Αποστολέας Θέμα: EΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 4792 φορές)

cfi

 • ΑΜΡΑ - Μέλος
 • ****
 • Μηνύματα: 27
 • Karma: 0
  • Προφίλ
EΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
« στις: Ιούνιος 29, 2010, 13:05:03 »
'Ο,τι ζούμε είναι απλά ένα πείραμα που πέτυχε στην Αμερική, Αργεντινή, Γαλλία και τώρα απλά είναι στη χώρα μας...

Όταν ακούσαμε τα λόγια: "να πουλήσουμε την Ακρόπολη για να ξεχρεώσουμε" όλοι φρίξαμε και εκνευριστήκαμε!

Όταν είδαμε να κάνουν παρτάκια στο "Αβέρωφ" ενοχληθήκαμε, ενώ όταν τα ίδια και χειρότερα έκανε η Μενεγάκη το κάναμε γαργάρα! Διαβάστε τις δηλώσεις όσων πήγαν και θα καταλάβετε πόσο γνωρίζουμε από την ιστορία μας πια και γιατί φτάσαμε μέχρι αυτό το σημείο...

Πράγματι, ποιός θα ήξερε τί ήταν το "Αβέρωφ" αν δεν έκαναν τόσο ντόρο τα κανάλια? Αν δεν κάνανε αφιερώματα για αυτό το ιστορικό πλοίο?

Τη μία καίμε σημαίες, την άλλη βγαίνουμε για να διαδηλώσουμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας! Τη μία σκοτώνονται Ελληνες στα Ιμια, την άλλη ευχαριστούμε τους Αμερικάνους! Από τη μία δεν έχουμε χρήματα, από την άλλη στέλνουμε αποστολές στο Παγκόσμιο Ποδοσφαιρικό γεγονός, ή στέλνουμε στη Eurovision να τραγουδήσουν! Από τη μία εμείς δεν μαθαίνουμε Αρχαία Ελληνικά, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος μαθαίνει! Από τη μία έχουμε Κυανόκρανους Ελληνες σε όλο το κόσμο, αλλά πάλι δεν έχουμε χρήματα και μας κάνουν περικοπές! Θα αναλάβουμε το 2012 και 2013 πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις αλλά κινδυνεύουμε με χρεωκοπία! Από τη μία δεν έχουμε χρήματα, αλλά κάθε Π/Σ/Κ το χειμώνα στο Γκάζι δεν υπάρχει τετραγωνικό χωρίς Έλληνες που διασκεδάζουν...

Σκεφτείτε το λίγο, δεν κολλάει το όλο σκηνικό! Δεν μπορεί όλα αυτά να υπάρχουν μαζί και να μη βλέπουμε πως κάτι δεν πάει καλά! Είμαστε μάζες που μας κινούν όπως θέλουν κάποιοι! Αυτοί οι κάποιοι δεν είναι οι Πολιτικοί μας αυτοί είναι μαριονέτες! Δείτε ποιοί είναι αυτοί του ΔΝΤ? Είναι κάποιοι που ξέρουμε? Είναι πολιτικοί? Είναι οικονομολόγοι? Είναι... επιστήμονες? Τί είναι επιτέλους?

Πώς τη μία στιγμή μας κάνουν να νιώθουμε αδύναμοι να αντιδράσουμε σε ό,τι μας σερβίρουν?

Τώρα ετοιμάζουν κάτι πολύ ενδιαφέρον, που είναι με το σχέδιο Καλλικράτη να παίξουν και άλλες "γκρίζες ζώνες" στην Ελλάδα! Πώς γίνεται αυτό? Εύκολα:

Στη Θράκη ετοίμασαν και σημαία δική τους, είχαν πάντα τη βοήθεια της Τουρκίας, την υποστήριξη των δικών μας Βουλευτών για να νιώθουν πάντα Τούρκοι και όχι Έλληνες στο χώρο!

Ποτέ δεν κάναμε κάτι, ώστε να στείλουμε Έλληνες εκεί, να δοθούν λόγοι να μετακινηθούν εκεί Ελληνικές εταιρίες και οικογένειες ώστε να νιώσουν πως δεν είναι στο περιθώριο όσοι για κάποιο λόγο υποστηρίζουν πως είναι Τούρκοι! Εμείς απλά υποστηρίζουμε πως είναι Έλληνες, αλλά στη πράξη δεν έχουν και πολλά κοινά με εμάς...

Εχουν πια και Τούρκικη Τράπεζα, έχουν ψευτομουφτίδες, όπως και Τούρκικα σχολεία που εμείς τα πληρώνουμε μαζί με τους Τούρκους για να συνεχίζεται και να διαιωνίζεται μία κατάσταση μέχρι να είναι έτοιμη να γίνει η διχοτόμηση της Ελλάδας!

Μη ξεχάσουμε πως το ίδιο παίζεται και από Αλβανία και αυτοί είναι πολλοί πια στην Ελλάδα, παντού!

Χαίρονται οι άντρες της ΕΛΑΣ αν πιάσουν "γιάφκα" με 2-3 όπλα και χειροβομβίδες, ενώ αν ανοίξουν Αλβανικά σπίτια θα βρουν αποθήκες ολόκληρες!

Αν δούμε πώς διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία, θα δούμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, εμείς όμως δεν κάνουμε τίποτα ενώ τα βλέπουμε!

Οι Πολιτικοί μας δεν έχουν λόγο να αγχώνονται, βλέπετε πως ενώ η Τρόικα ζητάει τα πάντα, νερό και ύδωρ κανένας πολιτικός δεν έχασε κάτι! Ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου λέτε πως χάνουν τον ύπνο τους? Το πολύ-πολύ να φύγουν από την Ελλάδα μετά τη διχοτόμηση της και να ζήσουν σε κάποια άλλη χώρα πλουσιοπάροχα! Είδαμε πως η παλιά φρουρά της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνανε καλή μπάζα, λέτε η νέα να διαφέρει πολύ? Νιώθετε πως ιδρώνει το αφτί τους και αγχώνονται για το τόπο μας?

Βλέπετε μία Ελλάδα που διαλύεται στα πάντα!

Τα σχολεία είναι απλά πάρκινγκ ψυχών!

Από την άλλη ετοιμάζουν τα ιδιωτικά σχολεία και κολέγια για τους πλούσιους γόνους!

Θα γυρίσουμε στις εποχές που απλά θα πηγαίνει σχολείο όποιος έχει χρήματα, ενώ ο φτωχός θα πηγαίνει στη φάμπρικα!

Δεν μας μαθαίνουν πολλά πια στα σχολεία, γιατί πρέπει να ξεχάσουμε ποιοί είμαστε στα βάθη της ιστορίας και να τα μαθαίνουμε όπως θέλουν! Εγώ όταν πήγα σχολείο έμαθα για τη Καταστροφή της Σμύρνης, τώρα μαθαίνουν πως δεν έγιναν και πολλά τότε με τους Τούρκους και σχεδόν φταίνε οι νεκροί Έλληνες που πέθαναν για να προσπαθήσουν να φτάσουν στην υπόλοιπη Ελλάδα και αυτό θα μάθουν οι "νεοέλληνες"...

Τα δημόσια νοσοκομεία καταστρέφονται μέρα με τη μέρα!

Βλέπεις πάλι δύο ταχυτήτων ανθρώπους! Αυτούς που μπορούν, που θα πάνε σε ιδιωτικές κλινικές, (πάντα θα πάνε εκεί και οι Πολιτικοί μας, αν δεν πάνε εξωτερικό) που θα εξεταστούν σε χρόνους λογικούς, με ποιότητα ξενοδοχείου, με καθαριότητα σε όλους τους χώρους, με προσωπικό που χαμογελάει, που θα φάει ο άρρωστος φαγητό ποιοτικό και γευστικό, με ξεκούραστους γιατρούς! Από την άλλη θα δεις το δημόσιο που είναι απλά της υπομονής, που δουλεύουν οι γιατροί σε καταστάσεις πολέμου (δεν είναι τυχαίο πως στο ΚΑΤ εκπαιδεύτηκαν οι ξένοι γιατροί που πήγαν στο Ιράκ), που ο γιατρός που σε εξετάζει δεν έχει κοιμηθεί γιατί ήταν εφημερία από χθες και παίρνει 30 ευρώ την εφημερία, που βρωμάει ο τόπος, που για να εξεταστείς πρέπει να περιμένεις ώρες! Σε σπρώχνουν επίτηδες να θεωρείς πως πρέπει να πληρώσεις για Ιδιωτική Ασφάλεια...

Βγαίνεις στην ίδια περιοχή που έζησες και βλέπεις πως έγινε γκέτο!

Είναι εύκολο να μας κάνουν να νιώθουμε ανασφαλείς, να νιώθουμε "δευτεράτζα", πολίτες δεύτερης κατηγορίας!

Γιατί γίνεται αυτό; Τρεις λόγους βλέπω:

α). Γιατί το Κράτος φαίνεται σωστό στα ξένα κράτη γιατί δέχεται όλη τη σαβούρα, άρα παίρνει επιδοτήσεις.

β). Δικαιολογεί περισσότερους εξοπλισμούς, βία, μείωση δικαιωμάτων των πολιτών και περισσότερη αστυνόμευση με τη συναίνεση των πολιτών!

γ). Και πιο σημαντικό γιατί απλά μας αναγκάζουν να υπάρχει εσωτερική μετανάστευση, σε άλλες περιοχές που παίρνουν αξία, που θα βρούμε άλλους Έλληνες, που φυσικά η παλιά μας περιοχή δεν θα έχει αξία και θα πουλήσουμε το πατρικό μας για λίγα ψύχουλα!

Ξαφνικά θα δούμε πως το Κέντρο της Αθήνας είναι μόνο για ξένους, θα πάμε προς τα έξω! Μετά θα δούμε αστυνόμευση, πως πολλά οικοδομικά τετράγωνα θα έχουν πουληθεί για λίγα ευρώ, που θα γίνουν Καζίνο και πολυκαταστήματα, θα δούμε φώτα και όμορφα κτήρια που για να πας εκεί θα πρέπει να τα αγοράσεις χρυσά!

Θα ξανά υπάρξουν όμορφες βιτρίνες με ανθρώπους να πηγαίνουν! Εμείς απλά θα μετακινούμαστε ανάλογα το πληθυσμό κάθε περιοχής και τις ευκαιρίες εργασίας! Ξέρουν πως μας κρατάει μία περιοχή, ένας τόπος γιατί έχουμε ένα σπίτι! Αν δεν μπορούμε να ζήσουμε εκεί, θα το πουλήσουμε, να πάμε κάπου σε μια πιο "ασφαλή" περιοχή! Μετά θα χαλάσουν τη νέα περιοχή, θα μας πουν πως υπάρχουν δουλειές κάπου αλλού και εμείς πάλι θα τρέχουμε...

Θα ξεχάσουμε την Ιστορία μας!

Στην Ελλάδα όταν πεις πως είσαι Έλληνας, θεωρείσαι πια φασίστας
Αν τολμήσεις να πεις πως υποστηρίζεις το Ελληνικό στοιχείο πάλι φαίνεσαι κακός!

Αν πεις πως δεν γουστάρεις τους ξένους που δεν ήρθαν νόμιμα, που δεν έχουν χαρτιά υγειονομικά, που δεν έχουν μόνιμη και γνωστή κατοικία, που δεν εντάσσονται στο Ελληνικό κλίμα αλλά κάνουν γκέτο, είσαι κακός!

Δείτε μία αμερικάνικη ταινία και πείτε που αν υπάρχει χωρίς αμερικάνικη σημαία έστω σε ένα πλάνο της! Εκεί έχουν ανάγκη να νιώσουν έθνος, να νιώσουν πως είναι όλοι μαζί ενώ εδώ θέλουν να μας κάνουν να απομονωθούμε, να νιώσουμε μόνοι και ανασφαλής!

Αν δεν ξέρεις την ιστορία σου δεν μπορείς να μιλήσεις, να δικαιολογήσεις θέσεις και απόψεις, στο τέλος πιστεύεις τα πάντα, ότι και αν σου σερβίρουν γιατί απλά δεν έχεις άποψη!

Οταν δεν ξέρεις τί πρόσφερε η Ελλάδα σε όλα τα χρόνια της, και τα σύγχρονα εννοώ, θα νιώθουμε σκουπίδια και επαναπαυμένοι στους αρχαίους μας Έλληνες! Δεν είναι τυχαίο πως όταν κάποιος Έλληνας κάνει κάτι δεν ακούγεται! Πως δεν μας δίδαξαν την νεοελληνική ιστορία για να μας αποκόψουν από τη σύγχρονη μας ιστορία!

Ετσι μας ρίχνουν το ηθικό, μας κάνουν ό,τι θέλουν γιατί πιστεύουμε πως τίποτα δεν κάναμε! Εδώ δεν ξέρουμε καν όλο τον Εθνικό μας Ύμνο και αυτό δεν είναι τυχαίο! Διαβάστε τον, θα δείτε γιατί ξέρουμε λίγες επιλεγμένες στροφές, στο internet υπάρχει και αξίζει το κόπο να τον διαβάσετε και θα καταλάβετε τί εννοώ... Αλλωστε το ξέρουμε πως λαός που δεν ξέρει την ιστορία του, κάνει τα ίδια λάθη και είναι δεδομένο πως χάνεται...

Φωνάζουν "παπαγαλάκια" για να ξεπουλήσουμε όλη τη κρατική περιουσία!

Πουλήσαμε την Ολυμπιακή Αεροπορία, μια που ήταν προβληματική! Γιατί σκύλιασαν κάποιοι με τις τιμές που πληρώνονταν κάποιοι μέσα στην εταιρία?

Γιατί όμως δεν είπε κανένας, πως για να τη πουλήσουν, πρώτα έδιωξαν όσους δεν χρειάζονταν με έξοδα του Δημοσίου, άρα δικά μας και με τιμές απίστευτες?

Γιατί δεν είπε κανένας πως τη πήρε ο Βγενόπουλος και έτσι έκανε μονοπώλιο στην Ελλάδα? Πώς τώρα θα γίνουν οι τιμές εισιτηρίων και παροχών?

Γιατί ξέχασαν να πουν πως η Ολυμπιακή ήταν η πιο καλή εταιρία σε θέμα ασφαλείας και τεχνικής υποστήριξης, με αποτέλεσμα πολλές, σχεδόν όλες οι εταιρίες του εξωτερικού πήγαιναν για σέρβις τα αεροσκάφη τους στα ελληνικά υπόστεγα? Με το που πουλήθηκε, σταμάτησαν τα νέα και οι γκρίνιες, αυτό να το κρατήσετε, είναι σημαντικό!

Είναι απλά πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν να δώσουμε τα πάντα σε τιμές ξεφτίλας, να πληρώσουμε πάλι εμείς για να πάρουν υγιή εταιρία κάποιοι και να δουλεύει από τη πρώτη μέρα!

Τα ίδια λόγια ακούω τώρα για τον ΟΣΕ και ΗΛΣΑΠ, ενώ πάλι βλέπω πως γίνονται εργασίες επισκευών έτσι ώστε πάλι να πουληθούν, πάλι σε τιμές ξεφτίλας, πάλι όμως να είναι έτοιμα να δουλέψουν και μάλιστα καλύτερα από αυτά που είχαμε! Νέοι σταθμοί, νέες ράγες, νέα τραίνα! Θα τα πάρουν κάποιοι τσάμπα!

Ρε Νεοέλληνες, βλέπετε πως η τιμή για να πάει κάποιος από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο, βάζοντας και τιμές διοδίων κλπ θα πληρώσετε απίστευτα σε σχέση με το να πάει κάποιος με τραίνο!

Σε λίγα χρόνια θα ξαναγυρίσουμε στα τραίνα γιατί απλά δεν θα έχουμε χρήματα για να έχουμε 2-3 αυτοκίνητα ανά οικογένεια! Τότε θα πληρώνουμε χρυσά αυτά που τώρα πληρώνουμε λίγα! Σκεφτείτε λίγο μακροπρόθεσμα! Είδατε με το που πούλησαν τον ΟΤΕ, Ολυμπιακή Αεροπορία να μπήκαν χρήματα στα ταμεία μας? Πάλι οι ίδιοι διαχειρίζονται, αυτοί που παίρνουν μίζες και ζουν πλουσιοπάροχα με πολλές βίλες και μετρητά! Αν πουλήσουμε ό,τι υπάρχει στη Δημόσιο, απλά δεν θα παίρνει άλλα χρήματα το Δημόσιο! Απλά θα πρέπει να δουλέψει και να αποδώσει! Εκεί πρέπει να επιμείνουμε και όχι να ξεπουλήσουμε...

Προσπαθούν να αφοπλίσουν τη Κρήτη και τη Πελοπόννησο...

Μας έχουν κάνει κλύσμα τα ΜΜΕ το πόσο επικίνδυνα είναι τα όπλα, πόσο κακό κάνουν, πόσο πίσω πάνε το πολιτισμό τα όπλα και η οπλοκατοχή!

Τα όπλα σκοτώνουν, είναι σίγουρο αυτό! Από την άλλη όμως, όποιος μεγάλωσε με όπλα και όλη η οικογένεια γνωρίζει να παίζει με αυτά δεν έχει κινδύνους!

Γιατί δεν φωνάζουν για τους δρόμους που σκοτώνουν με τη ποιότητα τους, που κάθε μέρα χάνονται 6 συνάνθρωποι μας αλλά φωνάζουν για κάποιο όπλο που θα τραυματίσει σε κάποιο γάμο?

Γιατί αν θυμηθούμε από την ελληνική μας ιστορία, όσοι είχαν όπλα, ήξεραν να τα χρησιμοποιούν, ήξεραν να πολεμούν, μπορούσαν να υπερασπιστούν το χώρο τους και την οικογένειά τους!

Δεν είναι πάλι τυχαίο πως στη Κρήτη έσπασαν τα μούτρα τους οι Γερμανοί, ενώ στη Mάνη δεν πάτησε Τούρκος το ποδάρι του! Στο Στρατό οι Κρητικοί, ήξεραν τα όπλα μας, μπορούσαν να έχουν κα είχαν καλύτερη χρήση τους, από εμάς τους "πολιτισμένους άοπλους"! Αν καταφέρουν να χάσουν τα όπλα τους άνθρωποι που γενιές ολόκληρες τα είχαν και τα τιμούσαν, θα έχουν όπλα μόνο οι Αστυνομικοί και οι παράνομοι, και θα γίνουν όπως είμαστε εμείς πια, άρα νωχελικοί, ανυπεράσπιστοι και ευάλωτοι σε κάθε εισβολέα, εσωτερικό ή εξωτερικό...

Δείτε πως πολλά κομμάτια στο παζλ "δένουν μεταξύ τους" και τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Ξυπνήστε όσο έχουμε ακόμα καιρό και σκεφτείτε μόνοι σας, μη περιμένετε άλλους (ΜΜΕ) να λειτουργήσουν για το καλό μας και ας δούμε τί μας περιμένει στο Μέλλον που μας φτιάχνουν!

Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί του ΔΝΤ, αλλά ξέρουμε πως οι Βουλευτές μας πιστά ακολουθούν ό,τι λένε γιατί απλά δεν τους αγγίζει, δεν αφορούν αυτούς, άλλωστε είναι τσιράκια των επιχειρηματιών και όχι αντιπρόσωποι δικοί μας! Οι "αντιπρόσωποί" μας απλά υπάρχουν για να μας πουλήσουν σε τιμή ευκαιρίας...

ΣΕΡΑΠΙΣ

 • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
 • *****
 • Μηνύματα: 492
 • Karma: 0
 • FR.M.T.S.G
  • Προφίλ
Απ: EΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 19, 2010, 07:29:03 »
Διαβάστε πιο κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ..ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ . Kέιμενο που υπογράφηκε με την τρόικα...!!!!!!!!!!!!!!!!

1) Σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύσει ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της...
  Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!

2) Σελ.παραγρ.13. υποπαραγρ .1.
  Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.

  Δηλ.μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία αλλά να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
  Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

3) Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1 Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο

4) Σελ´121.παραγρ.5 Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο,επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

5) Σελ 123 Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα,που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

6) Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5... Για να είναι νόμιμη,για να ενεργοποιηθεί κ να ισχύει η σύμβαση,δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρα μόνον την υπογραφή του Παπακων/νου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης
   Χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοίαν της κυβέρνησης? ο υπουργός θα υπογράφει,ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο?
  ούτε ψήφιση ατη βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας,ούτε καν γνωμοδότηση!!!!

7) Σελ 123,παράγραφος 5... Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
   Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας,αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια.
   Θα πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους της Αγγλίας!!!

   Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρον,παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση.
   Όσον αφορά κατάσχεση,διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος Ούτε ο δανειολήπτης,ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία
Per aspera ad astra

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.586
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: EΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 26, 2010, 16:55:21 »
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που καταστρέψαμε και συνεχίζουμε να καταστρέφουμε την χώρα μας...
Ούτε για τους εγκληματίες που δεν πιάνονται, ούτε για κάποιους δήθεν "καλούς χριστιανούς" που το μόνο που κάνουν είναι κοιτάν τα μικροαστικά τους συμφέροντα, και να ζουν ανεύθυνα και εφηβικά, ως το τέλος της ζωής τους, παρότι χιλιάδες άνθρωποι γύρω τους υποφέρουν...

Εμείς μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας... και δεν μας φταίει κανένα μνημόνιο... για την ανεύθυνη εφηβία που διανύουμε, ως Ελληνικός λαός, παρά τη φιλοσοφική ωριμότητα που θα έπρεπε να φέρουμε ως ένας λαός που έφερε το ΦΩΣ στην ανθρωπότητα...

Καλά να πάθουμε λοιπόν... και ελπίζω να βάλουμε μυαλό, και να γίνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όσο γίνεται περίσσοτεροι από εμάς, άνθρωποι, που θα νοιαζόμαστε για το συλλογικό συμφέρον, και όχι με κουτοπονηριά, και εβραϊκή νοοτροπία, να συνεχίζουμε να καταστρέφουμε την κοινωνία μας...

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1901349

Θ. Πάγκαλος: Ευτυχία για τον τόπο το Μνημόνιο

NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 23:28

Ευτυχία για τον τόπο χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θεόδωρος Πάγκαλος κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την απονομή των ετήσιων βραβείων επιχειρηματικότητας «Κούρος 2010».
 
Θ. Πάγκαλος: Ευτυχία και ευκαιρία για τον τόπο το Μνημόνιο

«Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο. Όχι για την κακή του πλευρά, αλλά γιατί μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ριζική αναδιάρθρωση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για τα βραβεία «Κούρος 2010» παρέστη και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Το πρώτο βραβείο, που αφορά στην ανάπτυξη και καινοτομία, απενεμήθη στην εταιρία «MLS πληροφορική», το δεύτερο βραβείο, που αφορά τις επιδόσεις στον διεθνή επιχειρηματικό στίβο δόθηκε στη φαρμακευτική εταιρεία «Φαρματέ», στον πρόεδρό της κ. Βασίλη Κάτσο και στην διευθ. σύμβουλο κ. Νέλη Κάτσου, και το τρίτο βραβείο που αφορά την κοινωνική προσφορά δόθηκε στην Οργάνωση WWF.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 26, 2010, 17:10:20 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

 • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
 • *****
 • Μηνύματα: 492
 • Karma: 0
 • FR.M.T.S.G
  • Προφίλ
Απ: EΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 27, 2010, 17:59:15 »
Για να θυμόμαστε και την άλλη όψη


Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα. Oι Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο τού βράχου της Ακρόπολης πού δεσπόζει τής πόλης, την γαλανόλευκη σημαία πού θ' αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό. Η εθνική Σημαία με το μεγάλο σταυρό στην μέση λάμπει και τα χρώματά της τονίζουν και τονίζονται από τον Παρθενώνα.

Εκεί στην θέση Καλλιθέα, στο ανατολικό σημείο του Ιερού Βράχου ο επικεφαλής του αποσπάσματος ζήτησε από τον εύζωνο που φρουρούσε τη σημαία μας να την κατεβάσει και να την παραδώσει. Ο απλός αυτός φαντάρος, όταν στις 8:45 το πρωί έφθασαν μπροστά του οι κατακτητές της χώρας μας και με το δάκτυλο στην σκανδάλη των πολυβόλων τους, τον διέταξαν να κατεβάσει το Εθνικό μας σύμβολο, δεν έδειξε κανένα συναίσθημα.

Δεν πρόδωσε την τρικυμία της ψυχής του. Ψυχρός, άτεγκτος και αποφασισμένος.. απλά αρνήθηκε! Οι ώρες της περισυλλογής, που μόνος του είχε περάσει δίπλα στην σημαία, τον είχαν οδηγήσει στη μεγάλη απόφαση..."ΟΧΙ"! Αυτό μονάχα πρόφερε και τίποτε άλλο. Μια απλή λέξη, με πόση όμως τεράστια σημασία και αξία. Η Ελληνική μεγαλοσύνη. Ο εύζωνας τυλίχτηκε με τη σημαία, έτρεξε ως την άκρη του Ιερού Βράχου και μπρος στα μάτια των εμβρόντητων Γερμανών ρίχτηκε μ' ένα σάλτο στον γκρεμό, βάφοντας το εθνικό μας σύμβολο με το τίμιο αίμα.

Η γερμανική στρατιωτική διοίκηση Αθηνών υποχρέωσε την προδοτική κυβέρνηση Τσολάκογλου να δημοσιεύσει στον Τύπο ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο φρουρός της σημαίας μας, υπέστη έμφραγμα από την συγκίνηση όταν του ζητήθηκε να την παραδώσει.

Όμως οι στρατιώτες κι οι επικεφαλής του γερμανικού αποσπάσματος είχαν συγκλονιστεί απ' αυτό που είδαν και δεν κράτησαν το στόμα τους κλειστό. Στις 9 Ιουνίου η είδηση δημοσιεύθηκε στην DAILY MAIL με τίτλο: "A Greek carries his flag to the death" (Ένας Έλληνας φέρει την σημαία του έως τον θάνατο).

Η θυσία του Έλληνα στρατιώτη έγινε αιτία να εκδοθεί διαταγή από τον Γερμανό φρούραρχο να υψώνεται και η ελληνική σημαία δίπλα στη γερμανική. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, εκεί στα Αναφιώτικα κάτω από τον Ιερό Βράχο, ζούσαν ακόμα αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν το παλληκάρι να γκρεμοτσακίζεται μπροστά στα μάτια τους τυλιγμένο με την Γαλανόλευκη. Και κάθε χρόνο, στο μνημόσυνό του στις 27 Απριλίου, άφηναν τα δάκρυά τους να κυλήσουν στη μνήμη του.

Ουδείς ενδιαφέρθηκε ποτέ να καταγράψει την μαρτυρία τους. Κωνσταντίνος Κουκίδης είναι τ' όνομα του ευζώνου (κατά μια άλλη άποψη ήταν 17χρονος νέος της Εθνικής Οργανώσεως Νέων αλλά τι σημασία έχει;). Κωνσταντίνος Κουκίδης είναι τ' όνομα αυτού του ΕΛΛΗΝΑ και στολή του η Σημαία μας. Μας τον έχουν κρύψει, μας τον έχουν κλέψει.

Κλείστε κι αυτόν τον εθνομάρτυρα στην ψυχή σας κοντά στους άλλους. Απαιτείστε να γραφτεί τ' όνομά του στα σχολικά βιβλία της Ιστορίας. Ψιθυρίστε το, έστω και βουβά, μέσα σας, κάθε φορά που αντικρίζετε τη σημαία μας. Πείτε στα παιδιά σας ότι αυτή η σημαία, έχει βυζάξει ποταμούς ελληνικού αίματος, για να μπορεί αγέρωχη να κυματίζει την τιμή και την αξιοπρέπειά μας. Άραγε τι σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ αυτού του παλικαριού και των σύγχρονων εφιαλτών που καίνε την σημαία μας, αλλά και αυτών που το επιτρέπουν; Το μνημείο του Ήρωα Κωνσταντίνου Κουκίδη στο σημείο που βρήκε ηρωικό θάνατο.

 

ΠΗΓΗ:koukfamily.blogspot.com ..... Αdam G.
Per aspera ad astra

ΣΕΡΑΠΙΣ

 • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
 • *****
 • Μηνύματα: 492
 • Karma: 0
 • FR.M.T.S.G
  • Προφίλ
Απ: EΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 10:02:26 »
Per aspera ad astra