Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΚΡΑΧΤΗΣ

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Μαρτίου 02, 2014, 21:42:08 »

Παράθεση
Στοιχείο είναι η Ψυχωσική Μαρτυρία? Ελεος! Σε παρακαλώ πολύ, και σε πήρα σοβαρά για να κάνουμε διάλογο, και μου μιλάς και για έρευνα όχι δόγμα...
Εχεις αντιστρέψει παντελώς τις έννοιες... Επίτηδες το κάνεις?


Πάλι δεν με κατάλαβες, τελικά Rose τα παρεξηγείς όλα, δεν αφήνεις τίποτα!
 
Θεωρώ ότι η έρευνα είναι ότι καλύτερο και φυσικό, όταν μου μιλάς εσύ για μυήσεις που έχουν ένα μεταφυσικό υπόβαθρο,  θέλω να το τσεκάρω, από την άλλη όταν κάποιος μου λέει για αποκάλυψη, πάλι θέλω να το τσεκάρω , δεν πιστεύω στον Γεσουα αλλά δε τον αποκλείω!
Προσπαθώ να δω πλευρές και δεν σιγουρεύομε εύκολα για τίποτα. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν κάτι και είναι πάρα  πολλοί, οφείλω να τους ερευνήσω, όχι να του αποκλείω  κάθετα με σιγουριά όπως εσύ.
Αυτό είναι έρευνα και επιστήμη.

Άλλο η προσωπική μας γνώμη και άλλο η έρευνα και η επιστήμη και άλλο είναι το δογματικότητα.
Παράδειγμα: Εσύ μπορεί να είσαι δογματική, δεν σε κατηγορώ,  αλλά αν είσαι και θεωρείς ότι δεν είσαι, τότε θα γυρίσω και θα σου το τονίσω!

2
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Μαρτίου 02, 2014, 21:24:53 »
Παράθεση
Οταν λες έμμεσα, πως θα καταλήξω Απατεώνας, Χειραγωγός, Εκμεταλευτής, Κλέφτης κτλ, ναι αυτό είναι συκοφαντία.

Τι δεν καταλαβαίνεις Κράχτη, πως έχουμε τον τρόπο να βγάζουμε το επιζειν και στηρίζουμε ένα ανθρωπιστικό έργο ταυτόχρονα, από το οποίο δεν τρώμε ψωμί, αλλά έχουμε την δική μας εργασία, μέσω της οποίας επιβιώνουμε? Και επειδή εσύ δεν μπορείς να κατανοήσεις, ότι μπορεί να υπάρξει Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που να ΜΗΝ είναι Απάτη, πρέπει να μας πεις Απατεώνες? Δηλαδή θα σου άρεζε, να σε πούμε και εσένα ως Επιχειρηματία Απατεώνα, διότι έχεις Επιχείρηση, άρα σίγουρα θα είσαι φοροδιαφυγάς, και θα κλέβεις το Ελληνικό Δημόσιο? Αυτό είναι ελευθερία λόγου ή συκοφαντία?

Ας τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια διότι είναι κουραστικά για όλους... Σε ευχαριστώ!

Άνθρωπε μου δεν είμαι εγώ αυτός που συνάντησες από κοντά, άλλος ήταν αυτός, μην με μπερδεύεις, ορίστε στο είπα δημόσια, δεν έχω επιχείρηση, κόλλησες και δεν ξεκολλάς, το έχεις καταλάβει!

Θέλεις να χαλαρώσεις και να είσαι ευγενική ή δεν θέλεις;

Όταν λέω την λέξη έμμεσα, εννοώ έμμεσα, αλλά δεν αναφέρω το Α.Μ.Ρ.Α πουθενά, δεν καταλαβαίνεις; Mε το ζόρι να με ονομάσεις συκοφάντη, έλεος!

Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι που γράφω ρώτα, μην τρελαίνεσαι!

3
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Μαρτίου 02, 2014, 21:15:32 »
Παράθεση
Ωραία που το βασίζεις πως τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται μόνο από την ίδια την Οργάνωση? Εχεις αποδείξεις για αυτό? Οχι Φυσικά... Απλά το λες για να δημιουργήσεις κακές εντυπώσεις... Σου αρκεί?

Γιατί είσαι τόσο προκατειλημμένη κατηγορώντας με ότι θέλω ν δημιουργήσω εντυπώσεις, προκαταβάλλεσαι χωρίς να ενδιαφέρει η άποψή μου, κάνεις λάθος και με εξετάζεις επιφανειακά, εξάλλου δεν ανέφερα εσάς σε αυτό μου το παράδειγμα. Θα σου απαντήσω και θα καταλάβεις! καλή διάθεση χρειάζεται μόνο.....

4
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Μαρτίου 02, 2014, 21:10:04 »
Παράθεση
Δεν γίνεται κανείς βλάσφημος, λέγοντας την Αλήθεια, και σου έχω απαντήσει ήδη, πως κανείς ιστορικός δεν αναφέρει την ύπαρξή του.

Επειδή δεν αναφέρετε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει, μπορεί να χαθήκαν τα κείμενα, υπάρχουν σημερινοί άνθρωποι που το επιβεβαιώνουν, μπορεί να είχαν αποκάλυψη στο τώρα.
Άρα η αλήθεια είναι πολύπλοκο πράγμα δεν είναι εργαλείο που επειδή το χρησιμοποιεί κάποιος τελειώνει εκεί η υπόθεση, χρειάζεται έρευνα και διασταύρωση απόψεων!
Το δόγμα με την έρευνα εκεί διαφέρει ακριβώς!

5
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Μαρτίου 02, 2014, 21:02:51 »
Και εγώ την αλήθεια αντιπροσωπεύω όταν σου λέω ότι δεν πιστεύω σε πολλά από αυτά που λες αλλά με κατηγορείς για συκοφαντία!
Η αλήθεια πιστεύεις μήπως ότι είναι δικό σου μονοπώλιο; o καθένας μας την αλήθεια του δεν αντιπροσωπεύει;

6
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Μαρτίου 02, 2014, 20:29:47 »
Παράθεση
Εσύ σε ποια τεκμήρια στηρίζεσαι ότι είναι υπαρκτός?

Εγώ επειδή δεν είμαι σίγουρος, λέω μπορεί να υπάρχει μπορεί και όχι, ενώ εσύ είσαι σίγουρη 100%, γι' αυτό και σου ζητάω τεκμήρια! και γίνεσαι βλάσφημη μάλιστα αφού του επιτίθεσαι του γεσουα λέγοντας τον με σιγουριά χωρίς επιχειρήματα και αποδείξεις ανύπαρκτο ενώ υπάρχουν άνθρωποι που τον σέβονται! Άρα επιτίθεσαι στην θρησκεία τους!

Πως θα σου φαινόταν κάποιος να σου έλεγε ότι οι ροδόσταυροι ήταν ανύπαρκτοι και ότι έκαναν κακό στον κόσμο!

Δεν είναι λογικό αυτό; :)

7
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Μαρτίου 02, 2014, 20:23:20 »
Παράθεση
Εδώ προσπαθεί, και πάλι, με σκοπιμότητα να μειώσει το Εργο μας...


Δηλαδή βρε Roze αν η γνώμη μου είναι ότι: Όταν τα αποτελέσματα μιας οργάνωσης  επιβεβαιώνονται μόνο από την ίδια οργάνωση τότε αυτό είναι περίεργο (το οποίο είναι ένα ξεκάθαρο επιχείρημα πέραν ότι είναι και δική μου γνώμη), αυτό είναι συκοφαντία; για όνομα του θεού! :o

Παράθεση
Ξανά παραποιεί τα λόγια μας, με σκοπιμότητα, για να δείξει πως κάνουμε κάτι επικίνδυνο κτλ...


Αν θεωρώ ότι κάποιος που δεν έχει προσωπικούς στόχους, τότε μπορεί εύκολα να φτάσει στο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" ένα ακόμα ξεκάθαρο επιχείρημα και προσωπική μου γνώμη ταυτόχρονα, τότε εγώ παραποιώ τα λόγια σου;
Από που προκύπτει αυτό; ???

Παράθεση
Το πρόβλημα βρίσκεται και στον κόσμο και σε σένα Κράχτη, ειδικά σε σένα...

Από την πλευράς μου και εγώ θα μπορούσα να λέω ότι το να θεωρείς ότι το πρόβλημα βρίσκετε σε μένα ειδικά, τότε με στοχοποιείς και με συκοφαντείς,  αλλά τι να κάνω; Αφού αυτό μπορεί να πιστεύεις! να προσπαθήσω να σε σιωπήσω επειδή έχεις αυτήν την γνώμη;  Nα σε κατηγορώ ότι με επιτίθεσαι; είναι λογικό; ???

Παράθεση
Νομίζω πως είδαμε αρκετά για να συμπεράνουμε, γιατί υποφέρουμε στον πλανήτη Γη...

(Πρόσεξε, εδώ αυτήν την στιγμή θα επιχειρηματολογήσω, μην μου λες ξανά ότι συκοφαντώ απλά επειδή διαφωνώ μαζί σου)
Έχεις δει ποτέ την γη, να μην υποφέρει από διάφορα;  όχι!
Ποτέ Δεν φτιάχτηκε κάποιος λούτρινος κόσμος, γι' αύτο αυτή η άποψή σου δεν θεωρώ ότι στέκει, άλλο μας δείχνει η φύση, ότι είναι ένα πεδίο πολέμου όπως έλεγε και ο Ηράκλειτος,"Πόλεμος πάντων πατήρ.
εξάλλου δεν πιστεύω ότι η φύση υποφέρει, δεν είναι άνθρωπος, μετά από πολλές ολικές καταστροφές αναγεννήθηκε στο 100%
Κάτι σημαίνει και αυτό! ;)

 Άρα το να θεωρώ βάση αυτού του επιχειρήματος παραπάνω ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε ένα ιδανικό κόσμο, δεν είναι επίθεση σε αυτά που πρεσβεύεις, καταλαβαίνεις τι λέω Rose;
Απλά διαφωνώ και επιχειρηματολογώ, από που προκύπτει ότι σας επιτίθεμαι; Δεν πρέπει να διαφωνώ; Αυτό μου λες;
Ακριβώς με αυτόν τον τρόπο σου μιλάω εδώ και πολλές σελίδες τώρα, απλά πρέπει να σεβαστείς ότι διαφωνώ και επιχειρηματολογώ ξεκάθαρα μάλιστα επειδή έχω δικές μου απόψεις!

Παράθεση
και έχουμε λάβει αρκετά τηλεφωνήματα για αυτό το θέμα από Αδελφούς και Φίλους.

Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να συνομιλήσω με αυτούς τους αδελφούς, γιατί δεν γράφουν στο φόρουμ ώστε να αποδειχτεί αυτή η αντίδραση που αναφέρεις ότι υπάρχει;  :)

8
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Μαρτίου 01, 2014, 22:10:31 »
Παράθεση
.... και η Εκκλησία του Ανύπαρκτου Γεσουχά.


Και που ξέρεις ότι είναι ανύπαρκτος, σε ποια τεκμήρια στηρίζεσαι;

Παράθεση
με δωρεάν συμβουλευτική, σε θέματα ψυχολογίας, υγείας, εσωτερισμού, μεταφυσικής, μυστηρίων, μαγείας κτλ,
Έχετε άδεια για να δίνετε σαν σωματείο συμβουλές  ψυχολογίας και υγείας; καλά για την μαγεία και τα υπόλοιπα δεν θα αναφερθώ αφού δεν είναι επιστήμες ούτε αναγνωρισμένα πεδία σαν την ψυχολογία άρα κοροιδευόμαστε, σηκώνει πολύ χιούμορ και αν συνεχίσεις πάνω σε αυτά δεν θα κρατηθώ!

Παράθεση
άνω από 6000 άτομα να θεραπευτούν, από ανίατες και πολύ δύσκολες παθήσεις,

Ποιες ανίατες ασθένειας θεραπεύσατε; ; Έχει ενδιαφέρων αυτό!
Επίσης ποιες κοινωνικές αλλαγές έχουν γίνει από πλευρά σας και αυτό πρέπει να γνωστοποιηθεί.

Παράθεση
μετά από 1700 χρόνια Πνευματικής υποδούλωσης, καθαρίζοντας όλες τις απάτες στις εσωτερικές διδασκαλίες του παρελθόντος, έχουμε καταγγείλει άφοβα, ποιοι πίνουν το αίμα, του Ελληνικού Λαού,

Ποιας υποδούλωσης; καλε τι λες; ποιος ελληνικός λαός ; Το ελληνικός έθνος χρονολογείτε από το 1821, ποιο πριν δεν υπήρχε ελληνικό έθνος!


Παράθεση
έχουμε ανακοινώσει δημόσια, τον Χάρτη, που οδηγεί στον Νέο "Χρυσό" Κόσμο

Ποιον κόσμο; Σαν την Ατλαντίδα και τα παραμύθια που μας λέγαν οι γιαγιάδες εννοείς;

Παράθεση
Δεν ζητάμε, μπράβο από κανέναν, αν και ευτυχώς υπήρξαν, αρκετοί που εκτίμησαν, και δεν είναι όλοι αχάριστοι, γιατί κακά τα ψέματα, όταν αγωνίζεσαι τόσο πολύ και έχεις αφιερώσει την ζωή σου όλη, σε έναν ανθρωπιστικό αγώνα, αυτές οι λίγες στιγμές συμπαράστασης, και εκτίμησης, είναι άκρως σημαντικές, χωρίς φυσικά, να υπάρχει καμία τέτοια απαίτηση, για επιβράβευση.
Δεν είναι κακό να τα έχεις κάνει όλα αυτά, περίεργο είναι να μην το επιβεβαιώνει κανείς και να το επιβεβαιώνεις μόνο εσύ και τα μέλη του Α.Μ.Ρ.Α

Παράθεση
χουμε κάποιες σκοπιμότητες, που το κάνουμε... Δεν έχουμε καμία απολύτως προσωπική σκοπιμότητα...
Αυτό είναι ανησυχητικό όντος. Το να έχεις σκοπιμότητες και κανένα όφελος είναι επικίνδυνο πράγμα, ποιος ξέρει από ποια αόρατα αίτια αντλούνται αυτές οι σκοπιμότητες και σε τι βαθμό μπορείτε να φτάσετε για να τις επιδιώξετε.
Ίσως φτάνετε μέχρι το σημείο που "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" Παρά πολύ επικίνδυνο θα έλεγα!


Παράθεση
.........η οποία οδηγεί στην Ανθρώπινη Ευτυχία!

Ανθρώπινη ευτυχία είναι κάτι που ζω ήδη και έχει να κάνει με μένα και όχι με τον κόσμο. Ο κόσμος είναι ένα καμίνι εμπειριών και έτσι πρέπει! Αυτό δεν το λέω εγώ, αν δεν το έχεις καταλάβει και θέλεις όλα να μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής, σε ενημερώνω ότι το πρόβλημα δεν βρίσκετε στον κόσμο αλλά σε εσένα.

Ότι δεν ζητάτε αναγνώριση δεν είναι ισορροπημένο. Αν μπορείτε να βοηθήσετε σε κάτι και δεν το γνωστοποιείτε, τότε δεν θα μπορέσετε να βοηθήσετε.
Αυτό που ισχυρίζεστε είναι αντιφατικό σε σχέση με αυτό που που αντιπροσωπεύετε!

9
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Μαρτίου 01, 2014, 21:21:07 »
Εγώ βλέπω ότι σε ένα Μ.Κ.Ο είναι θέμα χρόνου να εξελιχθούν απάτες  λόγο της φυσικής εξέλιξης που έγκειται σε κάθε οργανωμένη κοινωνική δράση που μεγαλώνει, γιατί θα αντιμετωπίσει προβλήματα διαφόρου τύπου όπως, τάξης, αρχηγίας, εξουσίας και διευθέτησης.

Λάθος... Είναι μία κανονική Επιχείρηση, ή Εταιρεία, όπως όλες οι υπόλοιπες. Παντού μπορεί να γίνει Απάτη, αλλά δεν είναι όλοι Απατεώνες. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Κανείς δεν είπε ότι είστε εσείς απατεώνες, αλλά επέτρεψε μου να πιστεύω ότι όλα αυτά που κάνετε εσείς σαν Α.Μ.Ρ.Α δεν θα αλλάξει σε τίποτα τι κοινωνία  μένοντας πάντα μικροί με δυσανάλογο κόπο μάλιστα που λογιστικά θα το λέγαμε "πτώχευση" ή "χάσιμο" όπως μου ανέφερες εσύ παραπάνω! Μιλάμε πάντοτε αν επιλέξετε τον δρόμο της εντιμότητας.

Αγαπητέ Κράχτη,

ο στόχος μας, δεν είναι ούτε τα βραβεία, ούτε τα μπράβο. Το τι κοινωνική αλλαγή έχει ήδη προκαλέσει, η ΑΜΡΑ, και ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων, δεν το κοινοποιούμε, αλλά το γνωρίζουμε πολύ καλά.  :)
Το τι κοινωνική αλλαγή επίσης, έχει προγραμματιστεί να συμβεί το έχουμε ήδη ανακοινώσει. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολιτικός, για να εργαστεί για τα κοινά. Αυτόν τον ρόλο, έχουν και οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, οι οποίοι ασχολούνται με τα κοινά.  Επίσης κανείς δεν μπορεί να πει κανέναν άλλον απατεώνα χωρίς στοιχεία. Οπως έχουμε διευκρινίσει, στηρίζουμε οικονομικά, τον Ροδόκηπο, χωρίς να δεχόμαστε δωρεές, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μία ατομική επιχείρηση, αλλά επιλέγουμε να είναι Μη Κερδοσκοπική, διότι τα κέρδη, διατίθενται για κοινωνικούς σκοπούς. Επίσης δεν επιδοτήθηκε ποτέ ο Ροδόκηπος από Κρατικά Κεφάλαια.

Απεναντίας πάρα πολλές επιχειρήσεις, Κερδοσκοπικές και Μη Κερδοσκοπικές, καθώς επίσης και συνεταιρισμοί, έχουν επιδοτηθεί, και έχουν καταχραστεί χρήματα. Το τελευταίο διάστημα, γίνεται μία επίθεση στις ΜΚΟ, διότι δικαιολογημένα, κάποιες έχουν καταχραστεί χρήματα, αλλά ο Μεγαλύτερος Καταχραστής είναι το Ελληνικό Δημόσιο, και η Εκκλησία του Ανύπαρκτου Γεσουχά.

Ας μην τα ισοπεδώνουμε λοιπόν όλα... και ας μην κυνηγάμε, όσους μαλ...ες θέλουν να αγωνιστούν, για το κοινό καλό, ή για την καλλιέργεια της ψυχής τους... :)
Ας χαρούμε πως τουλάχιστον υπάρχουν και αυτοί...

Από το 2007, δεχόμαστε επιθέσεις από διάφορους γραφικούς, κομπλεξικούς, μικρανθρώπους, επειδή έχουμε επιλέξει να κάνουμε ένα ανθρωπιστικό έργο.
Εχουμε επιλέξει να βοηθάμε όποιον συνάνθρωπό μας, έχει ανάγκη, με δωρεάν συμβουλευτική, σε θέματα ψυχολογίας, υγείας, εσωτερισμού, μεταφυσικής, μυστηρίων, μαγείας κτλ, έχουμε βοηθήσει, πάνω από 6000 άτομα να θεραπευτούν, από ανίατες και πολύ δύσκολες παθήσεις, έχουμε χαρίσει άπειρες ώρες εθελοντισμού, για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που είχαν ανάγκη.

Εχουμε καταθέσει αρθρογραφία, που έχει ξεκαθαρίσει και εξελίξει τον Εσωτερισμό, έχουμε ιδρύσει την 1η Ελληνική Μυητική Σχολή, μετά από 1700 χρόνια Πνευματικής υποδούλωσης, καθαρίζοντας όλες τις απάτες στις εσωτερικές διδασκαλίες του παρελθόντος, έχουμε καταγγείλει άφοβα, ποιοι πίνουν το αίμα, του Ελληνικού Λαού, και του κάθε Λαού, δίνοντας για τα πάντα αποδείξεις και επιχειρήματα, και έχουμε ανακοινώσει δημόσια, τον Χάρτη, που οδηγεί στον Νέο "Χρυσό" Κόσμο, έναν Κόσμο Πνευματικά, και Οικονομικά Ελεύθερο, όπου κανείς δεν θα έχει πρόβλημα επιβίωσης, και θα γνωρίζει την Αλήθεια!

Δεν ζητάμε, μπράβο από κανέναν, αν και ευτυχώς υπήρξαν, αρκετοί που εκτίμησαν, και δεν είναι όλοι αχάριστοι, γιατί κακά τα ψέματα, όταν αγωνίζεσαι τόσο πολύ και έχεις αφιερώσει την ζωή σου όλη, σε έναν ανθρωπιστικό αγώνα, αυτές οι λίγες στιγμές συμπαράστασης, και εκτίμησης, είναι άκρως σημαντικές, χωρίς φυσικά, να υπάρχει καμία τέτοια απαίτηση, για επιβράβευση.

Με άλλα λόγια αγαπητέ Κράχτη, έχουμε χαράξει τον δρόμο μας, και αυτό θα κάνουμε κατά επιλογή... ανεξάρτητα, πως μας χαρακτηρίζουν οι άλλοι, θετικά, ή αρνητικά, ως κορόϊδα, ή πως τελικά, έχουμε κάποιες σκοπιμότητες, που το κάνουμε... Δεν έχουμε καμία απολύτως προσωπική σκοπιμότητα... Πραγματικά είναι γελοίο, το που καταντήσαμε, το να θέλουμε να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας, ή να βοηθήσουμε ανιδιοτελώς έναν συνάνθρωπό μας, να θεωρείται χαζομάρα, ή να υποκρύπτει σκοπιμότητα. Λυπάμαι πάρα πολύ το που μας κατάντησαν, να σκεφτόμαστε έτσι, αλλά προσπαθούμε να δώσουμε το καλό παράδειγμα, έτσι ώστε και αυτό κάποια μέρα να αλλάξει, και να ξαναβρούμε την Ανθρωπιά μας.

Αλλωστε υπάρχουν αρκετοί σαν εμάς, "κορόϊδα" δηλαδή που αγωνίζονται να βοηθήσουν συνανθρώπους τους, και ευχόμαστε να γίνουμε περισσότεροι... :)
Διότι εμείς τα "κορόϊδα", γνωρίζουμε μία σημαντική Αλήθεια, η οποία οδηγεί στην Ανθρώπινη Ευτυχία! Πως το να δίνεις αξίζει περισσότερο, από το να παίρνεις!

Θα προσπαθήσω να σχολιάσω σε αυτά εδώ που ανέφερες παραπάνω χωρίς να παρεξηγηθείς πάλι και μετά να μου λες ότι σε επιτίθεμαι, αλλά πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι το θέμα άνοιξε για την Νέα Ακρόπολη και είσαι έκτος θέματος όταν μιλάς συνεχώς για εσάς. Το θέμα δεν είναι το Α.Μ.Ρ.Α ούτε οι Μ.Κ.Ο.
Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι η προσβολή έχει να κάνει σχέση με το πόσο ευαίσθητη είσαι,  σου είπα και στο παρελθόν ότι εμένα δεν μπορείς να με προσλάβεις σε  τίποτα γιατί απλά εγώ επιλέγω να απαντάω και δεν γυρνώ να σου λέω: γιατί μου λες κάτι και πως μου το λες και πράσινα άλογα.
Πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσεις ότι έχω δικαίωμα να έχω οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με ότι αναφέρεις όσο και άσχημη να είναι αυτή η γνώμη χωρίς να είναι ποινικό αδίκημα!
Εξάλλου όταν μου μιλάς για το πόσο τέλειοι είστε, εγώ έχω κάθε δικαίωμα να το σχολιάζω αυτό.

Προσβολή
1.η επίθεση εναντίον κάποιου στόχου.                                                                        1) Δεν σας στόχευσα, δεν είπα το Α.Μ.Ρ.Α είναι απατεώνες.
2.δράση που προκαλεί βλάβη (ειδ.στην υγεία)                                                              2) Δεν προκάλεσα καμιά βλάβη.
3.υβριστική συμπεριφορά,πράξη(που θίγει την τιμή, την υπόληψη, το κύρος κτλ)                3) Δεν έβρισα, δεν χρησιμοποίησα λέξεις που θεωρούνται βρίσιμο ούτε κάποια πράξη εναντίον σας.
4.αμφισβήτηση του κύρους, της εγκυρότητας, της νομιμότητας μιας απόφασης, διαδικασίας. 4) Ούτε αμφισβήτησα την νομιμότητα σας, το μόνο που αμφισβήτησα με επιχειρήματα της αποτελεσματικότητάς των δράσεών σας.

Οπότε αυτές οι κατηγορίες όσον αφορά για τις προσβολές από πλευράς μου δεν έχουν καμιά βάση και καλά είναι να σταματήσουν.

10
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουαρίου 28, 2014, 15:56:14 »
Παράθεση
Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσα να πω, πως ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις, είναι Απάτες...

Να σου απαντήσω σε αυτό για να μην παρεξηγούμαστε!

Εγώ βλέπω ότι σε ένα Μ.Κ.Ο είναι θέμα χρόνου να εξελιχθούν απάτες  λόγο της φυσικής εξέλιξης που έγκειται σε κάθε οργανωμένη κοινωνική δράση που μεγαλώνει, γιατί θα αντιμετωπίσει προβλήματα διαφόρου τύπου όπως, τάξης, αρχηγίας, εξουσίας και διευθέτησης.
Από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάποιος που δεν προβαίνει σε απάτες, αυτό που μας δείχνει είναι ότι δεν πλέχτηκε με εξουσίες, άρα δεν θα γίνει ποτέ τόσο μεγάλος αυτός ο Μ.Κ.Ο ώστε να ωφελήσει την κοινωνία και τελικά ή θα φαλιρίσει ή αλλιώς θα διασπαστεί από Α.Μ.Ο.Ρ.Κ και σε Α.Μ.Ρ.Α και θα επηρεάζει αμελητέα έως καθόλου την κοινωνία μας.
 Άρα αυτόακυρώνετε η πρόθεση του εθελοντισμού κάνοντας τελικά την δράση απλά ένα μέσο προσωπικής λύτρωσης.

Κανείς δεν είπε ότι είστε εσείς απατεώνες, αλλά επέτρεψε μου να πιστεύω ότι όλα αυτά που κάνετε εσείς σαν Α.Μ.Ρ.Α δεν θα αλλάξει σε τίποτα τι κοινωνία  μένοντας πάντα μικροί με δυσανάλογο κόπο μάλιστα που λογιστικά θα το λέγαμε "πτώχευση" ή "χάσιμο" όπως μου ανέφερες εσύ παραπάνω! Μιλάμε πάντοτε αν επιλέξετε τον δρόμο της εντιμότητας.

 Από την άλλη ένας κωμικός ή ένας πολιτικός μπορεί να αλλάξει άμεσα καταστάσεις αλλά θέλει κότσια και χρήμα! Αυτά για της αλλαγές τις κοινωνίας.

Πάμε παρακάτω!

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ένας εθελοντισμός που τον διακατέχει εσωτερισμός, σημαίνει ότι τον εμπεριέχει πιστεύω πάνω σε αόρατα όπου και τα συνδέει με διάφορες έννοιες όπως λυτρώσεις, κάρμα κ.α.

Είναι η μεταφυσική προέκταση του εσωτερισμού και καταλαβαίνεις  ότι σ 'αυτόν τον εθελοντισμό ο λεγόμενος εσωτεριστής αφήνετε σε πολλά κομμάτια πρακτικού τύπου να οδηγείτε μέσα από τα μεταφυσικά του πιστεύω και ανησυχίες.

Αυτός ο εθελοντισμός είναι εντελώς διαφορετικού τύπο από τον εθελοντισμό που απλά θέλει να μοιράσει συσσίτια στους φτωχούς.
Για τον λόγο ότι έχει να προπαγανδίσει τις υποτιθέμενες ανώτερες αιτίες της ύπαρξής του!!!
Εδώ Rose τα πράγματα μπερδεύοντας όσο ποτέ παράγοντας ανεντιμότητα.
Αν πριν είχε να κάνει με απάτες και εξουσίες, φαντάσου τι γίνετε όταν εισάγετε ο μεταφυσικός παράγοντας, που θέλεις δεν θέλεις σε μεγάλο ποσοστό τον αρχών αποζητά την τυφλή εμπιστοσύνη και πιστή όπως ακριβώς οι θρησκείες.

Γι 'αυτό οι σημαντικότερες αρετές στον εσωτερισμό είναι η αφοσίωση, η υπηρεσία, δράση , υπομονή, που δεν παραπέμπει σε ικανότητα κρίσης και ελεύθερης επιλογής αλλά σε ικανότητες ομαδικής εκτέλεσης!
Όπως και στον στρατό και στον δεσποτισμό. Γι 'αυτό και στον εσωτερισμό έχουμε ιεραρχικά μοντέλα που αναπτύσσονται στα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά!

Για να μιλάω πρακτικά, θα σου πω ότι το κάρμα και η μετενσάρκωση τι είναι;  δεν είναι μεταφυσικά πιστεύω που υποκινούν την δράση του επίδοξου εσωτεριστη εθελοντή; Τα οποία είναι θέμα καθαρά πίστης!

Mε συγχωρείς αλλά αν ήταν να εμπιστευτώ τις εξουσίες και την διοίκηση σε ρoμαντικούς εμπνεόμενοι από τον μεταφυσικό εσωτερισμό,  ας πηδούσα καλύτερα από τον γκρεμό που λέει ο λόγος;
Έχουμε μαρτυρίες ιστορικές από πολιτισμούς που είχαν θεοκρατία........... δηλαδή που εμπνέονταν οι ηγέτες τους από τα θεία και απέδιδαν την αιτία τον πράξεων στα θεία, είδαμε λοιπόν τι κάνανε στις κοινωνίες τους! Να λείπει το βύσσινο!
Φασισμό μυρίζει από χιλιόμετρα!

Και δεν είναι θέμα καλού και κακού εσωτερισή, είναι θέμα καθαρά ότι είναι εσωτεριστης και ότι θα κάνει επιλογές που θα τις εμπνευστεί από την μεταφυσική κοσμοθεωρία του! Αυτό είναι επικίνδυνο!
Το μεγαλύτερο εγχείρημα στην ιστορία τέτοιου τύπου κατέληξε στον Ναζισμό!

Κατά τ 'άλλα είναι πολύ κάλο αν κάποιος έχει ανησυχίες ή μεταφυσικές ανησυχίες να περάσει από μια οργάνωση για να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του αφού θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω προβλήματα που ανέφερα.

Κάποια στιγμή όταν απομακρυνθεί αν απομακρυνθεί, θα μπορέσει να κάνει μια αξιολόγηση που θα τον ωφελήσει ώστε να ωριμάσει σαν πολίτης της κοινωνίας.

Εμένα όμως δεν με βιάζει τίποτα ώστε να θέλω να προσηλυτίσω κάποιον στη σκοπιά μου, καταλαβαίνω ότι όλα αυτά έχουν τον ρυθμό τους και τις ταχύτητές τους και το μόνο που μένει είναι να ασχοληθώ με πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα περιμένοντας τα γεγονότα.

Παράδειγμα, όταν έψαχνα παλιά στην εποχή του Γαρατζωτη  να βρω κάτι για τα εσωτερικά τάγματα, δεν μπορούσα να βρω τίποτα, τώρα μας διαβάζουν και έχουν την ευκαιρία πάρα πολλοί να ενημερωθούν και για αυτήν την πλευρά.

Το ότι όσες εσωτερικές ομάδες συνάντησα έχουν λίγο πολύ τεκτονική φιλοσοφία και δομή διοίκησης, δεν είναι τυχαίο Rose, όσο και να θέλει κάποιος να το κρύψει.
Είναι απλά γεγονός!

Οπότε δεν είναι ο καημός μου να διδάξω δημιουργώντας οργάνωση, σου μιλάω για μια συνειδητοποίηση πέραν από όλα αυτά!
Το να πάω να διδάξω θα είναι σαν να μην κατάλαβα τίποτα από όσα έπαθα στην Ν.Α.

Αυτοί που δεν κατάλαβαν τίποτα από την Ν.Α και έφυγαν ξέρεις τι πάθανε;  
ή κάνανε δικές τους οργανώσεις για να γίνουν βεζίρηδες στη θέση του βεζίρη ή γύρισαν πίσω στην Ν.Α γιατί συνειδητοποίησαν (τρομάρα τους)  σαν ανόητοι που είναι το μεγάλο τους λάθος (που έφυγαν) ή δεν γύρισαν ποτέ και νιώθουν σκουλήκια που έσπασαν από την αγιασμένη φωτεινή τους πορεία. Αυτό σου το φυτεύουν πολύ ανέντιμα με χειραγωγία στην Ν.Α.

Έτσι και αλλιώς δεν θέλει και πολύ, πες πες πες στο τέλος τα πιστεύεις κιόλας! ;D
 



11
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 13:35:15 »
Άντε πάμε λοιπόν με ευπρέπεια, όπα! όπα! Νέα Ακρόπολη και ευπρέπεια πως θα γίνει! Rose πρέπει να μπουν διαβαθμίσεις ευπρέπειας, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα για την Ν.Α. ;D

12
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 20:23:02 »
Παράθεση
Μπάχαλο... Άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνεις...

Προσωπικό χάσιμο, δεν εννοούσα "χάσιμο χρόνο", το γράφω ξεκάθαρα... πως δεν κερδίζουμε τίποτα (χρηματικά-οικονομικά) με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, δεν έχουμε προσωπικό όφελος, έχουμε "προσωπικό χάσιμο" χάσαμε χρήματα, αλλά κερδίζουμε ψυχικά. Γουστάρουμε που αγωνιζόμαστε για το κοινό όφελος, την βρίσκουμε, να βοηθάμε ανθρώπους. Ενοχλούμε κανέναν?

Επίσης σου είπα ξεκάθαρα, πως δεν μπορώ να σε πω Απατεώνα, αν δεν έχω αποδείξεις, το ίδιο και εσύ, το ίδιο και ο καθένας μας, δεν μπορεί να υπονοεί δημόσια, πως μία Εταιρεία είναι Απάτη, χωρίς Αποδείξεις.

Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσα να πω, πως ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις, είναι Απάτες... Πως θα ένιωθες τότε αν ήσουν Ιδιοκτήτης Επιχείρησης?

Εγώ δεν διαμαρτυρήθηκα, για άλλη μια φορά στο ξαναλέω, απάντησα απλά σε αυτό που ρώτησες, αν δεν με ρωτούσες ποσώς θα σου απαντούσα, δεν δημιουργιθικέ κάποιο ζήτημα στο ότι δεν κατάλαβα κάτι (από εμένα) ???

Αντε, για άλλη μια φορά ξανά, κανείς δεν μίλησε για εσένα, με νοάς ή όχι;  

Αν ήμουν ιδιοκτήτης σε οποιαδήποτε εταιρία θα ήμουν πολύ χαρούμενος, ;D αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Θα ήταν μια πρώτη κίνηση για να προχωρήσω ώστε να στηρίξω το κίνημα του Δεθελωντισμού, μετά το φιάσκο που έφαγα με τον Κρισναμούρτι δεν θα μου έμεινε τίποτα άλλο! ;D    

13
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 20:05:31 »
Παράθεση
Κράχτη, γιατί ψάχνεις σωτήρες? για να τους βρίζεις? Τι κερδίζεις με αυτό?
Ετσι δεν καλύπτεται καμία ανικανότητα για δράση...

Ναι, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το διασκεδάζω, να κάτι που σου διαφεύγει από ότι φαίνεται!

Παράθεση
Δεν με παραξενεύει που διαφωνείς, το περίμενα... ;D

https://www.youtube.com/watch?v=cWk5WYnICzA

Παράθεση
Τι δεν κατανοείς πάλι Κράχτη? Ότι υπάρχουν και Αρωγοί για τον Λαό?

Δηλαδή αν ειμι αναρχικός, απαγορεύετε;

Παράθεση
Δεν μπορείς να φανταστείς καμία διαδικασία, όπου κάποιος αντιπροσωπεύει μία μερίδα ανθρώπων, και προσπαθεί να αγωνιστεί προς όφελός της?

Το A.M.R.A. σωστός;;;; άτσα!!! Πέτυχα κέντρο έτσι;;;

14
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 18:30:21 »
Παράθεση
Τελικά, αν κάποιος δεν θέλει να είναι ιδιώτης, με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, κάτι θα βρει να κάνει.

Εδώ http://news.google.gr/news/url?sr=1&sa=t&ct2=el_gr%2F0_4_g_0_0_t&gid=MPG&bvm=section&usg=AFQjCNFSSDYVhDCyfUkNJUjhrPNoROW07w&did=-4521535818446445167&cid=43982699924633&ei=cgQOU_iePMjg1Qas7QE&rt=HOMEPAGE&vm=STANDARD&authuser=0&url=http%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Fnews%2Fpolitics%2Farticle%2F252845%2Fpolitiko-forea-me-to-onoma-to-potami-idruei-o-stauros-theodorakis-%2F
υπάρχει μια καλή πρόταση.
Να ο Μπροστάρης που ψάχναμε, τι λες Rose, θα τον ακολουθήσουμε?


Εγώ ήθελα τον Κρισναμούρτι για μπροστάρη Γιάννη αλλά αυτός μας έφτυσε κατάμουτρα! Έχω πληγωθεί πλέον βαθιά, τον επόμενο μπροστάρη θα του ζητήσω προγαμιαίο συμβόλαιο!
ή θα την ολοκληρώνει την δουλειά του και θα σώζει το κόσμο η αλλιώς θα τα πούμε στα δικαστήρια! ;D


Παράθεση
Να ο Μπροστάρης που ψάχναμε,......., θα τον ακολουθήσουμε?

Σε τι βαθμό μύησης είναι ρε Γιάννη, ξέρεις; μη μας δουλεύεις; τι ξέρει το γατάκι;

15
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 16:54:33 »
Παράθεση
Ποιον κοροϊδεύεις?

Κοροϊδεύω τα κακώς κείμενα και τις συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν με τα λεγόμενα, αυτά κοροϊδεύω!

Eσύ είσαι έντιμη με όλα όσα πιστεύεις και λες;

Εγώ θεωρώ ότι είμαι έντιμος με όσα πιστεύω και λέω!

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10