Αποστολέας Θέμα: Ο Ροδόκηπος στο Facebook  (Αναγνώστηκε 43667 φορές)

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 26, 2015, 17:53:10 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/496339990538363/

Η χθεσινή Κατάλευκη Πανσέλληνος, σήμαινε Κάθαρση από κάθε δυσαρμονία...
της ψυχής, είτε ατομικής, είτε συλλογικής...

Σταματήσαμε για λίγο το χρόνο, να διαλογιστούμε, τα άκρως,
σημαντικά και απαραίτητα, για την Ζωή μας, που είναι,
το Αλληλονοιάξιμο, ο Αλληλοσεβασμός, η Αγάπη...

Από αυτή τη Ψυχική Κατάλευκη Καθαρότητα, χρειάζεται να ξεκινήσουμε ως Βάση,
 το χτίσιμο της Συλλογικής Συνείδησης...

Αυτή είναι η Αρχή και αυτός είναι ο Αυτοσκοπός...

Η Απόλυτη Ψυχική και Φυσική Αρμονία, και Ατομικά και Συλλογικά...

Εσεται Ημαρ!

Yanni- Love Is All
https://www.youtube.com/watch?v=hBKwtvnfYZA
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 02, 2016, 18:32:46 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/497741577064871/

Kαι όμως... τα πάντα θα τα αλλάξουμε... Ολοι Μαζί... :)
Πανέμορφη, Δημιουργική, Επιτυχημένη, Ευημερούσα,
με Υγεία και Αρμονία... χρονιά, σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς...

Happy New Year 2016 | Feeling Happy - Nonstop Happy New Year Song 1Hour
https://www.youtube.com/watch?v=saqJMzXuYCU
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 11:42:59 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/499908693514826/
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/500743120098524?pnref=story

Σήμερα που γιορτάζει το ΦΩΣ, ας δώσουμε την λύση, για την Ελευθερία της Ελλάδας μας...

1. Επιλέγουμε Εθνικό Νόμισμα την Νέα Δραχμή. Το Ευρώ μπορεί παράλληλα να διακινείται.

2. Κλειδώνουμε την ισοτιμία Ευρώ και Δραχμής.

3. Κόβουμε πολλά δις δραχμές, και ξεπληρώνουμε Ολάκερο το χρέος μας, σε Δραχμές.

Μπορούμε να είμαστε η πρώτη χώρα που δεν χρωστάει απολύτως τίποτα, και ελεύθερα μπορεί να ξαναδανειστεί... ;)

Eρώτηση Κρίσεως: Μήπως είμαστε πολύ μα....μαζόχες?

Καιρός να δώσουμε ένα Μάθημα Οικονομικής Αυτονομίας, και κατά της Παγκοσμιοποιητικής Μαφίας, σε όλο τον Κόσμο.

Η Ελλάδα, μαθηματικά έχει λύσει το πρόβλημα...

Υ.Γ. Οι Ευρωπαίοι (κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία) κοροϊδεύοντας τον Γιωργάκη, σε μία νύχτα μετέτρεψαν τα δάνεια προς τις τράπεζες,
του εθνικού χρέους, τα οποία μπορούσαμε να κουρέψουμε, σε δάνεια προς τα κράτη, τα οποία βέβαια, δεν μπορούμε να κουρέψουμε...
Ομως σαν "έξυπνα πουλιά", πιάστηκαν από την μύτη, γιατί ενώ πριν τα δάνεια του κράτους, είχαν ρήτρα συναλλάγματος,
οπότε υποχρεωτικά έπρεπε να τα πληρώσουμε σε συνάλλαγμα, τώρα έχουμε δικαίωμα να κόψουμε εθνικό νόμισμα,
και να τους πληρώσουμε με δισεκατομμύρια εκτυπωμένες δραχμές...

Οπότε οι κουτόφραγκοι, θα αναγκαστούν, να επενδύσουν όλα αυτά τα Κεφάλαια, του Εθνικού μας Νομίσματος, στην Ελλάδα... :)
Με άλλα λόγια και το χρέος ξεπληρώνουμε και δημιουργούμε, 350 δις επενδυτικό κεφάλαιο σε Εθνικό Νόμισμα, από το Εξωτερικό, για την Ελλάδα μας...
Επίσης αν θελήσουν να ανταλλάξουν τις δραχμές σε ευρώ, σε κάποια Ελληνική Τράπεζα, θα δικαιούνται να αγοράζουν συνάλλαγμα,
σύμφωνα με τα Capital Controls, που αυτοί μας επέβαλαν... δηλαδή 420 ευρώ την εβδομάδα...

Αυτές είναι λύσεις... Ελληνικές...

Ηρθε η Ωρα για Εθνική Ομοψυχία,
και Εθνική Οικονομική Αυτάρκεια και Αυτονομία...

Εσεται Ημαρ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 06, 2016, 12:16:19 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 09, 2016, 22:51:29 »
9/1/2016 - Ο Ορφέας Λαμπρόφως γράφει...

Πρόταση για επιστροφή στην Δραχμή….

Από την αρχή της Ελληνικής κρίσης, μεγάλη μερίδα σοβαρών οικονομικών αναλυτών, συμβούλευε την έξοδο της Ελλάδος από την ζώνη του Ευρώ και την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Το τι έγινε, τι μας υπόσχονταν τα φερέφωνα των ντόπιων και ξένων συμφερόντων - οι είτε αδαείς είτε πουλημένοι πολιτικοί μας – για λύση μέσα στο Ευρώ, νομίζω ότι ο κάθε σκεπτόμενος μπορεί να διακρίνει τον εμπαιγμό, την εξαπάτηση και την εξαθλίωση, μέσα στα μέχρι τώρα οικτρά αποτελέσματα των δήθεν λύσεων και υποτιθέμενου ξεπεράσματος της κρίσης.
Για να είμαστε βέβαια ειλικρινείς, λύση δόθηκε – και πολύ καλή μάλιστα – για τις τράπεζες και για τους δανειστές μας, σε βάρος φυσικά των πολιτών, όπως βεβαιώνουν τα ολέθρια σήμερα αποτελέσματα.

Από την άλλη, μια άτακτη επιστροφή στην δραχμή, θα ήταν πανωλεθρία, καθότι:
1. Θα επέρχονταν άμεση υποτίμησή της, σε ποσοστό μάλιστα από 40% - 60%, με τραγικές συνέπειες στην κοινωνία και γενικά στην Ελληνική οικονομία.
2. Ελάχιστα θα αυξάνονταν η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας, αφού όπως έχουν δείξει οι ιστορικές υποτιμήσεις της δραχμής, το πρόβλημα του ισοζυγίου πληρωμών δεν εξαλείφονταν.
3. Το χρέος θα αύξαινε υπέρογκα – λόγω υποτίμησης – με συνέπεια να καθίσταται δυσβάσταχτη έως αδύνατη η εξυπηρέτησή της, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην χρεωκοπία.
και 4ον, θα επιβραβεύονταν όλοι όσοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω, αφού θα γίνονταν «μάγκες» και θα έρχονταν να πάρουν «κοψοχρονιά» τις εδώ δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες.

Τελικά λοιπόν η λύση «επιστροφή σε εθνικό νόμισμα» θα ήταν καταστροφή;
Ναι, σίγουρα, αν ακολουθούσαμε το σχέδιο Σόιμπλε που ηθελημένα ή από βλακεία προήγαγε ο Βαρουφάκης και από ανοησία υποστήριζε τα Λαφαζαναίικο μπλοκ.

Κι όμως υπήρχε τρόπος….

Η πρεμούρα των Γερμανογάλλων να μετατρέψουν το χρέος της Ελλάδος από χρέος προς τις τράπεζές τους – άρα επιδεχόμενο αμφισβήτησης – σε χρέος προς τις χώρες τους – άρα μη αμφισβητήσιμο και μη επιδεχόμενο μείωση - σώζοντας τις τράπεζές τους και καταστρέφοντας εμάς ολοκληρωτικά, πάνω στην βιασύνη τους λοιπόν, «ξέχασαν» να βάλουν Ρήτρα συναλλάγματος. Έτσι, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ – είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους πιστωτές – να τους αποπληρώσει με το εθνικό της νόμισμα, αν θελήσει να φύγει από το Ευρώ.

Ως υπόθεση εργασίας λοιπόν, έστω η Ελλάδα αποχωρεί από το Ευρώ και τυπώνει δικό της νόμισμα, π.χ. την Δραχμή.
Για να έχει επιτυχία το εγχείρημα ώστε να μην υπάρξουν οι συνέπειες της υποτίμησης, ορίζει την ισοτιμία της Νέας Δραχμής ίσης με το Ευρώ, κλειδώνοντας την Δραχμή πάνω στο Ευρώ.

Τι επιτυγχάνει με αυτό.

α) Αποφεύγεται η υποτίμηση, οπότε παύουν να ισχύουν οι φόβοι -1,2,3 και 4 - που προαναφέρουμε. Η Ελληνική οικονομία ήδη είναι σε θετικό ισοζύγιο, οπότε εκ των πραγμάτων υποτίμηση δεν χρειάζεται.

β) Το χρέος προς τους δανειστές γίνεται άμεσα απαιτητό, οπότε το εξυπηρετούμε, όπως έχουμε το δικαίωμα, άμεσα και ολόκληρο σε Δραχμές, φορτώνοντας ένα αεροπλάνο με «νωπές» Δραχμές και εξοφλώντας «τοις μετρητοίς» τα κράτη – δανειστές.

Με τον τρόπο αυτό απαλλασσόμαστε δια παντός από τόκους και τοκοχρεωλύσια, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερα πλεονάσματα στο ισοζύγιο πληρωμών. Φυσικά μεριμνούμε να διατηρηθούν τα «Capital’s control’s” ώστε οι δανειστές να μη μπορούν να πάρουν όλο το συνάλλαγμά μας, δίνοντάς τους όμως την ευχέρεια να παίρνουν 420 Ευρώ εβδομαδιαίως – το ίδιο ποσό στο οποίο οδήγησαν τους πολίτες μας με το «τράβηγμα της μπρίζας ρευστότητας». Εξυπακούεται βέβαια ότι, όσα χρήματα επενδυθούν στην Ελλάδα, τα κέρδη ελεύθερα θα μπορούν να τα εξάγουν....

γ) Η κοπή νέου χρήματος φυσικά ακολουθεί τους κανόνες της οικονομίας – οπότε δεν τυπώνεται απεριόριστα - αλλά σε ποσό που είναι απαραίτητο για να απαλειφθεί η «Αναιμία» της εθνικής οικονομίας και μόνο.

Με την κοπή όμως του νέου νομίσματος, μπορεί η Ελλάδα να ξαναγίνει κυρίαρχη της οικονομίας της και να χρηματοδοτήσει παραγωγικές δράσεις, καθιστώντας την χώρα αυτάρκη – τουλάχιστον στα βασικά αγαθά, δυνατότητα που μας αποστέρησαν και συνεχίζουν να μας αποστερούν οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» της οικονομίας μας.

Αποτέλεσμα της χρηματοδότησης παραγωγικών δράσεων, καινοτόμων ιδεών, έρευνας και νέων τεχνολογιών – στα οποία σημειωτέον οι νέοι μας διαπρέπουν παγκόσμια – θα είναι η άμεση αναζωπύρωση της αγοράς με κατακόρυφη πτώση της ανεργίας και με επίτευξη ρυθμών ανάπτυξης πολλαπλάσιων του ρυθμού ανάπτυξης των χωρών της δύσης. Το γεγονός αυτό το ομολογούν όλα τα οικονομικά μοντέλα, καθότι η εθνική οικονομία μας, στην χειρότερη περίπτωση θα αποκαταστήσει το μέγεθος του προ κρίσης ΑΕΠ της μέσα σε μια τριετία, άρα μιλάμε για σωρευτική ανάπτυξη στην τριετία, πάνω από 40% του ΑΕΠ.

δ) Η Ελλάδα απαλλαγμένη από τόκους και τοκοχρεολύσια και με δεδομένο ότι έχει θετικό ισοζύγιο πληρωμών, συμψηφιζόμενου μάλιστα και του βέβαιου μεγάλου ρυθμού ανάπτυξης, θα καταστεί δελεαστικός τόπος ξένων επενδύσεων και θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για δανεισμό σε συνάλλαγμα. Ούτως ή άλλως φόβοι να «ξεμείνει» η Ελλάδα από συνάλλαγμα δεν υφίστανται – αφού έχει πλέον πλεονάσματα στο ισοζύγιο πληρωμών – η επιπλέον εισροή κεφαλαίων και η επαναπρόσβαση σε δανειακά κεφάλαια, διασφαλίζει με το παραπάνω την κάλυψη των αναγκών μας σε εισαγόμενα πρώτης ανάγκης προϊόντα.
Σημειωτέον, η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα οι σπατάλες να έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί και έτσι οι ανάγκες για εισαγόμενα προϊόντα έχουν περιοριστεί.

ε) Η ισοτιμία της Δραχμής θα διασφαλιστεί επί πλέον και από τη αναγκαστική στήριξη που θα παρέχουν οι τωρινοί πιστωτές μας, για τον λόγο ότι, δεν θα θελήσουν να χάσει την αξία της η Δραχμή, χάνοντας έτσι και αυτοί εκατοντάδες δις. Μιλώντας με οικονομικούς όρους, λόγω της άμεσης ανάκαμψης και ραγδαίας αύξησης της οικονομίας, πολύ γρήγορα η νέα Δραχμή θα επανέλθει ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην ισοτιμία με το Ευρώ και πιθανότατα θα ξεπεράσει την αρχική ισοτιμία που μπήκαμε στο Ευρώ, λόγω φυσικά και της πτώσης του Ευρώ διεθνώς. Οπότε θα καταστεί σύντομα δελεαστική η Δραχμή στο διεθνές σύστημα νομισμάτων και ισοτιμιών, στο οποίο θα επανέλθει θριαμβευτικά.

Ούτως η άλλως όμως, η ισοτιμία Δραχμής – Ευρώ είναι οριζόμενη από εμάς και την κρατάμε για όσο καιρό μας συμφέρει αμετάβλητη.

Υ.Γ.: Επειδή κάποιοι μίλησαν και για μαύρη αγορά, όπου θα είναι περιζήτητα τα Ευρώ και θα προσφέρονται πολλές πολλές δραχμές για λίγα από αυτά. Αυτό γίνεται επίσημα στην παγκόσμια οικονομία – μόνο που δεν το λένε «μαύρη αγορά» αφού το θεωρούν νόμιμο – όπου τα ομόλογα των λεγόμενων αδύναμων χωρών πωλούνται πολύ πιο κάτω από την ονομαστική τους αξία. Νόμιμα λοιπόν και η Ελλάδα – είτε εσωτερικά είτε στο εξωτερικό – θα διαθέτει από το περίσσευμά της συνάλλαγμα, ώστε να εξαγοράζει τις Δραχμές σε πολύ χαμηλότερες τιμές από την επίσημη ισοτιμία της, εξοικονομώντας επιπλέον δις η εθνική οικονομία.

Ας φερθούμε λοιπόν έξυπνα, ας μη γινόμαστε φερέφωνα της προπαγάνδας των εκμεταλλευτών μας, ας μη συνεργούμε στο διαρκές έγκλημα ενάντια στην πατρίδα μας και στους συμπατριώτες μας και τέλος δούμε πρώτα πρώτα το συμφέρον των εντόπιων αδελφών μας και στην συνέχεια και το συμφέρον των εξαδέλφων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς επιτέλους να μας νοιάζει αν είμαστε ή γινόμαστε αρεστοί στα κέντρα εκμετάλλευσης των ανθρώπων γύρω μας και παγκόσμια….
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 10, 2016, 11:21:09 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/501958586643644

Πολύ μας έχουν φοβίσει βρε Αδέλφια, πως άμα πάμε στην Δραχμή, θα χρεοκοπήσουμε... Λες και τώρα δεν έχουμε χρεοκοπήσει...
Επειτα, η λύση φαντάζει παιδική, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...
Εχει πολύ λεπτομέρεια, η απόλυτη εφαρμογή και η νομιμότητά της...
Σοκάρει πραγματικά, αλλά ας δούμε για ακόμα μια φορά, πως είμαστε θύματα, παραπληροφόρησης, και μη πληροφόρησης...
Η Γνώση πάντα σώζει ζωές...
1. Κάθε χώρα έχει δικαίωμα να εκδώσει εθνικό νόμισμα.
2. Η Ευρωπαϊκή ένωση δεν μας το απαγορεύει.
3. Το Ευρώ παράλληλα μπορεί να κυκλοφορεί.
4. Κάθε κράτος έχει δικαίωμα να κλειδώσει την ισοτιμία του εθνικού νομίσματος με ένα άλλο νόμισμα, για παράδειγμα το ευρώ.
5. Δεν υπάρχει ρήτρα συναλλάγματος στο Μνημόνιο 1 σημαίνει, πως μπορούμε να πληρώσουμε σε ότι νόμισμα θέλουμε.
6. Μπορούμε να τυπώσουμε Εθνικό χρήμα, βάση το ΑΕΠ, και όχι τον χρυσό, διότι η Αμερική, ήδη έχει κατοχυρώσει αυτόν τον κανόνα διεθνώς, και έχουν ακολουθήσει πολλά άλλα κράτη..
7. Ετσι επιβιώνουμε από τις οικονομικές καταστροφές, αλλά την Ελλάδα, την κεφαλοκλείδωσαν με το Ευρώ να μην μπορεί να παράγει Ευρώ, και να φροντίζει τα ελλείματά της.. Με άλλα λόγια δεν δίνουν αίμα, και ο ασθενής θα πεθάνει...
8. Αρα λοιπόν, πρέπει να στηριχτούμε σε δικό μας αίμα-χρήμα...
9. Δεν θα είναι χειρότερα τα πράγματα, καλύτερα θα πάνε, θα κινηθεί χρήμα στην αγορά, θα έχουμε ξεπληρώσει το χρέος, και θα επενδύσουμε σε επιχειρηματικότητα...
10. Φυσικά όχι, με αυτό το εγκληματικό προς τον πολίτη κράτος, και προς την επιχειρηματικότητα... πρέπει να αλλάξουν πολλά...
11. Σε άλλες χώρες μέχρι και 120,000 ευρώ δεν φορολογείται η επιχείρηση, ούτε πληρώνει φπα... έτσι ώστε να ορθοποδήσει, στην αρχή της ίδρυσης. Επίσης δεν υπάρχει αυτή η εγκληματική φορολόγηση...
12. Αρα λοιπόν ας αρχίσουμε με την ενημέρωση, ότι μας κακοποιούν, τόσο απλά, ενώ θα μπορούσαμε να ζήσουμε Ελεύθεροι, και αυτό το παχνίδι κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει...
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 26, 2016, 21:16:47 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/505325776306451/

Επειδή υπάρχουν αρκετά μαγισσομάγαζα, και "μάγοι" σήμερα, και ειδικά λόγω Κρίσης, και απελευθέρωσης της "Γνώσης", μέσω διαδικτύου, έχουν ξεφυτρώσει από παντού, που κάνουν διάφορες "εργασίες" και σκοτεινές και φωτεινές... ακόμα και παπάδες, συνεργαζόμενοι μαζί τους, θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε πως, στον Ροδόκηπο, και την ΑΜΡΑ, είμαστε απολύτως αντίθετοι, σε κάθε "μαύρη" τελετουργία, και λειτουργούμε μόνο ως πρώτες βοήθειες, ουσιαστική θεραπεία, από την φυσική διάσταση, μέχρι την πνευματική, και απολύτως τίποτα άλλο...

Εννοείται πως οι πρώτες βοήθειες, που προσφέρουμε στον Ροδόκηπο, ως ψυχολογική, ή μεταφυσική συμβουλευτική, είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Τι είναι λοιπόν λευκή τελετουργία και τι μαύρη...

Στην λευκή τελετουργία, ανήκουν, ο καθαρισμός, από αρνητικές ενέργειες (γλωσσοφαγιά, ψυχικές επιθέσεις, μαγεία), η αρμονία των σχέσεων, προστασία από ψυχικές επιθέσεις και απομάκρυνση εχθρών, άνοιγμα τύχης.
Στην μαύρη τελετουργία ανήκουν, το ερωτικό δέσιμο, η επαναφορά προσώπου, η επιθετική μαγεία, να πάθει ζημιά κάποιος, να καταστραφεί η υγεία του, η οικογένεια του, η επιχειρηματικότητα του, ή η οικονομική του κατάσταση, και γενικά η ζωή του...

Και δυστυχώς ή ευτυχώς η μαγεία λειτουργεί... διότι τα πάντα είναι δονήσεις, και ο παρατηρητής επηρεάζει το παρατηρούμενο (κβαντική φυσική).

Αλλωστε όλοι μας, συνδεόμαστε με ένα κοσμικό ρευστό, έναν Συμπαντικό Πυρήνα, έναν Κεντρικό Υπολογιστή, ή Κοσμικό Server emoticon smile, και αν καθαρίσουμε την ψυχική "ακοή" μας, είμαστε όλοι τηλεπαθητικοί μεταξύ μας, ειδικά, όσοι έχουν ψυχική συγγένεια, είτε λόγω βιολογικής συγγένειας, είτε λόγω καρμικής...

Εχουμε ερευνήσει σε βάθος αρκετές περιπτώσεις "μαγείας" και άτομα που έχουν "χτυπηθεί" πίσω, παίζοντας με αυτά, προκαλώντας ζημιά σε τρίτους.

Επειδή δέχομαι αιτήματα φιλίας από μάγους και μάγισσες, που παίζουν με αυτά, τα αιτήματα γίνονται δεκτά, όμως, παράκληση, να σταματήσουν αυτά τα παιχνίδια γιατί πάντα επιστρέφουν πίσω, και ας προσπαθήσουν να βγάλουν τον επιούσιο, με έναν πιο έντιμο τρόπο... για παράδειγμα Συμβουλευτική απλή, να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, σε περιόδους κρίσης, και πρώτες βοήθειες, όσον αφορά, τις λευκές τελετουργίες που αναφέραμε παραπάνω, που περιλαμβάνουν κυρίως καθαρισμούς από αρνητικές ενέργειες, και προστασία, εφόσον κατέχουμε το αντικείμενο...

Οσοι είναι χαρισματικοί άνθρωποι, και διάμεσα, πρώτιστη ανάγκη που υπάρχει, είναι να ξεκαθαρίσει απολύτως η πνευματική κατανόηση, έτσι ώστε να μην φαντασιωνόμαστε, πως επικοινωνούμε, με ανύπαρκτες οντότητες, και να μην λοξοδρομούμε σε συνεργασίες με "δαίμονες", για να αποκτάμε υποτιθέμενες δυνάμεις...

Οι Ψυχικές Δυνάμεις, υπάρχουν εν' δυνάμει σε κάθε άνθρωπο, να τις αναπτύξει και να τις εξελίξει, όταν επιλέγουμε έναν Ιερό και Πνευματικό δρόμο ψυχής, ένα μονοπάτι Αυτοπραγμάτωσης της Αποστολής μας, που πάντα περιλαμβάνει ένα σημαντικό Κοινωνικό Εργο... Ειδάλλως ας ξεχάσουμε υγιείς ψυχικές δυνάμεις, και υγιείς πνευματικές δράσεις... που έχουν αντίτιμο, ακόμα και την ίδια την ζωή μας, αν λοξοδρομήσουμε από τις δεσμεύσεις ψυχής, να υπηρετούμε τα "Ιερά" απολύτως...

Ας σταματήσουμε λοιπόν, να αναζητάμε την "Γνώση" των Απόκρυφων, για να εκμεταλλευόμαστε συνανθρώπους μας, και να προκαλούμε ζημιές... Αυτά ανήκουν στην μαύρη μαγεία του εβραϊσμού, και Εμείς είμαστε Ελληνες... εν' δυνάμει Φωτισμένοι Ανθρωποι, με Πνευματική Αποστολή, και δεν μας αξίζει να ξεπέφτουμε σε τέτοιες ποταπές ενασχολήσεις... που εν' τέλει κάνουν ζημιά πρώτιστα στον εαυτό μας...

Την "Ιερή Γνώση" την χρειαζόμαστε για να σώζουμε ζωές, και όχι για να εκμεταλλευόμαστε τους άλλους, ή να προκαλούμε ζημιές...
Ας σταματήσουν λοιπόν αυτά τα σκοτεινά παιχνίδια, και ας επιλέξουμε μόνο την Αρωγή προς τον συνάνθρωπό μας, με κάθε δυνατό τρόπο, είτε φυσικό, είτε πνευματικό...

Και όσον αφορά τους καλούς παπάδες, που παίζουν με φίλτρα, για τους πελάτες τους, στις εκκλησίες... αρκετά λέρωσαν το όνομα τους, ας μην το λερώνουν άλλο... γιατί τα πάντα μαθαίνονται πλέον, και το τέλος της απάτης τους, συντομεύει...

Σύμφωνα με τον Αυτόχθονα Ελληνισμό, δεν νοείται "Ιερέας" ή "Πνευματικός" να πληρώνεται... ας πάνε επιτέλους, να βγάλουν έντιμα το ψωμί τους, και ας δώσουμε τέλος στις εβραϊκές απάτες, και μαύρες μαγείες, στην χώρα Φωτός Ελλάδα, την Πνευματική Μητέρα Ολου του Κόσμου.

Εφτασε η Ωρα, η Ιερή Ελληνική Γνώση, να γίνει και πάλι Παγκόσμια, να λυτρώσει όλο τον Πλανήτη Γη, από ένα συνεχόμενο δράμα, αυτοκαταστροφής και υποδούλωσης, είτε Πνευματικής είτε Οικονομικής...
Γένοιτο!!!!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 26, 2016, 21:18:01 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/505325849639777/

Θα ήθελα επίσης να ξεκαθαρίσω, πως το θέμα του εβραϊσμού, ή του εβραιο-χριστιανισμού, το κατέχουμε απολύτως, και είμαστε στην διάθεση προς κάθε θύμα, της μαύρης μαγείας τους, και της διαχρονικής ψυχικής και οικονομικής τους εκμετάλλευσης, να εξηγήσουμε τα πάντα... με έναν και μοναδικό σκοπό την σωτηριακή αρωγή προς τον συνάνθρωπό μας.

Ενώ όμως έχουμε ανοιχτές τις αγκάλες μας, προς όλους τους "χριστιανούς", δεν δεχόμαστε τις επιθέσεις τους, τις συκοφαντίες τους, πως είμαστε σατανιστές κτλ, μια και έχουμε εξηγήσει, πολλάκις και δημόσια... δεν είμαστε χριστιανοί να πιστεύουμε στον Σατανά.

Είμαστε διατεθειμένοι μόνο, για έναν ευπρεπή και πολιτισμένο διάλογο, με σεβασμό πάντα σε κάθε συνδιαλεγόμενο, και θα γίνονται μπλοκαρίσματα άμεσα, σε περίπτωση, που δεν τηρούμε τους στοιχειώδες κανόνες ευγένειας και πολιτισμού... διότι δεν μπορεί να υπάρξει υγιής διάλογος, με δογματισμένους, φανατισμένους, υπνωτισμένους, ή δαιμονισμένους...
Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Δεν είμαστε χριστιανοί, να επιβάλουμε θρησκευτικό ολοκληρωτισμό... Ομως όταν ερχόμαστε σε έναν Ελληνικό Διάλογο, θα πρέπει πάντα με λογικά επιχειρήματα, να καταθέτουμε τις απόψεις μας, και όχι ως έρμαια, φαντασιοπληξίας και ιδεοληψίας...

Η Αλήθεια είναι πάντα Ιαση, και διαφαίνεται, πάντα από έναν Υγιή Διάλογο, που ως Ελληνες πρώτιστα, χρειάζεται να κατέχουμε αυτή τη Τέχνη, γιατί εμείς οι Ελληνες, είμαστε οι Ιδρυτές, της Φιλοσοφίας και της Επιστήμης, παγκόσμια...

Καιρός λοιπόν να επιστρέψουμε στον Αυτόχθονα και υγιή Ελληνισμό, που είναι η Πνευματική μας κληρονομιά, και να πατάξουμε κάθε εβραϊκή μαύρη μαγεία και ιδεοληψία από την ψυχή και τη ζωή μας... αν θέλουμε να δούμε μία άσπρη μέρα σε αυτή τη χώρα, και στην ζωή του κάθε συνανθρώπου μας, είτε Πανελλαδικά είτε Παγκόσμια...

Ηρθε η Ωρα να πατάξουμε κάθε απάτη, και μαυρίλα από την ψυχή και τη ζωή μας..

Εσεται Ημαρ!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 29, 2016, 17:11:09 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/507876316051397/

2016 και Ανηφορίζουμε, κρατώντας στους ώμους μας, όλα τα βάρη του παρελθόντος...

Επιλεχθήκαμε ως Ελληνες, ως εν δυνάμει "Φωτισμένοι Ανθρωποι", ως Αυτόχθονες της χώρας Φωτός, "ΕΛ-λας",
να ξεπληρώσουμε όλο το κάρμα της Ανθρωπότητας, μια και εμείς είμαστε, ο σπόρος, κάθε Παγκόσμιας Κοινωνικής Αλλαγής.

Αλλάζουμε εποχή, αλλάζουμε ψυχική συχνότητα, αλλάζουμε τρόπο ζωής και σκέψης...

Κάθε γέννηση μπορεί να είναι επώδυνη, αλλά η χαρά είναι μέγιστη, καθώς το νέο βρέφος,
ο Νέος Βασ-ηλιάς, η Νέα Ψυχή, γεννιέται στον Κόσμο μας,
αρχίζοντας ένα νέο Αργοναυτικό Ταξίδι...

Και το βρέφος είναι η Νέα Παγκόσμια Ελληνική Ψυχή, που θα γονιμοποιήσει εκ' νέου, τον Πυρήνα της Ανθρωπότητας,
καθαρίζοντας βαθιές πληγές, και χαρίζοντας την Νέα Ελπίδα, για Αναζωογόνηση, όλης της ύπαρξης, όλων των έμβιων όντων...

2000 χρόνια, μαρτύρια... 2000 χρόνια, υπαρξιακά μαθήματα, ατομικά και συλλογικά, μας σημάδεψαν, όλους μας,
και ο καθένας μας είναι απόγονος, της δικής του, μοναδικής ψυχικής αλυσίδας, διαχρονικής ταλαιπωρίας...

Ενας ατέλειωτος μεσαίωνας, οδύνης, υποδούλωσης, εκμετάλλευσης, βιαιοπραγίας, εγκλημάτων, αδικίας, και ψευτιάς...

Οι πληγές βαθιές, και αμέτρητες, χάνονται στα βάθη, των αιώνων...
Μία Μαύρη τρύπα, η Ψυχή της Ανθρωπότητας...
Ενα απύθμενο πηγάδι, πόνου...

Λίγοι πάντα οι τυχεροί, και άπειροι, οι άτυχοι, που δεν γεύτηκαν την άφθονη φροντίδα, και ασφάλεια...

Τα Παραμύθια όμως κάποτε τελειώνουν, και τα μαθήματα αλλάζουν, μια και υπάρχουν και ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης...
Ετσι λοιπόν, έφτασε ο καιρός, να πάρουμε τον Παράδεισό μας, πίσω, δημιουργώντας, όλη την Γη, έναν Παράδεισο...  

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί οι Ελληνες, το Παγκόσμιο Ελληνικό ΦΩΣ, η Παγκόσμια Ελληνική Κοινωνική Αλήθεια, να εξαπλωθεί ραγδαία, και άμεσα,
έτσι ώστε, να προφτάσουμε, να γλυτώσουμε, όλοι μαζί, από την θεία δίκη, εναντίον του Οντος Ανθρωπος,
που λοξοδρόμησε παράφορα, και ενάντια, στους νόμους της Μητέρας Φύσης...

Είθε το Υπέρλαμπρο Ελληνικό ΦΩΣ, να καθαρίσει την Μαύρη τρύπα της Ανθρωπότητας,
και να Αναγεννήσει εκ' νέου, το Νέο Ον Ανθρωπο, έναν Ανθρωπο Πνευματικό, Φωτισμένο, Ανιδιοτελή, και Ηρωϊκό,
όπως ακριβώς είναι, το Παγκόσμιο Αρχέτυπο του Ελληνα...

Η Φύση της αρέσει να κρύβεται. - Ηράκλειτος.

Andrea Bocelli - La Vie En Rose ft. Edith Piaf
https://www.youtube.com/watch?v=4REbp0s_G9w
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 16, 2016, 03:41:32 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/513308648841497/

Στις 3/2/2016 ιδρύθηκε η Αγγλική Δικαιοδοσία του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, "The Rosegarden of Philosophers", Λονδίνο
Σύντομα η Ιδεολογία, οι Διδασκαλίες, και οι θεραπείες του Ροδόκηπου, θα γίνουν διαθέσιμες διεθνώς, έτσι ώστε,
να συμβάλλουμε δραστικά στην επανελλήνηση, και σωτηρία όχι μόνο της Ελλάδας μας, αλλά και ολάκερου του Πλανήτη...

Ετοιμάζεται το Νέο Διεθνές eshop του Ροδόκηπου, σύντομα διαθέσιμο και στα Αγγλικά... Εν Αρχή είναι το Ουράνιο Οραμα...
Ευχαριστούμε όλους τους Φίλους και Αδελφούς, που μας συμπαραστέκονται και συνεργάζονται στον Αγώνα μας,
για μια Παγκόσμια Πνευματική και Κοινωνική Ελευθερία, Ολιστική Φυσική Θεραπεία, Αυτονομία και Ευημερία... Εσεται Ημαρ!!!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #54 στις: Ιούλιος 24, 2016, 20:32:44 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/581006375405057/

Κάλεσμα για Σύμπραξη Ελλήνων Αγωνιστών

Επειδή χρειάζεται να συνδράμουμε μέγιστα, στον Αληθινό Διαφωτισμό της χώρας μας, έτσι ώστε να Οδηγήσουμε μία Νέα και Φωτισμένη Κίνηση, να Απελευθερωθούμε όλοι μας, από την Παγίδα που μας έστησαν, χρειάζεται να κατανοήσουμε βαθύτατα, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν, πως υπάρχει ένα τεράστιο νοητικό χάος...

Αυτό το Νοητικό χάος, χρειάζεται να καθαρίσει το συντομότερο δυνατόν, όσο μπορούμε, και όπως μπορούμε, έτσι ώστε τα καθημερινά μας Εργα, να αποκτήσουν μέγιστη Σωτηριακή Δύναμη για το Κοινό Οφελος, στην προκειμένη περίπτωση όλων των Ελλήνων Συνανθρώπων μας και κατ΄επέκταση όλου του Πλανήτη Γη.

Δηλώνουμε για ακόμα μία φορά, πως ως Ροδόκηπος, ως ΑΜΡΑ, ως ένα σύγχρονο Ελληνοκεντρικό Αυτόχθονο Διαφωτιστικό και θεραπευτικό Κίνημα, πως είμαστε απόλυτα ξεκαθαρισμένοι, όσον αφορά τα Πνευματικά θέματα, το τι φταίει στην χώρα μας, στον Κόσμο μας, ως μαθήματα της Ανθρωπότητας, και πως σωζόμαστε...

'Οποιος Αδελφός ή Αδελφή, Φίλος ή Φίλη, Συνέλληνας, ή Συνελληνίδα, ενδιαφέρεται, να του δείξουμε το δρόμο της Γνώσης, Ανιδιοτελώς και Δωρεάν, έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη περισσότερων Πνευματικών Ηγετών, Ηρώων, Επαναστατικών και Διαφωτιστικών Στελεχών, να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να αλλάξουμε την κατηφόρα που έχει επέλθει η χώρα μας, είμαστε στην διάθεσή σας... να βοηθήσουμε...

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μου, μέσω πμ, να βοηθήσουμε τον καθένα ξεχωριστά, όσο μπορούμε και όπως μπορούμε, στην Κοινωνική Αποστολή του, ως Κάλεσμα πρώτιστα της Ψυχής του, εφόσον τον/ην ενδιαφέρει η Γνώση και η Αλήθεια, διότι με Απάτες και Ψέματα δεν μπορούμε να συμπορευτούμε...

Η Φώτιση και η Σοφία, απαιτεί θυσία των ψευδαισθήσεων, των αδυναμιών, των ασθενιών... και απόλυτη ταγή στο να βοηθήσουμε την Ανθρωπότητα, με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος... έτσι ώστε να καθαρίσουμε όλοι μαζί το σκοτάδι, τον σκοταδισμό, ότι καταστρέφει τον Ανθρωπο, για αιώνες μέχρι στιγμής, και θα συνεχίσει, αν δεν οργανωθεί μία Αληθινή Διαφωτιστική Κίνηση Αντίστασης, στηριζόμενη άμεσα στην Αυτόχθονα Ελληνική Μυητική Παιδεία...

Ο Κόσμος μας και η Χώρα μας, δεν σώζεται με τις μεμονωμένες ενέργειες ενός ή δύο συνανθρώπων μας... Απαιτεί, πάρα πολλοί να εμπλακούμε, ο καθένας στον τομέα του, να δώσει τον δικό του Αγώνα, για την Σωτηρία μας, ως Ανθρώπινο Είδος...

Ας μην περιμένουμε άλλοι να μας σώσουν, αλλά ας ξεκινήσουμε να δημιουργούμε όλες τις συνθήκες καθημερινά, να σώζουμε και κάτι, και κάθε μέρα, και σύντομα τα πάντα θα έχουν επιστρέψει πίσω στο ΦΩΣ...

Στην διάθεσή σας, λοιπόν, να βοηθήσουμε, όπως και όπου μπορούμε, έτσι ώστε να γίνουμε πιο πολλοί οι Αληθινοί Αγωνιστές, πιο αποτελεσματικοί στην Αποστολή μας, μια και θα γνωρίζουμε τον Δρόμο, θα γνωρίζουμε το Σχέδιο, θα γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει για να Ελευθερωθεί η χώρα μας, και κατ' επέκταση, δια του Ελληνισμού, όλος ο κόσμος...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2016, 20:37:01 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 01, 2018, 18:50:50 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/856417041197321/

Tον Κόσμο τον αλλάζουν οι λίγοι Τρελοί κι Ονειροπόλοι

https://www.youtube.com/watch?v=f2jgdsHzDf4
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 01, 2018, 19:01:09 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/837686603070839

Ξεκινάμε Δυναμικά την 1η Μέρα μας στο Νέο Ετος 2018...

Ηδη παρότι σκλαβωμένοι οικονομικά, η Ψυχή μας Απελευθερώθηκε, και ήδη δεν κρατιόμαστε καθόλου, μέχρι να Ολοκληρώσουμε την Ιαση, την Αποκατάσταση της Δικαιοσύνης στην Κοινωνία μας, και την Αυτάρκεια και Αυτονομία στην προσωπική μας ζωή...

Ολη η Γνώση βρίσκεται ήδη στα χέρια μας, να Ολοκληρώσουμε ένα Θαύμα, όπου η Ανθρώπινη Ζωή, θα έχει την πρωταρχική Αξία, όπου η Προστασία της Φύσης, θα είναι αυτονόητο, και κάθε δυστυχία, πείνα, και κακουχία θα έχει εξαφανιστεί...

Οταν η Θεότητα αναδυθεί μέσα μας, και απαιτήσουμε το Γενέθλιο Δικαίωμά μας, να ζούμε Φυσιολογικά, στην Αγκαλιά της Μητέρας Φύσης, τίποτα δεν μας σταματά, και όλα τα εμπόδια λιώνουν στον Δρόμο μας...

Και ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε, την δύναμη κάθε ανθρώπου, που αν και μικρός ανάμεσα σε τόσα δισεκατομμύρια, μπορεί να φέρει μία ανατροπή, όπως το πέταγμα της πεταλούδας...

Οι καθημερινές μας σκέψεις, συναισθήματα, και Εργα, αλλάζουν την πραγματικότητά μας, και η Αλλαγή είναι Πρώτιστα Εσωτερική...

Το 2018, λοιπόν, θα έχουμε την Ευκαιρία, όσο ποτέ άλλοτε, να αλλάξουμε Εσωτερικά, αρκεί να είμαστε συντονισμένοι, με τις Ενέργειες της Εποχής που προτρέπουν για Απελευθέρωση, Αυτονομία, Αυτάρκεια, Συνεργασία, και πολύ Χαρά και Αγάπη...

Ο Κόσμος αλλάζει πάντα από ελάχιστους Ονειροπόλους με Φτερά, που θεωρούνται Τρελοί, αλλά αυτή η Τρέλα τους είναι ο Μοχλός για τα Θαύματα... Ηδη πολλοί ενεργοποιήθηκαν να παίξουν αυτό το Ρόλο, από Εσχατη Απόγνωση, για τον Συνεχόμενο Πόνο και Δυστυχία, που άπλωσε η Λάθος Εκπαίδευση, κάποιων Απληστων Απατεώνων, που θέλησαν να μαζέψουν το χρήμα από την Ανθρωπότητα, και οι υπόλοιποι Αδικα να υποφέρουν...

Τους καταλάβαμε όμως, τους εντοπίσαμε, εντοπίσαμε την Ρίζα του Κακού, την Αρρώστια, και ήδη έχει ξεκινήσει η Εκστρατεία της Ιασης...

Εσεται Ημαρ, Αδέλφια...

https://www.youtube.com/watch?v=4Fc67yQsPqQ
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 15, 2018, 01:41:39 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/863735233798835/

Πόσοι ακόμα, δεν έχουμε κατανοήσει τα παρακάτω αυτονόητα?

Η Οικονομική μας Απελευθέρωση και Ευημερία ως χώρα είναι θέμα Απόφασης. Η Λύση ήδη υπάρχει, πως να Ελευθερωθούμε, άμεσα και όλοι μας από έναν ψευτο-κρατικό μηχανισμό, που για λόγους καθαρά Πολιτικής διαπλεκόμενων συμφερόντων, καταστρέφει τον Ελληνισμό και τους Ελληνες, κάθε μέρα.

Δεν πρόκειται να Ελευθερωθούμε ποτέ, (δεν ελευθερωθήκαμε ποτέ, ψέματα μας είπαν, Δημοκρατία δεν υπάρχει, ψέματα μας είπαν), αν δεν πάρουμε σοβαρά, την Διεκδίκηση της Ελευθερίας μας, και της Ευημερίας μας.

Δεν υπάρχει χρέος, ξεπληρώνεται σε μία μέρα, κόβοντας εθνικό χρήμα και αποπληρώνοντας, που έχουμε νομικά δικαίωμα να το πράξουμε. Δεν υπάρχει φτώχεια, είναι θέμα πολιτικής, κόβουμε εθνικό χρήμα, και στηρίζουμε συνεταιρισμούς, και υγιείς επιχειρήσεις, να παράγουν Αφθονία ΑΕΠ, και αγαθών για όλους μας, δημιουργώντας παράλληλα υποδομές κοινωνικής πρόνοιας, και δημοτικής αυτάρκειας και αυτονομίας.

Μας έχουν σκλαβώσει επίτηδες, μας έχουν χρεώσει επίτηδες, για λόγους Πολιτικής Συμφερόντων. Υπάρχουν λύσεις, και θα δοθούν, όταν ο Ελληνικός Λαός, αφυπνιστεί, να κατανοήσει αυτή την συνεχόμενη κοροϊδία, και αναλάβει να Απελευθερωθεί.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 04, 2018, 11:30:04 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/874632032709155/

Marina Tonti

Κάποτε η Μακεδονία, έγινε αφορμή, να εξαπλωθεί ο Ελληνισμός, και να γίνει Παγκόσμιος Πολιτισμός... Ας γίνει αυτή τη φορά, η αφορμή, να ενωθεί και να σωθεί ο Αυτόχθονας Ελληνισμός, σε κάθε γωνιά του Πλανήτη.

Aν Κυβερνούσε ο Ελληνικός Λαός, δεν θα χρειαζόταν να γίνει Συλλαλητήριο να επηρεάσει ο Κόσμος την Κυβέρνηση, να μην δεχτεί το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια...

Δυστυχώς ο Ελληνικός Λαός, χρειάζεται να κατανοήσει, πως ότι και να κάνει, άλλοι κανονίζουν την μοίρα του... και η Λύση της Ελευθερίας του, είναι μία και Μοναδική...

Επιλογή Νέου Aκομάτιστου Πολιτικού Συστήματος, Αληθινά Λαϊκά Δημοκρατικού...

Πόσα εκατομμύρια είναι οι Ελληνες σε Ενδεια στην Ελλάδα?
Πόσα εκατομμύρια Ελληνες κινδυνεύουν εξαιτίας της Ψεύτικης Διατροφής, Ψεύτικης Ιατρικής, Ψεύτικης Δημοκρατίας, Ψεύτικης Παιδείας, Ψεύτικης Πνευματικότητας, και εν τέλει μιας Ψεύτικης και Απάνθρωπης Κοινωνίας, που έχουν καλλιεργήσει επίτηδες, για να μας εξασθενούν? Γιατί τους αφήνουμε να μας γονατίζουν?

Με αφορμή το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, όλη η Ελλάδα ενώθηκε ακομμάτιστη... για πρώτη φορά...

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, πόσοι Ελληνες, νοιαζόμαστε για την Ελληνική Ιστορία. Πόσοι Ελληνες, πραγματικά, γνωρίζουμε τι σημαίνει Ελληνισμός. Είμαστε περήφανοι για την Μητρίδα/Πατρίδα μας, Μητέρα Ελλάδα, ή μας εκπαίδευσαν στα εβραϊκά σχολεία, ως μισέλληνες?

Είμαστε Ορφανοί, από Μητέρα, στην Ελλάδα μας. Μία Μητέρα που να νοιάζεται για τα παιδιά της...

Βαθιές πληγές, που δεν λύνονται με τίποτα, αν δεν αφυπνιστεί ο Ελληνικός Λαός, πως καλλιεργούν πρόβατα, και όχι Ημίθεους, όπως είναι η ταυτότητα του Ελληνα.

Η παιδεία μας βρίσκεται υπό την κατάληψη των συμφερόντων, που μας κυβερνούν, και σε αυτούς ανήκει η ζωή μας... Δεν είμαστε Ελεύθεροι... μας είπαν ψέματα... Γεννηθήκαμε Σκλάβοι... να υπηρετούμε το Σύστημα, που δημιούργησαν κάποιοι για να τους εξυπηρετεί...

Λύνεται το αδιέξοδό μας? Φυσικά... Με μόνη και μοναδική προϋπόθεση, να κατανοήσουμε το παιχνίδι τους, και να το σταματήσουμε...

Το Ονομα της Μακεδονίας, είναι απλά μία αφορμή, μία σπίθα, να ξεκινήσει και πάλι ο Πόλεμος, κατά των Συμφερόντων, που έχουν αλλοτριώσει την Ανθρώπινη Υπαρξη, σε Ανθρωποειδές, χωρίς νου, χωρίς βούληση και χωρίς ψυχή.

Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν ή θα αλλάξουμε τα Φώτα στο Σύστημα?

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4/2 ΣΥΝΤΑΓΜΑ
https://www.youtube.com/watch?v=O9HG8Ta5l8k&feature=youtu.be

_______

Orfeas Mavroudis - Διαχειριστής ομάδας

Αυτός όμως ο πολλάκις εξαπατημένος λαός, αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει ΚΑΙ το αισθητήριο, αλλά ΚΑΙ το σθένος να διακηρύξει και να διατρανώσει μέσα από το Μακεδονικό, την σημαντικότητα και την σοβαρότητα του θέματος.

Πολλοί νομίζουν ότι το θέμα είναι ένα ασήμαντο περιφερειακό των βαλκανίων, το οποίο ούτε αφορά, ούτε πολυνοιάζει τον κόσμο. Όμως δεν είναι έτσι. Αυτό το θέμα έχει τεράστια σημασία για το μέλλον ολάκερης της διεθνούς κοινότητας και της μελλοντικής εξέλιξης των συμμαχιών που συντελούνται παγκόσμια.

Φυσικά η σημασία του είναι τεράστια και καταλυτική για την μελλοντική ιστορία μας ως έθνος Ελληνικό, αλλά από την άλλη είναι τεράστια η ευθύνη μας για τις επιλογές μας στην παρούσα ιστορική συγκυρία.

Ήδη μπήκαμε στην πιο κρίσιμη φάση της πλέον ασταθούς κατάστασης των παγκόσμιων ισορροπιών και η θέση μας ως Ελλάδα και οι αποφάσεις μας, θα καθορίσουν την μελλοντική μας πορεία.

Οι ΗΠΑ φαίνεται να φλέγονται ιδιαίτερα για την περιοχή, προσβλέποντας στην δημιουργία ενός δαχτυλιδιού γύρω από την Ρωσία, γιαυτό και βιάζονται να βάλλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Μάλιστα, μόλις πριν λίγες μέρες ξαναπροσδιορίστηκε ως αντίπαλος η Ρωσία μαζί με την Κίνα, δήλωση που φανερώνει τον παγκόσμιο σχεδιασμό των ΗΠΑ για το αύριο και υποδηλώνει έμμεσα και τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν στο εγγύς μέλλον.

Απλοϊκά ίσως να φαίνεται ότι, το ΝΑΤΟ ως ΗΠΑ και EU, υλοποιούν το σχέδιο εγκλωβισμού της Ρωσίας. Δυστυχώς όμως δεν είναι ότι φαίνεται με πρώτη ματιά.

Ξεκινώντας από την αρχή του προβλήματος, της σημερινής προβληματικής κατάστασης των Σκοπίων, ξέρουμε ότι αιτία ήταν η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας που διενήργησε το ΝΑΤΟ. Εκείνο ίσως που δεν ξέρουμε, είναι ότι η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε από την Γερμανία, βάσει στρατηγικών για τα βαλκάνια που ακολουθεί η Γερμανία από τις αρχές ακόμα του 20ου αιώνα.

Επίσης, η στάση της Γερμανίας σήμερα διαφοροποιείται από την στρατηγική των ΗΠΑ, καθώς οι Γερμανοί, από την μια είναι οι κυριότεροι εταίροι της Κίνας και από την άλλη, προσεγγίζουν όλο και πιο πολύ την Ρωσία - όπως π.χ. με την τελευταία συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου North Stream 2 που φιλοδοξεί να καλύψει την ζήτηση της κεντρικής Ευρώπης - δείχνοντας ξεκάθαρα πλέον την στρατηγική της για το αύριο.

Από την μια λοιπόν θα έχουμε την Γερμανία, η οποία σε συνεργασία με την Ρωσία και την Κίνα θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν οικονομικά στον πλανήτη και από την άλλη τις ΗΠΑ να πασχίζουν να διατηρήσουν το ανάχωμα στην νότια βαλκανική μέχρι την μέση Ανατολή, ενάντια στις Γερμανικές και Σλαβικές - με την πολιτική της Ρωσίας - επεκτατικές βλέψεις προς νότο.

Παλαιότερα λέγονταν ότι το ΝΑΤΟ έγινε για να κρατήσει την Ευρώπη εντός, την Ρωσία εκτός και την Γερμανία κάτω. Όπως φαίνεται όμως αυτά έχουν ανατραπεί λόγω Γερμανίας που ξανάγινε υπερδύναμη. Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όπου απαιτείται να πάρει την μεγάλη απόφαση με πια πλευρά θα συνταχθεί, απόφαση που εν πολλοίς θα καθορίσει την μοίρα μας και θα προδιαγράψει το μέλλον μας, την ύπαρξή μας ουσιαστικά ως έθνος.

Ίσως νάναι διάχυτη η εντύπωση ότι η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων είναι αποκλειστικό δημιούργημα της Αμερικής. Μια ματιά όμως στο γερμανικό «Ευρωπαϊκό Κέντρο Μειονοτήτων», φανερώνει την παγκοσμιοποιητική προπαγάνδα που γίνεται ενάντια στα έθνη ειδικά των βαλκανίων, στην αμφισβήτηση των Ελλήνων ως εθνοτική ιστορική συνέχεια, την πολεμική ενάντια στην γλώσσα μας και στον πολιτισμό μας, πολιτική δυστυχώς που βρίσκει συμμάχους ντόπιους γενίτσαρους διεθνιστές και εθνομηδενιστές.

Προσοχή, η πλεκτάνη που μας στήνουν περιέχει δύο κύριες παγίδες. Από την μια η διαχρονικά ανθελληνική ορθοδοξία, την οποία θέλουνε να χρησιμοποιήσουν ως δούρειο ίππο για την μαζί και μέσω Ρωσίας Γερμανοκινεζική επικυριαρχία και από την άλλη, η αλλοίωση της γλώσσας μας, του μοναδικού αγαθού που συντηρεί και δύναται να διατηρήσει αλώβητο και ακέραιο το έθνος μας.

Έθνος που χάνει την γλώσσα του, είναι καταδικασμένο να χάσει και την ταυτότητά του....
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2018, 13:48:11 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.589
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 04, 2018, 11:34:53 »
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/874840466021645/

Η Μόνη Λύση για τα Σκόπια είναι η ΔΙΑΛΥΣΗ του κρατιδίου... Δεν αποτελεί κράτος... Αποτελεί μείγμα πολλών εθνοτήτων και θα πρέπει να μοιραστεί στα αντίστοιχα κράτη, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, και Ελλάδα... 300,000 Ελληνες περίπου ζουν στα Σκόπια... και πρέπει να ενωθούν με την Μητέρα Ελλάδα...

https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/874840466021645/

http://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/665107_voyleytis-tramp-ta-skopia-prepei-na-svistoyn-apo-harti-kai-na

http://www.iefimerida.gr/news/317966/voyleytis-toy-tramp-i-pgdm-den-einai-kan-hora-na-diamelistei-oi-misoi-alvania-kai-oi
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/