Αποστολέας Θέμα: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή  (Αναγνώστηκε 19553 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 13:47:28 »
Στις 28 Μαϊου 2010, ο Ουρανός φεύγει από τους Ιχθείς1 και εισέρχεται στον Κριό2, ο Πλούτωνας είναι ήδη στον Αιγόκερο3, ο Δίας επίσης εισέρχεται στον Κριό4 6 Ιουνίου 2010.  Ο Κρόνος είναι στο Ζυγό5, ο Χείρωνας εισέρχεται στους Ιχθείς6 20 Απριλίου 2010, και ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο7, εισέρχεται στους Ιχθείς8 την 'Ανοιξη του 2011.   

Αν ένας Εσωτεριστής, μελετήσει αυτές τις θέσεις των μεγάλων πλανητών καθώς επίσης και τις σχέσεις μεταξύ τους, θα διαπιστώσει πως προειδοποιούν πως βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας κρίσης, που υπόσχεται μία παγκόσμια κοινωνική αλλαγή, για την οποία αλλαγή προετοιμάζεται η Ανθρωπότητα, εδώ και αρκετά χρόνια μέσα από επαναστατικούς κοινωνικούς και ιδεολογικούς αγώνες, που υπόσχονται μία Νέα Δομή Παγκόσμιας Κοινωνίας.

Αυτή την ‘Ανοιξη λοιπόν, σηματοδοτείται το Υδροχοϊκό ξεκίνημα (Ουρανός – Δίας στον Κριό) που θα γκρεμίσει το παλιό σύστημα (Πλούτωνας στον Αιγόκερο) και θα εδραιώσει σύντομα, ένα Νέο Πνευματικό ‘Οραμα (Ποσειδώνας στους Ιχθείς), που υπόσχεται πως μελλοντικά, θα βγάλει από την Κρίση τις ανθρώπινες σχέσεις (Κρόνος στον Ζυγό), και θα θεραπεύσει βαθιές κοινωνικές πληγές (Χείρωνας στους Ιχθείς). 
_______________________________________________

1 Ουρανός στους Ιχθείς: Αποκάλυψε όλη την σαπίλα και την απάτη, ειδικά πνευματικών οργανισμών, είτε θρησκευτικών, είτε εσωτερικών.
2 Ουρανός στον Κριό: Αρχή Κοινωνικής επανάστασης και εδραίωσης μιας ανθρωπιστικής κοινωνίας, αυτοκάθαρση
3 Πλούτωνας στον Αιγόκερο: Μεταστοιχείωση παλιών συστημάτων σε νέα δομή
4 Δίας στον Κριό: Ενισχύει την Ουράνια Επανάσταση, με νέο κύκλο Δημιουργικότητας
5 Κρόνος στον Ζυγό: Κρίση στις ανθρώπινες σχέσεις, συνεργασίες, επικοινωνίες
6 Χείρωνας στους Ιχθείς: Υπόσχεται την Θεραπεία σε βαθιές πληγές που είναι κρυμμένες στο συλλογικό ασυνείδητο και αφορούν την Πνευματικότητά μας.
7 Ποσειδώνας στον Υδροχόο: ‘Oραμα Κοινωνικής Επανάστασης
8 Ποσειδώνας στους Ιχθείς:  ‘Οραμα μιας νέας Πνευματικής Κοινωνίας
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2009, 10:46:08 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 16:54:30 »
Η Ελλάδα, ως ένας Αιγόκερος1, προετοιμάζεται για μία ριζική Μεταστοιχείωση του παλιού Κοινωνικού μας συστήματος, πρωτοστατώντας παγκόσμια, σε μία Νέα Ιδεολογική Επανάσταση, που σηματοδοτεί ένα Νέο ‘Οραμα Αθρωπιστικής Κοινωνικής Πολιτικής.

Ο Πλούτωνας στον Σκορπιό και τον Τοξότη τα προηγούμενα χρόνια, μας έδωσαν τα πρώτα μαθήματα αυτογνωσίας, και μας προετοίμασαν να προχωρήσουμε πλέον σε μία Συλλογική ενδοσκόπηση και φιλοσόφιση, λειτουργώντας όχι ως μεμονωμένα άτομα αλλά ως ΟΜΑΔΕΣ.

Η εποχή καλεί για συλλογικότητα, για ανθρώπινες συνεργασίες, για φυσιολατρία, για καθαρότητα του πνεύματος, για αλήθεια, για γνώση.

Μία νέα Αναγέννηση προετοιμάζεται, στην οποία Αναγέννηση θα πρωτοστατήσει και πάλι η χώρα μας, μια και είναι η θεμέλιος λίθος της Δύσης, η Μητέρα του Πολιτισμού, της Φιλοσοφίας, της Επιστήμης, της Δημοκρατίας.

Η τάση προς αναζήτηση της Αρχαίας Ελλάδας, προς αναζήτηση της Αυθεντικής μας Παράδοσης είναι κατανοητή, διότι εκεί βρίσκονται τα κλειδιά, με τα οποία θα συντονιστούμε και πάλι με το Αυθεντικό Ουράνιο ‘Οραμα μιας Παγκόσμιας Αδελφοποιημένης Κοινωνίας, μιας Κοινωνίας Ελευθερίας, Γνώσης και Αρετής.

Πράσινη ενέργεια, οικολογικές κινητοποιήσεις, συνεργασίες, ανθρωπιστικοί αγώνες, προδιαγράφουν το αίτημα της Ανθρωπότητας παγκόσμια…

Θέλουμε να επιστρέψουμε πίσω στην Πηγή μας, πίσω στην Μητέρα Φύση, πίσω στις Αυθεντικές αρχές της Πνευματικής μας ταυτότητας, πίσω στην ανάπτυξη μιας υγιούς συναισθηματικότητας που θα στηρίξει μία υγιή ανάπτυξη της Διάνοιας και του Πνεύματος, έτσι ώστε να εφευρίσκουμε όλο και καλύτερες λύσεις και συστήματα ευδαιμονίας και ευημερίας, για όλη την Ανθρωπότητα.

Ο πολιτισμός της Αρχαίας Ελλάδας είναι το Προμηθεϊκό Πυρ, το Ουράνιο Νερό του Υδροχόου, ο άνεμος της Γνώσης, η επιστροφή στην Μητέρα φύση, η επιστροφή στην Αυθεντική Μητρική Συναισθηματικότητα, που είναι η βάση μιας Ανθρώπινης Κοινωνίας.

Είμαστε όλοι μας ορφανά, αποκομμένα από την Μητέρα μας Φύση, απομακρυσμένα από το Ουράνιο Πνεύμα, αδυνατώντας να ζήσουμε Αρμονικά.  ‘Όμως, στο βάθος της ψυχής μας, υπάρχει ένα Παραδείσιο ‘Οραμα, και αυτό καλούμαστε να πραγματώσουμε.

Η επανασύνδεσή μας, με την Πανθεϊστική μας κληρονομιά, θα αναγεννήσει μέσα μας, την Ελληνική ψυχή, που κοιμήθηκε τα τελευταία 2000 χρόνια, και φέροντας πάλι το Προμηθεϊκό Πυρ στον κόσμο των ορφανών, θα εδραιωθεί η Νέα Κοινωνία της Ελευθερίας και της Ανθρωπιάς.

Αυτό είναι το μέλλον της Ανθρωπότητας.  Αυτό είναι το μήνυμα του Ουρανού και του Πλούτωνα, η συνάντηση του Κάτω Κόσμου και του Ουράνιου Κόσμου, της Νύχτας και του Φωτός, που θα συναντηθούν το 2012, για 3 χρόνια, 7 φορές, σε μία δυνατή Μακροκοσμική Σχέση2, έτσι ώστε να εδραιώσουν, την έναρξη του Νέου Ουράνιου Κόσμου.
__________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2005.msg12870.html#msg12870

2 Ουρανός τετράγωνο Πλούτωνα: Θα συναντηθούν 7 φορές μεταξύ τον Ιούνιο του 2012 και το 2015
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 30, 2009, 18:39:35 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 17:05:53 »
Συνάνθρωποί μας πρωτοπόροι – κοινωνικοί επαναστάτες, λαμβάνοντας εσωτερικά το Ουράνιο 'Οραμα πρωτοστατούν, προτείνοντας, Νέα Πολιτικά Συστήματα και Κοινωνικές λύσεις που θα αναγεννήσουν την Ελλάδας μας και μαζί όλο τον κόσμο.

Μία επαναστατική, ηρωϊκή μορφή, είναι και ο Τρύφωνας Ολύμπιος ο οποίος πρωτοστάτησε με τα Προμήθεια από το 1996, ιδρύοντας το Κοινωνικό Κίνημα "Ελλήνων Επιστροφή".

http://homelands.org/worlds/hellenes.html

Σήμερα προτείνει ένα Νέο Πολιτικό Κίνημα...

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2013, 19:46:29 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 17:11:50 »
Η ανθρωπότητα στα πρόθυρα πολέμου
Η Ελλάδα στα πρόθυρα καταστροφής


Από Τρύφωνα Ολύμπιο www.pela-polites.org

Πόλεμος πατήρ πάντων, πάντων βασιλεύς … (Ηράκλειτος)

Κατά τον γερμανό φιλόσοφο Hegel, όταν το παγκόσμιο πνεύμα, λόγω της ανθρώπινης αλαζονείας, εκτρέπεται του δρόμου του, τότε έρχεται ο Πόλεμος Καθάρσιος, για να το επαναφέρει στο δρόμο της αρετής. Ο πόλεμος, εν τοιαύτη περιπτώσει, έρχεται ως αναγκαία δύναμη για να καθαρίσει την ανηθικότητα, την ακολασία, την ασέβεια, την απάτη, δηλαδή να άρει την παρέκβαση και να αποκαταστήσει τον δρόμο προς την ηθική ανύψωση του ανθρώπου.

Πριν από τον Hegel, οι πανάρχαιοι Έλληνες λάτρεψαν τον Άρη ως σημαντική θεότητα, ενταγμένο μάλιστα στο Δωδεκάθεο. Θα απορεί βέβαια κάποιος πώς οι Έλληνες είχαν μια θεότητα πολέμου τόσο σημαίνουσα. Ήταν πολεμοχαρείς ή ανόητοι; Η απάντηση έρχεται από τον Ηράκλειτο, ο οποίος παρατήρησε την διαλεκτική πάλη μεταξύ αντιθέτων δυνάμεων και είδε ότι η διαρκής κίνηση και αλλαγή του κόσμου προερχόταν από έναν αιώνιο ανταγωνισμό και πόλεμο αντιθέτων δυνάμεων. Αλλά και πριν από τον Ηράκλειτο, οι “μυθικοί” Έλληνες, θεωρούσαν τον Άρη Ενυάλιο ως μια σημαντική δύναμη καθάρσεως, τόσο στην φύση όσο και στην κοινωνία. Όταν αλαζονεία, ανηθικότητα, αυθάδεια, ανομία, βαρβαρότητα, απάτη, ασέβεια στον άνθρωπο κυριαρχούν, επέρχεται ύβρις και η μεν Νέμεσις τιμωρεί, ο δε Άρης Ενυάλιος αποκαθαίρει την ανθρωπότητα από την παρέκβαση. Η παράκληση στον Άρη είναι, τότε, να έρθει ως καθαρτήρια δύναμη και να μην αφήσει το ελληνικό γένος ή το ανθρώπινο είδος να χαθεί.

Πανανθρώπινη παρέκβαση

Κατά περιόδους, όταν η ανθρωπότητα βρίσκεται στο πέρασμα από έναν σχηματισμό σε έναν άλλο, τότε προκύπτει μια περίοδος ανωμαλίας, συγχίσεως, και αλαζονείας. Το ισχυρό κοινωνικό καταστημένο, αν και καταννοεί την αναγκαιότητα της αλλαγής, είναι ανίκανο να αυτοκαθαριστεί, να μετουσιωθεί και να προχωρήσει περαιτέρω. Τότε η ανθρώπινη πορεία βρίσκεται σε δοκιμασία, περιπίπτει σε παρέκβαση και ο Άρης Ενυάλιος δραστηριοποιείται για να φέρει την κάθαρση, δηλαδή να γκρεμίσει το παλιό και να φέρει το νέο. Ενδιάμεσα όμως κυριαρχεί ο πόνος της πτώσεως και της γέννας.

Οι οικονομικοί και κοινωνικοί σχηματισμοί που διαμορφώθηκαν κατά τον εικοστό αιώνα, περνούν πλέον σε παρέκβαση, γερνούν και αποβάλλονται απο την ιστορία. Το πρώτο βήμα αποβολής, σημειώθηκε με την πτώση της άλλοτε κραταιάς Σοβιετικής Ενώσεως. Το δεύτερο βήμα έρχεται με την πτώση ολόκληρου του δυτικού σχηματισμού, που αποτελεί πλέον ένα γερασμένο κατεστημένο, ανήμπορο και ανίκανο να αυτοθεραπευτεί. Της πτώσεως προηγείται μια παγκόσμια ανομία και ασυδοσία, αλαζονεία, ανηθικότητα και επικρατεί η αρπαγή όλων από όλους, χωρίς ενδοιασμούς και ηθικούς φραγμούς. Ενώ ο πλανήτης καταστρέφεται από την αλόγιστη περιβαλλοντολογική συμπεριφορά των ανθρώπων και των συμφερόντων, επί παραδείγματι, δεν επικρατεί σύνεση και αρετή για την επίλυση του προβλήματος. Στην γενική ανομία έρχεται ο “πόλεμος όλων εναντίων όλων”, οπως έλεγε ο Hobes.

Η παρούσα οικονομική κρίση είναι η πρώτη από μια σειρά βαθύτερων κρίσεων που επικείνται. Και αν το παγκόσμιο κατεστημένο σύστημα είχε την δύναμη να χρηματοδοτήσει την παρούσα κρίση, έστω και με καταχρέωση των κρατών, μια σοβαρότερη επικείμενη σε βάθος πενταετίας, θα φέρει τεράστια παγκόσμια ανωμαλία και αναστάτωση, και αλλοίμονο στους αδυνάτους. Κάθε φρόνιμος άνθρωπος και κάθε φρόνιμο έθνος οφείλει, εν προκειμένω, να ετοιμάζεται, όχι για χειρότερα, αλλά για τα χείριστα, που φαίνεται να επισκιάζουν την ανθρωπότητα. Μια αλματωδώς επιταχυνόμενη πανανθρώπινη παρέκβαση απειλεί το είδος με έναν τεράστιο πόλεμο, του οποίου την έκβαση δεν θα θέλαμε να υποθέσουμε.

Των οικιών υμών εμπιπραμένων,
υμείς άδετε.

(Ενώ τα σπίτια σας καίγονται, εσείς τραγουδάτε)

“Όταν ο θεός καταράται τα μυρμήγκια, τους δίνει φτέρα”, λέγουν οι χωρικοί. Διότι, ενώ έχουν δημιουργηθεί για να περπατούν στην γη, με τα φτέρα πετούν, χωρίς πείρα πτερωτών και τα παίρνει ο άνεμος. Οι νέο-Έλληνες δεν έχουν καταλάβει ότι η πορεία τους είναι επί της γης και για πετάξουν πρέπει πρώτα να μάθουν να περπατούν σωστά.

Όταν η Ελλάς αποφάσισε και κατόρθωσε, λόγω συγκυριών, να εισέλθει στην ΕΟΚ αρχικώς και στην Ένωση αργότερα, μέθυσε από το κατόρθωμα και χωρίς να έχει μάθει να περπατά καλά επί της γης, έφτιασε φτέρα και πέταγε στους ουρανούς, ως μύρμηξ. Με ξένα χρήματα λοιπόν, που προέρχοντο από κοινοτικά κονδύλια και αυξανόμενο δανεισμό, φτιάχτηκαν τα φτερά και, ασύνταχτα πετώντες στους ουρανούς, έπεφτε ο καθένας εκεί που μπορούσε, άπλωνε και έπαιρνε το κατά δύναμη και έδερνε όποιον ήθελε. Προεξέχουσα αρχή και γενεσιουργός δύναμη των πτερωτών ήταν οι κυβερνήσεις της μεταπολιτεύσεως.

Μόνο ο γέρων Καραμανλής υπήρξε συνετός και σώφρων πολιτικός σε αυτή τη χώρα. Παρέδωσε την πρωθυπουργία του με δανεισμό κάτω του 30% του ΑΕΠ και σε εποχή που δεν υπήρχαν κοινοτικά πακέτα. Όλοι οι μετέπειτα, με αρχηγομάγερα τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον όποιο και εγώ προσωπικά εμπιστεύτηκα και εναπέθεσα ελπίδες, κατασκεύασαν τα φτερά των Ελλήνων, τα φτερά της καταστροφής (με δανεισμό 80% του ΑΕΠ). Έκτοτε δημιουργήθηκε ένα κατεστημένο ασυδοσίας, μέσα στο οποίο εισέρχοντο δέσμιες οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Έχοντας σκοπό την αναπαραγωγή τους στην εξουσία επηύξαναν την ασυδοσία και την “αρπαχτή” και ο “πτερωτός πλέον” λαός, με τα φτερά της καταστροφής, τραγουδούσε και ηδονιζόταν. Νομίζαμε πλέον ότι είχαμε ανακαλύψει το αιώνιο Κέρας της Αμαλθείας.

Η ασυδοσία επέτρεπε τον σχηματισμό οργανωμένων μειοψηφιών, είτε οικονομικών, είτε συντεχνιακών, είτε πολιτικών, οι οποίες καρπώνται περισσότερα από ό,τι το μέγεθός τους επιτρέπει. Και όλοι μαζί άδουμε και χαιρόμαστε ως ουδέν σκιερόν και θλιβερόν να έχει συμβεί. Παρόμοια ψευδαίσθηση ευδαιμονίας διεκάτεχε τους βουζαντινούς Κωνσταντινοπολίτες, ώστε, πετώντες στους ουρανούς, να μαλλώνουν για το “φύλο των αγγέλων”, ενώ ο Πορθητής έριχνε οβίδες με τις μηχανές του. Και εισήλθε στην Πόλη και έλυσε οριστικά τα θέμα του “φύλου των αγγέλων” με τουρκική πλέον κυριαρχία.

Δραματική έκκληση της ΠΕΛΑ

Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει αρχίσει η πτώση μας από τους αιθέρες. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, αλλά η επιτάχυνση της πτώσεως δεν θα μας δίνει ούτε περιθώρια σκέψεως, ούτε δυνατότητα αποτροπής της καταστροφής. Το καθήκον όλων και του καθενός ξεχωριστά πλέον είναι να συμβάλλουμε και να πρωτοστατήσουμε για την επιβίωσή μας. Αν δεν συνειδητοποποιήσουμε αυτό το καθήκον, έχουμε καταστραφεί οριστικώς και η καταστροφή έχει δύο σκέλη. Πρώτο, οικονομική καταστροφή μέσα στο παρόν διεθνές πεδίο και δεύτερο, καταστροφή μέσα σε ένα κλονιζόμενο, άνομο και πολεμικό περιβάλλον.

Αν το διεθνές περιβάλλον, ευρωζωνικό και μη, παραμένει όπως έχει, τότε έχουμε να χάσουμε την εθνική μας ακεραιότητα, διατηρώντας μια υπό έλεγχο κρατική οντότητα. Και το θέμα είναι, κάτω από ποιά αρχή θα εναποτεθεί η ακεραιότητά μας. Θα είναι υπό την κυριαρχία της Ενώσεως, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, των διεθνών τραπεζιτών, ή υπό την κηδεμονία της Κίνας, επί παραδείγματι; Μας θυμίζει την αναζήτηση δυνάστη προ της πτώσεως του Βυζαντίου και έρχεται στην μνήμη μου η αναζήτηση καλυτέρου επιβήτορα για την αναπαραγωγή βοοϊδών. Όσοι δεν το γνωρίζουν, τους θυμίζουμε ότι τόσο ο δυνάστης, όσο και ο επιβήτορας έχουν ως κύριο μέλημα ασφαλώς την ευχαρίστησή τους.

Η ΠΕΛΑ απευθύνει έκκληση σε όλους να εγερθούμε και να αποτρέψουμε και τον δυνάστη και τον επιβήτορα. Έγκειται στην ευαισθησία μας και στην ικανότητά μας να σηκώσουμε την σημαία της αντιστάσεως και αναχαιτίσεως.

Αν το διεθνές περιβάλλον θα περάσει σε αυξημένο κλονισμό, αναταραχή και πόλεμο όλων εναντίον όλων, η χώρα μας, ούσα στην οδυνηρή θέση της αδυναμίας, μέλλει να χαθεί οριστικώς από το προσκήνιο. Διότι, στην εμπόλεμη κατάσταση ισχύει απολύτως ο φυσικός νόμος της επιλογής και ο φυσικός νόμος δεν έχει συναίσθημα, δεν συγχωρεί. Εδώ ισχύει ο γνωστή ρήση, “οι μεν θεοί συγχωρούσι η δε φύσις ουδέποτε”. Αλλοίμονο στην χώρα μας!!!!!!!

Είναι ασφαλώς κρίμα να χάνεται έτσι ένας οποιοσδήποτε λαός, εισέτι δε δραματικό είναι να χαθεί αδόξως ο Έλλην λαός, από την απροσεξία, την ασυδοσία ή την πανουργία των κυβερνητών μας. Και τίθεται το δυσάρεστο ερώτημα, τι γίνεται τώρα;

Στο παρόν άρθρίδιο δεν θα αναγράψουμε τις λύσεις, αλλά έχουμε να πούμε ότι οφείλουμε να ετοιμαζόμαστε για θυσίες και για πλήρη ανατροπή του κατεστημένου, με πλήρη κατάρρηψη του πολιτικού και πολιτειακού συστήματος. Πρέπει να μας γίνει συνείδηση, να μας γίνει πεποίθηση ότι το Κοινοβούλιο εκπέμπει δυσωσμία σήψεως. Σε αυτή την περίπτωση μια νέα δύναμη πρέπει να σηκωθεί και να αναλάβει την ανασυγκρότηση. Η ΠΕΛΑ έχει τα εχέγγυα να γίνει η ζωοφόρα δύναμη της αναγεννήσεως.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 17:22:36 »
Ας διαλογιστούμε λοιπόν σε αυτή την μεγάλη Κοινωνική αλλαγή για την οποία προετοιμάζεται ολάκερη η Ανθρωπότητα και ας προτείνει ο καθένας μας, λύσεις και συστήματα που θα βοηθήσουν στην ομαλή μετάβαση από την παλιά κατάσταση του σκοταδισμού και της ιδιοτέλειας, σε μία Νέα Ουράνια Κοινωνία, Ελευθερίας, Αρετής, Γνώσης, και Ανθρωπιάς.

‘Οσο περισσότεροι συνάνθρωποι μας εμπλακούν στην υλοποίηση αυτού του Οράματος, τόσο πιο γρήγορα θα επέλθει η πνευματική μας ενηλικίωση και η εκδήλωση μιας Αυθεντικής Ανθρωπιάς, κατάλληλη για να γονιμοποιήσει δυνατές συνεργασίες, που υπόσχονται την ευδαιμονία και ευημερία όλων των ανθρώπων.



« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 30, 2009, 23:21:19 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 00:46:18 »
Μία πολύ ενδιαφέρουσα προφητεία, μας στάλθηκε μέσω εμαιλ.  Ευχαριστούμε τον φίλο/η για την ενημέρωση.
____________________

Προφητείαι Καζαμίου 2010

Εν τη αρχή της εποχής του Υδροχόου, υδροχόος εξέλθει εκ του γένους των Δωριαίων και εκ της τέφρας η Ελλάς αναστήσεται
.........
Εν μέσω θυέλλης λαϊκός ηγέτης, απρόβλεπτος και κραταιός, εμφανισθήσεται και θέλει εγείρει το έθνος των Ελλήνων.

Ο ηγέτης ούτος, γεννηθείς, ταπεινώς, επί Ελληνίδος γαίας, γηγενής εστίν.

Ουέ τοις απατεόσι, ουέ τοις απλήστοις, ουέ τοις εχθροίς!!! Ο ηγέτης καταστελεί αυτούς και την δύναμιν αυτών και οι εχθροί εξολοθρευθήσονται και οι κάπηλοι εξοστροκισθήσονται και οι άπληστοι εκδιωχθήσονται και οι απατεώνες εις κάτεργα αποσταλήσονται και απ' αυτού ιδρυθήσεται βασίλειον μέγα και οι λαοί ελεύσονται και εναποθήσονται την σπάθην αυτών. Οι εχθροί του έθνους φοβιθήσονται, άλλοι μεν εξ' αυτών σιωπήσουσι, άλλοι δε συμμαχήσουσι και οι έσχατοι εκδιωχθήσονται εκείθεν της Καυκασίας.

Δικαιοσύνη τε και γνώσις και πρόοδος και ευημερία και αρετή άρξουσι δια παντός.

Ο ηγέτης ούτος μεθ' υμών άδηλος εστί και εις ελαχίστην ώραν εμφανισθήσεται. Πιστεύσατε εις αυτόν, διότι ούτος εστίν ο αληθής ηγέτης υμών. Σημείον αυτού εστίν η γνώσις, σημαία αυτού εστίν ο αριθμός και όργανον αυτού εστί το μέτρον και η σύνεσις.

Οικονομία 2010

Δένδρον σεσηπός, κορπούς ου φέρει. Εσπερία δε και Ανατολή αποστελλούσι υλοτόμους ίνα τέμνωσι τούτο. Οι εχθροί, εκ της αδυμανίας ημών ορμώμενοι, εφορμήσουσι επί των εδαφών ημών. Ουέ τοις Έλλησι!!!!

Άρχοντες σεσημασμένοι φοβηθήσονται και ακολουθήσει λαϊκή έγερσις μεγίστη. Είτα, το γένος των δικαίων άρξει, οι εγκληματίαι θανατωθήσονται, εκδίκησίς τε και κάθαρσις οδυνηρή κρατήσει και πολλοί θρηνήσουσι θρήνον βοερόν, αλλά καθάρσιον. Ηγέτης μέγας, υδροχόος, εξ' αρχής τεράστιον πύργον εγερεί. Τούτο έσεται το των Ελλήνων γένος και το μεγαλείον αυτού άρξει εις τον αιώνα.
                                             
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2010, 01:54:29 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 01:32:06 »
Σχόλια για την Προφητεία Καζαμία 2010.

Σε κάθε χώρα, σε κάθε μεταβατική εποχή, ο λαός αναμένει έναν Ηγέτη, που θα τον οδηγήσει στην Νέα Γη.  Για παράδειγμα, την εποχή που γεννήθηκε, ο Μύθος του Ιησού Χριστού, υπήρχε μία Πολιτική κόντρα ανάμεσα σε Εσσαίους και Φαρισαίους (η άρχουσα τάξη που συνεργαζόταν με τους Ρωμαίους).  Κάποια ηγετική φυσιογνωμία των Εσσαίων Επαναστατών κατά των Φαρισαίων, κρεμάστηκε μαζί με τους συντρόφους του, αφού σκότωσαν τις οικογένειες τους πρώτα μπροστά τους, έτσι ώστε να μεγεθύνουν οι αγαπητοί Εβραίοι, τον ψυχικό τους πόνο, κατά τον θάνατο τους.  

Ιστορικά, ο Εσσαίος Ηγέτης (σύμφωνα με τα κείμενα του Κουμράν) κρεμάστηκε σε Ταφ (όχι σταυρό), το 88πχ... και δεν ήταν ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος δεν υπήρξε ποτέ, αλλά ίσως αυτός ο αποκαλούμενος, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, να ήταν υπεύθυνος για την δημιουργία του Ιουδαιοχριστιανικού Μύθου.

Ως Ελληνες όμως έχουμε τους δικούς μας ‘Ηρωες και Χριστούς, που ταιριάζουν στην δική μας, ιδιοσυγκρασία και πολιτισμό, και κάποια στιγμή, χρειάζεται να αφήσουμε πίσω αυτό το κωμικοτραγικό Ιουδαιοχριστιανικό παραμύθι, και να ενδοσκοπήσουμε, έτσι ώστε να γεννήσουμε, τον Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.

Στην σημερινή εποχή... στην Υδροχοϊκή εποχή, δεν χρειαζόμαστε καμία εξωτερική Πίστη, εκτός την πίστη στον εαυτό μας, την πίστη στην Αποστολή της ψυχής μας, πως όντως μπορούμε, να τα καταφέρουμε, εφόσον αρχίζουμε να προβληματιζόμαστε, και να διαλογιζόμαστε, τι έφταιξε, και πως μπορούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ να διορθωθούν.

Σίγουρα αρκετοί μπροστάρηδες, είτε τοπικά, είτε παγκόσμια, θα κληθούν να λάβουν θέση σε αυτήν την λαϊκή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ επανάσταση, σε αυτό το Νέο Κύμα Παγκόσμιας Αναγέννησης και Διαφωτισμού, όμως δεν είναι επιτεύξιμο, αν δεν ασχοληθούμε σοβαρά με την Αναζήτηση και την Κατανόηση, της Αντικειμενικής Αλήθειας.

Διότι η Αλήθεια, είναι το κλειδί, που θα μας ελευθερώσει στην Νέα Εποχή του Υδροχόου, έτσι ώστε να πραγματώσουμε, το ‘Οραμα της Παγκόσμιας Αδελφοσύνης.  

Και αυτή η αλήθεια, είναι επιτεύξιμη, μόνο δια της ‘Ερευνας, της Μελέτης, του Στοχασμού.

Για αυτό το λόγο, η Νέα εποχή του Υδροχόου, θα αρχίσει όχι από μπαλκόνια και κηρύγματα, αλλά από Αυθεντικά Σχολεία.  Νέες Πνευματικές Ακαδημίες Φωτός και Γνώσης, που θα ξεκαθαρίζουν, όλο το χάος του Παγκόσμιου Παρελθόντος, και θα υποστηρίζουν την Ανατολή, ενός Νέου, Καθάριου, και Ανθρώπινου Μέλλοντος.

Σε αυτόν τον αγώνα, χρειάζεται ΟΛΟΙ ΜΑΣ, να λάβουμε θέση, διότι κινδυνεύουμε, να παρασυρθούμε, εκτός παιχνιδιού, από τις δυνατές κοσμικές δύνες, με αρκετά επώδυνο τρόπο.

Συμφέρον μας, είναι μόνο η Γνώση, η Αλήθεια, η Πνευματική Καθαρότητα, η Συνεργασία, ο Στοχασμός, η Θεραπεία.

Τα θέλουμε όλα, και μπορούμε να τα έχουμε, όλα, κάνοντας ο καθένας μας, την δική του ψυχολογική και συνειδησιακή υπέρβαση, τοποθετώντας, ο ίδιος τον εαυτό του στην Νέα Εποχή.

Μία Νέα εποχή, που δεν έχει σχέση με νεοεποχήτικες ψυχοτρόπες ουσίες και φαντασιώσεις, ούτε με καμία Νέα Τάξη πραγμάτων.

‘Εχει σχέση όμως, με ένα Νέο τρόπο αντίληψης, που προάγει την Πνευματική ενηλικίωση, και το συμφέρον όλων.

Ο Αυθεντικός Δάσκαλος και Ηγέτης, βρίσκεται ήδη, εντός της ψυχής μας, και γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε, έτσι ώστε, να σωθούμε.  Και αυτό, δεν είναι άλλο από το να είμαστε…

Συνειδητοί και Ανθρώπινοι.  
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 23, 2011, 05:10:04 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 20:25:50 »
Ποιοί είναι τελικά οι 'Ηρωες, που θα φέρουν την Κοινωνική αλλαγή που προσδοκούμε όλοι μας?

http://www.youtube.com/watch?v=RwoMpyQZfYI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=kG3S5o97ilw&feature=related

Κανείς άλλος, από τον Καθημερινό Ηρωϊκό Αυθεντικό 'Ανθρωπο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2010, 20:52:49 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 18:47:23 »
Η Παγκόσμια Κοινωνική Κρίση αλλά και ταυτόχρονα, η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή, είναι πλέον ένα αναμφισβήτητο γεγονός, που βρίσκεται ήδη, σε εξέλιξη, ειδικά μετά την κατάρρευση του Αγγλοσαξονικού Νεοφιλελεύθερου Καπιταλιστικού Μοντέλου.

Πράγματι αναρωτιούνται πολλοί, τι φταίει, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, εφόσον υπάρχουν απεριόριστες φυσικές πηγές παραγωγής της Γης, τόσα σχολεία, τόσα βιβλία, τόσοι επιστήμονες, κτλ, γιατί να υπάρχουν ΑΚΟΜΑ, τόσοι φτωχοί, τόσοι σκλάβοι, τόσοι αμόρφωτοι, και τόσοι δυστυχισμένοι?

Ο λόγος είναι πως δεν έχουμε κατανοήσει μία απλή αρχή.  Πως τα Πάντα είναι ΕΝΑ, και κάθε ατομικότητα επηρεάζεται από την Συλλογικότητα, της οποίας αποτελεί ένα υποσύνολο.

‘Ετσι λοιπόν, μόνο εφόσον αποκτήσουμε μία νοοτροπία υπέρ της Ευημερίας της Συλλογικότητας, αλλά ταυτόχρονα της αυτονομίας μας, μπορούν να αλλάξουν οι συνθήκες διαβίωσής μας, είτε τοπικά είτε παγκόσμια.

Αναγνωρίζοντας λοιπόν αυτή τη βασική αρχή, της αλληλεπίδρασης εντός μίας Συλλογικότητας, πως θα μπορούσαμε να δούμε μελλοντικά, τον ρόλο του Κρατικού φορέα?

Ο μοναδικός ρόλος του Κράτους, (πέραν μιας παγκόσμιας κλίμακας συνεργασία) είναι η ευημερία, η ευδαιμονία και η πνευματική εξέλιξη των πολιτών.  Τίποτα άλλο…

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, πως θα μπορούσε να αλλάξει ο Κρατικός οργανισμός, έτσι ώστε να ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ?... μια και από τον πολίτη πληρώνεται έτσι ώστε να γίνεται η ζωή του καλύτερη…

Πρώτα από όλα θα ΠΡΕΠΕΙ να διοργανωθούν ειδικά κέντρα στήριξης των πολιτών, όσον αφορά, την οικονομική και ψυχολογική τους απελευθέρωση, προτείνοντας λύσεις, και συμβουλεύοντας, πως θα μπορούσε να βγει ο καθένας, από το προσωπικό του αδιέξοδο, συμβάλλοντας έτσι, στην δημιουργία, αυτοδύναμων και μορφωμένων Ελλήνων, που θα στελεχώσουν μετέπειτα μία ευρύτερη Συλλογικότητα, ως μία αυτοδύναμη και μορφωμένη χώρα, η οποία θα συμβάλλει μετέπειτα, στην στήριξη μιας μεγαλύτερης συλλογικότητας, που ονομάζεται Ευρώπη… κ.ο.κ.

Γιατί όμως αυτά τα κέντρα όπως ακριβώς τα θέλουμε, δεν υπάρχουν?  Είναι επειδή δεν υπάρχει η γνώση, ή επειδή, δεν υπάρχει το ενδιαφέρον να στηριχτεί κατάλληλα ο πολίτης?

Για αυτό το λόγο, η ανάπτυξη αυτών των Κέντρων στήριξης πολιτών, καθώς και η Κατάλληλη ανάπτυξη Κοινωνικής Πρόνοιας χρειάζεται να πρωτοστατήσει ΑΡΧΙΚΑ, ως Ιδιωτική Πρωτοβουλία, από τους αγανακτισμένους συνανθρώπους μας, που θα διαβλέπουν λύσεις διεξόδου, τις οποίες θα καταθέτουν προς ενημέρωση της Συλλογικότητας, αλλά και θα τολμούν την υλοποίηση τους.

Χρειάζεται λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΣ, όσοι είμαστε συνειδητοποιημένοι πολίτες αυτής της χώρας, να σκεφτούμε, να προτείνουμε, και να πραγματώσουμε, λύσεις μετάβασης προς ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, προς ένα καλύτερο τρόπο διαβίωσης, όπου θα είμαστε και οικονομικά, αλλά και πνευματικά ελεύθεροι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 12, 2010, 03:05:45 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 01:05:41 »
Βιώνοντας τους κραδασμούς, από τις επιστημονικές οικονομικές προβλέψεις και από τις προφητείες του μέλλοντος, προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά, όλοι μας για μια ΑΛΛΑΓΗ, που ακόμα δεν έχουμε κατανοήσει επακριβώς, πως θα εξελιχθεί, και πως θα διαμορφώσει την Νέα Κοινωνία, και τοπικά αλλά και παγκόσμια.

Μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος, η ανθρωπότητα έχει απορρίψει και το κομουνιστικό, αλλά και το καπιταλιστικό μοντέλο.  Τότε τι μπορεί να είναι το ΝΕΟ πολιτικο-κοινωνικό πλαίσιο του Μέλλοντος?

Ισως κάτι ενδιάμεσο, ίσως κάτι ΚΑΘΑΡΑ ΥΔΡΟΧΟΪΣΤΙΚΟ...

Η Νέα Εποχή, καλεί για αυτόνομες κοινωνίες, για αυτόνομες μονάδες επιβίωσης, οι οποίες θα συνεργάζονται μεταξύ τους, μέσα από ένα δίκτυο επικοινωνίας, και ανταλλαγής γνώσης και προϊόντων, με στόχο την Συλλογική ευημερία. 

Η Νέα Εποχή καλεί για επιστροφή πίσω στις πρωταρχικές πηγές παραγωγής, όπως είναι οι αγροτικές και κτηνοτροφικές καλλιέργειες, καθώς και η εκμετάλλευση καθαρών πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή και η αιολική.

Η Νέα Εποχή καλεί για Πνευματική Αφύπνιση, για ολιστική Μόρφωση, και ολιστική Θεραπευτική, επιστρέφοντας σε φυσικούς ρυθμούς, φυσιολογικής ζωής, εναρμονισμένοι με την Μητέρα Φύση.

Η Νέα Εποχή καλεί για Αυτονομία και ταυτόχρονα Συνεργασία.  Δια της Ελευθερίας, και της Χρηστότητας, η πρόκληση του 21ου αιώνα, θα μεταμορφώσει ψυχές και κοινωνίες, και ως Νέα Ανθρωπότητα, θα καταφέρουμε ένα Νέο Συνειδησιακό και Κοινωνικό άλμα, περνώντας σε μία Νέα Εποχή.

Βάση των παραπάνω, πως θα μπορούσε να μεταβεί ομαλά, η παρούσα κοινωνία μας, προς την νέα δομή της?

                    Συνεχίζεται…
 
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 13:18:22 »
Η Αυτόνομη Μονάδα Επιβίωσης, ίσως να είναι ο μοναδικός τρόπος εξασφαλισμένης επιβίωσης, στον Πλανήτη Γη, γλυτώνοντας από την Παγκόσμια κατηφόρα, στην οποία βρεθήκαμε, εξαιτίας της παγκοσμιοποιητικής τάσης της τελευταίας εποχής.

Αποτελεί ένα σίγουρο τρόπο ευημερίας των μελών που απαρτίζουν, μία Ενότητα, μία Κοινότητα, όταν αυτονομείται, ειδικά σε θέματα βασικής επιβίωσης.

Μία παρόμοια προσπάθεια Αυτονομίας και Συνεταιρισμού, είχε γίνει στα Αμπελάκια του Βόλου (1762), και ίσως αποτελεί ένα πρωταρχικό παράδειγμα της Νέας Μορφής Συνεταιριστικών Αυτόνομων Κοινοτήτων, που οι προκλήσεις και κίνδυνοι της εποχής μας, καλούν να πραγματώσουμε...

Αμπελάκια του Βόλου (1762)

http://www.dimitra.gr/rizari/history1.htm

Γύρω στα 1762, καθώς η αγορά οικιακών προϊόντων δεν ήταν ιδιαίτερα επικερδής, έμποροι από τα Αμπελάκια, απευθύνθηκαν άμεσα στις ευρωπαϊκές αγορές, συγκεκριμένα στην Βιέννη και σύντομα "το πύρινο" Αμπελακιώτικο ερυθρόνημα απέκτησε υψηλή αξία.

Μετά την επιστροφή από ένα πολύ επιτυχημένο, από άποψη πωλήσεων ταξίδι, που είχε ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο αριθμό παραγγελιών και την ικανοποίηση των εμπόρων, το 1769 κάτω από την εξουσία του Γεωργίου Μαύρου / Σβάρτς, προτάθηκε στους κατοίκους του χωριού, η δημιουργία ενός κεντρικού οργανισμού για την παραγωγή και πώληση αυτού του νήματος.

Αυτοί οι οίκοι, οδήγησαν στην δημιουργία μιας συνεταιριστικής υποδομής και μετά από κάποια χρόνια διαπραγματεύσεων και ανοιχτών συζητήσεων (πήρε λίγο ή πολύ 10 χρόνια ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο το κεφάλαιο θα μπορούσε να συνεργαστεί με την εργατιά) πραγματοποιήθηκε συμφωνία και την 1η Ιανουαρίου 1780, στήθηκε ο Κοινός Συνεταιρισμός "Συντροφιά" των Αμπελακίων.

Για την εκπόνηση των εργασιών του Συνεταιρισμού συντάχθηκαν τα απαραίτητα άρθρα, ενώ πέντε Επιτροπές - Εκτελεστική, Διαχειριστική, Αγροτική, Χειροτεχνική και Παρακολούθησης,δημιουργήθηκαν, οι οποίες ήταν υπεύθυνες για την διαχείριση και ευμάρεια του οργανισμού αυτού.

Ο πρώτος συνεταιρισμός είχε ήδη ιδρυθεί.


Ο Συνεταιρισμός (Συντροφιά) διένυσε μια περίοδο άνθισης και οικονομικής ευμάρειας που έφτασε αισίως τα 31 χρόνια, ως το έτος 1811, που επήλθε και η διάλυσή του. Κατά την περίοδο ακμής του, αποτελούνταν συνολικά από 6.000 μέλη, 4.000 από τα Αμπελάκια και 2.000 από διπλανά χωριά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2010, 11:38:55 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 14:03:05 »
Δύο ακόμα παραδείγματα Πρότυπων Συνεταιριστικών Κοινοτήτων αποτελούν ο Κρόκος Κοζάνης, και η Ανάβρα Μαγνησίας.

Κρόκος Κοζάνης

http://www.kozani.gr/krokos/sunetairismos.htm

Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης ιδρύθηκε το 1971, απαρτίζεται από 1600 μέλη και η έδρα του βρίσκεται στον Κρόκο, 5 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Κοζάνης.
[...]
Μέσα από τη συστηματική αξιοποίηση των προϊόντων αυτής της σημαντικής Ελληνικής καλλιέργειας ο Συνεταιρισμός επιδιώκει:
• Την αντικατάσταση των μη αποδοτικών καλλιεργειών.
• Την συγκράτηση του αγροτικού δυναμικού της περιοχής με την δημιουργία θέσεων εργασίας.
• Την αύξηση του εισοδήματος των αγροτών της περιοχής,
• Την αξιοποίηση των γυναικείων και μεγάλης ηλικίας εργατικών χεριών,
• Την γνωστοποίηση των χρήσεων κρόκου στην εγχώρια αγορά,
• Την ευρύτερη οικονομική αξιοποίηση και ανάπτυξη της περιοχής.

Ανάβρα Μαγνησίας

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2043.0.html

Στη Μαγνησία, βρίσκεται ένα χωριό - πρότυπο, που εκ πρώτης όψεως κάποιος θα περίμενε να το βρει στην Ελβετία. Η Ανάβρα του νομού Μαγνησίας είναι ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό που κατάφερε μετά από συστηματική προσπάθεια, όχι μόνο να σταθεί όρθιο, αλλά να γίνει πρότυπο ανάπτυξης.

Οι υποδομές του υποδειγματικές. Το αιολικό πάρκο δίνει έσοδα 100.000 ευρώ ετησίως στην κοινότητα, τα τρία υπερσύγχρονα κτηνοτροφικά πάρκα στεγάζουν το χειμώνα (όταν η Ανάβρα αποκλείεται από τα χιόνια) 25.000 ζώα, το διώροφο πάρκινγκ είναι 60 θέσεων, το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, έχει γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, λαογραφικό μουσείο και φυσικά περιβαλλοντικό-πολιτιστικό πάρκο, έκτασης 240 στρεμμάτων.

Αλλά η πράσινη ανάπτυξη δεν σταματά εδώ. Αναμένεται να κατασκευαστεί ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο που θα αποφέρει στην κοινότητα 100.000 ευρώ το χρόνο, αλλά και να εγκατασταθεί τηλεθέρμανσης, που θα παρέχει ζεστό νερό σε όλα τα σπίτια του χωριού. Εμπνευστής του χωριού - προτύπου είναι ο κοινοτάρχης Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα κοινοτικά κονδύλια.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 17, 2010, 21:14:25 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 14:45:53 »
Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από προφητείες πως το 2012, θα έρθει το τέλος του Κόσμου.  Αυτή η προφητεία στηρίζεται κυρίως σε μία ψυχωσική νοοτροπία των Ιουδαιοχριστιανών1, πως ο ζηλιάρης Θεός τους Γιαχβέ, θα εκδικηθεί όλους τους άπιστους και εκείνοι θα είναι οι μόνοι που θα σωθούν, ως μία Νέα Ιερουσαλήμ.  Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακραίοι, φανατικοί και άρρωστοι ψυχικά συνάνθρωποί μας, παγκόσμια, που εύχονται κατά βάθος να έρθει η Δευτέρα παρουσία και η Συντέλεια όλου του Κόσμου.

Επίσης υπάρχουν πλήθος οικονομικές προβλέψεις,2 πως το Οικονομικό σύστημα της Δύσης φθίνει, το δολάριο γερνάει, η Αμερικάνικη κοινωνία καταστρέφεται και παρασέρνει μαζί της, όλο το οικοδόμημα του Δυτικού καπιταλιστικού μοντέλου.

Εσωτερικά συστήματα διάγνωσης, όπως η Αστρολογία των Αρχαίων Ελλήνων, των Μάγια, και άλλων πολιτισμών, καταδεικνύουν,  Παγκόσμιες Κοινωνικές Επαναστάσεις, καταστροφή του παλιού κοινωνικού συστήματος, και την Ανατολή μιας Νέας Εποχής.

Στο Εσωτερισμό ο αριθμός 12 έχει συνδεθεί με τον θάνατο, ενώ ο αριθμός 13 με την Νέα Γη, ή Νέα Γέννηση, διότι σύμφωνα με την Αρχαιοελληνική Φιλοσοφία, τα πάντα πεθαίνουν και αναγεννιούνται, ακολουθώντας μικροκοσμικούς και μακροκοσμικούς κύκλους ζωής (12 επιπέδων).

Το έδαφος είναι πολύ γόνιμο λοιπόν, να φυτευτεί ο νέος σπόρος, η Νέα Ιδέα, να Γεννηθεί το Νέο Κοινωνικό σύστημα του Μέλλοντος, που θα υπόσχεται πως θα λύνει τα λάθη του παρελθόντος, ως Ανθρωπότητα, ή ως τοπικές κοινωνίες, και θα εξασφαλίζει μία οικουμενική ευημερία, ευδαιμονία, ειρήνη και αδελφοσύνη.

Πολλές οι σκέψεις, πολλά τα σενάρια, πολλά τα βιβλία που έχουν γραφτεί, ως προτάσεις για το μέλλον, ως προφητείες και ως επιστημονικές προβλέψεις.

‘Όμως το πρόβλημα που συναντάμε στους επιστήμονες της εποχής μας, καθώς και σε διάφορους κύκλους διανοούμενων, είναι ότι δεν αναπτύσσουν την κάθετη σκέψη, αλλά κινούνται οριζόντια κατά κόρον.

Δηλαδή, ενώ συλλέγεται η πληροφορία προς έρευνα (οριζόντια σκέψη), δεν γίνεται ο κατάλληλος διαλογισμός και στοχασμός (κάθετη σκέψη), η κατάλληλη εμβάθυνση, έτσι ώστε, να γεννηθούν Νέα Συστήματα, και προϊόντα σκέψης.

Παρόλα αυτά, η Νέα Εποχή του Υδροχόου, ΑΠΑΙΤΕΙ, Ανατρεπτικές σκέψεις, επαναστατικές σκέψεις, υπερβατικές σκέψεις, που μόνο ένας Αυθεντικός Εσωτεριστής Επιστήμονας, θα μπορούσε να παράγει, διότι έχει εκπαιδευτεί και στην οριζόντια αλλά και στην κάθετη σκέψη, και στην έρευνα αλλά και στο στοχασμό, και στην συναισθηματική αλλά και στην νοητική νοημοσύνη, και στην συλλογή αλλά και στην ανάλυση δεδομένων, με στόχο πάντα την Νέα Γέννηση.

Γι’ αυτό το λόγο, απαραίτητος κανόνας της Νέας Κοινωνίας, είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη Πνευματικών Κέντρων Διαφωτισμού, Κέντρων Ολιστικής Γνώσης και Επιστήμης, που θα συνδυάζουν, την Φιλοσοφία και την Τεχνογνωσία του Μέλλοντος, και θα χτίζουν, την Υπέρβαση κάθε Συνείδησης.

Αν και το μοντέλο του Δυτικού πολιτισμού στηρίχτηκε, στον Αρχαίο Ελληνικό στοχασμό, εδώ και 2000 χρόνια, η υγιής πολιτισμική εξέλιξη που είχε αναπτυχθεί, μέσα από την δημιουργία μιας Κοινωνίας της Γνώσης και του Στοχασμού, διακόπηκε βάρβαρα, είτε από πολιτικούς, είτε από πνευματικούς κατακτητές.

Το παγκόσμιο κίνημα της Αναγέννησης, του Διαφωτισμού, των Κοινωνικών και Ιδεολογικών επαναστάσεων, περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και πλήθος σημερινών σχολών, Πνευματικής αναζήτησης και φιλοσόφισης, είχαν ως στόχο να ενεργοποιήσουν τον κάθε συνάνθρωπο μας, να εμβαθύνει εντός του, είτε ως ψυχική ανασκόπηση, είτε ως μία Ιστορική αναδρομή, έτσι ώστε να «θυμηθεί» ή να «αναγνωρίσει», τι πραγματικά έγινε, και πως πραγματικά εξελίχθηκε η Συλλογική Συνείδηση της Ανθρωπότητας.

Αυτό που παρατηρούμε στην σημερινή εποχή, είναι πως ενώ η Τεχνολογία έχει αναπτυχθεί, δυστυχώς η Φιλοσοφία, ως Πνευματική επιστήμη, έχει μείνει πίσω.  Δυστυχώς ο σημερινός άνθρωπος, περισσότερο μιμείται, παρά παράγει Νέα Φιλοσοφία και Γνώση.

Ο λόγος είναι πως, ένα σκοτεινό πέπλο, Πνευματικής εκμετάλλευσης, έχει σκεπάσει εδώ και αιώνες, κάθε ανθρώπινη κοινωνία, και ονομάζεται Θρησκεία.    Ενώ η Πνευματικότητα είναι ένα σημαντικό συστατικό, αναγκαίο για κάθε άτομο και κοινωνία, η κάθε οργανωμένη μορφή Παγκόσμιας Θρησκείας, έχει ως στόχο τον Διανοητικό και Συνειδησιακό έλεγχο της κάθε ατομικότητας, και κατ΄ επέκταση συλλογικότητας, δημιουργώντας, ένα Παγκόσμιο τσιφλίκι εκμετάλλευσης, όλων των ανθρώπων της Γης.

Ο στόχος του Κινήματος του Διαφωτισμού, και των Αυθεντικών Μυστικών Οργανώσεων, των Αυθεντικών Κρυφών Σχολειών, ήταν να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, έτσι ώστε να αρχίσουν να σκέφτονται ΚΑΘΕΤΑ, σε βάθος, Εσωτερικά, με απώτερο στόχο να εντοπίσουν τα διανοητικά δεσμά, που κληρονόμησαν, γεννημένοι ως, στην κυριολεξία, σκλάβοι, ή απλά ζώα προς εκμετάλλευση.

Γι΄ αυτό το λόγο στην Νέα Εποχή που ετοιμάζεται να γεννηθεί μετά το 2013, οι θρησκείες, παγκόσμια, δεν έχουν θέση, αλλά θα αντικατασταθούν, με ένα σύστημα Φιλοσόφισης, Στοχασμού, και Πνευματικότητας, που θα υποστηρίζει την Πνευματική Αναγέννηση και Ελευθερία του κάθε ατόμου, και επομένως της κάθε συλλογικότητας.

Αυτό το Νέο Παγκόσμιο Μοντέλο Πνευματικής Αναζήτησης, Φιλοσόφισης και Στοχασμού, είναι στηριγμένο σε καθαρές Αρχαιοελληνικές αξίες, θεσμούς και αρετές.

                                            Συνεχίζεται...

_______________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2058.msg13024.html#msg13024
2 http://www.youtube.com/watch?v=qvAlbpnmsPs
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 17, 2010, 16:30:22 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 16:18:25 »
Το Νέο Κοινωνικοπολιτικό Σύστημα, αναμένεται να Αναγεννηθεί στην χώρα μας, διότι ως Μητέρα της Φιλοσοφίας, της Δημοκρατίας, και της Ελευθερίας του Πνεύματος Παγκόσμια, αναλαμβάνει και πάλι την σκυτάλη, να δείξει την οδό, προς την Απελευθέρωση και την Ευημερία.

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, η Ελλάδα μας, ως ένας Φοίνικας θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της, και μαζί της θα φέρει από τον ‘Αδη, το Νέο Ρόδο, την Νέα Παγκόσμια Κοινωνική πρόταση, που θα εισάγει την Ανθρωπότητα, σε νέα δεδομένα κοινωνικοπολιτικού μοντέλου, ενός ανθρωπιστικού μοντέλου, Ελευθερίας και Ευημερίας.   

Πως άραγε να είναι η ζωή μας, μετά από την αλλαγή?

1. Θα υπάρχει ενεργή συμμετοχή του κάθε πολίτη στα κοινά πεπραγμένα μιας κοινωνίας.
2. Θα υπάρχει συνεργασία σε θέματα βασικής επιβίωσης, αλλά και παραγωγής.
3. Ο Νέος Θεσμός θα εγγυάται την επιβίωση αλλά και την ευημερία για όλους τους ανθρώπους της Γης.
4. Η κάθε τοπική παραγωγή θα είναι μεγαλύτερη της κατανάλωσης.
5. Ο άνθρωπος θα ζει στη φύση, εκμεταλλευόμενος καθαρές πηγές ενέργειας, και καλλιεργώντας φυσική τροφή.
6. Ο άνθρωπος θα εργάζεται λιγότερο και θα σπουδάζει δια βίου, περισσότερο, παράγοντας Φιλοσοφία και Επιστήμη.
7. Ένα δίκτυο από Αυτόνομες Μονάδες Επιβίωσης, θα εγγυάται μία Παγκόσμια Τοπική Αυτονομία καθώς και μία Παγκόσμια Συνεργασία.

Το Νέο Πανανθρώπινο ‘Οραμα καλείται να Αναγεννηθεί από τις ψυχές Ελεύθερων και Ενάρετων Ελλήνων, που ως πρωτεργάτες, θα στήσουν τις βάσεις, και θα υλοποιήσουν τις Εσωτερικές τους Παρορμήσεις, ανοίγοντας δρόμο, και γεφυρώνοντας, παρελθόν και παρόν, δημιουργώντας το Νέο Μέλλον, μιας Παγκόσμιας Ελεύθερης και Ευημερούσας Κοινωνίας.

‘Εσεται ‘Ημαρ, ότε Φοίβος ελεύσεται και ες αεί έσεται… 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 17, 2010, 19:03:38 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 12:13:04 »
Η εποχή του Υδροχόου, είναι μια Επαναστατική εποχή, μια εποχή που μας καλεί για Αυτονομία, Γνώση, Συνεργασία και Ανθρωπισμό.  Είναι η εποχή του Κοινοτισμού και της Συνεργασίας.

Οι Σχολές Διαφωτισμού έως και σήμερα, είχαν ως στόχο να καταστήσουν τον κάθε ζηλωτή, ως Ελεύθερο και Χρηστοήθη, έναν Αυτόνομο και Αυτοδύναμο Δημιουργό, που θα Γνωρίζει τα Μυστήρια της Ζωής και του Θανάτου, θα έχει σπάσει τις προσωπικές αλυσίδες είτε από εσωτερικούς ή εξωτερικούς παράγοντες, και θα αναλάβει την Αποστολή της Ζωής του, ως ένας Πνευματικός οδηγός, στην Κοινωνία του.

Δυστυχώς πολύ σπάνια, συνάνθρωποί μας, φωτιζόταν και ακόμα πιο σπάνια αναλάμβαναν την Αποστολή τους, και έτσι έχουμε πάντα, ελάχιστους ‘Ηρωες, ελάχιστους Ευεργέτες, ελάχιστους Αυθεντικούς Θεραπευτές, ελάχιστους Πνευματικούς Δασκάλους κ.ο.κ.

Ο λόγος είναι πως οι καιροί δεν είχαν ωριμάσει, οι Συνειδήσεις των Ανθρώπων δεν ήταν έτοιμες, ο Πνευματικός ζυγός, ήταν μεγάλος, η Αυθεντική Γνώση ήταν βαθιά κρυμμένη, και σχεδόν είχε χαθεί, οι σχολές αυτές, Αυθεντικής Γνώσης και Φωτός, ήταν μυστικές και σπάνιες…

‘Όμως εν’ κρυπτώ, η Συνειδησιακή Καλιέργεια και Αφύπνιση εξελίχθηκε σε μία Κοινωνική Επανάσταση, και τώρα ο κάθε συνάνθρωπός μας, μπορεί να συμμετέχει ως Συνδημιουργός, στο Νέο ‘Οραμα, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κάθε συνάνθρωπός μας, καλείται σήμερα, να Γνωρίσει την Αλήθεια, να απελευθερωθεί από τις πλάνες, να καλλιεργηθεί Πνευματικά, και ύστερα να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας, για την δημιουργία μιας Ενάρετης και Ελεύθερης Κοινωνίας.

‘Ετσι λοιπόν η Ανθρωπότητα προετοιμάστηκε σιγά σιγά, για το επόμενο βήμα, πέραν της Προσωπικής Καλλιέργειας και Δημιουργίας, που είναι η Συνεργασία, η Συνδημιουργία, της Νέας Αρχιτεκτονικής των Νέων Κοινωνιών, που θα υπόσχονται Ελευθερία και Ευημερία για όλους τους Ανθρώπους της Γης.

Προετοιμαστήκαμε, να αναγνωρίσουμε την Θεϊκή μας φύση, πως είμαστε μικροί Θεοί επί της Γης, και πως δεν μας συμφέρει πλέον, να αναμένουμε εξωτερικούς Σωτήρες, αλλά να αναλάβουμε την Ευθύνη να επιλύσουμε, εμείς οι ίδιοι οι Κάτοικοι της Γης, τα εσωτερικά μας θέματα και προβλήματα, διορθώνοντας τα λάθη προηγούμενων γενεών.

Προετοιμαστήκαμε εμείς να αναλάβουμε τον Σταυρό, και το βάρος της Συνειδησιακής Υπέρβασης, έτσι ώστε να μεταβούμε κβαντικά, σε μία Νέα Μορφή Κοινωνίας, που η ανθρώπινη ζωή, δεν θα είναι γεμάτη πόνο και σκλαβιά, ούτε χωρίς ουσία…

Προετοιμαστήκαμε να αναλάβουμε την Ευθύνη, να σώσουμε εμείς την Κοινωνία μας, αναγνωρίζοντας τι έφταιξε, και εφευρίσκοντας Νέες Λύσεις προς την πραγμάτωση του Συλλογικού Οράματος της Νέας Εποχής που είναι ένας Ελεύθερος και Ενάρετος Κόσμος.

Καλούμαστε λοιπόν να γίνουμε Μεγάλοι Αρχιτέκτονες της κάθε Κοινωνίας μας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τις Νέες Κοινωνίες όπου θα στεγάσουν, όλα τα ορφανά της Γης, ως Συν-δημιουργούς ενός Νέου Μέλλοντος.

Πως λοιπόν θα μπορούσε να σχεδιαστεί μία μελλοντική κοινωνία, έτσι ώστε να συμβαδίζει παντελώς με τις ενέργειες του Υδροχόου, και να καταστήσει και πάλι τον κάθε συνάνθρωπο, έναν Αυτοδύναμο και Πνευματικά Καλλιεργημένο Συν-δημιουργό, και όχι έναν αδύναμο και αμόρφωτο σκλάβο?

                                                                 Συνεχίζεται…
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2010, 13:40:30 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/