Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΚΡΑΧΤΗΣ

Σελίδες: 1 ... 8 9 [10]
136
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Οκτώβριος 03, 2013, 15:02:38 »
Rose σβήσε αυτά τα τέσσερα τελευταία μηνύματα σε παρακαλώ, δημοσιεύτηκαν από λάθος μου.

137
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Οκτώβριος 03, 2013, 13:57:53 »
Παράθεση
1. Υπήρχε Ιδεώδες, ή ήταν από την Αρχή μία καλοστημένη απάτη, εν γνώση του Ιδρυτή?

Υπήρχε και υπάρχει ιδεώδες, αυτό είναι και ένα πολύ βασικό πρόβλημα. Και μάλιστα αντιτίθεται σε αυτό που λένε ότι αντιπροσωπεύουν. Λένε ότι είναι σχόλη φιλοσοφίας στον κλασικό τρόπο αλλά αυτό είναι φύσης αδύνατο.
Δεν υπάρχει φιλοσοφικός νους μέσα σε μια ιδεολογία. Ιδεολογία σημαίνει  ότι ακολουθείς κάποιο συγκεκριμένο σύστημα, δρόμο. Αυτό είναι εντελώς αντικρουόμενο με την φιλοσοφία που σημαίνει ότι ερευνώ χωρίς να δεσμεύομε από ιδεολογίες.

"Ιδεολογία είναι μια οργανωμένη συλλογή ιδεών. Η λέξη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Κόμη Antoine Destutt de Tracy στα τέλη του 18ου αιώνα για να ορίσει μια «επιστήμη των ιδεών». Ως ιδεολογία μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένα συνολικό όραμα, ένας τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων (σύγκρινε με κοσμοθεωρία)"


Η ιδεολογία δημιουργεί πάγιες απόψεις, δόγματα. Άρα λένε ψέματα όχι μόνο στους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται αλλά και στο εαυτό τους. Αν λέγανε ότι είναι δογματικοί δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Θα συζητούσαμε τώρα για το κατά ποσό ένα δόγμα βοήθα την προσωπικότητα του ανθρώπου. Αλλά αυτοί λένε ψέματα, μεγάλα ψέματα εν αγνοία τους και αυτό δεν είναι τίμιο απέναντι σε αυτούς που τους επέλεξαν σαν οργάνωση ώστε να δράσουν.

Παράδειγμα, η πολιτεία του Πλάτωνα (που λένε ότι αγαπούν τόσο μέσα στην Ν.Α) είναι βασισμένη σε μια ιδεολογία. ή πρέπει να την ακολουθήσεις πιστά ή όχι για να αποδειχτεί του λόγου το αληθές. Δεν υπάρχει ενδιάμεση προοπτική. Αν προβούμε σε ενδιάμεση προοπτική τότε δεν θα ακολουθούμε πιστά το μοντέλο και δεν θα μπορούμε να έχουμε κατά συνέπεια συμπεράσματα σωστά, ούτε θα μπορούμε να λέμε ότι ακολουθούμε το πλατωνικό μοντέλο και έτσι γινόμαστε αναξιόπιστοι ψεύτες. Από τέτοια παραδείγματα βρίθει η Νέα Ακρόπολη. Είναι οι άνθρωποι του λίγο απ' όλα και του τίποτα σε τελική ανάλυση. Λένε ότι είναι η άνθρωποι του "ΚΑΙ"  αλλά τελικά είναι οι άνθρωποι του "ΚΑΘΟΛΟΥ"
Δεν επιδίδονται σε φιλοσοφία διότι δεν συζητούν και δεν κάνουν διάλογο άρα δεν φιλοσοφούν. Κατήχηση κάνουν με την βιτρίνα της φιλοσοφίας. Και λέω ότι κάνουν κατήχηση διότι αποδέχονται δογματικά μια κοσμοθεωρία ολοκληρωμένη αφού θεοποιούν την Έλενα Πετροβα Μπλαβατσκι. Η ίδια πριν πεθάνει απαρνήθηκε την ιεραρχία τον διδασκάλων και έλεγε ότι όλοι η κοσμικοί διδάσκαλοι την εκμεταλλεύτηκαν. Ο ίδιος ο Σρι ραμ ποτέ δεν ευλόγησε τον φιλοναζιστή Λιβράγκα και όμως αυτοί διαδίδουν ψέματα για δεκαετίες τώρα. Η Νέα Ακρόπολη όταν ιδρύθηκε έμοιαζε με το τάγμα της θουλης και είχε την δομή του εθνικοσοσιαλιστικού ναζιστικού κόμματος, αλλά με τον καιρό επειδή δεν τους έπαιρνε και ξαναδιαμορφώσαν τα σύμβολα και ιδεολογίες τους με ένα ποιο ήπιο χαρακτήρα για να μην καρφωθούν καταλίγοντας σε ένα σύλλογο με πολύ ντιζαηνατο περιβάλλον. Αυτοί βέβαια προσποιούνται ότι θυμούνται και κρατούν την σκληροπυρηνική δομή μέσα στα εσωτερικά τους τάγματα των ζωντανών δυνάμεων. Ακόμα και εκεί μέσα στα τάγματα όμως έχουν μετατραπεί σε μαλθακούς ανθρώπους που παίζουν τους σκληροπυρηνικούς μαχητές του πνεύματος. Δεν ξέρω αν τελικά είναι προσβολή για αυτούς το να πούμε ότι είναι πλέον σαν μαλθακοί αξιωματική των S.S.
To πολιτικό τους ιδεώδες, τους επιτάσσει σε μια είδους εσωτερίστικης ναζιστικής δράσης με βιτρίνα φιλοσοφίας στην οποία είναι ανίκανοι τεμπέληδες να ανταποκριθούν διότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει τίποτα. Μπένωντας τελικά σε άμυνα εν αγνοία τους για ένα ιδεολόγημα που είναι φύσης αδύνατο να το φέρουν σε πέρας λόγο των τεράστιων αντιφατικών λογικών που το διακατέχει.
Είναι βολεμένοι μέσα σε ένα ολοκληρωτικό σύστημα και φθίνουν. Θα καταλήξουν σε κάποια χρόνια σε ένα σύλλογο από γερόντια αφού χάνουν διαρκώς ενδιάμεσους κρίκους ηλικιακά δημιουργώντας ένα μεγάλο χάσμα γενεών. Τελικά σε λίγο καιρό θα υπάρχουν κάποια παλαιά μελή από την μια και κάποια καινούρια από την άλλη δίνοντας την εντύπωση ενός μουσείου.
Παράθεση
2. Αν υπήρχε ένα Σωτηριακό Ιδεώδες, ποιο ήταν το σχέδιο δράσης, έτσι ώστε να πετύχουν την Πνευματική εξέλιξη των ανθρώπων?

Προσπαθούν να ενσαρκώσουν την 6 φυλή της εξελιγμένης ανθρωπότητας, αυτό είναι το πλάνο.
Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ελίτ,έναν πύρινα που θα είναι η οδηγοί της ανθρωπότητας.

Τι σχέση έχει αυτό το πλάνο με την φιλοσοφία δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλά πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω πως φάγανε τέτοια τρικλοποδιά από τον εαυτό τους!

Παράθεση
3. Γιατί θεωρείς πως η Ν.Α. είχε ξεφύγει από το σκληροπυρηνικό της ιδεώδες?

Γιατί αν ακολουθήσεις πιστά το ιδεώδες τους, μοιάζουν με το φασιστικό Τάγμα της θουλης ενώ αυτοί το έχουν μετατρέψει σε κάτι που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν. Έχουν μετατραπεί σε μια εκφυλισμένη μαλθακή έκδοση της θουλης βάζοντας πολύ εσωτεριστικη παραφιλολογία.
Αυτό συμβαίνει για δυο λόγους. Πρώτων, γιατί δεν ξέρουν με τι μοιάζουν αφού δεν μελετούν ιστορία ώστε να αναγνωρίσουν τα φασιστικά κομμάτια του εαυτού τους και δεύτερον είναι δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος εν καιρό ειρήνης τις πολεμικές αντιλήψεις του Χίτλερ διότι πρέπει να έχει αυξημένη επιθετικότητα και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με της προοπτικές μια ειρηνικής περιόδου. Θα έπρεπε να αρχίζουν να μοιάζουν με την Χ.Α αν θέλουν να τους παραλληλίζουν με τους Σπαρτιάτες που τόσο θαυμάζουν για τις πολεμικές τους ικανότητες, αλλά δεν έχουν το θάρρος και κρύβονται πίσω από την έννοια του φιλοσόφου. Τελικά φιλόσοφοι δεν είναι γιατί δεν κάνουνε διάλογο, Σπαρτιάτες δεν είναι γιατί δεν ρίχνουν μπουνίδια (συχωρέστε με για την φράση), Τι είναι τελικά; Ένα αλαπαμ παπαντάμ, ένα αρλουμπουργημα χωρίς αυτογνωσία. Ότι προσποιούνται διάφορα προσωπεία για την επίτευξη του ανωτέρου σκοπού τους, το έχουν παραδεχτεί. Μας το προωθούσαν μάλιστα λέγοντας σε μας, ότι για το ιδεώδες πρέπει να παίρνουμε πολλά προσωπεία. Αλλά δεν είναι τίμιο αυτό, ούτε συνάδει με τον ελληνικό πολιτισμό που η λογική του είναι η εξωτερίκευση του ανθρώπου μέσω της αγοράς. "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" δεν είναι δημοκρατία, ούτε αρετή.

Παράθεση
4. Χρειαζόμαστε τελικά, μία αγνή, υγιής, συνεργατική, "σωτηριακή" λαϊκή κίνηση, που να ξεκινάει από τον λαό, και να υπηρετεί τον λαό?

Αγαπητή Rose ανοίγεις μεγάλο θέμα αλλά θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος σε αυτό.
Για αρχή θα σου τοποθετηθώ συνοπτικά και έπειτα αν θες το αναλύουμε.
Όχι δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει μια λαϊκή κίνηση τέτοιου τύπου διότι έτσι όπως τουλάχιστον το ρωτάς δίνει την εντύπωση ότι αυτή η κίνηση θα λύσει ολοκληρωτικά τα προβλήματα. Ενώ τέτοιες λύσεις δεν είναι εφικτές. Έχουμε δει στην ιστορία που οδηγούν οι ολοκληρωτικές προσπάθειες. Στον φασισμό.
Δεν χρειάζεται ο κόσμος σωτήρες οδηγούς μια ολοκληρωτικής λύσης διότι αυτό αυτομάτως στην καλύτερη περίπτωση είναι ουτοπικό και από κάποια άλλη οπτική προβληματικό.
Ο κόσμο μας όταν έχει ανάγκες της λύνει επιτόπου όπως μπορεί και όσο μπορεί. Είναι αρκετό αυτό. Αυτοί που εμφανίζονται ως σωτήρες, απλά έχουν αργήσει σε σχέση με την επικαιρότητα και έπειτα προσπαθούν να καλύψουν αυτό το κενό νομίζοντας ότι θα εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά από τα πράγματα με την μία κόβοντας δρόμο. Αυτό μπερδεύει ακόμα περισσότερο τους πολίτες αφού μπλέκει με θεωρητικά ζητήματα την στιγμή που πρέπει να δράση πρακτικά. Είναι φυσικό να επιλέγει εκείνη την στιγμή ο πολίτης τα θεωρητικά ζητηματα διότη ειναι πιο ανάλαφρα και είναι οι διακοπές της ψυχολογίας του(είναι φυσιολογικό, αφού ο οργανισμός λειτουργεί με την εναλλαγή δραση-αναπαυλα). Αλλά μετά, τα προβλήματά του, χτυπούν την πόρτα όλα μαζί.

138
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 22:05:20 »
Να κάτι πολύ σημαντικό για την Νέα Ακρόπολη, για το οποίο έχουν μαύρα μεσάνυχτα οι ίδιοι ΝεοΑκροπολιτανοι.

http://translate.google.gr/translate?hl ... 6tbm%3Dblg

Εδώ παραπκάτω έχουμε τεκμήρια για κάτι αρκετά σημαντικό. Είναι επιστολή που στάλθηκε προς τον αρχηγό της Αιγύπτου της Νέας Ακρόπολης από την Θεοσοφική εταιρία μαρτυρώντας ότι ουδέποτε δοθήκαν οι ευλογίες από τον Ν. Σρι Ραμ διεθνή πρόεδρο της Θεοσοφικής Εταιρείας προς τον ιδρυτή της Νέας ακρόπολης Jorge Άγγελος Livraga ώστε να ανοίξει την Νέα ακρόπολη. Ισχυρισμός που διαδίδονταν από τον ίδιο τον ιδρυτή της Νέας ακρόπολης Jorge Άγγελος Livraga και από τα Μεγαλοστελέχη της Νέας Ακρόπολης για δεκαετίες. Όχι μόνο δεν δόθηκαν ευλογίες, αλλά τον είχαν διαγράψει από την θεοσοφική εταιρία λόγο της σκληροπυρηνικής του νοοτροπίας.

Η Ιερά Majesty ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Thomas Taylor
Παρασκευή, 15 του Οκτωβρίου, 2010
ΕΠΙΣΤΟΛΗ Θεοσοφικής Εταιρείας;
Σε απάντηση στα αιτήματα για να αποσαφηνιστεί η σχέση τους με τη Νέα Ακρόπολη και μερικά από τα αιτήματα που έκαναν ορισμένοι από τους ηγέτες αυτής της οργάνωσης.

Επιστολή δημοσιεύθηκε αρχικά στο: http://www.kelebekler.com/cesnur/txt/theosophy.htm
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
Τετάρτη, 9 Ιουνίου, 2004
Σήμερα στέλνουμε την απάντηση μας στο μήνυμά σας ζητώντας ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με το όργανο που ονομάζεται Νέα Ακρόπολη.
Σήμερα λάβαμε επίσης μια άλλη αίτηση για το ίδιο ζήτημα κατ 'επανάληψη.
Ελπίζουμε ότι το μήνυμά μας θα φτάσει πρώτος με ασφάλεια.
Εκτιμώ ότι ο λογαριασμός που έλαβε. Με εκτίμηση,
Διεθνές Γραφείο Γραμματείας
 Η Θεοσοφική Εταιρεία
Adyar - 600020 Chennai - Ινδία

 Τετάρτη, 9 Ιουνίου, 2004

Αναφερόμαστε στο μήνυμά σας ημερομηνίας 30 Μαΐου, ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ της Θεοσοφικής Εταιρείας και του φορέα που ονομάζεται Νέα Ακρόπολη. Η Θεοσοφική Εταιρεία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ΕΓ ή Hastinapura, ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός που προωθεί αυτό που αποκαλούν Θεοσοφικής διδασκαλίας.

Ο κ. Jorge Άγγελος Livraga, ιδρυτικό κεφάλαιο, της Νέας Ακρόπολης, ήταν μέλος της Θεοσοφικής Εταιρείας στην Αργεντινή. Όμως, λόγω της κακής συμπεριφοράς του - επιβεβαιώνεται από τις δικαστικές αρχές της χώρας (Αργεντινή) - νομίμως απελαθεί από τη Θεοσοφική Εταιρεία. Μετά από αυτό το περιστατικό, μαζί με κάποιους άλλους, δημιούργησε το ίδρυμα NA διακηρύσσοντας ακριβώς τους ίδιους στόχους της Θεοσοφικής Εταιρείας. Κλήθηκε να επανεξετάσει τη χρήση των ίδιων στόχων, στην οποία ποτέ δεν έδινε προσοχή.

Η δήλωση που αναφέρεται στην ανάρτησή σας: "Λένε ότι είναι οι κληρονόμοι των αρχικών στόχων της Θεοσοφικής Εταιρείας κατά τις πρώτες ημέρες" είναι εντελώς ψευδή. Η κληρονομικότητα είναι ό, τι απομένει μετά από ένα σώμα που υπήρχε προηγουμένως εξαφανίζεται.

Η Θεοσοφική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1875 και έχει μια επαληθεύσιμη και αδιάλειπτη ύπαρξη: ως εκ τούτου είναι αρκετά θρασείς ισχυρίζονται ότι έχουν παύσει να υφίστανται. Κατά τη στιγμή της απόφασης του κ. Livraga, ο κ. Ν. Σρι Ραμ, ήταν η διεθνής πρόεδρος της Θεοσοφικής Εταιρείας. Μετά την πολιτική της ελευθερίας της σκέψης, μία από τις αρχές της Θεοσοφικής Εταιρείας, ο ίδιος ποτέ δεν συμφώνησε να δημιουργήσει μια ελίτ κύκλο των μαθητών.

Έτσι, το όνομα του Ν. Sri Ram δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως ένα είδος αρχής. Σε μια επίσημη δήλωση του Γενικού Συμβουλίου της Θεοσοφικής Εταιρείας μπορείτε να διαβάσετε: "Δεν υπάρχει δάσκαλος ή συγγραφέας, από την Ε.Π.Μπλαβάτσκυ κάτω, δεν έχει την εξουσία να επιβάλει τις διδασκαλίες ή τις απόψεις της σχετικά με τα μέλη της."

Κα Ada Albrecht με έδρα το Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη, μια οργάνωση γνωστή ως Hastinapura, περισσότερο ως ένα μέσο για να κερδίσουν τα προς το ζην από ό, τι ως μέσο διάδοσης της espititualidad. Τα γραπτά της Ε.Π.Μπλαβάτσκυ διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο σε πολλές γλώσσες, έτσι ώστε να είναι ήδη μέρος της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
Ελπίζουμε ότι τα παραπάνω θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας για τον τρόπο

 Με εκτίμηση,

Διεθνές Γραφείο Γραμματείας της Θεοσοφικής Εταιρείας
 Αντυάρ Chennai 600 020 Ινδία
 Αναρτήθηκε από John στις 22:46

139
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 21:58:16 »
Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις να διευκολύνω την συζήτηση, έτσι ώστε να αντλήσουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Από την εμπειρία σας, στην Ν.Α.,

1. Τι προσπαθούσε να προσφέρει η Ν.Α. στην Κοινωνία?
2. Ποιά ήταν η χρησιμότητά της?
3. Ποιά ήταν τα αρνητικά - θετικά της στοιχεία?
4. Αν θεωρείτε πως το έργο της Ν.Α. προσφέρει στην Κοινωνία, και αν όχι, τι προτείνετε εσείς, ως αντιστάθμισμα, ή πρόταση, αντί της Ν.Α.

Με άλλα λόγια, αν ερχόταν οι "Κοσμικοί Διδάσκαλοι" ας πούμε, και σας έλεγαν...

"Neo, είσαι σε Αποστολή, σχεδίασε, ένα Νέο Project, να βοηθήσουμε την Πνευματική και Κοινωνική Εξέλιξη των Συνανθρώπων μας."

Τι θα κάνατε?

Γιατί είναι σημαντικό να βρίσκουμε τα λάθη, και τα αρνητικά σε κάθε οργάνωση, είναι σημαντικό να βρίσκουμε τα "bugs", αλλά επίσης σημαντικό είναι, να καταθέτουμε και τις δικές μας, προτάσεις, μέσα από την εμπειρία μας, έτσι ώστε, όλοι μαζί, να βοηθήσουμε, να γίνει ο κόσμος μας, λίγο καλύτερος...Αγαπητή Rose θα πιάσω ένα ένα τα σκέλη γιατί έχουν πολύ ψωμί και δεν δίνατε να τα απαντήσουμε συνοπτικά όπως θα καταλαβαίνεις. Είναι εμπειρίες και θέλουν πολλά λόγια για να γίνουν κατανοητά.

Σε μια σχετική σύνοψη μπορώ να πω τα εξής:

Η Νέα Ακρόπολη αν αφαιρέσουμε ένα μεγάλο και σημαντικό μέρος της είναι ένας απλό σύλλογος που μπαινοβγαίνουν άνθρωποι χωρίς να έχει κάποια ουσία. Την κοινωνική τους προσφορά προσπαθούν να την δείξουν με διάφορες υπηρεσίες προς την πολιτεία π.χ. διαφυλάξεις, περιποίηση σε κάποια παρκάκια κ.τ.λ Βεβαίως κανένας από αυτούς δεν είναι ευαισθητοποιημένος για αυτά, τα αναλαβαίνουν με στρατιωτική πειθαρχία επειδή το ζητάν η ανώτεροι και έτσι πιστεύουν ότι συντελούν στον βασικό σκοπό της οργάνωσης που είναι να γίνουν γνωστοί για να μαζέψουν άτομα. Εώς εδώ δεν συμβαίνει κάτι το τραγικό διότι μετά από κάποιες υπηρεσίες οι περισσότεροι άνθρωποι φεύγουν ακριβώς όπως μπαίνουν.
Το πρόβλημα ξεκινά από το σημείο που διαφαίνεται ο λεγόμενος ανώτερος σκοπός. Εδώ τώρα από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε. Μετά το ξεκαθάρισμα κάποιον ανθρώπων που φαίνονται κατάλληλοι για αυτούς, ξεκινά ένας κύκλος δοκιμασιών που αναδεικνύει τους αφοσιωμένους στο ιδεώδες τους και αυτούς που είναι άχρηστοι στο να είναι στον ελιτιστικό κύκλο που θα σώσει το κόσμο και θα κυοφορήσει την 6 φυλή που είναι το επόμενο στάδιο της εξελιγμένης ανθρωπότητας. Στο όνομα αυτού του πράγματος πλέον, όλα επιτρέπονται και όλα αγιάζονται. Τα ψέματα δεν είναι τίποτα για αυτούς πλέον αν είναι για το κάλο του ιδεώδους όπως και μας λέγανε. Η ειρωνεία είναι ότι αν μπορούσαν να το σκεφτούν, θα καταλαβαίνανε ότι έχουν ξεφύγει ακόμα και από το σκληροπυρηνικό ιδεώδες που ήθελε και μετέδωσε ο κυριολεκτικά πολεμοχαρής ιδρυτής τους.
Θα μου ήταν εύκολο από εδώ και πέρα να μεταφέρω κάποια έτοιμα κείμενα γiατί στο πέρασμά μας από τα φόρουμ, τα έχουμε εξηγήσει με μεγάλη λεπτομέρεια.

140
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Σεπτέμβριος 29, 2013, 16:42:34 »
Καλησπέρα σας. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα στην παρέα σας. Είμαι παλαιό στέλεχος της Νέας Ακρόπολης και θα ήθελα να δηλώσω ότι γνωρίζω τον Γιάννη Γαρατζιώτη. Μαζί έχουμε συζητήσει για πάρα πολλά θέματα που αφορούν και απασχολούνε την κοινωνία μας και τον άνθρωπο από όλες τις πτυχές του. Θα προσπαθήσω να συμβάλω κι εγώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο θέμα αυτό για να αποκομίσουμε  χρήσιμα συμπεράσματα. Οφείλω να πω ότι η αντιμετώπισή σας είναι πολύ ευγενική σε βαθμό "σκλαβωτικό". Είστε το πρώτο φόρουμ που έχουν αυτήν την δεκτική συμπεριφορά και αυτό είναι προς τιμή σας. 
Να είστε καλά, εύχομαι έναν καλό διάλογο σε όλους μας.

Σελίδες: 1 ... 8 9 [10]