Αποστολέας Θέμα: Ποιος είναι ο Αριθμός του ΕΛ-ΛΗΝΑ?  (Αναγνώστηκε 5380 φορές)

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.610
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Ποιος είναι ο Αριθμός του ΕΛ-ΛΗΝΑ?
« στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 00:04:08 »
Ο ΕΛ-ληνας έχει συσχετιστεί με το Ε, του Ηλιακού 'Ηρωα (ΕΛ) και Ιππότη ('Αρη-51), και το Ε = 5 αριθμολογικά.

http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=1665.0

Αριθμός 5 - Το Μονοπάτι της Εμπειρίας
  
            Το 5 είναι το μονοπάτι της αλλαγής, της ελευθερίας, και της φυσικής πραγματικότητας. Κατά την διάρκεια της ζωής σας θα μάθετε με δοκιμή και σφάλμα για την φυσική σας παρουσία στη γη και την επίδραση που έχει στους άλλους ανθρώπους. Το πεπρωμένο του 5 δίνει έμφαση στο φυσικό σας σώμα, την σεξουαλική ενέργεια και τον τρόπο με τον οποίο το σώμα, το πνεύμα και τα συναισθήματα σας μπορούν να προσαρμοστούν σε περιβάλλοντα που αλλάζουν. Θα μάθετε, με ποικίλους και ασυνήθιστους τρόπους, ότι η φυσική ύλη αλλάζει διαρκώς και ότι μπορείτε ή να ευημερήσετε από αυτές τις αλλαγές, ή να σας υπερκεράσουν.

    Η μάθηση του φυσικού είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς της ύπαρξης σας. Θα νοιώσετε την ελευθερία και την χαλάρωση όταν το σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματα σας έχουν ίση αποδοχή από εσάς. Βλέπετε, η ελευθερία δεν είναι τίποτα άλλο από αυτήν την ισορροπία. Μην φοβάστε να παραδεχθείτε ότι έχετε πραγματικά ανάγκη από ελευθερία να σκεφθείτε, να κινηθείτε και να αισθανθείτε με τον τρόπο που νοιώθετε ότι είναι ο σωστός για σας.

    Η ενέργεια του 5 σας δίνει την δυνατότητα να αλλάζετε την εξωτερική σας εμφάνιση και τις εσωτερικές σας συμπεριφορές, για να ταιριάζουν με μια μεγάλη ποικιλία από περιβάλλοντα, επαφές και συναναστροφές. Αυτό σας δίνει την ικανότητα να είστε όλα τα πράγματα για όλους τους ανθρώπους και να προσαρμόζεστε πολύ φυσικά σε κάθε περίσταση. Ένα 5 μπορεί να περάσει μια ζωή ολόκληρη με το ερώτημα γιατί η προσωπικότητα του/της δεν μπορεί να παραμένει σταθερή. "Γιατί δεν μπορώ να είμαι απλά ο εαυτός μου ανεξάρτητα με το που ή με ποιον είμαι;'' Η αλήθεια είναι ότι είστε εκπληκτικά προσαρμοστικοί. Η συνεχώς αλλάζουσα προσωπικότητα είναι αυτό που είστε. Είναι το αποτέλεσμα του να είστε ο εαυτός σας, να είστε ειλικρινής με τα συναισθήματα σας και να ελπίζετε τον ίδιο αυθορμητισμό από τους άλλους.

    Αυτά τα θαυμάσια χαρακτηριστικά είναι αυτό που κάνει τους άλλους να αισθάνονται τόσο χαλαρά με την παρουσία σας και ποτέ να μην θορυβούνται από τις προκαταλήψεις της κοινωνίας για την ελεύθερη έκφραση. Η προσαρμοστικότητα είναι ένα από τα βασικά ταλέντα που σας έδωσε η ζωή, ώστε να μπορείτε να βιώσετε με άνεση μεγαλύτερη ποικιλία από τους άλλους.

    Η πορεία του 5 είναι πολύ δραστήρια και απρόβλεπτη. Είναι τόσο γεμάτη με ξαφνικά και ασυνήθιστα γεγονότα και ευκαιρίες, ώστε πολύ εύκολα μπορεί να μπερδευτείτε ή να φοβηθείτε. Έτσι μπορεί να χάσετε την αφθονία εμπειριών που προσφέρει. Και αυτό, αγαπητό 5, είναι το δώρο που σας προσφέρει η ζωή αν αποφασίσετε να το εκμεταλλευτείτε: μία αφθονία εμπειρίας. Αλλά για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια πρέπει να φθάσετε σε μία βαθύτερη κατανόηση αυτής καθ' εαυτής της λέξης "εμπειρία".

    Μερικά 5αρια φοβούνται τόσο πολύ τα ατυχήματα και λάθη, ώστε, αντί να ρέουν με εμπιστοσύνη με αυτή την απρόβλεπτη ενέργεια, εγκλωβίζονται στο ασφαλές και το γνωστό με όλη τους την δύναμη. Αν και μπορούν να αναγνωρίσουν και να αισθανθούν την συγκίνηση που περνάει από δίπλα τους την κάθε στιγμή είναι πολύ φοβισμένοι για να αφεθούν να κάνουν τη βουτιά και να δουν που θα τους οδηγήσει η ζωή. Μια φορά στις τόσες αυτά τα 5αρια αφήνονται τελικά, ή το ρεύμα του 5 γίνεται τόσο δυνατό ώστε κυριολεκτικά παρασύρονται. μόνο και μόνο για να χάσουν τελικά την γοητεία όλου αυτού, γιατί ο φόβος τους έκανε να πιστέψουν ότι ήσαν απλά εκτός έλεγχου. Τότε αρπάζονται από την πρώτη διαθέσιμη κατάσταση που μοιάζει να έχει σταθερότητα και φωλιάζουν εκεί και πάλι ανικανοποίητα.

    Επομένως, η ελευθερία του πεπρωμένου του 5 πρέπει να ξεκινήσει σαν ένα συναίσθημα, την επιθυμία για ελευθερία, που φυσικά μπορεί να προέρθει μόνο από τον βαθύτερο εσωτερικό εαυτό μας. Ο ρυθμός του πεπρωμένου 5 μπορεί να φανεί λίγο άγριος ορισμένες φορές αλλά, είτε σας αρέσει είτε όχι, είσαστε εδώ για να κερδίσετε εμπειρίες. Πρέπει να επιτρέψετε στη αντιμετώπιση του απρόβλεπτου να γίνει η δεύτερη σας φύση, η γνώση σας. Μπορεί να καταπλήξετε τους άλλους με τα αποθέματα ψυχραιμίας σας στις κρίσεις, αλλά μπορεί επίσης να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτό σας το ταλέντο για να φροντίσετε και μερικές δικές σας βασικές ανάγκες.

    Σκεφθείτε τα λάθη που έχετε κάνει στη ζωή σας. Στο μονοπάτι του 5 θα ανακαλύψετε ότι συνεχώς επαναλαμβάνετε το ίδιο λάθος ξανά και ξανά, αν και σας φαίνεται ότι έχει διαφορετική μορφή κάθε φορά. Η άρνηση σας να εγκαταλείψετε ό,τι είναι ασφαλές και οικείο έτσι ώστε να ανακαλύψετε εναλλακτικές λύσεις, είναι ένα μεγάλο μέρος από αυτό που προκαλεί την επανάληψη του λάθους. Η παραδοχή των λαθών σας μπορεί να είναι μια μάχη από μόνη της. Δεχθείτε ότι τα λάθη είναι αναπόφευκτα στη ζωή σας, γιατί αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το 5 μαθαίνει καινούργια και εκπληκτικά πράγματα.

    Η άρνηση σας να παραδεχθείτε τα λάθη σας οφείλεται στην πραγματικότητα στο αίσθημα του φόβου. Είναι φυσιολογικό για σας να φοβάστε όταν δεν ξέρετε με τι έχετε να κάνετε. Αλλά πρέπει να το συνηθίσετε σαν ένα φυσικό και πολλές φορές σωτήριο συναίσθημα. Μέχρι να μάθετε να αντιμετωπίζετε τον φόβο σας πρόσωπο με πρόσωπο, η άρνηση του θα σας στερεί από το να διευρύνετε και να απολαύσετε την ζωή σας. Ο φόβος προκύπτει όταν δεν εστιάζεστε στην πραγματικότητα που σας περιβάλλει. Η ικανότητα ενδοσκόπησης, απολογισμού και αξιολόγησης είναι ένα από τα πρωταρχικά μαθήματα που πρέπει να μάθετε σ΄ αυτό το μονοπάτι. Αλλιώς η προσοχή σας θα διαχέεται σε παρά πολλές κατευθύνσεις, λάθη πάντα θα γίνονται άλλα δεν θα αναγνωρίζονται και δεν θα πετυχαίνετε τίποτα το σημαντικό.

    Ο μόνος τρόπος για να προοδεύσετε, να ανακαλύψετε καινούργιες πραγματικότητες και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να μάθει ότι απαιτείται να μαθευτεί κάθε φορά που γίνεται ένα λάθος. Μερικά 5αρια όντως αναγνωρίζουν τα λάθη τους. Υπόσχονται στον εαυτό τους ότι ποτέ δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος. Αλλά φοβούνται να κάνουν τις αλλαγές που χρειάζονται για να μην επαναλάβουν το ίδιο λάθος. Επομένως, αλλάζουν την μία προσέγγιση με μια άλλη που συνήθως είναι απλά μια άλλη μορφή του ίδιου λάθους.

    Πολύ συχνά, στο δρόμο του 5, πρέπει να ακολουθηθεί μια τελείως καινούργια κατεύθυνση που σημαίνει να έχετε το θάρρος να αφήσετε πίσω σας ότι μοιάζει να έχει γίνει κανόνας. Θα υπάρξουν στιγμές στη ζωή σας όπου θα χρειαστεί να κάνετε ένα γιγάντιο άλμα πίστης, για το οποίο δεν έχετε καμία προηγούμενη εμπειρία. Καταλαβαίνοντας και αποδεχόμενοι ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να προχωρήσετε, θα ανακαλύψετε ότι διευρύνονται και η εστίαση και η αυτοπεποίθηση σας. Ο φόβος σας για το άγνωστο αντικαθίσταται τότε με μια ερεθιστική αίσθηση περιπέτειας και την γνώση του τι πρέπει να θεωρείται φόβος και τι όχι.

    Μερικά 5αρια αγαπάνε την ιδέα της περιπέτειας αλλά, αντί να απολαμβάνουνε τα δικά τους γρήγορα και ασυνήθιστα επεισόδια, έχουν την τάση να ζουν παρασιτικά μέσα από τις ενδιαφέρουσες ζωές άλλων ανθρώπων. Για μια ακόμη φορά φταίει ο ανομολόγητος φόβος να ζήσουν την δική τους ζωή. Αυτή η προσέγγιση δεν μπορεί ποτέ να φέρει μία ευτυχία διαρκείας. Το 5 είναι ο δρόμος της ελευθερίας και όμως τόσα πολλά 5αρια δεσμεύονται σε ανιαρές ρουτίνες και καταστάσεις που δεν υπάρχει ελευθερία. Για να είναι ευτυχισμένα τα 5αρια χρειάζονται χρόνο και χώρο που συνήθως τα αποκαλούν "ο δικός μου χώρος", "ο δικός μου χρόνος". Κι έχουν ανάγκη να κινούνται χωρίς περιορισμούς. Μερικά 5 αγαπάνε να ταξιδεύουν κι αν δεν μπορούν στην πραγματικότητα να ταξιδέψουν στον κόσμο, συνήθως ικανοποιούν αυτήν τη ανάγκη τους φαντασιώνοντας μακρινούς εξωτικούς τόπους και επιτρέποντας στην σκέψη τους να πλανάται σε μερικά πολύ ασυνήθιστα σενάρια. Όταν η ελεύθερη και περιπετειώδης φαντασία του 5 μπει σε ενέργεια, συνήθως ακολουθούν μεγάλες ανακαλύψεις.

Προκειμένου να κερδίσετε την εμπειρία της ζωής που χρειάζεστε, πρέπει να είστε τελείως ειλικρινής με τον εαυτό σας για τα λάθη που πάντοτε κάνετε, όλα εκείνα που ποτέ δεν λειτουργούν για σας και καταλήγουν πάντα σε δυστυχία, μοναξιά και απογοήτευση. Πρώτα απ όλα πρέπει να σταματήσετε να επαναλαμβάνετε αυτό το λάθος. Συλλάβετε τον εαυτό σας πάνω στην πράξη, επιχειρήστε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση, την προσέγγιση που έπρεπε να έχετε κάνει εδώ και καιρό αλλά πάντα φοβόσασταν. Έτσι, όχι μόνο θα μάθετε από ένα λάθος, αλλά θα ευημερήσετε εξ αιτίας του. Αυτό συμβαίνει όταν ένα λάθος δεν είναι πια ένα λάθος άλλα εμπειρία.

    Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να προχωρήσει η ζωή σας: εάν ένας δρόμος δεν λειτουργεί τότε να δοκιμάζετε έναν άλλο, μέχρι να αποκτήσετε αρκετή εμπειρία για να ταξιδεύετε με την ενέργεια του 5 με μεγαλύτερο βαθμό αυτοπεποίθησης. Σ΄ αυτή την φάση η ζωή σας θα μπει σε πιο ήσυχα νερά γιατί δεν θα παλεύετε ενάντια στην παλίρροια. Τότε θα είστε σε θέση να δείτε τους μεγαλύτερους ορίζοντες και την αφθονία των μοναδικών ευκαιριών που σας παρουσιάζονται.

Πολλά 5αρια ποτέ δεν συνειδητοποιούν ότι η ζωή, τους έδωσε το πολύτιμο δώρο της ελευθερίας. Πολλοί αισθάνονται μόνοι τους σ' αυτόν τον κόσμο, ή παλεύουν με μη ικανοποιητικές σχέσεις και διερωτώνται γιατί να είναι αυτή η τύχη τους στη ζωή. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι, δεν είστε δεμένοι, είστε ελεύθεροι να αναλάβετε τις ευθύνες σας μ' έναν τρόπο που θα ικανοποιεί επίσης και τις ανάγκες σας.

    Ο δρόμος του 5 είναι μη συμβατικός, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να σας οδηγήσει μακριά από τον τόπο που γεννηθήκατε. Έτσι, αν αισθάνεστε εκτός τόπου, μάθετε ότι η σωστή θέση για σας είναι έξω, εκεί στον κόσμο, να κάνετε μεγάλα όνειρα, να πετυχαίνετε μεγάλους στόχους και να βιώνετε όλα αυτά που είναι διαφορετικά, ασυνήθιστα, μοναδικά, εξωτικά και ερεθιστικά. Είστε ένας πολίτης του κόσμου και σαν τέτοιος πρέπει να μάθετε να αγνοείτε τις προκαταλήψεις και τις κριτικές και να βιώνετε διαφορετικές κουλτούρες χωρίς να χάνετε την μοναδική σας ταυτότητα.

    Υπάρχει μία ισχυρή ροπή στο δρόμο του 5 στο φαγητό, αλκοόλ, ουσίες, σεξ, σπατάλη, τζόγο και άλλες περιοχές όπου πρέπει να επικρατεί το μέτρο. Πολύ συχνά κάνουν παιδιά σε πολύ νεαρές ηλικίες καθώς και βιαστικούς γάμους, στους οποίους πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν λίγη σταθερότητα. Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για τα 5αρια να παντρεύονται πολλές φορές, ή να δεσμεύονται χωρίς να μπορούν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Αλλαγές καρδιάς και μυαλού είναι πολύ συχνές στη ζωή ενός 5αριού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Αλλά είναι πιθανόν η πραγματική και μακρόχρονη αγάπη να σας συναντήσει σε ώριμη ηλικία. Με πολλούς τρόπους τα 5αρια είναι οι όψιμοι του αριθμολογικού φάσματος. Αλλά να θυμάστε ότι η ωριμότητα δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία αλλά με την εμπειρία.

    Θυμηθείτε ότι το φυσικό σας σώμα είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σας, το όχημα που θα σας μεταφέρει στο συναρπαστικό σας ταξίδι. Το σώμα σας έχει ανάγκη προσοχής και φροντίδας. Συχνά, ο φόβος της ελευθερίας, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακρότητες. Μια υποσυνείδητη απόρριψη της ελευθερίας, που δημιουργεί την αντίθετη ανάγκη της εξάρτησης. Πολύ μεγάλη εστίαση στις ανάγκες των άλλων και η έλλειψη εστίασης στις δικές επιθυμίες, μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο τον φόβο της ελευθερίας. Το μυστικό εδώ είναι να ξέρετε τι θέλετε, να εντοπιστείτε σ αυτό και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να φθείρεστε με επιφανειακά πράγματα που δεν αποτελούν μέρος του επιθυμητού σας στόχου. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα στόχο και να καταλάβετε ότι κάθε βήμα που κάνετε προς αυτό, είναι από μόνο του ένας μικρότερος στόχος.

    Η ελευθερία είναι το πεπρωμένο σας και για αυτό πρέπει να απέχετε από δραστηριότητες που την περιορίζουν. Πρέπει να μάθετε να επιλέγετε πολύ προσεκτικά από τις πολλές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δρόμο σας.

    Αναζητήστε μόνο αυτές τις δραστηριότητες και αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί να σας ωφελήσουν. Μάθετε να μην σπαταλάτε τον χρόνο σας, ή να διαχέετε την ενέργεια σας σε πάρα πολλές κατευθύνσεις. Μάθετε την διαφορά μεταξύ ευχαρίστησης και αδιαφορίας. Πολύ πιθανόν να σας έχουν τύχει επεισόδια όπου είσαστε χαλαροί, απροβλημάτιστοι και χωρίς έναν συγκεκριμένο στόχο και είναι τότε που η σύγχυση της μετακίνησης από τόπο σε τόπο, από πρόσωπο σε πρόσωπο, από μέτρια ευκαιρία σε μέτρια ευκαιρία, πιθανόν να σας έχουν μειώσει την ευχαρίστηση.
Ελευθερία δεν σημαίνει ασυλλόγιστη διακοπή δεσμών και βουτιά στο άγνωστο. Πιο συχνά σημαίνει απελευθέρωση του εαυτού σας από τις δικές σας παρανοήσεις και τα δικά σας λάθη, ώστε να εκπληρώσετε ένα όνειρο, το δικό σας όνειρο.

    Πιθανόν να είστε γνωστοί για την ευελιξία σας και την πολυμήχανη φύση σας, αλλά προκειμένου να νοιώσετε την μεγάλη ικανοποίηση που προσφέρει το 5, θα χρειαστεί να εξειδικευτείτε σε κάτι που αγαπάτε να κάνετε. Στρέψτε το βλέμμα σας στα καινούργια και προοδευτικά και αποφύγετε τα ξεπερασμένα και συμβατικά. Έχετε γρήγορη και βαθειά σκέψη και ένα ταλέντο να αναλύετε και να διερευνάτε, που όμως δεν το χρησιμοποιείτε πάντοτε για να ανακαλύψετε καινούργια ενδιαφέροντα. Η περιέργεια και το αεικίνητο που σας διακρίνει, μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες στο να παραμείνετε εστιασμένοι. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα πεντάρια είναι να εγκαταλείπουν νωρίς μια δραστηριότητα, πριν περάσει αρκετός καιρός για να κερδίσουν την αναγκαία εμπειρία και να μπαίνουν βιαστικά σε κάτι καινούργιο, που πολύ πιθανόν θα εγκαταλείψουν με τον ίδιο τρόπο. Είναι αδύνατο να γνωρίσεις πραγματικά κάτι, αν δεν αποκτήσεις την εμπειρία του.

    Και σχετικά με τον έρωτα; Τη σχέση; Τον γάμο; Τα παιδιά; Την υπευθυνότητα; Τη σταθερότητα; Την επιτυχία; Την ευημερία; Είναι άραγε όλα αυτά δυνατά σε ένα μονοπάτι που αλλάζει τόσο γρήγορα και είναι αυτοκινούμενο; Αδιαφιλονίκητα ΝΑΙ. Ελευθερία είναι η δυνατότητα να κάνεις ότι επιθυμείς. Επομένως όλα αυτά και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε πραγματικά μπορεί να είναι δικό σας. Η επιθυμία είναι αγάπη. Στο δρόμο του 5 έχετε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να ανακαλύψετε την πραγματική αγάπη, γιατί αυτή μπορεί να ανθίσει μόνο μέσα στην ελευθερία.

    Εάν η ελευθερία σας αρχίζει να αφαιρεί την ελευθερία κάποιου άλλου κανένας δεν θα είναι ελεύθερος. Φυσικά θα πρέπει να επιλέγετε τις σχέσεις προσεκτικά, ώστε να επιτρέπουν την λειτουργία της ελεύθερης και ανοικτής προσωπικότητας σας. Δεν μπορείτε να επιβιώσετε μέσα σε μία σχέση που έχει κανόνες, πρέπει, ανασφάλεια, καταπίεση ή καχυποψία. Μπορεί να περάσετε δύσκολες ώρες για να καταλάβετε τον ρόλο σας σε μία σχέση και αυτό, από μόνο του, είναι ένα πρόβλημα. Βλέπετε, ο ρόλος σας είναι απλά να είστε ο εαυτός σας. Όταν το περιμένετε λιγότερο θα συναντήσετε κάποιον ή κάποιους που θα σας αγαπήσουν απλά για αυτό που είστε και όχι για το τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς. Ο ελεύθερος τρόπος ζωής σας θα είναι μέρος από αυτό που αγαπούν, αντί να τους προκαλεί φόβο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι κάποιοι που βγαίνεις έξω και τους ψάχνεις. Εμφανίζονται ως δια μαγείας όταν έρθει η σωστή στιγμή.

    Η φυσική σας επιθυμία για ελευθερία σας έχει κάνει ελκυστικό και ανοικτόμυαλο άτομο που μπορεί να σχετιστεί με ανθρώπους από όλους τους δρόμους της ζωής. Η συλλογή φίλων και γνωριμιών σας είναι σίγουρα μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων που είναι πιθανά σκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο. Η φιλία είναι πολύ σημαντική για σας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σας που μπορεί να τους βλέπετε σπάνια σε φυσικό επίπεδο, αλλά ο δεσμός σας μαζί τους να είναι πολύ δυνατός λόγω αμοιβαίας αγάπης της ελευθερίας. Όταν είστε φίλος, είστε φίλος για μια ζωή και διαθέτετε ένα πολύ σημαντικό χάρισμα που όλοι οι φίλοι σας το ξέρουν: έχετε την δύναμη να πείτε ή να κάνετε κάτι που θα προέρχεται από την μεγάλη σας καρδιά και που θα αλλάξει την ζωή κάποιου άλλου για πάντα. Αν και είναι αλήθεια ότι κανείς δεν μπορεί να σας έχει, αυτοί που αγγίξατε με την δική σας ανοικτή έκφραση δεν θέλουν να σας χάσουν ούτε μπορούν να σας ξεχάσουν.
______________________________________________________________________

1 βλέπε 'Αρια φυλή.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 03, 2012, 00:27:48 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.610
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ποιος είναι ο Αριθμός του ΕΛ-ΛΗΝΑ?
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 00:10:29 »
Παρόλη την Ηρωϊκή Φύση (5-'Αρη) του ΕΛ-ληνα, είναι ταυτόχρονα και φιλόσοφος (4-Δίας).

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1665.msg11049.html#msg11049

4.  Το μονοπάτι της απελευθέρωσης από πεποιθήσεις

    Το πεπρωμένο 4 σημαίνει ότι θα ξοδέψετε όλη την ζωής σας μαθαίνοντας για την ταυτότητά σας και τον σκοπό σας σε αυτόν τον κόσμο. Η επιλογή της εργασίας είναι πιθανό να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο. Αυτό είναι το πεπρωμένο των επιτευγμάτων μέσω της σκληρής εργασίας, της υπομονετικής προσοχής στη λεπτομέρεια και της πίστης στο εαυτό σας.

    Η προσωπικότητα του 4 δεν αντέχει την αταξία ή την αβεβαιότητα και επειδή τίποτα στη ζωή δεν είναι σίγουρο αγχώνεται από πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι θεωρούν συνηθισμένα. Έως ότου μαθαίνετε να δέχεστε τις σκληρές πραγματικότητες της ζωής σε διανοητικό και συναισθηματικό επίπεδο, θα νοιώθετε συχνά περιορισμούς και απομόνωση. Ο δρόμος του 4 δημιουργεί γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε δεξιοτεχνία πρακτικότητα, εφευρετικότητα αυτοπειθαρχία και ηγετικές ικανότητες. Στην διάρκεια της ζωής θα έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους και καταστάσεις που θα σας μάθουν την αξία της προσπάθειας της εγκαρτέρησης της απλότητας και της αξιοπιστίας. Το 4 μπορεί να είναι ένα μονοπάτι μεγάλων ανταμοιβών και εμπνεύσεων ή μονοπάτι στενοκεφαλιάς και περιορισμών. Εξαρτάται από το τι πιστεύετε ότι είναι διαθέσιμα για σας.

    Αν αποδεχθείτε τα δώρα του 4 θα νοιώσετε ένα υπέροχο συναίσθημα ότι όλα ταιριάζουν και ''κουμπώνουν'' όπως πρέπει, ότι κάθε τι είναι στη σωστή του θέση και ότι έχετε έρθει την σωστή στιγμή. Είναι ένα συναίσθημα ότι μπορείτε να χειριστείτε αποτελεσματικά τα εμπόδια και συχνά να τα γυρίσετε προς όφελος σας. Νοιώθετε ότι δεν υπάρχει πρόκληση που δεν μπορείτε να την αντιμετωπίσετε ακόμα και όταν δεν ψάχνετε για προκλήσεις. Ένα συναίσθημα αυτοπεποίθησης που πολλοί λίγοι κατορθώνουν να έχουν. Είσαστε σίγουροι ότι κάνετε το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή στο σωστό δρόμο και στη σωστή κατεύθυνση. Είναι το συναίσθημα της επιτυχίας στον υλικό κόσμο με μια μεγάλη εσωτερική ικανοποίηση για αυτό που κάνετε. Το γνωστό συναίσθημα που νοιώθει κάποιος λίγο πριν την προφανή επιτυχία.

    Το πεπρωμένο του 4 είναι να αντικαταστήσετε την ανασφάλεια με αυτοπεποίθηση. Το συναίσθημα της αγάπης είναι δεδομένο γιατί μαθαίνεται να ελευθερώνεστε από τους περιορισμούς της ενοχής που οι άλλοι άνθρωποι έχουν για την σχέση τους. Όταν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αγαπήσετε δεν ανησυχείτε μήπως πληγώσετε τους άλλους ούτε επιτρέπετε στους άλλους να σας πληγώσουν.

Αυτή η δυνατότητα εκφράζει ακριβώς τις θετικές δονήσεις του 4 και την ελεύθερη βούληση που είναι ο πραγματικός προορισμός σας σε αυτή την ζωή. Η αγάπη μπορεί να υπάρξει μόνο όταν είναι ελεύθερη να κινηθεί όπως επιθυμεί.

    Δυστυχώς πολύ λίγα 4αρια εκμεταλλεύονται αυτό το εξαιρετικό δυναμικό γιατί τους διακρίνει ο κυνισμός. Δεν πιστεύουν ότι μια τέτοια κατάσταση είναι δυνατή ή ότι μπορεί να διατηρηθεί για πολύ. Και όμως όταν αντιληφθείτε την φύση σας και αναγνωρίσετε τις επιλογές που έχετε μπορεί να επιτύχετε να διατηρήσετε και να επεκτείνετε σε υψηλότερα επίπεδα τις μοναδικές σας δυνατότητες. Ποτέ δεν είναι πολύ αργά ή πολύ νωρίς για αυτή την κατανόηση.

    Πολλά 4αρια χρησιμοποιούν το πρόσχημα της ηλικίας, πολύ μικροί ή πολύ μεγάλοι, για να μην κάνουν αυτό που θέλουν στη ζωή τους. Στην πραγματικότητα το 4 σας δίνει την δυνατότητα να είστε αγέραστοι και να σταματάτε τον χρόνο όταν κάνετε κάτι που πραγματικά αγαπάτε. η δουλεία σας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην ζωή αλλά αν δεν την αγαπάτε θα σας λείπει συνέχεια ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αγάπης. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αγάπη δεν μπορεί να προέλθει από ερωτικές σχέσεις αλλά γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι όταν οι σχέσεις εμποδίζουν τις φιλοδοξίες σας δεν θα βρίσκετε την ευτυχία σε κανένα από τους δύο τομείς. Το πρόβλημα με τα 4αρια είναι ότι είναι πολύ ορθολογιστικά και αυτό τους κάνει να αποφεύγουν τα βαθιά συναισθήματα και να δημιουργούν σχέσεις επιφανειακές με μόνο στόχο την συναισθηματική και την κοινωνική ασφάλεια. Στην πραγματικότητα οτιδήποτε μοιάζει να μην έχει πρακτικό σκοπό συχνά απορρίπτεται από τον κόσμο ενός τυπικού 4.

    Μπορεί να πιστεύετε ότι ο δικός σας δρόμος είναι πραγματικά δύσκολος αλλά είστε εσείς που κάνετε τα πράγματα δύσκολα θέλοντας να κάνετε πράγματα που πιστεύετε ότι είναι τα μοναδικά που μπορείτε ή μόνο με τον δικό σας τρόπο.

Έχετε επίσης την τάση να κάνετε τις δουλειές πολύ πιο δύσκολες από ότι είναι στην πραγματικότητα αγχωνόμενοι από ασήμαντες λεπτομέρειες. Ίσως να πρέπει να μάθετε ότι τα περισσότερα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν εύκολα και ότι στις περισσότερες φορές δεν υπάρχει λόγος να αναλύετε και να μεγαλοποιείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Πρέπει να μάθετε να απλοποιείτε και όχι να μεγαλοποιείτε κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο για σας γιατί έχετε μία φυσική τάση προς την τάξη την φόρμα το σύστημα και την λεπτομέρεια.

    Ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα που καλείστε να μάθετε είναι να χειρίζεστε τους περιορισμούς να μην τους αποφεύγετε να μην τους αφήνετε να σας επηρεάζουν αλλά να τους αντιμετωπίζετε. Και είναι πολλοί οι περιορισμοί που εφευρίσκετε. Το φυσικό σας σώμα, η γεωγραφική περιοχή το περιβάλλον σας, η φτώχια, η ηλικία, το φύλλο, τα προσόντα, η προσωπική ιστορία, οι ενοχές, οι πεποιθήσεις, ο φόβος.

    Πολλοί περιορισμοί μπορεί να εξαλειφθούν ή να αποφευχθούν όταν αντιληφθείτε ότι είστε εσείς που μεγαλοποιείτε το πρόβλημα και αλλάξετε την αντίδραση σας. Είναι δύσκολο να αλλάξετε άποψη αλλά η δουλειά που χρειάζεται είναι να αναγνωρίσετε το αδικαιολόγητο πείσμα σας να ανοίξετε το μυαλό σας και να δεχθείτε ότι επιτέλους υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Τότε θα ανακαλύψετε ότι πολλοί από τους περιορισμούς σας δεν είναι παρά το αποτέλεσμα των δικών σας άκαμπτων πεποιθήσεων και συμπεριφορών. Βέβαια θα υπάρξουν μερικοί περιορισμοί στη ζωή σας που θα μοιάζουν αμετακίνητοι και άλυτοι. Αυτά είναι γεγονότα και καταστάσεις που η ζωή έχει βάλει στο δρόμο σας για να φτάσετε αυτό που λέμε τα όρια σας και τότε να τα διευρύνετε σε νέους ορίζοντες. Όλοι έχουμε όριο και όταν τα φτάνουμε αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι περιορισμένοι ή ακόμα και συμπιεσμένοι κάτω από το βάρος τους. Αλλά εσάς η φύση σας έχει προικίσει με τις ικανότητες που χρειάζεται για να παράγετε μία επεκτατική ενέργεια που θα σας δημιουργήσει περισσότερο χώρο. Τότε θα σπρώξετε αυτά τα όρια μακριά από σας έτσι ώστε να πάψουν να σας καταπιέζουν.

    Είναι αδύνατον να φτάσετε τα όρια σας και να συνθλιβείτε πάνω σ΄ αυτά, θα είναι σαν να κτυπάτε το κεφάλι σας στο τοίχο όποτε μπορεί να σκοτωθείτε, να πληγωθείτε ή το λιγότερο να αγχωθείτε. Φυσικά εάν αρνούμαστε την ύπαρξη ενός προβλήματος δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βρούμε την λύση. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μπροστά σε ένα περιορισμό ρωτήστε τον εαυτό σας: Τι μπορώ να μάθω από αυτή την κατάσταση; Πως θα ήθελα να εξελιχθεί;

    Αναλύστε σε βάθος αυτά που σας φαίνονται περιορισμοί και οι επιλογές θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Οραματιστείτε την έκβαση που θα θέλατε και κάνετε τις ενέργειες που χρειάζεται για να την έλξετε προς το μέρος σας. Με προσπάθεια και όχι με πάλη θα βιώσετε το μοναδικό συναίσθημα ''του σπασίματος των ορίων''. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα μία ζωή πιο ευτυχισμένη, ανάλαφρη εύκολη υγιή με περισσότερη αγάπη και επιτυχία.

    Ένα από τα φυσικά σας ταλέντα είναι ότι είστε πολύ πρακτικοί αν και η λέξη πρακτικός σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Είσαστε πολύ ικανοί στη διαχείριση και οργάνωση.

Μπορεί να καταπλήξετε ανθρώπους παίρνοντας κάτι που αυτοί το βλέπουν σαν χάος και βάζοντας το τάξη , προτεραιότητες και λογική. Είστε γεννημένοι οργανωτές και μπορείτε και συχνά θέλετε να δουλέψετε πολύ και σκληρά. Έχετε μεγάλη δόση υπομονής με τις λεπτομέρειες.

    Προτιμάτε να δουλεύετε με δύσκολα προβλήματα παρά με απλούστερα και είστε ένας αξιόπιστος και συνειδητοποιημένος εργάτης του οποίου οι προσπάθειες εξασφαλίζουν ότι η οποιαδήποτε δουλειά θα τελειώσει τέλεια και στην ώρα της. Προσπαθήστε όμως να διατηρείτε ένα ανοικτό μυαλό και σκεφθείτε για μία στιγμή ότι μπορεί ο τρόπος σας να μην είναι κατ ανάγκη ο μοναδικός. Το να κάνετε πράγματα με τον σωστό τρόπο έχει μία δεσπόζουσα θέση στη ζωή σας. Αλλά αυτή η συμπεριφορά όταν δεν έχει προοπτικές μπορεί να παράγει συναισθηματικά, φυσικά και κοινωνικά προβλήματα.

    Η τάση σας να κριτικάρετε αυτούς που έχουν ένα τρόπο ζωής διαφορετικό από τον δικό σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε αποξένωση από αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους από τους οποίους έχετε να μάθετε τα περισσότερα. Μπορεί να είναι δύσκολο για σας να αποδεχθείτε κάποιους ανθρώπους και όμως αν παρατηρήσετε άλλες πλευρές της ζωής τους μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο καλά με τον εαυτό τους παρά εσείς.

    Η επιμονή σας να παρατηρείτε μικρολεπτομέρειες μπορεί να σας κάνει να παραβλέπετε την πραγματική αξία κάποιων ανθρώπων . αντισταθείτε στην τάση σας να ''ψειρίζετε'' το κάθε τι . Το γεγονός ότι από την φύση σας έχετε την ικανότητα να λύνετε προβλήματα μπορεί να σας οδηγεί στο να τα εφευρίσκετε εκεί που δεν υπάρχουν. Η προσέγγιση σας για τα περισσότερα πράγματα χαρακτηρίζετε από μεγάλη σοβαρότητα αν και κάποιες ενέργειες στη ζωή σας μπορεί να χαλαρώνουν κάπως αυτή την τάση.

    Παραμένετε όμως προγραμματισμένοι και δογματικοί ακόμα και αν πιστεύετε ότι ζείτε μία ζωή χαλαρή ευχάριστη δημιουργική και με χιούμορ. Αυτή η μονολιθικότητα στις πεποιθήσεις σας προκαλείται από την βαθιά σας επιθυμία για μία τελείως προσδιορισμένη ταυτότητα. Γι αυτό πιθανόν να χρειάζεστε να αναπτύξετε μία πιο ανάλαφρη προσέγγιση για το ποιοι είστε και τι εικόνα παρουσιάζετε και να αντιληφθείτε ότι η ταυτότητα σας δεν μετριέται πάντοτε από τη ποσότητα και τη ποιότητα της δουλειάς σας. Θα σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε με αυτή την ιδέα γιατί η εργασία είναι η πρόκληση του πεπρωμένου σας. Σκεφθείτε όμως ότι ο στόχος της δουλειάς δεν είναι μόνο να βιοπορείτε ή να σας αναγνωρίζουν οι άλλοι αλλά να βρείτε για τον εαυτό σας κάτι που πραγματικά σας ευχαριστεί και σας δίνει την ελευθερία που έχετε ανάγκη.

    Πολλές φορές μπορεί να διαπιστώσετε ότι προχωράτε προς αντίθετη κατεύθυνση προς τις επιθυμίες σας και γίνεστε ανοργάνωτοι ανεύθυνοι και εκτός τόπου και χρόνου. Τότε είναι που μεταμφιέζετε αυτή την ενοχή σε κατηγορίες. Σας φταίνε οι άλλοι γιατί είναι δύσκολο να παραδεχθείτε ότι είστε εσείς που δημιουργείτε το πρόβλημα. Συνεπώς η ταυτότητα σας δεν είναι θέμα του να κάνετε κάτι στην ζωή σας που θεωρείτε αξιοπρεπές ή ποιοτικό αλλά του να ζήσετε την ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε.

Θυμηθείτε ότι το να ζείτε μία οργανωμένη ζωή σημαίνει να κάνετε επίσης χώρο για αγάπη, τρυφερότητα, ευχαρίστηση και διασκέδαση.

Χρειάζεται να επιτύχετε μία υγιή ισορροπία μεταξύ εργασίας και διασκέδασης, σοβαρότητας και χαλάρωσης.

    Στη ζωή σας δεν δίνετε μόνο έμφαση στην εργασία αλλά έχετε και μια βαθιά περιέργεια για το πώς λειτουργούν τα πράγματα. Τα 4αρια είναι συχνά γνωστά για την αγάπη τους για «γκατζετς», μηχανικές συσκευές αλλά και ψυχολογία, ιατρική, φυσική και μεταφυσική. Γι αυτό δεν θα πρέπει να επιτρέπετε στην τάση σας να κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο να σας περιορίζει σε ξεπερασμένα και συντηρητικά πλαίσια. Θαυμάζετε τους ειδικούς αλλά θυμηθείτε ότι οι ειδικοί πρέπει να μεγαλώνουν τις γνώσεις τους με καινούργιες ιδέες. Ο καλλίτερος τρόπος για να περάσετε έναν δρόμο τόσο γεμάτο με περιορισμούς είναι να βρίσκετε τις ευκαιρίες που πάντοτε κρύβονται μέσα σε αυτούς.

    Η απελευθέρωση από του περιορισμούς σημαίνει ευφυΐα και θάρρος να αντιληφθούμε ότι η ζωή μας είναι γεμάτη από αυτούς και όσοι δεν κατορθώνουν να απελευθερωθούν απομακρύνονται από την ίδια την ζωή. Αυτό απαιτεί ισορροπία και γνώση του ποτέ πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασιομανία σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες και να απολαύσετε τους καρπούς της δουλειάς.

    Ο δρόμος του 4 σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε τα υψηλά σας ιδανικά με πολύ μεγάλη δύναμη. Πάψτε να ονειρεύεστε μεγάλα πράγματα και ξεκινήστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Το 4 είναι ο αριθμός του αρχιτέκτονα και του κτίστη. Έτσι και σεις κτίστε τα όνειρα σας κομμάτι -κομμάτι και μην μαραζώνετε με μεγαλεπήβολα μελλοντικά σχέδια. Έχετε την δυνατότητα να εμπνεύσετε και να αλλάξετε αυτόν τον κόσμο μαθαίνοντας του πώς να οικοδομεί ή να προκαλέσετε σύγχυση με κακή χρήση αυτής της δύναμης.

    Είσαστε στο δρόμο του μεγαλείου και γι αυτό θα βρείτε τον τρόπο να υπερπηδήσετε οποιοδήποτε εμπόδιο στέκεται στον δρόμο σας. Το πιο δύσκολο εμπόδιο είναι το κόμπλεξ κατωτερότητας που σας λέει ότι το μεγαλείο δεν είναι μέρος του πεπρωμένου σας. Απαλλαγείτε από αυτό το λάθος απαλλαγείτε από τον κυνισμό σας. Πιστέψτε στις μεγάλες ικανότητες σας και δεν θα υπάρχει τίποτα που δεν θα μπορέσετε να πετύχετε όταν επιτρέψετε στον εαυτό σας την ελευθερία να βάλετε και το συναίσθημα στις πιο βαθιές σας επιθυμίες.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 03, 2012, 00:18:17 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.610
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: Ποιος είναι ο Αριθμός του ΕΛ-ΛΗΝΑ?
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 00:15:53 »
Δίας (4) + 'Αρης (5) = 9 (Ο Πνευματικός Οδηγός, Αυτός που δίνει το ΦΩΣ στους γύρω του.)

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1665.msg11056.html#msg11056

9. Το μονοπάτι της κατάληξης

     Το 9 είναι το μονοπάτι της ολοκλήρωσης, της γενναιοδωρίας, του συναισθήματος, της κατανόησης, της ευαισθητοποίησης, της παγκοσμιότητας και της ερμηνείας. Το 9 είναι ο αριθμός όλων των αριθμών. Εμπεριέχει κομμάτια από όλες τις άλλες ενέργειες όπως επίσης και μερικά δικά του χαρακτηριστικά. Η επίδραση του στη ζωή σας κάνει πολύπλευρους και ασυνήθιστους.

    Προκειμένου να καταλάβετε την παγκοσμιότητα του 9 προσθέστε όλους τους αριθμούς από το 1-8 (1+2+3+4+5+6+7+8) και θα βρείτε 36 που με μία ακόμα πρόσθεση δίνει το 9. εάν προσθέσετε και το 9 το αποτέλεσμα είναι 45 που πάλι οδηγεί στο 9. είναι ο μοναδικός αριθμός που δουλεύει με αυτόν τον μυστήριο τρόπο. Όπως ακριβώς το 9 περιέχει όλους τους άλλους αριθμούς έτσι και σεις είστε τα πάντα για τους άλλους ανθρώπους.

    Το πεπρωμένο του 9 σας δίνει την δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική ζωή, γεμάτη από αγάπη, επιτεύγματα και προσωπική ικανοποίηση. Αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποδεχθείτε είναι ότι έχετε έρθει σε αυτή τη ζωή για να εκφράσετε και να καταλάβετε τα συναισθήματα σας. Όντως το πεπρωμένο του 9 είναι στην πραγματικότητα συναισθηματικό άρα ένα πολύ δημιουργικό πεπρωμένο.

    Οι ενέργειες του 9 είναι οι περισσότερο πολύπλοκες από όλες. Είναι οι δυσκολότερες για να τις ζήσετε και να τις αξιοποιήσετε. Μέχρι να αντιληφθείτε τον σκοπό τους η ζωή σας μπορεί να μοιάζει με ένα ατελείωτο περίπατο. Εάν δεν αποδεχθείτε την συναισθηματική σας διάθεση θα βιώνετε το ένα τραύμα μετά το άλλο προκειμένου να φτάσετε σε αυτή την αποδοχή. Ο νους του 9 διευρύνετε και εξελίσσετε με τρόπους που οι περισσότεροι άλλοι δεν θα βιώσουν ποτέ. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να αισθανθείτε την αγάπη στις πιο βαθιές και ποικίλες μορφές της. Πολύ σύντομα θα μάθετε ότι το 9 είναι ο θαυμαστότερος και πιο ανταποδοτικός δρόμος πεπρωμένου.

    Στις καθημερινές σας δραστηριότητες μπορεί να χρειαστεί να συμπεριφερθείτε διαφορετικά με κάθε άνθρωπο. Πολύ συχνά μπορεί να πρέπει να ταξιδέψετε προς μια κατεύθυνση που μοιάζει λάθος, π χ πίσω για να πάτε μπροστά. Ο δρόμος του 9 μοιάζει τόσο πολύπλοκος ώστε είναι αναπόφευκτο να μην εμπλακείτε με τα μεταφυσικά της ζωής. Πιθανόν να έχετε ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματικά και ψυχολογικά θέματα.

    Είναι επιθυμητή μία βασική κατανόηση της μετενσάρκωσης. Πρέπει να ξέρετε ότι πολλά 9αρια είναι πολύ παλιές ψυχές που έχουν ζήσει άπειρες ζωές. Δεν έχετε ποτέ διερωτηθεί γιατί τίποτε δεν σας σοκάρει στην πραγματικότητα. Είναι απλά επειδή έχετε ζήσει και έχετε κάνει τα πάντα στο παρελθόν. Έχετε βιώσει κάθε μορφή, φυλή, χρώμα, γένος και δρόμο ζωής. Βαθιά μέσα στην ψυχή σας ξέρετε ότι είστε εδώ για να ολοκληρώσετε άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.

    Αλλά προτού να μπορέσετε να εξελιχθείτε εις την υψηλότερη σας διάσταση πρέπει να ζήσετε αυτή την ζωή σ όλη της την έκταση. Πρέπει να τελειώσετε κάθε τι που έχετε αρχίσει, να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες από τα λάθη του παρελθόντος και του παρόντος και να μην αφήσετε τίποτα ανολοκλήρωτο. Αυτός ο σκοπός μπορεί να σας τρομάζει λίγο αλλά αν επιλέξετε να τον δείτε κάτω από ένα διαφορετικό φως, μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική περιπέτεια. Είναι πιθανόν να θυμώνετε και να άγχεστε από τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από σας. Η αλήθεια είναι όμως ότι είστε εσείς που επιτρέπετε να συμβαίνει αυτό. Δεν αξιοποιείτε τον εαυτό σας όσο πολύ θα μπορούσατε. Η νοοτροπία του αφήματος που έχετε μπορεί πολύ συχνά να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Για να το αντιμετωπίσετε αυτό πρέπει να αναπτύξετε αυτοσεβασμό και την ίδια στιγμή να αισθανθείτε άνετα στο ρόλο του δότη. Όταν το πετύχετε δεν θα έχετε πρόβλημα να λέτε όχι όταν χρειάζεται. Όταν αυτό το πετύχετε δεν θα έχετε πρόβλημα όταν απαιτείται και θα είστε σε θέση να απαλλαγείτε από τις ενοχές που συχνά φορτίζουν τα 9αρια που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι 9αρι.

    Μπορείτε να επιτύχετε οτιδήποτε για το οποίο αισθάνεστε πάθος και επιθυμία. Ίσως να γνωρίζετε ήδη πόσο πολύπλευροι είστε. Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα με τα οποία δεν μπορείτε να ασχοληθείτε και πιθανόν γνωρίζετε από λίγα πράγματα για το κάθε τι. Και ενώ το πολύπλευρο του χαρακτήρα σας μπορεί να είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα μπορεί επίσης να σας δημιουργήσει προβλήματα σε θέματα όπως η αίσθηση της ταυτότητας εις την απασχόληση και στο να δημιουργήσετε μία ασφαλή βάση για τον εαυτό σας. Έτσι είναι απόλυτα αναγκαίο για σας να εξειδικευτείτε σε κάτι για το οποίο να ενδιαφέρεσθε με πάθος. Εάν αυτό δεν γίνει θα υποφέρετε από το συναίσθημα του να αισθάνεστε ανολοκλήρωτοι. Το συναίσθημα της αυτοολοκλήρωσης και κατά προτίμηση μέσα από την βοήθεια προς τους άλλους είναι ένα από τα όμορφα δώρα που σας προσφέρει το 9.

    Η ζωή μοιάζει να σας δημιουργεί συνθήκες προς τις οποίες πρέπει συνεχώς να προσαρμόζεστε. Για αυτό μοιάζει δύσκολο για σας να συγκεντρώνεστε σ΄ ένα πράγμα την φορά. Έχετε την τάση να αναλώνετε τον εαυτό σας προς πάρα πολλές κατευθύνσεις χωρίς να μπορείτε να εστιάσετε όσο χεριάζετε για να αποκτήσετε την αναγκαία πείρα ή γνώση. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πηδάτε από το ένα πράγμα στο άλλο χωρίς ουσιαστικά να ολοκληρώνετε τίποτα αγνοώντας ότι η ολοκλήρωση είναι ο βασικός λόγος που έχετε έρθει σ΄ αυτή τη ζωή. Μπορεί ήδη να τα πηγαίνετε καλά στη ζωή σας αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να εγγυάται το πόσο καιρό θα μείνετε εστιασμένοι σ΄ αυτό που κάνετε. Πάντοτε είναι η έλλειψη συγκέντρωσης που εμποδίζει τα 9αρια να αντιληφθούν το υψηλότερο τους δυναμικό. Εναπόκειται σε σας να αναγνωρίσει την ειδικότητα σας, αυτό το αντικείμενο για το οποίο αισθάνεστε τόσο παθιασμένοι και να της δώσετε την εστίαση που της αξίζει.

    Συχνά η ζωή σας γεμίζει από άχρηστες εργασίες, ανθρώπους, κτήσεις και αναμνήσεις. Όταν φτάσει ο κόμπος στο κτένι απομακρυνθείτε από τα δράματα που παίζονται στη ζωή σας και αξιολογείστε οποίες καταστάσεις ή σχέσεις πρέπει να απομακρυνθούν και να τελειώσουν. Όταν ο κόμπος φτάσει στο κτένι γυρίστε πίσω στο παρελθόν σας και απελευθερώστε τον εαυτό σς από τα ανέκφραστα συναισθήματα που σας κρατάνε εκεί. Κατά την δεκαετία του 1990 όπου η ενέργεια των 9 ήταν κυρίαρχη στον κόσμο η ανθρωπότητα βίωσε μία τάση επιστροφής στα παλιά. Ήταν μια δεκαετία κατά την οποία συνειδητοποιήσαμε ότι κανείς δεν γνώριζε τι του επιφύλασσε το μέλλον, και ότι τα οράματα της βιομηχανίας, της πολιτικής, της επιστήμης και της θρησκείας σε μεγάλο βαθμό στερούνταν ελευθερίας.

    Και αφού το μέλλον έμοιαζε τόσο απαράδεκτο οι άνθρωποι γύρισαν πίσω και κοίταζαν το παρελθόν. Και τότε κατάλαβαν ότι το παρελθόν είχε γίνει παρόν και ότι επιλέγουμε να κάνουμε τώρα στο παρόν δημιουργεί το μέλλον. Το παρελθόν και το μέλλον είναι πάντοτε Τώρα. Κατά παρόμοιο τρόπο χρησιμοποιώντας την νοσταλγία για να πάτε πίσω στο παρελθόν θα μπορέσετε να μάθετε να ολοκληρώσετε και τότε να δημιουργήσετε ένα μέλλον όπως εσείς το θέλετε. Άρα ουσιαστικά μαθαίνεται πώς να αφήνετε πίσω σας καταστάσεις και πράγματα. Αυτό μπορεί να είναι μια επίπονη διαδικασία μέχρι να καταλάβετε την αναγκαιότητα της. Μπορεί να απορείτε πως είναι δυνατόν να είστε το ευγενικό και γενναιόδωρο πρόσωπο που ξέρετε ότι είστε όταν πρέπει να πληγώσετε ανθρώπους εγκαταλείποντας τους.

    Η ζωή του 9 ποτέ δεν είναι απλή και δουλεύει με πολύ μυστήριο τρόπο. Πολύ συχνά οι άνθρωποι που νομίζετε ότι μπορεί να πληγώνετε στην πραγματικότητα πρέπει να αφεθούν στις δικές του δυνάμεις για να μπορέσει η ζωή τους να ξεδιπλωθεί φυσιολογικά. Για σας οι φυγές είναι τόσο επίπονες εμπειρίες μόνο και μόνο για να καταλάβετε όταν κάνετε την ενδοσκόπηση σας ότι ήταν το καλλίτερο πράγμα για όλους τους εμπλεκόμενους. Από την άλλη μεριά αναπτύσσοντας μια μεγαλύτερη ανοχή για την ατομικότητα του καθενός μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ η ανάγκη να τελειώσετε κάποιες σχέσεις. Μάθετε να αποδέχεστε την ποικιλία της ανθρωπότητας τις διαφορές μεταξύ του εαυτού σας και των άλλων και απολαύστε τον πλούτο των σχέσεων βαθιάς αγάπης στις οποίες ένας κοινός στόχος παίρνει την θέση του Εγώ.

    Να θυμόσαστε ότι είναι πολύ δύσκολο γι αυτούς που σας αγαπούν να σας μοιράζονται με τον υπόλοιπο κόσμο όπως πολύ συχνά τους ζητείται να κάνουν. Επιτρέψτε στους άλλους να είναι ο εαυτός τους παρά να είναι αυτό που θέλετε εσείς. Μπορεί να απογοητευτείτε πολύ με αυτούς που δεν ζουν με τα δικά σας υψηλά ιδανικά. Αλλά η απογοήτευση σας στην πραγματικότητα σημαίνει ότι δεν έχετε μάθει ακόμα να ανέχεστε, γιατί το 9 είναι ο αριθμός του δοσίματος και το πιο πολύτιμο δώρο που μπορεί να κάνετε στους άλλους είναι να τους αποδέχεστε όπως είναι.

    Αυτό δεν σημαίνει με κανένα τρόπο ότι πρέπει να χαμηλώσετε τα στάνταρ σας. Αντίθετα πρέπει να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας και τις αρχές σας. Καταλάβετε όμως ότι το όραμα σας είναι μοναδικό και δεν μπορείτε πάντα να περιμένετε από τους άλλους να δουν την ζωή με τον τρόπο που την βλέπετε εσείς. Μόλις προσπαθήσετε να ελέγξετε ή να χειραγωγήσετε τις ζωές των άλλων ή εάν είστε κτητικοί ζηλιάρηδες ανεύθυνοι αδιάφοροι καταστροφικοί ή ασυγκίνητοι από τις δυστυχίες των άλλων οι ενέργειες του 9 θα δουλέψουν δραματικά εναντίον σας.

    Το πεπρωμένο του 9 δημιουργεί τουλάχιστον ένα σημαντικό τραυματικό επεισόδιο, αρρώστια, απώλεια, ατύχημα, σκάνδαλο ή κάποιο άλλο δραματικό γεγονός που θα αλλάξει την ροή όλης σας της ζωής. Όταν κάνετε την ενδοσκόπηση σας θα διαπιστώσετε ότι τέτοια επίπονα γεγονότα μπορεί να αποδειχθούν ότι ήταν το καλλίτερο πράγμα που σας συνέβη ποτέ. Ανοίγουν τον δρόμο στις συναισθηματικές δυνάμεις σας που με την σειρά τους σας δημιουργούν ένα πιο σταθερό και γεμάτο νόημα δρόμο. Όταν αποδεχθείτε και εκφράσετε τα συναισθήματα σας η ζωή θα σας χαρίσει ασυνήθιστη και βαθιά κατανόηση και εμπειρία. Όσο η εμπειρία σας μεγαλώνει θα γίνεστε ένας φιλόσοφος των πραγμάτων και θα θέλετε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με τους άλλους.

    Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να το χειριστεί ένα 9αρι. Έχει χρειαστεί τόσες φορές να αντιμετωπίσει τον φόβο ώστε αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς τον σκοπό του. Όσο περισσότερο αντιμετωπίζετε τους φόβους σας κατά μέτωπο τόσο περισσότερο θα καταλαβαίνετε τι πραγματικά πρέπει να φοβάστε και τι όχι. Αυτό σας κάνει δυνατούς θαρραλέους έξυπνους και συμπονετικούς. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να χτίσετε αυτό το επίπεδο αυτοπεποίθησης όταν το πετύχετε θα βιώσετε μία μαζική διεύρυνση συνείδησης. Τα συναισθήματα σας θα γίνουν η δύναμη σας αντί για την αδυναμία σας. Και θα αναπτύξετε μία πολύ βαθύτερη εκτίμηση του σκοπού σας σαν ανθρώπινο όν.

    Με την έμφαση του 9 στον ανθρωπισμό και τον αλτρουισμό, μερικά από τα φυσικά χαρακτηριστικά σας είναι η γενναιοδωρία και η συμπόνια. Στα νεανικά σας χρόνια μπορεί να έχετε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από άλλους που κατάλαβαν την ανάγκη σας να δίνετε. Φυσικά πρέπει να δίνετε μόνο επειδή το θέλετε και όχι επειδή αισθάνεστε υποχρεωμένοι να το κάνετε. Δεν μπορείτε να πολεμήσετε τις ενοχές. Μπορείτε μόνο να τις αναγνωρίσετε και να φύγετε μακριά τους. Και πρέπει να θυμάστε ότι η ενοχή δεν είναι ένα συναίσθημα. Υπάρχει ένας τοίχος κρίσης που σας εμποδίζει να αισθανθείτε οτιδήποτε. Όταν μάθετε αυτό το μάθημα, το μάθημα της ελεύθερης βούλησης, ο κόσμος θα ανταποκριθεί με το ίδιο επίπεδο σεβασμού.

    Παρατηρείστε καλά τον τρόπο που μέχρι σήμερα έχετε περάσει την ζωή σας και θα καταλάβετε ότι δίνατε σε όλη σας την ζωή ακόμα και χωρίς να το ξέρετε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να δώσει κανείς λίγοι απ αυτούς απαιτούν πραγματικές θυσίες. Μπορείς να δώσεις σαν σύντροφος ή γονιός που αγαπάει, μπορείς να δώσεις καλοσύνη και άνεση στους άλλου, μπορείς να δώσεις χρήματα και υλική βοήθεια σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη, μπορείς να δώσεις φιλία, ενθάρρυνση ή ευκαιρία, μπορείς να δώσεις συναισθηματική υποστήριξη, καθοδήγηση και συμβουλή, μπορείς να δώσεις από τον εαυτό σου μέσα από κάποιο συγκεκριμένο τομέα δουλειάς ή υπηρεσίας ή ακόμα μέσα από την αφθονία του δημιουργικού σου ταλέντου. Χωρίς αμφιβολία δίνατε σε αυτόν τον κόσμο σε όλη σας τη ζωή.

    Όταν δεν είστε εστιασμένοι μπορεί να είστε μόνο λόγια. Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τους άλλους ότι αγνοούν ή ότι κλέβουν τις ιδέες σας όταν είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχετε την πρόθεση να τις βάλετε σε εφαρμογή. Σε κανένα δεν αρέσει να βλέπει μια καλή ιδέα να πηγαίνει χαμένη. Το 9 σας κάνει έναν φυσικό σχεδιαστή και ονειροπόλο αλλά πρέπει επίσης να αγωνιστείτε να αναλάβετε δράση που θα κάνει τους στόχους σας πραγματικότητα. Και μόνο μέσα από ακλόνητη πίστη στον εαυτό σας θα μπορέσετε να το υλοποιήσετε.

    Επειδή η ενέργεια του 9 εμπεριέχει όλες τις άλλες ενέργειες είναι σημαντικό να ξέρετε από τι αποτελούνται οι άλλες ενέργειες και να τις ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ζωή:

1.Ανεξαρτησία: γνώση του ποιος είμαι, προσαρμογή στην αλλαγή και κυρίαρχος της δικής μου ζωής.
2.Σχέση: συνεργασία με άλλους, υπομονή, τάκτ, προσοχή στην λεπτομέρεια και ζωή μέσω διαίσθησης.
3.Δημιουργικότητα: επικοινωνία, ανάπτυξη φιλίας, ομορφιά και ευτυχία.
4.Ανακάλυψη: γνώση ότι η εργασία κάποιου πρέπει να είναι αυτό που αγαπά.
5.Ελευθερία: ανάπτυξη της εμπειρίας μέσα από μαθήματα που βγαίνουν από τα λάθη ζωής.
6.Υπευθυνότητα: αγάπη η υπέρτατη πράξη ισορροπίας
7.Σοφία: εσωτερική ανάπτυξη, πνευματικότητα, γνώση.
8.Ισχύς: ικανότητα να επηρεάζεις μέσα από τις δυνάμεις της πραγμάτωσης.
9.Ολοκλήρωση: να ακολουθείς τα συναισθήματα σου προς την ελεύθερη βούληση.

    Θα περάσετε πολλές φάσεις στη ζωή σας. Η προσωπικότητα σας θα αλλάζει αντίστοιχα. Θα σας θεωρούν πολλά πράγματα μαζί που θα κυμαίνονται από τον καλλίτερο άνθρωπο στον κόσμο μέχρι έναν απόμακρο, θυμωμένο και εγωκεντρικό κινδυνολόγο. Ότι για τους άλλους μοιάζει σαν αρνητική συμπεριφορά είναι στην πραγματικότητα απολύτως φυσιολογικό για κάποιον που βιώνει πολλές διαφορετικές πλευρές της ζωής τόσο έντονα όσο εσείς. Να είστε ο εαυτός σας. Αφήστε τα συναισθήματα σας να ακολουθήσουν τον αυθόρμητο δρόμο τους μέσα από σας και έξω από σας.

    Θα είστε σε θέση να βλέπετε μία κατάσταση από όλες τις οπτικές γωνίες και θα συνειδητοποιήσετε πόσο μύωπες μπορεί να είναι οι άλλοι. Αν και μπορεί να σας εκνευρίζει το γεγονός ότι ο κόσμος είναι τόσο μωρόπιστος η προστατευτική σας φύση θα θελήσει να ανοίξει τα μάτια των ανθρώπων για να δούνε την πραγματικότητα. Χωρίς αμφιβολία είστε μία πολύ έντονη προσωπικότητα. Έχετε έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να μάθετε για την ζωή μέσα από μία ευρύτερη προοπτική και μετά να ερμηνεύσετε τα ευρήματα σας στους άλλους.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 03, 2012, 00:24:04 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/