προσέξω κάτι ιδιαίτερο, όσον αφορά την επάλειψη της Κηραλοιφής?

Αυτό που μας ενδιαφέρει κατά την επάλειψη, είναι η απορρόφηση της Κηραλοιφής από το δέρμα.  Σε περίπτωση που έχετε ψωρίαση κατά πλάκας, και υπάρχει έντονο στρώμα από λέπι, μπορεί να είναι δύσκολο να απορροφηθεί η Κηραλοιφή, και έτσι είναι σημαντικό να επαλείφετε και γύρω από το σημείο που βρίσκεται η πλάκα, για να βοηθήσουμε να φύγει η πλάκα πιο γρήγορα.  

9. Υπάρχει χρονικός περιορισμός στην χρήση της Κηραλοιφής για ψωρίαση?

ΟΧΙ, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός.  'Ομως στόχος μας, είναι η σύντομη και ολοκληρωτική απάλειψη της πάθησης.  
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:54:57 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 05, 2012, 07:45:59 »
2 Σχετικοί σύνδεσμοι προς ενημέρωσή σας, πως τα συμφέροντα κατέστρεψαν την Ελληνική Γνώση και Πολιτισμό, και μας οδήγησαν σε ένα μεσαίωνα πολιτισμικό, επιστημονικό, ιδεολογικό για εκατοντάδες χρόνια.

Περί καταστροφής της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, και το κυνήγι της Ελληνικής Γνώσης και Επιστήμης, από τον εβραιοχριστιανισμό http://www.youtube.com/watch?v=RbuEhwselE0 http://www.youtube.com/watch?v=36oYXIosnTE

Περί καταστροφής του Αυτόχθονου Ελληνικού πολιτισμού μας από τον εβραιοχριστιανισμό http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,870.0.html

Σε αυτές τις έκπτωτες εποχές, όπου όλος ο παλιός Κόσμος κατεδαφίζεται, όλο το καπιταλιστικό μοντέλο του Δυτικού Κόσμου, γίνεται συντρίμμια μπροστά στα μάτια μας, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την προσφορά, της Αυτόχθονης Ελληνικής Φιλοσοφίας και Γνώσης στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, ως αντιστάθμισμα στην πολιτισμική, κοινωνική, οικονομική κατηφόρα, παγκόσμια.

 'Οσο πιο γρήγορα και πιο ολοκληρωμένα κατανοήσουμε πως ως 'Ελληνες μας στέρησαν την αληθινή γνώση για την πραγματική πνευματική μας κληρονομιά, και τον πραγματικό μας πολιτισμό, για εκατοντάδες χρόνια τώρα, και μας κατάφεραν να γίνουμε μισέλληνες στην ίδια μας την χώρα, τόσο πιο γρήγορα, όλοι μας θα σωθούμε...

...τόσο πιο γρήγορα, θα θεραπευτούμε όλοι μας, και όλος ο κόσμος, παγκόσμια, από όλες τις ασθένειες της εποχής μας, είτε σωματικές, είτε ψυχικές, είτε νοητικές, και έτσι θα προσεγγίσουμε τον Πνευματικό, Ενάρετο, Ανθρώπινο, και Παραδείσιο κόσμο, στο οποίον είναι γενέθλιο δικαίωμα μας, να τον διεκδικήσουμε.

Ας θυμηθούμε και πάλι, τα σημαντικά και διαχρονικά λόγια, μιας κορυφαίας παγκόσμιας προσωπικότητας, του Φιλοσόφου Καστοριάδη, για το ποιος είναι ο Πραγματικός Ελληνισμός, η πραγματική Ελληνική Γνώση και Φιλοσοφία.

Κ. Καστοριάδης - Αρχαία και σημερινή Ελλάδα
http://www.youtube.com/watch?v=juAYQjCweXo&feature=relmfu


« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:55:07 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 05, 2012, 15:43:17 »
Είναι γεγονός πως υπήρχε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά και κίνδυνος για την υγεία μας, όσον αφορά τα χημικά ή συνθετικά σκευάσματα, που κυκλοφορούσαν με την έγκριση του ΕΟΦ, για την καταστολή της ψωρίασης.

'Ομως γνωρίζαμε πραγματικά τι κίνδυνο έφεραν στην υγεία μας, και με τι κόστος πραγματικά, προσπαθούσαμε να καταστείλουμε προσωρινά, όχι να θεραπεύσουμε, την ψωρίαση?

Η πραγματικότητα του χώρου των φαρμακοβιομηχανιών, και πόσο το εμπόριο τους, καταστρέφει την υγεία μας, είναι δραματικότατη, και όχι κατανοητή αρκετά, σε όσους προσπαθούσαμε ή ακόμα προσπαθούμε να θεραπευτούμε με χημικά φάρμακα.

Πρόσφατα, άκουσα αρκετές περιπτώσεις που χρησιμοποιούν ή χρησιμοποίησαν, στο παρελθόν, κορτιζονούχα, ή κατασταλτικά, σκευάσματα, με κορυφαίο παράδειγμα την Stelara, τα οποία καταστέλλουν προσωρινά την ψωρίαση, όμως ειλικρινά, αν γνώριζαν, σε τι επικίνδυνη πρακτική, τους είχαν στην κυριολεξία παγιδέψει, θα είχαν σίγουρα επαναστατήσει, και ίσως κάποιοι, τελικά, άρχισαν έναν δικαστικό αγώνα εναντίον όλων αυτών των επιτήδειων, που μας ξεγελάνε, εμάς τους μέχρι προσφάτως ανίδεους, θέτοντας σε μέγιστο κίνδυνο την ζωή μας.

Ας ερευνήσουμε όμως το παράδειγμα της Stelara, της εταιρείας Janssen, και ας συγκρίνουμε την πρότασή τους, με την δική μας πρόταση Ολιστικής Θεραπείας που παρέχουμε.

Ξεκάθαρα δηλώνει η εταιρεία Janseen, πως η Stelara, καταστρέφει το ανοσοποιητικό μας σύστημα1, με άλλα λόγια καταστέλλουμε (όχι θεραπεύουμε) την ψωρίαση, με αντίτιμο, την καταστροφή του ανοσοποιητικού μας συστήματος, και έτσι όχι μόνο ψωρίαση θα έχουμε και πάλι ξανά και ξανά, για πάντα, και σε ακόμα πιο βαριά μορφή, αλλά θα έχουμε καταστρέψει ταυτόχρονα και την υγεία μας, καθώς επίσης θα μας έχουν καταστρέψει οικονομικά, πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ για ενέσεις ετησίως, μια και όπως με έχουν ενημερώσει αρκετοί πάσχοντες, που λαμβάνουν, ή έλαβαν στο παρελθόν Stelara, η κάθε θεραπεία για την ψωρίαση, φτάνει στις 24,000 ευρώ ετησίως (4-5 φορές το χρόνο, επί 4,800 ευρώ η κάθε ένεση).

Με άλλα λόγια, οι λύσεις που μας προτείνουν οι "ξύπνιες" φαρμακοβιομηχανίες μας, μας ρημάζουν και την υγεία και το πορτοφόλι μας, και μας κρατάν αιώνια αλυσοδεμένους πελάτες τους, μέχρι τον σύντομο, και τελικό θάνατό μας, για όσο καιρό μπορούν να μας εκμεταλλεύονται.

Και φυσικά είναι νομικά ασφαλισμένες, από τις μηνύσεις μας, διότι μας έχουν ενημερώσει για όλες τις παρενέργειες, σε κάθε χαρτάκι που συνοδεύει το φαρμάκι τους, αλλά εμείς εκεί, επιμέναμε, να το καταναλώσουμε, μια και κάποιος γιατρός μας το έχει προτείνει, ο οποίος εγγυάται, μέσω του πτυχίου του, για το φαρμάκι που μας χορηγεί.

Με άλλα λόγια, οι αγαπητές Φαρμακοβιομηχανίες, συνεργαζόμενοι με το έκπτωτο ιατρικό κατεστημένο, μας εγγυώνται πως είναι καλό, να καταναλώσουμε τα φαρμάκια τους, που καταστρέφουν την υγεία μας, στην προκειμένη περίπτωση, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, και μας οδηγούν πιο γρήγορα σε τελική πτώση, και μάλιστα, μας έχουν ενημερώσει ήδη, για όλες τις παρενέργειες, έτσι ώστε να μην διαμαρτυρηθούμε ποτέ, μια και γνωρίζαμε.

Αυτή είναι η επιστήμη και ο χώρος της υγείας εν'  έτη 2012, που ολοφάνερα, γίνεται όχι αρωγός για την υγεία μας, αλλά ένας επικίνδυνος εγκληματίας, που μας σκοτώνει συνειδητά καθημερινά, με την έγκρισή μας, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία μας, είτε γνωσιολογικά, είτε σωματικά.

Θέλουμε να συνεχίσουμε λοιπόν να τους δίνουμε την άδεια να μας σκοτώνουν, ή θα επιλέξουμε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, και την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, κατά κάθε βαμπιριού, που μας πίνει το αίμα καθημερινά, μέχρι τελικής μας πτώσης?

Η επιλογή είναι δική μας, καθώς τώρα πια γνωρίζουμε την πραγματικότητα, και αν επιλέγουμε πραγματικά την Αυτοκτονία, για να καταστείλουμε προσωρινά την ψωρίαση, τότε πραγματικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
_________________________________________________________________________________________

1 http://www.janssen-cilag.gr/bgdisplay.jhtml?itemname=stelara_usedfor&product=none

Τι είναι το Stelara και ποιά είναι η χρήση του

Το Stelara περιέχει τη δραστική ουσία «ustekinumab», ένα μονοκλωνικό αντίσωμα. Τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι πρωτεΐνες που αναγνωρίζουν και συνδέονται ειδικά με ορισμένες πρωτεΐνες στον οργανισμό.

Το Stelara ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται ανοσοκατασταλτικά. Αυτά τα φάρμακα δρουν εξασθενώντας μέρος του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Το Stelara χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μίας δερματικής πάθησης που λέγεται «ψωρίαση κατά πλάκας». Αυτή η ασθένεια προκαλεί φλεγμονή που επηρεάζει το δέρμα και τα νύχια. Το Stelara θα μειώσει τη φλεγμονή και άλλα σημεία της ασθένειας.

Το Stelara χρησιμοποιείται σε ενήλικες με μέτρια έως σοβαρή ψωρίαση κατά πλάκας, που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλα φάρμακα (συμπεριλαμβανομένης της κυκλοσπορίνης και της μεθοτρεξάτης) και φωτοθεραπεία, ή σε περίπτωση που οι θεραπείες δεν είχαν αποτέλεσμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:55:18 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 05, 2012, 16:37:36 »
Είναι τραγικό επίσης, το παραπλανητικό τους μαρκετινγκ...

Την Stelara μου την ανέφεραν, ως "Βιολογικό Καθαρισμό", που αμέσως γίνεται η σύνδεση με Βιολογικά προϊόντα.  :D Μπράβο τους... Απίστευτοι...

Και όμως ας κοιτάξουμε πιο κοντά, τι πραγματικά είναι οι Βιολογικές Θεραπείες?1

'Οπως βλέπουμε δεν έχουν τίποτα κοινό με την φιλοσοφία των βιολογικών προϊόντων ή φυσικών μεθόδων θεραπείας, χωρίς παρενέργειες, αλλά αναφέρονται στην καλλιέργεια αντισωμάτων, τα οποία μας χορηγούν, έτσι ώστε να σταματήσει να αμύνεται ο οργανισμός μας, και έτσι καταστέλοντας την άμυνα του οργανισμού, καταστέλουν προσωρινά, τα συμπτώματα της ψωρίασης.

Καταστέλοντας όμως την άμυνα του οργανισμού, καταστρέφοντας δηλαδή το στρατό μιας χώρας, και θέτοντας την χώρα, προσωρινά με ξένο έμμισθο στρατό, ο οποίος κοστίζει 24,000 ευρώ ετησίως, στην προκειμένη περίπτωση για την καταστολή της ψωρίασης, έχουμε πουλήσει ήδη την ψυχή μας στο διάολο, και είμαστε αλυσοδεμένοι μέχρι τελικής αφαίμαξης και πτώσης, και οργανικής και οικονομικής.

Δυστυχώς αυτή είναι η οδυνηρή πραγματικότητα, στην οποία έχουμε επισέλθει, και ήρθε ο καιρός να την ανατρέψουμε, και να αλλάξουμε το παρόν και το μέλλον, και για τους εαυτούς μας, αλλά και για τους απογόνους μας, ειδάλλως, η καταστροφή μας θα συνεχίζεται, σε όλα τα επίπεδα, μέχρι τελικής μας πτώσης.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να γνωρίσουμε την Αλήθεια, και να αγωνιστούμε, να αλλάξουμε αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα, στην οποία μας έχουν ξεγελάσει, οι διαφόρων ειδών σωτηριολόγοι, έμποροι σαρκός, και παντώς τύπου, πτυχιούχοι ειδικοί του συστήματος, αλλά που και με τη σειρά τους δυστυχώς, αρκετοί έχουμε ξεγελαστεί να συμμετέχουμε, ως προαγωγοί ενός εγκλήματος, νομίζοντας πως παρέχουμε υπηρεσίες.

Θα αναλύσουμε στη συνέχεια, γιατί η θεραπευτική μέθοδος, που προτείνουμε, μέσω της Κηραλοιφής για Ψωρίαση, θεραπεύει την ψωρίαση, και μας σώζει από μία συνεχόμενη ταλαιπωρία, καθώς και από τα νύχια των βαμπιριών, που μας εκμεταλλεύονται οικονομικά, και μας σκοτώνουν σωματικά.
_______________________________________________________________________________________

1 http://www.cverros.gr/index.php?page_id=96
ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ είναι η τελευταία εξέλιξη στη θεραπεία των μέτριων και βαριών μορφών ψωρίασης.
Οι βιολογικοί παράγοντες παράγονται από ζωντανά κύτταρα και δρουν στο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι βιολογικές θεραπείες είναι πρωτεΐνες και ελέγχουν κάποια από τα κύτταρα που εμπλέκονται στο μηχανισμό της παθογένειας της ψωρίασης ή μπλοκάρουν κάποιες ουσίες που λέγονται κυτοκίνες και είναι υπεύθυνες για την πρόκληση της φλεγμονής.

Κάποιες βιολογικές θεραπείες εφαρμόζονταν ήδη για αρκετά χρόνια σε άλλες παθήσεις (ρευματοειδής αρθρίτιδα κλπ.). Πρόσφατα εγκρίθηκαν για την θεραπεία της μέτριας-σοβαρής ψωρίασης, όταν οι κλασικές συστηματικές θεραπείες δεν έχουν ανταποκριθεί ή δεν είναι ανεκτές.

Οι βιολογικές θεραπείες που έχουν εγκριθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων, έως σήμερα, με χρονολογική σειρά, είναι:

[...] Ουστεκίνουμαμπ (©Stelara), πρόκειται για μια νέα κατηγορία βιολογικού παράγοντα, που προς το παρόν έχει ένδειξη μόνο για την ψωρίαση και όχι για την αρθρίτιδα. Χορηγείται υποδορίως, σε δόση 45 ή 90 mg, κάθε 3 μήνες. Εχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και η τρίμηνη χορήγηση κάνει πραγματικά τον ασθενή να «ξεχνά» εντελώς το νόσημά του! Ας σημειωθεί τελειώνοντας ότι το ετήσιο κατά προσέγγισιν κόστος θεραπείας με βιολογικούς παράγοντες είναι περίπου 20.000€
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:55:31 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 05, 2012, 19:55:50 »
Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση της δικής μας πρότασης, Ολιστικής Θεραπείας της Ψωρίασης, ας δούμε κάποια επιπλέον στοιχεία για τις παρενέργειες της διαβόητης STELARA.

http://www.janssen-cilag.gr/bgdisplay.jhtml?itemname=stelara_sideeffects&product=none

Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες

Όπως όλα τα φάρμακα, έτσι και αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες1, αν και δεν παρουσιάζονται σε όλους τους ανθρώπους.

Προσέξτε για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες

Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι από ήπιες έως μέτριες. Ωστόσο, ορισμένοι ασθενείς μπορεί να έχουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να χρειαστούν επείγουσα θεραπεία.

Αλλεργικές αντιδράσεις – μπορεί να χρειαστούν επείγουσα θεραπεία, οπότε επικοινωνήστε με το γιατρό σας ανή αναζητήστε επείγουσα ιατρική βοήθεια αμέσως μόλις παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα σημεία.
Οι σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις («αναφυλαξία») είναι σπάνιες στα άτομα που παίρνουν Stelara (μπορεί να επηρεάσουν έως και 1 στα 1000 άτομα). Τα σημεία περιλαμβάνουν:

δυσκολία στην αναπνοή ή την κατάποση
χαμηλή αρτηριακή πίεση, που μπορεί να προκαλέσει ζάλη
πρήξιμο στο πρόσωπο, τα χείλη, το στόμα ή το λαιμό


Τα συχνά συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης, περιλαμβάνουν δερματικό εξάνθημα και κνίδωση (μπορεί να επηρεάσουν έως και 1 στα 10 άτομα).

Εάν εμφανίσετε σοβαρή αλλεργική αντίδραση, ο γιατρός σας μπορεί να αποφασίσει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ξανά το Stelara.

Λοιμώξεις – μπορεί να χρειαστούν επείγουσα θεραπεία, οπότε επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα σημεία.

Το Stelara μπορεί να σας καταστήσει λιγότερο ικανούς να καταπολεμήσετε λοιμώξεις και κάποιες λοιμώξεις μπορεί επίσης να γίνουν σοβαρές.

Σε άτομα που χρησιμοποιούν το Stelara:

Είναι πολύ συχνές οι λοιμώξεις της μύτης ή του λαιμού (μπορεί να επηρεάσουν περισσότερα από 1 στα 10 άτομα).

Είναι συχνές οι φλεγμονές του ιστού κάτω από το δέρμα («κυτταρίτιδα») (μπορεί να επηρεάσουν έως και 1 στα 10 άτομα).

Ο έρπης ζωστήρ (ένα είδος επώδυνου εξανθήματος με φυσαλίδες) δεν είναι συχνός (μπορεί να επηρεάσει έως και 1 στα 100 άτομα).

Πρέπει να προσέχετε για σημεία λοίμωξης ενώ χρησιμοποιείτε το Stelara. Αυτά περιλαμβάνουν:

πυρετό, συμπτώματα που μοιάζουν με γρίππη, νυκτερινές εφιδρώσεις
αίσθηση κόπωσης ή λαχάνιασμα, βήχας που δεν περνά
θερμό, κόκκινο δέρμα που πονάει, ή επώδυνο εξάνθημα στο δέρμα με φυσαλίδες
αίσθημα καύσου κατά την ούρηση
διάρροια.


Επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας εάν παρατηρήσετε οποιποδήποτε από αυτά τα σημεία.

Επίσης επικοινωνήστε εάν έχετε οποιοδήποτε είδος λοίμωξης που δεν περνά ή επανέρχεται συνεχώς. Ο γιατρός σας μπορεί να αποφασίσει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε Stelara μέχρι να περάσει η λοίμωξη. Επίσης ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε ανοικτές πληγές ή τραύματα, καθώς μπορεί να μολυνθούν.

Φυματίωση – ενημερώστε το γιατρό σας εάν είχατε στο παρελθόν φυματίωση (ΤΒ).

Επίσης ενημερώστε τον/την αν έχετε έρθει πρόσφατα σε επαφή με οποιονδήποτε που μπορεί να είχε φυματίωση.

Ο γιατρός σας θα σας εξετάσει για φυματίωση και θα πραγματοποιήσει μια εξέταση για να δει εάν έχετε φυματίωση, πριν πάρετε το Stelara. Εάν ο γιατρός σας πιστεύει ότι διατρέχετε κίνδυνο φυματίωσης, μπορεί να σας δοθούν φάρμακα για αυτό.

Ενημερώστε το γιατρό σας εάν είχατε στο παρελθόν φυματίωση, εάν υπάρχει περίπτωση να ήρθατε σε επαφή με κάποιον που είχε φυματίωση, ή εάν δεν είστε σίγουροι.

Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες:   

Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες (μπορεί να επηρεάσουν έως και 1 στα 10 άτομα):

Διάρροια
Κατάθλιψη
Αίσθημα κόπωσης
Αίσθημα ζάλης
Πονοκέφαλος

Φαγούρα («κνησμός»)
Πόνος στη μέση, τους μυς ή τις αρθρώσεις
Πονόλαιμος, φραγμένη ή βουλωμένη μύτη
Ερυθρότητα στο σημείο που γίνεται η ένεση.

Όχι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες (μπορεί να επηρεάσουν έως και 1 στα 100 άτομα):

Πόνος, πρήξιμο, φαγούρα, σκλήρυνση, αιμορραγία, μώλωπες και ερεθισμός εκεί όπου γίνεται η ένεση.

Σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες (μπορεί να επηρεάσουν έως και 1 στα 1.000 άτομα):

Πτώση βλεφάρου και χαλάρωση μυών στη μία πλευρά του προσώπου («παράλυση προσωπικού νεύρου» ή «παράλυση Bell»), που είναι συνήθως παροδική.

Εάν παρατηρήσετε κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια, να ενημερώστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Αυτό ισχύει και για κάθε πιθανή ανεπιθύμητη ενέργεια που δεν αναφέρεται στο παρόν φύλλο οδηγιών χρήσης.
____________________________________________________________________

1 'Οπως όλοι οι υπόλοιποι, έτσι και η δική τους φαρμακοβιομηχανία, χορηγεί δήθεν θεραπευτικά προϊόντα που βλάπτουν σοβαρά την υγεία σας.  Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς. :D
 
Θα πληρώσετε 24,000 ευρώ ετησίως, και θα σας αρρωστήσουν περισσότερο... Παρόλα αυτά θησαυρίζουν... Είναι δυνατόν? Και όμως είναι, μια και δεν έχουμε άποψη ως πελάτες... και έτσι με την άδεια μας, καταστρέφουν την υγεία μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:55:41 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 05, 2012, 20:50:55 »
Η εταιρεία janssen, πέρα από την πολυαγαπημένη μας STELARA, παράγει και ένα άλλο πολύ συμπαθητικό φάρμακο, το ALOPERIDIN, που είναι από τα πολύ αγαπημένα μου..  ;D (black humor)

Το ALOPERIDIN, δεν έχει καμία απολύτως, θεραπευτική ικανότητα, ή χρησιμότητα, για τον ασθενή, εκτός από το νοσοκομειακό προσωπικό, και το συγγενικό περιβάλλον του ασθενή, σε υπερδιέργεση.  Το ALOPERIDIN, χρησιμοποιείται ως αόρατος ζουρλομαντίας.  Το χορηγούν σε όλους τους ασθενείς, που ενοχλούν τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, στα νοσοκομεία, κατά την περίθαλψή τους, και για να έχουν την ησυχία τους, τους κάνουν φυτά στην κυριολεξία, αψηφώντας, πόσο επιπλέον επιβαρύνουν την υγεία τους, πέρα από την ασθένειά τους, και τους οδηγούν ακόμα και στον θάνατο, μια και το ALOPERIDIN, είναι και αυτό ένα "χρήσιμο" ;D κατασταλτικό.

Παρά λοιπόν, την θέλησή μας και εν΄αγνοία μας, μας φαρμακώνουν, και μας σκοτώνουν, χωρίς να ζητήσουν ούτε καν την άδεια μας ή την άδεια, από τους συγγενείς του ασθενή.

Ας δούμε τις παρενέργειες και του ALOPERIDIN, της μαμάς εταιρείας της STELARA, για να κατανοήσουμε το mentality της εταιρείας.

http://www.janssen-cilag.gr/bgdisplay.jhtml?itemname=alop_sideeffects

Ανεπιθύμητες ενέργειες του Aloperidin®.

Παρακάτω παρατίθενται οι παρενέργειες (καλούνται επίσης και ανεπιθύμητες αντιδράσεις φαρμάκου) που σχετίζονται με τη θεραπεία με Aloperidin.

Πολύ συχνές (αναφέρθηκαν από τουλάχιστον 1 στους 10 ασθενείς):

Μη φυσιολογικός συντονισμός ή ακούσιες μυϊκές κινήσεις (επίσης γνωστές ως “εξωπυραμιδικά συμπτώματα” [EPS]), οι οποίες συμπεριλαμβανομένων των αργών, δύσκαμπτων ή σπασμωδικών κινήσεων των άκρων, του αυχένα, του προσώπου, των οφθαλμών ή του στόματος και της γλώσσας μπορούν να οδηγήσουν σε ασυνήθιστη, ακούσια στάση σώματος ή εκφράσεις του προσώπου.

Μη φυσιολογικές υπερβολικές κινήσεις του σώματος ή των άκρων.

Κεφαλαλγία.

Συχνές (αναφέρθηκαν από τουλάχιστον 1 στους 100 ασθενείς αλλά από λιγότερους από 1 στους 10 ασθενείς):

Διέγερση, δυσκολία στον ύπνο ή αϋπνία, αίσθημα λύπης ή κατάθλιψη.
Μετά από παρατεταμένη θεραπεία, μια ασθένεια που περιλαμβάνει δεσμιδώσεις της γλώσσας, του προσώπου, του στόματος ή των γνάθων, πιθανώς με αργές, σπειροειδείς κινήσεις της γλώσσας και του στόματος, με μειωμένη ικανότητα να ανοίγετε το στόμα καλά, οι οποίες μπορεί να μην είναι αναστρέψιμες ακόμα και μετά τη διακοπή της θεραπείας.

Επιπλέον μη φυσιολογικός συντονισμός ή ακούσιες μυϊκές κινήσεις όπως: μια σπαστική κίνηση των οφθαλμικών βολβών σε καθηλωμένη θέση, συνήθως προς τα πάνω, αργές κινήσεις, σπασμωδικές κινήσεις, τρέμουλο, μυϊκή δυσκαμψία, μυϊκές συσπάσεις που προκαλούν περιστρεφόμενες και επαναλαμβανόμενες κινήσεις ή μη φυσιολογικές στάσεις σώματος, ανέκφραστο πρόσωπο, μη φυσιολογικό τρόπο βαδίσματος και να μην μπορείτε να σταθείτε όρθιοι.

Ζάλη.
Υπερβολική υπνηλία.
Μη φυσιολογική όραση.
Δυσκολία στις κενώσεις, ναυτία, έμετος, υπερέκκριση σάλιου, ξηροστομία.
Μη φυσιολογική χαμηλή αρτηριακή πίεση (καλείται υπόταση), μη φυσιολογική χαμηλή αρτηριακή πίεση που παρατηρείται όταν στέκεστε όρθιοι ή αλλάζετε στάση.
Μη φυσιολογικές εξετάσεις αίματος του ήπατος.
Δερματικό εξάνθημα.
Ανικανότητα ούρησης.
Ανικανότητα ή στυτική δυσλειτουργία (“ED”).
Μη προγραμματισμένη αύξηση ή μείωση του σωματικού βάρους.
Όχι συχνές (αναφέρθηκαν από τουλάχιστον 1 στους 1.000 ασθενείς αλλά από λιγότερους από 1 στους 100 ασθενείς):
Αλλεργικές αντιδράσεις, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν κνίδωση ή διόγκωση του προσώπου.
Ανησυχία, σύγχυση, απώλεια σεξουαλικής επιθυμίας ή της γενετήσιας ορμής.
Ακούσιες μυϊκές συσπάσεις, μια κατάσταση όπως η νόσος του Parkinson.
Καταστολή.
Επιληπτικές κρίσεις (επίσης καλούνται σπασμοί ή κρίσεις).
Μη φυσιολογική έλλειψη κινήσεων του σώματος.
Σπασμωδική δυσκαμψία των άκρων.
Θαμπή όραση.
Μη φυσιολογικός γρήγορος καρδιακός χτύπος.
Αναπνευστική δυσφορία (λαχάνιασμα).
Φλεγμονή του ήπατος (καλείται ηπατίτιδα), υπερβολική χολή στο αίμα που προκαλεί ένα κίτρινο χρώμα στο δέρμα, τα ούλα, τα μάτια (καλείται ίκτερος).
Κνησμός του δέρματος, υπερβολική εφίδρωση και υπερβολική αντίδραση του δέρματος στην έκθεση στο φως.
Διαταραχές της εμμήνου ρύσης, όπως επώδυνη και/ ή απώλεια της εμμήνου ρύσης.
Έκκριση υγρού από τις θηλές, δυσανεξία μαστού ή πόνος.
Μη φυσιολογικό βάδισμα.
Διόγκωση των άκρων λόγω υπερβολικής κατακράτησης υγρών.
Μη φυσιολογική υψηλή θερμοκρασία του σώματος.
Σπάνιες (αναφέρθηκαν από τουλάχιστον 1 στους 10.000 ασθενείς αλλά από λιγότερους από 1 στους 1.000 ασθενείς):
Αυξημένο ποσό των χημικών στοιχείων του σώματος που οδηγούν στην παραγωγή του γάλακτος στο στήθος (ακόμα και στους άνδρες).
Νευροληπτικό Κακόηθες Σύνδρομο (μια επείγουσα ιατρική ανάγκη που αφορά ακαμψία του σώματος με υψηλό πυρετό).
Από άκρη σε άκρη κινήσεις του οφθαλμού που σχετίζονται με την αίσθηση ότι το δωμάτιο γυρίζει γύρω από το κεφάλι ή το σώμα.
Συστολή των αεραγωγών που οδηγούν στους πνεύμονες, η οποία προκαλεί συριγμό.
Υπερβολική απώλεια αίματος κατά την έμμηνο ρύση.
Προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία.
Ανωμαλίες στο ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ).
Πολύ σπάνιες (αναφέρθηκαν από λιγότερους από 1 στους 10.000 ασθενείς):
Τα κύτταρα που βοηθούν στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων (επίσης καλούνται λευκοκύτταρα) και επιτρέπουν την πήξη του αίματός σας (επίσης καλούνται αιμοπετάλια), μπορεί να μειωθούν πολύ σε αριθμό ή να απουσιάζουν τελείως. Όλοι οι τύποι κυττάρων του αίματός σας μπορεί επίσης να μειωθούν πολύ σε αριθμό.
Αναφυλακτική αντίδραση (μια αλλεργική αντίδραση αρκετά σοβαρή ώστε να προκαλέσει συριγμό, δυσκολία στην αναπνοή και πολύ χαμηλή αρτηριακή πίεση.
Αυξημένο ποσό των χημικών στοιχείων του σώματος που ρυθμίζουν το ισοζύγιο των υγρών στο σώμα, απαλλάσσοντάς το από το νερό μέσω των ούρων. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το νερό που κατακρατείται να αραιώνει τα απαραίτητα χημικά στοιχεία στο αίμα σας.
Μη φυσιολογικό χαμηλό επίπεδο σακχάρων στο αίμα σας.

Έκτακτοι χτύποι της καρδιάς, γρήγορες σε κάποιο βαθμό συντονισμένες συσπάσεις της καρδιάς, γρήγορες μη συντονισμένες συσπάσεις του μυός της καρδιάς που μπορεί να οδηγήσουν γρήγορα στο θάνατο εάν δεν αντιμετωπιστούν.

Πολύ σπάνια: διόγκωση των φωνητικών χορδών και του λάρυγγαμε υγρό, σπασμός των φωνητικών χορδών και του λάρυγγα.

Ανεπάρκεια της ηπατικής λειτουργίας εντός μιας περιόδου ημερών έως εβδομάδων (καλείται οξεία ηπατική ανεπάρκεια). Αποκλεισμός της χολής εντός του ήπατος (καλείται χολόσταση).

Μικρά πορφυρά- κόκκινα σημάδια, ορισμένες φορές με ευαίσθητους όζους, στο δέρμα ή σε άλλους ιστούς που προκαλούνται από φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων. Ένα εξάνθημα που οφείλεται στην απώλεια του άνω στρώματος του δέρματος.

Διόγκωση μαστών, ακόμα και στους άνδρες.

Μη φυσιολογικά παραταθείσα στύση του πέους που δεν σχετίζεται με τη σεξουαλική διέγερση.
Διόγκωση του προσώπου λόγω υπερβολικής κατακράτησης υγρών.
Μη φυσιολογική χαμηλή θερμοκρασία του σώματος.
Με μικρές δόσεις Aloperidin (1 με 2 mg κάθε ημέρα), οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ήπιες και σπάνιες. Με υψηλότερες δόσεις, ορισμένες ενέργειες είναι πιο πιθανό να εμφανισθούν.
Μπορεί να αισθανθείτε υπνηλία και κόπωση αν το ποσό του φαρμάκου είναι αρκετά υψηλό. Αυτό εμφανίζεται ιδιαίτερα στην αρχή της θεραπείας. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι

Καρδιαγγειακές δράσεις

Σε μερικούς ασθενείς έχει αναφερθεί ταχυκαρδία και υπόταση. Με την αλοπεριδόλη έχουν γίνει πολύ σπάνιες αναφορές επιμύκυνσης του διαστήματος-QT και/ή κοιλιακής αρρυθμίας, επιπρόσθετα σπάνιων αναφορών αιφνίδιων θανάτων. Μπορεί να εμφανισθούν πιο συχνά με υψηλές δόσεις και σε ασθενείς με προδιάθεση.

Οι πιο κοινές δράσεις είναι οι νευρολογικές και περιλαμβάνουν:

Εξωπυραμιδικά συμπτώματα

Όπως συμβαίνει με όλα τα νευροληπτικά, μπορεί να εμφανισθούν εξωπυραμιδικά συμπτώματα, π.χ. τρόμος, δυσκαμψία, υπερσιελόρροια, βραδυκινησία, ακαθισία, οξεία δυστονία.

Αντιπαρκινσονικά φάρμακα αντιχολινεργικού τύπου μπορούν να χορηγηθούν όταν απαιτείται, αλλά δεν πρέπει να χορηγούνται συνέχεια σαν προληπτικό μέτρο.
Όψιμη δυσκινησία
Όπως παρατηρείται με όλους τους αντιψυχωσικούς παράγοντες, όψιμη δυσκινησία μπορεί να εμφανισθεί σε μερικούς ασθενείς που βρίσκονται σε μακρόχρονη θεραπεία ή μετά από την διακοπή του φαρμάκου.

Το σύνδρομο χαρακτηρίζεται κυρίως από ρυθμικές ακούσιες κινήσεις της γλώσσας, προσώπου, στόματος ή της σιαγόνος. Οι εκδηλώσεις μπορεί να είναι μόνιμες σε μερικούς ασθενείς.

Το σύνδρομο μπορεί να καλυφθεί όταν η θεραπεία επαναξεκινήσει, όταν η δοσολογία αυξηθεί ή όταν γίνει αλλαγή θεραπείας με ένα άλλο αντιψυχωσικό φάρμακο. Η θεραπεία πρέπει να διακοπεί όσο το δυνατό συντομότερα.

Κακόηθες Νευροληπτικό Σύνδρομο

Όπως συμβαίνει με άλλα αντιψυχωσικά φάρμακα, το Aloperidin έχει συσχετισθεί με το κακόηθες νευροληπτικό σύνδρομο: μία σπάνια ιδιοσυγκρασική αντίδραση χαρακτηριζόμενη από υπερθερμία, γενικευμένη μυϊκή δυσκαμψία, εφιδρώσεις, απορρύθμιση της αρτηριακής πιέσεως, διαταραχές του επιπέδου συνείδησης. Η υπερθερμία είναι συχνά ένα πρώιμο σημάδι του συνδρόμου. Η αντιψυχωσική θεραπεία πρέπει να διακοπεί αμέσως και κατάλληλη υποστηρικτική θεραπεία με προσεκτική παρακολούθηση πρέπει να εφαρμοστεί.

Άλλες δράσεις από το ΚΝΣ

Τα παρακάτω έχουν αναφερθεί: κατάθλιψη, καταπράυνση, νωθρότητα, αϋπνία, κεφαλαλγία, σύγχυση, ίλιγγος, σπασμοί και εμφανής επιδείνωση των ψυχωσικών συμπτωμάτων.

Γαστρεντερικά συμπτώματα
Ναυτία και έμετος, ανορεξία και δυσπεψία έχουν αναφερθεί.

Μπορεί να εμφανισθούν αλλαγές στο σωματικό βάρος.

Ενδοκρινικές δράσεις
Οι ορμονικές δράσεις των αντιψυχωσικών νευροληπτικών φαρμάκων περιλαμβάνουν υπερπρολακτιναιμία, η οποία μπορεί να προκαλέσει γαλακτόρροια, γυναικομαστία και ολιγο- ή αμηνόρροια.

Πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπογλυκαιμίας και Συνδρόμου Απρόσφορης Έκκρισης ADH (αντιδιουρητική ορμόνη) έχουν αναφερθεί.

Διάφορα

Έχουν γίνει περιστασιακές αναφορές σε ήπιες και συνήθως παροδικές μειώσεις στον αριθμό των ερυθροκυττάρων.

Ακοκκιοκυτταραιμία και θρομβοκυτοπενία μόνο σπάνια έχουν αναφερθεί, και συνήθως σχετίζονται με την χορήγηση άλλων φαρμάκων.

Μεμονωμένες περιπτώσεις ανωμαλιών της ηπατικής λειτουργίας, συχνότερα χολοστατικές, έχουν αναφερθεί.

Αντιδράσεις υπερευαισθησίας όπως δερματικό εξάνθημα, κνίδωση και αναφυλαξία είναι σπάνια.

Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν αναφερθεί μερικές φορές είναι: δυσκοιλιότητα, θολή όραση, ξηροστομία, επίσχεση ούρησης, πριαπισμός, στυτική δυσλειτουργία, περιφερικό οίδημα, υπερβολική εφίδρωση ή σιελόρροια, στομαχικός καύσος, απορρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.

Υπερευαισθησία στο Aloperidin είναι σπάνια. Μπορεί ν’ αναγνωρισθεί, για παράδειγμα, με δερματικό εξάνθημα, φαγούρα, μείωση του ρυθμού της αναπνοής ή πρησμένο πρόσωπο. Αν κάτι από αυτά εμφανισθεί, δείτε τον γιατρό.

Σημαντικές επιπρόσθετες πληροφορίες

Ηλικιωμένοι ασθενείς με άνοια στους οποίους απαιτείται θεραπεία με αλοπεριδόλη για τον έλεγχο της συμπεριφοράς τους μπορεί να εμφανίσουν έναν αυξημένο κίνδυνο θανάτου συγκριτικά με το εάν δεν υποβάλλονταν σε θεραπεία.

Αν παρουσιάσετε ανώμαλο καρδιακό ρυθμό (αίσθημα παλμών, ζάλη, λιποθυμία), υψηλό πυρετό, μυϊκή δυσκαμψία, γρήγορη αναπνοή, αφύσικη εφίδρωση ή μείωση της πνευματικής εγρήγορσης, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας αμέσως. Μπορεί το σώμα σας να μην αντιδρά κατάλληλα στο φάρμακο.

Πρέπει να ενημερώνετε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για κάθε ανεπιθύμητη ενέργεια που θα παρουσιάσετε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:55:52 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 05, 2012, 21:07:09 »
'Εχουμε θυμώσει αρκετά?  ;D :D :D

Αν όχι, τότε σίγουρα έχει πετύχει το σύστημα καταστολής, που τελικά μας κρατάει ζόμπι μέχρι θανάτου, για να μην αντιδρούμε.

Με την ίδια λογική λοιπόν, όλα τα χημικά συνθετικά κατασταλτικά σκευάσματα, για την ψωρίαση, επιτίθενται στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, για να μην αντιδρά η άμυνα του οργανισμού μας, ότι κάτι πάει στραβά, βγάζοντας εξανθήματα ή πλάκα.

Αντί λοιπόν να θεραπεύσουμε την αιτία, της ψωρίασης, να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στην ρίζα του, κασταστέλουν την άμυνα του οργανισμού μας μέχρι θανάτου, που σημαίνει πως γινόμαστε πολύ πιο ασθενείς, ευάλωτοι και πιο εμπαθείς σε πάρα πολλά νοσήματα συν γινόμαστε θύματα μεγαλύτερης έξαρσης της ψωρίασης, σε περίπτωση που δεν συνεχίσουμε ως Ναρκωμανείς, να λαμβάνουμε την κατασταλτική δόση (πρέζα) που μας χορηγούν οι αγαπητές φαρμακοβιομηχανίες μας, που νοιάζονται όπως βλέπουμε πάρα πολύ για το καλό μας.

Τι αντιπροτείνουμε με την χρήση της Κηραλοιφής για την Ψωρίαση.

Η Κηραλοιφή για την Ψωρίαση, λειτουργεί ακριβώς αντίθετα από την λογική των βαμπιριών που μας πίνουν το αίμα.  Αντί λοιπόν, να εξασθενούμε το ανοσοποιητικό σύστημα, μέσω κατασταλτικών, ενδυναμώνουμε το ανοσοποιητικό και αποτοξινώνουμε τον οργανισμό.  Παράλληλα, περιποιούμαστε κατάλληλα το δέρμα, για να κλείσουν τα εξανθήματα ή/και οι πληγές.

Αντιμετωπίζουμε λοιπόν την αιτία της Ψωρίασης, που είναι η εξασθένιση του ανοσοποιητικού και η τοξίνωση του οργανισμού, και παράλληλα, θεραπεύουμε τις επιδερμικές λοιμώξεις και έτσι επιτυγχάνεται ολιστική θεραπεία της ψωρίασης, αλλά και ενδυνάμωση όλου του οργανισμού, χωρίς παρενέργειες, με 100% φυσικά συστατικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:56:03 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 08, 2012, 13:51:50 »
Υπάρχουν αρκετά ανοσο-κατασταλτικά χημικά φάρμακα, που κυκλοφορούν με την έγκριση του ΕΟΦ, και χορηγούνται για την Ψωρίαση, από τον χώρο της Κλασσικής Ιατρικής, ειδικά σε βαριές περιπτώσεις ψωρίασης.

Ο καθένας που αντιμετωπίζει το πρόβλημα της Ψωρίασης, χρειάζεται να κάνει την δική του έρευνα, πάνω στις σοβαρές παρενέργειες των κορτιζονούχων σκευασμάτων και γενικά των χημικών σκευασμάτων που καταστέλλουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.  Επίσης παράλληλα, να ερευνηθεί σε κάθε περίπτωση, αν τα φάρμακα που χορηγήθηκαν είναι ανοσο-κατασταλτικά.

Σε περίπτωση που έχετε λάβει ανοσο-κατασταλτικά, είναι σημαντικό να μεριμνήσετε κατάλληλα, έτσι ώστε:

1. να βοηθήσετε στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την αποτοξίνωση του οργανισμού σας, μέσω της Κηραλοιφής για την ψωρίαση, καθώς και τις ειδικές συμβουλές περί διατροφής,

2. να μην λαμβάνετε στο μέλλον ανοσο-κατασταλτικά, που επιβαρύνουν βάναυσα το ανοσοποιητικό σας, προσέχοντας τις παρενέργειες των συνθετικών - χημικών φαρμάκων.

Η Φιλοσοφία της Ολιστικής Θεραπευτικής, είναι να φέρει σε πλήρη αρμονία, όλο τον οργανισμό.  Ο ίδιος ο οργανισμός, έχει την δυνατότητα της Αυτοϊασης, αρκεί να του δώσουμε τα κατάλληλα συστατικά, και να τον απαλλάξουμε από όλα τα βλαβερά στοιχεία που τον τοξινώνουν.

Σύμφωνα λοιπόν με την Φιλοσοφία της Ολιστικής Θεραπευτικής, όσον αφορά την πάθηση της Ψωρίασης, βασικό μέλημά μας είναι να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό, και να αποκαταστήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Επιπλέον αντιμετωπίζουμε και τα συμπτώματα της πάθησης αλλά και τα αποτελέσματα αυτής, καθώς επίσης αποκαθιστούμε και τις βλάβες του δέρματος.

Πολυετείς έρευνες έχουν τεκμηριώσει την ευεργετική και θεραπευτική δράση των αιθερίων ελαίων, που περιέχονται στην Κηραλοιφή για Ψωρίαση.

Η επί δύο και πλέον δεκαετίες εντρύφησης και μελέτης των εναλλακτικών θεραπειών με τη χρήση 100% φυσικών μέσων, μας αξίωσε, έτσι ώστε, σήμερα, να εφαρμόζουμε, τις γνώσεις αυτές, σε παραγωγή εναλλακτικών θεραπευτικών προϊόντων, μέσω των οποίων, αντιμετωπίζουμε επιτυχώς τις παθήσεις, πολλές από τις οποίες θεωρούνται, σήμερα, ανίατες.

Η θεραπεία με την Κηραλοιφή για Ψωρίαση είναι 100% εγγυημένη, με 100% επιτυχία, μέσω 100% φυσικών συστατικών, χωρίς απολύτως καμία παρενέργεια.

Οι παθήσεις αυτές προέρχονται από ταυτόχρονη συνύπαρξη 4 παραγόντων.  

1. Κληρονομική προδιάθεση,
2. τοξίνωση του οργανισμού,
3. εξασθενημένο ανοσοποιητικό,
4. και ψυχολογικοί παράγοντες.

Αν αποτοξινωθεί ο οργανισμός, και αποκατασταθεί το ανοσοποιητικό μας, η πάθηση δεν εμφανίζεται ξανά. Η Κηραλοιφή για Ψωρίαση, εκτός του ότι θεραπεύει τα συμπτώματα της πάθησης, κατά κύριο λόγο συμβάλει, ώστε να αποτοξινωθεί ο οργανισμός και να δυναμώσει το ανοσοποιητικό μας.

Ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης και με το είδος της ψωρίασης, έχουμε φανερά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της θεραπείας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:56:13 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 08, 2012, 20:19:59 »
Από ότι βλέπουμε, ο χώρος της Κλασσικής Ιατρικής γνωρίζει πολύ καλά ότι τα ανοσοκατασταλτικά καταστέλλουν την λειτουργία του ανοσοποιητικού μας, και επομένως ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την υγεία μας.  

Το Μυστήριο όμως παραμένει. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΕ?

Και ακόμα ένα Μυστήριο παραμένει...

Οι Γιατροί που πάσχουν από Ψωρίαση, λαμβάνουν ανοσο-κατασταλτικά??...  ;D :D

http://www.news-medical.net/news/20091013/Psoriasis-patients-taking-immunosuppressive-drugs-at-increased-risk-of-H1N1-flu-viruses.aspx

Psoriasis patients taking immunosuppressive drugs at increased risk of H1N1 flu viruses

Published on October 13, 2009 at 5:43 AM

People on immunosuppressants should receive vaccines and take extra precaution

People with psoriasis and/or psoriatic arthritis who are taking biologic or non-biologic immunosuppressive medications should receive the inactived forms of both seasonal influenza and H1N1 (swine flu) vaccines as soon as possible, according to a recommendation from the National Psoriasis Foundation.

The National Psoriasis Foundation's medical experts recommend that patients taking immunosuppressive medication including biologic (Amevive, Enbrel, Humira, Remicade, Simponi or Stelara) or non-biologic (cyclosporine-Neoral or methotrexate) drugs take the following steps:

Get vaccinated early. The same medications that suppress psoriasis make patients more vulnerable to influenza viruses.

Receive both vaccines to be protected from seasonal and H1N1 flu viruses.

Receive only inactive vaccines. Both vaccines come in inactived and live forms. People taking immunosuppressive medication should only receive the inactivated vaccines.

Take more daily health precautions. The Centers for Disease Control (CDC) recommends avoiding close contact with people who are sick, washing hands frequently, and avoiding touching the eyes, nose and mouth.

According to the CDC, the seasonal flu vaccine is available beginning in September and through the winter. The inactivated form of the H1N1 vaccine will be available this fall, though exact dates are not known.

"For most people, flu is an annoying aspect of winter. For people with psoriasis and psoriatic arthritis who are taking immunosuppressive drugs, it can be a much more serious health threat," said Mark Lebwohl, M.D., professor and chairman of dermatology at the Mount Sinai School of Medicine and chair of the National Psoriasis Foundation Medical Board. "With the addition of swine flu as a concern this year, we urge everyone on these drugs to take extra precaution."

Lebwohl added that patients should discuss the risk and benefits of vaccination with their doctor.

In most other cases, the National Psoriasis Foundation recommends that patients with psoriasis and/or psoriatic arthritis follow the recommended schedule of immunization for the general population available on the CDC Web site.

SOURCE National Psoriasis Foundation
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:56:27 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 08, 2012, 21:05:59 »
Τα ανοσοκατασταλτικά είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνα για την υγεία μας, και είναι σημαντικό, όσοι έχουν χρησιμοποιήσει ανοσοκατασταλτικά, να ενημερωθούν, και όσοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν ανοσοκατασταλτικά, να ερευνήσουν για το ενδεχόμενο εναλλακτικών λύσεων, μέσω ομοιοπαθητικής, θεραπείας με αιθέρια έλαια, ή άλλων εναλλακτικών φυσικών μεθόδων.

Στον παρακάτω σύνδεσμο,

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3044.0.html

θα συνεχίσουμε το θέμα των ανοσοκατασταλτικών, έτσι ώστε να μην κινδυνέψει άλλο η υγεία μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:56:37 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 10, 2012, 23:42:49 »
Για όσους ήδη εκτελούν την θεραπεία, να υπενθυμίσουμε ξανά την ανάγκη να ακολουθήσουνε φυσική ζωή, και υγιεινή διατροφή, επιταχύνοντας έτσι την θεραπεία.  Η υγιεινή διατροφή συνεπάγεται:

Ολοκληρωτική αποχή από αλκοόλ, από κάθε είδους ζάχαρη, ακόμα και ζαχαρίνη, (εναλλακτική λύση είναι η stevia1), γαλακτοκομικά (επιτρέπεται μόνο κατσικίσιο τυρί και γάλα), τηγανιτά (ειδικά οι τηγανιτές πατάτες), περιορισμό του κρέατος, και στροφή στη γνωστή μεσογειακή διατροφή (όσπρια, σαλάτες, φρούτα και ψάρια).  

Επίσης όσοι έχουν κάνει χρήση ανοσοκατασταλτικών είναι σημαντικό να μην γίνεται η χρήση τους παράλληλα με την Κηραλοιφή καθώς επίσης να απέχουμε αρκετές μέρες από την χρήση ανοσοκατασταλτικών, έτσι ώστε να έχει συνέλθει ο οργανισμός μας.  Η χρήση ανοσοκατασταλτικών δρα αντίθετα με την θεραπεία μέσω της Κηραλοιφής για την Ψωρίαση, και συνεπώς επιβραδύνει την διαδικασία της ίασης μέσω της Κηραλοιφής για ψωρίαση.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μην διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας, διότι μας ενδιαφέρει η επιτυχία της θεραπείας σας, και η απόλυτη εξαφάνιση της ψωρίασης.
_____________________________________________________________

1 http://2gym-kater.pie.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=189:2010-12-18-20-38-24&catid=130:2010-12-18-20-27-19&Itemid=195
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:56:49 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 04, 2012, 00:28:25 »
Για παραγγελίες μέσω του Ε-shop, του Ροδόκηπου
http://4635792512.papakishop.gr/p.IPIONI-150ml-Kiraloifi-gia-PSoriasi.446152.html

Εγγυημένη θεραπεία Ψωρίασης - 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
100% Φυσικό προϊόν, με 15 έλαια και 24 αγνά αιθέρια έλαια.
________________________________________________________________________________________

Από τις αρχές Μαρτίου, που κυκλοφορεί στην Παραγωγή η Κηραλοιφή για την Ψωρίαση, εκατοντάδες συνάνθρωποι μας, έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας, για ολιστική ίαση στην δερματοπάθεια της ψωρίασης.

Υπάρχει όντως ένας μεγάλος ενθουσιασμός, διότι το προϊόν που προτείναμε, είναι 100% φυσικό προϊόν, μη κορτιζονούχο, και ανοσοκατασταλτικό, χωρίς καμία βλαπτική παρενέργεια.

Υπάρχουν γιατροί, φαρμακοποιοί, επιστήμονες, βοτανοθεραπευτές, εναλλακτικοί κτλ, που έχουν δοκιμάσει την Κηραλοιφή με μεγάλη επιτυχία.  Μάλιστα μας ενημέρωσαν πως έχουν αναφέρει τις Θαυματουργές Κηραλοιφές του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων στην εκπομπή του Αυτιά, ή ακόμα και σε πρόσφατο ιατρικό συνέδριο, και πλέον αρκετοί κλασσικοί γιατροί προτείνουν τα 100% φυσικά προϊόντα, του Ροδόκηπου, που φέρνουν την θεραπεία εκεί που η σημερινή κλασσική ιατρική αποτυχαίνει παταγωδώς.

Υπάρχει όντως ένα ποσοστό πολύ ευσυνείδητων γιατρών και επιστημόνων, που προφανέστατα, γνωρίζουν πως τα ανοσοκατασταλτικά, ή κορτιζονούχα σκευάσματα είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία μας, αλλά έχουν όμως και την ευσυνειδησία ταυτόχρονα να προστατεύουν τους ασθενείς τους, να μην τα χρησιμοποιούν και πως ουσιαστικά, δεν πρόκειται για θεραπευτική λύση, αλλά για προσωρινή καταστολή, της δερματοπάθειας, με κίνδυνο τη ζωή μας.

Μπράβο τους, συγχαρητήρια, τέτοιοι θεράποντες γιατροί, μας χαρίζουν την ελπίδα, πως η ελπίδα δεν έχει χαθεί, στον χώρο της πρωτοβάθμια φροντίδας υγείας.

Μάλιστα, κανείς γιατρός από όσους έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, δεν κάνει χρήση κορτιζονούχων σκευασμάτων,  για την πάθηση της ψωρίασης, διότι όπως μας ενημέρωσαν μπορεί να προκαλέσει ακόμα και εγκεφαλίτιδα.

Δυστυχώς όμως ελάχιστοι είναι οι ευσυνείδητοι γιατροί που ενημερώνουν τους ασθενείς τους, για τις βλαβερές παρενέργειες των φαρμάκων, που προτείνονται μέσα από τον κύκλο των φαρμακοβιομηχανιών, και σε αυτούς τους ελάχιστους αρχικά ευσυνείδητους γιατρούς, στηριζόμαστε, έτσι ώστε να μεγαλώσει το κίνημα των φυσικών φαρμάκων και να απαλλαχθούμε μια για πάντα από τον κίνδυνο να καταστρέφουμε την υγεία μας, για την προσωρινή καταστολή μερικών εξανθημάτων, έστω και αν, συμφωνούμε πως είναι ενοχλητικά.

Με άλλα λόγια, όποιος συνεχίζει να λαμβάνει ανοσοκατασταλτικά, και κορτιζονούχα σκευάσματα, μετά την ενημέρωση μας, είναι άξιος της μοίρας του, μια και ουσιαστικά αυτοκτονεί συνειδητότατα.

Δεν μπορούμε να το πούμε πιο απλά.  Τα ανοσοκατασταλτικά, και κορτιζονούχα, είναι ναρκωτικά, είναι πρέζα.

Οι φαρμακοβιομηχανίες, δημιουργούν, εξαρτημένους πρεζάκηδες, μέχρι τελικής και συντομότερης πτώσης, δεν λύνουν το πρόβλημα της ψωρίασης, αλλά μάλιστα, αν δεν συνεχίσουν οι ασθενείς να λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά, η ψωρίαση φουντώνει σε πολύ μεγαλύτερα μεγέθη.

Με άλλα λόγια δεν υπάρχει άλλη επιλογή, παρά μόνο φυσικά σκευάσματα για την ψωρίαση, και φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης, όπως και η ομοιοπαθητική.  Εφόσον λοιπόν επιλέξουμε τις φυσικές μεθόδους θα κάνουμε μία συγκριτική μελέτη, έτσι ώστε να καταλήξουμε ποια μέθοδος θα μας βοηθήσει περισσότερο.

Η Κηραλοιφή που προτείνουμε, όπως μας έχουν ενημερώσει όσοι την έχουν δοκιμάσει, ασύγκριτα, βοηθάει στην θεραπεία, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

'Ομως, έχουμε παρατηρήσει ότι σε κάποιες περιπτώσεις, δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με την θεραπεία τους, δοκίμασαν αρχικά, περίμεναν το μαγικό χαπάκι, που εκ΄μαγείας θα έλυνε το πρόβλημα, και σταμάτησαν στην μέση την θεραπεία.

Δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε κανένα, να ακολουθήσει μία θεραπεία, αλλά είναι απογοητευτικό, όταν δεν ολοκληρώνεται η θεραπεία, αρνείται ουσιαστικά, ο θεραπευόμενος να συνεργαστεί μέχρι τέλους, και έτσι βγάζει λάθος συμπεράσματα.

Εχουμε αναφέρει πως πάνω από όλα χρειάζεται να ενημερωθεί ο πάσχοντας τι ακριβώς είναι η ψωρίαση και πως θεραπεύεται.  Η Φιλοσοφία της Κηραλοιφής βρίσκεται διαμετρικά αντίθετη, από τα ανοσοκατασταλτικά των φαρμακοβιομηχανιών.

Τα ανοσοκασταλτικά, εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα, και θέτουν τον ασθενή ακόμα πιο ασθενή, και ευάλωτο σε οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.  Αν θεωρείται πως είναι ψέμα, αυτή η θέση, ρωτήστε τον γιατρό σας και σίγουρα θα σας το επιβεβαιώσει.

Τότε γιατί οι γιατροί χορηγούν ανοσοκασταλτικά?  Μα σας ενημερώνουν πως θα καταστρέψετε την υγεία σας, όσοι είναι ευσυνείδητοι γιατροί, αλλά εσείς επιμένατε... Ακόμα και οι φαρμακοβιομηχανίες, σας ενημερώνουν για τις πλήθος παρενέργειες αλλά εσείς επιμένατε να λάβετε τα φαρμάκια τους.

Ποιος φταίει λοιπόν, που είμαστε θύματα?  Φταίει πως δεν ενημερωνόμαστε, ή ακόμα φταίει πως αρνούμαστε να ενημερωθούμε.  Ετσι λοιπόν, αν συνεχίζουμε να καταστρέφουμε την υγεία μας, όταν έχουμε ήδη ενημερωθεί, τότε είμαστε υπεύθυνοι για την αυτοκαταστροφή μας.

Ας προχωρήσουμε όμως στην κατανόηση πως λειτουργεί η Κηραλοιφή που προτείνουμε.  'Εχουμε καταθέσει πως αποτελείται από μελισοκέρι, έλαια και αιθέρια έλαια.  Ενισχύει το ανοσοποιητικό, αποτοξινώνει τον οργανισμό, και θεραπεύει τοπικά την δερματοπάθεια.

Δεν λειτουργεί όπως η επικίνδυνη ΑΠΑΤΗ της Κορτιζόνης.  Η θεραπεία είναι πιο αργή, διαρκεί 6 εβδομάδες, για λόγους ομαλής μετάβασης, και μάλιστα, επειδή τονώνει τον οργανισμό, μπορεί να παρατηρηθεί σε αρκετά επιβαρυμένους οργανισμούς, μία προσωρινά έξαρση, σε ένα 10% των περιπτώσεων, όπου το ανοσοποιητικό είναι βαριά εξασθενημένο.

Για αυτό το λόγο προτείναμε σε άτομα που έχουν έξαρση της ψωρίασης, ή που δεν υποχωρεί σε ποιο γρήγορους ρυθμούς, που ακόμα δεν έχουν κάνει φυσική διατροφή, ή έχουν λάβει κορτιζονούχα σκευάσματα για μεγάλα διαστήματα, ή ακόμα έλαβαν τους διάφορους ενέσιμους βιολογικούς καθαρισμούς, και έχουν επιβαρύνει επικίνδυνα τον οργανισμό τους, να κάνουν υπομονή, και να ασχοληθούν παράλληλα με τις διατροφικές οδηγίες που προτείναμε, όπως ταυτόχρονα και οπωσδήποτε να γίνει ένα τέστ δυσανεξίας, έτσι ώστε να γνωρίζουν σε ποιες τροφές υπάρχει η ευαισθησία, που προκαλεί το φαινόμενο της ψωρίασης.

Ουσιαστικά, επειδή η ψωρίαση είναι ένα αρκετά πολύπλοκο θέμα, και δυστυχώς οι περισσότεροι οργανισμοί είναι εξασθενημένοι και τοξινωμένοι, είναι πάρα πολύ σημαντικό, για την απόλυτη εξαφάνιση της ψωρίασης, να γίνει αυτό το τέστ δυσανεξίας που προτείνουμε, σε όλους όσους συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται, για να τελειώνετε μια για πάντα, με την ψωρίαση, εντοπίζοντας ποιες τροφές, δημιουργούν αυτήν την αντίδραση στον οργανισμό μας, και προκαλούν αυτά τα εξανθήματα.

Υπάρχουν φυσικές τροφές όπως το ψωμί, τα γαλακτοκομικά, ακόμα και η ντομάτα που μπορεί να δημιουργούν ψωρίαση, για αυτό το λόγο ειλικρινά το τεστ δυσανεξίας είναι απαραίτητο για την απόλυτη εξαφάνιση της ψωρίασης, διότι ακόμα και η θεραπεία να γίνει, πάλι θα νοσήσει ο οργανισμός, αν συνεχίζει να λαμβάνει τροφές που τον τοξινώνουν.

Αν κατανοήσουμε λοιπόν τι ακριβώς είναι η Ψωρίαση, και πως δημιουργείται είναι εύκολο και να νικήσουμε οριστικά αυτή την πάθηση.  Χρειάζεται να συνεργαστούμε όμως στην θεραπεία, και να μην τα παρατάμε στην μέση, και να επιστρέφουμε στην εύκολη αρχικά λύση των κορτιζονούχων, αλλά που εντείνει το πρόβλημα με κίνδυνο την ζωή μας, φουντώνοντας απερίγραπτα την δερματοπάθεια, εφόσον σταματήσουμε την συνεχόμενη πρέζα.

Είμαστε πρεζάκηδες με τα κορτιζονούχα-ανοσοκασταλτικά, είναι σημαντικό να το κατανοήσουμε βαθιά...

'Αρα η αποτοξίνωση που προτείνουμε ή η αποθεραπεία από την πρέζα, έχει μία ορισμένη διαδικασία, και απαιτεί συνεργασία στην θεραπεία, έτσι ώστε να μην αντλούμε και τα λάθος συμπεράσματα.

Είναι γεγονός, πως άτομα που δεν έχουν λάβει ανοσοκατασταλτικά, για αρκετούς μήνες, και κάνουν φυσική διατροφή, προσέχοντας τις τροφές που προκαλούν δυσανεξία, έχουν και μεγαλύτερη επιτυχία στην θεραπεία με την Κηραλοιφή.

Πάνω απ' όλα, είναι η κατανόηση της Ψωρίασης, και όταν την κατανοήσουμε μπορεί να εξαλειφθεί απολύτως, και αυτή είναι η απόλυτη υπόσχεσή μας.

Ας επιλέξουμε λοιπόν φυσικές θεραπείες, μακριά από τα χημικά απόβλητα, και μόνο έτσι θα είμαστε σίγουροι πως θα θεραπευτούμε, μια και για πάντα.

Για ότι άλλες απορίες υπάρχουν είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:57:10 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/