Αποστολέας Θέμα: 2013 - To 'Οραμα του Ροδόκηπου!  (Αναγνώστηκε 4615 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.603
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
2013 - To 'Οραμα του Ροδόκηπου!
« στις: Δεκεμβρίου 25, 2012, 10:23:15 »
Πράγματι πέρασε και η θρυλική 21/12/2012, και δεν τελειώσαμε...

..ως ανθρωπότητα, και είδαμε για ακόμα, μια φορά, πως δεν είναι και τόσο εύκολο, η Γη μας, και όλα τα όντα πάνω της να τελειώσουμε σε μία νύχτα, αλλά όμως παρόλα αυτά, ταλαιπωρούμαστε πάρα πολύ άδικα, και δυστυχώς πάρα πολλοί πεινάμε, αρρωσταίνουμε βαριά και ανίατα, πεθαίνουμε από άθλιες συνθήκες ζωής, κακοποιούμαστε από μωρά, μέχρι υπερήλικες, και τέλος δίνουμε τέρμα οι ίδιοι στην ζωή μας, γιατί απλά δεν αντέχουμε άλλο.

Ζούμε τραγικά, αυτή είναι η πραγματικότητα, είναι μία άθλια πραγματικότητα, ζούμε μέσα σε μία ζούγκλα, στην φωλιά του λύκου, και κάθε μέρα δυστυχώς τυραννιόμαστε ανελέητα, αν όχι όλοι, αρκετοί από εμάς, με διάφορους και ποικίλους τρόπους, λες και κάποιος σκηνοθέτησε ένα έργο, συνεχόμενης οδύνης.

'Ανθρωποι παγώνουν και αυτό τον χειμώνα, γιατί επέλεξε η Ελίτ της Πυραμίδας, να αυξήσει το Πετρέλαιο στα ύψη, ενώ, πέφτουν οι μισθοί, ενώ, άνθρωποι πεινάνε, και δεν έχουν ακόμα πλέον να αγοράσουν και τα φάρμακά τους, από τα συνεχόμενα παιχνίδια, των εμπλεκομένων συμφερόντων.

Να αγοράσουν ποια φάρμακα δηλαδή, αυτά που θα τους φέρουν πιο γρήγορα στο να αρρωστήσουν ακόμα περισσότερο, και να ζητήσουν και άλλα φάρμακα, και άλλη ταλαιπωρία, μέχρι τελικά, βιασμένοι και βιαζόμενοι, να φύγουν από αυτήν την κόλαση, που κάποιος ονόμασε ζωή, για να γλυτώσουν?

Δυστυχώς ο παλιός κόσμος που τελείωσε ας πούμε το 21/12/2012, δεν έφυγε και τόσο ανώδυνα.  Μας άφησε τα σημάδια του, μας άφησε δυνατά μηνύματα, για το που πάμε ως ανθρωπότητα.

Το θηρίο της Ανθρωπότητας, έχει αγριέψει, και ταυτόχρονα αγριεύει κάθε θηρίο, εντός στον καθένα μας, ως αντίδραση σε αυτήν την απάνθρωπη και άδικη δράση.

Ήρθε το τέλος του παλιού κόσμου, αλλά ο νέος κόσμος είναι βλαστάρι, που γεννήθηκε στα μέσα του Δεκέμβρη και κινδυνεύει να παγώσει.  Πρέπει να το προστατέψουμε και να το σώσουμε, και σώζοντας, το νέο βλαστάρι, όλοι μας θα σωθούμε.

Και αυτό το βλαστάρι δεν είναι άλλο, από την Αυθεντική Αλήθεια, και Χρηστότητα, μέσα στον καθένα μας, που παρά του ότι μας κατάντησαν, άγρια θεριά, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος μέσα μας, υπάρχει ο θεός μέσα μας, υπάρχει η θεά Μητέρα φύση, που νοιάζεται για τα παιδιά της, δακρύζει πονάει, και είναι ο συνεργάτης μας, στην κάθε ανάκαμψη και αναγέννησή μας.

Και πραγματικά η Μητέρα Φύση, καλεί τα παιδιά της, για επανασύνδεση, διότι εκεί βρίσκεται η Σωτηρία μας.  Μας καλεί για άμεση σύνδεση, επιστροφή πίσω στην φύση, τοπική ελεγχόμενη και βιολογική καλλιέργεια, μας καλεί να στήσουμε παραγωγικούς συνεταιρισμούς, και να ζήσουμε σαν άνθρωποι 'Αρχοντες, και όχι δούλοι των Ελίτ.

Δυστυχώς η Πυραμίδα, ένα σύμβολο που ιδρύθηκε, στην περίοδο των Φαραώ της Αιγύπτου, είναι η ύψιστη Αλαζονεία, Φιλαργυρία, Μαύρη Μαγεία, Εκμετάλλευση, Βαμπιρισμός και Διαρκές 'Εγκλημα που γέννησε ποτέ η ιστορία της Ανθρωπότητας.

Οι ιδεοληψίες, που εισήχθησαν, εξ' Αιγύπτου, και ειδικά από την περίοδο του Ακενατόν, (βλέπε, εβραϊσμό, μουσουλμανισμό και εβραιοχριστιανισμό), δημιούργησαν φασιστικά εγκλήματα, που αιματοκύλησαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν, εκατομμύρια συνανθρώπους μας.

"Ο Θεός ευλόγησε το κέρδος" (προτεστάντες), και "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" (Αυγουστίνος), ως συνεχιστές της σατανικής ιδεοληψίας του εγκληματία Κωνσταντίνου, ήταν η βάση που η Επιχειρηματικότητα, έγινε "εβραϊκή", με άλλα λόγια, όλα για το κέρδος, και όχι για τον άνθρωπο.  Εξαιτίας αυτής της 'Εσχατης και Αρρωστημένης Φιλαργυρίας, 300 εβραϊκές οικογένειες κατέχουν σήμερα, το 80% του πλούτου της Γης.

Αυτός είναι ο παλιός μας κόσμος, αυτά είναι τα σημάδια του, αυτά είναι τα μηνύματά του. Μία συνεχόμενη, μια διαρκή τραγωδία, χωρίς σταματημό, ξανά και ξανά, να επαναλαμβάνονται τα ίδια σενάρια από γενιά σε γενιά, τραυματίζοντας αθώες ψυχές, που έρχονται με την σειρά τους, στον κόσμο μας.

Ας δούμε το θηρίο, κατά πρόσωπο! Οι Ελίτ της Πυραμίδας, δεν νοιάζονται για τον 'Ανθρωπο, δεν νοιάζονται για την Ανθρώπινη Ζωή, δεν έχει Αξία, δεν έχουν ηθική, δεν έχουν αρετές, δεν είναι 'Ανθρωποι, αλλά απλά θηρία.

Αυτό που είναι σημαντικό για αυτούς, είναι οι αριθμοί, το παιχνίδι να μαζεύω χρήματα, το παιχνίδι, να διαχειρίζομαι όλο και μεγαλύτερες δυνάμεις, και όπως ακριβώς μπορούν να σφάξουν ένα κοτόπουλο και ένα λαγό, για να τον φάνε, έτσι μπορούν να σφάξουν και έναν άνθρωπο, να θυσιάσουν μία ανθρώπινη ζωή, είμαστε κρέας για αυτούς, και γρανάζι στη μηχανή τους και τίποτα άλλο.

Αυτός είναι ο παλιός ο κόσμος, ο Κόσμος της Πυραμίδας των Ελίτ, που φαίνεται ακόμα και στο Αμερικάνικο Δολάριο, παρά την δικαιολογία τους, πως εννοούσαν την Ελληνιστική περίοδο της Αιγύπτου, όπου ιδρύθηκε και η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.

Δυστυχώς όμως η νοοτροπία της Πυραμίδας των Ελίτ, έχει διαβρώσει τα πάντα.  Τον τρόπο που επικοινωνούμε με την Πνευματικότητα, τον τρόπο που Διοικείται μία Κοινωνία, τον τρόπο που εργαζόμαστε, και συνεργαζόμαστε, τον τρόπο που Διοικείται μία Εταιρεία, ή ένα Κράτος, όλα έχουν μία ΙΕΡΑΡΧΙΑ, που στόχο έχει την επιβολή της εξουσίας, για λόγους εκμετάλλευσης και όχι την στήριξη και την αλληλοβοήθεια, μεταξύ των συνανθρώπων, ή ακόμα και των έμβιων όντων, που μοιραζόμαστε μαζί τον ίδιο πλανήτη Γη.

Αυτός λοιπόν είναι ο παλιός ο κόσμος, και αν δεν δούμε τον εχθρό κατάματα, δεν πρόκειται ποτέ να έρθει και η λύση.  Βλέπουμε λοιπόν, που οδηγεί, η θηριώδης φύση του ανθρώπου, και πραγματικά η κατηφόρα δεν τελειώνει, πάντα θα βρούμε και άλλο πάτο, παρακάτω, και παρακάτω, μέχρι να υπάρξει η αντίδραση, η αντίσταση, η επανάσταση, η υγιής επαναθεώρηση των πραγμάτων, μέχρι να φιλοσοφήσουμε το όλο γίγνεσθαι και να φέρουμε ως Ανθρωπότητα την λύση, μέχρι τότε θα ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΜΕ.

Ο πόνος και η τραγωδία είναι τεράστια, και διαχρονική, λες και κάποιος την βρίσκει, βλέποντας ανθρώπους να τυραννιούνται. Υπάρχει όμως η Λύση?  Ποια μπορεί να είναι αυτή η λύση, που θα μας έβγαζε από την Κρίση, που περνάμε ως Ανθρωπότητα.

'Εχουμε τονίσει και στο παρελθόν, πως όλα τα βλέμματα του κόσμου, έχουν στραφεί πάνω στην Ελλάδα μας, να φέρει την λύση, και όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί εδώ είναι η Καρδιά και ο Νους της Ανθρωπότητας όπως είπε και ο Γκαίτε.  Εμείς οι 'Ελληνες, ΚΑΠΟΤΕ, ιδρύσαμε, την έννοια της Φιλοσοφίας, εμείς είμαστε οι ιδρυτές της Επιστήμης, Εμείς οι 'Ελληνες, είμαστε οι πρώτοι Δημοκράτες.

Σήμερα όμως και οι 'Ελληνες, υποφέρουμε, από την βαμπιριστική νοοτροπία των Ελίτ της Πυραμίδας, και πραγματικά, είμαστε αιχμάλωτοι σε ένα σάπιο σύστημα, μέχρι να ξαναβρούμε την Ελληνική μας Ψυχή εντός, και να φέρουμε την επανάσταση, που αναμένει, όχι μόνο η Ελλάδα μας, αλλά ολάκερη η Ανθρωπότητα.

'Ολα τα βλέμματα του κόσμου, έχουν στραφεί πάνω μας, για να φέρουμε την Λύση, και η Λύση είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, όχι ως εθνικισμός, αλλά ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.  Το σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης, "Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης" είναι Ελληνικό προϊόν, η Ευρωπαϊκή Αναγέννηση, ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Αμερικάνικη Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, είναι Ελληνικό προϊόν, τα ελάχιστα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουμε σήμερα, είναι Ελληνικό προϊόν, διότι το κίνημα του ανθρωπισμού, είναι γεγονός πως ξεκινά από την Κλασσική Ελλάδα. Η επιστήμη και όλο το ακαδημαϊκό οικοδόμημα, των Phd (Doctor of Philosophy) είναι Ελληνικό προϊόν, για αυτό και άλλωστε, άπαντες ο Δυτικός Κόσμος, λέει πως είμαστε 'Ελληνες.

Το κύριο προϊόν λοιπόν που εξάγει η χώρα του Φωτός Ελλάδα, δεν είναι ο Τουρισμός, αλλά είναι μία Σωτήρια Ιδεολογία, που σώζει όλους μας, από την καταστροφή, διαμέσω της Γνώσης, της Επιστήμης, της Μόρφωσης, της Ανθρωπιάς, του Συνεταιρισμού, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Φιλότιμου, και της Ηρωϊκής Υπερηφάνειας.

Ο Αληθινός 'Ελληνας είναι ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ, θυσιάζει τον εαυτό του για το καλό της κοινωνίας του, γίνεται Χρήσιμος, ένας Χριστός 'Ανθρωπος, και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει στον αγώνα, στον πόλεμο, διότι...

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ...

Ο Ελληνας είναι Θεός... είναι Συν-θεος, είναι ένα με το θείο, και δεν είναι υποχείριο καμιάς ιδεοληψίας και ψύχωσης, που θέλει να τον καθιστά υπό, κανενός, ψευδο-άρχοντα, ψευδο-ελιτ, αντιπροσώπου της Πυραμίδας των Ελίτ, ανεξαρτήτου νταμπέλας είτε πολιτικής είτε θρησκευτικής.

Ο Αληθινός 'Ελληνας, λοιπόν, μπορεί να νικήσει το θηρίο της Ανθρωπότητας, διότι είναι 'Ηρωας, είναι Απροσκύνητος, είναι 'Ατλαντας, και στα χέρια του μπορεί να σηκώσει τα θεμέλια ενός νέου Κόσμου, ενός Νέου Ανθρώπινου Κοινωνικο-πολιτκού συστήματος, που θα βασίζεται στην Ελληνική Σωτήρια Ιδεολογία, της Πνευματικής Ελευθερίας, των Ίσων Δικαιωμάτων, της Αδελφοσύνης, της Επιστήμης, του Διαφωτισμού.

Το σύμβολο της Αυθεντικής Ελληνικής Ιδεολογίας, είναι ο ΚΥΚΛΟΣ, και όχι η Πυραμίδα.  Είναι η ισότιμη συνεργασία, είναι η αμεσοδημοκρατία, είναι ο συνεταιρισμός, είναι η οικογένεια.

Δυστυχώς όμως η Πυραμίδα, έχει επηρεάσει άπαντες, αρνητικά, μας έχει διαβρώσει χιλιάδες χρόνια τώρα, να μην βλέπουμε, διαφορετικά, να νομίζουμε πως όλα είναι θέμα ιεραρχίας, ελιτισμού, εξουσιασμού και όχι συνεργασίας.

Και ενώ υποφέρουμε αδυνατούμε να πράξουμε αλλιώς, αδυνατούμε να φέρουμε την λύση, και έτσι η κρίση δυναμώνει και μαζί της, μεγαλώνουν και τα θύματα, καθώς και οι πτώσεις στην θάλασσα από ένα καράβι που καίγεται, και λέγεται ζωή.

Καιγόμαστε λοιπόν, και δεν έχουμε άλλη λύση.  Ή θα αλλάξουμε να βρούμε την Ελληνική Ψυχή μέσα μας, ή τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα της Υδροχοϊκής Εποχής, όπου κυβερνήτης είναι ο Ουρανός, θα μας εκπλήξουν παγερά, και θα μας αφήσουν παγοκολώνες.  Μας περιμένουν λοιπόν, πολλά και ξαφνικά και τραγικά χτυπήματα, και χρειάζεται να λάβουμε μέτρα ασφαλείας, να προστατευτούμε, από τους Κεραυνούς του Δία, που στέλνονται με μοναδικό στόχο, να μας ξυπνήσουν, ακόμα και με τον χειρότερο τρόπο, αρκεί να ξυπνήσουμε, από τον βαθύ ύπνο.

Η μοναδική προστασία μας, είναι η αγκαλιά της Μητέρας Φύσης, να διδαχθούμε, από την έννοια της Μητρότητας, από τον Κύκλο, που στο κέντρο του είναι η Ελληνική Ιδεολογία, που αγκαλιάζει όλους τους Συν-Ελληνες, τους Φωτισμένους Συνανθρώπους μας, παγκόσμια.

Και η Μητρική αυτή Αγκαλιά, μεταφράζεται ως Ανθρωπιά, ως Φιλότιμο, μεταφράζεται ως Κατανόηση, και Γνώση, μεταφράζεται ως μία ηθική επιχειρηματικότητα, και ένα ηθικό κοινωνικο-πολιτικό σύστημα, που νοιάζεται για την ανθρώπινη ζωή, την προστατεύει, δίνει αξία σε κάθε ψυχή, να αναπτυχθεί, και να προσφέρει στην κοινωνία της.

Η Μητρική λοιπόν Αγκαλιά, είναι αυτή που λείπει από τον κόσμο.  Λείπει, η Ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, λείπει το Νοιάξιμο, και η Ανθρωπιά, λείπει η Συναισθηματική Ασφάλεια... και αυτό πραγματικά θα είναι το αντίβαρο, και η προστασία μας, σε μία απαιτητική Υδροχοϊκή Εποχή, όπου έξω από τον προστατευμένο κήπο, μας περιμένει μία ζούγκλα άγριων θεριών, κυριολεκτικά.

Ας λοιπόν εισάγουμε αυτόν τον ΚΥΚΛΟ στην ζωή μας, το Αρχέτυπο της Μητρότητας, του Νοιαξίματος, της Ανθρωπιάς, παντού και στα πάντα, και τότε θα δούμε, πως θα έχουμε πραγματικά περάσει απέναντι σε ένα πραγματικό Κήπο, ίσως έναν Ροδόκηπο, όπου κατοικεί η Μητέρα Φύση και περιμένει τα παιδιά της για επανασύνδεση.

Και βάση αυτής της Κατανόησης, πως έχουμε τεράστια ανάγκη πλέον την έννοια της Μητρότητας στην καθημερινότητά μας, για να αντέξουμε τα Δυνατά, και Απρόβλεπτα Ουράνια Μαθήματα που θα έρθουν ακαριαία, θέλουμε δεν θέλουμε, είναι άκρως αναγκαίο, και απαραίτητο, να εισάγουμε την έννοια της Μαμάς Εταιρείας, του Συνεταιρισμού, της Αληθινής Δημοκρατίας, του Διαφωτισμού, και εν΄τέλει της Ανθρώπινης Συνεργασίας.

Από τον νέο χρόνο το 2013, προσπαθώντας ως ΑΜΡΑ, και Ροδόκηπος των Φιλοσόφων, να συμβάλλουμε μέγιστα, σε αυτήν μέγιστη ανάγκη του Νέου μας Ουράνιου Κόσμου, να προστατευτούμε μητρικά, θα ξεκινήσουμε ένα νέο πρότζεκτ που ονομάζεται....

ΟΛΗ Η ΓΗ ΕΝΑΣ ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ, για να ανθίσει η πλάση...

Αυτό το νέο πρότζεκτ, είναι μία Επιχείρηση Διάσωσης, των παιδιών της Μητέρας Φύσης, ιδρύοντας...

1. Νέα Σχολεία (Ελληνικής Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Γνώσης και Επιστήμης)

2. Νέα Υγεία (Φυσικά Ολιστικά Θεραπευτήρια με Φυσικές θεραπείες, ακόμα και για ασθένειες που θεωρούνται ανίατες)

3. Νέα Κοινωνία (Αναδοχή ατόμων και οικογενειών, που χρίζουν ανάγκης, στήριξη της βιολογικής καλλιέργειας, ίδρυση και στήριξη υγιών παραγωγικών συνεταιρισμών, "Μητρικών" εταιρειών1, καθώς και συμβολή στην ανατροπή όλου του κοινωνικο-πολιτικού πλαισίου, εγκαθιδρύοντας μία Αληθινή Δημοκρατία, Ελληνικών Αρχών και Αξιών2)

Οι Αρχές της Θεραπείας, το Προσχέδιο της Ίασης όλων μας, έχει ιδρυθεί...

Αυτό που λείπει είναι όλοι μας, να εμψυχώσουμε αυτόν τον αγώνα, να καταθέσουμε χρόνο και ψυχή, έτσι ώστε, όσο γίνεται περισσότεροι συνάνθρωποί μας να σωθούν, και να υποστηριχθούν, από "Μητρικές" Εταιρείες, και Οργανισμούς, δίνοντας ταυτόχρονα και το παράδειγμα μιας υγιούς διαβίωσης στον πλανήτη Γη, μέσα από τον Ελληνικό τρόπο, σε όλους τους συνανθρώπους μας παγκόσμια.

Τα πάντα είναι στο χέρι μας να αλλάξουν... Αρκεί να ξυπνήσει ο Απροσκύνητος 'Ελληνας.
Αρκεί να δυναμώσει η Ελληνική Ψυχή, και να τα ανατρέψει όλα...


Και πραγματικά, αν δεν γίνει αυτό... το δράμα μας, θα διογκωθεί ανελέητα, μια και οι Ελίτ της Πυραμίδας, δεν είναι τίποτα άλλο, από Δαιμόνια και Βαμπίρια, που ζητούν συνεχόμενα και άλλο αίμα, και άλλο χρήμα, και άλλο και άλλο... αν δεν προστατευτούμε, στην αγκαλιά της Μητέρας Φύσης, και μιας Μητρικών αρχών και αξιών, Κοινωνίας.

Καλές γιορτές σε όλους... Και καλό κουράγιο στον αγώνα μας...
Είθε να Αναγεννηθεί ο Προμηθέας Εωσφόρος, εντός όλων των Ελλήνων της Γης!
Ζήτω η Ελλάδα και οι 'Ελληνες!  
_______________________________________________________________________________

1 Το Νέο Επαναστατικό Επιχειρησιακό Μοντέλο, της Μαμάς Εταιρείας.
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3266.msg17722.html#msg17722
2 Η Κατάντια της Δύσης και η Λύση στο Αδιέξοδο
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3192.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2014, 22:06:50 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/