Αποστολέας Θέμα: δομή κοινωνίας-κράτους συμβατή με τους συνανθρώπους μας.  (Αναγνώστηκε 2549 φορές)

sakissakis

  • ΑΜΡΑ - Φίλος
  • ****
  • Μηνύματα: 39
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • E-mail
Παιδιά όλοι μαζί ως αδέρφια ως συμπολίτες θα πρέπει να εργαστούμε πνευματικά κάποιο χρόνο από τον προσωπικό μας ,ώστε να βρούμε το πως θα δομήσουμε ένα αληθινά μοντέρνο σύγχρονο υπερ πολιτισμένο και ισχυρό κράτος και κοινωνία.
Είναι συλλογική δουλειά όλων μας ,όσων μπορούμε και όπως μπορούμε ,το να μελετήσουμε και να επεξεργαστούμε το θέμα Ελλάδα ,το αγαπημένο αλλά ακι μοναδικό σπίτι μας.Το δικό μας σπίτι.
Πρέπει και οφείλουμε και μπορούμε να τα βάλουμε όλα σε μια ορθολογική σταθερή βάση και ιεραρχία .Έχουμε τα φόντα και τα πνευματικά προσόντα και μπορούμε ,είμαστε ως λαος ικανοί ,μας λείπει ο κοινό στόχος και η κοινή πνευματική κατεύθυνση και προσπάθεια .
Η εποχή των υπερ διανοιών  για τον λαό ηγετών έχει τελειώσει προ πολλού και ο σύγχρονος κόσμος απαιτεί αληθινά ώριμους και μορφωμένους πολίτες.Το τι απολαμβάνουμε θα είναι ο μέσος όρος του επιπέδου που παρουσιάζουμε ,δηλαδή ακόμα και μια ελάχιστη μερίδα υπερ απαράδεκτου υποκόσμου ,μέσα στις κοινωνίες μας ειναι ικανή να ρίξει τον πήχη των απολαβών ,όλων μας.Το να ζητάμε ελάχιστους να σηκώνουν τα εκατονταπλάσια βάρυ αξιών από άλλους που γίνονται βάρος αντι να σηκώνουν ,δεν είναι αποδεκτό και τιμωρείται .Όλοι θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και βασικός ώριμοι .Αυτό σημαίνει ότι όλοι  θα πρέπει να αναλυθούν καλά και να ταξινομηθούν σωστά .Είναι όπως είπαμε μια πνευματική δουλειά .
¨Ετση θα μπορέσουμε να δομήσουμε βασικός δίκαιες κοινωνίες ,που θα μπορούμε να καταλαβαίνουμε όλοι το ίδιο πράγμα ,πάνω σε κάτι και εφόσον καταλαβαίνουμε το ίδιο ,ομαδικά και οργανωμένα θα μπορούμε να το λύσουμε ,να το επεξεργαστούμε και να το εξελίξουμε θετικά.
¨οταν επιτέλους ,βάση κάποιον κλασικών μεθόδων δομών ,τα βρούμε μεταξύ μας σε μία ενιαία εν τη βάση της ,κοινωνική συνείδηση και λογική,,τότε θα μπορούμε να δούμε και περί το τί πρόκειται με τους άλλους συνανθρώπους μας άλλων κρατών και εθνών.
Οι σχέσεις μας με τους υπόλοιπους συνανθρώπους μάς άλλων εθνών ,από απόλυτα αρνητικές και παθητικές που είναι τώρα ,μπορούν ,βάση μιας συγκεκριμένης κοινής εννοιολογίας ,να μεταβληθούν σε σχέσεις ειρήνης ,δημιουργίας ,πολιτισμού και υπερ ανθηρού μέλλοντος.
Ειναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τους εαυτούς μας,ειναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τις κοινωνίες μας ,,το μέλλον και τις προοπτικές του ,,,εμείς είμαστε το μέλλον μας. Είδη μία κίνηση όπως η ΑΜΡΑ είναι μια ισχυρή αλλαγή  ενοποιημένης και συλλογικής κατανόησης καταστάσεων και θεμάτων.Το ύπερ εργαλείο ΚΟΙΝΩΝΙΑ άρχισε να ενεργοποιείτε.Εμείς το αποτελούμε και όσο το δουλεύουμε ,αξιοποιώντας ,βοηθώντας και  δίνοντας το χέρι μας στον συμπολίτη μας ,,τόσο πιο ισχυρό γίνεται και τόσο κανένα εμπόδιο δεν θα μπορεί να σταθεί μπροστά σε ένα καθορισμένο υπέρ λαμπρό εκλεπτυσμένο ΜΕΛΛΟΝ>
Ολοι μαζί ,,μία ψυχή,,θα αναλύσουμε και θα βρούμε τα ΠΑΝΤΑ ,,θα κτίσουμε ότι πιο σύγχρονου αυθεντικό Θετικό και προοδευτικό ,,μπορεί να εχει σήμερα ενα κράτος- κοινωνίας. Ειναι η δουλειά το χόμπι και ο αγώνας μας ,,είμαστε οι πραγματικοί αυτόχθονες αυθεντικοί συνεχιστές των μεγάλων παγκόσμιων πνευμάτων αλλά σε πολύ καλύτερα σημερινά δεδομένα .θα κάνουμε θαύματα ξανά.Η ζωή  τώρα ξεκινάει .
(ευχαριστώ την ΑΜΡΑ πάντα και για ΠΑΝΤΑ ,για την ανοχή την ελευθερία και τον χώρο έκφρασης που προσφέρει)