Αποστολέας Θέμα: 2021 - H Nέα Ελληνική Επανάσταση  (Αναγνώστηκε 540 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.596
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
2021 - H Nέα Ελληνική Επανάσταση
« στις: Ιανουαρίου 17, 2021, 00:33:26 »
Το Αντίδοτο στην Υποδούλωση και Καταστροφή της Ανθρωπότητας βρίσκεται καθ' οδόν...

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1900114423494713

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευημερία...

Η Τελική Αναμέτρηση έχει ήδη συμβεί και η Νίκη είναι Δική μας... όλων των Ανθρώπων του Φωτός, που αγωνίζονται για την Απελευθέρωση και Διάσωση της Ανθρωπότητας και του Ελληνισμού.
Ο Δράκος τους έχει ήδη αντιμετωπιστεί, παρότι ακόμα εκβιάζει η Μαφία τους, και προσπαθεί όσο γίνεται να επικρατήσει, όμως σε λίγους μήνες και ειδικά την Ανοιξη του 2022 θα αλλάξουν πάρα πολλά και τα θύματα θα ξυπνήσουν ξαφνικά από τον βαθύ λήθαργο, και την Μεγάλη Εξαπάτηση που έχουν υποστεί, μια και δυστυχώς θα έχουμε συνεχόμενα θύματα της εξαπάτησης και του εγκλήματος τους, μέχρι να σταματήσει ο ίδιος ο κόσμος, το έγκλημα, με την Επανάσταση του. Εκεί ωθούμαστε, για την Αφύπνιση και την Απελευθέρωση μας...

Ο Ροδόκηπος, η ΑΜΡΑ και η Νέμεσις σας έχουν ήδη φέρει το Δώρο, της Απελευθέρωσής μας, με την Δικαστική μας Νίκη για τα Εμβόλια, αλλά και με τον καθημερινό μας Αγώνα, να διασώσουμε όσο γίνεται περισσότερους συνανθρώπους μας, από τα βαμπίρια, (και κυριολεκτικά και μεταφορικά), καθώς και να λάμψει η πραγματική Επιστημονική ΑΛΗΘΕΙΑ... 

Ενημερώστε ΑΠΑΝΤΕΣ, κερδήθηκε δικαστικά, δώσαμε ΤΕΛΟΣ, στο έγκλημα και στην Απάτη για τα Τοξικά Εμβόλια, στο Δικαστήριο που κέρδισε ο Ροδόκηπος στις 25/11/2021, Αθωωθήκαμε για Απάτη και Ψευδείς Ειδήσεις, πρώτοι και μοναδικοί παγκόσμια, από όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον.
____

Ολα τα τοξικά εμβόλια και φυσικά τα mRNA είναι ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, διότι υπάρχουν φυσικές λύσεις ίασης, και ταυτόχρονα όλα τα ΤΟΞΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, έχουν ήδη καταγεγραμμένες εως και θανατηφόρες παρενέργειες, διότι ΔΕΝ είναι και όλα τα μείγματα εμβολίων τα ίδια, είναι ρώσικη ρουλέτα, τι θα πάθει κανείς όταν κάνει ένα τοξικό εμβόλιο και ειδικά το mRNA, με τόσους πρωτοφανείς καταγεγραμμένους θανάτους στην ιστορία της Ανθρωπότητας.
_____
Επιστήμονες έχουν δημοσιεύσει και μου το έχουν πει και προσωπικά, πως υπάρχουν ακόμα και 4 κατηγορίες mRNA εμβολίων (σε κάθε φίρμα που κυκλοφορεί) από Placebo έως και μέγιστα επιβλαβή, τα οποία λαμβάνουν εθελοντικά τα πειραματόζωα, και ότι παθαίνουν, τους έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα αποζημίωσης, ενώ ταυτόχρονα τους έχουν πείσει πως αν δεν τα κάνουν θα πάθουν μέγιστη ζημιά, ή θα χάσουν και την ζωή τους ακόμα, απολύτως ΨΕΥΔΩΣ, και επιστημονικά ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ, για έναν άνθρωπο, που γνωρίζει τους κανόνες της φυσικής ίασης, ενδυνάμωση αποτοξίνωση και αντιικά ή αντιβακτηριακά βότανα, και για πρόληψη και για θεραπεία.

Επομένως όποιος προτείνει τοξικό εμβόλιο, είναι σοβαρά αμόρφωτος να μην γνωρίζει την Πραγματικότητα, πως είναι απολύτως άχρηστα και απολύτως επικίνδυνα, και δυνητικά ακόμα και θανατηφόρα ή έχει λαδωθεί ή έχει εκβιαστεί, να παραποιεί την Επιστημονική αυτή Πραγματικότητα.

Δώστε ΤΕΛΟΣ στα ψεύδη τους, Δολοφονούν τον Ελληνικό Λαό, είτε από λανθασμένη ενημέρωση, είτε από λάδωμα, είτε από εκβιασμό, ας αναλάβει η Δικαιοσύνη για ποιο λόγο γίνεται αυτό το Εσχατο Εγκλημα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας και του Ελληνικού Εθνους.

Παρακαλώ να ενημερωθεί ολος ο κόσμος για την Δικαστική μας Νίκη που κερδίσαμε για τα Τοξικά Εμβόλια, στις 25/11/2021, που αποκαθιστά την Επιστημονική Αλήθεια σε σχέση με τα τοξικά Εμβόλια και πως ο Ροδόκηπος έχει φέρει ήδη την Λύση, για όλες τις Ιώσεις και τις Λοιμώξεις, με απολύτως φυσικό τρόπο, και ως πρόληψη και ως φυσική θεραπεία.

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2022, 20:38:30 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/