Αποστολέας Θέμα: Ουρανός στον Κριό  (Αναγνώστηκε 5166 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Ουρανός στον Κριό
« στις: Δεκεμβρίου 22, 2009, 15:33:40 »
Ουρανός στον Κριό 28/5/2010

Uranus Enters Aries, 2010 and Beyond
http://www.youtube.com/watch?v=FE0g25ooY4I
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Ουρανός στον Κριό
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 06, 2010, 13:48:24 »
Ιππότες και 'Ηρωες λάβετε θέσεις...

Παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες, με μεγάλη οδύνη, την διάλυση της Οικονομίας του Ελληνικού 'Εθνους.

Το παλιό Οικονομικό – Κοινωνικό σύστημα καταρρέει και ένα νέο σύστημα Ανθρωπιστικών Αξιών, και Ευημερίας ανατέλλει.

Πάντα η γέννηση του Νέου είναι επώδυνη, και ακόμα βρισκόμαστε στην διαδικασία του Τοκετού, που μόλις ξεκίνησε πριν λίγους μήνες.

Την προηγούμενη επταετία, που θα κλείσει σε λίγες εβδομάδες, ο Ουρανός βρισκόταν στους Ιχθείς.  Η ανάγκη για αναζήτηση της Αληθινής Γνώσης, η ανάγκη για Φώτιση και Ανεύρεση των Μυστικών Κλειδιών, είχε γίνει απίστευτα έντονη, και πολλοί αναζητητές που βρέθηκαν σε ψυχολογικό αδιέξοδο, για διάφορους λόγους, αναζητούσαν μανιωδώς την ψυχική τους οικογένεια, καθώς και ασυνείδητα προετοιμαζόταν ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, για έναν ΑΓΩΝΑ ή ΠΟΛΕΜΟ, που δεν γνώριζαν, πως ακριβώς θα εκφραζόταν, ή θα έπαιρνε ύλη και μορφή.

Αυτοί οι ευαισθητοποιημένοι και πρωτοπόροι συνειδησιακά συνάνθρωποί μας, δέχτηκαν το ΚΑΛΕΣΜΑ για έναν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, για μια ΑΠΕΙΛΗ προς την Ανθρώπινη ‘Υπαρξη, έτσι ώστε να πρωτοστατήσουν στην ‘Εναρξη της Τελικής Μάχης ανάμεσα στις δυνάμεις του Φωτός και του Σκότους, όλης της Υπαρξιακής υποδομής, που στηρίζει το θαύμα της Ανθρωπότητας.

Πολλές οι σχολές Φιλοσοφίας, Πνευματικότητας, Εσωτερισμού, και Κοινωνικού Προβληματισμού, πολλές οι σχολές σκέψης και τα στέκια, που μάζευαν τα Νέα Παιδιά των Λουλουδιών, και υποσχόταν την Φώτιση, την Ευδαιμονία και την Ευημερία, εφόσον γινόταν μέλη του νέου κλαμπ.

'Ομως, όπως επισημάναμε και προειδοποιήσαμε, στο παρελθόν, σε πλήθος μηνύματα του φόρουμ της ΑΜΡΑ, οι περισσότερες από αυτές τις σχολές ή τους συλλόγους, ήταν μέρος του υπάρχοντος σάπιου συστήματος, που ήταν προς κατάλυση και διάλυση, και αντί για φώτιση, πρόσφεραν ΝΕΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, για να εξοντώσουν και τις τελευταίες Ηρωϊκές Προσωπικότητες, που αναζητούσαν διέξοδο προς το ΦΩΣ.

Αυτές οι σχολές και τα κινήματα, αντί να φωτίσουν, συσκότιζαν τις διάνοιες, και αντί να ξυπνήσουν κοίμιζαν, και αντί να ξεσηκώσουν για δράση, ΙΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ τους ζηλωτές, που ήθελαν να γνωρίσουν την Αλήθεια, και να γίνουν προαγωγοί του Φωτός και της Αυθεντικής Πνευματικότητας στην Κοινωνία τους.

Πολλές από αυτές τις σχολές, καθώς και τα μέλη που επέλεγαν αυτές τις σχολές, εξυπηρετούσαν ασυνείδητα τον ΦΟΒΟ, του κάθε ατόμου, για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, και για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ των ευθυνών, όχι μόνο της ατομικής του πραγματικότητας, αλλά και της συλλογικής πραγματικότητας, που τύχαινε να είναι μέλος της.

‘Ετσι, ενώ με την βοήθεια του Ουρανού στους Ιχθείς, απλώθηκε μία πληθώρα από εναλλακτικούς τρόπους αφύπνισης, πάλι δυστυχώς δεν μπορούσαμε να ξυπνήσουμε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν, που το Κοσμικό Σχέδιο, η Συμπαντική Μηχανή της Συλλογικής Συνείδησης, μας αναγκάζει ΣΗΜΕΡΑ, να περάσουμε από ένα πιο οδυνηρό μάθημα, δεχόμενοι πλέον ένα δυνατό χτύπημα, στην ίδια την ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.

Η Εσωτερική φιλοσοφία, αναφέρει πως, η Ανθρώπινη ύπαρξη είτε ατομικά είτε συλλογικά, περνάει από κύκλους εκπαίδευσης, μία Αλήθεια εξακριβωμένη εμπειρικά από τους ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ μας, Αρχαίους ‘Ελληνες, που κατέγραψαν τις ιδιότητες της κάθε εποχής, καθώς και της κάθε ατομικότητας, μέσω της πολύτιμης επιστήμης της Αστρολογίας, την Εσωτερική Αστρονομία.

Για την πραγμάτωση της ατομικής και της συλλογικής μας ευημερίας, είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποκτήσουμε ΓΝΩΘΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ, είτε όσον αφορά την ατομική μας ύπαρξη, είτε ως συλλογικότητα ή έθνος, στην προκειμένη περίπτωση ως Ελληνικό ‘Εθνος.

Τι σημαίνει πραγματικά Ουρανός στον Κριό?  Τι θα σημαίνει πραγματικά για το Ελληνικό ‘Εθνος, η νέα επταετία, που θα αρχίσει σε λίγες εβδομάδες?

Σημαίνει πως όλη η Μυστική Αλήθεια, η Αυθεντική Γνώση, και τα Αρχαία Κρυμμένα, Εσωτερικά Κλειδιά είναι πλέον στα χέρια μας, για να πολεμήσουμε και να νικήσουμε πάσης φύσεως εχθρό.  Κλειδιά που ανοίχτηκαν πλήρως στην προηγούμενη επταετία (Ουρανός στους Ιχθείς) και που τώρα καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε και να Ανοίξουμε τις Πύλες του Μέλλοντος Κόσμου.

‘Όμως κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για να είναι πλήρης, η θεωρία χρειάζεται να συνοδεύεται από την πράξη, και επειδή φτιάξαμε εσωτερικές σχολές για να αναζητήσουμε την Αλήθεια αλλά κατέληξαν ΚΑΦΕΝΕΙΑ, το Κοσμικό Σχέδιο μας φέρνει αντιμέτωπους με σφοδρότερα μαθήματα, γιατί δεν λέμε με τίποτα να κατανοήσουμε, μία απλή αρχή.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

Αυτό το μάθημα δεν λέμε να το χωνέψουμε και έτσι θα αναγκαστεί η Μηχανή του Σύμπαντος Κόσμου, να μας πιέσει λίγο παραπάνω…

Με άλλα λόγια να χάσουμε τον ύπνο μας, μια και ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.

Και έτσι θα αναγκαστούμε να δράσουμε...

Ο Ουρανός στον Κριό, θα σημάνει την έναρξη της ΕΞΕΡΓΕΣΗΣ, εναντίον πάσης φύσεως καταπατητών των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Δεν υπάρχει δικαιολογία για αδυναμία δράσης.  Δεν υπάρχει χρόνος να μείνει κανείς αδρανής.  Η απειλή μεγαλώνει και θα συνεχίσει να μεγαλώνει, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ο τελευταίος άνθρωπος αυτής της ΓΗΣ, και να πει, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ.

Αρκετά μας ρημάξατε, μας εκμεταλλευτήκατε, μας σκοτώσατε, μας καταστρέψατε, για να χορτάσετε τον Μαμωνά που υπηρετείτε μέσα σας.

Ηρθε η ΩΡΑ της Κάθαρσης.  Ηρθε η ΩΡΑ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ.

Πως θα γίνει αυτό?

6 σημαντικά βήματα χρειάζεται να ακολουθήσει κάθε Συνέλληνας, ή κάθε συνάνθρωπός μας παγκοσμίως.

1. ‘Εγκυρη Πληροφόρηση.
2. Κατανόηση της υπάρχουσας κατάστασης και της ανάγκης μετάβασης σε μία Νέα Μορφή Κοινωνίας.
3. Συνεργασία σε Ομάδες Δράσης.
4. Διεκδίκηση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, μέσω Συλλογικών Αγώνων, Δικαστικών Αγώνων, διεκδικώντας Μεγάλες Αποζημιώσεις, λόγω καταπάτησης πάσης φύσεως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας, και πολλαπλή βλάβη.
5. Ανασχεδιασμό Νομοθετικού Οικονομικού Εκπαιδευτικού και Κοινωνικού Συστήματος
6. Εδραίωση και Απόλαυση μιας Νέας Ανθρώπινης Κοινωνίας

Ο εχθρός της Ελλάδος, είναι πλέον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ, είτε ως άγνοια και αδυναμία διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας, είτε ως αδυναμία πάταξης πάσης φύσεως Απατεώνων.

Και επειδή κάθε θεωρία συνοδεύεται από Πρακτική Εξάσκηση, και κάθε Φώτιση και Αφύπνιση συνοδεύεται από την ανάλογη συλλογική ευθύνη…

Αδελφοί και Αδελφές στον ίδιο αγώνα, ήρθε η ΩΡΑ για την οποία προετοιμαστήκαμε…

Δεν υπάρχει επιλογή… Είναι μονόδρομος, ή θα δράσουμε ή θα καταστραφούμε…

Και αυτό θα είναι το μάθημα της επόμενης επταετίας… καθώς το Ουράνιο ρολόι θα σημάνει Κριό…

Καλό αγώνα και καλή Νίκη σε όλους μας…
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2010, 10:36:35 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/