Αποστολέας Θέμα: 666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα  (Αναγνώστηκε 9784 φορές)

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.598
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα
« στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:10:46 »
6/6/2013 σήμερα... Δηλαδή 6/6/6!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Επαναστάτες Προμηθείς Εωσφόρους, που φέρνουν το ΦΩΣ, την Γνώση, την Δύναμη και την Αλήθεια, πίσω στους σκλαβωμένους, πίσω στους εξορισμένους από τον Αληθινό Παράδεισο, που είναι η Μητέρα Φύση.


http://www.hellenes-markatos.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=270%3A666-------&catid=37%3Asinentefxis&Itemid=60&lang=el

666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα
Ένας Λαρισαίος Καθηγητής των Μαθηματικών καταρρίπτει τόν μύθο!
  
   Υποστηρίζει ότι ο Ιωάννης στην αποκάλυψη ήθελε να εκδικηθεί
τον θεόν Ήλιο των ειδωλολατρών. φ. 19ον
  
   Ο αριθμός του διαβόλου

   Δημ. Αριθμός του Αντιχρίστου λέγεται λοιπόν, ότι είναι ο 666, ένας αριθμός που αναφέρεται συμβολικά μέσα από την Αποκάλυψη σ' ένα άτομο, είτε κυβερνήτη, είτε βασιλέα, είτε άρχοντα, είτε πλανητάρχη - τον Αντίχριστο - που θα εξαπολύσει τις δυνάμεις του σκότους κατά της ανθρωπότητος, εξαφανίζοντας τις δυνάμεις του καλού, αντικαθιστώντας τον Χριστό και τον Χριστιανισμό.

    Ώδε η σοφία εστί. Ο έχων νουν ψηφισάτο τον αριθμόν του θηρίου.
   αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξς.

  Καθηγητής καί γνωστός ερευνητής ο κ. Κοσμάς Μαρκάτος, ιδιαίτερα για τις έρευνές του πάνω στη δομή της ελληνικής γλώσσης κα ιδρυτής της λεξαριθμικής θεωρίας, μιλά σήμερα στην Ε για τον περιβόητο αριθμό χξς, της Αποκαλύψεως, τον 666, καταρρίπτοντας τον τρόμο που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτόν ότι δεν είναι ο αριθμός του Αντιχρίστου, αλλά ο αριθμός του θεού του φωτός της αρχαιότητας, του Απόλλωνα, θεότητα που ο Ιωάννης ο Θεολόγος ήθελε - όπως ισχυρίζεται ο καθηγητής - να εξαφανίσει και να μειώσει, στρεφόμενος κατά των λεγομένων ειδωλολατρών της εποχής...

  Η συζήτηση με τον κ. Μαρκάτο είναι επίπονη και ενδιαφέρουσα και γίνεται ξαφνικά επίκαιρη, άσχετα τελικά εάν κάποιος πείθεται στο τέλος από τα επιχειρήματά του.
  
   Το θηρίο, οι λέξεις, οι αριθμοί
   Δημ.: Ο Ιωάννης της Αποκαλύψεως, μάς λέει ο κ. Μαρκάτος, πρώτα απ' όλα στο κείμενό του δεν μιλά για Αντίχριστο αλλά κάνει λόγο για θηρίο.
   Μαρκ: Η λέξη Αντίχριστος, εάν συσχετισθεί με αριθμούς - εάν δηλαδή τα γράμματα λάβουν αριθμητικές αξίες (κατά το Αλφαριθμητικόν σύστημα των Ελλήνων),
   Α=1, ν=50, τ=300, ι=10, χ=600, ρ=100, ι=10, σ=200, τ=300, ο=70, ς=200,
το άθροισμα των αριθμών (των αριθμητικών αξιών των γραμμάτων - ο λεξάριθμος) είναι 1841, αριθμός δηλαδή που δεν έχει καμμιά σχέση (ισόψηφον) με τον 666.
  Μαρκ.: Τώρα -  συνεχίζει ο καθηγητής - γύρω από τον 666 έχει ήδη διαμορφωθεί ένα σημασιολογικό περιεχόμενο, που δεν οφείλεται στον ίδιο τον αριθμό, αλλά στις λέξεις (σημασίες των) που υπάρχουν στην ελληνική γλώσσα και αντιστοιχούν σ' αυτόν.
   Μαρκ.: Σύμφωνα με την έρευνα που έκανα με βάση το λεξικό των Liddell και Scott, όπου καταγράφονται όλες οι λέξεις μέχρι το 1453, βρέθηκαν 110 λέξεις χωρίς άρθρο καί άλλες 300 τουλάχιστον με άρθρο, που το άθροισμά τών γραμμάτων τους είναι ο αριθμός 666.
   Ορισμένες από αυτές είναι1:
  
   Αγαθοδότης (666), Ιαπετός (666), κοσμογενής (666), ομιλητής (666), ο ανεμοποιός (666), ο νικητής (666), διαλογιστική (666), Θεοφανικά (666), ο Σέραπις (666) (ο θεός ήλιος των Αιγυπτίων), κ.α
  
   Η ερευνα συνεχίζεται
    Δημ.: Βρίσκοντας όλες τις ελληνικές λέξεις που το άθροισμά των γραμμάτων είναι ο αριθμός 666, ο κ. Μαρκάτος δεν σταματά εδώ. Προχωρά και με τη βοήθεια ενός αλγορίθμου (σ.σ., αριθμητική μέθοδος υπολογισμού) ανακαλύπτει και νέες λέξεις (όμοιες - χρήση της γνωμονικής ακολουθίας) που σχετίζονται με τον αριθμόν αυτόν.
 Δημ.: Μια σειρά από τις λέξεις αυτές που αναφέρει (ενδεικτικά) ο καθ. είναι2 :
   άτομα (412), θηριόεις (412)(ο κτηνώδης), πιθήκειος (412), τιάρα (412) (το σύμβολο του Πάπα), ο αγγελικός (412), ο ημίθεος (412), αελλώδης (1078) (θυελλώδης), οδρακοντόγονος (1078) (ο γόνος του δράκοντος), αγνώμων (1744), χλευαστής (1744), η επτάλυχνος (1744) (συμβολισμός του υπερτάτου ηλίου), Απολλώνεια (1077), Θηροφόνος (1077), ο Χριστογόνος (1743), ο τιτανώδης (1743), κλπ.
   Μαρκ.: Εχοντας πλέον βρεί όλο αυτό το υλικό - επιμένει στην ανάλυση της θεωρίας του ο κ. Μαρκάτος - αρχίζω μια σύνθετη μελέτη. Το συμπέρασμα που κατέληξα, είναι ότι ο αριθμός 666 - μέσω της δομής της ελληνικής γλώσσης - εκφράζει ή συμβολίζει την ενέργεια που εκπορεύεται από τον πυρήνα προς τους δορυφόρους του, τη γεννητική δύναμη του άρρενος, τον ήλιο και τους δορυφόρους του, τον ηγέτη και τον οδηγό των μαζών.
   Σε γενικές γραμμές είναι δηλαδή σύμβολο δυνάμεως του κέντρου προς την περιφέρεια. Τέτοια δύναμη είναι ο ήλιος είτε ο νοητός είτε ο υλικός, καί ολοι γνωρίζουμε ότι αυτός ο ήλιος ήταν ο Θεός Απόλλων της μυθολογίας.
 
  Τό συμπέρασμα είναι ότι 666  > Απόλλων (συμβολικώς, όχι λεξαριθμικώς).
   Τώρα, δεν είναι τυχαίο που ο Ιωάννης της Αποκαλύψεως θεωρεί τον Απόλλωνα υποχθόνια δύναμη και άγγελο της αβύσσου, θέλοντας να μειώσει και τελικά να εξαφανίσει μια θεότητα που ήταν η υπ' αριθμόν ένα των Ελλήνων.
   Κατά τη γνώμη μου, ο Ιωάννης, ταυτίζοντας τον Απόλλωνα με το θηρίο, ήθελε να εξαφανίσει το ελληνικό πνεύμα, μειώνοντας την αίγλη του θεού.

   Ακόμα, ο απώτερος σκοπός του ήταν νά μειώσει και τους εκφραστές αυτού του πνεύματος, που δεν ήταν άλλοι από τους Έλληνες και τους γόνους τους, συνδέοντάς τους με το χάραγμα και με τον αριθμό του θηρίου.

  Ας μη ξεχνάμε ότι οι Έλληνες ήταν οι ειδωλολάτρες και οι εθνικοί της εποχής.

  Διευκρινήσεις:
1. Τα ονόματα (οι λέξεις) είναι ισόψηφα (έχουν λεξάριθμον, αθροισμα γραμμάτων) τον ίδιον τον αριθμόν 666.
2.  Τα ονόματα (οι λέξεις) λεξαριθμούμενα, δίδουν αριθμούς ανήκοντες εις τις δύο γνωμονικές ακολουθίες της λεξαριθμικής αναλύσεως:
   412 666 1078 1744 1822 ...
   666 1077 1743 1820 ...
   Η πρώτη γεννάται από τον αριθμόν 412.
   Η δευτέρα γεννάται από τόν ίδιον τον 666.

   Σημείωση (Απρίλιος έτους 2000)
   Συνδύασε την παρούσα συνέντευξη μετά των:
· Ο τρόμος του 666 (1) (έρευνα), σελ. 93.
· Ο τρόμος του 666 (2) (έρευνα), σελ. 95.
· Τρόμος και αντιτρόμος του 666 (ανακοίνωσις), σελ. 219
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2013, 00:15:38 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.598
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: 666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:27:27 »
http://faethon.pblogs.gr/2009/03/o-ewsforos-epiteloys-dikaiwnetai.html

Ο Εωσφόρος επιτέλους Δικαιώνεται...

Το ψέυδος των χριστόδουλων για τον Εωσφόρο αποκαλύπτεται


Από τις απαρχές του χριστιανισμού, συγκεκριμένες λέξεις στην ελληνική γλώσσα διαστρεβλώνονται και συκοφαντούνται από το Χριστόδουλο παπαδαριό, με μόνο στόχο να μισήσει και να σιχαθεί ο ΕΛΛΗΝΑΣ την αρχαία παράδοση του, και να εγκλωβιστεί σε ένα βόθρο δεισιδαιμονίας και προκατάληψης, κάνοντας τον με αυτό τον τρόπο υποχείριο του με στόχο την πλήρη εκμετάλευση του -οικονομική και πνευματική-.

Μια από αυτές τις λέξεις είναι και η λέξη  "ΕΩςΦΟΡΟΣ".

Πρόσφατα μάλιστα είχα και μια διαμάχη γι' αυτή τη λέξη με έναν φανατικό Χριστόδουλο, -μέλος του Pathfinder- ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η πραγματική έννοια της λέξης, είναι αυτή που διαδίδει το παπαδαριό του ορθόδοξου χριστοδουλισμού της ΕΛΛΑΔΑΣ, ...του ιερατείου που δεν έχει ούτε 2.000 χρόνια ιστορία και θέλει να μας επιβάλει την δική του έννοια σε Ελληνικές λέξεις 10.000 χρόνων και άνω.
Μάλιστα με κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησα λεξικά τα οποία έχουν μεταγενέστερη επεξήγηση της λέξης και όχι την αρχική (όπως ο ίδιος τη θεωρεί) έννοια, καθιστώντας την -πραγματικά αρχαιότερη- έννοια της άκυρη, διαγράφοντας έτσι μαζί της αιώνες Ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού και ρίχνοντας τα όλα στην πυρά του σκοταδισμού και της αμάθειας.

Με αφορμή λοιπόν αυτή τη διαμάχη άρχισα να ψάχνω για την έννοια της λέξης ΕΩςΦΟΡΟΣ (την οποία σαφώς και γνωρίζω καλύτερα από τον εν λόγο "κύριο" και το απέδειξα σε προηγούμενη εγγραφή μου) πέρα από τα λεξικά που είχα στην κατοχή μου και τα οποία είναι σαφώς κατά πολύ αρχαιότερα (σε έκδοση) από το -αναμφιβόλου προελεύσεως- λεξικό που παρουσίασε στο ιστολόγιο του σαν απάντηση προς τους ισχυρισμούς μου.
Και λέω -αναμφιβόλου προελεύσεως- διότι πέραν του ότι είναι -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- από το Ινστιτούτο Ελληνικών σπουδών (πράγμα που εμένα δεν μου λέει τίποτα) δεν αναφέρει ούτε τον τίτλο ούτε τον/τους συγγραφείς του λεξικού.

Στόχος μου δεν είναι αλλος απο το να αποδείξω ότι η ταύτιση της λέξης ΕΩςΦΌΡΟς με τον εβραϊκής προέλευσης "μπαμπούλα" Σατανά είναι ψευδής και σκόπιμα μεθοδευμένη και αυτό γιατί η Εβραϊκής προέλευσης αίρεση με το όνομα "χριστιανισμός" στην πραγματικότητα είναι εκπρόσωπος του ψεύδους και του σκοταδισμού και όχι της αλήθειας και του φωτός -γι'αυτό άλλωστε και συκοφάντησε μόνο τον ΕΩςΦΟΡΟ αλλά αποδέχτηκε με εγκαρδιότητα τον αδελφό αυτού τον ΈΣΠΕΡΟ (όλοι ξέρουμε την αδυναμία που έχουν τα Χριστόδουλα πλάσματα για τη -βραδινή- λειτουργία του εσπερινού ...σωστά?).

Ξεκίνησα λοιπόν την έρευνα μου αρχικά σε αυτό το "ιερό βιβλίο" της αίρεσης του εβραίου γεσούα (εβραϊκή αίρεση) την "αγία γραφή" (μάλιστα χρησιμοποίησα και ηλεκτρονική μορφή της έτσι ώστε να αποφύγω το ανθρώπινο λάθος), και διαπίστωσα ότι σε ένα και μόνο εδάφιο της παλαιάς διαθήκης αναφέρεται η λέξη "Εωσφόρε". .
Τα αποτελέσματα σας τα παραθέτω εδώ:
Όπως βλέπουμε λοιπόν στο μοναδικό εδάφιο που αναφέρεται η λέξη είναι στο Ησαΐας 14.12, και γράφει σαφέστατα "εωσφόρε υιέ της αυγής" και όχι "εωσφόρε αποστάτη άγγελε, πράγμα που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου ότι δεν επρόκειτο για τον εβραϊκής προέλευσης σατανά, αλλά για την αρχαιοελληνική έννοια "ο Φέρων το Φως", ο Υιός της Αυγής, ο Αυγερινός.

Γενάτε λοιπόν το ερώτημα πως βρέθηκε η λέξη Εωσφόρος να δηλώνει τον εβραϊκής προέλευσης έκπτωτο άγγελο με το όνομα "σατανά" αφού στην αγία γραφή δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ ως τέτοιος??

Η απάντηση είναι απλή.

Στην εποχή του μεσαίωνα (για την οποία καθόλα υπεύθυνη είναι η εβραϊκή αίρεση του γεσούα) διαπράχτηκε κάθε είδους κτηνωδία και θηριωδία πάνω στον άνθρωπο, και ιδιαίτερα στον Έλληνα λόγο των θρησκευτικών του πεποιθήσεων.

Εκείνη την εποχή λοιπόν οι τράγοι αυτής της βάρβαρης αίρεσης εξαπέλυσαν πόλεμο και στην Ελληνική γλώσσα και ιδιαίτερα στις λέξεις που αντιπροσώπευαν την αρχαία Ελληνική Ιστορία (κατά άλλους μυθολογία κατ' εμε ΙΣΤΟΡΙΑ) με ιδιαίτερο μάλιστα στόχο λέξεις και παραδόσεις που η έννοια τους σχετίζετε με το ΦΩς του Ελληνισμού .

Συνεχίζοντας λοιπόν την έρευνα μου βρήκα και θα σας παρουσιάσω εδώ όσα λεξικά μπόρεσα να βρω για να δει ο Έλληνας που έχει ακόμα στο βάθος το πνεύμα του ελεύθερο και όχι υπόδουλο (να σκέπτεστε δηλαδή και όχι να σκέπτονται άλλοι για αυτόν) και να κρίνει μόνος του το πραγματικό νόημα της λέξης.

Ξεκινώ λοιπόν με το λεξικό του εν λόγο κυρίου.
Τα στοιχεία του ...άγνωστα, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι από το -Ινστιτούτο Ελληνικών σπουδών-Σε αυτό το άγνωστο λεξικό λοιπόν υπάρχουν Δυο ερμηνείες για τον "Εωσφόρο"
Η πρώτη ερμηνεία είναι το βλακώδες παραμυθάκι (κατ' εμε τουλάχιστον) του κακού σατανά, του αρχηγού των αγγέλων που αντιτάχθηκαν στο γιαχβέ. Αυτό το παραμυθάκι όμως καταρρίπτεται όπως είδαμε γιατί πουθενά δεν αναφέρεται στην αγία γραφή με αυτό το όνομα.

Στην δεύτερη ωστόσο ερμηνεία μας λέει ότι είναι ο αυγερινός, ενώ στο τέλος αυτής γράφει ότι είναι "το φωτεινό άστρο" δίνοντας την πατρότητα της ερμηνείας αυτής στους Εβραίους οι οποίοι το μόνο που ήξεραν στην αρχαιότητα ήταν να βόσκουνε τα κλεμμένα πρόβατα και να κάνουν έρωτα με τις αδελφές τους και τις κόρες τους γιατί ως γνωστόν είναι άσσοι στις αιμομιξίες.

Το ανωτέρω λεξικό λοιπόν βγαίνει εντελώς λάθος.

Συνήθως τα σύγχρονα  λεξικά/εγκυκλοπαίδειες δίνουν την παραπάνω Χριστόδουλη εξήγηση, και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω άλλα δύο...

το "Λεξικό Δημοτικής Υδρόγειος" το οποίο αναφέρει και τις δύο έννοιες της λέξης -με πρώτη την αρχαία Ελληνική- και διαχωρίζοντας τη Χριστόδουλη με το [εκκλ] δηλώνοντας ότι αυτή η ερμηνεία είναι εκκλησιαστική και όχι λογική ......και μια εγκυκλοπαίδεια  (μου την έστειλε o αδελφός μου σε mail) την οποία θα σχολιάσω εκτενώς.

Είναι η εγκυκλοπαίδεια "Για Σας Παιδιά"[....][....]

Ετυμολογικά όπως είπαμε, η λέξη Εωσφόρος είναι σύνθετη, εκ του Έως = Αυγή και του Φέρω, σημαίνει δε «Ο φέρων την αυγή», δηλ. ο προάγγελος της Αυγής.

Αστρονομικά, ο Εωσφόρος είναι ο πιο λαμπρός πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο πλανήτης Αφροδίτη, με τις δύο διαφορετικές εκφάνσεις του: δηλ. ως Εωσφόρος κατά το χάραμα της ημέρας (προαναγγέλλοντας της αυγή) και ως Έσπερος κατά το σούρουπο.
Σε ό,τι αφορά την πρωινή έκφανση του πλανήτη Αφροδίτη, απαντάται σε όλα τα διεθνή και εν Ελλάδι επιστημονικά αστρονομικά εγχειρίδια με την ίδια ακριβώς ονομασία: ως Εωσφόρος.

Μυθολογικά, ο Εωσφόρος (ο φέρων την Ηώ / αυγή), είναι η θεότης που προηγείτο του άρματος του Ηλίου, φέρων το πρωινό φως (αυγή) πριν ακόμη ανατείλει ο ήλιος.

Ο Εωσφόρος ήταν υιός της  Ηούς (Αυγής) και του Αστραίου, αδερφός του Έσπερου, πατέρας της Τηλαύγης και του Κήυκος και φωτεινός προάγγελος του ηλιακού φωτός.

Συμβόλιζε αφενός την λαμπρότητα του πλανήτη Αφροδίτη και αφετέρου την εσώτερη ομορφιά της πλατωνικής Ουρανίας Αφροδίτης.

Εωσφόρος επίσης ονομάζετε και ο Προμηθέας ο οποίος έδωσε το ΕΩς/ΦΩς της γνώσης στον άνθρωπο.


Φιλολογικά (εν σχέση με την αρχαία ελληνική γραμματεία), το όνομα Εωσφόρος απαντάται αποκλειστικά και μόνον με τις ανωτέρω έννοιες που προανέφερα - δηλ. ως προάγγελος της αυγής και του ηλιακού φωτός - σε πλείστα συγγράμματα των αρχαίων προγόνων μας αλλά και της ρωμαϊκής γραμματείας. Επιγραμματικά αναφέρω τον Ησίοδο (Θεογονία  378 κ.α.), τον Όμηρο (Ιλιάδα 23.226, 22.317 κ.α.), τον Απολλόδωρο (1.52 κ.α.), τον Καλλίμαχο (Ύμνος 4 στη Δήλο, 303), τον Πίνδαρο (Ίσθμια Ωδή 4.43), τον Νόννο (Διονυσιακά 6.44, 38.136 κ.α.), τον ποιητή Ίβυκο (Fragment 331), τον Ίωνα τον Χίο (Fragment 745), αλλά και τον Οβίδιο (Μεταμορφώσεις11. 270 ff, 11. 560 ff κ.α.), τον Σενέκα (Hercules Furens 125 ff , Oedipus 504 ff κ.α.), τον Βιργίλιο (Roman bucolic Georgics 1. 288 ff, 3. 324 ff κ.α.), τον Κικέρωνα (De Natura Deorum 2. 20 κ.α.), τον Γάιο Ιούλιο Υγίνο (Astronomica 2. 42, Fabulae 65 κ.α.), τον Κουίντο Σμυρνέα (Fall of Troy 2. 182 ff), τον Βαλέριο Φλάκκο (Argonautica 6. 527 ff) και πλείστους άλλους αρχαίους συγγραφείς.

Εικαστικά, ο Εωσφόρος αναπαρίστατο πάντοτε ως έφηβος απαράμιλλης ομορφιάς σε όσα αγάλματα και αγγεία έχουν διασωθεί με την μορφή του. Άλλοτε συνοδεύοντας την Αφροδίτη, άλλοτε την Σελήνη, άλλοτε προπορευόμενος του άρματος του Ηλίου για να φέρει το αχνό φέγγος του χαράματος που περίμεναν οι αγρότες για να ξυπνήσουν (προαναγγέλλοντας έτσι την αυγή που αποτελούσε την έναρξη για τις αγροτικές εργασίες), άλλοτε ως βρέφος στην αγκαλιά της Ηούς κλπ.

Έχει διασωθεί και βρέθηκε σε ανασκαφές ένα εκπληκτικό ανάγλυφο του Εωσφόρου και του αδερφού του, του Έσπερου, που πλαισιώνουν την μορφή της Σελάνας (Σελήνης). Δύο ωραιότατων νέων που συνοδεύουν το σβήσιμο κάθε πρωί και την εμφάνιση κάθε σούρουπου του φεγγαριού. Το ανάγλυφο βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου. Σε ενδεχόμενη αίτηση μας για επιστροφή των ελληνικών θησαυρών του Λούβρου, μήπως θα πρέπει να εξαιρέσουμε απ'; τον κατάλογο το ανάγλυφο αυτό διότι τον ταύτισε η "εκκλησία του Χριστού" με τον σατανά της ;

Λαογραφικά, η κατοπινή δημώδης ονομασία του Εωσφόρου είναι Αυγερινός (διότι κατάφεραν μεν οι σκοταδιστές  ν'; απαγορεύσουν αμαυρώνοντας τελείως το όνομα του Εωσφόρου, δεν κατάφεραν όμως, δυστυχώς γι αυτούς, ν'; απαγορεύσουν και το χάραμα της ημέρας)!

Τέτοιες συμπεριφορές υποδηλώνουν υποτίμηση του μεγαλείου της μυθολογίας μας αλλά και του γλωσσικού πλούτου των αρχαίων προγόνων μας.


Κι όμως, οι πατέρες του σκοταδισμού, μας έπεισαν ότι πρόκειται για το εξάμβλωμα με τα κέρατα και το μοχθηρό βλέμμα που κατασκεύασε η νοσηρή φαντασία τους, και του οποίου η μόνη του έγνοια είναι η καταστροφή της ανθρωπότητας!

Ένα εξάμβλωμα που γέννησε η τρομολαγνεία τους και η απέχθεια τους για κάθε τι ωραίο και ελληνικό.


Θεωρώ ότι αποτελεί ντροπή για έναν Έλληνα να ανέχεται να συκοφαντούνται και να καθυβρίζονται οι πανάρχαιες και πανέμορφες παραδόσεις του από τους απολογητές των διαφόρων εκπροσώπων του γεσούα.

Θα έλεγα μάλιστα ότι αποτελεί όχι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση ημών των νεοελλήνων, όσων τέλος πάντων από εμάς αφενός μεν κατορθώσαμε ν'; απαλλαγούμε από την ιδεολογική νοσηρότητα των σκοταδιστών, αφετέρου δε, γνωρίσαμε και να εκτιμήσαμε το αρχαίο προγονικό πνεύμα, να αναδείξουμε με κάθε τρόπο το όνομα της ωραίας και ευγενικής αυτής ελληνικής θεότητας.

Για να μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε Έλληνας το δικαίωμα να αναφέρεται ελεύθερα και ανεμπόδιστα στον μυθικό προάγγελο του άρματος του Ηλίου, στον Υιό της Ηούς Εωσφόρο, δίχως να κινδυνεύει να του κολλήσουν οι διάφοροι μαυροφορεμένοι καταληστευτές δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων γης και τα τσιράκια τους, τη ρετσινιά του «σατανιστή».

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ΕΝΑ ...
Ο ΕωςΦόρος είναι αυτός που φέρει το Έως δλδ το ΦΩΣ
Οποιαδήποτε άλλη έννοια-ερμηνεία είναι μετάχριστιανική, και άρα Διαστρεβλωμένη-παραποιημένη και μη αποδεκτή από τον ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.


Την εγγραφή αυτή την αφιερώνω σε κάτι γελοίους Σκοταδιστές που προωθούν το σχέδιο αποχαύνωσης του Χριστόδουλου Ιερατείου της ΕΛΛΑΔΑΣ, και τους δηλώνω ότι όσο Ζω και Αναπνέω θα τους ξεσκεπάζω, θα τους γελοιοποιώ και δεν θα τους αφήνω να προωθούν τα ανθελληνικά σχέδια τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2013, 22:29:46 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.598
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: 666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:38:44 »
http://the-three-steps.blogspot.gr/2009_11_08_archive.htmlΗ Σελάνα / Σελήνη εν μέσω του Εωσφόρου και του Έσπερου (2ος αι. π.Χ., Μουσείο Λούβρου)

Ο Εωσφόρος αναπαρίστατο πάντοτε ως έφηβος απαράμιλλης ομορφιάς σε όλα τα εικαστικά έργα της αρχαιότητας που έχουν διασωθεί με την μορφή του. Άλλοτε συνοδεύοντας την Αφροδίτη, άλλοτε την Σελήνη, άλλοτε προπορευόμενος του άρματος του Ηλίου για να φέρει το αχνό φέγγος του χαράματος που περίμεναν οι αγρότες για να ξυπνήσουν, προαναγγέλλοντας έτσι την αυγή που αποτελούσε την έναρξη για τις αγροτικές εργασίες, άλλοτε ως βρέφος στην αγκαλιά της Ηούς κλπ.

Το όνομα Εωσφόρος σε σχέση με την αρχαία Ελληνική γραμματεία, απαντάται αποκλειστικά και μόνον ως προάγγελος της αυγής και του ηλιακού φωτός σε πλείστα συγγράμματα των αρχαίων προγόνων μας αλλά και της Ρωμαϊκής γραμματείας. Ως αρχαίο Ελληνικό όνομα είναι και αξιοπρεπές και πανέμορφο και φέρει μια νότα ρομαντισμού που γεννάει εικόνες δημιουργίας φωτός, ζωής, και αναπαραγωγής ακόμα.

Δυστυχώς προσωπικά θεωρώ πολύ θλιβερό το γεγονός πως αργότερα τυποποιείται μέσα στα πλαίσια ενός παραλογισμού και παράφορης και άκρατης παραφιλολογίας στην απαρχή της έξαρσης του φανατισμού της Χριστιανικής ηθικής ως συνώνυμο ενός μοχθηρού τύπου με κέρατα στο κεφάλι, «σατανικό» βλέμμα και φωτιές της κολάσεως! Βλέπετε, μιλάμε για μια εποχή που άνθρωποι μη ορθώς σκεπτόμενοι, μαζί με την εκρίζωση της ανήθικης και απάνθρωπης συμπεριφοράς και τρόπου ζωής που γνωρίζουμε στο ναδίρ της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, αποφασίζουν ανεξέλεγκτα και το κατακρήμνισμα κάθε δημιουργικού και αξιόλογου στοιχείου του αρχαίου πολιτισμού , στο όνομα του μίσους του πνεύματος και του φωτός που πηγάζει από το Ελληνικό στοιχείο. Είναι γνωστό πως την περίοδο της Ρωμαϊκής ανάπτυξης τα περισσότερα πολιτιστικά στοιχεία πηγάζουν από την Ελλάδα. Δυστυχώς η ανάπτυξη της μισανθρωπίας ,της εκμετάλλευσης, και της δογματικής ισοπέδωσης του οτιδήποτε Θείου με την εξουσία των αυτοκρατόρων, συμπαρασύρει στην καταστροφή και ότι άλλο ηθικό προέρχεται από το παρελθόν.

Αποτέλεσμα όλου αυτού του κύματος βίας και αντίδρασης που ξεσπάει, είναι η εκκαθάριση της αρχαίας φλόγας του φωτός και η αντικατάστασή της από την φλόγα που καίει… Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για το βαθύτερο και Θεϊκό νόημα που πηγάζει μέσα από το Χριστιανισμό και την γέννηση της εξύψωσης του ανθρώπου μέσα από την ηθελημένη ταπείνωση του Θείου. Παρόλα αυτά η παράλογη δικτατορική και η δια της βίας επιβολή στοιχείων που εξυπηρετούσαν στην μαζική καθοδήγηση και ταυτόχρονη εκμετάλλευση της μάζας του λαού και του Ορθού Χριστιανικού φωτός, οδηγούν την αρχαία φλόγα του φωτός στον σκοταδισμό… Για άλλη μια φορά η διαδοχή του φωτός μετά του σκότους ή και αντίστροφα, κάνει την εμφάνισή της πολύ έντονα στην ιστορία της ανθρωπότητας, προδίδοντας ξανά την εφαρμογή της θεωρίας του Πλάτωνα για την αλληγορία του σπηλαίου…
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.598
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: 666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:48:15 »
Ο Πραγματικός Χριστός είναι ο Εωσφόρος, ο ΕΛ-ληνας Προμηθέας.
'Αλλος Χριστός δεν υπάρχει!1

Ας γιορτάσουμε λοιπόν, καθώς ανοίγεται μία σημαντική κοσμική Πύλη, σε μία σημαντική και κρίσιμη, αλλαγή της πορείας όλης της Ανθρωπότητας...

Ας γιορτάσουμε την επιστροφή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ και ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ,

πίσω στην γενέτηρα του Εωσφόρου, Ελλάδα!

Τώρα πλέον όλοι οι 'Ελληνες μπορούμε να γνωρίζουμε την πάσα αλήθεια που μας στέρησαν εδώ και 1700 χρόνια, θύματα ενός πολιτικού και πολιτισμικού αποικιοκρατισμού, να γίνει όλος ο κόσμος εβρα-ήλ2.

Αυτό το ύπουλο και υπόγειο παιχνίδι, έχει πλέον απολύτως ξεσκεπαστεί, και ήρθε η ώρα, όλη η Γη, όλη η Ανθρωπότητα, να επιστρέψει πλήρως και απολύτως, πίσω στο Ελληνικό ΦΩΣ και στην Αληθινή Γνώση.

Η Νέα Εποχή του Υδροχόου, η Χρυσή Εποχή της Γνώσης, της Αλήθειας, και του Ανθρωπισμού, είναι πλέον γεγονός.

Το Ελληνικό ΦΩΣ ας εξαπλωθεί σφόδρα και ταχέως, προς τους πάντες, και τα πάντα,
φέρνοντας την Αρμονία, την Ευημερία, την Υγεία, και την υγιή Πνευματικότητα,
σε όλη την Ανθρωπότητα...

Γένοιτο! Γένοιτο! Γένοιτο!

Δυστυχώς μας εκπαίδευσαν πολύ ανάποδα, εξυμνώντας τον εβραϊσμό και την πίστη, ξευτελίζοντας τον Ελληνισμό, και την γνώση, δίνοντας χώρο σε εγκλήματα, αιματοχυσίες, βαμπιρισμούς, βιοπραγίες, να εξαπλωθούν, εις βάρος όλων μας, κατατρώγοντας τις σάρκες μας, μεταξύ μας.

'Ηρθε όμως ο καιρός αυτό το σήριαλ του Αντίχρηστου - Χριστού, να τελειώσει, και όλος ο κόσμος να γνωρίσει την Πραγματική Αλήθεια.

Εγώ είμαι ο Χριστός, Εγώ είμαι ο Αντίχριστος! Εγώ είμαι ο 'Ανθρωπος!

Ας σταματήσουμε επιτέλους να περιμένουμε από πάνω, την βοήθεια των σωτήρων - βαμπιριών, είτε πολιτικών είτε πνευματικών, αλλά ας ανακαλύψουμε επιτέλους τον πραγματικό θεό, που βρίσκεται μέσα μας, τον πραγματικό χριστό και παναγιά, που είναι ρόλοι του εαυτού μας, και τίποτα παραπάνω...

Τότε θα ανακαλύψουμε τον Κοσμικό 'Ανθρωπο, ο οποίος είναι και ο Πραγματικός Φορέας του Αληθινού Πνευματικού Φωτός, και έτσι τότε μόνο θα έχουμε την ελπίδα μια μέρα όλοι μας να σωθούμε.  

Διότι απλά θα αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας!
Διότι θα είμαστε πλέον Πνευματικά Ενήλικες, και Συν-υπεύθυνοι για το Μέλλον,
που εμείς οι 'Ανθρωποι Συν-Δημιουργούμε.

Και αυτός είναι ο Ελληνικός Δρόμος!
Ο Δρόμος της Συν-εργασίας και της Συν-ευθύνης,
ο δρόμος της 'Ερευνας και της Ανακάλυψης,
ο δρόμος της Γνώσης και της Αλήθειας,
ο δρόμος της Αληθινής Πνευματικότητας και της Αληθινής Αρετής!
__________________________________________________________________________

1 "Αρκετά στο όνομά μου σταυρώσατε το ανθρώπινο γένος!"
http://www.youtube.com/watch?v=CRGbHfYK6L4
2 The passion Of Zombie Jesus
http://www.youtube.com/watch?v=tDENmSJIlMI
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2013, 09:03:39 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

 • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
 • *****
 • Μηνύματα: 578
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Απ: 666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 09, 2013, 23:15:33 »

       ΝΟΜΙΖΩ.....ο,τι    υπαρχει    και   στον   Π Υ Θ Α Γ Ο Ρ Α .....ΩΣ    ΣΥΜΒΟΛΟ   ΤΗΣ    ΨΥΧΗΣ....αριθμολογια....πυθαγοριων...


                              ΟΙ   Ε Σ Σ Α Ι Ο Ι .....ηταν     γνωστες....

                πολλα    εχουν   διαστρεβλωθει.....αλλα....χαθει.....ΑΥΤΟ....γιατι    η    ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΚΑΙ   Η   Β Λ Α Κ Ε Ι Α ....ΕΧΟΥΝ   

                                        ΕΝΑΝ    ΙΣΧΥΡΟ    Σ Υ Μ Μ Α Χ Ο ......      ΤΟ    ΣΚΟΤΑΔΙ....


                                                                                                                                   ΑΣ   ΕΙΝΑΙ.....

                         ΠΑΝΤΩΣ.....ΤΑ    ΠΥΡΗΝΙΚΑ.....ΚΑΙ   ΟΛΑ   ΤΑ   ΕΙΔΗ   ΟΠΛΩΝ....ΚΑΜΜΙΑ    ΘΡΗΣΚΕΙΑ   ΔΕΝ   ΤΑ   ΠΟΛΕΜΗΣΕ    ΦΑΝΕΡΑ...

                                              ΩΣΤΕ    ΝΑ  ΜΗΝ   ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ......ΓΙΑΤΙ.....αραγε.....

                                  ποιος.....ειναι    αυτος     που   φοβαται....τον   ΑΛΛΟΝ.....ΠΟΙΟΣ....ΚΑΙ    ΓΙΑΤΙ....

Ορφέας

 • Διαχειριστής
 • ******
 • Μηνύματα: 1.716
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Απ: 666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 10, 2013, 17:46:04 »
Τα ....ημετερα πυρηνικα ειναι ....ευλογημενα απο τον θεο και την Παναγια.
Των εχθρων (αυτων αλλων θρησκευματων, ενιοτε και του ιδιου δογματος αλλα αιρεσεων!!!!), τα πυρηνικα, σε αυτα εναντιωνονται, διοτι ειναι του ....σατανα!!!!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/