Αποστολέας Θέμα: Μία Νέα Ελλάδα...  (Αναγνώστηκε 1527 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.584
  • Karma: 0
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Μία Νέα Ελλάδα...
« στις: Μάρτιος 19, 2014, 00:50:55 »
Ποιος είναι ο Μεγαλύτερος Εχθρός του Ελληνα? Μα φυσικά το Ελληνικό Δημόσιο...

Εχουμε όλοι ακούσει την φράση, η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της, και αναρωτηθήκαμε όλοι... ΓΙΑΤΙ?

Το Γιατί μας συμβαίνει αυτή η τραγική πραγματικότητα, ήρθε η ώρα, όλοι οι Ελληνες, να το κατανοήσουμε, και να δώσουμε μία λύση, σε αυτή την συνεχόμενη τραγωδία, που καταστρέφει τον Ελληνικό μας Παράδεισο, την Ψυχική Ηρεμία, Γαλήνη, Ευημερία, του κάθε Ελληνα.

Τι συμβαίνει πραγματικά, γιατί η ζωή στην Ελλάδα, είναι τόσο μα τόσο δύσκολη, να επιβιώσεις, να βρεις δουλειά, να προχωρήσεις στην ζωή σου?...

Γιατί η Ελλάδα, διώχνει τους Ελληνες?... διώχνει τα παιδιά της, στο εξωτερικό, όπου εκεί πραγματικά μπορούν να προοδεύσουν?

Γιατί έξω από την Ελλάδα, σε πολλές χώρες του Δυτικού κόσμου, η επιβίωση δεν είναι τόσο δύσκολη όπως η χώρα μας?

Χρειάζεται λοιπόν, να κατανοήσουμε, βαθιά, την Τραγωδία του Ελληνισμού, έτσι ώστε μια για πάντα, να φέρουμε και μία λύση στο Πολιτισμικό μας δράμα...
να λύσουμε τα Μάγια που μας έχουν κάνει αιώνες τώρα, να είμαστε αλυσοδεμένοι και να αυτοτυρανιούμαστε.

Ας πάμε λοιπόν πίσω στο παρελθόν μας, όπου άρχισαν όλα, πίσω αρκετούς αιώνες, όταν οι κατακτητές διαδεχόταν ο ένας τον άλλον, προσπαθώντας, να τσακίσουν, να λυγίσουν, να αιχμαλωτίσουν την ψυχή του κάθε Ελληνα, και να εκμεταλλεύονται τον Ελληνικό Παράδεισο.

Τι είναι αυτό όμως, που τόσο πολύ προκαλεί το δράμα μας, αυτό το συνεχόμενο παιχνίδι ανάμεσα στους Φωτεινούς και τους Σκοτεινούς, ανάμεσα στους Κοινωνικούς Απελευθρωτές - Επαναστάτες, και στους Τζογαδόρους, Τυχοδιώκτες, Εξουσιαστές?

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το χάρισμά μας, ως Ελληνες, είναι και η αιτία του δράματος μας.

Είμαστε Πνευματικά Ελεύθεροι, και ως Ελεύθεροι, θέλουμε να ελευθερώσουμε όλο τον Πλανήτη Γη, να ζει σε Αρμονία με το περιβάλλον του, Παραδεισένια, Πανέμορφα, ως Συν-θεοι, Συνδημιουργοί και όχι ως άθλια υπόδουλα θύματα.

Δυστυχώς αυτή την βαθύτατη Ανάγκη μας για Ελευθερία, την έχουμε πληρώσει ήδη πανάκριβα, αλλά γνωρίζουμε ταυτόχρονα πως είναι και η Μέγιστη Αξία της Ζωής.

Και αυτή είναι η Ψυχική μας Ταυτότητα, αυτή είναι η Πολιτισμική μας Σφραγίδα, αυτή είναι η Γενέθλια Υπεροχή μας, αλλά και η καταδίκη μας.

Είμαστε πραγματικά, μία παγκόσμια λύση, αλλά και μία παγκόσμια απειλή.

Παγκόσμια λύση, διότι διαμέσου του Ελληνισμού, όλη η Γη μπορεί να σωθεί.
Παγκόσμια απειλή, διότι όταν σηκωθεί στα πόδια του ο Απροσκύνητος Ελληνας, όλα τα βαμπίρια θα είναι παρελθόν!

Αυτόν τον Σταυρό κουβαλάει λοιπόν ο κάθε Ελληνας, και για αυτό άλλος Χριστός δεν υπάρχει...

Εφόσον λοιπόν "κάποιοι" παίζουν το παιχνίδι των "σκοτεινών" και με δούρειο ίππο, την ίδια την Ελληνική Κυβέρνηση, προσπαθούν να γονατίσουν τον κάθε Ελληνα, ήρθε η ώρα, να διαλυθεί αυτός ο δούρειος ίππος, και την θέση του να πάρει μία Νέα Ελλάδα.

Συνεχίζεται...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 19, 2014, 01:13:53 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/